1 090 online! | Sidvisningar idag: 137 530 | Igår: 241 914 |

www.apg29.nu

Annons Himlen TV7 5 år
Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

O nu scoop! - Lindberg anu maén gitarboogie!

Lindberg anu maén gitarboogie kalawan pamaén tarikan dicampurkeun kantong dina rame Halltorp Philadelphia!

Lindberg anu  maén  gitarboogie  kalawan pamaén tarikan dicampurkeun kantong dina rame  Halltorp  Philadelphia!

Saptu wengi dilongok Lindberg éta dina rame Halltorp Philadelphia kalawan pamaén tarikan kantong dicampurkeun.

Lindberg anu diwangun waktos ieu  Håkan BertilssonNenne LindbergTed SandstedtMartin Lindberg  na  Christer Åberg .


Baca ogé:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Sunday 15 October 2017 15:31 | #lindbergarna #salig blandning #halltorp #gitarrboogie | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


3 kommentarer

AnnMarie

Härlig musik!

Var det ingen som började dansa bugg?☺

Svara -   - 15/10-17 16:35 -


Susse

Nämen nu går d för långt :p

Svara -   - 15/10-17 16:43 -


Tom

👍

Svara -   - 16/10-17 00:00 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Kumaha teroris Muslim bisa disimpen dina bui Swedia kami

radicalization Muslim dina bui

Photo: warta SVT.

Ieu ukur liwat iman ka Yesus salaku teroris Muslim dina bui Swedia urang bisa disimpen. 

1

Läs allt!


Anjeun kudu narima Yesus pikeun balik ka sawarga

sawarga

Kuring geus mutuskeun yén Kami salami abdi hirup kuring moal nyarita saukur ngeunaan Yesus jeung cara disimpen. Kusabab jalma perlu disimpen. 

1

Läs allt!


Dream: Swédia handapeun ancaman perang

Swédia handapeun ancaman perang

Kuring ngimpi yén Swedia éta handapeun ancaman perang. serangan nu bisa datangna iraha wae, jeung jalma waited grimly di sieun ku huluna sujud.

3

Läs allt!


Gening kahayang "Dessan" 12 taun

Bungkusan Dessan 12 taun

Kamari urang kungsi pihak ultah keur putri abdi ultah kahayang "Dessan" Åberg 12 on Salasa. 

7

Läs allt!


Nyaram parobahan kelamin dina barudak dewasa

Gadis OC budak kissing

pamaréntah masihan hiji investigator kasampak dina panerapan dina bedah reassignment génder. Sababaraha minggu ka tukang sumping proposal: Barudak di handapeun 18 kudu bisa ngajalanan operasi séks!

5

Läs allt!


bituna vulkanik - tanda tina kali

Ku Mikael Walfridsson 

bituna vulkanik

Ayeuna, sakumaha urang nu ngalaman hiji letusan vulkanik ngabeledug di Hawaii, dimana éta gunung Kilauea ngirimkeun lebu leuwih salapan kilométer nepi dina hawa. 

4

Läs allt!


Jeung Yesus di aula mesin di Horsaryd

Mats Lindblom

Mats Lindblom. 

Lindberg éta jeung aku di Horsaryd on rapat unik Mats Lindboms mesin aula. 

1

Läs allt!


Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

2

Läs allt!


rajapati Palme direngsekeun

Skandia lalaki

Photo: Express. 

Hiji lalaki nu éta 52 taun di pembunuhan Olof Palme nyaéta saprak taun ka tukang polisi urang lagu utama the killer.

6

Läs allt!


Homoseksualitas geus dinormalisasi

Barudak na lalaki taranjang

The pridfefestivalerna béda bakal gusti pesen maranéhna peuntas nagara ogé ieu panas, sarta media bakal nulungan. 

25

Läs allt!


Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Yesus nyebutkeun yén manéhna téh Allah?

Nyebutkeun Alkitab na Yesus, yén manéhna téh Allah? video ieu mangka éta jawaban jelas!

33

Läs allt!


Jadi maneh bakal dibaptis di Roh Suci - Christer Åberg

Pentecost! Jadi maneh bakal dibaptis di Roh Suci - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg mendemonstrasikan ibu sarta interpretasi! Sarerea neangan dibaptis.

0

Läs allt!


Kumaha carana abdi ieu disimpen

Maca Surat ku Marko Burazor 

kapal mercusuar

Tapi sanggeus sababaraha rapat, abdi mutuskeun yén maranéhna bisa neneda keur kuring jadi kabeh neundeun leungeun dina kuring jeung ngado'a sarta Kuring ngarasa ayana Allah jeung narima Yesus. Ieu putusan pangalusna kantos kuring dilakukeun dina kahirupan.

6

Läs allt!


kekerasan Gaza mangrupa bantuan sabagean Swedia

teror

Kekerasan di wates Gaza mana barudak Paléstina anu dikirim ka hareup dina seuneu sabagean alatan bantuan Swedia. Eta nyebutkeun Israel connoisseur Thomas Sandell. 

3

Läs allt!


Alus Ramadan hayang Garéja Swedia

Alus Ramadan hayang Garéja Swedia

Gambar: Twitter. 

garéja Swedia geus dilanggar teh parentah kahiji sarta kalima nalika maranéhna keukeuh Merry Ramadan.

32

Läs allt!


Annons


Trump éta hiji anu diayakeun janji Yerusalem

Clinton, Bush, Obama sarta Trump masihan sagala janji ka Israél. Donald Trump éta hijina salah sahiji presidents nu diayakeun janji Yerusalem.

2

Läs allt!


Hamas ngawenangkeun warga Gaza ka maot tinimbang narima pitulung médis ti Israel

Israel, sanajan karusuhan Paléstina jeung kagiatan téroris, dikirim bantuan médis nu ayeuna geus balik di lengkep.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 22, måndag 28 maj 2018 kl. 11:37

Jesus söker: Ingeborg, Borghild!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


The taunan Ramadan Morden approaching

Ramadan rajapati 2017

Dina poé panganyarna, aya geus pikasieuneun térorisme Muslim. Sarta saméméh bulan suci Muslim Ramadan malah geus dimimitian. 

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Féminis nyanyi kawas hayam di Eurovision jeung won

Teh Tien Juara Eurovision 2018, Israél nyaéta pikeun ngabulkeun kaulinan bersuara ku penyanyi Netta Barzilais.

18

Läs allt!


Transvestites yén preschool wajib?

Ngareureuwas kacida topical - Studio Apg29 Christer Åberg. program dinten ieu: Pamilu 2018 - kitu ieu kedah Christer Åberg sora. Islam karapihan? Transvestites yén preschool wajib? Ted Sandstedt, Nenne Lindberg Lindberg anu nyanyi.

0

Läs allt!


panggero Muslim pikeun solat nu diwenangkeun dina Växjö - Bishop senang

Diropéa! Pulisi ayeuna geus diwenangkeun sauran Muslim pikeun solat saminggu sakali dina Vaxjo. uskup téh senang jeung pamikiran ieu wijaksana.

85

Läs allt!


Perang atanapi revival?

Ku Holger Nilsson 

perang atanapi revival

Geus sababaraha taun ka pengker warned Yonggi Cho, cenah. "Swédia geus milih revival atawa perang."

16

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse år 1860

Av Holger Nilsson 

Ändens tid  O. G. Hedengren

Det har alltid funnits personer som rannsakat och forskat i Bibelns profetior och med den helige Andes hjälp fått ljus över vad som ska hända.

3

Läs allt!


Stefan Löfven attackerar frireligiösa

Statsministern attackerar frireligiösa

Bild: Världen idag. 

I sitt första maj-tal gick Sveriges socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven till attack mot frireligiösa.

85

Läs allt!


Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

8

Läs allt!


Iblis trampled sirah

Maca Surat ku Daud B 

Yesus geus trampled handap sirah Iblis urang

2

Läs allt!


Qur'an, Yesus teu Yesus tina Kitab Suci

kituna Quran nyebutkeun yen Yesus teu tiwas sarta henteu disalib. Islam denies nu Crucifixion Yesus kantos lumangsung. Anjeun mungkir yén Yesus pupus sarta rose deui, anjeun moal bisa disimpen.

4

Läs allt!


Muslim: Swédia bisa jadi nagara Muslim

Di Klippan ngora muslim ceuk Dominic Driman jelas yen misi nyaeta sangkan Swedia Muslim jeung anu "Swedia baris jadi hiji nagara Islam."

78

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 419 180 334 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 559 bloggartiklar, 82 738 kommentarer och 55 706 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp