Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Världen idag

Om Agenda 2030 och den nödvändiga krisen

David Rockefeller: Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.

Inga andra gudar av Per-Arne Imsen.

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. 

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Per-Arne Imsen
måndag, 27 april 2020 01:08
Gästblogg

Från boken "Inga andra gudar" kapitel 28:

"Agendan framhåller att jordens resurser måste fördelas om, mera rättvist. Men frågan är om denna radikala förändring av världen kan ske utan globala kriser som kanske inrymmer både konfrontationer och krig? Det måste förmodligen till någonting oerhört omvälvande för att man ska kunna genomföra denna agenda under dessa 15 år.

Och sedan måste det till en enorm kontroll för att detta nya system ska kunna upprätthållas. Alla världens medborgare kommer måsta kodas, eller märkas, med en legal certifiering. Kontanterna måste avskaffas. All handel måste detaljregleras. Allt som vi köper och säljer måste kontrolleras så att resurserna fördelas rättvist. Man förstår att för att detta utopiska paradis ska kunna upprättas måste man åstadkomma någonting som gör mänskligheten mottaglig och motiverad för de stora förändringar och inskränkningar i den personliga friheten som den här ”nya friheten” kommer att innebära.

David Rockefeller (1916-2017), som grundade den 'Trilaterala kommissionen´, har under ett antal decennier varit en mycket inflytelserik röst i den globala rörelsen. Han sa vid en middag för FN:s ambassadör för flera år sen:

”Vi står på randen till en global förändring. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.”

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. Man kanske menar att det måste till en kännbar omskakning av världen för att man ska kunna uppnå förverkligandet av drömmen om den nya lyckliga världsordningen. Det är väl värt att offra något för att därefter få leva i en drömvärld?

Men när all makt centraliserats, varje människa räknats, vem kan då säga stopp?

I denna värld, som enligt Jesus regeras av mörkrets furste, med allt maktmissbruk, vapenskrammel och alla diktaturer, har vi redan tillräckligt med exempel på hur makten korrumperar. Vi har till och med exempel på vad som händer när korrumperade ledare besitter makten i ett totalitärt system som innefattar många länder och miljontals människor. Hitler, Stalin, Mao… för att nämna några.

Bibeln talar om ett totalitärt rike som ska uppstå i ändens tid, vars grymhet världen aldrig tidigare skådat. Ett rike med en karismatisk ledare med messianska attribut och bekännelser, men uppbyggt av demoniska makter. Det ska hämta sin makt från djävulen själv. ”Draken gav det sin makt och sin tron och stor auktoritet.” Upp 13:2

FALSKA LÖFTEN

Ledaren för detta globala projekt omnämns i Bibeln med olika namn: ”Vilddjuret, Antikrist, Laglöshetens människa, Fördärvets son, Motståndaren”. Han kommer att säga att han är Gud. (2 Tess 2:3)

Antikrist, motsatsen till Kristus, eller istället för Kristus. Det hörs av namnen att det här projektet inte sker på uppdrag från himlen. Detta är ett sista upprorsförsök mot Gud och mot Jesus från djävulen. Han kommer att gå ”all in” eftersom han vet att hans tid är kort. Men Bibeln talar också om hur han får sin dom och hur hans rike störtar samman.

Det är den slutliga uppfyllelsen av den andra Psalmen: ”Jordens kungar reser sig och furstarna rådslår med varandra mot Herren och hans Smorde. Ps 2:2

Det är en falsk Messias. Det är ett falskt evangelium. Det är ett falskt tusenårsrike. Allt är falskt därför att det inte kommer från Gud som sitter på tronen utan det är inspirerat från ett annat håll.

GUD HAR OCKSÅ EN AGENDA

Gud har en evig plan och det är den enda agenda som vi kan lita på och ha förtroende för. Jesus Kristus är den ende som har makt att driva undan ondskan i världen eftersom Han har besegrat den. Men Han är den byggnadssten som byggherrarna i det andra projektet har förkastat. De bygger inte MED honom utan i uppror MOT honom. Men allt vad Gud har lovat kommer att ske, förr eller senare. Jesus Kristus kommer att ha det sista ordet. Det är så tryggt att höra honom säga: ”Jag är A och O, den förste och den siste, begynnelsen och änden.” Upp 22:13

Allt skapades genom honom och allt kommer att sammanfattas i honom. Läs det här bibelordet uppmärksamt och låt det som står riktigt sjunka in:

Gud har låtit oss få veta ”den plan som skulle genomföras när tiden är fullbordad: att i Kristus sammanfatta allt i himlen och på jorden.” Ef 1:9-10

Det finns en himmelsk planering som går mot sin fullbordan. I den planen finns också vi med. Gud har berett något fantastiskt för sina barn. Vi ska tillsammans med Guds folk över hela världen och genom alla generationer inta det underbara Gud har förberett. Det står att ”Gud skäms inte för att kallas deras Gud, för han har förberett en stad åt dem.” Hebr 11:16

Slutstriden handlar om en enda – Jesus Kristus.

Men det är ingen jämn dragkamp mellan Gud och djävulen. När tiden är inne för djävulen att fångas in och dömas, skickar Gud iväg EN av sina miljarder änglar för att kasta honom i den eviga elden. Allt vackert tal om inkluderande utan omvändelse till Jesus Kristus, allt byggande av en ny världsordning som inte är Guds rike, allt tal om att besegra ondskan i världen utan den som har besegrat den Onde, allt fredsmäklande som inte inkluderar den sanne Fredsfursten, allt tal om rättvisa och rättfärdighet som inte utgår från Honom som är vår rättfärdighet, allt detta är ett uppror startat av en ”Istället-för-Kristus”. På bibelspråk heter han Antikrist.

Men Jesus Kristus, Herrarnas Herre och Kungarnas Kung, kommer en dag träda fram och uppenbaras i all sin härlighet och makt inför både mänskligheten och andevärlden. Då kommer alla knän i himlen, på jorden och under jorden att få böja sig inför Honom.


Beställ gärna boken "Inga andra gudar" av Per-Arne Imsen på Pilgrim media.


https://pilgrim.media/

Per-Arne Imsen


#Per-Arne Imsen #Agenda 2030 #Tidstecken #Sista tiden #David Rockefeller


92 kommentarer

5 6 7 »10

x
Anneli Bäcklund svarar Israelvänlig
fredag, 30 oktober 2020 18:10
Israelvänlig skrev:
Farligt hög strålning uppmätt vid IKEA i Linköping och på Sergels Torg i Stockholm! Källa: Strålskyddsmyndigheten!

https://bit.ly/3oO4yub

Läs kommentarer där döda fåglar kommer ner på marken! JAG SÄGER IGEN KÖP INGA MOBILTELEFONER SOM ÄR ANPASSAT TILL 5G! Dela videon så att så många som möjligt får reda vad som försiggår bakom kulisserna! SÄG NEJ TILL 5G OCH SÄG NEJ TILL ID-2020

BRA ’Israelvänlig’ att Du informerar oss !

Vi ska inte bara låta bli, att köpa 5G-telefoner, utan be, att Herren stoppar all, vidare utbyggnad av 5G-nätet i Sverige ( och i Norden )

Han kan !

I år, tänkte ”dom” bygga en mast som ett pilotprojekt, på samma (!) område där NUS; Norrlands universitetssjukhus för Region Västerbotten är beläget, i Umeå.

Alltså dit de svårast sjuka i hela övre Norrland skickas (!)
De som behöver specialistvård skulle bli närmaste ”grannar” med en 5G mast (!) Man har även delar av läkarutbildningen förlagd på samma ställe.

Vi var några som bad emot den utbyggnaden och några månader efteråt, visade det sig, att ”dom” kunde inte uppföra någon mast.

Och ingen, förstod varför 😆💪🏻😠

Likadant var det när muslimerna i Umeå tänkte uppföra en Moske, i närheten av Ålidhem i Umeå.
Det blev inget bygge, pga motböner.

Säger bara:
”Pris, ske Gud och Lammet”


Aronitiska Välsignelsen
/ A
🙏

Svara

x
Israelvänlig svarar Anneli Bäcklund
fredag, 30 oktober 2020 19:19
Anneli Bäcklund skrev:
BRA ’Israelvänlig’ att Du informerar oss !

Vi ska inte bara låta bli, att köpa 5G-telefoner, utan be, att Herren stoppar all, vidare utbyggnad av 5G-nätet i Sverige ( och i Norden )

Han kan !

I år, tänkte ”dom” bygga en mast som ett pilotprojekt, på samma (!) område där NUS; Norrlands universitetssjukhus för Region Västerbotten är beläget, i Umeå.

Alltså dit de svårast sjuka i hela övre Norrland skickas (!)
De som behöver specialistvård skulle bli närmaste ”grannar” med en 5G mast (!) Man har även delar av läkarutbildningen förlagd på samma ställe.

Vi var några som bad emot den utbyggnaden och några månader efteråt, visade det sig, att ”dom” kunde inte uppföra någon mast.

Och ingen, förstod varför 😆💪🏻😠

Likadant var det när muslimerna i Umeå tänkte uppföra en Moske, i närheten av Ålidhem i Umeå.
Det blev inget bygge, pga motböner.

Säger bara:
”Pris, ske Gud och Lammet”


Aronitiska Välsignelsen
/ A
🙏

Absolut Anneli att vi ska be emot 5G i hela Norden!👍 För Gud är ingenting omöjligt! Halleluja! En annan sak som knappt nämns i Sverige är chemtrails! Jag har själv sett det på olika platser i Sverige och jag bad Gud att binda det! Chemtrailen förintades direkt!

Efter några dagar kan det komma tillbaka men då är det bara att fortsätta be!😊 Ja! Vi har en Gud som är mäktig och det är inte alltid vi förstår hur pass suverän Gud är! Underbart att Gud stoppade 5G masten och moskén genom era böner! Ja! Pris ske Gud och Lammet! Bönen är det starkaste vapen vi har!

Shalom

Svara

x
Stefan Jonasson
fredag, 30 oktober 2020 20:50

Läskigt med 5g strålning funderar på att klä insidan av min mössa med folie, undrar om det skyddar lite grann, hälften på skoj och hälften på allvar säger jag det.. Det är möjligt att strålningen är farlig,.. Ska prova att bygga en sån mössa med folie på insidan man kanske kan fodra den med folie så att det inte skaver på skallen,

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
fredag, 30 oktober 2020 21:06
Israelvänlig skrev:
Absolut Anneli att vi ska be emot 5G i hela Norden!👍 För Gud är ingenting omöjligt! Halleluja! En annan sak som knappt nämns i Sverige är chemtrails! Jag har själv sett det på olika platser i Sverige och jag bad Gud att binda det! Chemtrailen förintades direkt!

Efter några dagar kan det komma tillbaka men då är det bara att fortsätta be!😊 Ja! Vi har en Gud som är mäktig och det är inte alltid vi förstår hur pass suverän Gud är! Underbart att Gud stoppade 5G masten och moskén genom era böner! Ja! Pris ske Gud och Lammet! Bönen är det starkaste vapen vi har!

Shalom

5g låter väldigt troligt att det är skadligt okej det tror jag.. För ett antal år sedan träffade jag en vän som är troende som jag en klok broder som jag tycker om... Han var inne på det här med kem trail.. Jag vet att det är vatten ånga på hög höjd som planen åstadkommer, men jag kände inte för att argumentera om det med honom för vi är vänner och det är inte viktigt, jag sa väl att jag inte är övertygad om det, bra med det, men nu är vi i cyber världen israelvänlig är är andra spelregler..du har sagt bra och intressanta grejer tack för det som varit lite uppbyggligt tänkvärt, men din trovärdighet faller när du pratar om kem trails, det är gammalt och ovetenskapligt... Det är inget annat än vattenånga från flygplan på hög höjd.. Visst finns det besprutningsplan som sprider gift på åkrar... Men det behövs tanknings stationer för detta, om alla passagerar plan spred ut vad det nu är som sagt att de sprider ut. Skulle det behövas en enorm infrastruktur och logistik för detta och omöjligt att hålla hemligt... Lägg ner kemtrail konspirationsteori den är gammal och inte trovärdig

Svara

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
fredag, 30 oktober 2020 21:37
Stefan Jonasson skrev:
5g låter väldigt troligt att det är skadligt okej det tror jag.. För ett antal år sedan träffade jag en vän som är troende som jag en klok broder som jag tycker om... Han var inne på det här med kem trail.. Jag vet att det är vatten ånga på hög höjd som planen åstadkommer, men jag kände inte för att argumentera om det med honom för vi är vänner och det är inte viktigt, jag sa väl att jag inte är övertygad om det, bra med det, men nu är vi i cyber världen israelvänlig är är andra spelregler..du har sagt bra och intressanta grejer tack för det som varit lite uppbyggligt tänkvärt, men din trovärdighet faller när du pratar om kem trails, det är gammalt och ovetenskapligt... Det är inget annat än vattenånga från flygplan på hög höjd.. Visst finns det besprutningsplan som sprider gift på åkrar... Men det behövs tanknings stationer för detta, om alla passagerar plan spred ut vad det nu är som sagt att de sprider ut. Skulle det behövas en enorm infrastruktur och logistik för detta och omöjligt att hålla hemligt... Lägg ner kemtrail konspirationsteori den är gammal och inte trovärdig

Du säger gammalt och ovetenskapligt! Bara för att det är gammalt och ovetenskapligt innebär det ju inte att det inte existerar! Kan inte den Onde ta frälsningen från den troende så använder den Onde onda människor till att fördärva och släppa ut gifter som skadar människor och djur!

Du får tro vad du Stefan men jag har själv sett det och bad Gud att binda det och det förintades direkt! Det är många fler än mig som har sett det!

Återigen! Bara för att det är gammalt och ovetenskapligt behöver det inte innebära att det inte existerar! Jag vet vad Gud gjorde mot detta chemtrails och det räcker för mig!

Svara

x
Fredrik Eriksson svarar Stefan Jonasson
fredag, 30 oktober 2020 21:51
Stefan Jonasson skrev:
5g låter väldigt troligt att det är skadligt okej det tror jag.. För ett antal år sedan träffade jag en vän som är troende som jag en klok broder som jag tycker om... Han var inne på det här med kem trail.. Jag vet att det är vatten ånga på hög höjd som planen åstadkommer, men jag kände inte för att argumentera om det med honom för vi är vänner och det är inte viktigt, jag sa väl att jag inte är övertygad om det, bra med det, men nu är vi i cyber världen israelvänlig är är andra spelregler..du har sagt bra och intressanta grejer tack för det som varit lite uppbyggligt tänkvärt, men din trovärdighet faller när du pratar om kem trails, det är gammalt och ovetenskapligt... Det är inget annat än vattenånga från flygplan på hög höjd.. Visst finns det besprutningsplan som sprider gift på åkrar... Men det behövs tanknings stationer för detta, om alla passagerar plan spred ut vad det nu är som sagt att de sprider ut. Skulle det behövas en enorm infrastruktur och logistik för detta och omöjligt att hålla hemligt... Lägg ner kemtrail konspirationsteori den är gammal och inte trovärdig

Dane Wigington är en stor auktoritet i ämnet chemtrails.

Jag rekommenderar https://www.geoengineeringwatch.org/ads/dane-wigington/


Eller som regering och riksdag säger, radiation solar obscuration
eller "global dimming".

Har white papers från ett Hepa-luft filter
som togs precis under en "överflygning".

Och nej kondensationtrails bildar inte vattenånga som hänger kvar.

Det är inte bara vattenånga!

Enligt dokumenten är det:

Aluminium 250 mg/kg
Calcium 250 mg/kg
Järn 50 mg/kg
Magnesium 250 mg/kg
Potassium 250 mg/kg
Selenium 50 mg/kg
Sodium 250 mg/kg

Bland mycket andra ämnen (cirka 20 stycken till)...

Väldigt mycket material som man normalt inte förknippar med
vattenånga. Däremot ionospheric heating,
dvs det HÖJER temperaturen, den sänker den inte!

Den skapar ihop med HAARP ett joniserat fältlager
som påskyndar och skapar en "konstgjord bastu"
Den drivs av dessa metalliska ämnen i luftfartsverkets och försvarsmaktens
förvaringscontainrar.
Den förbättrare även (joniserar mikrovågornas kommunikation)
tack vare den enorma mängd ledande metaller (se text ovan!).
Vilket är ETT syfte.

Chemtrails eller som den felaktigt används contrails,
är det ENSKILT största globala hotet mot HELA mänskligheten.
Inklusive 5G! enligt Dane Wigington!...

Tack vare 5G och Haarp (High Altitude Auroral Research Project)skapas
en joniserad upphettad atmosfär som påverkar omgivningen och även oss
starkt negativt.
Den förstärker även effekterna av 4G och 5G och denna metod
har testats av Försvarsmakten under en längre tid.
Eftersom ovanstående partiklar (magnesium,potassium,sodium,selenium,och aluminium
normalt inte finns i så enorma kvantiteter skapar det också
en starkt försurad effekt och ph balans bland både växter och bland djur).

Tanken är här att det inte ska gå att undkomma även om en vedermöda drabbar mänskligheten, så detta är multidimensionellt i sin sataniska planering.
Dvs allt levande och växtliv ska bli "försumbart" och oätligt.

Varav det är viktigt att informera att riksdag,regering och luftfartsverket ser
oss som djur, inte som människor!

Vem som är furste över luften!,
det är inte Löfven även om det kan vara frestande!

https://chemtrailsnews.com

Här erkänner NASA själv sin medverkan i global dimming aka chemtrails.
https://www.youtube.com/watch?v=3Z2iRormxkw&feature=emb_logo

Chemtrails är bara ett användningsområde för big-pharma,
då det också inte bara är ovanstående 5 metaller som normalt inte finns
i atmosfären. Utan också en rad diger flora av mer eller mindre dödliga
och/eller sedativa ämnen som tex Lithium,plast och reflekternade glasfiber
partiklar.
Det finns även information om att det skulle kunna finnas
genetiska luftburna virus i dessa containrar.
Detta är dock något som jag själv inte har kunnat verifiera men enligt
Dane har han sett ett tydligt samband med detta sammankopplande.

Något som flera forskare och prover också visar på.
..................................................

Det är därför det gröna evangeliet uppfanns för att dölja chemtrailsens
ursprungliga fokus att göra oss sjuka och medgörliga i samma process.

Avdelningsbarhetens hemlighet är också en stor del då många
piloter inte har någon egentlig aning om vad deras
"överflygningar kors och tvärs" egentligen har för egentligt uppdrag
mer än "att det är bra för miljön och för att hindra en global uppvärmning."
Dvs det är ofta unga och nyutbildade piloter som får dessa arbeten.

Luftfartsverket,marinen,kustbevakningen och försvarsmakten är alltså
indirekt och DIREKT skyldiga till en organiserad gangsterliknande
strukturell form av massdöd, men det huvudsakliga syftet
kan dock inte nog poängteras är att implemntera....

-Implementera vadå`

-Vaccinet såklart...

Det är nämligen så att UV-ljuset tar kål på mycket av dessa chemtrails skadliga effekter.

Luftfartsverket och dess atlantiska co-operativa partners
har länge försökt försura och förgifta mänskligheten, detta är
dock inte möjligt så det är därför vaccinet kommer införas på bred basis.

Dane Wigington går även att mejla och ringa,
och han är lika trevlig som han låter på skärm som i verklighet.

stay cool, stay frosty...

Svenskarna är ett grundlurat folk...

https://duckduckgo.com/?q=Dane+Wigington&t=opera&ia=web

https://www.globalresearch.ca/chemtrails-politician-ignites-controversial-debate-in-swedish-media/5308948


På Lördag den 31:a Oktober är det demonstration på Kungsträdgården
av förekommen anledning, Chemtrails,5G,nanofiber,-morgellons
och såklart som grädden på det sataniska moset mRNA-vaccinet.

Stay cool,stay frosty...
https://www.facebook.com/groups/350576514984556/

Sen finns det ju förvisso Netflix,Melodifestivalen,Hockey fotboll,
och Holiday-dipp med skurna morötter i lämpligt format att roa sig med istället.

Svara

x
Stefan Jonasson
fredag, 30 oktober 2020 21:53

Man kan ju tro att jorden är platt fastän det är emot vetenskapen astronomi... Kristna som tror på det förlöjligar tron i världens ögon när man blandar in GUD i resonemanget, kem trail tål inte heller en vetenskaplig granskning.. Man kan välja att tro på det... Men tänk efter först och främst vad är det för kemikalie som används och i vilket syfte.. Sedan hur stor tank med det ämnet som varje passagerar plan måste bära och hur stor yta som sprids ut.. Det måste tankas vid varje flygplats när tanken är tom.. Hur mycket av det ämnet måste spridas ut för att få effekt... Där står vi inför ett gigantiskt problem en enorm infrastruktur och logistik som är omöjlig att hålla hemlig... Tusentals anställda som arbetar med det kan omöjligt hålla det hemligt.. Förresten vad är det för kemiskt ämne som släpps ut och vad är syftet,

Svara

x
Fredrik Eriksson svarar Stefan Jonasson
fredag, 30 oktober 2020 22:03
Stefan Jonasson skrev:
Man kan ju tro att jorden är platt fastän det är emot vetenskapen astronomi... Kristna som tror på det förlöjligar tron i världens ögon när man blandar in GUD i resonemanget, kem trail tål inte heller en vetenskaplig granskning.. Man kan välja att tro på det... Men tänk efter först och främst vad är det för kemikalie som används och i vilket syfte.. Sedan hur stor tank med det ämnet som varje passagerar plan måste bära och hur stor yta som sprids ut.. Det måste tankas vid varje flygplats när tanken är tom.. Hur mycket av det ämnet måste spridas ut för att få effekt... Där står vi inför ett gigantiskt problem en enorm infrastruktur och logistik som är omöjlig att hålla hemlig... Tusentals anställda som arbetar med det kan omöjligt hålla det hemligt.. Förresten vad är det för kemiskt ämne som släpps ut och vad är syftet,

Aluminium 250 mg/kg
Calcium 250 mg/kg
Järn 50 mg/kg
Magnesium 250 mg/kg
Potassium 250 mg/kg
Selenium 50 mg/kg
Sodium 250 mg/kg

Cirka 10 ämnen till enligt Hepa-analysen (luftfiltret).
Bland annat reflekterande glasfiber-partiklar, och andra ämnen.

Det är därför det gröna evangeliet uppfanns för att dölja chemtrailsens
ursprungliga fokus att göra oss sjuka och medgörliga i samma process.

Det är därför piloter,försvarsmaktens anställda
anställs som huvudkrav är att de anammar Agenda 2030.

I Agenda 2030 ingår det solar dimming som ett av grundmålen,
snyggt packeterat i ett utav deras undergrupper
om ett grönt utopiskt samhälle.

Och vips har man skapat sig ett casus-belli i tron att det de gör
är nyttigt för mänkskligheten och nyttigt för moder jord.

På så sätt går det att hålla liv i lögnen hur länge som helst.UV-ljuset (solens naturliga strålning) dödar en del av den skadliga verkan.
Det är därför vaccinet kommer implemnteras på bred basis!

Det huvudsakliga syftet med all chemtrails är dock att binda dessa ämnen
i en ljusfotonisk effekt för att snabba på joniseringen (effekten av kommunikationen) mellan teknologin bakom.

Bibeln beskriver teknologin som vilddjurets märke.

Det syftet beskrivs kanske bäst här!

IMMUNISERING FÖR ALLA (NÄR ALLA HAR BLIVIT TILLRÄCKLIGT SJUKA
AV CHEMTRAILS OCH 5G).
https://www.who.int/immunization/immunization_agenda_2030/en/


Citat:
A 2030 envisions a world where everyone, everywhere, at every age, fully benefits from vaccines to improve health and well-being.

-Hua, massvaccinering är det NI har att vänta er!

Jesus är mitt vaccin!

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Fredrik Eriksson
fredag, 30 oktober 2020 22:04
Fredrik Eriksson skrev:
Dane Wigington är en stor auktoritet i ämnet chemtrails.

Jag rekommenderar https://www.geoengineeringwatch.org/ads/dane-wigington/


Eller som regering och riksdag säger, radiation solar obscuration
eller "global dimming".

Har white papers från ett Hepa-luft filter
som togs precis under en "överflygning".

Och nej kondensationtrails bildar inte vattenånga som hänger kvar.

Det är inte bara vattenånga!

Enligt dokumenten är det:

Aluminium 250 mg/kg
Calcium 250 mg/kg
Järn 50 mg/kg
Magnesium 250 mg/kg
Potassium 250 mg/kg
Selenium 50 mg/kg
Sodium 250 mg/kg

Bland mycket andra ämnen (cirka 20 stycken till)...

Väldigt mycket material som man normalt inte förknippar med
vattenånga. Däremot ionospheric heating,
dvs det HÖJER temperaturen, den sänker den inte!

Den skapar ihop med HAARP ett joniserat fältlager
som påskyndar och skapar en "konstgjord bastu"
Den drivs av dessa metalliska ämnen i luftfartsverkets och försvarsmaktens
förvaringscontainrar.
Den förbättrare även (joniserar mikrovågornas kommunikation)
tack vare den enorma mängd ledande metaller (se text ovan!).
Vilket är ETT syfte.

Chemtrails eller som den felaktigt används contrails,
är det ENSKILT största globala hotet mot HELA mänskligheten.
Inklusive 5G! enligt Dane Wigington!...

Tack vare 5G och Haarp (High Altitude Auroral Research Project)skapas
en joniserad upphettad atmosfär som påverkar omgivningen och även oss
starkt negativt.
Den förstärker även effekterna av 4G och 5G och denna metod
har testats av Försvarsmakten under en längre tid.
Eftersom ovanstående partiklar (magnesium,potassium,sodium,selenium,och aluminium
normalt inte finns i så enorma kvantiteter skapar det också
en starkt försurad effekt och ph balans bland både växter och bland djur).

Tanken är här att det inte ska gå att undkomma även om en vedermöda drabbar mänskligheten, så detta är multidimensionellt i sin sataniska planering.
Dvs allt levande och växtliv ska bli "försumbart" och oätligt.

Varav det är viktigt att informera att riksdag,regering och luftfartsverket ser
oss som djur, inte som människor!

Vem som är furste över luften!,
det är inte Löfven även om det kan vara frestande!

https://chemtrailsnews.com

Här erkänner NASA själv sin medverkan i global dimming aka chemtrails.
https://www.youtube.com/watch?v=3Z2iRormxkw&feature=emb_logo

Chemtrails är bara ett användningsområde för big-pharma,
då det också inte bara är ovanstående 5 metaller som normalt inte finns
i atmosfären. Utan också en rad diger flora av mer eller mindre dödliga
och/eller sedativa ämnen som tex Lithium,plast och reflekternade glasfiber
partiklar.
Det finns även information om att det skulle kunna finnas
genetiska luftburna virus i dessa containrar.
Detta är dock något som jag själv inte har kunnat verifiera men enligt
Dane har han sett ett tydligt samband med detta sammankopplande.

Något som flera forskare och prover också visar på.
..................................................

Det är därför det gröna evangeliet uppfanns för att dölja chemtrailsens
ursprungliga fokus att göra oss sjuka och medgörliga i samma process.

Avdelningsbarhetens hemlighet är också en stor del då många
piloter inte har någon egentlig aning om vad deras
"överflygningar kors och tvärs" egentligen har för egentligt uppdrag
mer än "att det är bra för miljön och för att hindra en global uppvärmning."
Dvs det är ofta unga och nyutbildade piloter som får dessa arbeten.

Luftfartsverket,marinen,kustbevakningen och försvarsmakten är alltså
indirekt och DIREKT skyldiga till en organiserad gangsterliknande
strukturell form av massdöd, men det huvudsakliga syftet
kan dock inte nog poängteras är att implemntera....

-Implementera vadå`

-Vaccinet såklart...

Det är nämligen så att UV-ljuset tar kål på mycket av dessa chemtrails skadliga effekter.

Luftfartsverket och dess atlantiska co-operativa partners
har länge försökt försura och förgifta mänskligheten, detta är
dock inte möjligt så det är därför vaccinet kommer införas på bred basis.

Dane Wigington går även att mejla och ringa,
och han är lika trevlig som han låter på skärm som i verklighet.

stay cool, stay frosty...

Svenskarna är ett grundlurat folk...

https://duckduckgo.com/?q=Dane+Wigington&t=opera&ia=web

https://www.globalresearch.ca/chemtrails-politician-ignites-controversial-debate-in-swedish-media/5308948


På Lördag den 31:a Oktober är det demonstration på Kungsträdgården
av förekommen anledning, Chemtrails,5G,nanofiber,-morgellons
och såklart som grädden på det sataniska moset mRNA-vaccinet.

Stay cool,stay frosty...
https://www.facebook.com/groups/350576514984556/

Sen finns det ju förvisso Netflix,Melodifestivalen,Hockey fotboll,
och Holiday-dipp med skurna morötter i lämpligt format att roa sig med istället.

Snacka om överkurs...chemtrails är vattenånga liksom molnen.. Såg en dokumentär om havet och atmosfären där mikro organismer levde i både atmosfären och havet.. De förflyttade sig genom vatten ångan upp till molnen.. Säkert fungerar det så att andra kemiska ämnen cirkulera i detta kretslopp, havet och atmosfären är som en enda stor motor som driver vindar och kemiska ämnen runt jorden GUDS fantastiska skapelse,

Svara

x
Fredrik Eriksson svarar Stefan Jonasson
fredag, 30 oktober 2020 22:12
Stefan Jonasson skrev:
Snacka om överkurs...chemtrails är vattenånga liksom molnen.. Såg en dokumentär om havet och atmosfären där mikro organismer levde i både atmosfären och havet.. De förflyttade sig genom vatten ångan upp till molnen.. Säkert fungerar det så att andra kemiska ämnen cirkulera i detta kretslopp, havet och atmosfären är som en enda stor motor som driver vindar och kemiska ämnen runt jorden GUDS fantastiska skapelse,

A 2030 envisions a world where everyone, everywhere, at every age, fully benefits from vaccines to improve health and well-being.

För mig låter det EXAKT som det bibeln beskriver som vilddjurets märke.

WHO är inte blyga minsann.

Enligt vit-magi /frimureri/satanism måste man nämligen avslöja straffet
i förväg för att de som (har skapat vaccinet)INTE ska drabbas av vredesdomen.Svara

5 6 7 »10

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 5 december 2020 00:04
Förlåt mig Herre för mina misstag och svårighet att förlåta andra. Förlåt min ilska,irritation och bitterhet. Förlåt min egoism och brist på ödmjukhet. Jesus vägled mig i din nåd och kärlek,Amen. Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp