2 114 online! | Sidvisningar idag: 628 274 | Igår: 753 693 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Níl Dia ar a dtugtar "sé" in lámhleabhar nua an Eaglais na Sualainne ar

thuilleadh Beidh glaonna Dia air.

Pictiúr: Saor in Aisce Times. 

Dia mar "sé" agus "Lord" Tá Scriosadh sa lámhleabhar nua an Eaglais na Sualainne ar. Dá bhrí sin, denies an Eaglais na Sualainne salvation in Íosa Críost agus beidh daoine a chosc ó bheith shábháil!

séanann an Tríonóide 

lámhleabhar séipéal nua atá molta ag an séipéal na Sualainne ar toned foirmeacha firinscneach mar "sé" nó "Tiarna" síos i bhfabhar na níos neodrach "Dia". 

An admháil Críostaí is bunúsaí - don Tríonóid Naofa mar Athair, Mac agus an Spiorad, agus Críost mar Dia fíor agus fíor fear - tanaithe amach! Dá bhrí sin, denies an Eaglais na Sualainne salvation in Íosa Críost agus beidh daoine a chosc ó bheith shábháil! Mo chairde: Tá sé seo thar a bheith, thar a bheith, an-tromchúiseach!

shéanann slánú

Séanann an Tríonóide dhiúltaíonn siad freisin Íosa mar Dia. Ag séanadh an Tiarna go bhfuil an t-ainm Íosa - ansin ní féidir iad a shábháil! Séanann an Athair - mar sin dhiúltú siad salvation freisin toisc gurbh é an tAthair a chuir Íosa, a Mhac ar an saol a shábháil é! dhiúltú siad Críost mar dhiúltú siad freisin Íosa mar Thiarna agus Messiah.

Tá cónaí orainn i ré tromchúiseacha. Níos mó ná riamh, ní mór dúinn seasamh suas do Íosa agus a fhógairt go bhfuil sé an Mac Dé, Tiarna agus Slánaitheoir an domhain!

An Bíobla Labhraíonn Dia mar Athair

ionas go mbeidh muid ach amháin Dia , an tAthair , ónar gach rud, agus a bhfuil muid féin, agus ceann Thiarna , Íosa Críost , trína bhfuil gach rud agus trína bhfuil muid.

1 Cor 8: 6

Is léir Múineann an Bíobla dúinn go bhfuil Dia an tAthair agus go bhfuil Íosa an Críost agus Tiarna! dhiúltú againn na fhírinní, ní féidir linn a shábháil!

An mbeidh tú ag glacadh Íosa Críost mar Thiarna, go bhfuil Dia bhur nAthair? An bhfuil sé anois! Tá sé thar am ard don anois roimh sé rómhall!


foinse:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 22 November 2017 22:49 | #svenska kyrkan #villolära #kyrkohandboken | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


45 kommentarer

Sanna

Senare blir det kanske "hen".

Svara -   - 22/11-17 23:15 -


Lasse

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/h%C3%A4r-blir-hon-digital-p%C3%A5-riktigt-alltfler-f%C3%A5r-chip-inopererat-under-huden-3945552.

Svara -   - 22/11-17 23:17 -


Sanna

Alla kyrkor är För religiösa. Jesus är ingen religion och har inte skapat en.

Svara -   - 22/11-17 23:17 -


Sanna

Svar till Lasse.

Tack snälla för länken.

Jag blir så ledsen när jag ser det. Det är verkligen sorgligt.

Svara -   - 22/11-17 23:26 -


Lasse

Svar till Sanna.

Jag med, jag tänkte på dig när jag såg den, det var därför jag la in den här, så du skulle se den, vet att vi tänker lika om detta ☝ vet att alla inte håller med om det, men det sista han sa är min uppfattning klar MVH Lasse 😊 ha en Välsignad kväll Sanna

Svara -   - 22/11-17 23:31 -


Sanna

Svar till Lasse.

Var välsignad gode Lasse.

Det är inte viktigt vad andra tror. Det är vad Jesus bekräftar för en som är det viktiga.

Förr eller senare kommer jag starta en grupp där vi går ut och varnar folk om detta med alla möjliga bevis broschyrer mm. Förhoppningsvis ökar de goda över de onda.

Ha en fin och välsignad kväll, Lasse.😊

Svara -   - 22/11-17 23:43 -


Lasse

Svar till Sanna.

Det fanns en faceboksgrupp på 7000 personer såg nej till rfid chip inplantat, visst är det som Jesus säger, jag tror som det står i Uppenbarelseboken, risken när jag skriver är att man drar igång diskussioner som inte leder till något bra

Svara -   - 22/11-17 23:54 -


J.J.

I dessa brev finns en del som är svårt att förstå och som okunniga och obefästa människor förvränger till sitt eget fördärv- något som också sker med de övriga Skrifterna. Därför, mina älskade, då ni redan vet detta, var på er vakt, så att ni inte dras med i de laglösas villfarelse och förlorar ert fäste. Väx i stället till i nåd och kunskap om vår Herre Frälsare Jesus Kristus. Hans är äran nu och till evighetens dag, amen. 2 Petr 3:16-18

Uppmaning till kamp för tron

"Mina älskade, fastän jag är mycket ivrig att skriva till er om vår gemensamma frälsning, finner jag det nödvändigt att skriva till er och uppmana er att fortsätta kampen för den tro som en gång för alla har överlämnats åt de heliga. Ty hos er har det nästlat sig in vissa personer. Om dem är det redan för länge sedan skrivet att de skulle drabbas av domen. Gudlösa som de är förvanskar de vår Guds nåd till försvar för ett liv i utsvävningar och förnekar vår ende Härskare och Herre, Jesus Kristus. Judas v.3-4

Detta är mycket allvarligt! Jag är mycket upprörd i mitt inre. Det började med att de ville feminisera den Helige Ande. Dessa falska profeter drar mot Rom och den falska ekumeniken. De är huggormar och se till att du inte blir biten och förgiftad och går förlorad.

Dessa vargar har nästlat sig in bland fåren, de tål inte höra om HERREN, de förvanskar och ljuger och talar det som kliar i öronen. De vill inte böja knä för vår Herre utan för himmelens drottning (läs RKK och "jungfru Maria" = Semiramis (fru till Nimrod)). (Det stora babylon...)Vakna upp du som sover!

Gud är: Gud Fader, Gud Sonen (Jesus Kristus vår Herre) och Gud den Helige Ande.

Läs hela Judas brev, be uthålligt och läs Ordet -som det står skrivet. Stå upp för det sanna evangeliet, det enda evangeliet!

"Hör, Israel! HERREN, vår Gud, HERREN är en." 5 Mos 6:4

"HERREN, din Gud, skall du frukta, honom skall du tjäna, och vid hans namn skall du avlägga din ed." 5 Mos 13

- Min Herre och min Gud, Jesus, Guds Son, kom snart tillbaka för ondskan är så stor.

Svara -   - 22/11-17 23:59 -


Sanna

Svar till Lasse.

Ja den är bra men den är inte så aktiv för tillfälligt. Det behövs göras mer öppet inte bara bakom skärmen. Det bästa är att inte besvara någon diskussion alls.

Svara -   - 23/11-17 00:32 -


Nina😄

Har dom läst ordet

Jag säger bara uppbarelse boken 22:18-19

För jag försäkrar var och en som hör profetians ord i denna bok: Om någon lägger något till detta , så ska Gud på honom lägga de plågor som är skrivna i denna bok

Och om någon tar bort något från orden i denna profetias bok, ska Gud ta bort hans del från livets bok och från den heliga staden och från det som är skrivet i denna bok

20: Han som betygar detta säger Ja jag kommer snart Amen

Vi får varken lägga till ta ifrån säga mer eller mindre utifrån profetians bok livets bok

Hur vågar dom att göra som de gör de kan inte läst herrens ord eller tro på de Nej de kan de inte

De leker med sin fader ordentligt

Svara -   - 23/11-17 00:36 -


Lena Henricson

Det är oerhört allvarligt att man vill ändra på Guds ord! Låt oss be att detta förslag röstas ner! Själv kan jag inte göra så mycket mer än så,eftersom jag har lämnat svenska kyrkan.

Svara -   - 23/11-17 05:14 -


Johnny Haglund

Den som nu inte ser Svenska kyrkan som en av skökans döttrar, och Sverige som det andra odjuret, som ett lamm med en drakes röst. Måste överväga att följa brevet till Laodikeia, Vi vet att idag finns företag som sponsrar sina anställda till implantat. Märket är här. Men den enda bön vi behöver läsa är, Låt din vilja ske Herre, inte vår. Vår Herre vet vad vi behöver, och HAN är den ende som förstår allas vårt bästa, och vet hela sin räddningsplan för skapelsen. Många på gräsrotsnivå i kyrkan behöver vårt stöd, därför är jag fortfarande medlem där. Prästerna måste få utföra sitt uppdrag som Gud gett dem, och inte göra människors vilja. Vi är alla präster till Gud och Jesus är vår överstepräst, så vist ska vi föra ut Guds budskap om Jesus gärning. Men kom ihåg Jesu egna ord inför korset när döden skulle ta honom. Men låt din vilja ske fader, inte min. Guds välsignelse önskar jag er alla.

Svara -   - 23/11-17 09:32 -


Lena Henricson

Svar till Johnny Haglund

Bra det du skrev! Jag har funderat på att Gå med i svenska kyrkan igen,när det blir tid att rösta igen. Om jag fortfarande är kvar på denna jord då.😊

Svara -   - 23/11-17 10:09 -


Susanna

Om man vill ändra något så ofarligt som normal svensk vokabulär för att man inte vill stöta sig med någon, jag bara undrar.... hur ska man då överhuvudtaget... kunna stå för Herrens skarpa ord till människorna, om att de behöver omvända sig? Nu har allt blivit helt baklänges.

Svara -   - 23/11-17 11:15 -


bengt

dom kanske inte läst uppenbarelseboken i

svenska kyrkan

dom kanske inte vågar det

Svara -   - 23/11-17 11:57 -


BrorK

Enklast är väl att SK slopar Bibeln och skriver en egen typ, mormorbibel eller nått. En sak är väl säker och det är att man idag ändå bör överväga att ta Paulus ord till sig när han förbjöd kvinnorna att undervisa, trots att det funnits och finns så många framstående gudskvinnor både här hemma och på andra platser på jorden?! För då hade SK:s största bedrövelse aldrig kunnat bli ärkebiskop. Många andra kvinnor inom SK har dessutom hjälpt till att förvandla vår stolta kyrkan till ett dagis, tänk Eskilstuna, Umeå, och vad heter prästen som ville plocka bort korset och ersätta den med bönepilar mot Mecka?

Svara -   - 23/11-17 12:43 -


Nisse

Hur gör dom med trosbekännelsen, den ska ju vara gemensam för alla kristna, där finns både "fader" och "herre"?

Kanske lika bra dom byter Gud till Gudrun också, så blir det feministiskt och bra...

Svara -   - 23/11-17 13:03 -


Andy Svensson👨🏽‍🍳

Framför allt ska ni veta att det i de sista dagarna kommer hånfulla människor som drivs av sina begär och som hånar” (2 Pet 3:3)

Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer några att avfalla från tron och följa villoandar och onda andars läror,” (1 Tim 4:1)Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer några att avfalla från tron och följa villoandar och onda andars läror,” (1 Tim 4:1)

Svara -   - 23/11-17 15:27 -


jessica

Svar till Lena Henricson.

Det tycker jag du gjort rätt i! Jag lämnade svenska kyrkan för över 10 år sedan. Jag kände att jag inte ville vara en del av den. Det känns inte rätt att vara det.Jag har svårt att förstå hur frälsta människor står ut med att gå till en församling där man tex, firar regnbågsmässa, viger homosexuella och har new-age på agendan. Det skulle kännas som om man gjorde våld på sin egen tro! Att bara "spela" med är ju inte heller ett alternativ! Man blir ju medansvarig!

Svara -   - 23/11-17 15:50 -


bengt

luther skulle bli förfärad om han levde i

sverige nu

Svara -   - 23/11-17 16:21 -


J.J.

Svar till Svara -   - 23/11-17 17:10 -


J.J.

Svar till J.J..

Nu försvann allt och kvar blev endast en tom kommentar... jaja.. testar igen.

Yes, så är det dessvärre just nu.

(Har kocken solat mycket på sistone? tittar på den lille figuren... 😋

Svara -   - 23/11-17 17:12 -


Andy Svensson

Ha ha ha ja kocken har solat i sina glans dagar 😃

Svara -   - 23/11-17 17:43 -


Tomas N

Det är ganska skrämmande detta. Men den världsliga utvecklingen kan vi förvänta oss mera av tyvärr. Läste artikeln "kyrkans ansvar för vår värld" i Dagen.

De som kämpar politiskt med att förbättra världen genom att fördela resurser,rädda miljön och kämpa för jämnställdhet och feminism gör i mångas ögon ett godare och mera konkret arbete än traditionell kristen verksamhet det är bara att erkänna.

Men det finns problematik i det här och det är samma problematik som alla politiska doktriner som skall ersätta Guds riktiga plats

SVK ochsedan Equmenia i större utsträckning och de andra samfunden i något minder utsträckning formas och påverkas genom kristna rådet och det politiska trycket att forma verksamheten så att den inte stör den övriga samhällsutveckingen.

Det kostar på redan nu att hålla sig odelat till Gud,men värre blir det. Feminsmen och liiberal könsrolls och familjesyn råder och utbreds alltmer och de som driver på där är långt ifrån nöjda ännu. Detta ser vi också i den könskonflikt som en del vill driva i "me too" kampanjen .

Man får be,axla ansvar och tala ut sanning där det behövs tror jag.

Vad gäller församlingar så kan den nya kyrkohandboken tillsammans med andra faktorer bara innebära att skiljelinjen blir allt tydligare mellan församlingar som följer Jesus och de som följer annat också och går åt fel håll. Detta kan innebära att man måste röra på sig eller starta nya församlingar

Svara -   - 23/11-17 18:12 -


bengt

jo det kan nog vara som du skriver tomas n

Svara -   - 23/11-17 19:34 -


Profetissan

Det kommer inte att finnas mer än pärmarna kvar av Guds ord om vissa kyrkor får bestämma så låt oss be att Herren ska sätta stopp för all ogudaktighet i vårt land innan det är för sent. Sverige är ett land i ett andligt och moraliskt förfall så det måste komma en syndanöd innan det är över. Det är en likgiltighet och en total avsaknad av gudsfruktan man söker andliga manifestationer men känner inte Guds Ande. Det profetiska har tystnat i våra kyrkor för man vill inte höra vad Gud har att säga till folket och församlingarna. Dom budskap som folk bär fram är inget annat än "framgångsteologier" och innehåller inget om syndabekännelse,omvändelse, bättring. Den Gud älskar agar han "fortfarande" i min bibel iallafall.

Svara -   - 23/11-17 20:54 -


Sanna

Svar till Sanna.

Gick in på fb gruppen nyss och såg att den var i full gång och aktiv. Vill bara rätta till det eftersom jag sa den inte var det.

Svara -   - 23/11-17 22:11 -


Lasse

Svar till Sanna.

🙏☝

Svara -   - 23/11-17 22:19 -


bengt

ja det är bara vissa få undantag där det är som det ska vara

hur få vet vi inte

Svara -   - 23/11-17 22:27 -


Sanna

Svar till Lasse.

😉

Svara -   - 23/11-17 22:32 -


Johnny Haglund

När vi inte vill gå till Svenska kyrkan för vi inte delar dess tro. Tänk på var Jesus predikade, och vad han sade om präster och de skriftlärde. Är vi rädda för att säga vad vi tycker till prästerna, hur ska de som försöker känna stöd. Ja Svenska kyrkan läser inte uppenbarelseboken, men stycken tar vissa präster upp i predikan. Gör som Jesus påverka de som finns omkring dig. Även i fiendes läger.

Svara -   - 24/11-17 08:46 -


Hans

Är det ett fiskhuvud, med öppen käft, som hen har på huvudet?

Svara -   - 24/11-17 09:42 -


jessica

Svar till Johnny Haglund.

Jag vet inte om ditt inlägg var menat till mig Johnny. Visst kan man påverka de som är omkring oss, och säga vad vi tycker. Visst kan man gå på en och annan gudstjänst i svk om man vill, men jag vill INTE tillhöra en gemenskap som tycker det är ok med homosexualitet, firar regnbågsmässor, har new-age på agendan, vill göra Gud könslös etc...Jag vill INTE vara en del av allt det där! Det är säkert inte lätt att som församlingsmedlem påverka något där! Det här handlar ju om tidstecken! Jag ser inte heller det som fiendens läger. Det är inte människor vi strider emot! Vi vet ju vem som älskar allt det ovannämnda!

Svara -   - 24/11-17 14:41 -


bengt

det finns ju undantag även i svenska kyrkan

präster som är bibeltroende

Svara -   - 24/11-17 17:05 -


jessica

Svar till bengt.

Det finns präster som är frälsta och bibeltroende, det har du rätt i. Men svk har nästan gjort det omöjligt för dessa att kunna verka! De måste ju förhålla sig till vad som bestäms ovanför deras huvuden.Undrar om det inte redan nu är omöjligt att studera till präst om du tex, inte vill viga samkönade, hålla regnbågsmässa etc.I mina trakter har det funnits en präst som är bibeltroende och frälst. Han har jagats med blåslampa och blivit av med sitt arbete i flera församlingar när han uttalat sig angående vad Bibeln säger om homosexualitet.

Svara -   - 25/11-17 10:51 -


Sanna

Svar till Hans.

Vi få be för hen för frälsning.

Svara -   - 25/11-17 12:53 -


bengt

jo tyvärr är det ju som du skriver

dom är i minoritet

konstigt att det inte bildats fler lutherska

kyrkor som lutherska bekännelsekyrkan

men dom få bibeltroende måste nog

vara kvar också

Svara -   - 25/11-17 13:22 -


bengt

ja det får vi.göra

Svara -   - 25/11-17 13:24 -


Bengt-Åke Eliasson

Tydligt i denna tid , så nöjer inte sig folk med det som är. Utan man söker nytt nytt nytt. Och det hör ihop med att man ska ju gå vidare i livet och utvecklas och få kunskap. Eva och Adam åt ju av kunskapens träd. Fast de inte skulle ha gjort det. Varför vill man förändra Guds manlighet ? Jag tror inte det är den kristne människan som vill något sådant sjukt tänkande. Utan jag tror att det är den ofrälsta bedragna människan och att det är djävulens andedräkt som viskar fram de feminima drag , där de tror att Gud nu blir en kvinna eller en "hen". De här är ju Satans sätt att förstöra och tillintetgöra dessa galna människor. http://prayervorkers.blogspot.se/

Svara -   - 25/11-17 21:57 -


Britt

Jag gick ur svenska kyrkan för ca 10 år sen och är tacksam för det. Nu i denna kyrka har dom en homosexuell präst som predikar och som är gift med en man.

"Och jag hörde en annan röst från himlen säga: Gå UT från henne, mitt folk, så att ni inte tar del i hennes synder och drabbas av hennes plågor. Ty hennes synder har nått upp till himlen, och Gud har kommit ihåg hennes brott" .... Upp.18:4-5 "Gå inte dit!"

Man blir lätt smittad fast man inte tror det. Människor som haft en sann tro följer nu syndens väg och tror själva att dom gör rätt.

Svara -   - 25/11-17 23:02 -


jessica

Svar till Britt.

Tack Britt! Det är precis det jag har menat i mina inlägg! Jag tror att man är naiv om man tror att man kan påverka i en sådan gemenskap! Man blir ju själv en del av det hela och är på ett sätt medansvarig! Att hela tiden gå till en församling som gör våld på ens egna övertygelse, kan inte vara bra! Vill man att människor ska bli frälsta och räddade för evigheten, måste det kännas hopplöst att ständigt gå till en sådan församling! För mig känns det inte rätt i alla fall!

Svara -   - 27/11-17 08:33 -


TORSTEN EDELSTAM

Jag har lämnat svenska kyrkan ifjol

Svara -   - 4/12-17 16:15 -


TORSTEN EDELSTAM

Jag har lämnat svenska kyrkan ifjol

Svara -   - 4/12-17 16:15 -


Torsten Edelstam

Herren är Herren. Och det går inte att ändra på det.

Nu närmar Sverige sig ett framtida krig. Eller ett mycket stort kaos.

Svara -   - 4/12-17 21:19 -


Torsten Edelstam

Svar till bengt.

Ja, det kan man säga.

Svara -   - 4/12-17 21:22 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Beo tráthnóna Dé Máirt 20:00: Nenne Lindberg

Christer Åberg Nenne craoladh beo anocht as a stiúideo seomra suí sna Meadow, Stiúideo Apg29. Is Rannpháirtithe anocht 20 Márta Nenne Lindberg, Accordionist Sivert Lindberg agus bassist Håkan Bertilsson.

0

Läs allt!


ceann scríbe Aois Nua

De réir Holger Nilsson 

Nua-Aois cuspóir deiridh - Holger Nilsson

A tarraing meabhlú spioradálta gan fasach ar fud an domhain, bhí leis an téarma seo, ciallaíonn an téarma Aois Nua.

3

Läs allt!


Nenne beo anocht Dé Máirt 20:00

Anois, tá sé soiléir! Anocht 20:00 Cuireann Nenne agus Sivert Lindberg agus Håkan Bertilsson Stiúideo Apg29. Scaip seo agus fáilte chun féachaint! https://www.facebook.com/christeraberg29

0

Läs allt!


Bhí Salvation agus leighis le Peter Ljunggren agus Lindberg sa séipéal Cross i Jönköping

pictiúir leor!

Peter Ljunggren i Korskyrkan Jonkoping

Bhí Lindberg baint acu leis an värrldsevangelisten Sualainnis-Cheanada Peter Ljunggren i Cross Church in Jönköping.

80

Läs allt!


Muslims Tá cead ag muiceoil a ithe

muiceoil

Laistigh Ioslam ann »darura» a cheadaíonn Muslim a ithe muiceoil mura bhfuil feoil eile a ithe.

21

Läs allt!


Is locht Ioslam gur mian an Páirtí Daonlathach Sóisialta a thoirmeasc ar scoileanna Críostaí

Is locht Ioslam go scoileanna b'fhéidir Críostaí cosc

Pictiúr: Lá. 

Ba mhaith an Páirtí Daonlathach Sóisialta a thoirmeasc gach scoil reiligiúnda. Ar an mbealach seo, beidh na scoileanna Críostaí a chosc freisin.

21

Läs allt!


Annons


Is é an creideamh i saol extraterrestrial heresy contúirteacha

Is é an creideamh i saol extraterrestrial heresy contúirteacha

Deir an Bíobla go soiléir go bhfuil Dia a cruthaíodh roinnt spéartha ach amháin Cruinne! Mar sin, nach bhfuil go leor Earth-mhaith pláinéid.

18

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 12, torsdag 22 mars 2018 kl. 22:36

Jesus söker: Kennet, Kent!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Tá an saol i Småland, ach ní ar Mars

eolaithe na Sualainne ag lorg saol extraterrestrial i Småland

Grianghraf: SVT. 

taighdeoirí sa tSualainnis a fuair iontaisí do beacáin cúpla céad méadar isteach sa sliabh i Småland. Mar gheall ar seo, dar leo, beidh siad ag teacht ar rianta de shaol ar Mars. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Alf: Stefan & Maria Hallman hos Breaking News med Filip & Fredrik

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

P: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

AnnMarie: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Sigvard Svärd: New Age slutmål

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Dick Lind: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Erik S: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Peter Hall: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

David Ström: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Ossi Kettunen: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Therese Blomqvist : Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar


Rabhadh spioradáltacht agus Aois Nua

De réir Holger Nilsson 

Rabhadh spioradáltacht agus Aois Nua

Rabhadh spioradáltacht nua! Tá go leor a bhfuil lured isteach i bhfoirmeacha éagsúla de spioradáltacht nua.

9

Läs allt!


Sualainnigh rince - dán prophetic ó 1924

Léitheoir Mail BW

rince Sualainnigh

Aimsíodh dán seo sa bhailiúchán mo mháthar sean dánta ó 1924. Tá sé díreach chomh hábhartha inniu.

3

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 390 716 218 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 392 bloggartiklar, 80 388 kommentarer och 53 867 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp