Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Salvation

Nu börjar serien I Framsätet på Himlen TV7

Christer Åberg är med i första programmet!

Bild: Himlen TV7.

Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 29 oktober 2020 20:37
TV

I framsätet - Himlen TV7:s största evangelisationssatsning någonsin

I det första programmet i Himlen TV7:s nya evangelisationsserie intervjuas jag av Per Åkvist. Jag åkte upp en dag till Uppsala där Himlen TV7 håller till och blev intervjuad av Per Åkvist i en Tesla-bil. Det var en mycket inspirerande dag och intervjun gick jättebra (förutom bilen).

Ta gärna del av programmet som sänds den 3 november klockan 20:15 på Himlen TV7. Sprid detta till så många som möjligt så att fler får ta del av programmet. Jag får berätta om mitt liv, min barndom och frälsning, men också om hur tron bar då min fru och lille son dog två dagar innan julafton 2008.

Så här skriver kanalchefen Daniela Persin om den nya tv-serien i det senaste nyhetsbrevet:

Den nya serien I framsätet är ett stort bönesvar. Dagen innan jag träffade Per Åkvist hade jag läst Matt 10 om när Jesus sände ut sina tolv lärjungar för att sprida Guds rike till nya städer och byar. Jag bad: Vem kan Himlen TV7 sända?
När jag sedan träffade Per insåg jag att han var bönesvaret. Vi började genast spåna om nya fräscha idéer om att nå ut med evangeliet.
Jag ser fält som är mogna och är glad att sända ut dessa program till dem som ännu inte hört om Jesus.
I programmen uppmuntrar vi också tittaren att gå in på vår Jesus-sida där de kan läsa mer om Jesus och beställa en gratis Bibel. De som vill kan också få hjälp att hitta en lokal kristen gemenskap.
Hoppas programmen talar till dig och du vill hjälpa oss att sprida dem!

Seriepremiär 3/11: I framsätet

Först ut är: Christer Åberg, Faisal Alami, Therese Basourus Ivarsson och Roland Utbult.

Tisdagar kl. 20.15 ända till sommaren! 40 program ligger klara.

De rappa 15-minuters programmen sänds i sin helhet på alla Himlen TV7:s kanaler för att de ska vara lätta att dela.

- Jag frågade mina tonårsdöttrar vad folk tittar på nu, berättar programledaren Per Åkvist. - Då visade de bilformatet. Jag blev eld och lågor direkt. Jag gillar bilar och ringde runt till bilfantaster jag känner. De lånade ut sina bilar. Så med både häftiga sportbilar och läckra amerikanska klassiker låter vi livsberättelser och berörande ögonblick fylla bilen under inspelningen.

Kom med och lägg Jesus-berättelserna i rullning!

Christer Åberg


#Christer Åberg #I framsätet #Himlen TV7 #Per Åkvist #Daniela Persin


1 kommentarer

1

x
Sverige
onsdag 4 november 2020 22:03

https://youtu.be/eEpe5_wegbY
;-)

Svara

1

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 5 december 2020 00:04
Förlåt mig Herre för mina misstag och svårighet att förlåta andra. Förlåt min ilska,irritation och bitterhet. Förlåt min egoism och brist på ödmjukhet. Jesus vägled mig i din nåd och kärlek,Amen. Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp