DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Kristen media Skrivklåda Om Info

TV

Nu börjar serien I Framsätet på Himlen TV7

Av: Christer Åberg
torsdag 29 oktober 2020 20:37

Bild: Himlen TV7.


I framsätet - Himlen TV7:s största evangelisationssatsning någonsin

I det första programmet i Himlen TV7:s nya evangelisationsserie intervjuas jag av Per Åkvist. Jag åkte upp en dag till Uppsala där Himlen TV7 håller till och blev intervjuad av Per Åkvist i en Tesla-bil. Det var en mycket inspirerande dag och intervjun gick jättebra (förutom bilen).

Ta gärna del av programmet som sänds den 3 november klockan 20:15 på Himlen TV7. Sprid detta till så många som möjligt så att fler får ta del av programmet. Jag får berätta om mitt liv, min barndom och frälsning, men också om hur tron bar då min fru och lille son dog två dagar innan julafton 2008.

Så här skriver kanalchefen Daniela Persin om den nya tv-serien i det senaste nyhetsbrevet:

Den nya serien I framsätet är ett stort bönesvar. Dagen innan jag träffade Per Åkvist hade jag läst Matt 10 om när Jesus sände ut sina tolv lärjungar för att sprida Guds rike till nya städer och byar. Jag bad: Vem kan Himlen TV7 sända?
När jag sedan träffade Per insåg jag att han var bönesvaret. Vi började genast spåna om nya fräscha idéer om att nå ut med evangeliet.
Jag ser fält som är mogna och är glad att sända ut dessa program till dem som ännu inte hört om Jesus.
I programmen uppmuntrar vi också tittaren att gå in på vår Jesus-sida där de kan läsa mer om Jesus och beställa en gratis Bibel. De som vill kan också få hjälp att hitta en lokal kristen gemenskap.
Hoppas programmen talar till dig och du vill hjälpa oss att sprida dem!

Seriepremiär 3/11: I framsätet

Först ut är: Christer Åberg, Faisal Alami, Therese Basourus Ivarsson och Roland Utbult.

Tisdagar kl. 20.15 ända till sommaren! 40 program ligger klara.

De rappa 15-minuters programmen sänds i sin helhet på alla Himlen TV7:s kanaler för att de ska vara lätta att dela.

- Jag frågade mina tonårsdöttrar vad folk tittar på nu, berättar programledaren Per Åkvist. - Då visade de bilformatet. Jag blev eld och lågor direkt. Jag gillar bilar och ringde runt till bilfantaster jag känner. De lånade ut sina bilar. Så med både häftiga sportbilar och läckra amerikanska klassiker låter vi livsberättelser och berörande ögonblick fylla bilen under inspelningen.

Kom med och lägg Jesus-berättelserna i rullning!

Christer Åberg

#Christer Åberg #I framsätet #Himlen TV7 #Per Åkvist #Daniela PersinANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 38, söndag 26 september 2021 kl. 13:55

Dagens bibelord

“Vi känner honom som har sagt: Min är hämnden, jag ska utkräva den, och dessutom: Herren ska döma sitt folk. Det är fruktansvärt att falla i den levande Gudens händer.” (Hebrews 10:30-31)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be högt den här bönen om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 25 september 2021 09:37
Ber om bön att det jobb jag utfört som sjuksköterska senaste veckan ska vara bra och rätt. Ber om bön.Tack.🙏🙏


Aktuella artiklarSTÖD APG29

SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare (Paypal)
Bankkonto: 8150-5 934343720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt

mejl@apg29.nu
072-203 63 74

Om

Wikipedia om Christer Åberg

Mer

apg29.se
apg29.com 
apg29.nu 
christeraberg.se

Translate

↑ Upp