Surfar nu: 377 www.apg29.nu


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Det säger SD:s EU-parlamentariker Peter Lundgren till SVT Forum.

Större inflytande?

Enligt EU-parlamentarikern Peter Lundgren (SD) kommer sannolikt EU-kritiska partierna inklusive Sverigedemokraterna  att vinna mark i EU-valet. Partiet tror då att de kan få större inflytande och då få chans att reformera EU inifrån. 

Detta kommer inte enbart från Peter Lundgren, utan Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson bekräftar till tidningen samtiden partiets omvändning i EU-frågan. 

Går inte att reformera EU

SD ska idag inte verka för att lämna EU, utan för att omforma unionen så att mer makt återgår till nationerna, säger han till tidningen.

Detta är naturligtvis nys. Det går inte att reformera en sådan globalistisk koloss som EU. 

Samma politiska riktning

Är detta det första och tydliga tecknet på att Sverigedemokraterna kommer att ha samma politiska riktning som de övriga globalistiska partierna som är ställda under EU? 

Jag har tidigare sagt att det spelar ingen roll vilket parti som sitter, eller kommer att sitta, i regeringen. De går ändå åt samma håll eftersom de är ställda under EU.

Jesus - vår räddning

Vi kan inte få någon positiv och gynnsam förändring genom politik. Det är många som har försökt detta och det har misslyckats kapitalt. 

Den enda positiva förändring som vi kan få och som dessutom är vår frälsning och räddning är genom Jesus kristus.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 31 januari 2019 14:02 | #eu #globalism #nationalism #peter lundgren #svpol | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

75 kommentarer

Niklas jönsson 31/1-2019, 16:33

Snart tar FN över alltihop under en global ledare, sen spelar det ännu mindre roll milt sagt hur vi röstar det märkte vi ju redan nu i det svenska valet som var nyss.Adjö med demokratin nu väntar andra tider.

Svara


Leif 31/1-2019, 16:53

Svar till Niklas jönsson.

Nu hänger jag inte med riktigt Niklas angående demokratin?

Majoriteten av folket röstade på vänstern, det blev 144 mot 143 mandat, även om den mindre delen av rösterna opponerade sig. Vi fick därefter ändock vänstern som regering. Det måste väl ändå varit demokratin som fick sin vilja igenom även om det blev ett förvirrat val. Demokratin segrade.... Vad min åsikt i det hela var är oväsentligt...

Jesu frid...

Svara


David Ström 31/1-2019, 16:57

Beklagligt, men det visar väl att de vill kunna mysa i soffan tillsammans med andra politiker. Naturligtvis så vill inte dessa två mista sitt höga arvode och den pension som de kan leva på sedan resten av livet. Många är vi som ångrar att vi röstade ja till EG men till mitt försvar kan jag säga att jag var ung och propagandan var massiv. Rösta ja om du vill behålla jobbet stod det vid stämpelklockan. Många med osäkra anställningar vill nog gärna gå ur EU. Särskilt transportsektorn är hårt drabbad. Nu kör även chaufförer från Rumänien sträckor där svenska erfarna chaufförer tidigare körde.

Svara


Martin 31/1-2019, 17:37

Svar till Leif.

Instämmer Leif. Detta val visat på styrkan i demokratin och vårt parlamentariska system. Trots att det var rörigt ett tag gick det inte över styr.

Svara


Lasse 31/1-2019, 18:16

Svar till Leif.

https://youtu.be/NoPJbw3u2CQ

Svara


Mikael 31/1-2019, 18:21

Valet 2018 har raserat demokratin.Rena sandlådenivån.Detta kommer att påskynda raseringen av Sverige

Svara


Leif 31/1-2019, 18:35

Svar till Lasse.

Tack Lasse, en fantastisk sång om det underbara namnet. Ditt namn var ett tag sen jag såg. Skönt att se det igen, har saknat det🙏..

Svara


Niklas jönsson 31/1-2019, 18:36

Svar till Leif du är inte ensam i båten om att inte veta hur en demokrati fungerar jag har läst många inlägg där fler än du sitter i en eka mitt ute i en stor sjö utan åror och inte kommer någon stans jag kan hjälpa dig med att en demokrati fungerar på så sätt att det val resultat som blir när folk har röstat det ska man också gå efter med mandat fördelningen i verkligheten också och det gjorde de ju verkligen inte i detta valet även om partierna tycker tvärt emot vad de själva tycker så måste de ändå samarbeta så gott det går i alla fall efter mandat fördelningen som de olika partierna fått.Det är riktig demokrati när det går till på rätt sätt, sen har ju andra sin egen så kallade demokrati enligt ovan och även när det gäller kristendom folk är ju kristna på olika sätt även där vissa svär mycket och begår brott men är ändå kristna tycker de, så kanske det är i ert och Martins fall också.

Svara


Niklas jönsson 31/1-2019, 18:45

Svar till Mikael håller med dig till 100% Det är tack och adjö med demokratin i vårt land nu när vi såg hur det gick till i senaste valet 2018 , även om vissa personer enligt ovan har en annan åsikt hur demokratin fungerar i deras värld inga namn.

Svara


Martin 31/1-2019, 18:48

Svar till Mikael. Visst kan vi tycka att det varit sandlådenivå. Men på vad vis har demokratin raserats menar du?
Jag tänker tvärtom , denna röriga tid har visat på styrkan i parlamentarismen. Utan den hade vi kunnat vara illa ute på riktigt.
/MartinH

Svara


Lasse 31/1-2019, 19:19

Svar till Leif.

💖💖💖💖🙏👆

Svara


Niklas jönsson 31/1-2019, 19:20

Svar till Martin en demokrati fungerar inte på det viset som du tror, en liten upplysning bara tänk efter nästa gång.Hur en demokrati fungerar googla gärna på internet.

Svara


Niklas jönsson 31/1-2019, 19:20

Svar till Martin en demokrati fungerar inte på det viset som du tror, en liten upplysning bara tänk efter nästa gång.Hur en demokrati fungerar googla gärna på internet.

Svara


Niklas jönsson 31/1-2019, 19:21

Svar till Martin en demokrati fungerar inte på det viset som du tror, en liten upplysning bara tänk efter nästa gång.Hur en demokrati fungerar googla gärna på internet.

Svara


Erik S 31/1-2019, 19:22

Svar till Niklas jönsson.

Håller med dig och Mikael. Vi har ingen demokrati längre. Inte enbart valet-där det ju var alldeles för många "konstiga" saker som hände-utan hela samhällets funktion. Vi har snarare en demokratur, som med stora kliv är på väg in i en diktatur.

Vi kan bara se på åsiktsfriheten, den blir mer och mer beskuren och är numera ett skämt. Gamla människor på 75-80 år blir anmälda och åtalade för att dom är oroliga för vad som sker med landet t.ex ang. migration. När nya migrationsavtalet implementeras i vår lag, blir det olagligt att ens ha kritisk inställning till invandring och islam.

Det finns människor som jobbar med att jaga "fel åsikt" hos folk som yttrar sig på nätet. Ett lysande exempel är ju vänsterextrema Expo och deras sidobolag, där Aschberg sitter som en spindel i nätet.

Green blev åtalad för att ha yttrat sig emot homosexualitet, men blev senare frikänd. Men att ens väcka åtal, är ju en skandal.

Detta gäller om du inte har rätt åsikt, har du det, då är det fritt fram. Du skall vara vänsterextrem och PK, då kan du säga vad du vill. Är du däremot kritisk till islam, hbtq, den stora invandringen, feminism, antisemitism m.m, då är du ute på hal is. Lägg därtill om du är kristen, då anses du vara en riktigt suspekt figur. Får sen EU/FN ta över mer och mer, då blir det riktigt obehagligt.

Så demokrati och yttrandefrihet är nog bara vackra ord i detta land. Nåt som politiker kör med, för att det skall låta bra.

Svara


Lasse 31/1-2019, 19:22

Svar till Leif.

https://youtu.be/c4mPFFrZH7M

Svara


Lasse 31/1-2019, 19:22

Svar till Leif.

https://youtu.be/c4mPFFrZH7M

Svara


Martin 31/1-2019, 19:33

Svar till Niklas jönsson. Du får ursäkta Niklas,
hur vet du huruvida jag har bristfälliga kunskaper om demokrati?
En annan fråga: vad är det jag ska tänka efter på?
En tredje fråga: på vad vis är googling på Internet bättre mina studier i efterhymnasiala studier i vårt lands statsskick?
/MartinH

Svara


Niklas jönsson 31/1-2019, 19:44

Svar till Erik S Bra skrivet,sanning hela vägen i allt du skrev, skönt att det finns någon mer på denna sidan som vet vad demokrati är än bara jag själv i stort sett.

Svara


Leif 31/1-2019, 20:00

Svar till Niklas jönsson.

Trots din inställning så var det flest som röstade på vänstern + att de allra flesta röstade på Sossarna, och då tycker jag absolut att det demokratiskt är helt okej att de också får regera även om inte jag är sosse.

Största partiet borde alltid få regera om det skall vara demokrati, annars blir det verkligen inte demokrati enligt mig. Må det vara förfelad demokratiförståelse från mig men så har jag alltid tyckt att demokrati betyder. Flest röster från folket borde vara det som gäller för en statsminister. Jag anser blockpolitiken vara helt odemokratisk. Däremot skulle jag kunna tänka mig att de tre största partierna alltid får bilda regering och den störste av dem regerar om vi nu ändå kan tänka oss ofrälsta ledare, och de andra får då förstås olika ministerposter efter partistorlek, det tycker jag är demokrati.

Nu talar jag med mänskliga termer. Guds termer är lite annorlunda men nu räknas ju inte Guds vilja så mycket här så, vi låter den biten vila så länge.

Jesu frid...

Svara


Niklas jönsson 31/1-2019, 20:06

svar till Martin 1.det märker ju folk som är insatta i demokrati i hur du skriver/uttrycker dig.2.Att ta reda på fakta om det du tänker att kommentera så blir det inte så snurrigt/galet. 3.I fall du inte hängde med under skoltiden och var skoltrött så är ju internet ett bra sätt att ta reda på fakta som du verkar sakna i detta ämnet.PS Martin inga människor är fullärda när de föds eller ens när de har gått efter gymnasiala studier, då vissa tror att de är fullärda och kan allt,ta det lugnt Martin jorden går inte under för det bara för att du hade brister i just detta,det kommer nya dagar och nya ämnen att skriva om som du har rätt i istället.

Svara


Martin 31/1-2019, 20:33

Svar till Niklas jönsson. Varför i hela friden lämnar du ämnet och börjar tala om för mig vilka kunskaper eller brist på dem jag har, eller att jag skulle varit skoltrött eller inte hängde med!
Kom igen Niklas, bättre kan du. 🙂
/MartinH

Svara


Martin 31/1-2019, 21:03

Svar till Leif.

Trots din inställning så var det flest som röstade på vänstern + att de allra flesta röstade på Sossarna,

Så här slutade riksdagsvalet 2018 (% av rösterna):
S 28,2
V 8,0
MP 4,4
M 19,8
C 8,6
KD 6,3
L 5,5
SD 17,5
Vänsterblocket fick alltså 40,6, Alliansen 40,5 och SD 17,5 procent.
Det stämmer alltså inte att flest röstade på vänstern, inte heller att "de allra flesta" röstade på Socialdemokraterna. De flesta/allra flesta är synonymt med "majoriteten", d v s över 50 procent. Vänstern (inkl MP) fick 40.6 procent och S 28,2 procent, alltså långt under egen majoritet både för vänsterblocket och S. Det många reagerar emot är att högerpartier (dit SD räknas) sammanlagt fick närmare 60 procent av rösterna. Där kan vi tala om de flesta/allra flesta. Trots alla utfästelser från Liberalerna och Centerpartiet om att Ulf Kristersson var deras statsministerkandidat blev Stefan Löfvén statsminister till slut. Inte en gång under valrörelsen berättade Annie Lööf eller Jan Björklund att de avsåg att rösta emot Ulf Kristersson som statsminister och släppa fram Stefan Löfvén. Tvärtom bedyrade de gång på gång att Ulf Kristersson var deras kandidat. Det är inget annat än ett demokratiskt haveri. För att inte förlora högerröster (och för L:s del riskera att åka ur riksdagen) spelade Björklund och Lööf ett fult dubbelspel. Så det är verkligen befogat att ifrågasätta vår demokrati just nu. Hur vi än röstar så förblir regeringsmakten hos Socialdemokraterna. Jag håller alltså inte alls med min namne om att den absurda processen efter valet på något sätt skulle visa på demokratins styrka. Det är precis tvärtom.

Svara


Katrina 31/1-2019, 21:13

Svar till Lasse.

Trevligt att se dig här Lasse!

Mer om ära Holy Name

https://www.youtube.com/watch?v=dUqm_N8muT0

Svara


Lasse 31/1-2019, 21:29

Svar till Katrina.

💗💖💝🙏🙏🙏

Svara


Katrina 31/1-2019, 21:43

💖💝💖 🙏

Och för övrig om riksdagsvalet

” Var inte rädd, du lilla hjord, er fader har beslutat att ge er riket.” 💖

Svara


Leif 31/1-2019, 21:52

Svar till Martin.

Nu var det väl Niklas jag svarade, eller?

Men oavsett vilket så sa jag i tidigare kommentar att jag inte anser blockpolitiken alls vara demokratiskt, utan som du visar i din procenttabell så fick sossarna flest röster, ca 30% fler än näststörsta parti. Därför anser jag det vara helt demokratiskt korrekt att Stefan Löfven får vara den som regerar och är statsminister. Flest röster av folket fick socialdemokraterna och då bör de regera. Sen borde också de två näststörsta partierna vara med i den regeringen och tillsammans bli överens.

Statsministerns parti skulle ha dubbelt så mycket mandat som de övriga två, och kan de inte samsas om någon fråga så avgör sedan kungen vilket som gäller i just den frågan, that's it!

Det är demokrati det!

Jesu frid...

Svara


Martin 31/1-2019, 22:03

Svar till Leif.

Ja så kanske man kan se det... Det blir nog bra till slut!

Svara


Martin 31/1-2019, 22:03

Svar till Leif.

Ja så kanske man kan se det... Det blir nog bra till slut!

Svara


Niklas jönsson 31/1-2019, 22:08

svar till Martin det var ju det du ville veta ,jag lämnade inte ämnet och nu har jag skrivit färdigt om det här med demokrati med dig för du har ju en demokratisyn som man kan skratta åt, det är inte konstigt att det blir så stolligt inom politiken när folk inte sätter sig in i det dom tänker att rösta på som att gå till affären och betala för något som de inte vet vad de betalar för och kommer att få.Sådan är du tyvärr.

Svara


Leif 31/1-2019, 22:19

Svar till Niklas jönsson.

Även om det var Martin du talar till så vet jag inte varför man måste ha en så nervärderande ton som du visar bara för att någon inte håller med dig. Det kan du kanske ändra på lite framöver så blir det trevligare att kommunicera med varandra.

Men det du inledningsvis började med att det snart träder fram en global ledare har du ju helt rätt i. Sen om det sker genom FN vet jag inte, men visst träder snart antikrist fram någonstans ifrån!

Mvh Leif...

Svara


Martin 31/1-2019, 22:28

Svar till Niklas jönsson. Förlåt Niklas, men nu går du över gränsen och jag upplever dig oförskämd. Här försöker jag ställa frågor och förväntar mig sakliga svar och goda argument från dig som har en annan syn på läget än jag. Jag var faktiskt ärligt intresserad av dina argument. Så förminskar du mig. Avfärdar mig. Du kanske bara vill samtala med dem som tycker samma?
"det var ju det du ville veta" vad pratar du om?
Ja, vi lämnar det här. Jag gör det med sorg. Det borde kunna gå samtala också när man inte har samma syn. Det är givande och bildande samtal. Med samsyn klappar vi bara varandra på ryggen.
/MartinH

Svara


JL 31/1-2019, 22:56

Svar till Leif.

Trots din inställning så var det flest som röstade på vänstern

Din vana trogen ljuger du. De flesta röstade höger, alltså allians och SD, alltså högerpartier. Detta fick ju globalisterna att gå bananas och tvingade C och L att jobba med kommunister vilket de så gärna gjorde. Säkert planerat i förväg.

Alltså, folket röstade höger men fick en globalistisk högerregering.

Svara


JL 31/1-2019, 22:57

En globalistisk vänsterregering skall de sista vara.

Svara


Calle 31/1-2019, 23:04

Helt klart är att svenska folket röstat för de vill ha en högerpolitik i landet (närmare 60 %) och på sätt och vis fick de ju sin vilja igenom, även om det är socialisten Löfvén som genomför den borgerliga politiken som de röstat för. Sverige är lite "upp och ner" nu för tiden.

Svara


Leif 31/1-2019, 23:58

Svar till JL.

Din elaka ton verkar aldrig upphöra, men tack och lov så är Gud tålmodig och nådefull även mot sådana som dig eftersom Han också älskar dig så oerhört mycket.

Men prövningen kommer inom sinom tid!

Sen ljuger man inte som du påstår eftersom både sossarna, som blev överlägset klart största parti och dessutom tillsammans med övriga fick vänstern 144 mandat mot 143.

Att 143 har blivit mer än 144 har jag i så fall missat, men jag tror faktiskt inte alls på det! Den som säger att 143 är mer än 144 är den som ljuger och förvrider sanningar.

Högerblocket fick 143 mandat och inget annat, försök inte! SD stod för sig själva och var inte alls en del av det blocket.

Nog med detta!

Svara


Niklas jönsson 1/2-2019, 05:02

Svar till Calle Det kan man lugnt hålla med om.

Svara


Niklas jönsson 1/2-2019, 05:25

Svar till Leif jag har ingen nedvärderande ton till någon bara för att hen har en annan tolkning som jag,dels var det visst då folk som höll med mig i det jag skrev dvs sådana som är insatta i det hela och inte ljuger som bla jag,JL med flera konstaterat om dig Leif som du säkert kan sluta med, så blir det betydligt intressantare att läsa det du skriver, men det är ju inte konstigt att man kan bli trött på vissa typer som bara letar fel på allt som skrivs för att det inte stämmer med just hur hen ser på saken och att man ständigt måste förklara för vederbörande som inte fattar hur det ligger till.

Svara


Leif 1/2-2019, 06:18

Svar till Niklas jönsson.

Att du allierad med JL anser att "144 är större än 143" är lögn och att alla som tycker så är ointelligenta får ni själva stå för.

Att envist hävda denna motsats säger mycket om er, och därför är det fullständigt meningslöst att diskutera med er. Dessutom verkar ni båda vara allt mer elaka mot alla som har andra åsikter, och det är en mörk sida som behöver bli bättre.

Det fanns två block i valet + SD att rösta på. Ena blocket från vänster fick 144 mandat av väljarna och blocket från höger fick 143 mandat. SD som inte hörde till något av dessa block fick något mindre.

Bli nu lite snällare!

Att det skulle vara lögn håller jag inte alls med om, det känns som om det är någon som förvränger det som är korrekt!

Svara


JL 1/2-2019, 08:31

Svar till Leif.

Din elaka ton verkar aldrig upphöra, men tack och lov så är Gud tålmodig och nådefull även mot sådana som dig eftersom Han också älskar dig så oerhört mycket.

Du menar att du skall kunna sitta och ljuga här och om jag säger till dig så är jag elak? Du är verkligen ett riktigt stycke. Grym härskarteknik, antar att du kör med den i kyrkan på folk som inte gör som du säger?

Sverige har röstat för en högerregering i och med att SD är ett högerparti. Det är bara globalister som du, som har problem med att fatta annat.

I övrigt. Går man in på valmyndigheterna så syns det klart att det skett valfusk här och där. Man har helt enkelt slängt SD röster. Sedan har globalistpredikanter stått i kyrkan och snackat politiskt att man inte skall rösta på SD. Människor som du Leif och din närstående. Som tyckte att det var bra att 380 uppropet skedde. Det gjorde ni för att din er agenda är inte att kristna landet, er agenda är att globalisera landet. Ni har inga problem med att importera andra gudar, för ni bryr er inte.

Svara


Niklasjönsson 1/2-2019, 09:17

Svar till JL du har mycket tätt i det du skriver om Leif en riktig globalist som skiter i Sverige och är med i Svenska kyrkan.

Svara


Leif 1/2-2019, 10:01

Svar till JL.

När sa jag att det du kallar för 380 uppropet var rätt och bra? Ännu ett påhitt! Det du säger att jag ljuger om är ju du själv som ljuger och anklagar falskt.

Jag har nämligen aldrig sagt det, men inte ens det kommer du med din stolthet att kunna be om ursäkt för, om jag förstått det hela?

SD var fortfarande inte någonsin varken med eller accepterad i alliansen, men det verkar du inte fatta, märkligt?

OCH! Än en gång, jag har inte mer emot SD än något av alla andra riksdagspartier eftersom du också försöker förvränga även detta. Jag har lika mycket emot alla ledande krigshetsare och barnamördare medan det är mycket tydligt att du är allierad med dem och valt att stödja den sidan!

Svara


Leif 1/2-2019, 10:09

Svar till Niklasjönsson.

Att inte du och JL startar ett nytt samfund där alla måste följa det första budet, det finns ju inga andra äkta kristna kvar. Ni är så lika ni två, nästan som tvillingar, så mjuka och fina i ert sätt mot andra. Det skulle bli ett fantastiskt nytt samfund och ni skulle säkert vinna många likasinnade anhängare. JL och du kan ju båda två vara överstepräster i den kyrkan.

Låter det inte som en bra idé!

Svara


Sam G Ö 1/2-2019, 10:23

Svar till Martin.

Demokratiskt haveri, det är vad ni har i Sverige. På väg till diktatur? Eller hur? Kanske?

Svara


Andreas 1/2-2019, 12:18

Inte bra ställningstagande av SD risken är att vissa som röstat på dom vänder sig bort ifrån SD nu. Tyvärr ser jag att allt detta enande både inom politik och religion påskyndar antikrist framfart. Vi som troende måste ha fokus på Jesus. Tyvärr är de för få politiker inom Sverige både inom SD och KD som är genuint kristna och driver kristna sakfrågor. Sverige och världen globalt närmar sig agenda 2030. De är något profetiskt som kommer ske detta år i negativ klang. Därför när vi ser de allvarliga tidstecken nu och som komma skall är de ännu viktigare att vi riktar blickarna upp till Gud och följer hans stigar.

Svara


Andread 1/2-2019, 12:46

Svar till Erik S. Erik S delar din syn på utvecklingen som sker i Sverige. Jag har tröttnat på svensk kristenhet som är alldeles tyst kring globalismen. Sitter just nu och söker fakta och sammanställer och ska göra video klipp. Vill driva en radio/tv kanal likt Alex Jones i USA. Vi behöver en nationalistisk kristen höger röst som de har i USA som driver på. För att kunna göra måste vi vara enade precis som globalisterna fast en enad kristen röst som är jobbig för globalisterna. Vi är för snälla i kyrkorna vi måste demonstrera i stor skar på pridefestivaler, abortfrågor och föra upp politiska beslut. De finns många här på sidan som vill men inget händer i praktiken. De finns mycket som svensk kristenhet kan lära sig av amerikanska högern. Framför allt att vi ska inte vara mähän som vikar oss i viktiga kristna frågor. Just nu sitter jag och jobbar för fullt. Men snart kommer du få se mig ute på internet. Jag kommer vara obekväm för ateister, muslimer och globalister. De har fått härja fritt för länge nu. De måste få ett stopp kring denna utvecklingen. Säger som David Wilkerson sa om Sverige de råder apati i Sverige. Dags nu att bryta denna tystnad och apati. Dags att återkristna landet. Vi måste kavla upp ärmarna och bli tuffare och jobba hårdare. Skörden är stor men ingen arbetare ute på fältet.

Svara


P I Persson 1/2-2019, 13:45

Problemet med EU är inte i första hand globalismen utan kapitalismen och nyliberalismen. Ett storfinansens projekt som går tvärtemot vanligt folks situation. Allt som vi på nejsidan varnade för redan i början av 90-talet har ju besannats, och det med råge. Ändå tar ingen hänsyn till det. Gamla, en gång pålitliga, EU-motståndare som Marita Ulvskog m fl kallar sig sedan länge "EU-kritiker" - men de vill inte utträda utan de vill "reformera inifrån". Till denna skara har på senare tid först V och nu senast SD slutit sig. Det betyder att det nu inte finns ett enda parti, varken till vänster eller till höger, som är för oss som inte nöjer oss med att vara "kritiker" av EU utan som direkt är motståndare. (Ja, jag vet att det finns småpartier som också är emot medlemskap, men de är så små att de inte har skuggan av en chans att komma in i vare sig riksdag eller EU-parlament).Jag vet inte vad detta ska kallas, demokrati är det i varje fall inte.

Svara


Alexander 1/2-2019, 14:50

Svar till Leif. Du kör med en nervärderande härskarteknik Lars något som de flesta politiker är duktiga på nu för tiden!
2 av 3 har LÅGT förtroende för S+Mp regeringen enligt SvD/Sifos undersökning.
Är det en fungerande Demokrati när politikerna tar makten i egna händer ifrån folket?
Är det en Demokrati när Socialdemokraterna är korrupta och försöker förstöra valresultatet på ställe efter ställe utan att behöva stå till svars för allt otyg?
Folket röstade mer höger än vänster och ändå blir det en vänster-regering som vill smutskasta Israel, lobba för HBTQ och UltraFeminism i våra barns skolor, vurma för Islam, förfölja kristendomen och judendomen!
Måtte folket förstå att en röst på L och C är en röst på S+V+MP i nästa val, så de inte blir lurade igen!

Svara


Leif 1/2-2019, 14:52

Svar till Alexander.

Ha en trevlig helg Alexander 👌

Svara


Erik S 1/2-2019, 15:39

Svar till Andread.

Hoppsan, det där var intressant! Ja vi är alldeles för snälla och mesiga. Många kristna och många församlingar lever i sin lilla ljusblåa bubbla och är i stort nöjda med livet och tillvaron. Man slumrar och djävulen intar fältet, steg för steg-han är nog ganska tillfreds med dessa pk-kristna, där finns inget att frukta.

Ja vi har nog en del att lära av kristna i USA. (men vi måste givetvis ha en rågång mot de avarter som ändå finns) Hoppas verkligen få se och läsa när du kommer ut på nätet. Blir det möjligt att kommentera eller kan man "bara" läsa vad du lägger ut?

Du kommer vara obekväm för vissa grupper, det låter väldigt bra, det behövs. Och visst, vänstern/pk har härjat fritt, plus en del andra. Det behövs moteld. Vi får se, kanske man kan bidra med en del tips, om inte annat. Det visar sig.

Lycka till och ha en fin helg och GVD. Shalom!

Svara


JL 1/2-2019, 16:35

Svar till Leif. Leif,
du har lyckats med att bli uppläxad av minst 4 st här. Och vad lyckas du komma med?
Ha en trevlig helg Alexander 👌
Ännu mer i samma stil. Det rinner av som vatten på en anka. Du är något i hästeväg må jag säga.

Svara


Leif 1/2-2019, 19:33

Svar till JL.

Det kanske ibland kan vara så att man inte hinner med att svara. Men nu kan jag passa på lite igen..

Att du bara kör vidare i din elaka ton fast du själv ljugit är ju tydligt ett normalt tillstånd för dig. Att bli uppläxad av någon sådan tar jag givetvis förstås aldrig på allvar. Du har om och om påstått flera lögner om vad jag sagt och även om sånt jag aldrig sagt utan att blinka och tror att jag skall ta det på allvar. Sen bara för att några likasinnade till dig hakar på och säger samma saker förändrar inte situationen. Hade ni talat trevligt och ödmjukt så hade jag givetvis visat respekt men efter några försök till detta, mest av dig, men ändock så ser jag inget annat än att låta det mesta av lögner rinna av.

Det går åt för mycket av energi att engagera sig åt elakheter.

Men ha du också en trevlig helg. 😘

Svara


Bengt 1/2-2019, 22:53

Mycket bra tankar och idéer Andreas

Gud välsigne dig i din framtida gärning

Svara


Niklas jönsson 2/2-2019, 00:56

svar till Leif Du är typisk person som inte tål att någon annan skriver något negativt/kritik om dig på grund av det du skriver för då ska du alltid ge tillbaka med samma mynt men utan att det finns något själ till det.Det hoppas jag du kan klara att ändra på så blir det trevligare för oss andra när vi läser det du skriver,inte så svårt att ändra på eller hur Leif???

Svara


Martin 2/2-2019, 02:27

Svar till Niklas jönsson. God natt Niklas. Sov gott🙂

Svara


Leif 2/2-2019, 06:45

Svar till Niklas jönsson.

Ja du Niklas!

Om det vore någon seriös negativ kritik så vore det en sak men när man hittar på saker som inte stämmer så är det något jag inte alls kan hålla med om.

Och om man inte ens vill bemöta när jag berättat om vad som varit lögner utan bara fortsätter att älta om samma sak så går man någon annan än Jesu ärenden.

Jag trodde först att också du var en trevlig prick, men du hakar tydligen bara på JL's elakheter utan att blinka du med, och det är ju tragiskt, istället för att försöka reda ut vad som varit lögn eller ej🙄?

Men, fortsätt också du om du vill.

Svara


Bengt 2/2-2019, 09:23

En sak som är viktig att tänka på

Vi känner varann via nätet

Inte in reality

I verkligheten

Det är stor skillnad

Svara


Niklas jönsson 2/2-2019, 13:06

Svar till Bengt där skrev du något som verkligen stämmer med verkligheten som vissa tydligen har totalt missat inga namn.

Svara


Leif 2/2-2019, 13:14

Svar till Niklas jönsson.

Kan du berätta för mig en endaste sak som jag har ljugit om och som du även stödjer?

Ta upp något så att vi på ett moget sätt kan tala klarsynt om det!

Jesu frid...

Svara


Niklas jönsson 2/2-2019, 13:27

svar till Martin Sov gott själv.

Svara


David 3/2-2019, 00:51

svar till Leif Det har jag skrivit om, till dig tidigare.

Svara


Mikael N 4/2-2019, 11:28

Fast måste det vara "antingen-eller"? Antingen är man nationalist, eller så är man globalist? Man kan ju se SD:s beslut som en tillryktring, att man inte ser i svartvitt på internationella samarbeten. Man kan ju tycka att vissa saker avgörs bäst på EU-nivå, andra på nationell nivå, och åter andra på regional eller lokal nivå.

Svara


Leif 4/2-2019, 15:46

Svar till David.

Vad svarar och syftar du på?

Svara


Lars Enarson 6/2-2019, 12:46

Kära syskon!

Låt oss inte tala otro och låt oss inte ge upp!! Gud har hört våra böner och en förändring är på gång. Här är en profetisk hälsning som jag fick nyligen från en trogen bedjare:

"Fienden är kraftigt försvagad. Det är inte som det ser ut. Det är i en vågskål. Håll fast! Guds folk ge inte upp.

Det här var bara första ronden. Nu kommer fortsättningen. Håll fast positionerna. Intensifiera bönen. Bygg upp murarna i Anden.

Ni kommer se förändring när ni, mitt folk över hela landet, ropar mer efter Mig än efter något annat. Enhet i Anden, inte i alla åsikter.

Se Jag gör något nytt. En uppgradering. Koppla med mig, kliv in i det jag tänkt och redan genomfört. Ödmjuka er. Kliv in i nåden. Kliv in i min närvaro. ”

'Jag sökte bland dem efter någon som skulle bygga en mur och ställa sig i gapet inför mig till försvar för landet.' ‭‭Hesekiel‬ ‭22:30"

Jag har nu fått på mitt hjärta från Herren att intensifiera bönen genom att resa 10 000 bedjare som ber varje dag för Sverige.

Det är av jättestor betydelse för människors frälsning och evangeliets utbredande vilken regering vi har i detta land! Att ge upp är inget val. Genom tro och uthållighet ska vi få det utlovat är.

Här är bönestrategin för 2019:

1. En kraftig utvidgning och fördjupning av bönerörelsen.

2. Ett uppvaknande och en radikal omvändelse inom kristenheten.

3. En enad opposition i riksdagen mellan SD, KD och M.

4. Att regeringen Löfvén fälls när vi fått bönesvar på punkt 1 -3.

5. Att SD, KD och M får egen majoritet i riksdagen i ett nyval och bildar en stark, konservativ, Sverige-vänlig regering byggd på en judekristen värdegrund och som välsignar Israel.

Det gäller väckelse och själars frälsning vänner. Nu går vi djupare in i bönen. Allt är möjligt för den som tror. Det går inte att stoppa ett folk som lärt sig be!

Välkommen till Uppsala Bönedagar II 15-17 mars i Eriksbergsskolans aula, Granitv. 14! Fred kl 19, lörd kl 10, 16 (utomhus) och 19, sönd kl 10, 14 (utomhus) och 17.

Svara


Roger T. W. 7/2-2019, 02:04

Svar till Lars Enarson.

Lars, jag har tackat Herren för att han reste upp dig och genom dig skapade en bönerörelse mycket länge. Jag ber för Sverige och svenska folket varje dag. Minns det välsignade regnet i somras och undrar vad Herren vill med vår nuvarande konstiga regering. Det blir som det behagar Honom och sjuklövern kanske gör bort sig nu. Det är fantastiskt att Swebb-TV släppte fram dig och att Nya Tider har en länk till videon.

Kom ihåg att erkänna edra egna synder innan ni anklagar andra när ni ber.

Svara


JL 7/2-2019, 21:02

Lite mer info.
SD byter alltså grupp från EFDD till ECR i EU. Det innebär att SD leds av en praktiserande muslim i EU. De har alltså gått ifrån att vara EU kritiska till att vara PRO EU och islamvänliga. De sparkade ju en SD are som inte gillande islam, så SD har redan böjt sig.

Svara


Lars Enarson 8/2-2019, 09:57

Svar till Roger T. W..

Stort tack för din uppmuntran!

Här kommer en profetisk hälsning från en broder, som hade bett mycket för Sverige och valet. Då han fick reda på resultatet blev han så nedslagen. Det var då, han upplevde Herren gav honom detta budskap! Brodern har sagt, det är O.K. att dela budskapet, men han vill förbli anonym. Må denna hälsning uppmuntra oss alla att fortsätta kampen.

"Processen måste ha sin gång. Det är därför jag kommer att fälla denna regering med en enorm kraft. Era böner har hjälpt! Jag vill välsigna Sverige".

Låt oss fortsätta bönen till seger "i enlighet med de profetord som en gång uttalades över dig, för att du i kraft av dem skall kämpa den goda kampen, i tro och med ett rent samvete." (1 Tim 1:18-19)

Svara


Lars Enarson 8/2-2019, 10:00

Svar till JL.

Vår förtröstan står inte till människor eller till politiska partier utan enbart till Gud. Han är vårt enda hopp.

Svara


Bengt 8/2-2019, 12:22

Gud kan stoppa islamiseringen

Det kan bli väckelse även bland somalier

Svara


Jessica 8/2-2019, 14:01

Svar till Bengt.

Varför tar du alltid upp ”även Somalier” Bengt? Är det svårare att få väckelse ibland dem menar du?

Svara


Erik S 8/2-2019, 14:04

Svar till Lars Enarson.

Ja, om detta stämmer och är riktigt och Herren står bakom orden, då är det bara att säga Amen! Då har vi ju redan fått ett löfte, att denna regering skall bort!

Då är det ju bara att "köra ända in i kaklet", tills Herren vänder på situationen. Detta skall bli riktigt intressant. Vi får uppmuntra varandra. Shalom.

Svara


Bengt 8/2-2019, 18:11

Det borde inte vara det

Men det verkar vara så

Svara


Sofia 8/2-2019, 18:36

Tack Lars Enarsson för din uthållighet i bön och din kärlek för vårt fosterland! Det låter helt underbart att läsa " att våran nuvarande regering ska bli fälld med en väldig kraft och att Herren ska välsigna Sverige" ! Det väntar vi på och ber vi om i Jesu namn !

Svara


Leif 8/2-2019, 18:55

De förbinder mitt folks sår, men bara på ytan, och de säger: ”Allt står väl till, allt står väl till.” Men ingenting är väl.

Jeremia 8:11

Svara


JL 9/2-2019, 13:11

Vår förtröstan står inte till människor eller till politiska partier utan enbart till Gud. Han är vårt enda hopp.

Håller med om detta, men ni ger lite olika signaler.

"Processen måste ha sin gång. Det är därför jag kommer att fälla denna regering med en enorm kraft. Era böner har hjälpt! Jag vill välsigna Sverige".

För sekunden tidigare, så har ni satt din förtröstan till en människa, en människa som har haft ett tilltal. Denna sa, vad ni vill höra, inte vad ni borde göra.

Det är inte för att människor INTE har bett, som det sker. Tror ni att Polackerna ligger på sina knän i någon högre utsträckning? Nej. Detta som sker är en konsekvens till att människor bryter det första budet. Det är det som skiljer Sverige från Slovakien. Detta som händer är logisk konsekvens att kristna vill leva i världen och det går inte. De kunna åka till Dubai och semestra. De vill kunna ta in världen i kyrkorna och de vill kunna vara omtyckta av alla. Men det fungerar inte så. Vi skall vara hatade av världen, se på hur världen hatade vår Kung. Han gick raka vägen till makten och utmanade den och vann. På hans sätt, inte det världsliga sättet.

När ni ber har ni fått instruktioner hur ni skall be:

5När ni ber skall ni inte göra som hycklarna. De älskar att stå och be i synagogorna och i gathörnen för att människorna skall se dem. Sannerligen, de har redan fått ut sin lön. 6Nej, när du ber, gå då in i din kammare, stäng dörren och be sedan till din fader som är i det fördolda. Då skall din fader, som ser i det fördolda, belöna dig. 7Och när ni ber skall ni inte rabbla tomma ord som hedningarna; de tror att de skall bli bönhörda för de många ordens skull. 8Gör inte som de, ty er fader vet vad ni behöver redan innan ni har bett honom om det.

9Så skall ni be:

Vår fader, du som är i himlen.

Låt ditt namn bli helgat.

10Låt ditt rike komma.

Låt din vilja ske,

på jorden så som i himlen.

11Ge oss i dag vårt bröd för dagen som kommer.

12Och förlåt oss våra skulder,

liksom vi har förlåtit dem som står i skuld till oss.

13Och utsätt oss inte för prövning,

utan rädda oss från det onda.fördolda, belöna dig.

Jag skulle vilja uppmana var och en att fundera på vilken samröre och samarbete denne har i andra gudar. Det är mitt råd. Men jag är rädd för att jag talar till döva öron.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, torsdag 22 augusti 2019 kl. 06:37

Jesus söker: Henrietta, Henrika!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 21 augusti 2019 23:06

Be att Jesu ska hela allt som gått sönder, Herren vet och kan göra allting nytt.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp