641 online! | Sidvisningar idag: 11 457 | Igår: 197 447 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Näthat och hot mot Ulf Ekman

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1448824267-nathat-hot-mot-ulf-ekman.jpg
Bild: ulfekman.nu

Enligt Ulf Ekman har han blivit utsatt för näthat och hot på sin blogg efter Uppdrag Gransknings program om honom.

Ulf Ekman skriver på sin blogg:

De senaste dagarna har hatet och hoten på nätet, emot mig och närstående fått helt orimliga  och skrämmande proportioner. Jag tar därför en paus i skrivandet. Till er som skickat dessa inlägg, kommentarer och annat vill jag bara säga att jag aldrig kommer att publicera dem. Det är inte därför jag har denna blogg. Jag återkommer så småningom.

Jag hoppas verkligen att det inte är pånyttfödda kristna som håller på med hat och hot på Ulf Ekmans blogg. 

Se skillnad på sak och person

Vi måste se skillnad på sak och person. Gud älskar Ulf Ekman men inte allt det som han har gjort.

Är du en pånyttfödd kristen så måste du se till att döma rätt. Ja, en kristen får döma och skall döma, enligt skriften!

1 Kor 5:12

Är det min sak att döma de utomstående [de ofrälsta]? Är det inte dem som är innanför [de som kallar sig kristna] ni ska döma?

Att Ulf Ekman är en villolärare och falsk profet har han tydligt visat då han konverterade till Katolska kyrkan.

Att det har förekommit ekonomiska oegentligheter har jag vetat innan från en säker källa. Uppdrag Granskning bekräftade bara detta.

Kristenheten skadas inte

Jag tror inte att Uppdrag Gransknings program skadar kristenheten i stort. Det som skadas rejält är Ulf Ekmans och Livets Ords trovärdighet.


Läs också: Ulf Ekmans härskarteknik i Uppdrag Granskning | apg29


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av söndag 29 november 2015 20:30 | #ulf+ekman #uppdrag+granskning #livets+ord #näthat #hot #döma | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


15 kommentarer

ekoo

Det är också lätt att som "kränkt" svensk hänvisa till andras "hat" idag. En lustig fars som får folk att släppa all verklighetsuppfattning och gå in i "alla likas värde/ tycka synd om" fasen.

Sveriges debattklimat är full av sådana debatt tekniker och Ulf vet jag kallade motståndet "hatare" även när han gick ut som katolik.

Den gången handlade det inte om hat utan om sunda, sanna Guds barn som sörjde en fallen broder.

Nu vet jag inte, men jag vet att han har blivit en lustigkurre Ulf. Man kan undra vad som har pågått där genom tiderna. Om han någonsin hade Jesu uppenbarelse eller om det ständigt var nyhetens behag i amerikanske läror och sen detta katolska.

En rotlös herre som tappat kompassen eller aldrig riktigt haft den. Sen om han har en apostel tjänstegåva i botten så blir bara problemet mycket större för i andlig villfarelse är man fortfarande ett farligt vapen med räckvidd, denna gången dock i fiendens händer istället för Herrens.

Jag hatar då inte Ulf, men jag hatar alla lögner och bedrägerier han står för och kan inte ta emot honom i mitt hem. Skulle han omvända sig och förkrossa sig inför Herren så skulle jag stå där med tårar och varma kramar.

Hoppas innerligt att den dagen kommer och åtminstonde att han får bli räddad till evigheten tillslut. hoppas..

Svara -   - 29/11-15 22:22 -


Johan II

Det är mycket hot och hat via nätet. Sker enkelt och oftast utan konsekvenser. Jag avskyr näthatet, det man säger i sociala medier borde kunna sägas direkt mot person. Om man kollar in Twitter så är det en förskräckelse, även kända personer och journalister vräker ur sig vad som helst. Ibland undrar jag om Twitter inte är en terapisoffa...

Svara -   - 29/11-15 22:42 -


ulf lennart

ja,stackars Uffe har satt sig i otaeck sits. Skriften varnar ju for att bli prast,pastor eller larare om man inte som Andedopt vet vad man talar om. Straffet blir da grymmare for honom an for en vanlig ofralst.

Svara -   - 29/11-15 22:54 -


Nina😄

Luk 6:37 Jesu egna kärleksfulla ord till lärjungarna när de ville döma och peka på folket som levde i vanvett och dårskap

Döm inte och du skall inte bli dömd Förklara ingen skyldig och du skall inte bli dömd skyldig Frikänn och ni skall bli frikända ( förlåt och du ska bli förlåtelsen )

Kära kristna vänner i Herren döm inte gå i bön Lyssnande varningens ord men döm inte Förlåt och du skall själv bli förlåten för de du gör De gäller oss alla även mig Nina

Herren tar hand om syndaren så otroligt bra han avslöjar och tar hand om allt Vi ska gå i bön och åter bön för våra medmänniskor Ulf och Birgitta behöver möta Jesus på allvar i sitt liv

Mycket mycket viktigt som för oss alla andra I Jesu namn gå i bön

Jesu frid = alssalsm yasue nniemat yasue= Jesu välsignelse

Er syster i Herren 😉

Svara -   - 29/11-15 23:15 -


Kristina

För att citera vad en kvinna här sa igår: Ingen har rätt att trycka ner någon. Men Ulf Ekmans villolära har förstört för många. Det ska han inse. Erkänna sina fel, då kanske han slipper själv drabbas. Eller hur ?

Svara -   - 30/11-15 06:16 -


Anna Nyman född Sandberg

lider verkligen med Ulf och Frun Birgitta som måste ta emot allt detta skräp å elände ..... likaså med Livets Ord .. absolut . inte ens min värsta fiende skulle behöva ta emot allt detta elände .

sänder milijoner vin röda rosor till Ulf-Birgitta och Livets Ord

Svara -   - 30/11-15 06:24 -


ulf lennart

jag tror att den Enda raddningen for Uffe vore att folja de Jesuord,speciella for hans typ :'Saelj ALLT vad du aeger och giv at de fattiga. Kom Sedan och folj mig'.

Svara -   - 30/11-15 07:03 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

att han Omvaender sig, byter ut Framgangsteologi mot FORSAKELSETEOLOGI.

Svara -   - 30/11-15 07:08 -


Niklas

hej jag undrar varför skulle Ulf och Birgitta förskingra pengar eller vad det handlar när dom redan är I hetluften???? för att publicer sin senaste bok valde dom catholica.se och det är inte det rikaste bokförlaget det är bara till att kolla upp om ulf har gjort detta så får han skylla sig själv ulf och birgittta har upplevt I ca 15 års tid en dragning till katolska kyrkan och dom tog det steget till slut.Först av alla var väl sonen jonatan jag tanker alla som bombarderar katolska kyrkan anklagar den dom för att läran som dom har är fel beställ hellre tid hos en präst eller daikon stall era frågor istället för att skriva massa här på nätet och tro att vi protestanter har all rätt hit och dit för att vi laser annorlunda eller vad tycker ni själva?? att vi är bäst känns det som tacksam för svar

Svara -   - 30/11-15 13:48 -


Johan II

Jag har varit i Vatikanen och upplevt den ande som ligger som en filt över det riket. Jag kan inte gå in på detaljer här men människor är låsta i ett system som får dem att tro att gärningar frälser. Sen är inte jag så pigg på transubstantiation, vidare är inte bara Påven en ställföreträdare på Jorden, om jag vill Gud något bör det ske genom helgons omsorg. Jesus öppnade vägen till min Fader, men katolska kyrkan vaktar dörren för att inte medlemmarna ska kontakta Herren på eget bevåg. Det ska endast ske genom jordiska eller andliga förmedlare. Dom ska böna och be för oss hos en arg Gud. Inte undra att Luther var så upprörd, han önskade en förlåtande och kärleksfull Gud.

Svara -   - 30/11-15 16:40 -


Niklas

Svar till Johan II.

Hej Johan Jag följer det du skriver men har du pratat med varenda katolik så du vet Att alla tror samma och att ingen går direkt till Jesus? Det finns fullt med katoliker som går direkt till Jesus utan Rosenskransen utan helgon? Mvh niklas

Svara -   - 30/11-15 17:20 -


Johan II

Nej jag har inte kunskap om alla troende inom katolska kyrkan. Men de finns under ett system som verkar för avstånd och inte närmande. Jag vet att man gjort intervjuer med troende inom katolska kyrkan. De som man talat med känner en trygghet i att gärningar ligger till grund för frälsande. Jag vet också att man inte kan dra alla över samma kam, men gärningarnas fokusering tar oss bort från korset. Denna syn binder människor i synd och anklagar dem, vilket bygger på deras tro på gärningar. När det egentligen är så enkelt, som Georg Gustafsson sa en gång: Det är bara att ta dom till korset, det fungerar.

Svara -   - 30/11-15 18:01 -


Birgitta Hagström

Ur Jesu bergspredikan: ”Samlen eder icke skatter på jorden, där mott och mal förstöra, och där tjuvar bryta sig in och stjäla, utan SAMLEN EDER SKATTER I HIMMELEN, där mott och mal icke förstöra, och där inga tjuvar bryta sig in och stjäla. Ty där din skatt är, där kommer ock ditt hjärta att vara.” Matt 6:19-21. Och Dan 12:3 ”De förståndiga skola då lysa, såsom fästet lyser, och de som hava fört de många till rättfärdighet såsom stjärnor, alltid och evinnerligen.” Kan undra om alla dessa som ondgör sig över Ulfs – ändå låga i förhållande till lönen i evigheten – ersättning här på jorden, skall fortsätta DÄR med sin avundsjuka? Ty Jesus säger själv att man kan ha samlat MER eller MINDRE skatter i himlen – allt enligt vad man har ägnat sitt liv åt här på jorden.

Svara -   - 4/12-15 02:25 -


Göran W

Det var ledsamt att att höra hur de Ukrainska vännerna lämnat pengar till UE i Sverige ,och att alla pengar svenskarna samlat in till Ukraina försvunnit ..att stjäla från Gud är väldigt fult.

Svara -   - 4/12-15 06:45 -


Sven Dingal

Svar till Anna Nyman född Sandberg.

Du borde kanske hysa samma sympati för de ukrainska systrar och bröder som gjort stora ekonomiska uppoffringar i hårda tider. Ulf har utnyttjat familjer sedan dag 1 som i god tro följt dem, har haft kontakt med personer som left på konserver för karln.

Ulf lever ganska gott vad jag vet, dessa kommentarer är luft för honom. Han har skadat synen på svensk kristendomen i omvärlden och bland Sveriges unga som om den bilden inte går att rasera mer.

Ja du, stackars lilla Ulf.

Svara -   - 19/12-15 02:31 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Christer Åberg predikar för skogens kossor

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga.

3

Läs allt!


Jesus är inte världens hämnare - Christer Åberg

Christer Åberg förklarar att Jesus inte är någon hämnare, han dömer inte eller straffar - han räddar och frälser för att han älskar dig!

4

Läs allt!


Predikantpoolen

Av Holger Nilsson 

Hans Jans i Predikantpoolen.

Nu finns det tillfälle för församlingar att välja mellan ett 25-tal pastorer och evangelister som står till förfogande för kallelser till församlingar. Reseersättning är det enda församlingarna behöver ersätta dessa med.

3

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

7

Läs allt!


Min dotters dröm om den vackra kvinnan

Läsarmejl av Jan-Åke Henriksson 

Vacker farlig kvinna

Min dotter som knappt läst bibeln fick en förunderlig dröm i natt att många kristna försökte i sig själva att vara goda och snälla där ingen såg att de var på väg åt ett fel håll och avvikit från den smala vägen. 

78

Läs allt!


Martin Luthers 95 teser

Martin Luthers 95 teser.

Martin Luthers 95 teser. 

Martin Luthers 95 teser satte igång hela reformationen på 1500-talet. Vad skrev Luther egentligen? - Läs alla de berömda teserna här!

6

Läs allt!


Den falske profeten Påvens förrädiska judaskyssar

Johannes Paulus II kysser Koranen.

Ulf Ekmans skyddshelgon påve Johannes Paulus II kysser Koranen. 

Överallt kysser påven. Han kysser koranen, avgudastatyer, marken, biblar, män, kvinnor, barn, och fötter. Men hans kyssar är inte heliga utan förrädiska "judaskyssar".

11

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, måndag 20 november 2017 kl. 01:16

Jesus söker: Pontus, Marina!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Idag pågår världens största kristna väckelse

Världens största kristna väckelse pågår idag.

Idag pågår världens största kristna väckelse! Varje dag får många höra talas om Jesus för första gången och varje dag tar många emot Jesus och blir frälsta överallt i världen!

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jesus i krubban utbytt mot korv med bröd

 Jesus i krubban utbytt mot korv med bröd.

Greggs i Storbritannien har en reklambild bytt ut Jesus i krubban mot en korvrulle. Efter starka reaktioner har de bett om ursäkt. 

9

Läs allt!


Smith Wigglesworths ÄNDETIDS-profetia från 1947

Läsarmejl av Johan

Smith Wigglesworths.

Smith Wigglesworths ÄNDETIDS-profetia från 1947: När Ordet och Anden kommer samman, så kommer det att bli den största Helige Andes rörelse som nationen, och förvisso världen, någonsin har sett.

5

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

639 online! | Sidvisningar idag: 11 458 | Igår: 197 447 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp