645 online! | Sidvisningar idag: 139 937 | Igår: 185 081 |

www.apg29.nu


Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Jerusalém

Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Israel

Image: Mundo hoje. 

4.000 líderes de oração se reuniram em Jerusalém, em Israel para rezar pelas nações do mundo. Parece bom, mas é apenas um senão: É completamente antibíblica!

Por que Jesus diz e que a Bíblia diz?

E disse-lhes: "Ide por todo o mundo e pregai o evangelho a toda criatura. 

Marcos 16:15

"Mas quando o Espírito Santo que descerá sobre vós, e sereis minhas testemunhas em Jerusalém, em toda a Judéia e Samaria e até a terra." 

At 1: 8

Jesus ordenou aos seus discípulos em Marcos 16:15 que eles iriam ir a todo o mundo e pregar o evangelho. Isso ele também diz em Atos 1: 8. Eles começariam em Jerusalém, em seguida, Judéia, Samaria, em seguida, em seguida, todo o caminho para a terra. 

Ide por todo o mundo

Eles não basta para resolver Jerusalém, mas que iria sair para o mundo. Mas o que eles fizeram? Eles ficou em Jerusalém, apesar das ordens expressas de Jesus!

Mas então eclodiu uma severa perseguição contra a igreja em Jerusalém, e todos, exceto os apóstolos, foram espalhados por toda a Judéia e Samaria.

E Saul tinha concordado que ele foi morto. No mesmo dia, rompeu uma grande perseguição contra a igreja em Jerusalém, e todos, exceto os apóstolos, foram espalhados por toda a Judéia e Samaria.

At 8: 1

Só então os discípulos fazer o que Jesus lhes ordenara. 

Aqueles que tinham sido espalhados pregando o evangelho. 

At 8: 4

E se os discípulos teve que deixar Jerusalém e começar a sair ao mundo para pregar o Evangelho de Jesus, então nós também entendemos completamente antibíblica para voltar a Jerusalém em Israel, para rezar para as nações! Jesus realmente disse que iria entrar em todo o mundo e pregai o evangelho a toda criatura!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 20 September 2018 13:56 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bertil Rosenius

Varför är en bönesamling i Jerusalem mer obiblidk än en i en småländsk småstad? Bön och evangelisation står ju inte i opposition till varandra.

Eller...

Har jag missat något - 😯?

Svara -   - 20/9-18 15:28 -


Christer Åberg

Svar till Bertil Rosenius.

Har jag missat något - 😯?

Japp, svaret har du i artikeln!

Svara -   - 20/9-18 15:34 -


Bertil Rosenius

Svar till Christer Åberg.

Kollar i ViD, om där står ngt mer. Annars står min undran kvar.

Svara -   - 20/9-18 16:45 -


Lena Henricson

Förlåt🤔men är Kinas missionssatsning BACK TO JERUSALEM också obiblisk då?

Svara -   - 20/9-18 16:53 -


Kalle

Christer, du får nog jobba på det där med logik. Nej, det är inte obibliskt att samlas i bön.

Svara -   - 20/9-18 16:55 -


Bengt

Vi behöver be för att utrustas med kraft

När vi ska ut

Svara -   - 20/9-18 17:19 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Helt riktigt, Christer missbedömer lite här. Det står ingenstans att de prompt skulle lämna Jerusalem utan de skulle vara vittnen både där och utöver hela jorden...

Jesu Kristi frid...

Svara -   - 20/9-18 17:59 -


Sam G Ö

Nej Christer det är inte obibliskt att samlas i Jerusalem och be för världens nationer, nu har du nog missat något. Varför skulle det vara mer obibliskt i Jerusalem som till exempel i Helsingfors eller Oslo?

Svara -   - 20/9-18 20:09 -


Stefan Jonasson

Det är en väldig fokusering på Jerusalem och firanden av judiska högtider trumpet fester och allt möjligt.. Och en massa konstiga profeteranden om uppryckelsen och tidpunkten för JESUS återkomst.. Varför är det så många som har *Ministries i Jerusalem jag tror att många har gjort det till en affärsverksamhet.. Jag läste i världen idag att en amerikansk kvinnlig profet skulle vara med.. "Amerikansk profet" det låter väldigt skumt alla som går omkring och kallar sig profeter och och har "Ministries" i Jerusalem och tigger pengar 💵 av troende över hela världen har inte mitt förtroende... Ha överseende med min kritik jag har hört så många konstiga profeter på you tube att jag tappat all respekt för så kallade profeter.. Jag tror att dom flesta *profet Ministries*är ute för att tjäna pengar 💵 på lättlurade människor.. Som skänker av sina hederligt förtjänade pengar 💵 jag vill inte kasta ut barnet med badvattnet men det är många bedragare som har nässlat in sig i kyrkans arbete att förkunna evangelium för hela världen 🌏 vi ska inte svälja allt vi måste vara medvetna och ha urskilljnings förmåga. Det är bra att alla samlas och ber i Jerusalem det kommer säkert att bli en välsignelse GUD hör dom heligas böner. Men varför skulle GUD höra bönerna bättre från Jerusalem än om dom troende ber tex i korpilombolo.

Svara -   - 20/9-18 22:52 -


Christoffer

Men nån stans måste de ju samlas😊. Eller? Vad är problemet med detta egentligen. Äh för mycket felsökande i ALLT🤨

Svara -   - 21/9-18 01:29 -


Christoffer

Bättre att försöka se det positiva istället för att ständigt söka fel i allt.

Svara -   - 21/9-18 01:31 -


Stefan Jonasson

Hur kan man se något positivt i att det finns bedragare som kallar sig själv profeter och startar storartade Ministries som affärs verksamheter och plundrar lättlurade människor dom har infiltrerat kyrkan och larvar sig med att profetera om allt möjligt det är väl bra att be profeterna är dom som det står om i bibeln jesaja jeremia och dom andra gubbarna... Dom som påstår sig vara profeter i dag är det inte .... Att hålla på att sia om framtiden är som spådom förklädd till kristendom.... Det som är Stad fäst av apostlarna och profeterna är det som gäller sen kanske vi tolkar det på olika sätt...

Svara -   - 21/9-18 02:36 -


Stefan Jonasson

Hur kan man se något positivt i att det finns bedragare som kallar sig själv profeter och startar storartade Ministries som affärs verksamheter och plundrar lättlurade människor dom har infiltrerat kyrkan och larvar sig med att profetera om allt möjligt det är väl bra att be profeterna är dom som det står om i bibeln jesaja jeremia och dom andra gubbarna... Dom som påstår sig vara profeter i dag är det inte .... Att hålla på att sia om framtiden är som spådom förklädd till kristendom.... Det som är Stad fäst av apostlarna och profeterna är det som gäller sen kanske vi tolkar det på olika sätt...

Svara -   - 21/9-18 02:37 -


Stefan Jonasson

Jag kanske låter lite aggressiv om det här ämnet men man blir så trött på allt svammel.. Jag har sett god channel dom bara pratar om häftiga mirakler med reklamavbrott där dom vädjar och tigger pengar 💵

Svara -   - 21/9-18 02:57 -


Leif Boman

Svar till Stefan Jonasson .

Ja, Stefan, där har du helt rätt. Där det tiggs om pengar hela tiden så finns det åtminstone mycket av mänsklig inblandning. Man har missat det David säger:

Jag har varit ung och är nu gammal, men jag har inte sett den rättfärdige övergiven eller hans barn tigga om bröd.

Psaltaren 37:25

Den som har det rätt ställt med vår Fader Gud behöver aldrig tigga eftersom Gud är en god Gud som förser, och speciellt förser Han väl sina egna barn om jag inte misstolkat Bibeln...

Svara -   - 21/9-18 07:53 -


Mikael W

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan, jag tror att den Kristna tidningen Vakttornet, som är störst och mest utspridd av alla tidningar i världen , inte hade blivit möjlig utan att pengar hade samlats in.

Många människor runtom i världen har kunnat ta emot ett Kristet budskap tack vare givmilda människor

Svara -   - 21/9-18 09:15 -


Tomas N

Bra artikel Christer! Det är bra om kristna som bor i området samlas i Jerusalem och ber eller om man åker från alla håll till att be för Israel i Jerusalem.

Men att platsen Jerusalem skulle ha en särskild smörjelse när det gäller världen hittar jag inte i det nya förbundet.

Man får inte extra poäng på det.

Svara -   - 21/9-18 09:51 -


AnnMarie

Svar till Mikael W.

Vad är det som är så bra med att Jehovas Vittnens Vakttornet sprids över hela världen???🤔😧

Svara -   - 21/9-18 09:52 -


Tomas N

Svar till Mikael W.

Mikael,du brukar vara väldigt ironisk ofta.

Hoppas det är därför du kallar vakttorrnet en kristen tidning.

Fast det låter hårt så finns bl a i Galaterbrevet en del om andra och falska evangelium. Gud har dömt dem (JV) och de har inte lyssnat till tillrättavisning från andra kristna.

Men nåd och omvändelse finns ännu för alla att få.

Svara -   - 21/9-18 09:58 -


Mikael W

Svar till Tomas N.

Vakttornet .... är en kristen tidskrift som utges av Jehovas vittnen sedan 1879. Vakttornet är världens största och mest spridda tidning.

Citat: Wikipedia

Svara -   - 21/9-18 11:44 -


John-Erik Hennersson

Hur kan det vara "helt obibliskt att åka till Jerusalem och be för världens nationer"? Sant frågar sig Bertil Rosenius vad det är för skillnad mellan att be i Jerusalem eller en småländsk småstad. Samtalet mellan den samaritiska kvinnan och Jesu, som Johannes återger och som vi kan läsa om i Joh. 4 ger oss svaret på detta böneinitiativ för världens nationer.

John-Erik Hennersson.

Svara -   - 21/9-18 11:49 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Vad är det som är så bra med att Jehovas Vittnens Vakttornet sprids över hela världen??

Jag kommenterade Stefan, med att ge ett exempel på att det kan behöva samlas in pengar ibland för att uppnå resultat. Att exempelvis dela ut barnbiblar till fattiga barn fungerar inte om ingen donerar pengar till detta. Man kan inte räkna med att ett Muslimskt lands regering, eller ett Kommunistiskt/Socialistiskt lands regering, ska finansiera utdelning av biblar och annan Kristen litteratur med finansiering från skattemedel.

Det är därför av stor vikt, om Guds rike ska kunna växa, att en sanningsenlig Kristen försöker att med hjärtat ge sitt 10:e (oavsett om detta står i GT eller NT).

(men jag förstår vad Stefan försöker säga, och jag håller med honom i sak)

http://www.kkc.n.nu/literature

Tomas N: Jag har talat!

Svara -   - 21/9-18 11:55 -


AnnMarie

Svar till Mikael W.

Tack för ditt svar!

Då förstår jag vad du menande!

Svara -   - 21/9-18 12:09 -


Tomas N

Svar till Mikael W.

Jag förstod att det fanns en huvuddiskussion bakom som säkert är bra. Jag reagerade bara på att du kallade vakttornet en kristen tidning och att att den sprids är något bra.

Även i liknelser som du gjorde så har man möjligheten att säga något bra eller mindre bra.

Det spelar ingen roll vad Wikipedia säger,förmodligen är de emot Gud och skrattar åt troende. Huvudsaken är vad som är sant och vad Gud säger.

Jag skulle rekommendera att kalla vakttornet för en religiös tidning,så behålls människorespekten.

Se min kommentar som delvis en respons på att du brukar bryta in med ironi i diskussioner. Det var lite det jag gjorde här och tror inte att du förespråkar JV.

Det finns bakom detta med JV och falska läror ett stort allvar förstås.

Jag minns en bild som jag tror kan tala till oss även om det handlar mycket om pengar.

Bilden var konfiskerade falska rolexklockor i Thailand på 90 talet som man lät en ångvält köra över. Den som skapar ett original är nog inte så glad på dem som av olika skäl med vilja och outtröttligt sprider falska kopior, även till den grad att kopian blir mera känd än originalet

Svara -   - 21/9-18 14:36 -


Mikael W

Svar till Tomas N.

Tomas N, det är inte mitt jobb att döma Jehovas Vittnen. Jag skulle, hursomhelst, inte läsa en ända mening ur deras tidning "Vakttornet, men den lär vara bra att tända brasan med (och nu dömde jag väl dem indirekt ändå....)

Vad jag försökte säga vår broder Stefan, är att vi måste så-in våra pengar i Guds rike (och ge av vår tid), och det tro jag nog Stefan också håller med om....men vi ska ju självklart inte tjäna pengar på Jesus eller på vår Kristna tro....usch så hemskt.

Tänk att ta betalt för att be för någon sjuk. Så lågt får vi aldrig sjunka, och jag tror det är dem fasonerna som Stefan vänder sig emot.

Dock, jag tror Kristna har något att lära sig av Jehovas Vittnens flit. Tidigare gick jag förbi dem varje morgon. Dem (ca 5-7 stycken) stod troget och delade ut litteratur, och jag fick se många unga människor som nyfiket stannade och pratade med dem. Många invandrare....

Vi måste alltid vara självkritiska i det vi gör Tomas. Vi måste stanna upp och känna efter om vi leds utav Herren, eller försöker vi gå före och leda Herren? Speciellt vi män har ju en förmåga att starta upp en massa projekt, som inte har sin förankring hos Herren

Många vet inte idag vem Jesus är....hur talar vi om det för folk? Med att sprida tidskrifter, starta radioprogram, gatuevangelisation, eller Kristna TV-stationer?

Vi måste jobba på bred front, men det behövs ofta en viss mängd insamlade pengar....det är ju inte mycket som är gratis. Som exempel så har sannolikt apg29 kostnader (?) för att driva den här bloggen

Svara -   - 22/9-18 00:14 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Det skulle vara toppen att få plocka svamp tillsammans med dig. Bor du långt norrut...eller långt söderut?

Svara -   - 22/9-18 00:31 -


Anna Ivar

Svar till Stefan Jonasson .

"Den som gör min himmelske Faders vilja är min mor syster och bror"... Allt handlar väl om att varje enskild individ gör det Gud vill.

Då måste var och en söka Guds vilja även i detta. Vi ska alla en gång stå inför Gud för att höra vad Han har att säga om vårt livs gärning.

Bara en individ i sänder ska vi stå där inför Gud. Vi ska be, vad jag förstått, för det Gud lägger på vårt hjärta för dag och stund. Göra Hans fullkomliga vilja idag.

Vi behöver Guds nåd. Jag är tacksam för varje bedjare. Var de än befinner sig.

Svara -   - 22/9-18 09:21 -


Anna Ivar

Svar till Stefan Jonasson .

"Den som gör min himmelske Faders vilja är min mor syster och bror"... Allt handlar väl om att varje enskild individ gör det Gud vill.

Då måste var och en söka Guds vilja även i detta. Vi ska alla en gång stå inför Gud för att höra vad Han har att säga om vårt livs gärning.

Bara en individ i sänder ska vi stå där inför Gud. Vi ska be, vad jag förstått, för det Gud lägger på vårt hjärta för dag och stund. Göra Hans fullkomliga vilja idag.

Vi behöver Guds nåd. Jag är tacksam för varje bedjare. Var de än befinner sig.

Svara -   - 22/9-18 09:21 -


AnnMarie

Svar till Mikael W.

"Mellansverige"

Svara -   - 22/9-18 09:56 -


Stefan Jonasson

Jag förstår att kyrkan(GUDS församling) behöver samla in pengar till allt arbete för att fungera Det är självklart.. Men det finns alltid dom som skor sig så är det.. Jag kan väl förstå att det är frestande att stoppa in pengarna på sitt eget privata konto se bara på dom som så kallade apostlar och profeter som har hundratals miljoner i privat förmögenhet pengar 💵 som dom sugit ut av dom troenden.. Det är sanslöst oetiskt...

Svara -   - 22/9-18 10:30 -


Stefan Jonasson

Jag orkar inte ens prata med Jehovas längre (jag gör det om dom vill) men dom är verkligen envisa i att det är vakttornets tolkning som gäller dom har slutat komma till min dörr. Jag tog upp vad JESUS sa i Johannes evangeliet när dom kom för att gripa honom han frågade vem söker ni JESUS från nazaret JAG ÄR sa JESUS och dom föll till marken. Han sa GUDS namnet..

Svara -   - 22/9-18 11:53 -


AnnMarie

Svar till Stefan Jonasson .

Ja man måste oftast hålla hårt i sina pengar då man får uppmaningen att ge.Det bästa är att helt enkelt fråga Gud som vet exakt hur det står till och om det man ska ge till är förankrat i Guds plan.

Svara -   - 22/9-18 12:00 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Jag tror det är mycket viktigt att man ger för underlätta att Guds rike växer.

Det är även en välsignelse att få vara en givare, men det är ingen ide’ att ge om det inte känns rätt i hjärtat.

Personligen tycker jag många församlingar använder insamlade pengar till fel ändamål.

Kvinnor gillar att shoppa och många män startar projekt som inte har förankring i Guds vilja

(Jag hittade ca 20 kantareller med knallröd hatt, med vita prickar på)

Svara -   - 22/9-18 13:52 -


Mikael W

Svar till Anna Ivar.

Anna Ivar,

Det du skriver är riktigt bra och mycket viktigt. Du har verkligen förstått vad det handlar.

Vi Kristna kommer inte att dömas (död/liv), däremot kommer vi att stå inför Herren och få redovisa för hur vi har använt de gåvor vi rustats med för att tjäna Honom för Hans rike.

Vi kommer således att be-dömas utifrån våra gärningar, och vi får inga poäng för att vi bemästrade någon annan på den här bloggen, eller närvarade på samtliga årets Gudstjänster i en kyrka

Varje dag handlar om att lägga undan sin egen vilja och istället följa Guds vilja

Svara -   - 22/9-18 19:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?44 mortos em tiroteios até agora este ano na Suécia

Pidtol

Até agora, este ano houve 44 disparos fatais na Suécia. O recorde do ano passado, com 43 mortos é a batalha. 

3

Läs allt!


Igreja Handbook distorce amizade bíblica para as relações homossexuais

gayäktenskap

O novo manual igreja distorce histórias bíblicas para incluir a homossexualidade na seção sobre casamentos. Eles afirmam que a amizade entre Davi e Jônatas e Ruth e Naomi sobre relacionamentos homossexuais.

14

Läs allt!


Podemos compreender os sinais?

os sinais

Por Mikael Walfridsson Ao estudar os sinais dos tempos, podemos ter certeza sobre, que vivemos no futuro conclusão. Qual é então o personagem que é vital para nós saber e sentir os tempos em que vivemos? 

8

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Você se atreve a pensar?

Leitor de Correio por David B 

1

Läs allt!


AI - Inteligência Artificial - o cumprimento da Bíblia 2000 anos atrás

Leitor de Correio por Nils 

AI - Inteligência Artificial

Ele agora está acontecendo a uma velocidade vertiginosa é AI, a inteligência artificial (inteligência artificial), e já desenvolveu falar e pensar robôs. não escreve isso para assustar, mas para que possamos perceber até que ponto há 2.000 anos a Bíblia previu desenvolvimentos tecnológicos têm sido, por isso temos o direito de indicar o tempo!

19

Läs allt!


pacto traiçoeiro da ONU foi aprovada ontem

acordos de migração da ONU permitir a imigração livre

Foto: Tempo livre. 

Ontem foi aprovado Pacto de Imigração das Nações Unidas que, em princípio, abrir suas fronteiras para a imigração livre. Mas, como o banquete Nobel prevaleceu ontem desapareceu contrato historicamente grave da ONU no ruído mídia.

42

Läs allt!


Uma visão do fruto final da árvore do conhecimento

árvore do conhecimento

Leitor de Correio por Nils

Isto pode parecer sombrio, mas esta é a mais forte Tempo Contemporânea O personagem que lemos nesta visão e na Bíblia, e deve fazer-nos o direito de Interpretação Time!

12

Läs allt!


Crucifica-!

Cruz reconcilia o homem e Deus

Leitor de Correio por David B Sem dúvida, mobs gritar: Crucifica, os seguidores de Jesus e que Jesus representa. Eles, então, perder a sua razão de que eles não percebem que eles são tiro no próprio pé.

11

Läs allt!


Islam espalhada para fora com a ajuda da Igreja Sueca

Christer Åberg passa por algumas notícias tópica. Não há dúvida de que estamos vivendo nos últimos dias quando você toma alguns destes notícia.

50

Läs allt!


apocalípticos Pessoas

Por Holger Nilsson 

apocalípticos Pessoas

Com a expressão acima, pode-se chamar todos aqueles que pensam que o tempo está próximo e que você tome as conseqüências disso.

32

Läs allt!


Os três céus na Bíblia

Os três céus na Bíblia

No primeiro versículo da Bíblia que diz no texto original que Deus criou os céus ea terra. Deus criou os céus mais.

1

Läs allt!


Suécia dentro de três a cinco anos sem dinheiro - a profecia bíblica cumprida

cashless

"A Suécia será, provavelmente, o 'cashless' dentro de três a cinco anos", disse o vice-governador Cecilia Skingsley em uma conferência bancária em Londres.

24

Läs allt!


Jesus veio e virá novamente

advento

Estamos esperando por segunda vinda de Jesus, não o primeiro. E esta chegada não será por muito tempo. Mas quando Jesus voltar para as cordas, ele terá com algo que ele não era a primeira vez que ele veio. Você sabe o que ele pode ser para qualquer coisa?

2

Läs allt!


Uma vez salvo, salvo para sempre?

Leitor de Correio por Nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez foram dadas pelo Senhor para ver como falsa essa doutrina é.

52

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Terremoto no Alaska - Jesus profecias se tornar realidade

Terremoto no Alaska - Jesus profecias se tornar realidade

Foto: Expresso. 

Alaska foi atingida por dois terremotos muito fortes. Vai bem se tiver declarado uma emergência desastre. Jesus fala de grandes terremotos para ocorrer. Oremos para quando bateu.

12

Läs allt!


Profecia do arrebatamento e da Grande Tribulação

foguete

A Bíblia profetiza que um tempo será o arrebatamento ocorrem e os salvos vão para as câmaras enquanto a tribulação está em andamento na Terra.

3

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Ela está envolvida com um lustre

Amanda, 34, está noiva de seu lustre

Foto: Expresso. 

Amanda Liberdade está noiva de um lustre que ela "gosta de beijar e abraçar com."

17

Läs allt!


canais de TV cristãs na Suécia

TV Christian na Suécia

Há muitos bons suecos canais de TV cristãs na Suécia. Ambos andando no satélite, cabo e na Web! Ele lista todos os canais.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, lördag 15 december 2018 kl. 17:04

Jesus söker: Gottfrid!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Sem deixar no escuro

Leitor de Correio por Sigvard Espada 

Luz na escuridão

Na minha serviço de divulgação para Deus, então, tem sido sobre as situações mais graves, onde tanto o meu corpo e minha alma estava em perigo. ameaças de morte de neonazistas porque eu levantou-se e esconderam refugiados, muito perto da linha e sexkriminalitetens escuridão através de casos de monitoramento, besvärjd e desafiados a duelo espiritual dos ocultistas.

74

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


69-year-old quer mudar a idade para 49

69-year-old quer mudar a idade para 49

Imagem: Dia. 

A 69-year-old Emile Ratelband na Holanda quer obter a sua dura idade legal de 49 anos.

13

Läs allt!


"Jesus Cristo me salvou de 27 anos de homossexualidade"

forte testemunho de David de como ele foi salvo e salvo por Jesus de 27 anos de homossexualidade. texto em língua sueca. 

- Meu nome é David, tenho 44 anos, e este é um testemunho de como Jesus me salvou de vinte e sete anos de homossexualidade. Eu falo de amor.

11

Läs allt!


Troendedöparna queimados, afogados e decapitado

Muitos são aqueles que sofreram perseguição, presos e mortos que praticaram o bíblico crentes-batismo por imersão.

14

Läs allt!


Batismo: Onde, quando e como

Batismo no mar

Aqui eu dou-lhe algumas Escrituras claras sobre o batismo foi feito, quando é feito e como.

4

Läs allt!


o Deus da Bíblia é o mesmo que o deus do Corão?

"Aqueles que afirmam amar, honrar e adorar a Deus, não no fato de que eles não amar, honrar e adorar Jesus."

5

Läs allt!


Casou-se com holograma Hatsune Miku

Se casou com sua holograma

Akihiko Kondo segurando uma versão fantoche do holograma Hatsune Miku que ele se casou. Image Source: Facebook.

A 35-year-old man no Japão se casou com uma hologrom. O casamento custar 160.000 coroas. Um boneco representando o programa de computador feminino.

19

Läs allt!


Céu TV7 consagrada em Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin e Christer Åberg

produtor de TV Ruben Agnarsson, fundador e presidente Martti Ojares, gerente de canais Daniela Persin e Christer Åberg.

Fui convidado para a abertura de estúdio do canal de televisão cristão do céu TV7 em Uppsala.

17

Läs allt!


Jesus tripla vitória histórica mundial

Leitor de Correio por Nils 

Jesus tripla vitória histórica mundial, dom de Deus para todos os povos do mundo. Que Jesus Cristo fez por meio de Sua Expiação era uma tripla vitória sem precedentes! O desafio era 3 áreas diferentes que ele diante de Deus o juiz supremo e antes: O mundo espiritual deve ganhar.

5

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


terreno plano é bíblico

terreno plano é bíblico

Se você ler a Bíblia, você pode ver claramente que a Terra é redonda. Se a Terra não é redonda, então Jesus teria tomado completamente enganado quando diz que é dia e noite na Terra, quando ele levar para casa todos os salvos para o céu.

23

Läs allt!


Novo DVD! Perguntas e respostas sobre o fim dos tempos e seus eventos

Por Holger Nilsson 

Novo DVD!  Perguntas e respostas sobre o fim dos tempos

agora você tem a oportunidade de tomar parte neste novo DVD sobre os eventos do fim dos tempos.

7

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 473 629 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 059 bloggartiklar, 92 303 kommentarer och 60 502 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp