Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Terugkomst van Jezus vóór de verdrukking

Bij de Opname komt Jezus voor zijn kerk, toen hij komt aan het eind van de grote verdrukking, komt hij met zijn gemeente.

Flitsen van de stad.

Net zoals de kerk was een geheim dat werd geopenbaard door Paulus, zo ook de opname, een geheim dat aan ons is geopenbaard. Het Griekse woord voor geheim is "Mysterion" waarbij huvudbetydningen is "iets dat volledig nieuw is en nog niet eerder geweest."


Av Mikael Wahfridsson
söndag, 13 oktober 2019 17:30
Gästblogg

Ett försvar för Pre-trib

En fråga många ställer sig i förhållande till Jesu återkomst är när uppryckandet av de troende skall ske? Man talar om tre olika rättningar i frågan: pre-trib läran, mitt-trib läran och post-trib läran. Det här kommer att bli ett försvar för pre-trib läran. Det vill säga, att uppryckandet av de troende sker innan vedermödans start.

När det gäller Jesu tillkommelse så är det tre saker vi måste skilja åt. Det är Guds plan för församlingen, Israel och för hedningarna. Felet vi ofta gör är att vi blandar Guds löften och planer för Israel, för och med församlingen. När församlingen tar Israels plats och omvänt så blir det fel. Vi måste skilja på när Gud talar till Israel och när Gud talar till församlingen.

Israel

På lagens tid var Israels folk de speciella bärarna av Guds frälsningsplaner. GT:s huvudtema är Messias, hans komma och hans rike – Det härliga, lovade Rike, där Israel ska bli det centrala folk, och där Israels land och Jerusalem ska bli mittpunkt för jordens geografiska, politiska och andliga centrum.

Herrens lag ska utgå från Sion, och hans ord från Jerusalem, och folkslagen ska strömma dit. Rättfärdighet, frid och frälsning ska råda på denna jord, i detta fredsrike, som också är tusenårsriket.

Hedningarna och Församlingen

Att folklagen skulle bli frälsta, som konsekvens av det Messianska Rikets upprättelse var alltså ingen hemlighet i GT. Men att Herren hade förberett en särskild hushållning för hedningarna, genom att sända den helige Ande till jorden, för att utvälja ett himmelskt folk vid Guds nåds evangelium som är församlingen, var en hemlighet på den tiden. Därför är heller inte församlingen nämnd i GT, och också väldigt begränsat i Jesu undervisning.

Denna fantastiska hemlighet, att vi hedningar har blivit medarvingar till Guds löften, blev först förmedlat genom aposteln Paulus, som själv fick det i en uppenbarelse av Herren. (Efe 3:3-6, Kol 1:25-27). Den helige Ande och församlingen är oskiljaktiga i denne hushållning. Den helige Ande har tagit permanent bolig i de troende, församlingens hjärta, och är panten på vårt arv intill uppryckelsens dag.

I församlingens tid så är vi den helige Andes tempel, det ända tempel som Gud känner på jorden i dag. Att den helige Ande har tagit sin boning här på jorden, är egentligen det ända, som är till hinder för att Antikrist kan stå fram.

Jesu Kristi Uppenbarelse – Det som snart skall hända härefter

Upp 1:19 – Skriv alltså ner vad du har sett och vad som är och vad som skall ske härefter.

Ordet ”härefter” är det grekiska ordet meta tauta, som betyder ”efter dessa saker”.

Detta är en viktig nyckelvers för hela den uppdelning som Uppenbarelse boken är skriven på. Efter att Johannes har fått lov till att skåda den himmelska synen av Jesus får han veta att han ska skriva ner:

1. Det han har sett. 2. Vad som är 3. Vad som skall ske härefter. Men andra ord en tre delad uppdelning av uppenbarelseboken.

1. Vad han har sett

I kap 1: 12-16 ser Johannes såg den förhärligade Jesus står mitt ibland de 7 ljusstakar av guld (de 7 församlingarna), med 7 stjärnor i sin hand (de 7 församlingarnas änglar). Han ser den förhärligade Jesus, som också är den uppståndne seger Herren från Golgata. Han ser honom som den förhärligade människosonen, som lammet, som lejonet av Juda stam, som den store dommaren, och som Konungarnas Konung och herrarnas Herre.

2. Vad som är

Det är en överblick över församlingens urskillnings tid, utifrån profetisk och historisk tidslinje, helt i från församlingens födelse till Jesu återkomst. 7 brev som representerar församlingen och dess andliga utveckling igenom alla tider och intill bortryckelsen.

Det första brevet sänds till Efesus församlingen som representerar församlingens första tid, nämligen den apostoliska tiden. Det 7 och sista brevet sänds till Laodikea församlingen. Det andliga mörker som skissas upp i brevet är en beskrivning på den allra sista tiden innan Jesus kommer tillbaka. Det vill säga att Laodikea församlingen är ändetidens församling.

3. Och vad som skal ske härefter 

Ordet ”härefter” är det grekiska ordet meta tauta, som betyder ”efter dessa saker”. Dvs sekventiellt efter församlingens tidsålder som är presenterat igenom de 7 brev.

Upp 4:1 - DÄREFTER (dvs, när församlingens tid på jorden är över, och den är blivit fulltalig) såg jag, och se, en dör stod öppen i himlen, och den röst jag först hade hört TALA TILL MIG, SOM EN BASUN, sade: ”KOM HIT UPP, så skall jag visa dig vad som måste ske härefter.” (nämligen efter församlingens tidsålder) GENAST kom jag i Anden, och se en tron stod i himlen och någon satt på tronen.

Här är församlingens uppryckelse från 1 Thess 4:16 i likhet med den uppenbarelse Johannes fick. En stark röst, en Guds basun och ett uppryckande. En härlig parallell! Johannes får i anden se den uppryckta församlingen som är representerade genom de 24 äldste omkring tronen.

Vi får ett himmelskt ”screanshot” i kap 4 och 5 som är efter uppryckelsen, men före vedermödan på jorden. Från kap 6 är vi tillbaka på jorden, och Johannes ser i fågelperspektiv vedermödan utspela sig på jorden i kap 6-19.

De 24 äldste runt omkring tronen

Tidigare påstod jag att de 24 äldste är församlingen som är representerad i himlen genom uppryckelsen före vedermödan. Vi kan börja med att sammanlikna informationerna omkring de 24 äldste och löften till församlingen:

De 24 äldste

Löften till de heliga

Sitter på troner (Upp 4:4,11:6

Har vita kläder (Upp 4:4)

Segerkrans på huvudet (Upp 4:4,10)

Är kungar (Upp 5:10

Är präster (Upp 5:10)

Troner (Matt 19:28, Upp 3:21

Vita kläder (Upp 3:4-5)

Segerkrans (1 kor 9:25, Fil 4:1,2)

Blir kungar (Upp 1:6, 2:26, 20:6)

Blir präster (Upp 20:6)


I Upp 5:9
 så sjunger de 24 äldste en ny sång till Kristus och offerlammet:

v.9 Och de sjöng en ny sång: ”Du är värdig att ta bokrullen och bryta dess sigill, ty du har blivit slaktad, och med ditt blod har du åt Gud köpt människor av alla stammar och språk, folk och folkslag. V.10 Du har gjort dem till ett konungadöme, till präster åt vår Gud, och de skall regera på jorden.”

Som många gånger tidigare har det blivit fel i översättningen från de grekiska grundtexterna. Bland annat KJV som bygger på majoriteten av den grekiska grundtexten översätter så här i stället för:

v.9 Och de sjöng en ny sång: ”Du är värdig att ta bokrullen och bryta dess sigill, ty du har blivit slaktad, och med ditt blod har du åt köpt oss till Gud av alla stammar och språk, folk och folkslag. V10 Du har gjort oss till kungar och präster åt vår Gud, och vi skall regera på jorden.”

De 24 äldste identifierar sig själva med de troende och är alltså alla lösköpta människor som har blivit frälsta vid tron på Jesus Kristus på jorden. De är i himlen från vedermödans start redan när första sigillets början.

Uppryckelsen var en hemlighet

1 Kor 15:51 – Se, jag säger er en hemlighet: Vi skall inte alla insomna, men vi skall alla förvandlas, i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud.

Precis som att församlingen var en hemlighet som blev uppenbarad genom Paulus, så är också uppryckelsen en hemlighet som blir uppenbarad för oss. Det grekiska ordet for hemlighet är ”Mysterion” där huvudbetydningen är ”något som är helt nytt och inte har varit förut”.

Vi hittar inga häntydningar till uppryckelsen i GT, och det betyder att Jesus inte undervisar om uppryckelsen, utan bara hans synliga komma för Israel. Uppryckelsen var en hemlighet intill att Paulus förmedlar vidare den uppenbarelse som Gud har anförtrott honom. Uppryckelsen är beskriven i 1 Kor 15 och 2 Thess 2.

Den 70 årsveckan

Profetian i Daniels bok omfattar de 70 årsveckorna som är en betydningsfull skiss över Israels historiska och profetiska tidslinje, som sträcker sig helt från den Babyloniska fångenskapen till Kristi andra komma som Israels Messias.

Dan 9:24 – Sjuttio veckor är bestämda över ditt folk och över din heliga stad för att göra slut på överträdelse, försegla synder, försona skuld, föra fram en evig rättfärdighet, fullborda syn och profetia och smörja den Allra heligaste.

Den 70 och sista årsveckan har med Israel och det judiska folket att göra och inte församlingen. I Dan 9:24 kan vi se att alla 70 årsveckor har med det judiska folket och Jerusalem att göra. Precis som de första 69 veckorna inte hade något med församlingen att göra så har heller inte den sista årsveckan med församlingen att göra.

Israel och världen

Den sista årsveckan som också är vedermödan som är beskrivet i Upp kap 6-19, och är Guds handlande med Israel och denna värden. Församlingen är den parantes som ligger i mellan den 69 och den 70 årsveckan som är beskrivet i vers 26 – men slutet kommer som en störtflod. Intill änden skall det råda krig. Förödelsen är fast besluten. 

Gud kan inte avsluta sitt program med församlingen och Israel innan han har uppfyllt förbundens bestämmelse med dem.

Församlingens tidsålder avslutas

Alltså har Gud, innan vi går in i den sista årsveckan, avslutat det vi kallar församlingens tidsålder som påbörjades på pingstdagen, och har fortsatt i 2000 år. När Gud väl har avslutat församlingens tidsålder kan Gud fortsätta sitt ”program med Israel”.

Hans förbund med Israel kan bara uppfyllas under de sista 7 åren i Daniels profetia. Då Guds löften till Israel er villkorslösa är det bara Gud själv som kan uppfylla dem.  I Romarbrevet kapitel 11 redogör Paulus, att Gud måste avsluta sitt program med kyrkan innan han kan fortsätta sin plan med Israel.

Apg 15:14 -16 – Simeon har berättat om hur Gud först såg till att han vann ett folk åt sitt namn bland hedningarna (NT-församlingen). Det stämmer överens med profeternas ord, där det heter: Därefter skall jag vända tillbaka och åter bygga upp Davids fallna hydda.

Vi ser det sekventiella skilje i Jakobs tal. Först kom församlingens tidsålder, och därefter, ska han bygga upp Davids fallna hydda.

Vedermödan är en förberedelse för Israel inför tusenårsriket. Israel ska ha möjlighet för att välja mellan Antikrist och Messias. Under vedermödan dömer Gud Israel och inbjuder samtidigt det judiska folket in i det Messianska riket. Guds vrede ska föra Israel och nationerna till besinning och omvändelse.

Herrens dag och Jesu Kristi dag

Här vi ser på NT församlingen, och speciellt på tiden för församlingens uppryckelse är det av stor betydning att vi känner till skillnaden på Herrens dag och Jesu Kristi dag. Vid första antagande kan det se ut som att det är tala om samma dag, men faktum är att dessa ”två” dagar är av helt olika karaktär och har helt olika innehåll för ändetiden.

Sef 1: 14-16 – HERRENS stora dag är nära, ja, nära, och den kommer med hast. Hör, det är HERRENS dag! Då ropar hjältarna i ångest. En vredens dag är den dagen, en dag av ångest och nöd, en dag av ödeläggelse och förödelse, en dag av moln och dis, en dag då ljud av horn och härskri höjs mot de befästa murtornen…

2 Tess 2:2 – När det gäller vår Herre Jesu Kristi ankomst och hur vi skall samlas hos honom, ber vi er, bröder, att inte så plötsligt tappa befattningen och bli skrämda, vare sig av någon ande eller av något ord eller brev, som påstås komma från oss och som går ut på att Herrens dag har kommit.

När det gäller Herrens dag så om handlar den, den vredes och domstid som kommer att gå ut över jorden i en tidsperiod som sträcker sig från uppryckelsen (vedermödans start) och till tusenårsriket. Jesu Kristi dag är inte alls nämnd i GT, då den har med den stora hemligheten att göra, nämligen sanningen om NT-församlingen och dens uppryckelse i härlighet.

Jesu Kristi dag är därför enbart en NT- uppenbarelse. Herrens dag är inte bara en GT uppenbarelse, men dommens tid över folken är mer detaljerad i NT och speciellt beskriven i Upp kap 6-19. ”Herrens dag” angår jorden och människorna på jorden medan Jesu Kristi dag angår NT församlingens uppryckelse och dens framställning inför Fadern i det himmelska.

När det gäller Jesu Kristi dag så är det en benämnelse på den dag då Jesus ska komma på skyarna för att hämta sin fulltaliga församling till sig.

Fil 1:6 – Jag är övertygad om att han som har börjat ett gott verk i er också skall fullborda det intill Kristi Jesu dag.

Betydningen av denna vers är att den helige Ande som på pingstdagen börjades sitt verk med att utvälja ett himmelskt folk, kommer att fullföra och göra detta folk fulltalig intill Jesu Kristi dag, d.v.s. intill att Jesus kommer för att hämta hem sin församling till de himmelska boningarna – som alltså sker före Herrens dag.

Församlingen i Tessalonika

2 Tess 2: 1-12 - Församlingen i Tessalonika hade blivit skrämda av falska lärare som hade undervisat att Herrens dag, med allt vad den innebär av vrede och vedermöda redan hade börjat. Det ser till och med ut som att någon hade sänt falska brev och utgivit sig för att vara Paulus för att ge brevet auktoritet. Paulus varnar kraftigt mot denna falska förkunnelse, och börjar undervisa om sanningen angående denna ”Herrens dag”.

För det första hade Paulus i 1 Tess 1:10 lovat församlingen att Jesus skulle frälsa dem från den kommande vredesdomen, därför var deras förskräckelse så mycket större när de helt plötsligt trodde att de var mitt i den. Paulus lugnar dom och förmedlar församlingen att Herrens dag inte kan inledas före det att syndens människa, dvs Antikrist först har trätt fram, och understryker att detta inte kan ske före det att ”den som håller igen” först har blivit röjt ur vägen. (först tas bort), dansk översättning)

Vem eller vad håller igen?

Vers 4-8 omhandlar Antikrist, och den som håller honom tillbaka så att han inte kan träda fram. I dag skriver vi 2013, och vi kan konstatera att den/han som håller tillbaka är här fortfarande då Antikrist inte har trätt fram ännu. Det som håller igen blir både beskrivet som ”det” och ”han”. Ordet ande som i den helige Ande är ordet ”pneuma” på grekiska. Det är ett ord i intetkön.

I och med att den helige Ande samtidigt är Gud, blir han också beskriven som ”han”. Det har varit många gissningar på vad som håller Antikrist tillbaka, men den som både är neutrum samtidigt som maskulin kan inte vara någon annan än den helige Ande. Den helige Ande är tätt knuten till församlingen, och har varit sedan pingstdagen i Apg 2. I GT verkade den helige Ande också på jorden men i stället uppifrån. På samma sätt som han också kommer att göra i vedermödan.

Den helige Ande

Den helige Ande kommer i vedermödan att fortsätta att verka i människor men från uppryckelsens stund från ovan. Därför ser vi inte den helige Ande representerad efter kapitel 3 i Uppenbarelses boken. I breven till de 7 församlingar hör vi dessa ord: Den som har öron må höra vad Anden säger till församlingen. Efter kapitel 3 som är församlingens uppryckelse är det inte längre den helige Ande som talar. Upp 13:9 – Den som har öron må höra. Det är inte heller den helige Ande som kommer med olika frälsnings och doms budskap till människor i vedermödan, det blir gjort av änglar. (Upp 14:6-7).

När församlingen blir uppryckt har den helige Ande ingen plats att verka utifrån mer då församlingen är det enda tempel som Gud känner till i dag. (1 Kor 3:16). Den enda församling som är representerad i vedermödan är skökoförsamlingen, och den kan den helige Ande inte verka utifrån.

Avfall eller avgång?

2 Tess 2:3 – ..Ty först måste avfallet komma och laglöshetens människa, fördärvets son, öppet träda fram

Det ord som i grekiskan blir översatt avfall är ordet ”apostasia”. Substantivet ”apostasia” kommer från verbet ”afistemi” vars huvudbetydning är ”att flytta sig” eller ”att flytta något från ett ställe till ett annat”. Ordet används speciellt i förbindelse med att någon flyttar från ett ställe till ett annat, eller om man går bort eller skiljer sig från någon.

Ordet kan också användas i förbindelse med religiös förförelse eller avfall som är beskrivet i 1 Tim 4:1. Några av de första protestantiska bibelöversättare valde att översätta med det engelska ordet ”departure”, som betyder att resa bort eller försvinna.

Några av de mer kända bibelöversättare som översatte ordet med försvinna/resa bort är bland andra Kenneth Wuest, Genovabibelen, John Dawson , Coverdale, Crammer osv. Skulle man precis som nämnda översättare använda ordet ”departure” i stället för avfall ville det naturligtvis ge mycket större klarhet i förhållande för uppryckelsen och vedermödan. Det ville också ge mycket mer mening i förhållande till förståelsen för teksten från både 1 Tess och 2 Tess.

Församlingen skall inte in i vedermödan eller drabbas av Guds vrede

Up 6: 16-17 - En zeiden tot de bergen en rotsen, "Valt op ons, en verbergt ons van zijn gezicht dat op de troon zit en aan de toorn van het Lam. Voor zijn toorn grote dag is gekomen, en wie kan bestaan?

Rev 15: 1 - En ik zag een ander groot en wonderlijk teken in de hemel: zeven engelen met zeven plagen, de laatste, want in hen de toorn van God haar vervulling bereikt.

V tot de inspanning is hetzelfde als de dag des Heren, wat hetzelfde is als Gods toorn. De gehele Tribulation is Gods toorn, en niet alleen het laatste deel van den.Vi kan zien dat al op 6 afdichting zodat heeft het Lam toorn komen. In hoofdstuk 15, zien we dat Gods toorn zal worden  aangevuld  met de zeven laatste plagen. Het betekent dat Gods toorn zijn start met de zeven plagen heeft, maar zal eerder beginnen.

Met de zeven laatste plagen eindigt verdrukking en toorn van God. In Tessalonicenzen 1: 9-10 hebben we beloofd om te wachten op Jezus uit de hemel (de opname), dezelfde die ons van de toorn heeft geleverd om te komen.

1 Tessalonicenzen 1: 9-10 - en Zijn Zoon uit de hemel, die God opgewekt uit de doden, Jezus, die ons van de toorn heeft geleverd om te komen.

1 Tessalonicenzen 5: 1-9 - v.2 U weet heel goed dat de dag van de Heer (toorn / verdrukking) zal komen als een dief in de nacht. V.9 - Want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar tot het verkrijgen van zaligheid door onze Here Jezus Christus.

D een sectie we zojuist hebben gelezen is zeer interessant. 1 Tessalonicenzen hoofdstuk 04:13 verder gaat over Assembly vervoering en de ontmoeting met Jezus in de ruimte. Paul zet terug de opname ten opzichte van de verdrukking, die in hoofdstuk 5 worden beschreven: 1-3.

Hij gaat op om die dag te beschrijven, dat de dag des Heren ons niet verrassen als een dief, want we behoren tot het licht. Hij eindigt het allemaal door te bevestigen dat het de verdrukking die hij heeft geleerd, en zorgt ervoor dat we niet zijn getekend toorn, maar de verlossing door Jezus.

Assembly Filadelifia

F de afdeling Philadelphia, die één van de twee eindtijd kerken werden beloofd uit de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal worden gehouden. Deze belofte is een van de sterkste beloften die de gemeente zal opgenomen worden gehouden de laatste week van het jaar.

Openbaring 3:10 -  Omdat je mijn woord over uithoudingsvermogen hebben gehouden, zal ik je houden en je te redden uit de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal en de burgers te brengen op de proef .

Het Griekse woord voor  het behoud van  het Griekse woord (Stereo). Het werkwoord wordt tweemaal gebruikt in dit vers. De eerste keer dat het zal worden vertaald  behoud , maar de tweede keer  om je te redden van  in de Zweedse vertaling. In de Statenvertaling is beide woorden vertaald door het behoud van het geven van een geheel andere betydning:

10 Omdat gij het woord Mijner lijdzaamheid bewaard hebt, zo zal Ik ook u bewaren uit de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te proberen hen die op de aarde wonen. (King James Version)

Thayer stelt dat wanneer dit woord gebruikt wordt door het Griekse woord "een", het betekent om "standvastig in één ding," maar als het wordt gebruikt met "eik" betekent net als de King James vertaling is "bewaard". Ook de "eik" gebruikt wanneer het is vertaald in 1 Tessalonicenzen 1:10 - .. die ons getrokken heeft  uit  de toorn. John wilde laten zien dat het "het uur van de verzoeking," schreef hij, "een thee hoer". In plaats van te kiezen voor John om te schrijven "ek tes horas", wat betekent gewoon " uit de  ure der verzoeking"

Voor wie is de grote verdrukking?

Openbaring 03:10 -  ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal en de burgers te brengen op de proef .

Een tt uur des oordeels is een uitdrukking van Gods toorn en wat zal komen van de waarden, de meeste eens. Maar waarom zal het? Is het te proberen en het reinigen van de gemeente? Nee, het is om haar inwoners te zetten, overal ter wereld, op de proef. Deze is bedoeld voor mensen die worden achtergelaten op aarde na de opname, en die zijn toegetreden tot de Antichrist.

Het woord "zijn bewoners" (katoikeo), die hier wordt gebruikt, is een sterk woord. Het woord is over iets duurzaam en constant. Dit betekent dat het oordeel voor degenen die de aarde niet gemaakt om hun ware thuis, en identificeert zich met de handel van de Aarde en religie. Zij hebben de aarde om haar permanente woning, die onmogelijk kan verwijzen naar de Algemene Vergadering gesteld.

De ware Kerk bestaat uit vreemdelingen en bijwoners op deze aarde. (1 Petrus 2:11), en op zoek naar de meest High (Col 3: 1-2) die hun nationaliteit van de hemel (Efe 2:19), en het hebben van hun huis in de hemel (Johannes 14: 2) .

Wie wachten we nog op?

Tit 02:13 - Terwijl we wachten op de zalige hoop van onze grote God en Fräsare Jezus Christus zal verschijnen in heerlijkheid.

D t is geen twijfel dat onze verwachting en onze vreugde is de komst van Jezus. We moeten niet wachten tot de Antichrist, verdrukking en toorn van God. Als de Heer in het achterhoofd had dat zijn mensen die door de verdrukking en de Antichrist huis, had hij ook gewaarschuwd en voorbereid zijn gemeente op. Want in dat geval is de Antichrist naar voren te komen voordat de opname zou kunnen gebeuren.

Het evangelie van het koninkrijk

D et Evenmin is het evangelie van genade die gepredikt zal worden in de verdrukking, maar eerder het evangelie van het koninkrijk. Dit evangelie wordt verkondigd door de 144.000 uitverkorenen Joden zullen verkondigen Messias restauratie van het Messiaanse koninkrijk. Evangelie van genade, zoals we die kennen zal in die gemeente-tijdperk te vullen is voltooid.

De martelaren ook God vragen om zich te wreken aan hun vijanden. Dit is ook niet het getuigenis van de gelovige in de sessie Vergadering. We hebben God niet vragen om wraak te nemen van onze vijanden te nemen, vragen we God om alle mensen te redden. (Romeinen 12:19) De twee getuigen krijgt ook de bevoegdheid om zichzelf op te wreken en hun vijanden te straffen.

conclusie

F örsamlingens vervoering was een geheim naast Paul kreeg het doorgegeven aan de Algemene Vergadering. Daarom hebben we niet horen Jezus leren over de opname. Jezus predikt de opstanding op de laatste dag, en zijn zichtbaar komen naar Israël.

Dan 9 laat duidelijk zien dat de 70 weken van het jaar is voor Israël en Jeruzalem is niet voor de gemeente.

Door verwarren Gods programma voor Israël en de Kerk verkeerd zijn. Door vele geschriften, de Heer belooft ons dat de kerk niet schaalbaar toorn, maar om gered te worden van het. Wrath of de dag van de Heer is de gehele periode van zeven jaar. De Algemene Vergadering stelt daarom opgenomen voor de laatste week van het jaar begint. Net als de Filadelfia gemeente uit de ure der verzoeking zou worden gehouden.

Na hoofdstuk 3 van het boek Openbaring, vinden we niet langer de congregatie van de hoofdstukken 6-19 die ook verdrukking van zeven jaar. We kijken noch de Heilige Geest, die nauw verbonden is aan de kerk. Wanneer de Heilige Geest, die woont in het opgeslagen is verdwenen van de aarde, het is gratis voor de Antichrist en zijn huis. De enige kerk die wordt geretourneerd is de hoer.

Wij vinden geen bewijs dat de Vergadering moet door de verdrukking, maar integendeel, worden uit het bleef. We shell wachten om Jezus Christus te leven vandaag de dag in ons hart zijn. Verdrukking of benauwdheid voor Jakob is voor degenen die op de aarde wonen. Israël en de Joden zullen worden berecht op een speciale manier als ze willen Jezus als de Messias of niet herkennen. Antichrist in zijn tijd de tent van God die ook de township. De parochie is vertegenwoordigd in de lucht, zelfs aan het begin van de verdrukking door de 24 oudsten. Als de Heer naar de aarde terugkeert in Openbaring 20 door de Algemene Vergadering, samen met de engelen.

Jezus komt spoedig!


DEEL 2

D et gaat om de voortzetting van de eerste post "Jesus rendement voor de verdrukking," die eveneens een verdediging van de pre-tribläran waardoor de opname van gelovigen plaatsvindt voordat de verdrukking. We hebben veel geweldige geeft de oplossingen in het OT die rolmodellen in de opname, de verdrukking en de tijd waarin we leven zijn. Ik wil laten zien een deel van het geeft de oplossingen van GT kunt bekijken en bevestigen van een opname voor de verdrukking.

Gods toorn

N heeft het over het lijden dat we moeten beginnen met het onderscheid te maken tussen de algemene lijden dat we tegenkomen in de wereld (gr.thlipsis) en het lijden die we tegenkomen in de grote verdrukking (gr.Thlipsis Megas), die Jezus spreekt in Mattheüs 24, en Daniel in hoofdstuk 12 in deze wereld de ware gelovigen een geestelijke strijd tegen de overheden en machten, hun eigen vlees zullen ervaren, en lijden voor het evangelie. Dat soort lijden, Jezus nooit ons beloofd dat we vrij zijn van zullen zijn. De woede die we tegenkomen in de verdrukking is iets anders en iets dat het woord ons heeft beloofd dat we niet hoeven te ervaren of ga door.

In meer recente tijden heeft de toorn Gods begonnen om verschillende betydningar mensen. Het vermeldt de toorn van het Lam, Man's toorn, Satan's toorn en gramschap van God en verwart het. Ook is er onenigheid over zowel wanneer en hoe de toorn van God optreedt.

verdrukking gevolgen

In  Openbaring, kunnen we zien dat de verdrukking begint in hoofdstuk 6 van de eerste zes zegels verbroken door het Lam en eindigt met Gods zeven schalen van toorn in hoofdstuk 16-18. Al tijdens de eerste zes zegels, zien we een verwoestende impact hebben op het leven op aarde. De eerste zes zegels brengen oorlog, honger, plagen en de oorzaken van de dood voor een kwart van de wereldbevolking. Met andere woorden, zal ongeveer 1,7 miljard mensen sterven tijdens de eerste zes zegels. Naast dit zal er zijn martelaren van de mensen die de gelovigen tijdens de verdrukking te worden.

Wanneer de engelen waait in de zeven bazuinen dus zorgt ervoor dat er automatisch een nieuwe strafrechtelijke veroordelingen van de aarde. Deze rechters combineert krachtige natuurrampen met bovennatuurlijke plagen. Wanneer de zeven bazuinen klaar zijn met hun pijn hebben dus een derde van het water verwoest, een derde van al het leven in de zee stierf, en een derde van de aarde zal worden verbrand, en een derde van de mensen die de eerste zes overleefden de zeehonden zullen sterven. Met andere woorden, een extra ongeveer 1,7 miljard mensen van de wereldbevolking.

Anger kommen voltooit Gods oordeel einde

V in heeft geen toespraak over hoeveel mensen zullen worden toegestaan om te leven om de woede van de gerechten te brengen, maar we kunnen alleen maar gissen. Jezus zelf zegt dat, tenzij de termijn wordt verkort, geen mens om gered te worden (Matteüs 24:22). Deze toorn is uit alle decription, en het is moeilijk om de gevolgen of betydningen van hen te begrijpen.

Deze flesjes van gramschap wordt de voltooiing van Gods oordeel einde. Rev 16: 16-21 spreekt van een dergelijke grote aardbeving die er nooit zoiets eerder geweest. Het gevolg daarvan zal doen alle eilanden vluchten, en de bergen zal niet meer zijn. Geloof me als ik zeg dat niemand wil zijn op aarde op dat moment.

Verdrukking onder de toorn

M n andere woorden, het is de verdrukking periode waarin de toorn van God geopenbaard en uitgestort over de gehele aarde. De toorn is geen gemakkelijke dag, net als de dag des Heren is het ook niet. Gods toorn, de woede, de dag des Heren, toorn en ga zo maar door. is een periode die begint met de eerste zegel wordt verbroken en culmineert in Jezus zichtbaar voor Israël en de wereld, waar Gods toorn ook zal worden onthuld om te komen.

Paulus maakte duidelijk dat de Vergadering zou niet op aarde in deze tijd van veroordeling eindigt die verdrukking is. In 1 spreekt Thessalonicenzen 1:10 Paulus, zodat de Heer ons zal redden van de toorn. Het woord van de basistekst betekent, rekening houdend met zowel de tijd en plaats, zodat we met andere woorden, niet aanwezig zal zijn wanneer het gebeurt. Want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar tot het verkrijgen van zaligheid door onze Here Jezus Christus.

Gods toorn duurt het hele verdrukking

N het gaat over Gods toorn zo vaak wijzen mensen om het is niet hetzelfde als de grote verdrukking, en ze zijn volkomen gelijk. De grote verdrukking is 3,5 jaar te beginnen met de gruwel der verwoesting en de toorn van God of de toorn duurt gedurende de verdrukking van zeven jaar.

Up 6: 16-17 - "Valt op ons, en verbergt ons van zijn gezicht dat op de troon zit en aan de toorn van het Lam. Voor zijn toorn grote dag is gekomen, en wie kan bestaan?

Rev 15: 1 - En ik zag een ander groot en wonderlijk teken in de hemel: zeven plagen, de laatste, want in hen de toorn van God haar vervulling bereikt.

Hier zien we dat zelfs bij het zesde zegel heeft zo het Lam toorn komen, wat hetzelfde is als Gods toorn, toen het Lam en de Vader zijn dezelfde persoon. Vaak, zoals wordt opgemerkt dat de zeven laatste plagen - die ook Gods toorn is de toorn van God. Maar in hoofdstuk 15: 1 kunnen we zien dat de toorn van God zijn bereikt voleinding met deze laatste plagen, dat is niet het begin ervan. Dus het is gewoon de afwerking van Gods toorn periode eindigend met de laatste zeven plagen.

Gered van de tijd en plaats

Een Braham Lord herinnerd aan hun discussie over Sodom en Gomorra in tegenstelling tot zijn natuur aan de rechtvaardige vernietigen samen met de goddelozen (1 Exodus 18:23) zou zijn.

Peter leert ons door ons het voorbeeld van de Lot aan te tonen dat Lot was geen tijdelijke bijvoorbeeld, maar een algemeen beginsel van Gods kant, dat de Heer "slaat de godzaligen uit de verzoeking" vertaling Engels: De Here weet hoe goddelijk, maar de resultaten van proeven te redden ". WOORD (uit): de tijd en plaats van de gebeurtenis.  

Waarschuwingen aan de Kerk

F Ragan is de vraag of we kunnen vinden de woorden die de Heer spreekt comfort of waarschuwingen aan zijn bruid stond voor de toekomende toorn? Kunnen we woorden, die Hij belooft te beschermen en te behouden ons door deze verschrikkelijke tijd verdrukking vinden? Kunnen we misschien het bestaan van de Vergadering te zien tijdens de verdrukking?

Nee, dat kunnen we niet! Gewoon omdat hij hänvänder aan Israël als de gemeente is verdwenen, en kan haar programma met Israël in de laatste week van het jaar te bewaren, terwijl hij ons belooft dat we niet mogen worden aangetast door de toorn.

Naarmate de dagen van Noach

Matthew 24:37 - Want zoals de dagen van Noach, zo zal ook de Zoon des mensen zien komen.

H Erren wil dat we Noah bestuderen en vergelijken met de passage van beëindiging. In Matteüs 24:37 lezen we dat op dezelfde manier zoals het was in de dagen van Noach leefde het zal zijn bij de wederkomst van de Heer. Wat we kunnen leren van de dagen van Noach is over de tijd vóór de zondvloed, de zondvloed en de bescherming van de hand van de Heer op Noach en zijn familie.

Jezus legt verder uit dat de mensen die de verdrukking overleven onmiddellijk zal worden beoordeeld voordat het jaar 1000. koninkrijk. Sommigen zullen opgenomen worden in het oordeel en liet in het Messiaanse koninkrijk om te gaan. Op dezelfde manier als in de vloed, zullen de mensen opgenomen worden in het oordeel. Het volk van de tijd van Noach ging onder als gevolg van de overstromingen, en op dezelfde manier, zullen de mensen omkomen in de verdrukking, en straks na ten oordeel van Jezus.

Drie soorten mensen

D et waren drie verschillende soorten mensen die in de dagen van Noach leefde vóór de zondvloed kwam. Het was de ongelovigen die het woord van de Heer verworpen en alle omgekomen in de vloed. Het was Noach en zijn familie die door de zondvloed werden bewaard, en het was Henoch die werd ingehaald de Here vóór de zondvloed kwam. Elk op hun eigen manier te vertegenwoordigen die mensen drie verschillende categorieën die we kunnen vergelijken met onze tijd vandaag. In precies dezelfde manier zien we drie soorten mensen in de dag dat we zijn op weg naar de verdrukking en eindtijd:

· De mensen die in de vloed van Noach's dagen omgekomen vertegenwoordigt de ongelovigen, die niet hebben genomen om Jezus als hun redder. Die mensen zullen gaan in de verdrukking, en worden blootgesteld aan de toorn van God. Degenen die zich niet bekeren in de Verdrukking zal worden beoordeeld door Jezus en zal vervolgens in de poel van vuur geworpen worden.

· Noah staat voor het overblijfsel van Israël dat de Heer hun geloften zal compleet met het 1000 jaar Reich. Noah aldus de gekozen Israel, die in zekere zin in de verdrukking wordt beschermd. 3,5 jaar in de Verdrukking zal de gelovige Joden te vluchten in de woestijn waar de Heer hen zal beschermen voor de Antichrist en zijn vervolging. Noah werd bewaard door de vloed en er zal ook een deel van het Joodse volk te zijn.

· Enoch is een beeld van de gemeente, die geen deel uitmaakt van de zondvloed en Gods oordeel waren toen hij betrapt en meegenomen door God vóór de zondvloed kwam.

Enoch / Enoch is een type van de Vergadering

1 Genesis 5:24 - En Enoch op deze wijze wandelde met God, hij was niet, want God nam hem.

H ANOK is een zeer sprak model van Assembly vervoering tegen de tijd voor de anti-christelijke verdrukking. Henoch leefde in de 7de etappe van Adam, en leefde in een zeer bijzondere tijd, namelijk in de periode vóór de zondvloed. Het Woord zegt dat op dat moment, zodat de slechtheid van de mens op de aarde, en de harten en de motieven van mensen waren volledig tijd kwaad.

In het midden van deze zondige mens drukte, was er een man, Enoch, die in God geloofde en liep met hem mee. (1MOS 05:24) Het getuigenis van Enoch is dat hij vond genade van God. (Heb 11: 5)

Henoch werd ingehaald

Hebreeën 11: 5 - Door het geloof werd Henoch weggenomen , zonder geconfronteerd met de dood . En zij vonden hem niet gevonden, want God had  hem om zichzelf genomen .

H ANOK werd gevangen zonder de dood te smaken voor God dat hij zich had genomen. In de tijd vóór zijn vervoering zoals verkondigd Hanoch, van de mensen van zijn tijd, over de komst beproeving en de straf van de zonde en goddeloosheid. Wanneer het doel van de zonde ook werd bereikt kwam Gods oordeel over de zonde in de dagen van Noach en hij stuurde de zondvloed, maar toen werd Enoch al ingehaald aan de Heer.

The Flood is een beeld van de toorn van God zal zenden op de aarde, en de goddeloze mensen in de eindtijd - de toekomende toorn (1 Tessalonicenzen 1:10)

Vervoerd naar een andere plek

D et Griekse woord voor "genomen dat hij zich" is metatithemi, en is in KVJ vertaald "transportet", dat wil zeggen de overgedragen, vervoerd naar een andere plaats. Enoch was met andere woorden, vervoerd of verplaatst naar de hemel, omdat hij niet dood zou smaken. 1 Korintiërs 15 geeft aan dat niet iedereen zou moeten slapen, maar alles zal worden getransformeerd. Het is Paulus die de opname van de gemeente, waar niet iedereen dood zal worden geconfronteerd, maar de ervaring dat de Heer ons meeneemt naar zijn huis beschrijft.

Net als Enoch vertegenwoordigt de Vergadering opname voor de verdrukking, wat neerkomt op Noach en zijn familie, beloofde het overblijfsel van Israël, die door de verdrukking zullen worden bewaard, en het Messiaanse koninkrijk zegeningen ervaren.

De zevende bloedlijn van Adam

D et die interessant kunnen zijn om hier te vermelden is dat Henoch was de zevende bloedlijn van Adam. Montage is op dezelfde manier de zevende Vergadering te worden in Openbaring hoofdstuk derde

We leven in Laodicea tijd, die, op basis van een historisch en een profetische tijdslijn voor de gemeente is ook de laatste passage van de Vergadering voor de opname. We leven ook in het begin van de sjutusende jaren na de schepping, waarbij Enoch werd ingehaald als de zevende släktsled na Adam.

Hanoks belang

R OT uit de naam Enoch betekent training en onderwijs, die doet denken aan Jezus missie opdracht aan de gemeente. "- Gaat dan henen, onderwijst al de volken" (Mattheüs 28:19 )

Volgens de Hebreeuwse traditie, net als Henoch werd geboren op de dag van Pinksteren, dat is ook de dag van de congregatie was geboren. Hanoks leven en zijn vervoering voor de vloed is een duidelijk voorbeeld van de opname van de gemeente.

Lot werd gered ontsnappen aan de toorn van God

1 Exodus 19:22 - "Ik zal de stad u spreekt niet omver te werpen. Maar haast om daar te ontkomen, want ik kan niets doen totdat je er bent "

G ud hoorde het geroep van Sodom en Gomorra, en zag de ernstige zonde die regeerde in de steden. Abraham onderhandelde met de Heer naar de steden niet vernietigen er waren wel met tien rechtvaardigen in de steden. Nu waren er geen tien rechtvaardigen in de steden, maar gewoon een eenvoudige - Lot.

Ondanks dat was het niet iets dat de Heer had gepleegd aan, heeft hij niet te vernietigen en veroordelen de steden door hem een ​​van hen. Sodom en Gomorra werden onderworpen aan Gods oordeel en toorn, en God laat het vuur en zwavel regenen over de steden. Maar de Heer kon zijn woede niet beginnen voordat dat Lot de stad had verlaten en veilig waren in de naburige stad Zoar.

Lucas 17: 28-29 - Op dezelfde manier was het in de dagen van Lot: zij aten, zij dronken, zij kochten, zij verkochten, zij plantten, maar de dag dat Lot van Sodom uitging, regende het vuur en zwavel uit de hemel en vernietigde allemaal.

L ot werd verwijderd uit de tijd en de plaats waar Gods oordeel zou zijn van de pijn. De engelen die werden gestuurd om Lot te redden verkondigen dat ze het oordeel van God niet kon beginnen voordat Lot veilig was. Lot is een beeld van de gemeente, die is gered van de tijd en plaats van de toekomende toorn.

2 Peter 2: 7-9 - Maar hij redde de rechtvaardige Lot, die werd gekweld door de goddelozen losbandig leven.

P etrus onderwijzen over het oordeel dat alle ongerechtigheid beïnvloedt, en toont ons dat God niet de rechtvaardigen samen met de goddelozen doet beoordelen.  

Daniël en de drie mannen in de vurige oven

H istorien over Daniel en de drie mannen in de vurige oven is een van de verhalen van het Oude Testament, dat een duidelijk beeld van de verdrukking en de toekomst voltooiing te laten zien.

Koning Nebukadnezar, dat is een duidelijk voorbeeld van de Antichrist, had een beeld van goud op de vlakte van Dura in Babylon te zetten. Merk op dat het beeld is zestig el hoog en zes el breed, die kan worden vergeleken met de Antichrist speech is 666. Nebukadnezar iedereen te dwingen naar beneden te vallen en te aanbidden deze rangschikking standbeeld, waar de consequentie voor degenen die ongehoorzaam waren in de vurige oven worden geworpen . De brandende oven is een beeld van Gods toorn en de grote nood in de verdrukking. (Maleachi 4:. 1 - Ziet, de dag komt, brandende als een oven)

S adrak, Mesach en Abednego weigerde te buigen voor het standbeeld Nebukadnezar, en zij werden in de vurige oven gegooid. De koning beval dat de oven moet worden zevenmaal heter dan je ooit hebt gezien dat het is, en er is een beeld van perfectie spraak. De Heer heeft zijn engel die Sadrach, Mesach en Abednego beschermd in de vurige oven, en ze kwamen zonder enige schade of gevolgen van de brand.

Maar het roept de vraag van dit verhaal is waar Daniel is ergens. Was hij een van degenen die de knie boog voor het standbeeld? Waarom was hij niet aanwezig, en waarom was hij niet ook geworpen in de vurige oven. We kunnen er vrij zeker van zijn dat Daniel de knie tot standbeeld Nebukadnezar's niet wordt gebogen. Daniel was gewoon niet aanwezig waar iedereen het standbeeld zou aanbidden, of op de brandende oven van het lijden. God had genomen "hem weg."

De beschrijving die de koning had deze mannen in de vurige oven was dat er drie joodse mannen (Dan 3:12). De drie joodse mannen is een beeld van de uitverkorenen Israël, die zullen worden bewaard door middel van de verdrukking, en Daniel, de geliefde (Daniel 10:11) is een beeld van de gemeente, die worden bewaard uit de verdrukking. 

Paulus leerde over de opname

P aulus was de eerste persoon op aarde die het onderwijs en de openbaring van de opname, ongeveer 20 jaar na het kruis gepresenteerd. Tot die tijd was het niet bekend omdat Jezus de opname aan zijn discipelen in zijn tijd niet heeft leren. De opname van de gemeente hoofdzakelijk beschreven in 1 Tessalonicenzen 4:16 en 1 Kor 15:52.

Een van de duidelijkste verzen uit GT die we kunnen betrekking hebben op de gemeente in is uit Jesaja 26: 19-21. Ik wil proberen te vergelijken wat we zien in Jesaja hoofdstuk 26, en het onderwijs van Paulus over de opname in 1 Tessalonicenzen 4: 16-17 & 5: 9.

Jesaja's woorden met zwarte tekst en Paul in het rood.

J es 26:19 - Maar uw doden zullen leven, hun lichaam zal stijgen. (Eerste de doden in Christus zullen opstaan)  Word wakker en zingen, gij, die in het stof leven, want uw dauw is een dauw van licht, en de aarde zal uit de doden te geven. Kom mijn volk en ga in uw binnenste kamers, sluit de deuren achter je. (Dan zullen wij, die levend overgebleven zijn, worden gevangen in de wolken samen met hen om de Heer tegemoet in de lucht)  verberg u als een klein ogenblik, totdat de grimmigheid is voorbijgegaan. Want ziet, komt de Heer voort uit zijn plaats, om de bewoners van de aarde te straffen voor hun ongerechtigheid. (Want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar tot het verkrijgen van zaligheid door onze Here Jezus Christus) 

Het is ook naast te verwijzen naar Johannes 14: 2-3, waar Jezus spreekt over in het huis van zijn Vader zijn vele kamers, en dat hij ging weg om een ​​plaats voor ons te bereiden. De Algemene Vergadering zal dezelfde stem die Johannes gehoord in Openbaring horen: - "Kom hier op," en we zullen een deel van de plaats van de Heer voor ons heeft bereid te nemen. We zullen hebben in zijn kamer te gaan, en sloot de deur achter ons. Toen het gebeurde, de HEER van zijn plaats aan de bewoners van de aarde te straffen voor hun ongerechtigheid - die ook Gods toorn.

Deze belofte is niet over zijn zichtbare wederkomst waar de Heer komt om Israël te zijn waar ze zijn. Het is een belofte aan de kerk die hij naar huis is gegaan om zijn vader naar een plaats is er voor ons te bereiden.

De 24 oudsten

In het begin van het boek Openbaring, hoofdstuk 4, ontmoeten we een groep die we nog niet eerder zijn tegengekomen in de Bijbel. Het is eerder al drie andere profeten dan John droeg een visioen heeft gezien Gods troon, maar geen van de eerder voorspelde deze menigte. Jesaja zag hen in Jesaja hoofdstuk 6 Ezechiël zag ze niet in Ezechiël hoofdstukken 1 en 10, en Daniel zag ze ook niet in hoofdstuk 7. Het is de 24 oudsten ik denk aan zitten rond de troon van God in Openbaring 4: 4

Deze menigte is dus niet er al eerder geweest, maar nu, na de zeven kerken die de gemeente vertegenwoordigen vanuit een historisch en profetisch perspectief, zien we ze in de hemel. Ze zijn in plaats rond de troon van God vóór de Verdrukking zullen hun start in Openbaring hoofdstuk 6 hebben, en daarom ben ik van mening dat de 24 ouderlingen vertegenwoordigen de raptured kerk die is op zijn plaats voordat de Verdrukking krijgt zijn start. 

De 24 ouderlingen zittende op tronen zoals ze regeren. Ze zitten rond de troon van God, zodat ze helpen en te helpen de Heer. Ze gaan zitten, zodat hun werk is gedaan. Ze zijn gekleed in het wit als ze zijn rättfärdigjorda. Hun kleren zijn Himation, wat hetzelfde is als de afdeling en Jezus kleren. Ze dragen kronen (Stephanos) zodat ze koningen. Ze worden ook wel oudsten die bereid zijn verwijzing naar de gemeente.

Wanneer de sjungar als ze zingen het lied förlöstas in Openbaring 5: 9-10:

' Gij zijt waardig de boekrol te nemen en haar zegels te openen, want Gij zijt geslacht, en met uw bloed u voor God mensen (us) gekocht uit elke stam en taal en volk en natie. Je hebt hen (us) gemaakt om een koninklijk binnenland (koningen) en priesters voor onze God, en ze (we) zullen regeren op aarde.

S als zo vaak, de tekst niet goed vertaald uit de oorspronkelijke tekst. King James heeft onder andere vertalingen zat eerste persoon meervoud in plaats daarvan. De 24 oudsten identificeren zich met de verlosten Kerk, die is gekleed zoals zij, zijn priesters en koningen als hen, en zijn voordat de verdrukking start.

overzicht

V in zien dus, door de hele Bijbel vele voorbeelden en rolmodellen waaruit blijkt dat de Heer zijn gemeente uit zowel een tijd en plaats zal bewegen als het gaat om de eindtijd oordeel dat de aarde zal bewegen.

Hij zal ons ontwortelen en verbergt ons in het huis van zijn vader naast zijn toorn is voorbijgegaan. Wij beloven te worden bewaard en dat wat deze wereld aangezien het doel en het onderwerp van de verdrukking zal gaan is niet voor de gemeente. We zijn niet te wachten op de Antichrist, maar de zalige hoop van onze grote God en Heiland, Jezus Christus zal verschijnen in heerlijkheid. (Titus 3: 4) Hij die ons redt van de toekomende toorn. (1 Th 1:10)


DEEL 3

D et Dit is de derde post heb ik schrijf als een verdediging voor de Pre-verdrukking doctrine, namelijk dat Jezus zal zijn gemeente te halen voorafgaand aan het gaan in de 70e en laatste week van het jaar, en dat de verdrukking oordelen gaat uit over aarde.

 

Een uitverkoren geslacht

U verbindt de weergave van Jezus terugkomst heeft mij altijd gefascineerd, en het idee van een uitverkoren geslacht in de menselijke geschiedenis zal niet dood smaken, maar in plaats daarvan zal moeten ervaren om getransformeerd te worden gebeurt wanneer Jezus komt om zijn gemeente te verzamelen door middel van ze levend naar de hemel te ontwortelen.

Dag der verlossing benaderingen

D et dat het onderwerp zo interessant en controversieel maakt, is dat de borden spreken zeer sterk dat we op weg zijn naar deze toekomstige voltooiing, en dus de terugkeer van Jezus.

Veel mensen vandaag de dag worden overweldigd door de borden kunnen we allebei zien en ervaren, en dat de Heilige Geest spreekt duidelijk aan de kerk van God en de harten van de mensen klaar te krijgen. In dat verband, dan zullen de mensen beginnen in te zien dat de dag van de verlossing nadert, is de volgende vraag is wanneer we kunnen echt verwachten uppryckelsens dit moment plaatsvindt?

De vragen veel vragen

E n Enkele van de vragen die veel mensen zich af te vragen in verband met de terugkeer van Jezus is wanneer we kunnen verwachten dat de opname plaatsvindt? De Vergadering zal moeten gaan door de verdrukking? Wat is precies het doel van de verdrukking, en het is eigenlijk de Antichrist of Jezus, moeten we wachten? Is de terugkeer van Jezus en de opname van de zelfde of twee verschillende evenementen?

Ik hoop dat zowel dit bericht en de laatste heb ik antwoord op een aantal van de vragen zijn geschreven.

Mijn persoonlijke overtuiging

T reviously Ik was behoorlijk van overtuigd dat Jezus voor het eerst zijn parochie zal halen na de verdrukking en de opname en Jezus zichtbare wederkomst dezelfde gebeurtenis. Jezus spreekt alleen over een terugkeer, en waarom zou de gemeente te worden gered van verdrukking toen zowel Israël en de wereld om te lijden? Ik zag de verdrukking als een noodzakelijke reinigingsproces van het lichaam van Christus, omdat we van het afval van vandaag te zien op vele plaatsen.

Maar als ik in eerste instantie had een aantal onbeantwoorde vragen die ik niet in de war met wat ik in de Bijbel konden lezen kon krijgen, probeerde ik mezelf goed te zetten in de vragen. Deze stukken zijn een gevolg van wat ik bedacht.

Net zo zeker als ik nu ben tot mijn redding, ik ben ook wanneer het tijd is voor de opname van de gemeente. Jezus zal zijn gemeente te plukken voor de laatste week van het jaar en de 70e week begint, en ik wil een aantal van de argumenten die ik denk roemt het te delen.

Rapture en Jezus zichtbare wederkomst

Johannes 14: 1-3 - Laat uw hart niet worden verontrust. Geloof in God en geloof in mij. In het huis van mijn Vader zijn vele kamers. Als dat niet zo was, zou ik heb u verteld dat ik naar een plaats voor u te bereiden? En als ik ga en maak een plaats voor u, kom ik terug en nemen u mee naar mezelf, zodat u kan zijn waar ik ben

1 Tessalonicenzen 4: 15-17 - we zeg u door het Woord des Heeren, dat wij, die in leven zijn en blijven tot de komst van de Heer zal hen die ontslapen zijn niet te voorkomen. Want wanneer een luide commando, een stem van de aartsengel en de bazuin van God, Heer zelf uit de hemel zal neerdalen. En alleen de doden in Christus zullen opstaan. Daarna wij, die levend overgebleven zijn, zullen worden gevangen in de wolken samen met hen naar de Heer in de lucht te ontmoeten. En zo zullen wij altijd met de Heer

U ppryckelsen is niet een andere naam voor zichtbare wederkomst van Jezus. Je zou kunnen zeggen dat de terugkeer van Jezus in verschillende fasen te beginnen met de opname en eindigen op Zijn zichtbare terugkeer na de grote verdrukking.

Opname van de Vergadering

U ppryckelsen is een onzichtbare gebeurtenis die zich zonder waarschuwing. We weten, met andere woorden niet helemaal goed als het gebeurt, en wordt ons verteld waakzaam en biddend te zijn. We zullen de tijd over de opname te leren kennen en hebben een goed begrip van wanneer het begint te contracteren, maar het uur en het moment dat we niets van weten, en het zal worden verborgen totdat de dag dat het gebeurt. 

Jezus komt halverwege naar de aarde om ons te ontmoeten in de ruimte, en dan nemen ons mee terug naar de hemel, voor ons te zijn waar hij is. Als Jezus na de opname naar de aarde was blijven, dus hij had ons meegenomen naar waar we zijn plaats. Maar volgens John, en hij komt terug om ons naar de plaats waar hij is, die in het huis van zijn vader in zijn hemelse koninkrijk. 

Jesus zichtbare return

J esu zichtbare rendement is geen onzichtbare of verborgen zijn. Alle ogen zullen hem zien, en hij zal volledig zichtbaar zijn op de wolken des hemels. De tijd van de dag is ook geen verrassing, dan weten we dat hij zal onmiddellijk na afloop van de verdrukking, of slechts 3,5 jaar na de grote problemen vroeg.

De weinige mensen die de verdrukking te overleven in staat zal zijn om te getuigen van deze gebeurtenis.

Volgens de eigen woorden van de Heer

P aulus benadrukt dat het  "door het woord van de Heer ", toen hij onderwijst over de opname en de opstanding.

Ten eerste is het 1 Tessalonicenzen werd door Paul geschreven over AD 51, en waarschijnlijk nog niet de evangeliën geschreven op het tijdstip toen Paulus deze brief schreef. Ten tweede, zult u gewoon geen leer van Jezus in de evangeliën waar Jezus spreekt over een aantal die voortvloeien uit de doden, terwijl de andere tot leven komt draaide zich naar hem toe in de wolken.

Jezus predikte alleen de opstanding uit de doden, op basis van de beloften kunnen we zien in de OT. Er, de heilige beloofde wederopstanding onmiddellijk na de grote verdrukking (Daniël 12: 2), en net voor de millennium. Het is deze opstanding Jezus noemde het leven of de opstanding die dus behoort tot de heiligen GT.

Assembly geheimen

1 Korintiërs 15: 51-52 - Zie, ik zeg u een verborgenheid: wij zullen wel niet allen ontslapen, maar wij zullen allen veranderd worden, in een ogenblik, in een oogwenk, bij de laatste bazuin. Voor de bazuin zal klinken en de doden zullen onvergankelijk opgewekt worden en wij zullen veranderd worden.

D et betekent dat Paul brengt een van de geheimen die indirect met de gemeente te doen, omdat hij via een directe woorden of de openbaring van de Heer is geweest.

Het geheim dat Paulus brengt dit en dat is nooit geopenbaard of bekend is, het is gewoon dat een uitverkoren geslacht niet zal sterven, maar zal ervaren zal worden omgevormd en verheerlijkt, en zal worden ingehaald, samen met de doden om te voldoen aan Jezus in de hemel.

We willen zijn waar hij is

Johannes 14: 1-3 - "Laat uw hart niet worden verontrust Geloven in God en geloof in mij In het huis van mijn Vader zijn vele kamers Als dat niet zo was, zou ik het u gezegd hebben dat ik naar een plaats te bereiden... voor u? en als ik heengaan, en bereiden een plaats voor jou, ik zal terugkomen en nemen u mee naar mezelf, zodat u kan zijn waar ik ben. en waar ik ook ga, dat weet je. de manier waarop je te leren kennen. "

In  Gospel John's, Jezus geeft ons een unieke openbaring. Hij heeft het over iets dat geen profeet had eerder of zijn veelbelovend. Nergens kunnen we lezen dat de Messias zou komen, maar eerder om de heiligen te verzamelen in een aards Jeruzalem, zou hij hen naar het huis van zijn vader, die op dezelfde plaats waar hij weg zou gaan.

Toen hij de belofte geeft, is het op basis van die " Ik zal terugkomen en nemen u mee naar mezelf, zodat u kan zijn waar ik ben."  Hij heeft het over een comeback, niet met de Joodse bevrijding te doen, of om stelt zijn koninkrijk op aarde, of om de volken oordelen. Het is een woord dat alleen zijn eigen te maken.

Johannes 14: 1-3 en 1 Th 4: 13-18

D hier zijn geweldig parallellen wanneer we deze twee verzen waar enkele van de woorden of zinnen zijn vrijwel identiek te vergelijken. Ze volgen elkaar op hetzelfde moment, in de volgorde waarin ze komen, en de manier waarop het werk wordt uitgevoerd. 

Johannes 14: 1-3 1 Tess 4: 13-18

v.1 bezorgd v.13 Pine

Geloof v.1 V.14 Heeft

v.1 God, me V.14 Jezus, God

v.2 zei je v.15 je vertellen

v.3 terugkomen v.15 komst van de Heer

v.3 neem uw V.17 griste

V.3 me V.17 om de Heer te ontmoeten

v.3 zijn waar ik ben V.17 altijd met de Heer.

Beide verzen troostend en toont ons op een unieke manier dat de Heer komt tot de gelovigen van de aarde naar de heerlijkheid van de hemel.                 

18 Pre-verdrukking argumenter

1. Er is gewoon geen passages in het Oude Testament en het Nieuwe Testament om te suggereren dat de kerk zal gaan door de grote verdrukking periode, of dat de kerk van aangezicht tot aangezicht tegen de Antichrist moet staan.

2. Tribulation heet "Jacobs benauwdheid" (Jer30: 7), maar is nooit "de gemeente of kerk nood" genoemd.                                                     

3. engel Gabriël verkondigd aan Daniël die 70 weken werden bepaald over uw volk (de Joden), en over uw heilige stad (Jeruzalem). De kerk is hier niet genoemd. Dan 09:24

4. De Algemene Vergadering had geen deel aan de eerste 69 weken, en zal geen deel uitmaken van de laatste en de 70e week.

5. In Openbaring opname voorkomt in hoofdstuk 4: 1 welke verdrukking wordt beschreven in hoofdstuk 6-19 zijn. De 24 ouderlingen die samenkomst is vóór de eerste verzegeling verbroken.

6. De Algemene Vergadering wordt genoemd twintig keer in de eerste drie hoofdstukken van Openbaring, maar wordt nooit genoemd tussen de hoofdstukken 4 en 19. 

7. De grote verdrukking periode wordt ook wel een "dag des toorns" (Zef 1:15) in de Bijbel, maar Jezus heeft ons niet gesteld tot toorn. (1 Th 5: 9), maar ons van "de toorn" (1 Th 1:10)

8. Verdrukking tijd belde de dag van de Heer in de Bijbel (Zef 1:15). Maar 1 Tessalonicenzen 5: 2-3 zegt dat de dag van de Heer (de verdrukking) zal komen als een dief in de nacht. Wanneer mensen (ongelovigen) zeggen: "Vrede en veiligheid", dan druk op de (ongelovigen) met vernietiging even plotseling als de pijn komt over een zwangere vrouw, en zij (de ongelovigen) zullen niet ontsnappen. Het is duidelijk dat de verdrukking is iets dat de ongelovigen zal overkomen, maar het omvat niet de getrouwe en opgeslagen.

9. Wij zullen elkaar troosten met talk van de opname (1 Tessalonicenzen 4:18). Er is geen troost in het onderwijs, dat zegt dat de gemeente zal gaan door een deel of het geheel van de verdrukking domstid.

10. Jezus beloofde de kerk in Philadelphia dat hij wilde de kerk te behouden, en "je redden uit de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal en de burgers te brengen op de proef" (Openb. 03:10) God beloofd aan de gelovigen gemeente uit te behouden verdrukking periode.

11. Net zoals Henoch werd ingehaald naar de hemel voor de zondvloed en Noach werd bewaard door de zondvloed, zal de Algemene Vergadering worden opgenomen voor de verdrukking en Israël resterende gevrijwaard te blijven door de verdrukking.

12. Op dezelfde manier dat God niet Sodom en Gomorra kon beoordelen voordat Lot was weg van de stad, kan God deze wereld niet oordelen voordat de rechtvaardige is verdwenen. (1 Gen. 19:16)

13. Jezus sprak over de verdrukking toen hij vroeg: "Vaka altijd en bidden om kracht om alle dingen te ontsnappen om te komen en voor de Zoon des mensen" (Lucas 21:36) Het heeft geen zin dat Jezus vraagt ​​voor iets dat hij niet bereid is om te blijven.

14. Maleachi 3:18 zegt de Heer (bij aankomst) zal ons het verschil tussen de rechtvaardige en de goddeloze, tussen iemand die God dient en hem niet dienen. Pre-verdrukking geloven dat de Heer komt om zijn gemeente mee te verzamelen, dan komen we met hem om te oordelen tussen de rechtvaardigen en onrechtvaardigen. 

15. Bij de opname, Jezus komt  voor  Zijn gemeente (1 Tessalonicenzen 4: 16-17), wanneer hij komt aan het eind van de grote verdrukking, komt hij  met  zijn gemeente. (1 Th 3:13).

16. In de brieven aan de zeven kerken die Jezus uitgenodigd om "horen wat de Geest zegt tot de gemeente." Maar in de grote verdrukking, wanneer de Heilige Geest in de kerk aan de kant zat, zegt hij: "Wie oren heeft, die hore" (Openbaring 13: 9) Hij ziet af van de Vergadering, waar er geen kerk naar de Geest te luisteren spreekt en om te gaan door de verdrukking. 

17. Antichrist zullen oorlog voeren tegen de heiligen, en hebben de macht om ze te verslaan. (Rev 13: 7). Maar het kan niet de gemeente gesproken hier te zijn. Jezus zelf heeft beloofd om "helvets poorten mag nooit de congregatie van de machtige zijn." (Mattheüs 16:18)

18. Jezus zei niet: "Als dit gebeurd is," dan recht omhoog en heft uw hoofden omhoog, maar eerder "Als dit alles (de borden) gaat gebeuren," zo rechtop en heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing. (Lucas 21:28).

Van twee getuigen

S heuvel kies ik twee geschriften, de GT en NT, samen praten, en getuigen, dat de kerk niet zal gaan door de toorn van God, of verdrukking, ik wil wijzen op twee volgende verzen:

1 Tessalonicenzen 1: 9-10 - Het zij praten over hoe we werden ontvangen van u en hoe u van de afgoden tot God bekeerd tot de levende en waarachtige God te dienen en Zijn Zoon uit de hemel, die God opgewekt uit de doden, Jezus, die ons van de toorn heeft geleverd om te komen

Jesaja 26: 19-21 - Maar uw doden zullen leven, hun lichaam zal stijgen. Word wakker en zingen, gij, die in het stof leven, want uw dauw is een dauw van licht, en de aarde zal uit de doden te geven. Kom mijn volk en ga in uw binnenste kamers, sluit de deuren achter je. Verberg u voor een kort moment, totdat de toorn is voorbijgegaan. Want zie, de HERE komt uit zijn plaats om de bewoners van de aarde te straffen voor hun ongerechtigheid. De aarde zal blootleggen hun bloed schulden en hun verslagenen niet langer verbergen.

onvervulde belofte

V in kan niet zien dat deze passage uit Jesaja ooit tevoren is voldaan. Het maakt ook niet eens met de opstanding, dat Jezus predikte en Daniel vertelt Dan 12: 2, waarvan we weten dat er zal gebeuren na de Verdrukking en niet eerder.

Hier spreekt Jesaja in plaats van een opstanding die optreedt wanneer de Heer eerst hun mensen in hun kamers genoemd vóór en vóór dat God toorn en oordeel gaat over de aarde. 

Kom mijn volk

"K over mijn volk", wat eigenlijk betekent "verdwijning" of "onzichtbaar", is een verbazingwekkende parallel aan de ervaring van John had in Openbaring hoofdstuk 4, waar hij een open deur in de hemel zag, en op hetzelfde moment hoorde de stem van God als een trompet op dezelfde manier zei: "Kom hier." Direct na God, koud wordt John gevangen tot de troon van God, waar hij uit de hemel ziet verdrukking gespeeld op aarde.

John vertegenwoordigt deze kerk dat hetzelfde op uppryckelsens dag zullen ervaren. Door middel van een commando, een stem van de aartsengel en de bazuin van God, de gemeente zal worden ingehaald in de hemel en ziet verdrukking ontvouwen aarde.

Om te proberen en te bestraffen de bewoners van de aarde

Openbaring 3:10 - Omdat je mijn woord over uithoudingsvermogen hebben gehouden, zal ik je houden en je te redden uit de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal en de burgers te brengen op de proef

J esaja spreekt over  "de Heer komt voort uit zijn plaats, om de bewoners van de aarde te straffen voor hun ongerechtigheid." Evenzo bevestigt Openbaring 3:10 dat uur van de verzoeking (verdrukking), die over de gehele wereld zal komen u de mensen op de proef gesteld.

Zowel Jesaja en Openbaring spreekt over het doel van de Verdrukking is om te straffen en te proberen en bewoners van de aarde als gevolg van hun zonden door iets genaamd Gods toorn. Dezelfde woede die beide verzen getuigen dat we gered uit, door de Heer ons roept huis naar het huis van zijn vader naar huis om zijn kamers totdat de toorn is voorbij.

Een man op een onbewoond eiland

O m konden we een experiment doen en zet een man op een onbewoond eiland, met slechts een bijbel in de hand, maar exposities en afgedwongen leerstellige ideeën. Wat conclusie was hij tot de conclusie te komen met betrekking tot het tijdstip van de opname?

Ten eerste, had hij uit Jesaja 13 geleerd: 9-13, en Amos 5:18 dat God de aarde zou oordelen vanwege hun zonden door het afstoten van zijn woede door een verschrikkelijke domstid zoals de Bijbel beschrijft als de Dag van de Heer. 

Jesaja 13: 9-13 - Ziet, de dag van de Heer komt, verschrikkelijk, met verbolgenheid en brandende toorn, om te verwoesten het land en de zondaars die er wonen te vernietigen. Voor de sterren van de hemel en de sterrenbeelden niet meer verzenden zijn licht. De zon komt donker en licht van de maan niet op. Ik zal de wereld het kwaad bezoeken, over de goddelozen hun ongerechtigheid. Ik zal de stoltas bravoure te maken en knock down tirannen trots. Ik zal een man zeldzamer dan fijn goud, een man zeldzamer dan het goud van Ofir. Daarom zal Ik den hemel beroeren, en de aarde te zwaaien en te schudden op zijn grondvesten -door HERE der heerscharen wrok, van zijn brandende toorn.

Amos 5:18 - Wee degenen die verlangen naar de dag van Jehovah! Waarom je snakken naar het? Dag van de Heer is duisternis, en geen licht.

G eNom om vervolgens te lezen in Mattheüs hoofdstuk 24, kon hij zien dat de veroordeling moment zo ernstig dat, tenzij de Heer gesloten zou geen menselijke overleving zou zijn. In plaats daarvan zal de Heer dit domstid afsluiten met de kracht en de heerlijkheid terug naar deze aarde. Toen hij wist dat Jezus terugkomst nog niet was gebeurd, dus hij wist dat Gods toorn was nog ergens in de toekomst.

Toen hij tot 1 Thess 9-10 kwam zodat hij kon een vrij duidelijke verklaring te zien. Hij las over Jezus, die ons redt en ons van de toorn.

1 Tessalonicenzen 1: 9-10 - Het zij praten over hoe we werden ontvangen van u en hoe u van de afgoden tot God bekeerd tot de levende en waarachtige God te dienen en Zijn Zoon uit de hemel, die God opgewekt uit de doden, Jezus, die ons van de toorn is geleverd aan komen.

vertaling Engels (NIV):  ..en om te wachten op zijn Zoon uit de hemel, die hij uit de doden opgewekt - Jezus, die ons redt van de komende toorn.

G eNom aan het Bijbelvers dat hij de volgende vragen kunnen beantwoorden lezen "wie, wat, waar, wanneer en waarom." Who (Jezus) Wat (wie redt en bespaart ons), wanneer (de tijd van de toorn). Door verder te lezen in 1 Tessalonicenzen 4: 15-17, kon hij lezen dat "iedereen" is van de aarde naar de wolken des hemels, en in 1 Thessalonicenzen 5: 9 werd gevraagd waarom beantwoord als we lezen dat we zijn bestemd om te lijden Gods toorn, maar tot verkrijging der zaligheid door Jezus Christus.

1 Tessalonicenzen 5: 9 - Want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar wij gered worden door onze Heer Jezus Christus

Engels vertaling (NBG): Want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar tot verkrijging der zaligheid, door onzen Heere Jezus Christus 

V ur bijvoorbeeld kunnen zien dat, in dat we gered ongeveer dezelfde tijd-punt van Gods toorn zoals we zijn niet zeker van dat, hij kan dus concluderen dat de opname plaats zal vertegenwoordigen het. Rapture zal alltstå aan de toorn van God op aarde die hun start in Openbaring 6 krijgen activeren.

Antwoorden op veelgestelde vragen post-trib

M ed regelmatig zal vaak argumenten en vragen van mensen die niet geloven in een opname vóór de verdrukking. Hier zijn een aantal van hen:

"De Bijbel leert niet dat er twee komsten. Hoe kun je zeggen dat Jezus twee keer zal komen? '

Antwoord: Net als het op dezelfde manier, zijn er twee verschillende foto's van de Messias in het oude testament (de lijdende dienaar en de Koning), zijn er twee verschillende foto's van de terugkeer van Jezus is het moeilijk om samen te komen. Deze twee sequenties opname en zichtbaar return Jesus. Je kunt zeggen dat Jezus 'terugkeer gebeurt in fasen, waar de opname begint, en Jezus' zichtbare wederkomst beëindigen. Het is gewoon heel verschillende plaatsen of gebeurtenissen.

"Jezus zei dat de opname zou plaatsvinden onmiddellijk na de verdrukking (Matteüs 24: 29-31). Toen hij de engelen stuurt om zijn uitverkorenen te verzamelen"

Antwoord: The Rapture komt niet voor in Mattheüs 24 om verschillende redenen:

Bij de opname moet gelovigen glorie lichamen die ons maakt net zoals Jezus in het Ascension momentum zou kunnen doen zonder de hulp van engelen. Waarom zouden we de hulp van engelen nodig bij de opname, toen we de glorie van de lichamen?

De engelen verzamelt ook samen de orättfärdia op dit tijdstip (Matteüs 13: 38-43, 49-50)

Als men zegt dat de engelen is het verzamelen van de gelovigen in Mattheüs 24 wordt upprycklsen moet Matt 13 insgelijks ook daar te zijn. In Matteüs 13, zien we op hetzelfde moment dat het de goddelozen zal worden uit de buurt van de aarde voor het eerst gebroken en niet de rechtvaardigen.

De engelen worden uitgezonden om zowel de rechtvaardigen als de onrechtvaardigen te worden beoordeeld door Jezus voor het jaar 1000. koninkrijk bijeen te brengen. Deze mensen zijn in hun natuurlijke lichamen, waar de goddelozen in de poel van vuur geworpen worden, terwijl de rechtvaardigen zijn toegestaan ​​tot het jaar 1000. koninkrijk beërven.

De terugkeer van Jezus in Matteüs 24

Matthew 24:31 - Met een luid trompetgeschal, zal Hij Zijn engelen, en zij zullen zijn uitverkorenen verzamelen uit de vier windstreken, van het ene uiterste der hemelen tot het andere.

M tot en met 24 is een hoofdstuk dat beschrijft Jezus zichtbaar voor Israël en de wereld komen. In het oordeel van zijn vijanden, en het Messiaanse koninkrijk te stichten. Vaak wijst naar de geselecteerde In vers 31, waaruit volgens de samenkomst. Ik denk dat het heel duidelijk dat het de sectie uitverkorenen Joden wordt over gaat. 

Probeer te brengen zelfs de volgende verzen in relatie tot Mattheüs 24:31:

Jesaja 11:11 - En de HEERE zal op dat moment weer stak zijn hand uit,  met het oog op het verwerven voor zichzelf het overblijfsel van zijn volk , wat heb gered van Assyrië, Egypte, Pathros, Ethiopië, Elam, Sinear, Hamat en de eilanden .

Jesaja 11: 12 Hij zal een banner voor de volken te verhogen en het verzamelen van de verdrevenen van Israël en de verstrooiden uit Juda vergaderen, van de vier hoeken.

Banner en trompet

B Anner en trompet symboliseert de roeping van het volk. Er is geen twijfel hetzelfde ADDICTION ze het over hebben, en God verklaart door Jesaja dat het mannen en vrouwen die worden opgeroepen Israël. Die geselecteerd zijn de gelovigen joden die de Verdrukking hebben overleefd, en dat in die tijd zijn verspreid over de hele aarde. Alle Joden naar huis, die ook in volle harmonie met de GT's profetische woorden. Het is het bewijs dat het niet heeft over de kerk in de passage. 

"Pre-verdrukking wordt geïntroduceerd door sommigen die bang zijn om te gaan door middel van vervolging waren"

Antwoord: als we praten over het lijden moeten we beginnen door onderscheid te maken tussen de algemene lijden dat we tegenkomen in de wereld (gr.thlipsis) en het lijden die we tegenkomen in de grote verdrukking (gr.Thlipsis Megas), die Jezus spreekt in Mattheüs 24, en Daniel Chapter 12

Pre-verdrukking doctrine niet uit te gaan op dat de gelovigen zullen vervolging te ontsnappen. Jezus profeteerde dat we zullen gehaat worden in deze wereld ter wille van hem (Johannes 15:18). In de wereld zal de ware gelovigen een geestelijke strijd tegen de overheden en machten, hun eigen vlees te ervaren, en lijden voor het evangelie. Dat soort lijden, Jezus ons nooit beloofd dat we vrij zijn van zullen zijn. De woede die we tegenkomen in de verdrukking is iets anders en iets dat het woord ons heeft beloofd dat we niet hoeven te ervaren of ga door. (1 Th 5: 8)

"Paulus zegt in 2 Tessalonicenzen 2: 1-9 dat de opname niet plaatsvinden voordat de Antichrist verschijnt"

Antwoord: Paulus spreekt van de opname ten opzichte van de dag van de Heer, dat is Jezus zichtbare wederkomst enstydig. Dag van de Heer is niet een enkele dag in betydningen van 24 uur, maar eerder een periode van oordeel dat uit gaat in de wereld. (Is 2:12, 13: 6, Ezechiël 13: 5, Joel 1:15 Amos 5: 18,20)

De kerk in Thessalonica waren bang en angstig dat ze zelf al gevonden in de verdrukking. Paul stelt hen gerust en vertelt de Antichrist moet eerst worden onthuld voordat het zich voordoet. Wanneer de Antichrist begint zijn verbond met Israël begint de laatste week van het jaar, of de verdrukking.

Hoe kunnen mensen in de verdrukking van de Heilige Geest worden opgeslagen is verdwenen van de aarde?

 Antwoord: Dat de Heilige Geest aan de kant zat, betekent niet dat de mogelijkheid van redding niet meer bestaan, maar dat de Heilige Geest zal wonen in de harten van de mensen waar we de Heilige Geest als een zegel is vrij uniek voor het gemeente-tijdperk.

Vóór de uitstorting van de Heilige Geest op Pinksteren werd mensen ook opgeslagen, en de Heilige Geest verscheen aan de mensen. Wanneer de Heilige Geest werd uitgestort op Pinksteren waren we niet een "tweede" Heilige Geest op aarde. Net als in het Oude Testament, zullen de mensen tijdens de verdrukking, die de Heilige Geest zal werken op dezelfde manier als in het OT, de basis van boven worden opgeslagen.

Vragen aan de Post-verdrukking doctrine

S amtidigt zijn er ook een aantal onbeantwoorde vragen die de Post-verdrukking doctrine is moeilijk te beantwoorden of geven een goede uitleg van:

Als de opname komt eerst aan Jezus zichtbaar komen, die dan zal bevolken de Millennium?

"Als je denkt dat zojuist hebt opgeslagen gedeelte van de Millennium ontvangen, en de opname op de eerste plaats aan Jezus zichtbaar komen wanneer behoort in principe alle mensen in het Millennium te hebben het eeuwige lichamen gedraaid. Maar wie zal dan bevolken het Millennium, wanneer de weergave kan alleen worden gedaan door mensen in de natuurlijke lichaam "?

Antwoord: Het is gedaan door mensen die na de opname tijdens de verdrukking werden gered. De mannen gaan in de Millennium in hun natuurlijke lichaam.

11-23 of Thing Hoofdstuk 14: Waarom is de opname is niet in Openbaring 19 genoemd?

"In Openbaring hoofdstuk 19, krijgen we een beschrijving van zichtbare wederkomst van Jezus, maar het vermeldt noch een opstanding of opname. Zech 14: 1-7 beschrijft ook dit incident, maar wanneer wordt genoemd. Is het niet vreemd dat een van de geschiedenis van de grootste gebeurtenis die een wederopstanding van honderden miljoenen mensen gaat het niet vermeld, noch in Openbaring 19 of Thing Hoofdstuk 14? Waarom? "

Antwoord: The Rapture of opstanding wordt niet genoemd omdat het is gewoon niet op het tijdstip gedaan.

Wie zal eerst worden verzameld, de onrechtvaardigen (Mattheüs 13: 30,41,49) of de rechtvaardigen? (1 Thess 4: 16-17)

Zowel 1 Tessalonicenzen en Mattheüs 13 zegt dat respectieve opstanding plaatsvinden eerste. 1 Thessalonicenzen vertelt uppståendelsen van de gemeente staat voorop, maar Matt 13 zag dat eerst de onrechtvaardigen van de aarde weggenomen. Beide groepen kunnen niet de eerste zijn om te worden verwijderd dag?

Antwoord: Er zijn twee aparte gebeurtenissen die gewoon niet gelijktijdig plaatsvinden .

Het feit dat het opgeslagen wordt beloond met kronen op de opname (hof van Christus) Hoe komt het dat de 24 ouderlingen reeds hen (Openbaring 4: 4-10), zelfs als de opname heeft plaatsgevonden?

Antwoord: The Rapture moet hebben plaatsgevonden voordat de eerste zegel is verbroken.


Waarom schapen en geiten worden gescheiden na de verdrukking van die reeds in de opname geweest? (Matthew 25: 31-33)

 Antwoord: Met de opname niet plaatsvinden op zichtbare wederkomst van Jezus, dus doe schapen en geiten (overleven mensen in de verdrukking) vóór de Millennium worden gescheiden.

Waar zal alle "ongelovigen" uit dat zich aan het einde van het millennium? (Rev 20: 7-10)

 Antwoord: Er zijn mensen die zijn geboren tijdens het Millennium. Zij zijn de nakomelingen van degenen die het Millennium in hun natuurlijke lichamen zijn aangegaan.

Wie is het die tegenhoudt, zodat de Antichrist niet naar voren kan komen?

 Antwoord: De Heilige Geest in de kerk is het grootste obstakel voor de Antichrist kan niet naar voren komen.

Jezus beloofde in Johannes 14: 1-3, dat hij een plaats voor de gelovigen in de hemel zou voorbereiden, en dan terug naar ons te brengen waar hij is. Pre-verdrukking beweert dat Jezus op aarde zal terugkeren om er met zijn gemeente. Waarom zou Jezus voor te bereiden voor ons een plaats in de hemel en dan ons er niet nemen?

 Antwoord: Post-verdrukking doctrine is heel moeilijk uit te leggen Johannes 14: 1-3

verkondiging van Jezus in Nazareth

Lucas 4: 18-19. - "Geest van de Heer is op mij, omdat hij mij heeft gezalfd om goed nieuws te verkondigen aan de armen Hij heeft mij gezonden om de vrijheid te verkondigen aan de gevangenen en het herstel van aan blinden het gezicht, om het te geven onderdrukt vrijheid en verkondigen het aangename jaar des Heren

E volgde Jezus verzocht werd in de woestijn, kwam hij naar Nazareth, waar hij lezen uit Jesaja 61: 1-2 en verkondigde dat deze woorden was uitgekomen. Het ding op te merken is dat Jezus stopt midden in een zin, zonder het invullen van de gehele profetie van Jesaja.

De reden waarom Jezus stopt in het midden van het vers is dat het eerste deel van dit vers is geweest met zijn eerste komst en zijn aardse bediening te doen. Het tweede deel van de profetie zal pas worden afgerond na de kerk is verdwenen uit de aarde.

Israël en de Kerk

Handelingen 15: 13-18 - "Broeders, luister naar me Simeon heeft beschreven hoe God eerst zorgde ervoor dat hij een volk won voor zijn naam onder de volken Het is in overeenstemming met de woorden van de profeten, die zegt: Dan zal ik weer in te schakelen.. en de wederopbouw van de gevallen woning van David. de ruïnes ik zal weer op te bouwen, en ik zal het op te zetten,

D et zijn andere theologische redenen dat de Kerk zal opgenomen worden op de 70e en laatste week van het jaar.

Als de primaire oorzaak voor de 70e week is om de zes beloften aan Israël die we zien in Daniël 09:24 voltooien, dan is de gemeente verdwenen voor die tijd. Jacob getuigt dat in Handelingen 15, sequentieel na de tijd Vergadering op aarde, de Heer zou zijn focus te draaien en haar programma met Israël voort te zetten. Vervoering zal plaatsvinden op een andere tijdstip dan zichtbare wederkomst van de Heer Jezus heeft verschillende programma's voor Israël en de Kerk.

Tribulation Met andere woorden, de twee gedeeld. Mede te zuiveren Israel, en ten tweede, te vernietigen en vul aan met de ongelovige volken. (Jer 30: 1-11). De gemeente hoort niet met deze doeleinden. 

The trumpet 7

Openbaring 11:15 -  En de zevende engel  blies op zijn trompet . Daarna werd gehoord in de hemel sterke stem die zei: "Het koninkrijk van de wereld behoort nu tot onze Heer en van Zijn Christus, en Hij zal regeren in alle eeuwigheid"

E n Sommigen zeggen dat de opname en de opstanding die plaatsvindt bij de laatste bazuin is hetzelfde als de 7e en laatste bazuin die we tegenkomen in de verdrukking. Maar we moeten niet verwarren de zeven trompet in Openbaring 11:15, met de laatste bazuin die behoren tot de opstanding.

Ten eerste is er een verschil in zowel het onderwerp als de gevolgen voor deze twee trompetten als Gods trompet is een trompet van het heil, in tegenstelling tot de zeven bazuinen die we tegenkomen in Openbaring is het oordeel van deze wereld. Trump van God is een roeping tot de opstanding, en het verzamelen van Gods volk.

Het is niet de Heer waait in de trompet in Openbaring, maar eerder een engel. Toen de engel het blazen van de trompet, het is een signaal dat de grote verdrukking begint, en de laatste 3,5 jaar kunnen zijn begonnen. En tot slot, als de trompet van God klinkt zo transmuteert het alleen een belangrijke gebeurtenis, terwijl de zevende bazuin releases verschillende evenementen.

dag des Heren

1 Thessalonicenzen 5: 2 - Als de tijden en gelegenheden, broeders, hoeven we niet om je te schrijven. U weet heel goed dat de dag van de Heer komt als een dief in de nacht. Als mensen zeggen: "Vrede en veiligheid", dan lijden ze vernietiging even plotseling als de pijn komt over een zwangere vrouw, en zij zullen niet ontsnappen. Maar gij, broeders, zijt niet in duisternis, dat u die dag zou overvallen als een dief.

M stoom mensen zelfmoord en verwijst naar de dag des als een beperkte en specifieke dag van 24 uur, die eind van de verdrukking wanneer Jesus toegankelijk rendement plaatsvindt. Zo betekenen dat de dag van de Heer en de opname zijn synoniem en gaat uit op een.

Waarschijnlijk de meest geciteerde vers is slechts 1 Tessalonicenzen 5: 2, die de opname noemt in verband met de dag des Heren. Als de dag van de Heer in de dezelfde manier als Jezus komt als een "dief in de nacht" die u verbindt vaak verwarren deze twee gebeurtenissen.

Maar een overzicht van enkele bivelverser waarvan de Dag des Heren noemt toont aan dat het niet alleen betrekking op één dag, maar in een tijd van oordeel dat zowel de grote verdrukking, Jezus zichtbaar terugkeer en Millennium.

Joël 2: 11-20 -  Zondag zijn een aanval van de vijand uit het noorden, die zich volgens velen is dezelfde aanval zien we in Ezechiël 38-39. Velen geloven dat GOG / Magog oorlog vindt plaats in het eerste deel van de Verdrukking.

Joël 3: 4 -  Hier is de dag des Heren gebonden aan zichtbare wederkomst van Jezus en zijn oordeel over de heidenen. 

2 Peter 3: 10-23 -  Hier de dag des Heren kan niet verwijzen naar zichtbare wederkomst van Jezus, dan weten we dat de dag zal de hemellichamen worden opgelost, en we krijgen een nieuwe hemel en een nieuwe aarde in de eerste plaats na 1000 jaar van het Rijk.

De eerste opstanding

Openbaring 20: 4 - En ik zag tronen, en zij zaten op hun macht om te oordelen kregen. En ik zag de zielen, die onthoofd waren omdat ze hadden getuigd van Jezus en het woord van God en had niet zijn beeld aanbaden het beest en zijn stempel op het voorhoofd of de hand niet ontvangen. Ze leefden en heersten als koningen met Christus, duizend jaar. Maar de rest van de doden werden niet weder levend, voordat de duizend jaren voleindigd waren. Dit is de eerste opstanding.  

Deen eerste opstanding in Openbaring 20: 4 is ook iets dat veel discussie over en weer is geweest, en ik denk dat het woord van de Bijbel voor zichzelf spreken wanneer we het lezen. We zien in het vers, dat spreekt van een opstanding, en het is de eerste opstanding. Dan kunnen we zien dat, en er is praten over de martelaren opstanding na de verdrukking. Maar het betekent dat de eerste opstanding slechts uit martelaren van verdrukking? Nee, natuurlijk niet.

D de eerste opstanding is meer over wat voor soort opstanding. We kunnen zien dat er twee soorten opstandingen. De eerste met een eeuwig leven met God, en de tweede opstanding tot een eeuwigheid zonder God. De laatste opstanding, dat is eeuwige scheiding van God, bestaande uit alle VERSTOPPEN dode uit alle periodes, en vindt plaats na 1000 jaar van Empire. (Rev 20: 5)

De eerste opstanding gelijk aan eeuwig leven met God vindt plaats in verschillende fasen. In het NT zien we verschillende opstandingen die allemaal in het kader van de rubriek "de eerste opstanding". 

1. Jezus opstanding op de derde dag. Jezus verlossing pijn is omdat het team voor alle commotie. Als hij het ganse heir de zonde niet bijna 2000 jaar geleden had verzoend, hadden we niet een opstanding uit de dood had. Jezus opstanding is mijn opstanding. 

2. De opstanding van sommige mensen in GL Testament tid.- Hebreeën 11:35

3e De gelovigen uit GL Testament die zich in het kader van Jezus dood en opstanding. Matt 27: 52-53

4e De christelijke Vergadering vervoering voor de finale en 70 week van de jaren voor Israël en Jeruzalem.


5. De opstanding van de twee getuigen aan het eind van de verdrukking - Tot 11:12

6. verrijzenis van de GL Testament gelovigen en de martelaren van de grote verdrukking, die plaatsvindt net voor het herstel van het koninkrijk van Israël. - Dan 00:13, Johannes 11:24, Up 20: 4

Temporal hiaten

M damp van de gebeurtenissen die plaatsvinden tijdens de verdrukking en in verbinding met de terugkeer van Jesus laten zien dat het noodzakelijk een tijdelijke spleet tussen de opname van het samenstel en Jesus zichtbaar rendement. Sommige van de gebeurtenissen die suggereren dat dit is:

rechterstoel van Christus

2 Korintiërs 5:10 - Want wij moeten allen voor de rechterstoel van Christus, opdat een ieder wegdrage wat hij in dit leven heeft gedaan, goed of slecht

G uds woord leert ons dat we allemaal op een dag voor de rechterstoel van Christus en maak räkenskab voor onze daden. Een rechtbank die voor de verkochte en niet te verwarren met het oordeel voor de grote witte troon na 1000 jaar van Empire. Het Griekse woord voor dit hof is "Bema", en wordt daarom "beslissing Beema" genoemd.

1 Korintiërs 4: 5 - Lagere dus geen oordeel te vroeg, voordat de Heer komt. Hij zou oplichten als de duisternis verbergt en onthullen gedachten en intenties van het hart, en dan zal een ieder heeft zijn lof van God

Dit hof houdt rekening direct gebonden aan upprycklsen, wat betekent dat wanneer de Vergadering terug met Christus naar de aarde, zij hebben al voor de rechterstoel van Christus hun beloning modtaga geweest.

De 24 oudsten

N Ågot als bekräfter dat dit hof vinden plaats in de onmiddellijke om knoop om de opname zijn de 24 oudsten, die de volle sterkte Vergadering. Ze zijn in plaats rond de troon van God, van de kroon op het hoofd, en klaar om de Heer tijdens de verdrukking te dienen, vóór die tijd dat Jezus breekt de eerste zegel in Openbaring 6

Als de 24 ouderlingen die de gemeente, betekent twee dingen. En op een tijd die nodig is tussen de opname en de 70e årsveckans begin, en voor de eerste vonnis en voor de eerste paard zal worden afgelost, de gemeente is al op zijn plaats in de hemelse.

Het oordeel van de naties en volken

D omen van volken zou onmogelijk zijn als het niet voor een tijdelijke spleet tussen opname en zichtbare return Jesus. Hoe anders zou zowel de opgeslagen en de ongelovigen, die nog in hun natuurlijke lichamen kunnen worden gescheiden wanneer de gelovigen waren al ontworteld en draaide de glorie van de lichamen?

Als de opname gebeurt na de verdrukking gewoon vinden het niet nodig om de mensen te verdelen voor de Millennium. We zouden al een uppdelining in verband met de opname hebben gehad toen Jezus voet op de Olijfberg.

Bevolking van de Millennium

M ensen die gered zijn tijdens de verdrukking zullen in hun natuurlijke lichamen in het Millennium gaan. Deze mensen zullen werken, huizen bouwen en kinderen. Voordat we in het Millennium gaan, zal er weer veel mensen op aarde, in tegenstelling tot einde van de verdrukking, wanneer de mens zal zeldzamer dan het goud van Ofir zijn? (Is 13: 9-12)

de toekomst van Israël

In  een tijdperk waarin Jood en heiden zijn geworden nodig één lichaam de tijd gat naar de Heer om het programma met Israël voort te zetten. De 70e en laatste week van het jaar is het moment waarop de Heer weer zal zetten de focus op de Joden en de Israëlische natie.

Eind församlingenstid op aarde niet alleen bijbelse voorspellingen maar ook expressie van een noodzakelijke spleet tussen opname en zichtbare return Jesus voltooid. Zowel de rechterstoel van Christus, de 24 oudsten, het oordeel van de naties, de bevolking van het millennium en de Heer programma voor Israël is, en suggereren dit. 

conclusie

V in leven in een tijd van wachten. In de tussentijd, en in de verwachting dat de Heer zal binnenkort worden ons naar huis te bellen naar hem toe. Ik ben vrij stevig in mijn overtuiging dat wij de gekozen generatie die de genade te koud, de hemelse trompet van de Heer en een engel kreten ervaring zal hebben.

Congregatie kreeg zijn start bij God uitgieten van de Geest op Pinksteren, en zal eindigen met de opname van de gemeente. Het is hoog tijd om ons hoofd te tillen, want spoedig naderen onze bevrijding.

 D et Dit is de derde post heb ik schrijf als een verdediging voor de Pre-verdrukking doctrine, namelijk dat Jezus zal zijn gemeente te halen voorafgaand aan het gaan in de 70e en laatste week van het jaar, en dat de verdrukking oordelen gaat uit over aarde.


Een uitverkoren geslacht

U verbindt de weergave van Jezus terugkomst heeft mij altijd gefascineerd, en het idee van een uitverkoren geslacht in de menselijke geschiedenis zal niet dood smaken, maar in plaats daarvan zal moeten ervaren om getransformeerd te worden gebeurt wanneer Jezus komt om zijn gemeente te verzamelen door middel van ze levend naar de hemel te ontwortelen.

Dag der verlossing benaderingen

D et dat het onderwerp zo interessant en controversieel maakt, is dat de borden spreken zeer sterk dat we op weg zijn naar deze toekomstige voltooiing, en dus de terugkeer van Jezus.

Veel mensen vandaag de dag worden overweldigd door de borden kunnen we allebei zien en ervaren, en dat de Heilige Geest spreekt duidelijk aan de kerk van God en de harten van de mensen klaar te krijgen. In dat verband, dan zullen de mensen beginnen in te zien dat de dag van de verlossing nadert, is de volgende vraag is wanneer we kunnen echt verwachten uppryckelsens dit moment plaatsvindt?

De vragen veel vragen

E n Enkele van de vragen die veel mensen zich af te vragen in verband met de terugkeer van Jezus is wanneer we kunnen verwachten dat de opname plaatsvindt? De Vergadering zal moeten gaan door de verdrukking? Wat is precies het doel van de verdrukking, en het is eigenlijk de Antichrist of Jezus, moeten we wachten? Is de terugkeer van Jezus en de opname van de zelfde of twee verschillende evenementen?

Ik hoop dat zowel dit bericht en de laatste heb ik antwoord op een aantal van de vragen zijn geschreven.

Mijn persoonlijke overtuiging

T reviously Ik was behoorlijk van overtuigd dat Jezus voor het eerst zijn parochie zal halen na de verdrukking en de opname en Jezus zichtbare wederkomst dezelfde gebeurtenis. Jezus spreekt alleen over een terugkeer, en waarom zou de gemeente te worden gered van verdrukking toen zowel Israël en de wereld om te lijden? Ik zag de verdrukking als een noodzakelijke reinigingsproces van het lichaam van Christus, omdat we van het afval van vandaag te zien op vele plaatsen.

Maar als ik in eerste instantie had een aantal onbeantwoorde vragen die ik niet in de war met wat ik in de Bijbel konden lezen kon krijgen, probeerde ik mezelf goed te zetten in de vragen. Deze stukken zijn een gevolg van wat ik bedacht.

Net zo zeker als ik nu ben tot mijn redding, ik ben ook wanneer het tijd is voor de opname van de gemeente. Jezus zal zijn gemeente te plukken voor de laatste week van het jaar en de 70e week begint, en ik wil een aantal van de argumenten die ik denk roemt het te delen.

Rapture en Jezus zichtbare wederkomst

Johannes 14: 1-3 - Laat uw hart niet worden verontrust. Geloof in God en geloof in mij. In het huis van mijn Vader zijn vele kamers. Als dat niet zo was, zou ik heb u verteld dat ik naar een plaats voor u te bereiden? En als ik ga en maak een plaats voor u, kom ik terug en nemen u mee naar mezelf, zodat u kan zijn waar ik ben

1 Tessalonicenzen 4: 15-17 - we zeg u door het Woord des Heeren, dat wij, die in leven zijn en blijven tot de komst van de Heer zal hen die ontslapen zijn niet te voorkomen. Want wanneer een luide commando, een stem van de aartsengel en de bazuin van God, Heer zelf uit de hemel zal neerdalen. En alleen de doden in Christus zullen opstaan. Daarna wij, die levend overgebleven zijn, zullen worden gevangen in de wolken samen met hen naar de Heer in de lucht te ontmoeten. En zo zullen wij altijd met de Heer

U ppryckelsen is niet een andere naam voor zichtbare wederkomst van Jezus. Je zou kunnen zeggen dat de terugkeer van Jezus in verschillende fasen te beginnen met de opname en eindigen op Zijn zichtbare terugkeer na de grote verdrukking.

Opname van de Vergadering

U ppryckelsen is een onzichtbare gebeurtenis die zich zonder waarschuwing. We weten, met andere woorden niet helemaal goed als het gebeurt, en wordt ons verteld waakzaam en biddend te zijn. We zullen de tijd over de opname te leren kennen en hebben een goed begrip van wanneer het begint te contracteren, maar het uur en het moment dat we niets van weten, en het zal worden verborgen totdat de dag dat het gebeurt. 

Jezus komt halverwege naar de aarde om ons te ontmoeten in de ruimte, en dan nemen ons mee terug naar de hemel, voor ons te zijn waar hij is. Als Jezus na de opname naar de aarde was blijven, dus hij had ons meegenomen naar waar we zijn plaats. Maar volgens John, en hij komt terug om ons naar de plaats waar hij is, die in het huis van zijn vader in zijn hemelse koninkrijk. 

Jesus zichtbare return

J esu zichtbare rendement is geen onzichtbare of verborgen zijn. Alle ogen zullen hem zien, en hij zal volledig zichtbaar zijn op de wolken des hemels. De tijd van de dag is ook geen verrassing, dan weten we dat hij zal onmiddellijk na afloop van de verdrukking, of slechts 3,5 jaar na de grote problemen vroeg.

De weinige mensen die de verdrukking te overleven in staat zal zijn om te getuigen van deze gebeurtenis.

Volgens de eigen woorden van de Heer

P aulus benadrukt dat het  "door het woord van de Heer ", toen hij onderwijst over de opname en de opstanding.

Ten eerste is het 1 Tessalonicenzen werd door Paul geschreven over AD 51, en waarschijnlijk nog niet de evangeliën geschreven op het tijdstip toen Paulus deze brief schreef. Ten tweede, zult u gewoon geen leer van Jezus in de evangeliën waar Jezus spreekt over een aantal die voortvloeien uit de doden, terwijl de andere tot leven komt draaide zich naar hem toe in de wolken.

Jezus predikte alleen de opstanding uit de doden, op basis van de beloften kunnen we zien in de OT. Er, de heilige beloofde wederopstanding onmiddellijk na de grote verdrukking (Daniël 12: 2), en net voor de millennium. Het is deze opstanding Jezus noemde het leven of de opstanding die dus behoort tot de heiligen GT.

Assembly geheimen

1 Korintiërs 15: 51-52 - Zie, ik zeg u een verborgenheid: wij zullen wel niet allen ontslapen, maar wij zullen allen veranderd worden, in een ogenblik, in een oogwenk, bij de laatste bazuin. Voor de bazuin zal klinken en de doden zullen onvergankelijk opgewekt worden en wij zullen veranderd worden.

D et betekent dat Paul brengt een van de geheimen die indirect met de gemeente te doen, omdat hij via een directe woorden of de openbaring van de Heer is geweest.

Het geheim dat Paulus brengt dit en dat is nooit geopenbaard of bekend is, het is gewoon dat een uitverkoren geslacht niet zal sterven, maar zal ervaren zal worden omgevormd en verheerlijkt, en zal worden ingehaald, samen met de doden om te voldoen aan Jezus in de hemel.

We willen zijn waar hij is

Johannes 14: 1-3 - "Laat uw hart niet worden verontrust Geloven in God en geloof in mij In het huis van mijn Vader zijn vele kamers Als dat niet zo was, zou ik het u gezegd hebben dat ik naar een plaats te bereiden... voor u? en als ik heengaan, en bereiden een plaats voor jou, ik zal terugkomen en nemen u mee naar mezelf, zodat u kan zijn waar ik ben. en waar ik ook ga, dat weet je. de manier waarop je te leren kennen. "

In  Gospel John's, Jezus geeft ons een unieke openbaring. Hij heeft het over iets dat geen profeet had eerder of zijn veelbelovend. Nergens kunnen we lezen dat de Messias zou komen, maar eerder om de heiligen te verzamelen in een aards Jeruzalem, zou hij hen naar het huis van zijn vader, die op dezelfde plaats waar hij weg zou gaan.

Toen hij de belofte geeft, is het op basis van die " Ik zal terugkomen en nemen u mee naar mezelf, zodat u kan zijn waar ik ben."  Hij heeft het over een comeback, niet met de Joodse bevrijding te doen, of om stelt zijn koninkrijk op aarde, of om de volken oordelen. Het is een woord dat alleen zijn eigen te maken.

Johannes 14: 1-3 en 1 Th 4: 13-18

D hier zijn geweldig parallellen wanneer we deze twee verzen waar enkele van de woorden of zinnen zijn vrijwel identiek te vergelijken. Ze volgen elkaar op hetzelfde moment, in de volgorde waarin ze komen, en de manier waarop het werk wordt uitgevoerd.

Johannes 14: 1-3 1 Tess 4: 13-18

v.1 bezorgd v.13 Pine

Geloof v.1 V.14 Heeft

v.1 God, me V.14 Jezus, God

v.2 zei je v.15 je vertellen

v.3 terugkomen v.15 komst van de Heer

v.3 neem uw V.17 griste

V.3 me V.17 om de Heer te ontmoeten

v.3 zijn waar ik ben V.17 altijd met de Heer.

Beide verzen troostend en toont ons op een unieke manier dat de Heer komt tot de gelovigen van de aarde naar de heerlijkheid van de hemel.                 

18 Pre-verdrukking argumenter

 1. Er is gewoon geen passages in het Oude Testament en het Nieuwe Testament om te suggereren dat de kerk zal gaan door de grote verdrukking periode, of dat de kerk van aangezicht tot aangezicht tegen de Antichrist moet staan.

 2. Tribulation heet "Jacobs benauwdheid" (Jer30: 7), maar is nooit "de gemeente of kerk nood" genoemd. 

 3. De engel Gabriël verkondigd aan Daniël die 70 weken werden bepaald over uw volk (de Joden), en over uw heilige stad (Jeruzalem). De kerk is hier niet genoemd. Dan 09:24

 4. De kerk had geen deel aan de eerste 69 weken, en zal geen deel uitmaken van de laatste en de 70e week.

 5. Openbaring opname gebeurt in hoofdstuk 4: 1 welke verdrukking wordt beschreven in hoofdstuk 6-19 zijn. De 24 ouderlingen die samenkomst is vóór de eerste verzegeling verbroken.

 6. De parochie wordt genoemd twintig keer in de eerste drie hoofdstukken van Openbaring, maar wordt nooit genoemd tussen de hoofdstukken 4 en 19. 

 7. Verdrukking periode wordt ook wel een "dag des toorns" (Zef 1:15) in de Bijbel, maar Jezus heeft ons niet gesteld tot toorn. (1 Th 5: 9), maar ons van "de toorn" (1 Th 1:10)

 8. Verdrukking periode is de dag van de Heer in de Bijbel (Zef 1:15) genoemd. Maar 1 Tessalonicenzen 5: 2-3 zegt dat de dag van de Heer (de verdrukking) zal komen als een dief in de nacht. Wanneer mensen (ongelovigen) zeggen: "Vrede en veiligheid", dan druk op de (ongelovigen) met vernietiging even plotseling als de pijn komt over een zwangere vrouw, en zij (de ongelovigen) zullen niet ontsnappen. Het is duidelijk dat de verdrukking is iets dat de ongelovigen zal overkomen, maar het omvat niet de getrouwe en opgeslagen.

 9. We zullen elkaar troosten met talk van de opname (1 Tessalonicenzen 4:18). Er is geen troost in het onderwijs, dat zegt dat de gemeente zal gaan door een deel of het geheel van de verdrukking domstid.

 10. Jezus beloofde de kerk in Philadelphia dat hij wilde de kerk te behouden, en "je redden uit de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal en de burgers te brengen op de proef" (Openb. 03:10) God beloofd aan de gelovigen gemeente uit de verdrukking te behouden .

 11. Net zoals Henoch werd ingehaald naar de hemel voor de zondvloed en Noach werd bewaard door de zondvloed, zal de Algemene Vergadering worden opgenomen voor de verdrukking en Israël resterende gevrijwaard te blijven door de verdrukking.

 12. Op dezelfde manier dat God niet Sodom en Gomorra kon beoordelen voordat Lot was weg van de stad, kan God deze wereld niet oordelen voordat de rechtvaardige is verdwenen. (1 Gen. 19:16)

 13. Jezus sprak over de verdrukking toen hij vroeg: "Vaka altijd en bidden om kracht om alle dingen te ontsnappen om te komen en voor de Zoon des mensen" (Lucas 21:36) Het heeft geen zin dat Jezus vraagt ​​voor iets dat hij niet bereid is om te blijven.
 14. Maleachi 3:18 zegt de Heer (bij aankomst) zal ons laten zien het verschil tussen de rechtvaardige en de goddeloze, tussen iemand die God dient en hem niet dienen. Pre-verdrukking geloven dat de Heer komt om zijn gemeente mee te verzamelen, dan komen we met hem om te oordelen tussen de rechtvaardigen en onrechtvaardigen. 
 15. Bij de Opname, Jezus komt  voor  Zijn gemeente (1 Tessalonicenzen 4: 16-17), wanneer hij komt aan het eind van de grote verdrukking, komt hij  met  zijn gemeente. (1 Th 3:13).

 16. In de brieven aan de zeven kerken die Jezus uitgenodigd om "horen wat de Geest tot de gemeente zegt." Maar in de grote verdrukking, wanneer de Heilige Geest in de kerk aan de kant zat, zegt hij: "Wie oren heeft, die hore" (Openbaring 13: 9) Hij ziet af van de Vergadering, waar er geen kerk naar de Geest te luisteren spreekt en om te gaan door de verdrukking. 

 17. Antichrist zullen oorlog voeren tegen de heiligen, en hebben de macht om ze te verslaan. (Rev 13: 7). Maar het kan niet de gemeente gesproken hier te zijn. Jezus zelf heeft beloofd om "helvets poorten mag nooit de congregatie van de machtige zijn." (Mattheüs 16:18)

 18. 18. Jezus zei niet: "Als dit gebeurd is," dan recht omhoog en heft uw hoofden omhoog, maar eerder "Als dit alles (de borden) gaat gebeuren," zo rechtop en heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing. (Lucas 21:28).

Van twee getuigen

S heuvel kies ik twee geschriften, de GT en NT, samen praten, en getuigen, dat de kerk niet zal gaan door de toorn van God, of verdrukking, ik wil wijzen op twee volgende verzen:

1 Tessalonicenzen 1: 9-10 - Het zij praten over hoe we werden ontvangen van u en hoe u van de afgoden tot God bekeerd tot de levende en waarachtige God te dienen en Zijn Zoon uit de hemel, die God opgewekt uit de doden, Jezus, die ons van de toorn heeft geleverd om te komen

Jesaja 26: 19-21 - Maar uw doden zullen leven, hun lichaam zal stijgen. Word wakker en zingen, gij, die in het stof leven, want uw dauw is een dauw van licht, en de aarde zal uit de doden te geven. Kom mijn volk en ga in uw binnenste kamers, sluit de deuren achter je. Verberg u voor een kort moment, totdat de toorn is voorbijgegaan. Want zie, de HERE komt uit zijn plaats om de bewoners van de aarde te straffen voor hun ongerechtigheid. De aarde zal blootleggen hun bloed schulden en hun verslagenen niet langer verbergen.

onvervulde belofte

V in kan niet zien dat deze passage uit Jesaja ooit tevoren is voldaan. Het maakt ook niet eens met de opstanding, dat Jezus predikte en Daniel vertelt Dan 12: 2, waarvan we weten dat er zal gebeuren na de Verdrukking en niet eerder.

Hier spreekt Jesaja in plaats van een opstanding die optreedt wanneer de Heer eerst hun mensen in hun kamers genoemd vóór en vóór dat God toorn en oordeel gaat over de aarde.  

Kom mijn volk

"K over mijn volk", wat eigenlijk betekent "verdwijning" of "onzichtbaar", is een verbazingwekkende parallel aan de ervaring van John had in Openbaring hoofdstuk 4, waar hij een open deur in de hemel zag, en op hetzelfde moment hoorde de stem van God als een trompet op dezelfde manier zei: "Kom hier." Direct na God, koud wordt John gevangen tot de troon van God, waar hij uit de hemel ziet verdrukking gespeeld op aarde.

John vertegenwoordigt deze kerk dat hetzelfde op uppryckelsens dag zullen ervaren. Door middel van een commando, een stem van de aartsengel en de bazuin van God, de gemeente zal worden ingehaald in de hemel en ziet verdrukking ontvouwen aarde.

Om te proberen en te bestraffen de bewoners van de aarde

Openbaring 3:10 - Omdat je mijn woord over uithoudingsvermogen hebben gehouden, zal ik je houden en je te redden uit de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal en de burgers te brengen op de proef

J esaja spreekt over  "de Heer komt voort uit zijn plaats, om de bewoners van de aarde te straffen voor hun ongerechtigheid." Evenzo bevestigt Openbaring 3:10 dat uur van de verzoeking (verdrukking), die over de gehele wereld zal komen u de mensen op de proef gesteld.

Zowel Jesaja en Openbaring spreekt over het doel van de Verdrukking is om te straffen en te proberen en bewoners van de aarde als gevolg van hun zonden door iets genaamd Gods toorn. Dezelfde woede die beide verzen getuigen dat we gered uit, door de Heer ons roept huis naar het huis van zijn vader naar huis om zijn kamers totdat de toorn is voorbij.

Een man op een onbewoond eiland

O m konden we een experiment doen en zet een man op een onbewoond eiland, met slechts een bijbel in de hand, maar exposities en afgedwongen leerstellige ideeën. Wat conclusie was hij tot de conclusie te komen met betrekking tot het tijdstip van de opname?

Ten eerste, had hij uit Jesaja 13 geleerd: 9-13, en Amos 5:18 dat God de aarde zou oordelen vanwege hun zonden door het afstoten van zijn woede door een verschrikkelijke domstid zoals de Bijbel beschrijft als de Dag van de Heer. 

Jesaja 13: 9-13 - Ziet, de dag van de Heer komt, verschrikkelijk, met verbolgenheid en brandende toorn, om te verwoesten het land en de zondaars die er wonen te vernietigen. Voor de sterren van de hemel en de sterrenbeelden niet meer verzenden zijn licht. De zon komt donker en licht van de maan niet op. Ik zal de wereld het kwaad bezoeken, over de goddelozen hun ongerechtigheid. Ik zal de stoltas bravoure te maken en knock down tirannen trots. Ik zal een man zeldzamer dan fijn goud, een man zeldzamer dan het goud van Ofir. Daarom zal Ik den hemel beroeren, en de aarde te zwaaien en te schudden op zijn grondvesten -door HERE der heerscharen wrok, van zijn brandende toorn.

Amos 5:18 - Wee degenen die verlangen naar de dag van Jehovah! Waarom je snakken naar het? Dag van de Heer is duisternis, en geen licht.

G eNom om vervolgens te lezen in Mattheüs hoofdstuk 24, kon hij zien dat de veroordeling moment zo ernstig dat, tenzij de Heer gesloten zou geen menselijke overleving zou zijn. In plaats daarvan zal de Heer dit domstid afsluiten met de kracht en de heerlijkheid terug naar deze aarde. Toen hij wist dat Jezus terugkomst nog niet was gebeurd, dus hij wist dat Gods toorn was nog ergens in de toekomst.

Toen hij tot 1 Thess 9-10 kwam zodat hij kon een vrij duidelijke verklaring te zien. Hij las over Jezus, die ons redt en ons van de toorn.

1 Tessalonicenzen 1: 9-10 - Het zij praten over hoe we werden ontvangen van u en hoe u van de afgoden tot God bekeerd tot de levende en waarachtige God te dienen en Zijn Zoon uit de hemel, die God opgewekt uit de doden, Jezus, die ons van de toorn is geleverd aan komen.

vertaling Engels (NIV):  ..en om te wachten op zijn Zoon uit de hemel, die hij uit de doden opgewekt - Jezus, die ons redt van de komende toorn.

G eNom aan het Bijbelvers dat hij de volgende vragen kunnen beantwoorden lezen "wie, wat, waar, wanneer en waarom." Who (Jezus) Wat (wie redt en bespaart ons), wanneer (de tijd van de toorn). Door verder te lezen in 1 Tessalonicenzen 4: 15-17, kon hij lezen dat "iedereen" is van de aarde naar de wolken des hemels, en in 1 Thessalonicenzen 5: 9 werd gevraagd waarom beantwoord als we lezen dat we zijn bestemd om te lijden Gods toorn, maar tot verkrijging der zaligheid door Jezus Christus.

1 Tessalonicenzen 5: 9 - Want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar wij gered worden door onze Heer Jezus Christus

Engels vertaling (NBG): Want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar tot verkrijging der zaligheid, door onzen Heere Jezus Christus 

V ur bijvoorbeeld kunnen zien dat, in dat we gered ongeveer dezelfde tijd-punt van Gods toorn zoals we zijn niet zeker van dat, hij kan dus concluderen dat de opname plaats zal vertegenwoordigen het. Rapture zal alltstå aan de toorn van God op aarde die hun start in Openbaring 6 krijgen activeren.

Antwoorden op veelgestelde vragen post-trib

M ed regelmatig zal vaak argumenten en vragen van mensen die niet geloven in een opname vóór de verdrukking. Hier zijn een aantal van hen:

"De Bijbel leert niet dat er twee komsten. Hoe kun je zeggen dat Jezus twee keer zal komen? '

Antwoord: Net als het op dezelfde manier, zijn er twee verschillende foto's van de Messias in het oude testament (de lijdende dienaar en de Koning), zijn er twee verschillende foto's van de terugkeer van Jezus is het moeilijk om samen te komen. Deze twee sequenties opname en zichtbaar return Jesus. Je kunt zeggen dat Jezus 'terugkeer gebeurt in fasen, waar de opname begint, en Jezus' zichtbare wederkomst beëindigen. Het is gewoon heel verschillende plaatsen of gebeurtenissen.

"Jezus zei dat de opname zou plaatsvinden onmiddellijk na de verdrukking (Matteüs 24: 29-31). Toen hij de engelen stuurt om zijn uitverkorenen te verzamelen"

Antwoord: The Rapture komt niet voor in Mattheüs 24 om verschillende redenen:

Bij de opname moet gelovigen glorie lichamen die ons maakt net zoals Jezus in het Ascension momentum zou kunnen doen zonder de hulp van engelen. Waarom zouden we de hulp van engelen nodig bij de opname, toen we de glorie van de lichamen?

De engelen verzamelt ook samen de orättfärdia op dit tijdstip (Matteüs 13: 38-43, 49-50)

Als men zegt dat de engelen is het verzamelen van de gelovigen in Mattheüs 24 wordt upprycklsen moet Matt 13 insgelijks ook daar te zijn. In Matteüs 13, zien we op hetzelfde moment dat het de goddelozen zal worden uit de buurt van de aarde voor het eerst gebroken en niet de rechtvaardigen.

De engelen worden uitgezonden om zowel de rechtvaardigen als de onrechtvaardigen te worden beoordeeld door Jezus voor het jaar 1000. koninkrijk bijeen te brengen. Deze mensen zijn in hun natuurlijke lichamen, waar de goddelozen in de poel van vuur geworpen worden, terwijl de rechtvaardigen zijn toegestaan ​​tot het jaar 1000. koninkrijk beërven.

De terugkeer van Jezus in Matteüs 24

Matthew 24:31 - Met een luid trompetgeschal, zal Hij Zijn engelen, en zij zullen zijn uitverkorenen verzamelen uit de vier windstreken, van het ene uiterste der hemelen tot het andere.

M tot en met 24 is een hoofdstuk dat beschrijft Jezus zichtbaar voor Israël en de wereld komen. In het oordeel van zijn vijanden, en het Messiaanse koninkrijk te stichten. Vaak wijst naar de geselecteerde In vers 31, waaruit volgens de samenkomst. Ik denk dat het heel duidelijk dat het de sectie uitverkorenen Joden wordt over gaat. 

Probeer te brengen zelfs de volgende verzen in relatie tot Mattheüs 24:31:

Jesaja 11:11 - En de HEERE zal op dat moment weer stak zijn hand uit,  met het oog op het verwerven voor zichzelf het overblijfsel van zijn volk , wat heb gered van Assyrië, Egypte, Pathros, Ethiopië, Elam, Sinear, Hamat en de eilanden .

Jesaja 11: 12 Hij zal een banner voor de volken te verhogen en het verzamelen van de verdrevenen van Israël en de verstrooiden uit Juda vergaderen, van de vier hoeken.

Banner en trompet

B Anner en trompet symboliseert de roeping van het volk. Er is geen twijfel hetzelfde ADDICTION ze het over hebben, en God verklaart door Jesaja dat het mannen en vrouwen die worden opgeroepen Israël. Die geselecteerd zijn de gelovigen joden die de Verdrukking hebben overleefd, en dat in die tijd zijn verspreid over de hele aarde. Alle Joden naar huis, die ook in volle harmonie met de GT's profetische woorden. Het is het bewijs dat het niet heeft over de kerk in de passage. 

"Pre-verdrukking wordt geïntroduceerd door sommigen die bang zijn om te gaan door middel van vervolging waren"

Antwoord: als we praten over het lijden moeten we beginnen door onderscheid te maken tussen de algemene lijden dat we tegenkomen in de wereld (gr.thlipsis) en het lijden die we tegenkomen in de grote verdrukking (gr.Thlipsis Megas), die Jezus spreekt in Mattheüs 24, en Daniel Chapter 12

Pre-verdrukking doctrine niet uit te gaan op dat de gelovigen zullen vervolging te ontsnappen. Jezus profeteerde dat we zullen gehaat worden in deze wereld ter wille van hem (Johannes 15:18). In de wereld zal de ware gelovigen een geestelijke strijd tegen de overheden en machten, hun eigen vlees te ervaren, en lijden voor het evangelie. Dat soort lijden, Jezus ons nooit beloofd dat we vrij zijn van zullen zijn. De woede die we tegenkomen in de verdrukking is iets anders en iets dat het woord ons heeft beloofd dat we niet hoeven te ervaren of ga door. (1 Th 5: 8)

"Paulus zegt in 2 Tessalonicenzen 2: 1-9 dat de opname niet plaatsvinden voordat de Antichrist verschijnt"

Antwoord: Paulus spreekt van de opname ten opzichte van de dag van de Heer, dat is Jezus zichtbare wederkomst enstydig. Dag van de Heer is niet een enkele dag in betydningen van 24 uur, maar eerder een periode van oordeel dat uit gaat in de wereld. (Is 2:12, 13: 6, Ezechiël 13: 5, Joel 1:15 Amos 5: 18,20)

De kerk in Thessalonica waren bang en angstig dat ze zelf al gevonden in de verdrukking. Paul stelt hen gerust en vertelt de Antichrist moet eerst worden onthuld voordat het zich voordoet. Wanneer de Antichrist begint zijn verbond met Israël begint de laatste week van het jaar, of de verdrukking.

Hoe kunnen mensen in de verdrukking van de Heilige Geest worden opgeslagen is verdwenen van de aarde?

Antwoord: Dat de Heilige Geest aan de kant zat, betekent niet dat de mogelijkheid van redding niet meer bestaan, maar dat de Heilige Geest zal wonen in de harten van de mensen waar we de Heilige Geest als een zegel is vrij uniek voor het gemeente-tijdperk.

Vóór de uitstorting van de Heilige Geest op Pinksteren werd mensen ook opgeslagen, en de Heilige Geest verscheen aan de mensen. Wanneer de Heilige Geest werd uitgestort op Pinksteren waren we niet een "tweede" Heilige Geest op aarde. Net als in het Oude Testament, zullen de mensen tijdens de verdrukking, die de Heilige Geest zal werken op dezelfde manier als in het OT, de basis van boven worden opgeslagen.

Vragen aan de Post-verdrukking doctrine

S amtidigt zijn er ook een aantal onbeantwoorde vragen die de Post-verdrukking doctrine is moeilijk te beantwoorden of geven een goede uitleg van:

Als de opname komt eerst aan Jezus zichtbaar komen, die dan zal bevolken de Millennium?

"Als je denkt dat zojuist hebt opgeslagen gedeelte van de Millennium ontvangen, en de opname op de eerste plaats aan Jezus zichtbaar komen wanneer behoort in principe alle mensen in het Millennium te hebben het eeuwige lichamen gedraaid. Maar wie zal dan bevolken het Millennium, wanneer de weergave kan alleen worden gedaan door mensen in de natuurlijke lichaam "?

Antwoord: Het is gedaan door mensen die na de opname tijdens de verdrukking werden gered. De mannen gaan in de Millennium in hun natuurlijke lichaam.

11-23 of Thing Hoofdstuk 14: Waarom is de opname is niet in Openbaring 19 genoemd?

"In Openbaring hoofdstuk 19, krijgen we een beschrijving van zichtbare wederkomst van Jezus, maar het vermeldt noch een opstanding of opname. Zech 14: 1-7 beschrijft ook dit incident, maar wanneer wordt genoemd. Is het niet vreemd dat een van de geschiedenis van de grootste gebeurtenis die een wederopstanding van honderden miljoenen mensen gaat het niet vermeld, noch in Openbaring 19 of Thing Hoofdstuk 14? Waarom? "

Antwoord: The Rapture of opstanding wordt niet genoemd omdat het is gewoon niet op het tijdstip gedaan.

Wie zal eerst worden verzameld, de onrechtvaardigen (Mattheüs 13: 30,41,49) of de rechtvaardigen? (1 Thess 4: 16-17)

Zowel 1 Tessalonicenzen en Mattheüs 13 zegt dat respectieve opstanding plaatsvinden eerste. 1 Thessalonicenzen vertelt uppståendelsen van de gemeente staat voorop, maar Matt 13 zag dat eerst de onrechtvaardigen van de aarde weggenomen. Beide groepen kunnen niet de eerste zijn om te worden verwijderd dag?

Antwoord: Er zijn twee aparte gebeurtenissen die gewoon niet gelijktijdig plaatsvinden .

Het feit dat het opgeslagen wordt beloond met kronen op de opname (hof van Christus) Hoe komt het dat de 24 ouderlingen reeds hen (Openbaring 4: 4-10), zelfs als de opname heeft plaatsgevonden?

Antwoord: The Rapture moet hebben plaatsgevonden voordat de eerste zegel is verbroken.

Waarom schapen en geiten worden gescheiden na de verdrukking van die reeds in de opname geweest? (Matthew 25: 31-33)

 Antwoord: Met de opname niet plaatsvinden op zichtbare wederkomst van Jezus, dus doe schapen en geiten (overleven mensen in de verdrukking) vóór de Millennium worden gescheiden.

Waar zal alle "ongelovigen" uit dat zich aan het einde van het millennium? (Rev 20: 7-10)

 Antwoord: Er zijn mensen die zijn geboren tijdens het Millennium. Zij zijn de nakomelingen van degenen die het Millennium in hun natuurlijke lichamen zijn aangegaan.

Wie is het die tegenhoudt, zodat de Antichrist niet naar voren kan komen?

 Antwoord: De Heilige Geest in de kerk is het grootste obstakel voor de Antichrist kan niet naar voren komen.

Jezus beloofde in Johannes 14: 1-3, dat hij een plaats voor de gelovigen in de hemel zou voorbereiden, en dan terug naar ons te brengen waar hij is. Pre-verdrukking beweert dat Jezus op aarde zal terugkeren om er met zijn gemeente. Waarom zou Jezus voor te bereiden voor ons een plaats in de hemel en dan ons er niet nemen?

 Antwoord: Post-verdrukking doctrine is heel moeilijk uit te leggen Johannes 14: 1-3

verkondiging van Jezus in Nazareth

Lucas 4: 18-19. - "Geest van de Heer is op mij, omdat hij mij heeft gezalfd om goed nieuws te verkondigen aan de armen Hij heeft mij gezonden om de vrijheid te verkondigen aan de gevangenen en het herstel van aan blinden het gezicht, om het te geven onderdrukt vrijheid en verkondigen het aangename jaar des Heren

E volgde Jezus verzocht werd in de woestijn, kwam hij naar Nazareth, waar hij lezen uit Jesaja 61: 1-2 en verkondigde dat deze woorden was uitgekomen. Het ding op te merken is dat Jezus stopt midden in een zin, zonder het invullen van de gehele profetie van Jesaja.

De reden waarom Jezus stopt in het midden van het vers is dat het eerste deel van dit vers is geweest met zijn eerste komst en zijn aardse bediening te doen. Het tweede deel van de profetie zal pas worden afgerond na de kerk is verdwenen uit de aarde.

Israël en de Kerk

Handelingen 15: 13-18 - "Broeders, luister naar me Simeon heeft beschreven hoe God eerst zorgde ervoor dat hij een volk won voor zijn naam onder de volken Het is in overeenstemming met de woorden van de profeten, die zegt: Dan zal ik weer in te schakelen.. en de wederopbouw van de gevallen woning van David. de ruïnes ik zal weer op te bouwen, en ik zal het op te zetten,

D et zijn andere theologische redenen dat de Kerk zal opgenomen worden op de 70e en laatste week van het jaar.

Als de primaire oorzaak voor de 70e week is om de zes beloften aan Israël die we zien in Daniël 09:24 voltooien, dan is de gemeente verdwenen voor die tijd. Jacob getuigt dat in Handelingen 15, sequentieel na de tijd Vergadering op aarde, de Heer zou zijn focus te draaien en haar programma met Israël voort te zetten. Vervoering zal plaatsvinden op een andere tijdstip dan zichtbare wederkomst van de Heer Jezus heeft verschillende programma's voor Israël en de Kerk.

Tribulation Met andere woorden, de twee gedeeld. Mede te zuiveren Israel, en ten tweede, te vernietigen en vul aan met de ongelovige volken. (Jer 30: 1-11). De gemeente hoort niet met deze doeleinden. 

The trumpet 7

Openbaring 11:15 -  En de zevende engel  blies op zijn trompet . Daarna werd gehoord in de hemel sterke stem die zei: "Het koninkrijk van de wereld behoort nu tot onze Heer en van Zijn Christus, en Hij zal regeren in alle eeuwigheid"

E n Sommigen zeggen dat de opname en de opstanding die plaatsvindt bij de laatste bazuin is hetzelfde als de 7e en laatste bazuin die we tegenkomen in de verdrukking. Maar we moeten niet verwarren de zeven trompet in Openbaring 11:15, met de laatste bazuin die behoren tot de opstanding.

Ten eerste is er een verschil in zowel het onderwerp als de gevolgen voor deze twee trompetten als Gods trompet is een trompet van het heil, in tegenstelling tot de zeven bazuinen die we tegenkomen in Openbaring is het oordeel van deze wereld. Trump van God is een roeping tot de opstanding, en het verzamelen van Gods volk.

Het is niet de Heer waait in de trompet in Openbaring, maar eerder een engel. Toen de engel het blazen van de trompet, het is een signaal dat de grote verdrukking begint, en de laatste 3,5 jaar kunnen zijn begonnen. En tot slot, als de trompet van God klinkt zo transmuteert het alleen een belangrijke gebeurtenis, terwijl de zevende bazuin releases verschillende evenementen.

dag des Heren

1 Thessalonicenzen 5: 2 - Als de tijden en gelegenheden, broeders, hoeven we niet om je te schrijven. U weet heel goed dat de dag van de Heer komt als een dief in de nacht. Als mensen zeggen: "Vrede en veiligheid", dan lijden ze vernietiging even plotseling als de pijn komt over een zwangere vrouw, en zij zullen niet ontsnappen. Maar gij, broeders, zijt niet in duisternis, dat u die dag zou overvallen als een dief.

M stoom mensen zelfmoord en verwijst naar de dag des als een beperkte en specifieke dag van 24 uur, die eind van de verdrukking wanneer Jesus toegankelijk rendement plaatsvindt. Zo betekenen dat de dag van de Heer en de opname zijn synoniem en gaat uit op een.

Waarschijnlijk de meest geciteerde vers is slechts 1 Tessalonicenzen 5: 2, die de opname noemt in verband met de dag des Heren. Als de dag van de Heer in de dezelfde manier als Jezus komt als een "dief in de nacht" die u verbindt vaak verwarren deze twee gebeurtenissen.

Maar een overzicht van enkele bivelverser waarvan de Dag des Heren noemt toont aan dat het niet alleen betrekking op één dag, maar in een tijd van oordeel dat zowel de grote verdrukking, Jezus zichtbaar terugkeer en Millennium.

Joël 2: 11-20 -  Zondag zijn een aanval van de vijand uit het noorden, die zich volgens velen is dezelfde aanval zien we in Ezechiël 38-39. Velen geloven dat GOG / Magog oorlog vindt plaats in het eerste deel van de Verdrukking.

Joël 3: 4 -  Hier is de dag des Heren gebonden aan zichtbare wederkomst van Jezus en zijn oordeel over de heidenen. 

2 Peter 3: 10-23 -  Hier de dag des Heren kan niet verwijzen naar zichtbare wederkomst van Jezus, dan weten we dat de dag zal de hemellichamen worden opgelost, en we krijgen een nieuwe hemel en een nieuwe aarde in de eerste plaats na 1000 jaar van het Rijk.

De eerste opstanding

Openbaring 20: 4 - En ik zag tronen, en zij zaten op hun macht om te oordelen kregen. En ik zag de zielen, die onthoofd waren omdat ze hadden getuigd van Jezus en het woord van God en had niet zijn beeld aanbaden het beest en zijn stempel op het voorhoofd of de hand niet ontvangen. Ze leefden en heersten als koningen met Christus, duizend jaar. Maar de rest van de doden werden niet weder levend, voordat de duizend jaren voleindigd waren. Dit is de eerste opstanding.

D de eerste opstanding in Openbaring 20: 4 is ook iets dat veel discussie over en weer is geweest, en ik denk dat het woord van de Bijbel voor zichzelf spreken wanneer we het lezen. We zien in het vers, dat spreekt van een opstanding, en het is de eerste opstanding. Dan kunnen we zien dat, en er is praten over de martelaren opstanding na de verdrukking. Maar het betekent dat de eerste opstanding slechts uit martelaren van verdrukking? Nee, van Natuurlijk niet.

D de eerste opstanding is meer over wat voor soort opstanding. We kunnen zien dat er twee soorten opstandingen. De eerste met een eeuwig leven met God, en de tweede opstanding tot een eeuwigheid zonder God. De laatste opstanding, dat is eeuwige scheiding van God, bestaande uit alle VERSTOPPEN dode uit alle periodes, en vindt plaats na 1000 jaar van Empire. (Rev 20: 5)

De eerste opstanding gelijk aan eeuwig leven met God vindt plaats in verschillende fasen. In het NT zien we verschillende opstandingen die allemaal in het kader van de rubriek "de eerste opstanding". 

 1. Opstanding van Jezus op de derde dag. Jezus verlossing pijn is omdat het team voor alle commotie. Als hij het ganse heir de zonde niet bijna 2000 jaar geleden had verzoend, hadden we niet een opstanding uit de dood had. Jezus opstanding is mijn opstanding. 

 2. De opstanding van sommige mensen in GL Testament tid.- Hebr 11:35 De gelovigen uit GL Testament die zich in het kader van Jezus dood en opstanding. Matteüs 27: 52-53

 3. De christelijke Vergadering vervoering voor de finale en 70 week van de jaren voor Israël en Jeruzalem.

 4. De opstanding van de twee getuigen aan het eind van de verdrukking - Tot 11:12

 5. Resurrection van de GL Testament gelovigen en de martelaren van de grote verdrukking, die plaatsvindt net voor het herstel van het koninkrijk van Israël. - Dan 00:13, Johannes 11:24, Up 20: 4

Temporal hiaten

M damp van de gebeurtenissen die plaatsvinden tijdens de verdrukking en in verbinding met de terugkeer van Jesus laten zien dat het noodzakelijk een tijdelijke spleet tussen de opname van het samenstel en Jesus zichtbaar rendement. Sommige van de gebeurtenissen die suggereren dat dit is:

rechterstoel van Christus

2 Korintiërs 5:10 - Want wij moeten allen voor de rechterstoel van Christus, opdat een ieder wegdrage wat hij in dit leven heeft gedaan, goed of slecht

G uds woord leert ons dat we allemaal op een dag voor de rechterstoel van Christus en maak räkenskab voor onze daden. Een rechtbank die voor de verkochte en niet te verwarren met het oordeel voor de grote witte troon na 1000 jaar van Empire. Het Griekse woord voor dit hof is "Bema", en wordt daarom "beslissing Beema" genoemd.

1 Korintiërs 4: 5 - Lagere dus geen oordeel te vroeg, voordat de Heer komt. Hij zou oplichten als de duisternis verbergt en onthullen gedachten en intenties van het hart, en dan zal een ieder heeft zijn lof van God

Dit hof houdt rekening direct gebonden aan upprycklsen, wat betekent dat wanneer de Vergadering terug met Christus naar de aarde, zij hebben al voor de rechterstoel van Christus hun beloning modtaga geweest.

De 24 oudsten

N Ågot als bekräfter dat dit hof vinden plaats in de onmiddellijke om knoop om de opname zijn de 24 oudsten, die de volle sterkte Vergadering. Ze zijn in plaats rond de troon van God, van de kroon op het hoofd, en klaar om de Heer tijdens de verdrukking te dienen, vóór die tijd dat Jezus breekt de eerste zegel in Openbaring 6

Als de 24 ouderlingen die de gemeente, betekent twee dingen. En op een tijd die nodig is tussen de opname en de 70e årsveckans begin, en voor de eerste vonnis en voor de eerste paard zal worden afgelost, de gemeente is al op zijn plaats in de hemelse.

Het oordeel van de naties en volken

D omen van volken zou onmogelijk zijn als het niet voor een tijdelijke spleet tussen opname en zichtbare return Jesus. Hoe anders zou zowel de opgeslagen en de ongelovigen, die nog in hun natuurlijke lichamen kunnen worden gescheiden wanneer de gelovigen waren al ontworteld en draaide de glorie van de lichamen?

Als de opname gebeurt na de verdrukking gewoon vinden het niet nodig om de mensen te verdelen voor de Millennium. We zouden al een uppdelining in verband met de opname hebben gehad toen Jezus voet op de Olijfberg.

Bevolking van de Millennium

M ensen die gered zijn tijdens de verdrukking zullen in hun natuurlijke lichamen in het Millennium gaan. Deze mensen zullen werken, huizen bouwen en kinderen. Voordat we in het Millennium gaan, zal er weer veel mensen op aarde, in tegenstelling tot einde van de verdrukking, wanneer de mens zal zeldzamer dan het goud van Ofir zijn? (Is 13: 9-12)

de toekomst van Israël

In  een tijdperk waarin Jood en heiden zijn geworden nodig één lichaam de tijd gat naar de Heer om het programma met Israël voort te zetten. De 70e en laatste week van het jaar is het moment waarop de Heer weer zal zetten de focus op de Joden en de Israëlische natie.

Eind församlingenstid op aarde niet alleen bijbelse voorspellingen maar ook expressie van een noodzakelijke spleet tussen opname en zichtbare return Jesus voltooid. Zowel de rechterstoel van Christus, de 24 oudsten, het oordeel van de naties, de bevolking van het millennium en de Heer programma voor Israël is, en suggereren dit. 

conclusie

V in leven in een tijd van wachten. In de tussentijd, en in de verwachting dat de Heer zal binnenkort worden ons naar huis te bellen naar hem toe. Ik ben vrij stevig in mijn overtuiging dat wij de gekozen generatie die de genade te koud, de hemelse trompet van de Heer en een engel kreten ervaring zal hebben.

Congregatie kreeg zijn start bij God uitgieten van de Geest op Pinksteren, en zal eindigen met de opname van de gemeente. Het is hoog tijd om ons hoofd te tillen, want spoedig naderen onze bevrijding.DEEL 4

D et Dit is het vierde deel in de serie - de terugkomst van Jezus voor de verdrukking, die ik eerder de volgende berichten hebben geschreven:

       

Tegenargumenten og kwesties

E ne van de problemen die vaak worden besproken wanneer we praten over de Pre-verdrukking doctrine - dat de opname van de congregatie voor de verdrukking of de laatste week van het jaar - is deels Pre-tribs geschiedenis vanaf de beroemde Margeret McDonald profetie uit de jaren 1800 die getroffen John Darby in zijn theologie.

Beide punten Ik denk dat zijn interessant omdat ze vaak te gebruiken als een tegenargument als we het hebben Pre-verdrukking doctrine, die vervolgens werd gepresenteerd als een nieuwe leer, en die niet eerder geleerd door de kerkgeschiedenis. Dit bericht zal nemen op basis van deze bezwaren en vragen.

De meest voorkomende tegenargument

E ne van de veel voorkomende argment de Pre-verdrukking doctrine is dus "het is te nieuwe doctrine voor het te geloofwaardig zijn." Maar er zijn verschillende problemen met dit argument. De eerste is dat het voorbij aan het feit dat de Bijbel leert dat het begrip van de eindtijd profetieën niet worden erkend of geopenbaard, voor de tijd dat deze voorspelde evenementen plaatsvinden.

Toen Daniel kreeg bepaalde profetieën die de eindtijd openbaren, reageerde hij tot de Heer dat hij ze niet begreep. Heer Daniel antwoordde dat "deze woorden zijn verborgen en verzegeld tot het einde der tijden te blijven." (Dan 12: 9)

Een goed begrip van het profetische woord

N is met andere woorden, zien we de woorden van de Heer vervuld op het gebied van de Bijbelse profetie, krijgen we ook een juist begrip van het profetische woord.

Het is niet verwonderlijk dat de geschiedenis van de kerk vragen over de profetie in Ezechiël 48, waarin sprake is van de prins van de GOG op een dag zal Israël aan te vallen met een coalitie van islamitische landen zijn geweest. Voor enkele duizenden jaren, heeft Israël niet bestond, en een profetie die spreekt over een aanval op een land dat niet bestaat, heeft geschapen verwarring.

Andere profetieën verbonden met zowel onze geschiedenis, maar ook om de technologische ontwikkeling die we hebben meegemaakt in de afgelopen eeuwen, iets dat een mysterie geweest moet zijn aan mensen die eerder heeft geleefd. Hoe kan men de twee getuigen van Openbaring 11, waar zowel hun dood en opstanding, om getuige te zijn door de hele wereld te verklaren? Of het beeld van het beest, dat tot leven komt en spreekt opschepperig woorden?

We zullen met andere woorden, om een ​​juist begrip van het profetische woord als we de tijd van zijn voltooiing nadert.

Vergeestelijking van de Bijbelse profetie

D et feit dat delen van het profetische woord verborgen en moeilijk is te interpreteren totdat we de voltooiing zien, is iets dat een groot deel van de kerkgeschiedenis heeft gekenmerkt.

In het jaar 430 CE. Schreef kerkvader Augustinus boekenserie "Stad van God", die wordt beschouwd als een van zijn belangrijkste en inflytelsesrika werkt. Augustine vergeestelijkt Bijbelse profetie en voerde aan dat het millennium (Millennium) reeds was begonnen en zou blijven totdat Jezus wederkomst.

De bijbelse voorspellingen zou met andere woorden niet worden begrepen of letterlijk geïnterpreteerd. Het was deze vergeestelijking van de bijbelse profetieën die waren aan de geschiedenis van de kerk en de manier waarop het förtolkade ze op voor de komende duizend jaar te markeren.

De vroege kerkvaders

M een, voordat we kregen een "heropleving" van bijbelse profetie, waar we weer begon in te zien en te interpreteren ze letterlijk, toch toont de geschiedenis van de kerk, die in aanvulling op de apostelen, dus had ook de eerste kerkvaders van de bouwstenen van hun opleiding, die de grondslag van de pre-verdrukking doctrine . Het is ook een feit dat bijna alle de vroege kerkvaders predikten premillennialisme.

Justinus de Martelaar (ook bekend als Justin, Filosoof 110-165 e.Kr) die in grote mate bijgedragen aan de theologie van de Kerk te formuleren, ging zelfs zo ver dat hij suggereerde dat als iemand iets anders gepredikt, een ketter was hij. (1)

Een opleving van bijbelse voorspelling

E volgden vele jaren van geestelijke duisternis van de Middeleeuwen in Europa kregen we de Reformatie, en langzaam begonnen we een heropleving van de bijbelse profetie te zien waar förtolkningen was letterlijk.

Deze "revival" begon serieus onder de puriteinen, een hervormingsbeweging die rond de jaren 1560, die leidde al snel tot een goed begrip van de opname ontstaan ​​in Engeland was een aparte gebeurtenis uit Jezus zichtbare komen.

Hun leiders "Verhoging Mather" dat was een puritein kerk, Oman en geleerde die grote invloed op het geestelijk leven van Massachusetts had betoogd dat de heiligen werden "gevangen in de lucht om de laatste passage van het vuur te ontsnappen". (2)

Een historische ontwikkeling

F n Om te weerleggen dat de Pre-verdrukking doctrine is een "nieuwe doctrine" en alleen gebaseerd op het aanleren van John Darby's, de volgende is een historische ontwikkeling met een utplock de verklaring van de kerkvaders en de mensen die Pre-verdrukking gedachten hebben geuit in zijn onderwijs door de kerkgeschiedenis.

Dit betekent dat wanneer mensen zeggen dat de terugkeer van Jezus voor de verdrukking, of dat de Pre-verdrukking doctrine leer niet verkondigd wordt voor de jaren 1800, het is gewoon niet waar. Om te laten zien dat deze leer bestond al lang voor John Darby, hier zijn slechts een paar voorbeelden van de mensen en de kerkvaders, die deze gedachten geuit:

Pre-tribs geschiedenis

John Darby - 1800-1882

J ohn Darby werd geboren in Londen, en was degene die grote invloed op de pre-verdrukking doctrine zou hebben, als hij systematisch zetten hetzelfde nadat hij het onderwerp bestudeerd.

Darby geconcludeerd dat er een duidelijk onderscheid tussen Israël en de Kerk moet zijn, en hij werd overtuigd van Jezus 'imminenta' return, wat betekent dat de Heer op elk gewenst moment kan komen, zonder enige antecedent karakters. In 1827 had hij een aantal fundamentele principes die een nieuw theologisch systeem dat bekend staat als "dispensationalisme" zouden kenmerken ontwikkeld.

Margeret MacDonald's profetie

N Ågot is belangrijk aan te raken en dat is de vorming van veel discussie en missen begrip geweest, is juist Margeret MacDonald's profetie die wordt beschouwd als te zijn dat die doctrine en theologie Darby's heeft gevormd. Het idee werd reeds uitgevoerd in de jaren '70 door Dave MacPherson in "The Unbelievable Pre-Trib Origin 1973 (5)

Dave MacPherson had mening dat een groot deel van het betoog is gekenmerkt aan de Grondwet voor de Pre-verdrukking doctrine vals is.

Margeret, toen 15 jaar oud, zou hebben deelgenomen aan een charismatische gebedsbijeenkomst in Schotland - in 1830. Daar zou ze hebben geprofeteerd en kreeg een profetie waarin ze verklaarde dat de opname zou plaatsvinden voordat de verdrukking.

Margeret MacDonald's profetie

J ag koppelt deze aan de profetie in zijn geheel, zodat u zelf kan beoordelen. Helaas is de tekst niet vertaald in het Zweeds:

http://www.preteristarchive.com/dEmEnTiA/1975_macpherson_incredible-coverup.html

Hier is een uittreksel uit de profetie die ik tekst die interessant zijn gemarkeerd:

" In de SAW mensen van goede in een erg gevaarlijke situatie,  omgeven door netten en verwikkelingen, binnenkort zal worden geprobeerd, en veel over te worden misleid en cases. Nu zal de wetteloze zich openbaren, in alle kracht, tekenen en bedrieglijke wonderen, zodat als het mogelijk zou zijn de uitverkorenen misleid zullen worden. Dit is de vurige beproeving Dat is voor ons te proberen. - Het is aan de zuivering en zuivering van de echte leden van het lichaam van Jezus; maar Oh Het zal een vuurproef worden. Iedere ziel zal worden geschud om het centrum. De vijand zal proberen te schudden van alles wat we hebben geloofd - Maar het proces van echte geloof zal worden gevonden om en lof en eer te eren. Niets dan wat van God zal staan. De steenachtige grond hoorders zullen openbaar worden gemaakt - de liefde van velen zal verkillen ik vaak saidthat 's nachts, en dwarsbomen omdat, nu zal de vreselijke aanblik van een valse Christus te zien is op deze aarde. en niets dan de levende Christus in ons kan deze verschrikkelijke poging van de vijand te misleiden te sporen - of het is met alle verleiding der onrechtvaardigheid hij zal werken - hij willhave een tegenpartij voor elk deel van Gods waarheid en een imitatie voor elk werk van de Spirit. De Geest moet en zal worden uitgestort over de Kerk, opdat zij worden gezuiverd en gevuld met God - en net naarmate de Geest van God werkt,

Dit is  in het bijzonder de aard van het proces, waardoor Die zijn te passeren Wie zal waardig geteld worden voor de Zoon des mensen.  There Will Be uiterlijke proces  ook, maar 't is Hoofdzakelijk verleiding. Het wordt veroorzaakt door de uitstorting van de Geest en direct verhogen naarmate de Geest uitgestort. Het proces tegen de Kerk van de Antichrist.  Het door te worden gevuld met de geest dat wij zullen worden gehouden. Einde offerte.

Bezwaar en tegenargumenten

O m kun je de betekenis van deze profetie begrijpen, zult u begrijpen dat het vrij duidelijk tegenargumenten met betrekking tot deze profetie van Margeret, en in de manier waarop het zou John Darby's theologie hebben beïnvloed:

Ten eerste is er een verschil dat bestaat tussen de profetie en de vroege boeken John Darby's. De profetie kwam in het jaar 1830, maar nu al enkele jaren eerder, Darby schreef boeken over het begin van de opname voor de verdrukking. Het is dus onmogelijk om Darby zou zijn gekleurd door deze profetie.

zuiverende brand Tribulation

V oor de tweede plaats is de kern van de profetie dat het onmogelijk maakt. Als u wilt, kan ik lezen en te begrijpen wat er staat, dan is er niets in de profetie om te suggereren dat Margeret noch gedachte of profeteerde een pre-verdrukking interpretatie. Margeret "profeteren", waaronder de volgende:

"Dit is de vurige beproeving dat is voor ons te proberen. - Het is aan de zuivering en zuivering van de echte leden van het lichaam van Jezus; maar Oh  Het zal een vuurproef worden

Dit is  in het bijzonder de aard van  het proces, waardoor Die zijn te passeren Wie zal waardig geteld worden voor de Zoon des mensen.

Het proces tegen de Kerk van de Antichrist. Het is door te worden gevuld met de geest dat wij worden bewaard "

Wanneer Margeret schrijft dat de verdrukking, of proces tijd is om de gemeente te reinigen, en de verdrukking Vergadering zal moeten doorlopen zou afkomstig zijn van de Antichrist, dan is het alleen maar duidelijk post-trib gedachten die niets met de terugkomst van Jezus voordat de verdrukking te doen.

Ten derde, de profetie echt relevant. Het is belangrijk om de vraag of de leer bijbels is of niet, en het is, met andere woorden het woord van God te beslissen.

Rapture is "onmiddellijke" of aanverwante

1 Tessalonicenzen 1:10 - En Zijn Zoon uit de hemel, die God opgewekt uit de doden, Jezus, die ons van de toorn heeft geleverd om te komen.

E ne van de belangrijkste deel als we het hebben over de opname, is dat het "onmiddellijke", wat betekent dat gerelateerd is, en iets wat je zou verwachten dat er gebeurt op elk moment.

De betekenis van het woord "onmiddellijke" is "de kwaliteit of de toestand van ongeveer optreedt" - een gebeurtenis of omstandigheid die staat te gebeuren. Dus wanneer we spreken van de Heer "imminenta" of aanverwante return in verband met de eindtijd profetieën, dus het betekent gewoon dat de terugkeer van Jezus aan de kerk kan op elk gewenst moment, zonder antecedent karakters.

Het woord "wachten" in dit vers van de Bijbel is een vertaling van het woord "anamenein" wat betekent "om te wachten op iemand uit te komen." Het toont de "actieve" houding en de rol van de persoon die zit te wachten.

Opname - een unsigned evenement

D et alleen manier om de opname van de gemeente kan "onmiddellijke" en niet ondertekend zijn, is dat het moet plaatsvinden voordat de verdrukking of de laatste week van het jaar. Met andere woorden, geen profetische tekenen dat de opname, of iets dat de Vergadering moet zich bewust zijn van zal voordat het gebeuren dat deze gebeurtenis kan plaatsvinden zal voorafgaan.

Als de gemeente zou wachten op een teken, dus er zou niet zijn, of een noodzaak om "voortdurend wachten op terugkeer van de Heer."

Jesus zichtbare return

T ziek tegenstelling tot de opname is Jezus zichtbaar rendement 'onmiddellijke', dan moet er enig bewijs of gebeurtenissen voorafgaand aan Jezus te zijn kunnen hun voeten op de Olijfberg zetten.

Ten eerste moet Israël terug in hun land. Antichrist moeten naar voren zijn gestapt, en we moeten de gruwel der verwoesting, en het beest te ervaren. De twee profeten moet ook naar voren komen en te profeteren gedurende 3,5 jaar, en Gods oordeel en toorn moeten worden uitgestort op deze aarde. Ten slotte moet elke natie zich tegen Israël, en wij zullen het te krijgen zoals de Bijbel noemt Armageddon.

Het gebrek aan ondersteunende woorden

D et dat is belangrijk wanneer we het hebben over Assembly vervoering, is dat je gewoon moet het totale gebrek aan beschikbare ondersteunende woorden, de belofte van eeuwig leven voor hen die volharden overschrijven en geven hun leven tijdens de verdrukking lijden, of beloften kracht tijdens de uitspraak van de Antichrist.

Zou het de manier waarop de kerk was voorbestemd om te gaan door de verdrukkingsperiode, zou de Heer uiteraard voor te bereiden en te waarschuwen zijn gemeente hierover.

Woord spoort ons

G uds woord roept ons consequent om een constante verwachting van Jezus terugkomst, die dus een echte gebeurtenis zonder antecedent tekens bevatten. Hier zijn voorbeelden van enkele van de passages die zowel wijzen en ons te laten zien dat de kerk moet voortdurend in de verwachting van onze Heer Jezus leven om zijn volk te komen:

Romeinen 13: 11-12 - Ziet toe, dat alles, dat zoveel te meer, als gij weet hoe laat het lijden, dat het uur is gekomen voor u om wakker te worden uit de slaap. Voor nu is onze redding dichterbij dan toen we begonnen te geloven. De nacht is ver gevorderd, de dag is nabij. Laat ons dan afleggen de werken der duisternis en zet de wapenen des lichts. 

1 Corinthians 1: 7 - dus dat gij gene gave ontbreekt, terwijl ik wachten op onze Heer Jezus Christus, de openbaring. 

File 03:20 - Wij zullen ons burgerschap in de hemel, en van daar we wachten, en de Heer Jezus Christus als Redder.

Filippenzen 4: 5 - Laat uw vriendelijkheid bekend aan alle mensen. De Heer is nabij! 

1 Thessalonicenzen 1:10 - en Zijn Zoon uit de hemel, die hij uit de doden opgewekt, Jezus, die ons redt van de komende toorn.

Tit 2:13 - terwijl we wachten op de zalige hoop en van de grote God en onze Zaligmaker Jezus Christus, de heerlijke verschijning.

Hebreeën 09:28 - en hij zal een tweede keer verschijnen out, niet te zondigen, maar voor degenen die wachten op hem te redden dragen.

Hebreeën 10: 37 - Want nog een korte tijdje, hij die komt, en hij zal niet vertragen.

James 5: 7 - Wacht geduldig daarom, broeders, tot de Heer komt.

James 5: 8 - Weest ook duurzaam en versterken van uw harten, want de komst van de Heer is nabij.

1 Peter 4: 7 - Het einde van alle dingen is nabij.

Jude 1:21 - houd uzelf in Gods liefde, terwijl u wacht op onze Heer Jezus Christus in Zijn genade zal u eeuwig leven geven.

Up 03:11 - Ik zal binnenkort. Houd wat u hebt, opdat niemand uw kroon zal nemen.

Openbaring 22: 7 - "En zie, Ik kom spoedig.

Openbaring 22:20 - Hij die deze dingen getuigt, zegt: "Ja, ik snel komen." Amen, kom, Heer Jezus!

Dus dit was een van de passages in de Bijbel die ons de verwachting dat de Vergadering zou moeten hebben. Woorden die spreken van de Heer terugkeer verband, en de Vergadering moeten altijd voorbereid. Ze praten over de terugkeer van de Heer zonder voorafgaande tekenen, en ze bieden troost en bemoediging zonder dat ze met betrekking tot de verdrukking.

Maranatha - Je kwam onze Heer

1 Korintiërs 16:22 - Als iemand de Here niet liefheeft, zal hij worden vervloekt. Maranata.

E ne van de sterkste argumenten voor de vroege kerk leefde constant in afwachting van de terugkeer van Jezus is de manier waarop ze elkaar begroet en dat Paulus gebruikt in een van zijn brieven: Marana'ta.

Het woord Marana'ta is Aramees en betekent "U bent onze Heer, kom!" Het was een uiting van de wens van de Vergadering en met dien verstande dat de Heer op elk moment zou kunnen komen. Dus toen Paulus schrijft de afsluitende begroeting in 1 Korintiërs 16, zegt hij dat als iemand de Here niet liefheeft, zal hij "anathema" te zijn. Het woord betekent boos, en dan vervloekt van "Marana tha," komst van de Heer.

Indien de Algemene Vergadering de verwachting dat de Heer zou komen had, hadden ze geen gebruik gemaakt van deze groet, die zowel een gebed, een verzoek en een oproep voor de terugkeer van Jezus is.

Paul wachtte op de Heer

1 Tessalonicenzen 4:15 - we zeg u door het Woord des Heeren, dat wij, die in leven zijn en blijven tot de komst van de Heer hen niet belet die ontslapen zijn    

Paulus gebruikt het woord "wij" als hij noemt degenen die in leven zijn en blijven aan de komst van de Heer, wat suggereert dat de opname in feite reeds ten tijde van Paulus zou kunnen gebeuren.

James 5: 8 - Weest ook duurzaam en versterken van uw harten, want de komst van de Heer is nabij

Track van Paul's dag was de Heer terugkeer in de buurt, en hij moedigt de gemeente om te leven in voortdurende verwachting van Jezus uit de hemel.

Als we het hebben interpreteert de tijd dat we in waarin wij leven, en geloven dat we zijn de generatie die terugkeer van de Heer zullen ervaren, dan is dat omdat we vergelijken met het profetische karakter van de verdrukking. Vanwege de borden kunnen we zien dat de Dag des Heren nadert, en dat de weeën te verhogen.

Met andere woorden, de interne en externe signalen die aangeven dat de 70e en de laatste week van het jaar nadert, en dus ook de opname van de gemeente.

De apostolische vaders

J esse Forest Silver, schreef in zijn boek "Terugkeer van de Heer schreef van de Apostolische Vaders:" Ze verwacht rendement van de Heer in zijn tijd. Zij dachten dat de tijd was gerelateerd, zoals de Heer hen had geleerd om een waakzame houding. (13)

John F. Walvoord, een christelijke theoloog vat op deze manier: "Het centrale element van de pre-verdrukking de dijen, namelijk de leer van de Heer imminenta en aanverwante terugkeer, is een prominente rol in de vroege kerk, die in voortdurende verwachting van de Heer leefde komen voor zijn assemblage. (12)

conclusie

H istorien laat ons zien dat ondanks het grote gebrek aan profetische visie, of de vergeestelijking van het profetische woord voor bijna 1000 jaar tot de Reformatie, zo is de kerkgeschiedenis dat de vroege kerk en de eerste kerkvaders had een constante verwachting van Jezus komst.

Pre-millennialisme, wat betekent dat de terugkeer van Jezus zal plaatsvinden vóór de Millennium letterlijk bijna verdwenen na het Concilie van Efeze, een oecumenisch concilie in 431 na Christus, werd besloten, en beschouwde dit als ketters. Het was later tijdens de Reformatie dat we konden zien hoe het profetische woord werd weer tot leven gedaan.

Pre-verdrukking doctrine werd gesystematiseerd in de jaren 1800 door de wil van John Darby, maar om te zeggen dat de leer niet bestond voor die tijd, te beweren dat "rechtvaardiging door het geloof" was geen ware leer voor Martin Luther openbaring ontvangen over dit. Het is duidelijk dat de mensen die "rechtvaardiging door het geloof" op een bijzondere manier predikte voor de jaren 1500, maar de Heer gebruikte de Martin Luther om deze waarheid aan het licht te brengen. Op dezelfde manier deed hij met John Darby op het gebied van opname en de wederkomst van Jezus.

We wachten op de terugkomst van de Heer

P recis dat woord vraagt ons als we de komst van de Heer af te wachten. We wachten niet voor speciale tekens, of dat een bepaalde gebeurtenis zal plaatsvinden die is aangesloten op de opname. Jezus kan komen op elk moment, dat is ook de aansporing en aanmoediging dat de Heer voor ons heeft. De constante verwachting dat Jezus terugkomen op elk moment kunnen komen.              

Het was Paul troost voor de kerk in Thessaloniki, en net als dat het een troost voor ons. We wachten op Hem te komen, om te redden en sla ons van de toekomende toorn (1 Tessalonicenzen 1:10)

Jezus komt spoedig!

Referenties:

 1. 'De vroege kerkvaders "
 2. Paul Boyer, When Time Shall Be No More: Profetie geloof in de moderne Amerikaanse cultuur (Cambridge, MA: Belkndap Press, 1992), pagina 75
 3. Paul N. Benware, Understanding Eindtijd Profetie 1955 pagina 197-198)
 4. Tommy Ice, "Morgan Edwards: A Pre-Darby Rapturist," De conservatieve Theologische Jounal 1997 pagina 4-12.
 5. Dave MacPherson, The Unbelievable Pre-Trib Origin 1973
 6. De herder van Hermas, kan een kopie van de complte geschriften van de Sherherd van Hermas is te vinden op het internet.
 7. "St. Ephraem 'in de katholieke encyclopedie op het internet
 8. Crutchfield "De Gezegende Hoop en de Verdrukking in de Apostolische Vaders, pagina 88-101
 9. Paul N. Benware, Understanding Eindtijd Profetie 1995 pagina 10-12
 10. http://www.pre-trib.org/data/pdf/Ice-TheRaptureinPseudo-Ep.pdf
 11. De eerste brief van Clemens, 23 (geschreven ongeveer 96 AD)
 12. John F. Walsvoord, The Rapture Vraag herziene en uitgebreide editie, Zondervan, Grand Rapids, 1979 51
 13.  Jesse Bos Silver, The Lords Return, New York 1914, 62-63
 14.  Gehouden van het uur "pagina 221-222


DEEL 5

D et Dit is het vijfde deel van de serie "Jezus terugkomst voor de verdrukking", dat is een verdediging voor een opname van Gods bruid en samenkomst, voor tot de laatste week van het jaar, en de Verdrukking krijgt zijn start.

Hoewel de opname is één van de dingen die NT en Assembly geheimen, dus we kunnen nog steeds een rode draad door de beelden en symbolen in GT. Deze post is een uitgangspunt in de verhalen die Enoch, Lot, Rebecca en Isaac, Ruth, Rachab, en Daniel, en laat zien hoe de Heer is gerelateerd aan de verdrukking en de Vergadering. We beginnen chronologisch met het verhaal van Henoch:

Enoch

1 Genesis 5:24 - En Enoch op deze wijze wandelde met God, hij was niet, want God nam hem.

E nok is in veel opzichten een oude testamentlig Pre-shot van de Vergadering, die een verwijzing naar zowel de bevalling zelf kan zijn, maar ook voor tijd voor de opname van de gemeente.

Zonder gezicht dood

Hebreeën 11: 5 - Door het geloof werd Henoch weggenomen, zonder geconfronteerd met de dood. En zij vonden hem niet gevonden, omdat God hem tegen zichzelf had genomen. 

E nok werd gevangen zonder de dood te smaken voor God dat hij zich had genomen. Waar is Enoch een fantastisch rolmodel in de gemeente die dezelfde prachtige belofte.

Die ene dag een uitverkoren geslacht, maximaal worden gevangen voor de Here, maar de dood onder ogen, en met degenen die eerder ontslapen zijn, wij, die nog in leven zijn en te blijven, worden gevangen in de Heer afspraak om hem te ontmoeten in de lucht.

Drie soorten mensen

D et waren drie verschillende soorten mensen die in de dagen van Noach leefde vóór de zondvloed kwam. Het was de ongelovigen die het woord van de Heer, waar alle omgekomen in de vloed afgewezen. Het was Noach en zijn familie die door de zondvloed werden bewaard, en het was Henoch die werd ingehaald de Here vóór de zondvloed kwam.

Elk op hun eigen manier te vertegenwoordigen die mensen drie verschillende categorieën die we kunnen vergelijken met onze tijd vandaag. In precies dezelfde manier zien we drie soorten mensen in de dag dat we zijn op weg naar de verdrukking en eindtijd.

De mensen die in gelopen

M änniskorna die in de vloed van Noach's dagen omgekomen vertegenwoordigt de ongelovigen, die niet hebben genomen om Jezus als hun redder. Die mensen zal gaan in de verdrukking, en worden blootgesteld aan de toorn van God. Degenen die zich niet bekeren in de Verdrukking zal worden beoordeeld door Jezus en zal vervolgens in de poel van vuur geworpen worden.

Noa is Israël

N o vertegenwoordigt het overblijfsel van Israël dat de Heer hun geloften zal compleet met het 1000 jaar Reich. Noah aldus de gekozen Israel, die in zekere zin in de verdrukking wordt beschermd. 3,5 jaar in de Verdrukking zal de gelovige Joden te vluchten in de woestijn waar de Heer hen zal beschermen voor de Antichrist en zijn vervolging. Noach werd bewaard door de overstroming en zal er ook een deel van het Joodse volk te zijn.

Enoch is een beeld van de gemeente

E nok is een beeld van de gemeente, die geen deel uitmaken van de zondvloed en Gods oordeel waren toen hij betrapt en meegenomen door God vóór de zondvloed kwam.

Enoch leefde in een tijd waarin de Heer de wereld geoordeeld. Wanneer het doel van de zonde werd bereikt, kwam ook Gods oordeel over de zonde in de dagen van Noach en hij stuurde de zondvloed, maar toen werd Enoch al ingehaald aan de Heer. The Flood is een beeld van de toorn van God zal zenden op de aarde, en de goddeloze mensen in de eindtijd - de toekomende toorn (1 Tessalonicenzen 1:10). Net zoals Enoch, zal ook Vergadering worden opgenomen voor haar vredenstid gaat uit over de aarde.

lot

2 Peter 2: 6-9 - De steden Sodom en Gomorra hij veroordeeld tot vernietiging. Hij zet ze in de as en gaf als voorbeeld van wat er met de goddelozen. Maar hij redde de rechtvaardige Lot, die werd gekweld door de goddelozen losbandig leven. - De rechtvaardige man leefde namelijk onder hen, en dag na dag, werd in zijn rechtvaardige ziel gekweld door het zien en horen van het kwaad dat zij deden. - Zo weet de Heere de godzaligen uit de verzoeking en de onrechtvaardige arrestatie te houden en te bestraffen ze tot de dag des oordeels. Engels vertaling: de goddelijke van verleiding te redden

N is Peter schrijft en leert de kerk in een van zijn brieven, gebruikt hij het voorbeeld van de Lot als een prototype, en geeft ons een praktisch voorbeeld van de manier waarop de Heer redt zijn mensen uit de tijd en plaats als het gaat om Gods oordelen en de tijd van beproeving ( van proef - eng vertaling).

Abraham doet denken aan Lord

1 Genesis 18: 23-25 ​​- En Abraham trad toe en zei: "Wil je vernietigen de rechtvaardige met de goddeloze Misschien zijn er vijftig rechtvaardigen in de stad Wilt u ook te vernietigen en niet sparen, de plek voor de vijftig rechtvaardigen, die zijn?. daar? dat het ver weg om iets dergelijks te doen, om de rechtvaardigen sterven met de goddelozen te laten. het zou dan toetreden tot de alleen met de goddelozen. zijn niet ver weg, zou hij niet de hele aarde rechter doen wat juist is ? '

Een Braham Lord herinnerd aan hun discussie over Sodom en Gomorra is het in strijd met zijn aard om de rechtvaardigen samen te vernietigen met de goddelozen.

Door ons het voorbeeld van de Lot, onderwijst Peter's, om te laten zien dat Lot was geen tijdelijke bijvoorbeeld, maar een algemeen beginsel van de kant van God, de Heer altijd "slaat de godzaligen uit de verzoeking"

Heer neemt afstand van Lot stad

D et de Heer redde Lot uit het arrest zou uit de stad te gaan, was om hem fysiek te verplaatsen van Sodom. Lord kon gewoon niet het recht geven en doe iets voor zo lang dat Lot was fysiek in de stad.

Lot is een beeld van de gemeente, die zich uit de tijd en plaats worden genomen, alvorens toen dat de oordelen van God gaat uit. Het is, met andere woorden in de natuur van de Heer niet tot de rechtvaardigen samen met de goddelozen te oordelen.

Rebecca en Isaac

1 Genesis 17: 4 - "Kijk, dit is mijn verbond met u: U zult de vader van vele volken worden.

1 Genesis 17: 6 - ik zal u zeer vruchtbaar maken, en maak heidenen komen van u, en koningen zullen uit u voortkomen.

In Saks geboorte, was een vervulling van Gods beloften aan Abraham. De Heer beloofde Abraham een zoon met Sara en Abraham zou een grote natie, en een vader van vele volken door Izaäk geworden.

De Heer test Abrahams hart

N is Sara is negentig jaar oud, het leven schenken, beloofde ze haar zoon in haar ouderdom, maar in de manier waarop de Heer Abraham en Sara had beloofd. Isaac was toen hun enige kind, dat de Heer Zijn verbond en Zijn beloften door middel zou vervullen.

Enige tijd later probeerde de Heer van het hart van Abraham, en vraag hem om te gaan van drie dagen weg, op te offeren. Brandoffer op het altaar zou Isaac, zijn enige en geliefde zoon zijn.

Isaac, een beeld van Christus

N Abraham is gehoorzaam aan de Heer, zo is de hele incident een schaduw van wat God aan het kruis deed ongeveer 2000 jaar later, en er is veel van de geschiedenis om te suggereren dat Isaac is een duidelijk beeld van Jezus Christus:

Isaac is dus een duidelijk beeld van Jezus, en het werk dat gebeurde op het kruis van Golgotha. Abraham vertrouwde volledig op de Heer van de situatie, en geloofde God, dat Izak weer nadat het slachtoffer zou hervatten.

Servant Eliezer - een afbeelding van de Heilige Geest

1 Genesis 15: 2-3 - Maar Abram zei; "Heer, Heer, wat geef je mij? . Zien Ik ga weg zonder kinderen, en de bezitter van mijn huis is Eliezer van Damascus ", zegt Abram verder; "Zie, ik heb geen nakomelingen. Een van mijn huishouden zal mij erven. "

S unifier toen Isaac naar een bruid te vinden, Abraham stuurt zijn oudste dienaar in zijn huishouding, Eliezer aan een bruid voor Isaac, onder zijn eigen familie te vinden. Nergens in het hele verhaal in hoofdstuk 22, zien wij naam van de ambtenaar. Maar in 1 Exodus 15: 2 leren we dat de oudste Abrahams knecht genoemd Eliezer, en was aanvankelijk erfgenaam van het huis van Abraham.

In Johannes 15: 26-27, leren we veel dingen over de Heilige Geest. Hij maakt geen deel uit van de Vader, en getuigt van Christus. Hij is ook onze helper en de Geest van de waarheid.

De dienaar Eliezer is een beeld van de Heilige Geest. Hij was gestuurd door Abraham. Hij was anoniem en niet te praten over zichzelf, maar getuigde voor Rebecca, de toekomstige bruid voor Isaak. Op dezelfde manier spreken, de Heilige Geest is niet over zichzelf, maar wijzen en getuigen over Jezus naar de kerk. Eliezer ontmoeten Rebecca bij de put van het water, dat een beeld van uitstorting van de Heilige Geest in ons leven kan zijn. De naam Eliezer betekent hetzelfde als de Heilige Geest "dekbed".

Rebecca - de bruid van Christus

P op dezelfde manier dat Isaac is een beeld van Christus, en de dienaar Eliezer is een beeld van de Heilige Geest, Rebecca is een type van de Kerk, de Bruid van Christus.

Rebecca komt uit dezelfde stad als Abraham, die toen lag in Babylonië. Babylon is een beeld van deze wereld, die ook de kerk wil en is naar buiten gebracht. Rebecca is ook een familielid van Abraham, en is hetzelfde als alle christenen, geestelijk gesproken, het zaad van Abraham. (Rome 04:16)

Rebecca gaven van Eliezer krijgen ook als ze hem ontmoet, die de Heilige Geest op dezelfde manier, de Vergadering vereert op basis van hun wil. Toen Rebecca sprak de dienaar, loopt ze naar huis en vertelt ons alles wat ze heeft gezien en ervaren. taak Assembly is om er even uit en praten over "het goede nieuws" en getuigen van alles wat de Heer in ons leven heeft gedaan.

Gered van de nacht

T jänaren Eliezer arriveert in de avond naar de bron in de stad waar Rebecca woont. De avond staat symbool voor wanorde, chaos en verwarring, waar de nacht komt, dat is een beeld van de verdrukking en de dag van de Heer.

We zien het op dezelfde manier in 1 Genesis 24:63, waar de Isaac ontmoet zijn toekomstige bruid in de avond. Hij zal haar ontvangen, en hij brengt haar in de tent van zijn moeder, waarin Rebecca wordt Isaac's vrouw.

Een reine maagd aan Christus

V om te leren dat Rebecca is een jong meisje, dat niemand in de buurt was gekomen (1 puree 22:16). Ook de gemeente als een reine maagd aan Christus, en verloofd met een man.

Aan het einde van het verhaal, een puree 24: 62-67, zien we dat Isaac (de bruidegom) keert terug naar de avond, voordat de nacht (de grote verdrukking) en Eliezer (Heilige Geest) staat op het punt (de opname) Rebecca (bruid) te brengen om te voldoen aan Isaac van aangezicht tot aangezicht voor de eerste keer. Ook de Heilige Geest, tot de gemeente ontwortelen, in de avond, voordat het 's nachts en verdrukking begint, en we zullen te zien krijgen en te voldoen aan de Heer, onze bruidegom voor de eerste keer.

Rachab

Jozua 1:. 2 - "Mijn knecht Mozes is gestorven nu op, trek over de Jordaan, gij en al dit volk, in het land, dat geef ik de kinderen van Israël. 

H istorien van Rachab ligt ongeveer 500 jaar na Isaac en Rebecca in Genesis hoofdstuk 1 24. In het verleden is er veel in deze periode naar Israël is gebeurd.

Israël heeft ervaren een periode van de slavernij in Egypte, en vervolgens hoe de Heer wonderbaarlijke wijze bevrijd en de mensen uit de slavernij gered door Mozes. Na het Joodse volk zwierf in de woestijn voor 40 jaar, bezocht de Heer tot Jozua, die het volk zou leiden tot de vijand te verslaan en neem de beloofde beloofde land dat God beloofd had.

Twee spionnen in Jericho

Jos 2: 9 - "Ik weet dat de Heer u dit land gegeven heeft en dat de schrik van u op ons gevallen is, en dat al de inwoners vrees voor u. 

In efore dat Israël bezet Jericho, de twee spionnen gestuurd om het land te verkennen en de stad Jericho. De spionnen werden ontdekken en hun toevlucht zoeken met de prostituee Rachab, die de twee spionnen voor stadsmensen die waren op zoek naar de mannen verbergt.

Rachab belijdt zijn geloof en zijn veroordeling voor de scouts, heeft de God van Israël hun het land gegeven. Ze vraagt ​​waarom scouts om haar een belofte van bescherming te bieden, zowel voor haar en haar familie op de dag dat Israël bezet de stad.

Gered van oordeel

E tt rode draad in het venster, zou het teken zijn dat het was de plaats waar Rachab en haar familie werden verzameld. Toen de Israëlische soldaten de string zagen, gedownload en opgeslagen hen Rachab en haar familie zijn van de vernietiging net als de spionnen had beloofd.

Een foto van de congregatie

S Kokan Rachab is een beeld van de gemeente. Ze is een heidens, een prostituee en een zondaar die zijn geloof in de God van Israël bekent. Ze geeft, terwijl het gevoel voor het Joodse volk, dat is de reden voor haar redding.

Jericho is een beeld van deze wereld, die wordt opgeslagen voor hen. Rachab (Assembly) wordt verwijderd uit Jericho (World), voor die tijd dat de stad vernietigd en verbrand (de grote verdrukking)

Ruth

R UTS boek genaamd "redemption Love Story," en gaat over Naomi, een jood vrouw uit Bethlehem die hun land verliezen als gevolg van de hongersnood in Israël, en vervolgens gedwongen om Moab (Jordanië) te vluchten.

Kort daarna, haar man sterft en laat haar met rust en arm in een vreemd land. Na de hongersnood beurt Naomi terug naar Bethlehem met haar dochter Ruth, die heeft gezworen nooit om haar te verlaten. Ruth is een Moabitische vrouw die een van de zonen van Ruth, die ook gedood was getrouwd. Wanneer beide zijn terug in Bethlehem, zodat steeds een prominente jood man, Boaz, verliefd op Ruth en trouwt met haar.

Door de wet van verlossing en het huwelijk, ervaren we zowel Naomi en Ruth verlossing en Naomi terug te krijgen van hun land, zij had verloren.

Een foto van de congregatie

H istorien van Ruth is een verbazingwekkend verhaal van de geboorte, heil en verlossing, maar geeft ook een symbolisch beeld van de congregatie en verdrukking.

Naomi is een beeld van Israël, en Ruth is een beeld van heidense Vergadering die getrouwd is met förlösaren, de joodse man Boaz, die een beeld van de Messias. Naomi moesten hun land te ontvluchten als gevolg van hongersnood, net zoals Israël 2000 jaar geleden werd verbannen uit haar land. De parochie had een deel van de Messiah van gelovige Joden, terwijl de verharding in de getroffen deel van Israël (Romeinen 11:25).

Op weg naar Israël verlossen (Naomi), dus neem de Messias een heidens huwelijk (Ruth). Boaz koopt en bespaart zowel Ruth en Naomi in de situatie waarin ze zich bevinden, en stelt tenslotte Israël (Naomi) volledig.

Gered van de verdrukking

S amtidigt dus is het verhaal van Ruth, een beeld van de kerk die de Heer redt ontsnappen verdrukking.

We zien drie situaties in hoofdstuk drie die getuigen van dit. Ten eerste, Ruth gaat naar  tröskeplatsen  als haar moeder haar vroeg. Ten tweede, Boaz werd wakker en vond Ruth op  middernacht de tijd  toen ze hun toevlucht gezocht met hem. Ten derde, Ruth kreeg toestemming om  te verbergen onder de mantel Boas , die zijn rok over haar verspreid, en Boaz werd haar verlosser deze nacht.

Tröskeplatsen - Een foto van verdrukking

T röskeplatsen is een foto van oordeel en verdrukking wij in verschillende plaatsen in zowel OT en NT (Amos 1: 3, Jes 21:10, 41: 14-16, Openbaring 14: 19-20).

De nacht en de ochtend is ook een beeld van zowel de Verdrukking, Oordeel en restauratie. Jezus sprak van de nacht komen waar geen mens kan werken (Johannes 11: 9), en Paulus waarschuwt dat de dag des Heren, dat is een tijd van oordeel zal komen als een dief in de nacht (1 Thessalonicenzen 5: 2).

Tijdens Boas beschermingsmantel

Ruth 3: 9 - "Wie ben jij?" Vroeg hij. Ze antwoordde: "Ik ben Ruth, uw dienstmaagd. Spreid je manteflik over uw dienstmaagd, want Gij zijt mijn verlosser.

R had te verbergen onder de mantel Boas aan zijn voeten tot de nacht voorbij was en het was 's ochtends weer.

Op dezelfde manier, zal de Heer te beschermen en zijn gemeente te verbergen in de tijd van toorn, de volgende nacht, totdat de duisternis verdreven en ochtend aanbreekt. Vergadering plaats tijdens de Verdrukking, zal onder de mantel van de Heer, het hemelse Jeruzalem, en onder het beschermheerschap van de hemelse kamers.

Kom mijn volk en ga in uw binnenste kamers

Jesaja 26: 17-21 - Als een zwangere vrouw kronkelen als ze op het punt om te bevallen, en roepen hun pijn, zo is het met ons tot U, o Heer. We bedacht en kronkelde, maar we gaven geboorte aan wind. We hebben niet verdiend heil in het land, en niemand is geboren om te leven op aarde. Maar uw doden zullen leven, hun lichaam zal stijgen. Word wakker en zingen, gij, die in het stof leven, want uw dauw is dauw van licht, en van de aarde zal de doden te geven. Kom mijn volk en ga in uw binnenste kamers, sluit de deuren achter je. Verberg u voor een kort moment, totdat de toorn is voorbijgegaan. Want zie, de HERE komt uit zijn plaats om de bewoners van de aarde te straffen voor hun ongerechtigheid. De aarde zal blootleggen hun bloed schulden en hun verslagenen niet langer verbergen.

D et dit hoofdstuk van Jesaja bestaat uit verbazingwekkende verzen die getuigen van de Heer, die zijn volk, die hij zal verbergen en bewaar ze in hun kamers in verband met de toorn van de tijd in te stellen in de aarde zal roepen dragen.

We kunnen niet zien dat deze passage uit Jesaja ooit tevoren is voldaan. Het maakt ook niet eens met de opstanding, dat Jezus predikte, en Daniel vertelt Dan 12: 2, waarvan we weten dat er zal gebeuren na de Verdrukking en niet eerder. Hier spreekt Jesaja in plaats van een opstanding die voor het eerst optreedt wanneer de Heer zijn volk noemt in hun kamers, en voor en voor de toorn van God en de oordelen gaat uit over de aarde.  

Als een vrouw met kind

Openbaring 12: 1-6 - Een groot teken verscheen aan de hemel: een vrouw, bekleed met de zon, met de maan onder haar voeten en een krans van twaalf sterren op haar hoofd. Ze is zwanger en schreeuwde het uit en pijn om te baren.

P op dezelfde manier als Jesaja, Johannes ziet een vrouw in verband met de eindtijd is zwanger en baart. De kerk is nooit gepresenteerd als een barende vrouw in de Bijbel, maar het maakt de andere kant, Israël. De vrouw is een beeld van zowel de Messiaanse Joden van Jezus tijd, en de Messiaanse Joden tijdens de verdrukking.

Israël heeft drie geboorten ze moet doorlopen voordat ze gaat in het jaar 1000. koninkrijk. Alle drie van deze geboorten zijn beschreven in Jesaja hoofdstuk 66:

Jesaja 66: 7-8 - Voor Zion iemand travail gekend hebben, geeft ze geboorte om de baby (Jezus). Voordat weeën komt over haar, heeft ze het leven geschonken aan een mannelijk kind. Wie heeft zoiets? Wie heeft zoiets gezien gehoord? Kan een land komen tot leven in een enkele dag (1948), of een natie in één keer (de redding van Israël) worden geboren, omdat Sion geboorte te geven aan hun kinderen al bij weeën beginnen?

Dus, in verband met de moeite, die Israël zal ervaren, en voor de toorn van de tijd, zal de Heer laat de doden opgewekt worden, en hij zal zijn mensen op te roepen om zich te verbergen in zijn kamer.

Kom mijn volk

"K over mijn volk", wat eigenlijk betekent "verdwijning" of "onzichtbaar", is een verbazingwekkende parallel aan de ervaring van John had in Openbaring hoofdstuk 4, waar hij een open deur in de hemel zag, en op hetzelfde moment hoorde de stem van God als een trompet op dezelfde manier zei: "Kom hier." Direct na God, koud wordt John gevangen tot de troon van God, waar hij uit de hemel ziet verdrukking gespeeld op aarde.

John vertegenwoordigt deze kerk dat hetzelfde op uppryckandets dag zullen ervaren. Door middel van een commando, een stem van de aartsengel en de bazuin van God, de gemeente zal worden ingehaald in de hemel en ziet verdrukking ontvouwen aarde.

Daniel

H istorien over Daniel en de drie mannen in de vurige oven, is een van de verhalen van het Oude Testament, dat een duidelijk beeld van de verdrukking en de toekomst voltooiing te laten zien.

Daniel is doordrenkt van eschatologie, dromen, visioenen en wat het einde der tijden te doen geweest. In tegenstelling tot het boek Openbaring, dat is een gedetailleerde beschrijving van de verdrukking, variërend Daniel over een veel langere tijdshorizon, zowel vooruit en achteruit in de tijd.

Daniel - een beeld van de gemeente

H istorien over Daniel en zijn drie vrienden, vindt plaats aan het begin van de Babylonische ballingschap, waarbij alle vier dienen tijdens de Babylonische koning.

Net als Joseph, wordt Daniel verhoogd in een positie dat alleen de koning zich over hem. In Openbaring, is de kerk ook instellen om te dienen als priesters en koningen op deze aarde. Iets dat in het Millennium zal worden afgerond. Op die manier, dit is Daniel een beeld van de gemeente.

Prototype van de Antichrist

K Young Nebukadnezar, dat is een duidelijk voorbeeld van de Antichrist, had een beeld van goud op de vlakte van Dura in Babylon te zetten. Het Merk op, dat het beeld is zestig el hoog en zes ellen, die kan worden vergeleken met de Antichrist spraak 666

Nebukadnezar dwingt iedereen neer te vallen en te aanbidden dit standbeeld set, waarin de gevolgen voor degenen die ongehoorzaam waren in de vurige oven worden geworpen. De brandende oven is een afbeelding van Gods toorn en de grote nood in de verdrukking. 

Geworpen in de vurige oven.

Malachi 4: 1 - Ziet, de dag komt, brandende als een oven.

S adrak, Mesach en Abednego weigerde te buigen voor het standbeeld Nebukadnezar, en zij werden in de vurige oven gegooid.

De koning beval dat de oven moet worden zevenmaal heter dan je ooit hebt gezien dat het is, en er is een beeld van perfectie spraak. De Heer heeft zijn engel die Sadrach, Mesach en Abednego beschermd in de vurige oven, en ze kwamen zonder enige schade of gevolgen van de brand. 

Waar is Daniel

M men het roept de vraag van dit verhaal is waar Daniel is ergens. Was hij een van degenen die de knie boog voor het standbeeld? Waarom was hij niet aanwezig, en waarom was hij niet ook geworpen in de vurige oven?

We kunnen er vrij zeker van zijn dat Daniel de knie tot standbeeld Nebukadnezar's niet wordt gebogen. Daniel was gewoon niet aanwezig waar iedereen het standbeeld zou aanbidden, of op de brandende oven van het lijden. God had genomen "hem weg." 

Israël en de Kerk

B eskrivningen als de koning had deze mannen in de vurige oven was dat er drie joodse mannen (Dan 3:12). De drie joodse mannen is, met andere woorden, een beeld van de uitverkorenen Israel, en Daniel is een beeld van de gemeente.

Daniel (Assembly), de geliefde (Daniel 10:11), is bewaard gebleven uit de tijd en plaats als het gaat om de vurige oven (verdrukking), terwijl zijn drie vrienden (Israël residu), is bewaard gebleven in het midden en door trängslen.

conclusie

G eNom deze verhalen van Enoch, Lot, Rebecca en Isaac, Ruth, Rachab, en Daniël, kunnen we een patroon en een rode draad te zien.

We zien de symbolische evenementen die een afspiegeling is en wijst op de huishouding, op Montage tijd leven we in. Daar kunnen we zien dat de Heer geen betrekking heeft op dezelfde manier met de Kerk, die hij doet met Israël. Beide groepen redding van de Heer heeft een uniek plan, die hij zal voltooien. De Heer zal het behoud van Israël reisde voor de Antichrist en de verdrukking, die hij hun verbonden en beloften zal volledig door.

Gods plannen voor zijn kerk

P op de zelfde manier, de Heer ook zijn plannen met zijn lijf en de bruid, de kerk van God te voltooien. Verdrukking is niet bedoeld voor de bruid van de Heer, dus daarom Jezus zal halen en verwijder de bruid voor toen dat de oordelen van God uit zal gaan over de aarde.

De kerk is gered van de tijd en plaats als het gaat om verdrukking en oordeel definitief. Zalige hoop, onze God en Heer Jezus Christus, die zal ons redden uit het arrest.

Jezus komt spoedig! 


Ga naar Miakel Walfridssons blogs: 

http://pretribcenter.blogspot.com/

http://denytterstatiden.blogspot.com/

http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/


Publicerades söndag, 13 oktober 2019 17:30:24 +0200 i kategorin Mikael Wahlfridsson och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Alzo lief heeft God de wereld dat Hij Zijn eniggeboren Zoon [Jezus], voor een ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft." - 03:16

"Maar zo veel als  ontving  Hem [Jezus], hun heeft Hij macht gegeven om kinderen van God te worden, hun, die in zijn naam geloven." - Johannes 1:12

"Dat als u met uw mond belijdt dat Jezus de Heer is en uw hart gelooft dat God hem uit de doden opgewekt, zult u worden gered." - Rome 10: 9

Wilt u gered en krijg al je zonden vergeven? Bid dit gebed:

- Jezus, ontvang ik je nu en belijd je als Heer. Ik geloof dat God u uit de doden opgewekt. Dank u dat ik nu ben gered. Dank u dat u mij hebt vergeven en dank u dat ik nu een kind van God. Amen.

Hebt u Jezus ontvangt in gebed boven?

"Alzo lief heeft God de wereld dat Hij Zijn eniggeboren Zoon [Jezus], voor een ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft." - 03:16

"Maar zo veel als  ontving  Hem [Jezus], hun heeft Hij macht gegeven om kinderen van God te worden, hun, die in zijn naam geloven." - Johannes 1:12

"Dat als u met uw mond belijdt dat Jezus de Heer is en uw hart gelooft dat God hem uit de doden opgewekt, zult u worden gered." - Rome 10: 9

Wilt u gered en krijg al je zonden vergeven? Bid dit gebed:

- Jezus, ontvang ik je nu en belijd je als Heer. Ik geloof dat God u uit de doden opgewekt. Dank u dat ik nu ben gered. Dank u dat u mij hebt vergeven en dank u dat ik nu een kind van God. Amen.

Hebt u Jezus ontvangt in gebed boven?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 3 december 2020 00:15
Först vill jag TACKA för att jag får leva i ett land i fred. Och för att det finns öppna kyrkor att få till mitt i denna pandemi. Mitt böneämne: jag är fortfarande rätt dålig efter hjärnskakning.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp