481 online! | Sidvisningar idag: 131 116 | Igår: 160 359 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Jerusalém

Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Israel

Image: Mundo hoje. 

4.000 líderes de oração se reuniram em Jerusalém, em Israel para rezar pelas nações do mundo. Parece bom, mas é apenas um senão: É completamente antibíblica!

Por que Jesus diz e que a Bíblia diz?

E disse-lhes: "Ide por todo o mundo e pregai o evangelho a toda criatura. 

Marcos 16:15

"Mas quando o Espírito Santo que descerá sobre vós, e sereis minhas testemunhas em Jerusalém, em toda a Judéia e Samaria e até a terra." 

At 1: 8

Jesus ordenou aos seus discípulos em Marcos 16:15 que eles iriam ir a todo o mundo e pregar o evangelho. Isso ele também diz em Atos 1: 8. Eles começariam em Jerusalém, em seguida, Judéia, Samaria, em seguida, em seguida, todo o caminho para a terra. 

Ide por todo o mundo

Eles não basta para resolver Jerusalém, mas que iria sair para o mundo. Mas o que eles fizeram? Eles ficou em Jerusalém, apesar das ordens expressas de Jesus!

Mas então eclodiu uma severa perseguição contra a igreja em Jerusalém, e todos, exceto os apóstolos, foram espalhados por toda a Judéia e Samaria.

E Saul tinha concordado que ele foi morto. No mesmo dia, rompeu uma grande perseguição contra a igreja em Jerusalém, e todos, exceto os apóstolos, foram espalhados por toda a Judéia e Samaria.

At 8: 1

Só então os discípulos fazer o que Jesus lhes ordenara. 

Aqueles que tinham sido espalhados pregando o evangelho. 

At 8: 4

E se os discípulos teve que deixar Jerusalém e começar a sair ao mundo para pregar o Evangelho de Jesus, então nós também entendemos completamente antibíblica para voltar a Jerusalém em Israel, para rezar para as nações! Jesus realmente disse que iria entrar em todo o mundo e pregai o evangelho a toda criatura!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 20 September 2018 13:56 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bertil Rosenius

Varför är en bönesamling i Jerusalem mer obiblidk än en i en småländsk småstad? Bön och evangelisation står ju inte i opposition till varandra.

Eller...

Har jag missat något - 😯?

Svara -   - 20/9-18 15:28 -


Christer Åberg

Svar till Bertil Rosenius.

Har jag missat något - 😯?

Japp, svaret har du i artikeln!

Svara -   - 20/9-18 15:34 -


Bertil Rosenius

Svar till Christer Åberg.

Kollar i ViD, om där står ngt mer. Annars står min undran kvar.

Svara -   - 20/9-18 16:45 -


Lena Henricson

Förlåt🤔men är Kinas missionssatsning BACK TO JERUSALEM också obiblisk då?

Svara -   - 20/9-18 16:53 -


Kalle

Christer, du får nog jobba på det där med logik. Nej, det är inte obibliskt att samlas i bön.

Svara -   - 20/9-18 16:55 -


Bengt

Vi behöver be för att utrustas med kraft

När vi ska ut

Svara -   - 20/9-18 17:19 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Helt riktigt, Christer missbedömer lite här. Det står ingenstans att de prompt skulle lämna Jerusalem utan de skulle vara vittnen både där och utöver hela jorden...

Jesu Kristi frid...

Svara -   - 20/9-18 17:59 -


Sam G Ö

Nej Christer det är inte obibliskt att samlas i Jerusalem och be för världens nationer, nu har du nog missat något. Varför skulle det vara mer obibliskt i Jerusalem som till exempel i Helsingfors eller Oslo?

Svara -   - 20/9-18 20:09 -


Stefan Jonasson

Det är en väldig fokusering på Jerusalem och firanden av judiska högtider trumpet fester och allt möjligt.. Och en massa konstiga profeteranden om uppryckelsen och tidpunkten för JESUS återkomst.. Varför är det så många som har *Ministries i Jerusalem jag tror att många har gjort det till en affärsverksamhet.. Jag läste i världen idag att en amerikansk kvinnlig profet skulle vara med.. "Amerikansk profet" det låter väldigt skumt alla som går omkring och kallar sig profeter och och har "Ministries" i Jerusalem och tigger pengar 💵 av troende över hela världen har inte mitt förtroende... Ha överseende med min kritik jag har hört så många konstiga profeter på you tube att jag tappat all respekt för så kallade profeter.. Jag tror att dom flesta *profet Ministries*är ute för att tjäna pengar 💵 på lättlurade människor.. Som skänker av sina hederligt förtjänade pengar 💵 jag vill inte kasta ut barnet med badvattnet men det är många bedragare som har nässlat in sig i kyrkans arbete att förkunna evangelium för hela världen 🌏 vi ska inte svälja allt vi måste vara medvetna och ha urskilljnings förmåga. Det är bra att alla samlas och ber i Jerusalem det kommer säkert att bli en välsignelse GUD hör dom heligas böner. Men varför skulle GUD höra bönerna bättre från Jerusalem än om dom troende ber tex i korpilombolo.

Svara -   - 20/9-18 22:52 -


Christoffer

Men nån stans måste de ju samlas😊. Eller? Vad är problemet med detta egentligen. Äh för mycket felsökande i ALLT🤨

Svara -   - 21/9-18 01:29 -


Christoffer

Bättre att försöka se det positiva istället för att ständigt söka fel i allt.

Svara -   - 21/9-18 01:31 -


Stefan Jonasson

Hur kan man se något positivt i att det finns bedragare som kallar sig själv profeter och startar storartade Ministries som affärs verksamheter och plundrar lättlurade människor dom har infiltrerat kyrkan och larvar sig med att profetera om allt möjligt det är väl bra att be profeterna är dom som det står om i bibeln jesaja jeremia och dom andra gubbarna... Dom som påstår sig vara profeter i dag är det inte .... Att hålla på att sia om framtiden är som spådom förklädd till kristendom.... Det som är Stad fäst av apostlarna och profeterna är det som gäller sen kanske vi tolkar det på olika sätt...

Svara -   - 21/9-18 02:36 -


Stefan Jonasson

Hur kan man se något positivt i att det finns bedragare som kallar sig själv profeter och startar storartade Ministries som affärs verksamheter och plundrar lättlurade människor dom har infiltrerat kyrkan och larvar sig med att profetera om allt möjligt det är väl bra att be profeterna är dom som det står om i bibeln jesaja jeremia och dom andra gubbarna... Dom som påstår sig vara profeter i dag är det inte .... Att hålla på att sia om framtiden är som spådom förklädd till kristendom.... Det som är Stad fäst av apostlarna och profeterna är det som gäller sen kanske vi tolkar det på olika sätt...

Svara -   - 21/9-18 02:37 -


Stefan Jonasson

Jag kanske låter lite aggressiv om det här ämnet men man blir så trött på allt svammel.. Jag har sett god channel dom bara pratar om häftiga mirakler med reklamavbrott där dom vädjar och tigger pengar 💵

Svara -   - 21/9-18 02:57 -


Leif Boman

Svar till Stefan Jonasson .

Ja, Stefan, där har du helt rätt. Där det tiggs om pengar hela tiden så finns det åtminstone mycket av mänsklig inblandning. Man har missat det David säger:

Jag har varit ung och är nu gammal, men jag har inte sett den rättfärdige övergiven eller hans barn tigga om bröd.

Psaltaren 37:25

Den som har det rätt ställt med vår Fader Gud behöver aldrig tigga eftersom Gud är en god Gud som förser, och speciellt förser Han väl sina egna barn om jag inte misstolkat Bibeln...

Svara -   - 21/9-18 07:53 -


Mikael W

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan, jag tror att den Kristna tidningen Vakttornet, som är störst och mest utspridd av alla tidningar i världen , inte hade blivit möjlig utan att pengar hade samlats in.

Många människor runtom i världen har kunnat ta emot ett Kristet budskap tack vare givmilda människor

Svara -   - 21/9-18 09:15 -


Tomas N

Bra artikel Christer! Det är bra om kristna som bor i området samlas i Jerusalem och ber eller om man åker från alla håll till att be för Israel i Jerusalem.

Men att platsen Jerusalem skulle ha en särskild smörjelse när det gäller världen hittar jag inte i det nya förbundet.

Man får inte extra poäng på det.

Svara -   - 21/9-18 09:51 -


AnnMarie

Svar till Mikael W.

Vad är det som är så bra med att Jehovas Vittnens Vakttornet sprids över hela världen???🤔😧

Svara -   - 21/9-18 09:52 -


Tomas N

Svar till Mikael W.

Mikael,du brukar vara väldigt ironisk ofta.

Hoppas det är därför du kallar vakttorrnet en kristen tidning.

Fast det låter hårt så finns bl a i Galaterbrevet en del om andra och falska evangelium. Gud har dömt dem (JV) och de har inte lyssnat till tillrättavisning från andra kristna.

Men nåd och omvändelse finns ännu för alla att få.

Svara -   - 21/9-18 09:58 -


Mikael W

Svar till Tomas N.

Vakttornet .... är en kristen tidskrift som utges av Jehovas vittnen sedan 1879. Vakttornet är världens största och mest spridda tidning.

Citat: Wikipedia

Svara -   - 21/9-18 11:44 -


John-Erik Hennersson

Hur kan det vara "helt obibliskt att åka till Jerusalem och be för världens nationer"? Sant frågar sig Bertil Rosenius vad det är för skillnad mellan att be i Jerusalem eller en småländsk småstad. Samtalet mellan den samaritiska kvinnan och Jesu, som Johannes återger och som vi kan läsa om i Joh. 4 ger oss svaret på detta böneinitiativ för världens nationer.

John-Erik Hennersson.

Svara -   - 21/9-18 11:49 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Vad är det som är så bra med att Jehovas Vittnens Vakttornet sprids över hela världen??

Jag kommenterade Stefan, med att ge ett exempel på att det kan behöva samlas in pengar ibland för att uppnå resultat. Att exempelvis dela ut barnbiblar till fattiga barn fungerar inte om ingen donerar pengar till detta. Man kan inte räkna med att ett Muslimskt lands regering, eller ett Kommunistiskt/Socialistiskt lands regering, ska finansiera utdelning av biblar och annan Kristen litteratur med finansiering från skattemedel.

Det är därför av stor vikt, om Guds rike ska kunna växa, att en sanningsenlig Kristen försöker att med hjärtat ge sitt 10:e (oavsett om detta står i GT eller NT).

(men jag förstår vad Stefan försöker säga, och jag håller med honom i sak)

http://www.kkc.n.nu/literature

Tomas N: Jag har talat!

Svara -   - 21/9-18 11:55 -


AnnMarie

Svar till Mikael W.

Tack för ditt svar!

Då förstår jag vad du menande!

Svara -   - 21/9-18 12:09 -


Tomas N

Svar till Mikael W.

Jag förstod att det fanns en huvuddiskussion bakom som säkert är bra. Jag reagerade bara på att du kallade vakttornet en kristen tidning och att att den sprids är något bra.

Även i liknelser som du gjorde så har man möjligheten att säga något bra eller mindre bra.

Det spelar ingen roll vad Wikipedia säger,förmodligen är de emot Gud och skrattar åt troende. Huvudsaken är vad som är sant och vad Gud säger.

Jag skulle rekommendera att kalla vakttornet för en religiös tidning,så behålls människorespekten.

Se min kommentar som delvis en respons på att du brukar bryta in med ironi i diskussioner. Det var lite det jag gjorde här och tror inte att du förespråkar JV.

Det finns bakom detta med JV och falska läror ett stort allvar förstås.

Jag minns en bild som jag tror kan tala till oss även om det handlar mycket om pengar.

Bilden var konfiskerade falska rolexklockor i Thailand på 90 talet som man lät en ångvält köra över. Den som skapar ett original är nog inte så glad på dem som av olika skäl med vilja och outtröttligt sprider falska kopior, även till den grad att kopian blir mera känd än originalet

Svara -   - 21/9-18 14:36 -


Mikael W

Svar till Tomas N.

Tomas N, det är inte mitt jobb att döma Jehovas Vittnen. Jag skulle, hursomhelst, inte läsa en ända mening ur deras tidning "Vakttornet, men den lär vara bra att tända brasan med (och nu dömde jag väl dem indirekt ändå....)

Vad jag försökte säga vår broder Stefan, är att vi måste så-in våra pengar i Guds rike (och ge av vår tid), och det tro jag nog Stefan också håller med om....men vi ska ju självklart inte tjäna pengar på Jesus eller på vår Kristna tro....usch så hemskt.

Tänk att ta betalt för att be för någon sjuk. Så lågt får vi aldrig sjunka, och jag tror det är dem fasonerna som Stefan vänder sig emot.

Dock, jag tror Kristna har något att lära sig av Jehovas Vittnens flit. Tidigare gick jag förbi dem varje morgon. Dem (ca 5-7 stycken) stod troget och delade ut litteratur, och jag fick se många unga människor som nyfiket stannade och pratade med dem. Många invandrare....

Vi måste alltid vara självkritiska i det vi gör Tomas. Vi måste stanna upp och känna efter om vi leds utav Herren, eller försöker vi gå före och leda Herren? Speciellt vi män har ju en förmåga att starta upp en massa projekt, som inte har sin förankring hos Herren

Många vet inte idag vem Jesus är....hur talar vi om det för folk? Med att sprida tidskrifter, starta radioprogram, gatuevangelisation, eller Kristna TV-stationer?

Vi måste jobba på bred front, men det behövs ofta en viss mängd insamlade pengar....det är ju inte mycket som är gratis. Som exempel så har sannolikt apg29 kostnader (?) för att driva den här bloggen

Svara -   - 22/9-18 00:14 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Det skulle vara toppen att få plocka svamp tillsammans med dig. Bor du långt norrut...eller långt söderut?

Svara -   - 22/9-18 00:31 -


Anna Ivar

Svar till Stefan Jonasson .

"Den som gör min himmelske Faders vilja är min mor syster och bror"... Allt handlar väl om att varje enskild individ gör det Gud vill.

Då måste var och en söka Guds vilja även i detta. Vi ska alla en gång stå inför Gud för att höra vad Han har att säga om vårt livs gärning.

Bara en individ i sänder ska vi stå där inför Gud. Vi ska be, vad jag förstått, för det Gud lägger på vårt hjärta för dag och stund. Göra Hans fullkomliga vilja idag.

Vi behöver Guds nåd. Jag är tacksam för varje bedjare. Var de än befinner sig.

Svara -   - 22/9-18 09:21 -


Anna Ivar

Svar till Stefan Jonasson .

"Den som gör min himmelske Faders vilja är min mor syster och bror"... Allt handlar väl om att varje enskild individ gör det Gud vill.

Då måste var och en söka Guds vilja även i detta. Vi ska alla en gång stå inför Gud för att höra vad Han har att säga om vårt livs gärning.

Bara en individ i sänder ska vi stå där inför Gud. Vi ska be, vad jag förstått, för det Gud lägger på vårt hjärta för dag och stund. Göra Hans fullkomliga vilja idag.

Vi behöver Guds nåd. Jag är tacksam för varje bedjare. Var de än befinner sig.

Svara -   - 22/9-18 09:21 -


AnnMarie

Svar till Mikael W.

"Mellansverige"

Svara -   - 22/9-18 09:56 -


Stefan Jonasson

Jag förstår att kyrkan(GUDS församling) behöver samla in pengar till allt arbete för att fungera Det är självklart.. Men det finns alltid dom som skor sig så är det.. Jag kan väl förstå att det är frestande att stoppa in pengarna på sitt eget privata konto se bara på dom som så kallade apostlar och profeter som har hundratals miljoner i privat förmögenhet pengar 💵 som dom sugit ut av dom troenden.. Det är sanslöst oetiskt...

Svara -   - 22/9-18 10:30 -


Stefan Jonasson

Jag orkar inte ens prata med Jehovas längre (jag gör det om dom vill) men dom är verkligen envisa i att det är vakttornets tolkning som gäller dom har slutat komma till min dörr. Jag tog upp vad JESUS sa i Johannes evangeliet när dom kom för att gripa honom han frågade vem söker ni JESUS från nazaret JAG ÄR sa JESUS och dom föll till marken. Han sa GUDS namnet..

Svara -   - 22/9-18 11:53 -


AnnMarie

Svar till Stefan Jonasson .

Ja man måste oftast hålla hårt i sina pengar då man får uppmaningen att ge.Det bästa är att helt enkelt fråga Gud som vet exakt hur det står till och om det man ska ge till är förankrat i Guds plan.

Svara -   - 22/9-18 12:00 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Jag tror det är mycket viktigt att man ger för underlätta att Guds rike växer.

Det är även en välsignelse att få vara en givare, men det är ingen ide’ att ge om det inte känns rätt i hjärtat.

Personligen tycker jag många församlingar använder insamlade pengar till fel ändamål.

Kvinnor gillar att shoppa och många män startar projekt som inte har förankring i Guds vilja

(Jag hittade ca 20 kantareller med knallröd hatt, med vita prickar på)

Svara -   - 22/9-18 13:52 -


Mikael W

Svar till Anna Ivar.

Anna Ivar,

Det du skriver är riktigt bra och mycket viktigt. Du har verkligen förstått vad det handlar.

Vi Kristna kommer inte att dömas (död/liv), däremot kommer vi att stå inför Herren och få redovisa för hur vi har använt de gåvor vi rustats med för att tjäna Honom för Hans rike.

Vi kommer således att be-dömas utifrån våra gärningar, och vi får inga poäng för att vi bemästrade någon annan på den här bloggen, eller närvarade på samtliga årets Gudstjänster i en kyrka

Varje dag handlar om att lägga undan sin egen vilja och istället följa Guds vilja

Svara -   - 22/9-18 19:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?O indesejado - Parte 21

o indesejado

Meu continuou e comovente história de mim como um menino indesejável. 

3

Läs allt!


para trás e terra da Lua sobre a mesma imagem

Lua e Terra

O satélite chinês Longjiang-2 fotografou a lua para trás e terra na mesma imagem.

82

Läs allt!


O indesejado - Parte 20

o indesejado

A continuação da história angustiante de minha infância como um filho indesejado.

5

Läs allt!


escola LGBTQ ensina que ser o homem não é

escola LGBTQ ensina que ser o homem não é

New Dagbladet. 

primeira faculdade LGBT da Suécia oferece treinamento anual para as pessoas LGBT e feministas em quebrar as normas. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


As mulheres podem agora fazer o aborto durante a gravidez, em Nova York

Como foi nos dias de Noé ...

Por Mikael Walfridsson  No mesmo dia, a lua de sangue brilhou no céu sobre New York, tomou a cidade, que agora você pode realizar um aborto que se aplicam em toda a gravidez da mulher.

45

Läs allt!


Rapture ou tribulação?

Rapture ou tribulação?

Por Holger Nilsson Seria errado eu ea tribulação difícil irrompe, vou declarar imediatamente que este é um cumprimento profético e devemos afastar-se do Anticristo, e vamos ter de passar por enormes sofrimentos. Mas se eu estou certo e todo mundo que pensa assim - que Jesus pode vir a qualquer momento e fazê-lo -, em seguida, aqueles que não pregam nenhuma oportunidade de corrigir a sua mensagem, o que podemos fazer.

18

Läs allt!


O indesejado - Parte 19

O indesejado - Parte 19

Nesta parte eu vou lhe dizer o evento muito angustiante, o que aconteceu com Michael como eu entrou em uma briga com a última parte.

4

Läs allt!


rapper "cristão" preso por estuprar uma mulher com deficiência no lar de idosos

Eu acho que é claro, não uma palavra que uma enfermeira bater se ele é culpado do estupro de uma mulher com deficiência, um cristão.

6

Läs allt!


arrebatamento do crente - Parte 4

Christer Åberg entrevistando a casa de Holger Nilsson sobre arrebatamento do crente. Parte 4 de 10.

0

Läs allt!


aviões russos voaram em território sueco, sem autorização

aviões russos voaram em território sueco, sem autorização

Imagem: Aftonbladet. 

Três aviões militares russos voavam sem permissão em um curto espaço de tempo em território sueco no sábado. A aviões SIGINT, e dois aviões voaram sobre Karlshamn.

12

Läs allt!


falso deus do Islã não é minha

falso deus do Islã não é minha

Leitor de Correio por Stefan Eliasson

Cristãos e muçulmanos adoram o mesmo Deus? Islam ensina que o Alcorão é a última das revelações de Deus, que substituiu as escrituras anteriores, ou seja, a Torá ea Bíblia. Isto significa que similaridades no cristianismo e do islamismo deve ser abrangente. Se você estudar o tópico logo descobre que o pedido não pode ser mais falso.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


O indesejado - Parte 18

Christer Åberg indesejado

A parte 18 da minha série sobre a minha infância. Viemos para a escola quando eu comecei na sétima série. Esta parte irá surpreendê-lo, o que ele fez por mim quando aconteceu.

3

Läs allt!


Migration Board fazendo as perguntas erradas para determinar se você é um cristão

test2

A maioria das 12 perguntas do conselho de Migração são completamente impossível de responder, e também completamente ineficaz quando realmente necessário apenas uma questão de determinar se alguém é um cristão ou não.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

New Age abre o caminho para o Anticristo

New Age abre o caminho para o Anticristo

Por Holger Nilsson  Na década de 1980, temos mais e mais se deparar com o termo "Nova Era". Ainda assim, no entanto, muitos intrigado com o que a Nova Era é uma coisa, apesar do fato de que milhões em todo o mundo foram tocadas, afetados e envolvidos nesta tendência agora varrendo a frente. Por exemplo, no final do ano 1986-1987, Véspera de Ano Novo, foram os milhões de pessoas que entraram em meditação, trance e atos rituais. Não foi por acaso que isso aconteceu mas foi um esforço coordenado das pessoas da Nova Era em todo o mundo.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Será que a pessoa que mudou de sexo para o céu?

transsexual

Será que as pessoas para o céu que mudou de sexo através de cirurgia?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Pecadores?

amigos

Leitor de Correio por David Billström Jesus é o nosso modelo principal para chegar a pessoas que não são crentes. Quando Jesus andou na terra, ele sabia o que estava acontecendo nas pessoas que vieram com ele. Ele é o mesmo hoje.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, lördag 16 februari 2019 kl. 22:34

Jesus söker: Julia, Julius!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Um museu McJesus crucificado em Israel

Crucify McJesus

Foto: SVT. 

Protestos em Israel contra Jani Leinonen McJesus "artwork" representando um Ronald McDonald crucificado.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


O indesejado - Parte 17

Christer Åberg greet

Agora eu continuo com a minha agitação e apreciada série de minha infância. A história vai aumentar em intensidade e tornar-se ainda mais dramática. Alguns seção muito excitante e emocionante agora está à frente.

0

Läs allt!


Um Jesus silêncio - O homem que matou a voz de Deus - Parte 6

soldado romano

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipas nos encontrar de novo na história bíblica. Desta vez, ele está diante de Jesus. Ele tinha então três anos desde que a decapitação de João Batista.

2

Läs allt!


lista Evil - O homem que matou a voz de Deus - Parte 5

soldado

Por Hans Jansson , Uppsala Há algo "inteligente" e do mal de ações de Herodes no contexto que estamos descrevendo. Isso me leva ao que está escrito no livro de Gênesis.

5

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

14

Läs allt!


"Deus abençoe o aborto e os Estados Unidos da América"

Leitor de Correio por Nils 

Aborto - Mom

A mulher agora tinha um programa Netflix Air onde ela presta homenagem ao aborto, e conclui com as palavras: "Deus abençoe o aborto e os Estados Unidos da América", e cantar e dançar para ele.

38

Läs allt!


No inferno, atormentado pecadores

Se você vai para o inferno, você atormentado. Isso é o que o inferno é para. Assim como o homem rico em Lucas 16, você vai ser atormentado pelas chamas. Todos os pecadores vão para o inferno, e eles vão lá para ser atormentado.

103

Läs allt!


Os recém-nascidos já são um 'ex'

Os recém-nascidos já é um ex

Foto: Screenshot do Facebook. 

Moradores de Nova York agora podem mudar seu sexo sem um atestado médico. Além disso, eles podem até mesmo mudar o sexo do seu recém-nascido.

5

Läs allt!


Se você nasceu no corpo errado, você pode nascer de novo

Loui Areia

Foto: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Areia, 26, é uma estrela de andebol sueco que agora deixa de jogar handebol a ser investigado por disforia de gênero. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Obrigado Satan inspiração

Leitor Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Obrigado Satan inspiração

Imagem: De TV4. 

Preço de Melhor Ator foi para o ator Christian Bale no vice filme, que agradeceu a sua inspiração: Satanás.

43

Läs allt!


America News sobre a Suécia: microchips implantados para a gestão de moeda na Suécia

Leitor de Correio por Nils 

microchip

Em Estocolmo, Suécia, escolha 1000 para escolher Loja com uma pequena Microsystems. Fichas implantado sob sua pele.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 468 946 976 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 174 kommentarer och 61 940 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp