634 online! | Sidvisningar idag: 132 502 | Igår: 171 455 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Jerusalém

Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Israel

Image: Mundo hoje. 

4.000 líderes de oração se reuniram em Jerusalém, em Israel para rezar pelas nações do mundo. Parece bom, mas é apenas um senão: É completamente antibíblica!

Por que Jesus diz e que a Bíblia diz?

E disse-lhes: "Ide por todo o mundo e pregai o evangelho a toda criatura. 

Marcos 16:15

"Mas quando o Espírito Santo que descerá sobre vós, e sereis minhas testemunhas em Jerusalém, em toda a Judéia e Samaria e até a terra." 

At 1: 8

Jesus ordenou aos seus discípulos em Marcos 16:15 que eles iriam ir a todo o mundo e pregar o evangelho. Isso ele também diz em Atos 1: 8. Eles começariam em Jerusalém, em seguida, Judéia, Samaria, em seguida, em seguida, todo o caminho para a terra. 

Ide por todo o mundo

Eles não basta para resolver Jerusalém, mas que iria sair para o mundo. Mas o que eles fizeram? Eles ficou em Jerusalém, apesar das ordens expressas de Jesus!

Mas então eclodiu uma severa perseguição contra a igreja em Jerusalém, e todos, exceto os apóstolos, foram espalhados por toda a Judéia e Samaria.

E Saul tinha concordado que ele foi morto. No mesmo dia, rompeu uma grande perseguição contra a igreja em Jerusalém, e todos, exceto os apóstolos, foram espalhados por toda a Judéia e Samaria.

At 8: 1

Só então os discípulos fazer o que Jesus lhes ordenara. 

Aqueles que tinham sido espalhados pregando o evangelho. 

At 8: 4

E se os discípulos teve que deixar Jerusalém e começar a sair ao mundo para pregar o Evangelho de Jesus, então nós também entendemos completamente antibíblica para voltar a Jerusalém em Israel, para rezar para as nações! Jesus realmente disse que iria entrar em todo o mundo e pregai o evangelho a toda criatura!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 20 September 2018 13:56 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bertil Rosenius

Varför är en bönesamling i Jerusalem mer obiblidk än en i en småländsk småstad? Bön och evangelisation står ju inte i opposition till varandra.

Eller...

Har jag missat något - 😯?

Svara -   - 20/9-18 15:28 -


Christer Åberg

Svar till Bertil Rosenius.

Har jag missat något - 😯?

Japp, svaret har du i artikeln!

Svara -   - 20/9-18 15:34 -


Bertil Rosenius

Svar till Christer Åberg.

Kollar i ViD, om där står ngt mer. Annars står min undran kvar.

Svara -   - 20/9-18 16:45 -


Lena Henricson

Förlåt🤔men är Kinas missionssatsning BACK TO JERUSALEM också obiblisk då?

Svara -   - 20/9-18 16:53 -


Kalle

Christer, du får nog jobba på det där med logik. Nej, det är inte obibliskt att samlas i bön.

Svara -   - 20/9-18 16:55 -


Bengt

Vi behöver be för att utrustas med kraft

När vi ska ut

Svara -   - 20/9-18 17:19 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Helt riktigt, Christer missbedömer lite här. Det står ingenstans att de prompt skulle lämna Jerusalem utan de skulle vara vittnen både där och utöver hela jorden...

Jesu Kristi frid...

Svara -   - 20/9-18 17:59 -


Sam G Ö

Nej Christer det är inte obibliskt att samlas i Jerusalem och be för världens nationer, nu har du nog missat något. Varför skulle det vara mer obibliskt i Jerusalem som till exempel i Helsingfors eller Oslo?

Svara -   - 20/9-18 20:09 -


Stefan Jonasson

Det är en väldig fokusering på Jerusalem och firanden av judiska högtider trumpet fester och allt möjligt.. Och en massa konstiga profeteranden om uppryckelsen och tidpunkten för JESUS återkomst.. Varför är det så många som har *Ministries i Jerusalem jag tror att många har gjort det till en affärsverksamhet.. Jag läste i världen idag att en amerikansk kvinnlig profet skulle vara med.. "Amerikansk profet" det låter väldigt skumt alla som går omkring och kallar sig profeter och och har "Ministries" i Jerusalem och tigger pengar 💵 av troende över hela världen har inte mitt förtroende... Ha överseende med min kritik jag har hört så många konstiga profeter på you tube att jag tappat all respekt för så kallade profeter.. Jag tror att dom flesta *profet Ministries*är ute för att tjäna pengar 💵 på lättlurade människor.. Som skänker av sina hederligt förtjänade pengar 💵 jag vill inte kasta ut barnet med badvattnet men det är många bedragare som har nässlat in sig i kyrkans arbete att förkunna evangelium för hela världen 🌏 vi ska inte svälja allt vi måste vara medvetna och ha urskilljnings förmåga. Det är bra att alla samlas och ber i Jerusalem det kommer säkert att bli en välsignelse GUD hör dom heligas böner. Men varför skulle GUD höra bönerna bättre från Jerusalem än om dom troende ber tex i korpilombolo.

Svara -   - 20/9-18 22:52 -


Christoffer

Men nån stans måste de ju samlas😊. Eller? Vad är problemet med detta egentligen. Äh för mycket felsökande i ALLT🤨

Svara -   - 21/9-18 01:29 -


Christoffer

Bättre att försöka se det positiva istället för att ständigt söka fel i allt.

Svara -   - 21/9-18 01:31 -


Stefan Jonasson

Hur kan man se något positivt i att det finns bedragare som kallar sig själv profeter och startar storartade Ministries som affärs verksamheter och plundrar lättlurade människor dom har infiltrerat kyrkan och larvar sig med att profetera om allt möjligt det är väl bra att be profeterna är dom som det står om i bibeln jesaja jeremia och dom andra gubbarna... Dom som påstår sig vara profeter i dag är det inte .... Att hålla på att sia om framtiden är som spådom förklädd till kristendom.... Det som är Stad fäst av apostlarna och profeterna är det som gäller sen kanske vi tolkar det på olika sätt...

Svara -   - 21/9-18 02:36 -


Stefan Jonasson

Hur kan man se något positivt i att det finns bedragare som kallar sig själv profeter och startar storartade Ministries som affärs verksamheter och plundrar lättlurade människor dom har infiltrerat kyrkan och larvar sig med att profetera om allt möjligt det är väl bra att be profeterna är dom som det står om i bibeln jesaja jeremia och dom andra gubbarna... Dom som påstår sig vara profeter i dag är det inte .... Att hålla på att sia om framtiden är som spådom förklädd till kristendom.... Det som är Stad fäst av apostlarna och profeterna är det som gäller sen kanske vi tolkar det på olika sätt...

Svara -   - 21/9-18 02:37 -


Stefan Jonasson

Jag kanske låter lite aggressiv om det här ämnet men man blir så trött på allt svammel.. Jag har sett god channel dom bara pratar om häftiga mirakler med reklamavbrott där dom vädjar och tigger pengar 💵

Svara -   - 21/9-18 02:57 -


Leif Boman

Svar till Stefan Jonasson .

Ja, Stefan, där har du helt rätt. Där det tiggs om pengar hela tiden så finns det åtminstone mycket av mänsklig inblandning. Man har missat det David säger:

Jag har varit ung och är nu gammal, men jag har inte sett den rättfärdige övergiven eller hans barn tigga om bröd.

Psaltaren 37:25

Den som har det rätt ställt med vår Fader Gud behöver aldrig tigga eftersom Gud är en god Gud som förser, och speciellt förser Han väl sina egna barn om jag inte misstolkat Bibeln...

Svara -   - 21/9-18 07:53 -


Mikael W

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan, jag tror att den Kristna tidningen Vakttornet, som är störst och mest utspridd av alla tidningar i världen , inte hade blivit möjlig utan att pengar hade samlats in.

Många människor runtom i världen har kunnat ta emot ett Kristet budskap tack vare givmilda människor

Svara -   - 21/9-18 09:15 -


Tomas N

Bra artikel Christer! Det är bra om kristna som bor i området samlas i Jerusalem och ber eller om man åker från alla håll till att be för Israel i Jerusalem.

Men att platsen Jerusalem skulle ha en särskild smörjelse när det gäller världen hittar jag inte i det nya förbundet.

Man får inte extra poäng på det.

Svara -   - 21/9-18 09:51 -


AnnMarie

Svar till Mikael W.

Vad är det som är så bra med att Jehovas Vittnens Vakttornet sprids över hela världen???🤔😧

Svara -   - 21/9-18 09:52 -


Tomas N

Svar till Mikael W.

Mikael,du brukar vara väldigt ironisk ofta.

Hoppas det är därför du kallar vakttorrnet en kristen tidning.

Fast det låter hårt så finns bl a i Galaterbrevet en del om andra och falska evangelium. Gud har dömt dem (JV) och de har inte lyssnat till tillrättavisning från andra kristna.

Men nåd och omvändelse finns ännu för alla att få.

Svara -   - 21/9-18 09:58 -


Mikael W

Svar till Tomas N.

Vakttornet .... är en kristen tidskrift som utges av Jehovas vittnen sedan 1879. Vakttornet är världens största och mest spridda tidning.

Citat: Wikipedia

Svara -   - 21/9-18 11:44 -


John-Erik Hennersson

Hur kan det vara "helt obibliskt att åka till Jerusalem och be för världens nationer"? Sant frågar sig Bertil Rosenius vad det är för skillnad mellan att be i Jerusalem eller en småländsk småstad. Samtalet mellan den samaritiska kvinnan och Jesu, som Johannes återger och som vi kan läsa om i Joh. 4 ger oss svaret på detta böneinitiativ för världens nationer.

John-Erik Hennersson.

Svara -   - 21/9-18 11:49 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Vad är det som är så bra med att Jehovas Vittnens Vakttornet sprids över hela världen??

Jag kommenterade Stefan, med att ge ett exempel på att det kan behöva samlas in pengar ibland för att uppnå resultat. Att exempelvis dela ut barnbiblar till fattiga barn fungerar inte om ingen donerar pengar till detta. Man kan inte räkna med att ett Muslimskt lands regering, eller ett Kommunistiskt/Socialistiskt lands regering, ska finansiera utdelning av biblar och annan Kristen litteratur med finansiering från skattemedel.

Det är därför av stor vikt, om Guds rike ska kunna växa, att en sanningsenlig Kristen försöker att med hjärtat ge sitt 10:e (oavsett om detta står i GT eller NT).

(men jag förstår vad Stefan försöker säga, och jag håller med honom i sak)

http://www.kkc.n.nu/literature

Tomas N: Jag har talat!

Svara -   - 21/9-18 11:55 -


AnnMarie

Svar till Mikael W.

Tack för ditt svar!

Då förstår jag vad du menande!

Svara -   - 21/9-18 12:09 -


Tomas N

Svar till Mikael W.

Jag förstod att det fanns en huvuddiskussion bakom som säkert är bra. Jag reagerade bara på att du kallade vakttornet en kristen tidning och att att den sprids är något bra.

Även i liknelser som du gjorde så har man möjligheten att säga något bra eller mindre bra.

Det spelar ingen roll vad Wikipedia säger,förmodligen är de emot Gud och skrattar åt troende. Huvudsaken är vad som är sant och vad Gud säger.

Jag skulle rekommendera att kalla vakttornet för en religiös tidning,så behålls människorespekten.

Se min kommentar som delvis en respons på att du brukar bryta in med ironi i diskussioner. Det var lite det jag gjorde här och tror inte att du förespråkar JV.

Det finns bakom detta med JV och falska läror ett stort allvar förstås.

Jag minns en bild som jag tror kan tala till oss även om det handlar mycket om pengar.

Bilden var konfiskerade falska rolexklockor i Thailand på 90 talet som man lät en ångvält köra över. Den som skapar ett original är nog inte så glad på dem som av olika skäl med vilja och outtröttligt sprider falska kopior, även till den grad att kopian blir mera känd än originalet

Svara -   - 21/9-18 14:36 -


Mikael W

Svar till Tomas N.

Tomas N, det är inte mitt jobb att döma Jehovas Vittnen. Jag skulle, hursomhelst, inte läsa en ända mening ur deras tidning "Vakttornet, men den lär vara bra att tända brasan med (och nu dömde jag väl dem indirekt ändå....)

Vad jag försökte säga vår broder Stefan, är att vi måste så-in våra pengar i Guds rike (och ge av vår tid), och det tro jag nog Stefan också håller med om....men vi ska ju självklart inte tjäna pengar på Jesus eller på vår Kristna tro....usch så hemskt.

Tänk att ta betalt för att be för någon sjuk. Så lågt får vi aldrig sjunka, och jag tror det är dem fasonerna som Stefan vänder sig emot.

Dock, jag tror Kristna har något att lära sig av Jehovas Vittnens flit. Tidigare gick jag förbi dem varje morgon. Dem (ca 5-7 stycken) stod troget och delade ut litteratur, och jag fick se många unga människor som nyfiket stannade och pratade med dem. Många invandrare....

Vi måste alltid vara självkritiska i det vi gör Tomas. Vi måste stanna upp och känna efter om vi leds utav Herren, eller försöker vi gå före och leda Herren? Speciellt vi män har ju en förmåga att starta upp en massa projekt, som inte har sin förankring hos Herren

Många vet inte idag vem Jesus är....hur talar vi om det för folk? Med att sprida tidskrifter, starta radioprogram, gatuevangelisation, eller Kristna TV-stationer?

Vi måste jobba på bred front, men det behövs ofta en viss mängd insamlade pengar....det är ju inte mycket som är gratis. Som exempel så har sannolikt apg29 kostnader (?) för att driva den här bloggen

Svara -   - 22/9-18 00:14 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Det skulle vara toppen att få plocka svamp tillsammans med dig. Bor du långt norrut...eller långt söderut?

Svara -   - 22/9-18 00:31 -


Anna Ivar

Svar till Stefan Jonasson .

"Den som gör min himmelske Faders vilja är min mor syster och bror"... Allt handlar väl om att varje enskild individ gör det Gud vill.

Då måste var och en söka Guds vilja även i detta. Vi ska alla en gång stå inför Gud för att höra vad Han har att säga om vårt livs gärning.

Bara en individ i sänder ska vi stå där inför Gud. Vi ska be, vad jag förstått, för det Gud lägger på vårt hjärta för dag och stund. Göra Hans fullkomliga vilja idag.

Vi behöver Guds nåd. Jag är tacksam för varje bedjare. Var de än befinner sig.

Svara -   - 22/9-18 09:21 -


Anna Ivar

Svar till Stefan Jonasson .

"Den som gör min himmelske Faders vilja är min mor syster och bror"... Allt handlar väl om att varje enskild individ gör det Gud vill.

Då måste var och en söka Guds vilja även i detta. Vi ska alla en gång stå inför Gud för att höra vad Han har att säga om vårt livs gärning.

Bara en individ i sänder ska vi stå där inför Gud. Vi ska be, vad jag förstått, för det Gud lägger på vårt hjärta för dag och stund. Göra Hans fullkomliga vilja idag.

Vi behöver Guds nåd. Jag är tacksam för varje bedjare. Var de än befinner sig.

Svara -   - 22/9-18 09:21 -


AnnMarie

Svar till Mikael W.

"Mellansverige"

Svara -   - 22/9-18 09:56 -


Stefan Jonasson

Jag förstår att kyrkan(GUDS församling) behöver samla in pengar till allt arbete för att fungera Det är självklart.. Men det finns alltid dom som skor sig så är det.. Jag kan väl förstå att det är frestande att stoppa in pengarna på sitt eget privata konto se bara på dom som så kallade apostlar och profeter som har hundratals miljoner i privat förmögenhet pengar 💵 som dom sugit ut av dom troenden.. Det är sanslöst oetiskt...

Svara -   - 22/9-18 10:30 -


Stefan Jonasson

Jag orkar inte ens prata med Jehovas längre (jag gör det om dom vill) men dom är verkligen envisa i att det är vakttornets tolkning som gäller dom har slutat komma till min dörr. Jag tog upp vad JESUS sa i Johannes evangeliet när dom kom för att gripa honom han frågade vem söker ni JESUS från nazaret JAG ÄR sa JESUS och dom föll till marken. Han sa GUDS namnet..

Svara -   - 22/9-18 11:53 -


AnnMarie

Svar till Stefan Jonasson .

Ja man måste oftast hålla hårt i sina pengar då man får uppmaningen att ge.Det bästa är att helt enkelt fråga Gud som vet exakt hur det står till och om det man ska ge till är förankrat i Guds plan.

Svara -   - 22/9-18 12:00 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Jag tror det är mycket viktigt att man ger för underlätta att Guds rike växer.

Det är även en välsignelse att få vara en givare, men det är ingen ide’ att ge om det inte känns rätt i hjärtat.

Personligen tycker jag många församlingar använder insamlade pengar till fel ändamål.

Kvinnor gillar att shoppa och många män startar projekt som inte har förankring i Guds vilja

(Jag hittade ca 20 kantareller med knallröd hatt, med vita prickar på)

Svara -   - 22/9-18 13:52 -


Mikael W

Svar till Anna Ivar.

Anna Ivar,

Det du skriver är riktigt bra och mycket viktigt. Du har verkligen förstått vad det handlar.

Vi Kristna kommer inte att dömas (död/liv), däremot kommer vi att stå inför Herren och få redovisa för hur vi har använt de gåvor vi rustats med för att tjäna Honom för Hans rike.

Vi kommer således att be-dömas utifrån våra gärningar, och vi får inga poäng för att vi bemästrade någon annan på den här bloggen, eller närvarade på samtliga årets Gudstjänster i en kyrka

Varje dag handlar om att lägga undan sin egen vilja och istället följa Guds vilja

Svara -   - 22/9-18 19:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?tempos rápidos para o assassinato de clínicas suecas

tempos rápidos para o assassinato de clínicas suecas

Se eu entendi corretamente, é assassinato se você matar alguém não planejada, enquanto assassinato é planejado. Desde abortos de planejamento, não é nada, mas o assassinato!

5

Läs allt!


Elida visitar Israel

Sueco Elida, vela solidariedade para com as minorias cristãs e a única democracia no Oriente Médio, chegando a Israel.

1

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


I Bibeln drack de vin

I Bibeln drack de vin, ja till och med Jesus och han blev anklagad och förtalad på grund av det. Men du såg Jesus aldrig full. Vinet var ingen last för honom. 

Läs allt!


Turquia está investindo centenas de milhões na construção de mesquitas em todo o mundo

Moske

O governo turco está a gastar centenas de milhões para construir mesquitas em uma meta de longo prazo de difundir o Islã em todo o mundo. 

34

Läs allt!


Hijab para crianças vendidos

Britânico cadeia de lojas de departamento vende o hijab para as crianças

O britânico cadeia de lojas de departamento Marks & Spencer comercializa uma barnhijab adequado para crianças de 6-8 anos.

24

Läs allt!


Quando condenado ao inferno?

Onde quer que eu nasci, por isso, estava oferecendo a salvação me deu. I não foi salvo porque eu nasci em um "país cristão", mas porque Jesus me procurou!

2

Läs allt!


Ninguém pode enganar Jesus

Ninguém pode enganar Jesus

Imagem: dagen.se.

Olá machado! Desde quando fez isso para enganar Jesus?

5

Läs allt!


O arrebatamento - bendita esperança!

O arrebatamento - bendita esperança!

"O arrebatamento é a transformação da experiência de crentes vivendo quando o Senhor volta-se para obter os crentes para o céu. As pessoas, então, experimentar a ser transformado, sem experimentar a morte. "

6

Läs allt!


O que você deve fazer para ser perdido para um inferno eterno?

7

Läs allt!


Horóscopo, mindfulness e yoga são religiões orientais

Por Holger Nilsson

Em muitas revistas, e até mesmo em jornais, são horóscopos. Quão sério a imprensa pode publicar qualquer coisa como suspeito certamente pode ser questionada.

7

Läs allt!


Em 10 de Dezembro, escreve os países membros das Nações Unidas sob a imigração livre

Em 10 de dezembro, imprimiu um documento para a ONU, que basicamente se abre para a imigração livre.

41

Läs allt!


O casamento do mesmo sexo pode ser proibida em Roménia

O casamento do mesmo sexo pode ser proibida em Roménia

O casamento do mesmo sexo pode ser proibida na Roménia. Este fim de semana, o voto país sim ou não para mudar a Constituição para que apenas o casamento deve ser uma união entre um homem e uma mulher.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


O Espírito Santo é retirado da terra no arrebatamento

Comentário por LelFA 

Trompete em êxtase

Em relação à discussão sobre quem "pode ​​ser superado." Vejamos o texto básico koinegrekiska.

56

Läs allt!


O que é globalismo

Comentário por LelFA 

O globalismo é

Globalismo é simplesmente um ataque a todos os aspectos da identidade de uma nação a fazer, e que a UE é o seu principal organização - pelo menos politicamente. 

54

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Judeu em Tel Aviv sonhou em êxtase

arrebatamento

"Sonho que as trombetas soaram, e eu correr para a porta da frente e olhar para fora. Milhares de pessoas da nação de Israel a ser elaborado através das nuvens e eles estão vestindo roupas brancas e as divisões do céu e o Anjo Gabriel é em cima no céu e soprando uma trombeta ".

24

Läs allt!


A parte indesejada quatorze

ouvido

A história chocante de crescer no campo, com uma família de acolhimento.

14

Läs allt!


Parabéns Malle Lindberg 89 anos

Hoje é o evangelista lendário Malle Lindberg 89 anos! Ele nasceu 290,929th Parabéns Malle!

11

Läs allt!


400 pessoas foram mortas pelo terremoto e tsunami na Indonésia

Cerca de 400 pessoas foram mortas por um terremoto e subsequente tsunami na ilha de Sulawesi, na Indonésia. Sobre como muitos feridos e muitos desaparecidos. 

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, måndag 15 oktober 2018 kl. 16:57

Jesus söker: Hedvig, Hillevi!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16membro Annie Lööf da Comissão Trilateral secreto

Comissão trilateral

Hoje revela Partido Verde Birger Schlaug e Malou Lindholm do líder do Partido do Centro Annie Lööf é um membro da organização elite globalista segredo, a Comissão Trilateral. 

205

Läs allt!


Senaste kommentarer


Will Annie Lööf primeiro-ministro?

Will Annie Lööf primeiro-ministro?

Imagem: vn.se. 

Tornou-se o líder do Partido do Centro Annie Lööf convidado para a reunião de Bilderberg em 2017 que ela se tornaria Suécia, o próximo primeiro-ministro?

21

Läs allt!


menina de 8 anos morreu na noite de núpcias

menina de 8 anos morreu na noite de núpcias

Uma menina de 8 anos de idade muçulmano morreu na noite de núpcias no Iêmen! 

32

Läs allt!


As folhas caíram - haverá um renascimento agora?

As folhas caíram

Stefan Löfven foi esta manhã eleito como primeiro-ministro. O que está acontecendo agora, e o que acontece na Suécia? Será que as pessoas se voltam para Deus? Haverá um reavivamento?

35

Läs allt!


O indesejado - Parte Treze

olho

Nesta parte vou dizer-lhe, entre outras coisas sobre os acontecimentos chocantes que eu nunca disse a ela o que aconteceu quando eu estava no ensino médio. Tudo é verdade, mas alguns nomes de pessoas foram alterados ou não são nomeados. 

7

Läs allt!


A vida de casado

A vida de casado

Mas se eles não podem viver avhållsamt devem se casar, porque é melhor casar do que abrasar com o desejo.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


O indesejado - Parte Doze

Christer Åberg com um gato da exploração agrícola

Saiba o futuro chocante de minha série A indesejada. Nesta seção, fico tanto tiro, tiro e esfaqueado.

8

Läs allt!


Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Jerusalém

Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Israel

Image: Mundo hoje. 

4.000 líderes de oração se reuniram em Jerusalém, em Israel para rezar pelas nações do mundo. Parece bom, mas é apenas um senão: É completamente antibíblica!

34

Läs allt!


Barack Obama: Nós não precisamos de um Salvador, ou Messias

Neste vídeo chocante diz o ex-presidente norte-americano Barack Obama que nós não precisamos de um Salvador, ou Messias, mas apenas honestos pessoas que trabalham duro.

26

Läs allt!


Guerra na Síria

guerra

Nós tendemos a falar sobre a Terceira Guerra Mundial, mas foi talvez Kuvaitkriget quando os Estados Unidos, juntamente com muitos países atacaram o Iraque. Depois disso, houve outras guerras, como a Segunda Guerra Mundial que o número na Síria, eu não sei. É a quarta ou mesmo quinta?

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 324 067 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 945 bloggartiklar, 90 769 kommentarer och 58 982 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp