Surfar nu: 349 www.apg29.nu


Nedräkning till det antikristliga kontrollsamhället

Nedräkning  till det antikristliga kontrollsamhället

Av HOLGER NILSSON 

Denna nedräkning är också en sådan till det antikristliga kontrollsamhället.

Ovanstående bilddumpning är från Dagens Industri den 5 december. Den borde ge en tankeställare om vart vi är på väg.

Kontantfritt

Vid en bankkonferens i London sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley att: "Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år".

Orsaken är att användningen av sedlar och mynt har minskat i flera år i Sverige. Detta sker därför att mobilbetalningar och annan ny teknologi har gjort att kontantanvändningen nu är närmast obetydligt. 

Kommer inte förbjudas

Cecilia Skingsley påpekade att kontanter inte kommer att förbjudas, men: "så få människor och företag kommer att använda dem bortom den tidsramen att de i praktiken kommer att vara oanvändbara.”

Det är inte konstigt; bankerna och det politiska systemet har tvingat människor att använda kontantfria betalningsmodeller.

Bibelns profetia i Uppenbarelsebokens 13:e kapitel har förutsagt precis att det kommer att bli så, det kommer att införas ett nytt tvingande system för att kunna handla. Vi närmar oss detta med hast!


HOLGER NILSSON

Källa: Snart kontantlöst!

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades fredag 8 mars 2019 00:27 | #kontant fritt #holger nilsson #svpol | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

36 kommentarer

PT 8/3-2019, 08:29

Förstår inte snacket om det här, systemet med kontanter är lika tvingand som det kontantlösa. Du kan inte handla eller köpa nått utan kontanter heller.

Finns bara fördelar med att skippa kontanterna, rånrisken minskar drastiskt för de som jobbar i butik tex...

Svara


Ulf 8/3-2019, 09:47

Svar till PT.

"Förstår inte snacket om det här..."

Det handlar om, som också framgår av artikeln, full kontroll över människor. Dom kan helt enkelt spärra ditt konto om du inte gör som dom(staten,systemet)säger. Då kan du inte köpa eller sälja.... Allt handlar om kontroll. Den kommande antikrist kräver tillbedjan och blind lydnad....

Allt detta står i Bibeln. Det profetiska Ordet!

Svara


Thomas 8/3-2019, 10:09

Det finns dock en tillfällig väg ut och det är att börja odla vår egen mat, rena vårt eget vatten och utvinna egen energi, dvs back to basic.

Nästa steg från NWO blir förstås att förbjuda dito, vilket vissa delstater i US redan gjort. Vilken väg vi då väljer är upp till var och en, men, var så säker, att Gud alltiid är med oss genom alla svårigheter, för vi är Hans barn.

Svara


PT 8/3-2019, 10:15

Svar till Ulf.

"Dom" har i så fall redan nu full kontroll över ditt liv, Och det kommer alltid att finnas kryphål för att gå runt systemet, det visar historien....

Svara


JL 8/3-2019, 10:35

Ni får lugna er lite. Detta kommer inte att hända för om de skippar kontanter, så går vi bara över på dollar, eller euro.
Vilddjurets märke har inget med elektronik att göra, det är en andlig märkning som man får genom tillbedjan(pannan) eller tjänande(sina handlingar).
Men om du glömmer Herren, din Gud, och följer andra gudar, tjänar och tillber dem, då försäkrar jag er i dag att ni skall förintas
Såhär kopplar jag världen med upp:
De två odjuren är islam och kommunismen(globalismen) Skökan i bibeln är den gren som innehåller falska judar, falska kristna, tänk er fedral reserve och deras otroliga makt och pengar. Dessa samarbetar idag med kommunismen för att göra världen global, de rider alltså på odjurets rygg. De gillar pengar, så odjuren har lurat dem.
Skökan kommer då åka på stryk utav kommunismen och islam och därefter kommer den nya världsordningen som är en blandning av islam och kommunism. Så tolkar jag UPP i bibeln. I så fall bör staden som går under vara New York, kanske så smäller islam av en atombomb i New York, sedan är kriget ett faktum. Det blir mer ett inbördeskrig än ett världskrig då kommunismen och islam finns redan hos oss. Efter 7 år av krig så träder antikrist fram, en muslim, som skapar ett fredsavtal. Men det är inget fredsavtal, det är bara ett sätt att ta full kontroll över världen och nu kommer märkningen bli synlig och påtaglig för hela världen.
Min tolkning, alla har sin egna.

Svara


Karl Håkan Sandell 8/3-2019, 10:40

En intressant sak i det här sammanhanget är den hysteri kring penningtvätt som vi ser numera. Det räcker inte att ha pengarna man ska också bevisa att man fått dem på ett just sätt.

Vi ser idag hur man jagar banker som fått pengar överförda från konton i andra justa banker, sådant ska man ju inte behöva misstänkliggöra.

Förr var penningtvätt ett okänt begrepp. En 1000 lapp var 1000 kr och det var bara att gå och lösa in. Man undrar hur det blir med Guld och Silver framöver, kommer det att gå att lösa in, eller det kommer också att bli spärrat.

Och hur är det med pengar som man samlat in och fått. Hur vet man att det är justa pengar.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


AnnMarie 8/3-2019, 10:54

Svar till PT.

Just det!

Svara


AnnMarie 8/3-2019, 10:58

Svar till Karl Håkan Sandell.

Ang guld och silver .Har en del arvegods som "ligger och skräpar" Kanske lika bra att omsätta i pengar innan det blir omöjligt.

Svara


SA 8/3-2019, 11:33

Tycker det är obehagligt , och detta med kontroll , vi går med hastiga steg om antikrist , bibeln talar sitt tydliga språk , tvingar .... om det sen gäller kontantlöst eller inte , något är på G, det kommer gradvis , så vi inte ska märka det , snart smäller det bara till , gäller att vara vaken , i denna sena tid .

Svara


Nisse 8/3-2019, 11:39

Kanhända är kontantlösheten ett steg på vägen, men jag har svårt att se det gudomliga i sedlar och det djävulska med Swish och betalkort.

Jag har alltid trott att märket, om det alls är ett synligt märke, skulle vara ett bevis på lojalitet till antikrist, inte ett betalningsmedel.

Med andra ord, jag ser inget hinder till att antikrists märke skulle kunna bli verklighet i ett samhälle där kontanter finns kvar.

Om det nu alls handlar om en ”märkning” i fysisk mening. I andra moseboken står det att Guds folk skall ha Guds ord som ett tecken på sin hand och ett märke på sin panna, och Guds lag i sin mun. Jag är öppen för tanken att antikrists märke är en parallell till det bibelstället. Alltså ingen tatuering eller chippning, utan antikrists barn har antikrists ord som ett tecken på sin hand och ett märke på sin panna, och laglösheten i sin mun. Hela människans inställning, handlingar, tankar och ord. Man kanske måste bekänna din trohet till systemet och ledaren för att få handla, likt ”all makt åt Tengil vår befriare”. För inte så länge sedan hälsade vanliga tyskar varandra med ”Heil Hitler” och upplyft högerarm, en bekännelse inför varandra att man underordnat dig ledaren, men utan något fysiskt märke.

Kanske laglösheten tilltar så till den grad att man inte kan undgå att synda för att kunna köpa och sälja. Vanliga pengar faller i värde och fiffel, mutor och avgifter som går till onda ändamål krävs av folket. Vi ser det redan i våra förorter, ”beslyddarpengar” tas ut från butiker och andra företag till att göda kriminella, finansiera terrorism och annat. Kan mm med rent samvete handla i en butik om man vet att 20% av butikens inkomster går till IS eller dess många släktingar?

Svara


Bengt 8/3-2019, 12:31

Men det ska ju bli en världsreligion där även

Islam ingår

Svara


Martin 8/3-2019, 13:15

Vilddjuret kommer! Vilddjuret kommer!
Har vi inte hört det förut? Vad är tjusningen med att läsa in vår egen tid i dunkla profetior? Spänningen? Känna sig lite mer upplyst?
"Fäst dina ögon på Jesus. Se in i verkligheten själv. Alla ting runtomkring smälter bort som snö. I den död som blev livet för oss."
Lever jag så kan den dagen komma när han så har bestämt. Det är inte min sak att veta.
/MartinH

Svara


Johan 8/3-2019, 13:32

VI MÅSTE BE DAGLIGEN TILL GUD ATT HAN STOPPAR DETTA!!!

Svara


Nisse 8/3-2019, 13:38

Svar till Bengt.

Ja, eller också kanske islams våldsamhet gör att all tro på annat än det vi kan se och ta på förbjuds. Andra livsåskådningar kan förbjudas för att inte islam ska diskrimineras. Jag är övertygad om att skulle något sådant ske i Sverige skulle man börja med att förbjuda frikyrkorna. Muslimerna törs man inte bli osams med om man inte har tagit i med hårdhandskarna mot svenskarna först.

Svara


Johan 8/3-2019, 13:43

VI BEHÖVER BÖRJA ATT BE DAGLIGEN TILL GUD, ATT KONTANTERNA FÅR VARA KVAR I VÅRT LAND!!!

Svara


Andreas 8/3-2019, 14:22

Svar till PT.

De låter så fint de här med ett kontantlöst samhälle att inte behöva ta fram kontanter de är bara swichsa pengar.

Men de finns en baksida med de digitala kontantlösa systemet detta har bibeln varnat för och skall ske i sista tiden strax innan Jesu ankomst. De är kontrollmekanismen att vi förbinder mot mot detta ekonomiska system. Hela vår vardag kommer påverkas eftersom alla tjänar pengar för sitt dagliga bröd, alla betalar räkningar och vi dagligen spenderar genom att köpa/sälja saker. Vår vardag blir i maktelitens händer. De är nu 24 år sedan Sverige sålde ut sin själ till EU genom att ansluta sig till denna antikristliga maktapparat. Jag tror inte svenskar överlag förstår hur den kontrollerar och fattar beslut som påverkar vår negativt. Vi ser den inte idag men inom en snar framtid kommer EU, FN och centralbankerna vända sig emot mänskligheten. En dag kommer vi få se den laglöse(antikrist) tala till hela mänskligheten troligtvis i FN om man nu granskar de ockulta agendorna(New age, Teosofi och frimurare). Han kommer tala till alla jordens invånare om fred, säkerhet och en enighet och ett ekonomisk system. En religion(New age). Detta ekonomiska finns redan via RFID chip eller elektroniska tatueringar. De finns även system som scannar huvud och händer för att vi ska kunna göra betalningar, öppna dörrar och för att identifiera vem du är. Denna teknik går så rasande fram att snart är vi vid tidens slut. Dessa sluga ord kommer vi får snart höra notera vad jag skriver nu för detta mantra kommer upprepas om och om igen i framtiden. Samma propaganda som Hitler förförde mänskligheten kommer den onda makteliten frimurarna och antikrist använda för att lura mänskligheten. Enkelhet du behöver inte längre ha kontanter i fickan bara dra din hand. Inga nycklar bara vifta med handen så öppnar dörren sig. För din säkerhet och dina barn polisen kan spåra vid kidnappning och nu kan inte komma åt dina pengar eller göra bedrägerier längre. Sjukvården kan komma åt din journal via detta chip och även din identitet du kan nu skippa ID kort och du behöver inte ha massa läkarintyg när du besöker läkaren. Inget hot mot landet eller de antikristliga unionen vi vet vem du är tackvare chippet du stödjer världsfreden genom att stödja denna världsmakt där vi är en enighet inte flera. En fred, en ekonomi, ett politisk system och en religion under en Gud. De är här de sista som är lurigt för oss kristna och vi har sett första steget via ekumeniken. En religion. Redan nu finns bön där alla religioner kan be tillsammans.

Just nu ligger pusselbitarna på olika platser men vi ser alla varningstecken. Globalisterna håller just nu på att pussla ihop pusslet. Var beredd på mycket svåra tider inom kort. Men efter denna svårigheten då kommer Jesus krossa och antikrist och detta system en gång för alla. Varna alla kristna för att när kontanterna försvinner kommer helvetet bryta loss i Sverige på riktigt.

Svara


AnnMarie 8/3-2019, 14:26

Svar till Nisse.

Mycket möjligt att det kan bli så och jag tror inte att så många i frikyrkorna skulle protestera utan snällt ge upp!

Svara


AnnMarie 8/3-2019, 14:29

Svar till Johan.

Varför måste vi tjata på Gud dag efter dag?

Svara


David Billström 8/3-2019, 14:40

Det handlar om så mycket mer än kontanters vara eller icke vara. Det handlar om denna världens system vs den levande Gudens församling.

Vi lever i denna världen men ska inte leva av den och vara som den, utan vår Kung är Jesus och vi följer honom.

De som vill glida med i bakvattnen av denna världen och samtidigt följa Jesus har kanske kunnat leva dubbelliv men den smalnar av och strax måste vi bekänna färg. Man kan inte vandra på två vägar samtidigt. Gäller det personliga planet och som församlingar.

"Därför, den som vill vara världens vän blir Guds fiende." Jak. 4:4

Vart står vi idag och vem ska vi tjäna?

Svara


Lena Henricson 8/3-2019, 15:24

Ja, tidstecknen är tydliga. Låt oss leva nära JESUS,så att vi kan gå ledda av Honom! 🙏

Svara


Martin 8/3-2019, 15:26

Svar till David Billström

Skriver igen som tidigare:

Vad är tjusningen med att läsa in vår egen tid i dunkla profetior? Spänningen? Känna sig lite mer upplyst?

"Fäst dina ögon på Jesus. Se in i verkligheten själv. Alla ting runtomkring smälter bort som snö. I den död som blev livet för oss."
Lever jag så tjänar jag honom och den dagen kan komma när han så har bestämt. Det är inte min, eller någon annans, sak att veta.
/MartinH

Svara


JL 8/3-2019, 16:31

Svar till Martin.

Vad är tjusningen med att läsa in vår egen tid i dunkla profetior? Spänningen? Känna sig lite mer upplyst?

"Fäst dina ögon på Jesus. Se in i verkligheten själv. Alla ting runtomkring smälter bort som snö. I den död som blev livet för oss."
Lever jag så tjänar jag honom och den dagen kan komma när han så har bestämt. Det är inte min, eller någon annans, sak att veta.

Kan både hålla med dig och inte. Frikyrkan är ju nerlusad med profetior som har noll i substans. Men samtidigt har vi fått Uppenbarelseboken av en anledning.

Som jag ser det är många kristna helt förblindande idag. De talar om Jesus, men deras frukt är inte av Jesus. Och de menar jag inte deras fasad, alltså hur vackra,lyckade, roliga och omtyckta de är. Utan frukten av deras liv, vad deras tro innebär för andra människor. Det land vi ser idag, är under totalt förfall och jag tar mig friheten att lägga in ett inlägg från flashback här:

Vad tror du framtidsutsikterna för ett land är, om det i tidernas artificiella högkonjuktur med nollränta i över ett decennium, har...

*först och främst styrs av en intelligensbefriad feministagenda och en media som verkar ha utnämnt sig till sin egen befolknings fiender.

*kris i vården och enorm brist på personal, som bara kommer växa. Det saknas dessutom pengar.

*kris i rättssystemet, det fungerar inte längre. Det gäller polis (stor brist på resurser), domstolar (de hänger inte med och är verkningslösa) och kriminalvården (för få fängelseplatser).

*Räddningstjänsten har i princip halverats och är kraftigt underbemannad. Gissa om de saknar resurser?

*Samhällsberedskapen är i princip noll. Självförsörjningen på livsviktiga resurser som mat är i princip utslagen.

*fler och fler laglösa getton sprider sig, samtidigt som allmänheten uppmanas att röra sig försiktigt, i en del städer, även under dagtid. De kriminella tar över mer och mer av samhället.

*hänsynslös kriminalitet och grova brott skenar.

*skolan är i kris och har en stor brist på lärare, vilket bara kommer bli värre.

*stor brist på kvalificerad arbetskraft i ren allmänhet.

*kommunernas ekonomi är redan idag konkursmässig på väldigt många håll.

*Landstingens ekonomi är på de flesta håll konkursmässig. Vi har enorm brist på vård, medan Landstinget stänger ner sjukhus och vårdcentraler. Tandvård är nästan en myt att få komma till idag på många håll i landet.

*stora brister i infrastrukturen gällande vägnät och järnvägsnät, med kraftigt eftersatt efterhåll, för pengar vi inte har. Tågurspårningar och avbrott är vardag, medan småvägar ser ut som de blivit utsatta för en bombmatta.

*ett försvar som är ett skämt och där saknas också massor med pengar.

*civilkuraget är som bortblåst, samhällsmoralen har kraftigt eroderats, samhällsförtroendet har kraftigt eroderats, segregeringen eskalerar bortom all kontroll.

*korruptionen skenar.

*extrem bostadsbrist, samtidigt som landsbygden slås ut.

Vi har gigantiska problem och vi behöver vakna upp. Det är lätt att prata om Jesus hit och dit med magen full, men när stormen nu snart är över oss, så sållas agnarna från vetet.

Svara


Ulf 8/3-2019, 17:23

Svar till PT.

"Hela världen är i den ondes våld" 1 Joh. 5:19

Den ande som råder i världen är satans ande, denna världens gud. I mig råder Guds Ande, Kristi Ande, Den Helige Ande....

Om du inte är född på nytt kan du heller inte förstå det profetiska Ordet för andliga ting kan bara förstås genom Guds Ande.

Jag är inte ute efter att få rätt eller någon debatt el. dyl. Vad som är viktigt är att förstå vad som håller på att ske i världen, i samhället. Guds ord varnar oss för vad som ska ske i de yttersta dagarna. Det är klokt att ta varning och vara förberedd. I synnerhet när det gäller uppryckandet för Jesu återkomst står för dörren....

Må vi alla vara redo att möta Honom på skyn för sedan dörrarna stängts och de som lämnats kvar kommer med stor sannolikhet att möta en fruktansvärd vedermöda. De som ger sina liv till Jesus kommer troligen att möta martyrskap. Det finns fortfarande frälsning, för Gud är nådefull och god.

Ma ranata! Kom Herre Jesus, kom....

Svara


SA 8/3-2019, 17:29

Svar till Nisse.

Inte som betalnings märke ... men det står ju att vi inte kan köpa och sälja , om vi inte har märket , vilddjuretsmärke , så något måste det ju ha att göra som är kopplat till pengar , eller ? Man handlar ju med pengar , så det kontantlösa kommer med all säkerhet ha med detta att göra .

Svara


Karl Håkan Sandell 8/3-2019, 17:47

Svar till SA.

Märket, det är de koder som vi slår in med höger hand. Och Vilddjurets namn som det också står om i vers 17 det är vårt Användarnamn och har vi inte namn och kod då får vi ju inte handla på nätet så är det redan idag.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


SA 8/3-2019, 18:38

Svar till Karl Håkan Sandell.

Ok , då är vi ju redan inne i det hela🤨

Svara


Bengt 8/3-2019, 19:06

Nu håller jag nog ändå med dig till stor del j l

Svara


Mikael 8/3-2019, 22:05

Det är ju faktiskt folket själva som väljer att betala elektroniskt.På dom flesta ställen går det fortfarande att betala med kontanter.

Svara


AnnMarie 9/3-2019, 10:11

Svar till SA .

Ja visst är det så men mångs kristna förstår nog inte det eftersom de tror att de ska vara uppryckta då ! De förstår inte heller att sållningen ,agnarna som sks skiljas från vetet är något de också måste gå igenom!

Svara


Lasse 9/3-2019, 17:04

Svar till Tomas N.

När det blir förföljelse orkar då jag och du lämna vår komfortzon, bli utsatt hungrig törstig misshandlad behöva gömma sig, jag tror ju större relation till Jesus desto mer kraft får vi för att klara oss🙏 hoppas vi klarar prövningarna som kommer. Allt gott till dig Tomas.

Svara


PT 10/3-2019, 12:10

Svar till Karl Håkan Sandell.

Vilddjurets märke är vårt DNA,det bär vi alltid med oss. Att "ta märket" innebär att vi lämnar vårt DNA så att det finns registrerat. När alla människor på jorden är registrerade då kan man införa det totala kontrollsamhället.

Svara


Torsten Edelstam 10/3-2019, 21:01

En otäck utveckling

Svara


Line 11/3-2019, 07:59

Svar till PT. LÄS BIBELN!!

Svara


Roine Öberg 11/3-2019, 10:37

Svar till AnnMarie.

Varför måste vi tjata på Gud dag efter dag?

.

Vi måste inte men Jesus tycker att vi borde göra det (om vi ber om något efter Guds vilja)

Lägg också märke till de sista orden i fetstil och understruket (jag blev själv brydd att det stod skrivet i detta sammanhang det hade jag inget minne av), man kan ana att Han verkligen önskar att vi ska be uthålligt och (tjatigt)för att det visar på att vi är uthålliga i vår tro.

.

Lukas 18 Svenska Folkbibeln (SFB)Änkan och domaren

18 Jesus berättade för dem en liknelse för att visa att de alltid borde be utan att tröttna. 2 "I en stad fanns en domare som varken fruktade Gud eller hade respekt för människor. 3 I samma stad fanns en änka, som gång på gång kom till honom och sade: Ge mig rätt inför min motpart. 4 Till en tid ville han inte, men sedan sade han till sig själv: Även om jag inte fruktar Gud eller har respekt för någon människa, 5 skall jag ändå ge den här änkan rätt, därför att hon är så besvärlig. Annars kommer hon till sist att pina livet ur mig med sina ständiga besök."

6 Och Herren sade: "Hör vad den orättfärdige domaren säger. 7 Skulle då inte Gud skaffa rätt åt sina utvalda, som ropar till honom dag och natt, då han ju lyssnar tåligt till dem? 8 Jag säger er: Han kommer snart att skaffa dem rätt. Men skall väl Människosonen, när han kommer, finna en sådan tro på jorden?"

.

Be på utan att tröttna alltså, det visar på att vi förtröstar på Honom och ingen annan :-)

.

Tack Himmelske Fader för att du hör våra böner, och när vi ber i enlighet med din vilja får vi vad vi ber om!

.

Guds Frid!

Svara


Tobias 11/3-2019, 11:32

Kan både hålla med dig och inte. Frikyrkan är ju nerlusad med profetior som har noll i substans. Men samtidigt har vi fått Uppenbarelseboken av en anledning.

Som jag ser det är många kristna helt förblindande idag. De talar om Jesus, men deras frukt är inte av Jesus. Och de menar jag inte deras fasad, alltså hur vackra,lyckade, roliga och omtyckta de är. Utan frukten av deras liv, vad deras tro innebär för andra människor.
JL, jag är ny i tron och har många luckor i min kunskap. Vad menar du med frukter i detta sammanhang. Vilka frukter saknar dem enligt dig?

Svara


PT 12/3-2019, 09:50

Svar till Line.

OCH????

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, tisdag 20 augusti 2019 kl. 12:35

Jesus söker: Bernhard, Bernt!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 20 augusti 2019 10:48

Tack Jesus för din kärlek och omsorg! Ta hand om oss alla idag.Ge oss din underbara frid och välsignelse. Ge tröst till de sörjande och hälsa o krafter till de sjuka. Du vet vad vi behöver idag!


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp