DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info Skrivklåda

Info

Nystart för Apg29

Lagom till 18-årsjubileet startar jag helt om den välbesökta sajten!

Nystart för Apg29

Christer Åberg, grundaren till Apg29 med sin gamla bloggsajt innan den blev omgjord.

Nu startar jag om Apg29 fullständigt helt! Lagom till Apg29:s 18-årsjubileum lanserar jag min nya sajt! Sajten är bland annat helt tömd på alla bloggartiklar, kommentarer, böneämnen med mera. Så nu är det bara att fylla på!

Av: Christer Åberg
onsdag 18 september 2019 20:53📧

Kontakta Christer Åberg

I år är det 18 år sedan jag startade bloggsajten Apg29. Lagom till detta 18-årsjubileum startar jag om Apg29. Hela sajten är omkodad och tömd på alla tusentals artiklar och kommentarer. Bönesidan är också tömd. Datingsidan kommer följa med, den läggs in senare. Naturligtvis är Reformationsbibeln med.

Sajten är även flyttad till ett annat webbhotell. Anledningen till denna nylansering beror på av olika själ. Under årens lopp så fanns det mycket filer på servern som bara låg där och skräpade. Koden på hemsidan var för gammal och ostrukturerad. En del bildfiler fungerade inte. Inte heller fungerade en del inbäddade youtube-videos. Nu liksom innan kommer sidan översättas till 102 språk, men nu kommer större del av sidan omfattas av de olika språken och inte bara bloggartiklarna. I praktiken blir det 103 nya hemsidor.

Flytten till ett annat webbhotell beror också på att det var för dyrt för mig att ha hemsidan på förra servern. Jag hade helt enkelt inte råd med det. Och en del saker tyckte jag inte heller fungerade så bra. Min förhoppning är att nu ska det bli bättre.

Min förhoppning är också att jag ska ha annonser på sidan. Lyckas detta så ska det komma igång om ett tag. Vill du annonsera? Hör av dig!

Jag har kodat en hel del och är lite trött nu, men jag har en stor förväntan på vad som ska ske nu!Sajten är bland annat helt tömd på alla bloggartiklar, kommentarer, böneämnen med mera. Så nu är det bara att fylla på!

Christer Åberg

Jag som driver den här bloggsajten heter Christer Åberg och är född 1964. Jag blev frälst då jag tog emot Jesus som min Herre när jag var 20 år gammal 1984.

Jag är en änkeman sedan 2008. Jag har en dotter som föddes 2006, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som dog 2008 bara några timmar gammal. Allt detta kan du läsa om i min bok Den längsta natten.

Jag håller nu också på att finslipa min nya bok Den oönskade som snart ska ges ut. Den handlar om min barndom fram till dess jag blev frälst. Den kommer vara minst lika gripande som den omtyckta Den längsta natten.

Apg29

Sqjten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001 och 2007 blogganpassade jag den.. Den har blivit ett begrepp i bloggvärlden och har hundratusentals sidvisningar om dagen. Den har till och med haft några gånger över en miljon sidvisningar om dagen.

Namnet Apg29 betyder Apostlagärningarna 29. Det finns bara 28 kapitel i Apostlagärningarna i Bibeln, men man brukar säga att det 29:e kapitlet fortsätter idag.

Min vision är att få vara med om samma under i idag som Jesus gjorde genom den helige Ande i Apostlagärningarna. Därav namnet.

Jesus

Jag drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till. Skulle jag gå ifrån detta så mister den sitt existensberättigande.

I år är det 18 år sedan jag startade Apg29. Så vad passa då bra om inte att helt nylansera bloggsajten?

Du får gärna stödja Apg29 med frivillig gåva till 18-årsjubileet. Ditt stöd behövs. Du kan göra det på tre sätt:

Tack!

Christer Åberg

#Nystart #Apg29 #Christer Åberg


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Respons

Ställ en fråga om artikeln


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300


ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 19, lördag 15 maj 2021 kl. 13:00

Dagens bibelord

“Liksom du inte vet vart vinden far eller hur benen bildas i moderlivet, så förstår du inte heller Guds verk, hur han gör alltsammans.” (Ecclesiastes 11:5)

Dagens namn

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 15 maj 2021 08:58
Jesus hjälp,kom med din frid. I Jesu namn.Amen!💛🙏

Senaste kommentarer

Christer Åberg:


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp