966 online! | Sidvisningar idag: 128 712 | Igår: 192 297 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

NWO: Den nya världsordningen

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1450090674-david-rockefeller.jpg

Det finns en agenda i världen för att skapa en ny världsordning - en världsregering.

Detta är ingen konspirationsteori. Apg29 är ingen konspirationssida. Den talar om behovet av frälsningen i Jesus Kristus. Men Bibeln talar om att i den sista tiden kommer det att skapas en världsregering och den är redan på gång. 

Därför är det väldigt viktigt att vi här och nu har tagit emot Jesus och är frälsta och lever nära Jesus. I vilken stund som helst kan Antikrist träda fram för att bli ledare över den här regeringen.

Upp 13:7 

Och vilddjuret fick rätt att strida mot de heliga och besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och länder.

Uppryckandet

Vi lever mycket nära i tidens avslutning och när som helst kan det plötsliga uppryckandet ske då Jesus hämtar hem alla de frälsta som tror på honom. 

Är du frälst? Har du tagit emot Jesus? Det är dags för dig att ta emot Jesus och bli frälst nu innan det är försent.

New World Order (NWO)

Planerna för en ny världsordning är inget nytt påfund. Höga politiker har talat om en "New World Order (NWO)" under hela 1900-talet fram till dags datum.

Faktum är att det fanns sådana tankar och planer redan 1773 - Mayer Amschel Rothschild samlade tolv av hans mest inflytelserika vänner och övertygade dem att de med alla sina resurser kunde styra världen tillsammans. 

Sedan har det fortsatt under hela 1800-tallet, 1900-talet och fram till våra dagar på 2000-talet.

Ja, inte bara det, det fanns också i Bibelns tid. I jultider brukar vi läsa: 

Luk 2:1

Och det hände vid den tiden att från kejsar Augustus utgick ett påbud att hela världen skulle skattskrivas.

Termen "New World Order" (NWO) användes av George H. W. Bush (Bush den äldre) i ett tal inför amerikanska kongressen 11 september 1991.

Gary Hart, medlem av Council on Foreign Relations (CFR), refererade till detta tal den 12 september 2001, då han sade att attentaten den 11 september 2001 kunde användas för att införa "den nya världsordningen".

George H. W. Bush använde även termen då han förklarade krig mot Irak 1991. I ett annat klipp framhåller han att Ronald Reagan gjorde mycket positivt för den "nya världsordningen".

Termen har använts av många andra, exempelvis av Storbritanniens tidigare premiärminister Gordon Brown.

Carl Bildt om NWO 1992

När Carl Bildt var statsminister så svarar han på en fråga inför åhörare vid National Press Club i USA om New World Order 1992. Vilket du kan se och höra i videoklippet här nedan.

Och som du kan se och höra av Carl Bildts svar så var begreppet "New Vorld Order" inte främmande för honom. Senare skulle också Carl Bildt bli utrikesminister under regeringen Reinfeldt.

Carl Bildt har också deltagit i den superhemliga Bilderberggruppen år 2013, tillsammans med den dåvarande finansministern Anders Borg och den sedermera statsministern Stefan Löfven. Om vi ska vara lite konspiratoriska så är det intressant att Löfven sedan blev statsminister efter Bilderbergmötet. Man kan undra vad som planerades och beslutades där.

Den rätta stora krisen

År 1991 sa David Rockefeller detta i ett Bilderbergmöte:

"Vi är på gränsen till en global transformation. Allt vi behöver är rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen."

("We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.")

President Woodrow Wilson säger i ett tal den 27 maj 1916, (i maj 2016 blir det för 100 år sedan), för att förhindra att första världskriget upprepas igen behövs det en världsregering. Med andra ord så behövdes första världskriget för att man skulle kunna börja skissa på en världsregering.

I slutet av andra världskriget bildades FN. För "att rädda kommande släktled undan krigets gissel", som det står i inledningen av FN-stadgan. 

Men arbetet med att bilda FN var en process som hade startat redan tidigare. Det behövdes alltså ett stort krig "en stor kris" för att FN skulle kunna bildas. Andra världskriget behövdes alltså för att man skulle kunna fortsätta planerandet av en världsregering.

Vi ser alltså att stora kriser behövs för att en världsregering ska kunna bli till stånd. Och här kommer en ruskig tanke: Om inte dessa kriser uppstår, så kan makteliten bakom skapa dessa kriser för att deras agenda ska kunna bli en verklighet. 

Den sista stora krisen: Tredje världskriget

För att få till stånd till denna världsregering behövs det en sista stora kris: Det tredje världskriget. Därefter bildas världsregeringen och Antikrist träder fram. Vi är mitt inne i den processen nu. Hela världen är inblandad i ett krig mot den islamistiska terrorismen. 

Allt som händer nu i världen är ingen slump. Vi behöver verkligen leva nära Jesus, för när som helst kan Jesus hämta hem alla de frälsta i ett plötsligt uppryckande. Är du redo? Har du tagit emot Jesus?

Om inte:

Bli frälst nu!


Operation Endgame - Om den nya världsordningen

Den här filmen tar upp om den Nya världsordningen. Filmen är textad till svenska och är 2 timmar och 20 minuter lång.


Källa: Den nya världsordningen (konspirationsteorier) – Wikipedia | 


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av måndag 14 december 2015 16:24 | #nwo #antikrist #världsregering+new+world+order #carl+bildt david+rockefeller,#woodrow+wilson #gary+hart #council+on+foreign+relations #cfr #fn #första+världskriget #andra+världskriget #tredje+världskriget #george+h+w+bush | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


13 kommentarer

Thomas P

Satan och hans hantlangare är de som konspirerar. Googla bavaria government Illuminati, och du finner att en kurir slogs ned av blixten, varför hemliga dokument om en världsregering uppdagades. Regeringen i Bayern skickade då ett varningsbrev till alla länder i Europa, om frimurarlogen Illuminati och dess planer. Att Illuminati existerar, finns inga tvivel om. Googla på Adam Weishaupt (f d jesuit) eller sök fram bilder på 1 dollar sedeln med dess egyptiska pyramid (slavsamhälle med antikristus som översta stenen). Om antikristus vill sätta sig överst på pyramiden, så är Jesus hörnstenen som vi bygger vårt spirituella tempel efter. Den som inte formas eller anpassar sig, så den passar in (förkrossas) kommer bli helt krossad till stendamm (oanvändbar). Tack för att debatten lyfts om det antikristliga system som byggs och som snart kommer slå igen sina käftar. Lyssna gärna på Myron C Fagan som tidigt varnade för Förenta Nationerna: https://www.youtube.com/watch?v=ForvEyNABs8

Svara -   - 14/12-15 17:40 -


Alex Grenehed

Intressant

Svara -   - 14/12-15 17:42 -


Thomas P

Christer, jag ber om Lammets och Blodets beskydd, för du utmanar starka krafter. Du är på rätt våg, så låt ingen skrämma dig, låt dig inte påverkas av verbala påhopp. Ge dig inte in i någon meningslös kamp, för det är Herrens Kamp. Sanningen ska avslöja vad som varit dolt för de flesta, och sanningen ska göra oss fria från villfarelser och ok. De rättfärdiga ska segra, och nu avskiljs agnarna från vetet.

Svara -   - 14/12-15 18:17 -


Per

Media framhåller gärna "annorlunda" och "normbrytande" sätt att leva som "familj", som historiskt nog betecknades som perverst av majoriteten av folket. Att det skulle vara en tillfällighet verkar inte rimligt.

Exempel: "Här är Boråsfamiljen som delar kärleken på tre. Mamma, pappa, mamma, barn... paret som varit tillsammans i 18 år fick ytterligare en partner: "Vi kände att vi behövde utforska lite och hitta ett äventyr"."

www.apg29.nu/a/5gg

Svara -   - 14/12-15 18:34 -


Christer Åberg

Svar till Per.

Media framhåller gärna "annorlunda" och "normbrytande" sätt att leva som "familj", som historiskt nog betecknades som perverst av majoriteten av folket. Att det skulle vara en tillfällighet verkar inte rimligt.

När jag har sökt fakta på nätet till min artikel så hittade jag något märkligt som stämmer med vad du skrev om familjen. Jag funderade på att ta upp det, men valde att inte ta med det för att inte "krångla till min artikel".

Men hur som helst så hittade jag att den 1 maj 1776 etablerade ett hemligt sällskap som kallas för Illuminatiorden. Enligt artikeln, (www.apg29.nu/a/2lh), som jag hittade det i försöker Illuminati skapa en ny världsordning och deras mål är följande:

1) Avskaffande av alla regeringar 2) Avskaffandet av privat egendom 3) Avskaffandet av arv 4) Avskaffande av patriotism 5) Avskaffandet av familjen 6) Avskaffande av religion 7) Skapandet av en världsregering

Väldigt märkligt. Detta är precis det vi nu ser ske i vår tid.

Svara -   - 14/12-15 19:02 -


Per

Svar till Christer Åberg.

Exakt. Jag såg detta mönster redan en tid för många år sedan innan jag till slut tog emot Jesus som min Herre. Man måste se till fakta och se dessa som de är utan att ha avgudar i form av förutfattade meningar om att personer i ledande ställning vill oss väl och avfärda klara motsägande fakta som "så illa kan det inte vara, det är inte rimligt". Är det sant, så är det sant, även om det kan tyckas vara helt orimligt och man inte kan tro att någon eller några kan vara så genuint onda - de kan de visst, det har ju historien visat genom tiderna.

Eliten har som mål att kontrollera varenda liten aspekt av våra liv. Exempelvis så vill de nu att folk skall äta insekter, för att få protein. Något som är avskyvärt av de flesta, säkerligen även inför Gud. Först blir det frivilligt, sedan säkert obligatoriskt, inom det försåtliga ledordet "Hållbar utveckling", som är upphöjt till en reell avgud inom den nya världsordningen.

Exempel: "Det är hög tid att svenskarna får börja äta insekter. Insekter är näringsrikt, extremt miljövänligt och konsumeras redan i 80 procent av världens länder. Numera kan man även köpa det i ett antal europeiska länder. Livsmedelsverket borde tolka om lagstiftningen och öppna upp för insektsprodukter i Sverige också."

www.apg29.nu/a/6ym

Svara -   - 14/12-15 19:22 -


Bertil

Jag ser bara ett gäng rättshaverister som fastnat och blivit en del av sina egna konspirationshistorier. Många av dem säger sig vara för individens frihet samtidigt som de är för rätten att bära vapen och många av dem är emot rasblandning. Andra har rötter i KuKluxKlan och andra obskyra grupper. I vår tid av terrorism är det naturligt att säkerhetstjänsten behöver hålla koll på alla vildhjärnor med Oklahomabombaren i färskt minne. Galningen som sprängde ett helt kontori luften med flera hundra döda.

Angående Bilderberggruppen så måste man sätta in den i en historisk kontext. Krig uppstår ofta p g a rädsla där alla försöker förekomma de andra, mest typiskt är första världs kriget där en liten terrorhandling löpte iväg som en präriebrand för att man tillhörde olika allianser och levde efter doktrinen att anfall är bästa försvar. Resten är historia.

Tanken med Bilderberggruppen och globaliseringen är att om alla länder vävs in i ömsesidiga handelskontrakt och beroenden så motverkas misstänksamhet om dess ledare lär sig att föra regelbundna samtal. Därigenom motverkas krig. Konflikter kan lösas vid förhandlingsbordet istället. Det omvända och avskräckande exemplet på en enskild isolerad stat är Nordkorea. En paranoid terrorstat med kärnvapen styrd av en hypernervös galning till ledare.

Så jag vet inte om jag är så uppskrämd av att några av världens ledare möts och diskuterar. Vi lever ju på samma planet och påverkas av andras beteende och livsföring vare sig vi vill eller inte, typ klimatpolitiken.

Svara -   - 14/12-15 21:50 -


nils

Redan Dan.7:7-28,ca.550 f.Kr,beskriver det 4-e och SISTA Världsriket.Det Uppslukar Hela Jorden,och förtrampar och krossar den.--Ut ur 10 konungar uppstår riket.Därifrån uppstår en,som är olik de förra,och besegrar 3-konungar.--Denne är A-krist.--Han skall Häda Gud,besegra Guds Heliga,förändra tider och lagar,och får makten under3,5 år.--Detta blir den Nya Värld Ordningen,som då styrs GLOBALT av Vilddjuret,och inget rike kan stoppa Diktatorn,Anti-Krist!--De allierade kunde STOPPA HITLER i WW2,men denna DIKTATOR kan INGEN stoppa,då ju ALLA länder ingår i N.W.O.!--Det kommer då att innebära att VÄRLDEN DÅ GÅR MOT SIN TOTALA undergång!!--N.W.O.är mänsklighetens SISTA försök att bygga sitt BABELS TORN,dess sista UPPROR mot skaparen!--Efter varje krig,upprustar man,inför nästa förmodade krig.--Historiskt sett så KOMMER ALLTID NÄSTA KRIG!--Med dagens VANSINNIGA upprustning och Vapen,BLIR DETTA WW-3,det sista för mänskligheten,för INGEN KAN STOPPA DET!--Men Dan.7 slutar med att;"En som liknade en Människoson kom med himmelens skyar.Åt denne gavs välde och ära och rike.--Hans välde är ett evigt välde,som ICKE skall tagas ifrån Honom,och Hans rike skall ICKE förstöras."Detta blir slutet för den Ny Världs Ordningen!! MVH.nils

Svara -   - 14/12-15 21:59 -


LeifSvensson

vi är just på väg emot detta.Det finns en elit i världen som styr i det dolda.Också världens globala problem(miljöförstöring,befolkningsexplotion,ekonomi,terrorism kräver att man skapar plattformar för sammordning. Kom ihåg det är inte Jesus Kristus de väntar på.Det är inte hans vilja de vill underkasta sej.Utan de vill styra efter sina viljor måhända kommer en falsk Messias att lyftas fram.Sammordning av religionerna under en plattform,kommer att lyftas fram som det enda godtagbara.Världens finanskriser och terrorismen den uppskruvade jakten och kontrollsystem banar vägen för ett mördrömmslikt George Orwell-1984 samhälle.Där man till sist avskaffar kontanterna och kräver att alla människor måste ha ett Chip på sej för att kunna köpa o sälja.Även för identifikation och allt som rör personens sjukdomshistorik.

Ser vi på Bibelns uppenbarelsebok så ska den sk Antikrist träda fram.666 och vi vet att RFID-chippet redan finns för att styra allt detta.Vi ser att denne härskare ska sätta sej i Jerusalem också likt en falsk Messias. se vidare om detta om eliten: The Georgia guidestones 1980 skapades detta monument i sten.Ingen vet riktigt av vilka.Men inskriptionen på olika språk i stenarna är att världens befolkning ska reduseras till 500 miljoner.en världsreligion,mycket i texter tyder på sk New Age. se också Bilderberggruppen. Och George Bush hyllning till New world order 1991. Vi går emot mer och mer globalisering starka globala marknadskrafter styr världen och kommer inte vilja släppa sin makt o rikedommar.Men till sist måste även de böja sej för Jesus Kristus släppa sin Mammondyrkan och makthunger o vilja att leva som faraoner, då han kommer tillbaka på himmelens skyar en dag.Alla knän måste då böjas.

Svara -   - 14/12-15 22:15 -


Johan II

Svar till Bertil.

Ett bra exempel är att fråga mäktiga företag som Lookheed, Boeing mm om de vill att risken för krig ska upphöra. Dom tjänar på oro och instabilitet. Faktum är att Kennedy mördades för att han ville stoppa Vietnamkriget, med kriget tjänade företagen ohyggligt med pengar. Krig är pengar och efter krig finns alltid handlingsutrymme för nya krafter som kan roffa åt sig positioner. Det är historisk fakta. De kommer fortsätta vara oro, instabilitet, spionage, hemliga överenskommelser och militära maktkamper. Enligt Bibeln är det bara en som kan stilla det oroliga havet, antikrist. Sen kommer kanske det tillfullo som beskrivs som en ny ordning. Ronald Reagan sa en sak som bär på mycket logik, för att världen ska kunna enas behövs en yttre fiende från rymden som vill ta över. Därför kommer vi inte se något förenade utan hjälp ifrån en andemakt som ses som kommen ur folkhavet. Han vill bedra oss på ett sätt som påminner när Herren kom till Jorden som en människa.

Svara -   - 14/12-15 22:29 -


LeifSvensson

Länkar om detta: RFID-chipet:https://www.youtube.com/watch?v=UYFOje2_zTw The Georgia guidestones https://www.youtube.com/watch?v=yIfU41BICf4 George Bush talking about the NWO 1991 https://www.youtube.com/watch?v=txukr5zgHnw Bilderberg https://www.youtube.com/watch?v=HBypAFQ3ZCk Illum Pikes 3 world wars:https://www.youtube.com/watch?v=m581aW5AH4M https://www.youtube.com/watch?v=jSMhJBDn9mo

Svara -   - 14/12-15 22:40 -


Daniel Eriksson

Se gärna https://www.youtube.com/watch?v=KSNbtfREH0s

Svara -   - 14/12-15 23:10 -


Johanna

Hmm, mycket chockande, intressant. Tror dock inte allt stämmer..

Svara -   - 17/12-15 23:10 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?De utvalda

De utvalda - judarna.

Jesus talar om att änglarna ska samla hans utvalda då han kommer tillbaka, men vilka är hans utvalda?

0

Läs allt!


Icas julkalender med hijab

ICAs julkalender med hijab.

Bild: Icas julkalender. 

Ica har gjort en julkalender där bland annat en kvinna med hijab som sitter runt ett julbord.

6

Läs allt!


Gud kallas inte »han» i Svenska kyrkans nya handbok

Gud ska inte längre kallas han.

Bild: Fria Tider. 

Gud som »han» och »Herre» har strukits i Svenska kyrkans nya handbok. Därmed har Svenska kyrkan förnekat frälsningen i Jesus Kristus och hindrar då människor från att bli frälsta!

15

Läs allt!


Theo och hans vänner - Barnprogram på Himlen TV7

Följ med i den nya animerade serien på Himlen TV7! Tillsammans med Theo tas vi med in i Bibelteatern i skolådan och lär oss mer om Gud och Hans värld. Dessutom får vi följa med på roliga äventyr med mössen Luther och Benny.

0

Läs allt!


Avfall eller uppryckelse?

Av Mikael Walfridsson 

Avfall eller uppryckelse?

Vad menar egentligen Paulus när han undervisar om en bestämd händelse som ska ske precis före vedermödan? Och är ordet avfall en förfalskning från katolska kyrkan i sitt motstånd mot reformationen?

10

Läs allt!


Äntligen advent

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Jesus kommer snart tillbaka.

Det finns flera advent, eller flera steg i Jesus ankomst.

4

Läs allt!
Kungen Kommer - Himlen TV7

Hur kan vi förbereda oss inför Jesu återkomst som Kung? Hur ser vårt framtidshopp ut? Kom med och be att Guds församling vakar med olja i sina lampor!

45

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, torsdag 23 november 2017 kl. 12:18

Jesus söker: Klemens!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


De andliga nådegåvorna - Gösta Karlsson

Pastor Gösta Karlsson talar om Andens nådegåvor i ett nu några år gammalt klipp - men ständigt aktuellt!

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Perfekt julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten.

100 kr! En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt. Passa bra som julklapp!

1

Läs allt!


Bebisar lär sig byta kön genom ny bilderbok på våra förskolor

Bilderbok om transsexualitet för de yngsta.

Bild: Svt.se. 

Susanne Pelger som är doktor i genetik och lärare i biologi och matematik vid Lunds universitet, har skapat en bilderbok om transsexualitet riktad till bebisar.

38

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

966 online! | Sidvisningar idag: 128 712 | Igår: 192 297 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp