Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Salvation

Om Agenda 2030 och den nödvändiga krisen

David Rockefeller: Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.

Inga andra gudar av Per-Arne Imsen.

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. 

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Per-Arne Imsen
måndag, 27 april 2020 01:08
Gästblogg

Från boken "Inga andra gudar" kapitel 28:

"Agendan framhåller att jordens resurser måste fördelas om, mera rättvist. Men frågan är om denna radikala förändring av världen kan ske utan globala kriser som kanske inrymmer både konfrontationer och krig? Det måste förmodligen till någonting oerhört omvälvande för att man ska kunna genomföra denna agenda under dessa 15 år.

Och sedan måste det till en enorm kontroll för att detta nya system ska kunna upprätthållas. Alla världens medborgare kommer måsta kodas, eller märkas, med en legal certifiering. Kontanterna måste avskaffas. All handel måste detaljregleras. Allt som vi köper och säljer måste kontrolleras så att resurserna fördelas rättvist. Man förstår att för att detta utopiska paradis ska kunna upprättas måste man åstadkomma någonting som gör mänskligheten mottaglig och motiverad för de stora förändringar och inskränkningar i den personliga friheten som den här ”nya friheten” kommer att innebära.

David Rockefeller (1916-2017), som grundade den 'Trilaterala kommissionen´, har under ett antal decennier varit en mycket inflytelserik röst i den globala rörelsen. Han sa vid en middag för FN:s ambassadör för flera år sen:

”Vi står på randen till en global förändring. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.”

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. Man kanske menar att det måste till en kännbar omskakning av världen för att man ska kunna uppnå förverkligandet av drömmen om den nya lyckliga världsordningen. Det är väl värt att offra något för att därefter få leva i en drömvärld?

Men när all makt centraliserats, varje människa räknats, vem kan då säga stopp?

I denna värld, som enligt Jesus regeras av mörkrets furste, med allt maktmissbruk, vapenskrammel och alla diktaturer, har vi redan tillräckligt med exempel på hur makten korrumperar. Vi har till och med exempel på vad som händer när korrumperade ledare besitter makten i ett totalitärt system som innefattar många länder och miljontals människor. Hitler, Stalin, Mao… för att nämna några.

Bibeln talar om ett totalitärt rike som ska uppstå i ändens tid, vars grymhet världen aldrig tidigare skådat. Ett rike med en karismatisk ledare med messianska attribut och bekännelser, men uppbyggt av demoniska makter. Det ska hämta sin makt från djävulen själv. ”Draken gav det sin makt och sin tron och stor auktoritet.” Upp 13:2

FALSKA LÖFTEN

Ledaren för detta globala projekt omnämns i Bibeln med olika namn: ”Vilddjuret, Antikrist, Laglöshetens människa, Fördärvets son, Motståndaren”. Han kommer att säga att han är Gud. (2 Tess 2:3)

Antikrist, motsatsen till Kristus, eller istället för Kristus. Det hörs av namnen att det här projektet inte sker på uppdrag från himlen. Detta är ett sista upprorsförsök mot Gud och mot Jesus från djävulen. Han kommer att gå ”all in” eftersom han vet att hans tid är kort. Men Bibeln talar också om hur han får sin dom och hur hans rike störtar samman.

Det är den slutliga uppfyllelsen av den andra Psalmen: ”Jordens kungar reser sig och furstarna rådslår med varandra mot Herren och hans Smorde. Ps 2:2

Det är en falsk Messias. Det är ett falskt evangelium. Det är ett falskt tusenårsrike. Allt är falskt därför att det inte kommer från Gud som sitter på tronen utan det är inspirerat från ett annat håll.

GUD HAR OCKSÅ EN AGENDA

Gud har en evig plan och det är den enda agenda som vi kan lita på och ha förtroende för. Jesus Kristus är den ende som har makt att driva undan ondskan i världen eftersom Han har besegrat den. Men Han är den byggnadssten som byggherrarna i det andra projektet har förkastat. De bygger inte MED honom utan i uppror MOT honom. Men allt vad Gud har lovat kommer att ske, förr eller senare. Jesus Kristus kommer att ha det sista ordet. Det är så tryggt att höra honom säga: ”Jag är A och O, den förste och den siste, begynnelsen och änden.” Upp 22:13

Allt skapades genom honom och allt kommer att sammanfattas i honom. Läs det här bibelordet uppmärksamt och låt det som står riktigt sjunka in:

Gud har låtit oss få veta ”den plan som skulle genomföras när tiden är fullbordad: att i Kristus sammanfatta allt i himlen och på jorden.” Ef 1:9-10

Det finns en himmelsk planering som går mot sin fullbordan. I den planen finns också vi med. Gud har berett något fantastiskt för sina barn. Vi ska tillsammans med Guds folk över hela världen och genom alla generationer inta det underbara Gud har förberett. Det står att ”Gud skäms inte för att kallas deras Gud, för han har förberett en stad åt dem.” Hebr 11:16

Slutstriden handlar om en enda – Jesus Kristus.

Men det är ingen jämn dragkamp mellan Gud och djävulen. När tiden är inne för djävulen att fångas in och dömas, skickar Gud iväg EN av sina miljarder änglar för att kasta honom i den eviga elden. Allt vackert tal om inkluderande utan omvändelse till Jesus Kristus, allt byggande av en ny världsordning som inte är Guds rike, allt tal om att besegra ondskan i världen utan den som har besegrat den Onde, allt fredsmäklande som inte inkluderar den sanne Fredsfursten, allt tal om rättvisa och rättfärdighet som inte utgår från Honom som är vår rättfärdighet, allt detta är ett uppror startat av en ”Istället-för-Kristus”. På bibelspråk heter han Antikrist.

Men Jesus Kristus, Herrarnas Herre och Kungarnas Kung, kommer en dag träda fram och uppenbaras i all sin härlighet och makt inför både mänskligheten och andevärlden. Då kommer alla knän i himlen, på jorden och under jorden att få böja sig inför Honom.


Beställ gärna boken "Inga andra gudar" av Per-Arne Imsen på Pilgrim media.


https://pilgrim.media/

Per-Arne Imsen


#Per-Arne Imsen #Agenda 2030 #Tidstecken #Sista tiden #David Rockefeller


92 kommentarer

6 7 8 »10

x
Israelvänlig svarar Fredrik Eriksson
fredag, 30 oktober 2020 22:16
Fredrik Eriksson skrev:
Dane Wigington är en stor auktoritet i ämnet chemtrails.

Jag rekommenderar https://www.geoengineeringwatch.org/ads/dane-wigington/


Eller som regering och riksdag säger, radiation solar obscuration
eller "global dimming".

Har white papers från ett Hepa-luft filter
som togs precis under en "överflygning".

Och nej kondensationtrails bildar inte vattenånga som hänger kvar.

Det är inte bara vattenånga!

Enligt dokumenten är det:

Aluminium 250 mg/kg
Calcium 250 mg/kg
Järn 50 mg/kg
Magnesium 250 mg/kg
Potassium 250 mg/kg
Selenium 50 mg/kg
Sodium 250 mg/kg

Bland mycket andra ämnen (cirka 20 stycken till)...

Väldigt mycket material som man normalt inte förknippar med
vattenånga. Däremot ionospheric heating,
dvs det HÖJER temperaturen, den sänker den inte!

Den skapar ihop med HAARP ett joniserat fältlager
som påskyndar och skapar en "konstgjord bastu"
Den drivs av dessa metalliska ämnen i luftfartsverkets och försvarsmaktens
förvaringscontainrar.
Den förbättrare även (joniserar mikrovågornas kommunikation)
tack vare den enorma mängd ledande metaller (se text ovan!).
Vilket är ETT syfte.

Chemtrails eller som den felaktigt används contrails,
är det ENSKILT största globala hotet mot HELA mänskligheten.
Inklusive 5G! enligt Dane Wigington!...

Tack vare 5G och Haarp (High Altitude Auroral Research Project)skapas
en joniserad upphettad atmosfär som påverkar omgivningen och även oss
starkt negativt.
Den förstärker även effekterna av 4G och 5G och denna metod
har testats av Försvarsmakten under en längre tid.
Eftersom ovanstående partiklar (magnesium,potassium,sodium,selenium,och aluminium
normalt inte finns i så enorma kvantiteter skapar det också
en starkt försurad effekt och ph balans bland både växter och bland djur).

Tanken är här att det inte ska gå att undkomma även om en vedermöda drabbar mänskligheten, så detta är multidimensionellt i sin sataniska planering.
Dvs allt levande och växtliv ska bli "försumbart" och oätligt.

Varav det är viktigt att informera att riksdag,regering och luftfartsverket ser
oss som djur, inte som människor!

Vem som är furste över luften!,
det är inte Löfven även om det kan vara frestande!

https://chemtrailsnews.com

Här erkänner NASA själv sin medverkan i global dimming aka chemtrails.
https://www.youtube.com/watch?v=3Z2iRormxkw&feature=emb_logo

Chemtrails är bara ett användningsområde för big-pharma,
då det också inte bara är ovanstående 5 metaller som normalt inte finns
i atmosfären. Utan också en rad diger flora av mer eller mindre dödliga
och/eller sedativa ämnen som tex Lithium,plast och reflekternade glasfiber
partiklar.
Det finns även information om att det skulle kunna finnas
genetiska luftburna virus i dessa containrar.
Detta är dock något som jag själv inte har kunnat verifiera men enligt
Dane har han sett ett tydligt samband med detta sammankopplande.

Något som flera forskare och prover också visar på.
..................................................

Det är därför det gröna evangeliet uppfanns för att dölja chemtrailsens
ursprungliga fokus att göra oss sjuka och medgörliga i samma process.

Avdelningsbarhetens hemlighet är också en stor del då många
piloter inte har någon egentlig aning om vad deras
"överflygningar kors och tvärs" egentligen har för egentligt uppdrag
mer än "att det är bra för miljön och för att hindra en global uppvärmning."
Dvs det är ofta unga och nyutbildade piloter som får dessa arbeten.

Luftfartsverket,marinen,kustbevakningen och försvarsmakten är alltså
indirekt och DIREKT skyldiga till en organiserad gangsterliknande
strukturell form av massdöd, men det huvudsakliga syftet
kan dock inte nog poängteras är att implemntera....

-Implementera vadå`

-Vaccinet såklart...

Det är nämligen så att UV-ljuset tar kål på mycket av dessa chemtrails skadliga effekter.

Luftfartsverket och dess atlantiska co-operativa partners
har länge försökt försura och förgifta mänskligheten, detta är
dock inte möjligt så det är därför vaccinet kommer införas på bred basis.

Dane Wigington går även att mejla och ringa,
och han är lika trevlig som han låter på skärm som i verklighet.

stay cool, stay frosty...

Svenskarna är ett grundlurat folk...

https://duckduckgo.com/?q=Dane+Wigington&t=opera&ia=web

https://www.globalresearch.ca/chemtrails-politician-ignites-controversial-debate-in-swedish-media/5308948


På Lördag den 31:a Oktober är det demonstration på Kungsträdgården
av förekommen anledning, Chemtrails,5G,nanofiber,-morgellons
och såklart som grädden på det sataniska moset mRNA-vaccinet.

Stay cool,stay frosty...
https://www.facebook.com/groups/350576514984556/

Sen finns det ju förvisso Netflix,Melodifestivalen,Hockey fotboll,
och Holiday-dipp med skurna morötter i lämpligt format att roa sig med istället.

Mycket bra broder! Här visar du svart på vitt att chemtrails existerar! Bilder, filmer och t o m Nasa medger att chemtrails existerar! Mycket bra!😊👍

Shalom

Svara

x
Israelvänlig svarar Fredrik Eriksson
fredag, 30 oktober 2020 22:37
Fredrik Eriksson skrev:
Dane Wigington är en stor auktoritet i ämnet chemtrails.

Jag rekommenderar https://www.geoengineeringwatch.org/ads/dane-wigington/


Eller som regering och riksdag säger, radiation solar obscuration
eller "global dimming".

Har white papers från ett Hepa-luft filter
som togs precis under en "överflygning".

Och nej kondensationtrails bildar inte vattenånga som hänger kvar.

Det är inte bara vattenånga!

Enligt dokumenten är det:

Aluminium 250 mg/kg
Calcium 250 mg/kg
Järn 50 mg/kg
Magnesium 250 mg/kg
Potassium 250 mg/kg
Selenium 50 mg/kg
Sodium 250 mg/kg

Bland mycket andra ämnen (cirka 20 stycken till)...

Väldigt mycket material som man normalt inte förknippar med
vattenånga. Däremot ionospheric heating,
dvs det HÖJER temperaturen, den sänker den inte!

Den skapar ihop med HAARP ett joniserat fältlager
som påskyndar och skapar en "konstgjord bastu"
Den drivs av dessa metalliska ämnen i luftfartsverkets och försvarsmaktens
förvaringscontainrar.
Den förbättrare även (joniserar mikrovågornas kommunikation)
tack vare den enorma mängd ledande metaller (se text ovan!).
Vilket är ETT syfte.

Chemtrails eller som den felaktigt används contrails,
är det ENSKILT största globala hotet mot HELA mänskligheten.
Inklusive 5G! enligt Dane Wigington!...

Tack vare 5G och Haarp (High Altitude Auroral Research Project)skapas
en joniserad upphettad atmosfär som påverkar omgivningen och även oss
starkt negativt.
Den förstärker även effekterna av 4G och 5G och denna metod
har testats av Försvarsmakten under en längre tid.
Eftersom ovanstående partiklar (magnesium,potassium,sodium,selenium,och aluminium
normalt inte finns i så enorma kvantiteter skapar det också
en starkt försurad effekt och ph balans bland både växter och bland djur).

Tanken är här att det inte ska gå att undkomma även om en vedermöda drabbar mänskligheten, så detta är multidimensionellt i sin sataniska planering.
Dvs allt levande och växtliv ska bli "försumbart" och oätligt.

Varav det är viktigt att informera att riksdag,regering och luftfartsverket ser
oss som djur, inte som människor!

Vem som är furste över luften!,
det är inte Löfven även om det kan vara frestande!

https://chemtrailsnews.com

Här erkänner NASA själv sin medverkan i global dimming aka chemtrails.
https://www.youtube.com/watch?v=3Z2iRormxkw&feature=emb_logo

Chemtrails är bara ett användningsområde för big-pharma,
då det också inte bara är ovanstående 5 metaller som normalt inte finns
i atmosfären. Utan också en rad diger flora av mer eller mindre dödliga
och/eller sedativa ämnen som tex Lithium,plast och reflekternade glasfiber
partiklar.
Det finns även information om att det skulle kunna finnas
genetiska luftburna virus i dessa containrar.
Detta är dock något som jag själv inte har kunnat verifiera men enligt
Dane har han sett ett tydligt samband med detta sammankopplande.

Något som flera forskare och prover också visar på.
..................................................

Det är därför det gröna evangeliet uppfanns för att dölja chemtrailsens
ursprungliga fokus att göra oss sjuka och medgörliga i samma process.

Avdelningsbarhetens hemlighet är också en stor del då många
piloter inte har någon egentlig aning om vad deras
"överflygningar kors och tvärs" egentligen har för egentligt uppdrag
mer än "att det är bra för miljön och för att hindra en global uppvärmning."
Dvs det är ofta unga och nyutbildade piloter som får dessa arbeten.

Luftfartsverket,marinen,kustbevakningen och försvarsmakten är alltså
indirekt och DIREKT skyldiga till en organiserad gangsterliknande
strukturell form av massdöd, men det huvudsakliga syftet
kan dock inte nog poängteras är att implemntera....

-Implementera vadå`

-Vaccinet såklart...

Det är nämligen så att UV-ljuset tar kål på mycket av dessa chemtrails skadliga effekter.

Luftfartsverket och dess atlantiska co-operativa partners
har länge försökt försura och förgifta mänskligheten, detta är
dock inte möjligt så det är därför vaccinet kommer införas på bred basis.

Dane Wigington går även att mejla och ringa,
och han är lika trevlig som han låter på skärm som i verklighet.

stay cool, stay frosty...

Svenskarna är ett grundlurat folk...

https://duckduckgo.com/?q=Dane+Wigington&t=opera&ia=web

https://www.globalresearch.ca/chemtrails-politician-ignites-controversial-debate-in-swedish-media/5308948


På Lördag den 31:a Oktober är det demonstration på Kungsträdgården
av förekommen anledning, Chemtrails,5G,nanofiber,-morgellons
och såklart som grädden på det sataniska moset mRNA-vaccinet.

Stay cool,stay frosty...
https://www.facebook.com/groups/350576514984556/

Sen finns det ju förvisso Netflix,Melodifestivalen,Hockey fotboll,
och Holiday-dipp med skurna morötter i lämpligt format att roa sig med istället.

Mycket bra att det blir en demonstration mot all denna ondska i morgon! Hade jag bott i Stockholm eller i närheten av Stockholm så hade jag gått på den! Jag kommer be för dessa demonstranter i morgon som tar striden på plats och avslöjar denna ondska!

Förhoppningsvis kristna som bor i Stockholm kan gå med i demonstrationen och be mot denna ondska så att den avslöjas!

Kristna i Stockholm kan föra detta vidare till alla kristna i Sverige! Det är dags att alla kristna i Sverige börjar ta strid mot denna ondska! Kristna uppmanas i Bibeln att avslöja mörkrets gärningar!

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
fredag, 30 oktober 2020 22:42
Israelvänlig skrev:
Mycket bra att det blir en demonstration mot all denna ondska i morgon! Hade jag bott i Stockholm eller i närheten av Stockholm så hade jag gått på den! Jag kommer be för dessa demonstranter i morgon som tar striden på plats och avslöjar denna ondska!

Förhoppningsvis kristna som bor i Stockholm kan gå med i demonstrationen och be mot denna ondska så att den avslöjas!

Kristna i Stockholm kan föra detta vidare till alla kristna i Sverige! Det är dags att alla kristna i Sverige börjar ta strid mot denna ondska! Kristna uppmanas i Bibeln att avslöja mörkrets gärningar!

Kristna bara förlöjligar tron om dom demonstrerar mot kemtrails, vad har det med kyrkans uppgift att göra... Det är ju vattenånga från plan på hög höjd.. Atmosfären är inte ren den innehåller tusentals kemiska ämnen.. Naturligt eller genom luftföroreningar

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
fredag, 30 oktober 2020 22:43
Israelvänlig skrev:
Mycket bra broder! Här visar du svart på vitt att chemtrails existerar! Bilder, filmer och t o m Nasa medger att chemtrails existerar! Mycket bra!😊👍

Shalom

Det bevisar ingenting,

Svara

x
Fredrik Eriksson svarar Israelvänlig
fredag, 30 oktober 2020 23:22
Israelvänlig skrev:
Mycket bra broder! Här visar du svart på vitt att chemtrails existerar! Bilder, filmer och t o m Nasa medger att chemtrails existerar! Mycket bra!😊👍

Shalom

Glömde det viktigaste!

Covid-19:s genetiska sammansättning gör gällande
att den även kan aktiveras med hjälp av chemtrails och via 5G
genom upphettning av atmosfären, då
detta aktiverar virusets destruktiva (virulenta) egenskaper.

Detta sker enligt temperaturer vi har nu.
Samt enligt Mars månader. Finns länk hos SMHI för att
sammanlänka detta med antal Covid-19 fall.

Om det är vetenskapligt plausibelt är tveksamt,
men som ett kvasiintellektuellt experiment alltså högst aktuellt.

Dvs de joniserade partiklarna aktiverar vissa av de luftburna
partiklarna som vi i dagligt tal kallar virus.

Dessa är genetiskt designade för att orsaka stor skada.
Då virus ofta dör när det blir FÖR varmt.

Man kan alltså inte bara skapa hetta man kan också skapa
kyla via HAARP och chemtrails.

Covid-19 är bara ett resultat av en rad långrandiga projekt
med chemtrails som stomme för diverse projekt.

Elana Freeland beskriver några av USAF projekten i sin bok:

-Under An Ionized Sky

-På svenskar lyder översättningen.

Under en joniserad himmel!

Dvs Covid-19 (och en rad andra luftburna virus)
kan aktiveras med hjälp av chemtrails och 5G
för att påverka opinionen för att.

-För att vadå?

-Skapa opinion att vänja oss vid en vaccinering såklart!

ALL min forskning om chemtrails.
ALL min forskning om genetik,atmosfärisk,interplanetär,samt
interstellär pekar på en sak.

Massvaccinering!

Så att de fallna änglar Gibborim, ska kunna
befolka planeten igen!

Det finns även bibelcitat på detta!

Luk 21:26  Människor ska tappa andan av skräck i väntan på det som ska drabba världen, för himlens makter ska skakas. 

Drabba heter på Grekiska,prosdokia och betyder
fruktan för den ondska som mänskligheten vet kommer att komma över jorden.

Dvs allt det jag har pratat om.

En ruskig förväntan, förhoppning om att de fallna änglar
jag har beskrivit kommer att komma.

Detta ord förekommer bara en gång till i bibeln.

Lyckligtvis beskriver ju bibeln vad som kommer hända bara någon rad till.

Och håll i hatten...

Här kan man titta på vilken temperatur
SMHI upmätte i Mars månad 2019.

Mars är nämligen krigsguden, men nog om det,det är ytterligare
en 3-timmars diskussion till varför den djupa staten använder,
månader och år som har symoboliskt värde i opinionssyfte.

https://www.smhi.se/pd/klimat/pdf_stats/month/SMHI_vov_temperature_wind_mar19.pdf

Där ser man att temperaturen är mellan -10 och 10 grader,
man får därmed anta att Covid-19 accentueras vid dessa temperaturer.

Där ser man även att medeltemperaturen är högre än tidigare år.
Dvs joniseringen påverkar även medeltemperaturen.

Enligt SwebbTV, så blir det förmodligen också kallare
inte varmare.

Stay cool, stay frosty...

P.S det handlar om en eletrifiering av hela atmosfären.

Den som styr atmosfären!
Den styr världen!


Svara

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
fredag, 30 oktober 2020 23:24
Stefan Jonasson skrev:
Kristna bara förlöjligar tron om dom demonstrerar mot kemtrails, vad har det med kyrkans uppgift att göra... Det är ju vattenånga från plan på hög höjd.. Atmosfären är inte ren den innehåller tusentals kemiska ämnen.. Naturligt eller genom luftföroreningar

Nej! Där har du fel! Kristna förlöjligas icke alls om de tar strid inte bara mot chemtrails utan även mot 5G plus en massa andra onda saker som skadar människor och djur! Det här verkar vara en öm punkt för dig och kanske du jobbar med sådant som de ska demonstrera emot?

Kristna har varit alltför passiva mot sådant! Gällande 5G faller döda fåglar ner från himmelen och oerhört höga skadliga strålningsvärden! Tycker du det är fel att människor demonstrerar mot 5G? Makthavarna och myndigheter säger ingenting alls! Du borde förstå varför de inte gör det!

Präster och pastorer är tysta som vanligt! Det är bra att människor tar striden och det borde alla kristna göra också och avslöja mörkrets gärningar istället för att stryka den medhårs!

Jag har själv sett en klar och vacker dag inga moln och enligt SMHI skulle det vara klart och fint hela dagen! Ser ett plan komma på inte alltför hög höjd släppa ut grådimma fullt med strimmor över hela himmelen i alla väderstreck tills solen går i moln och det blir alldeles mulet! Planet körde runt fram och tillbaka i alla vädersträcken! Inga normala piloter gör så! Jag vet vad jag såg och många med mig!

Nästa gång bad jag och dessa grådisiga strimmor förintades på en gång! Planet kom tillbaka efter några dagar då det hade varit vackert och klart väder ute flera dagar i sträck! Det man ser det ser man och det man hör det hör man!

De som har träffat och pratat med änglar kan ju icke bevisas vetenskapligt eller hur? Det är mycket bra att folk demonstrerar mot sådant som Fredrik nämnde och tar strid! Det borde kristna också göra!

Svara

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
fredag, 30 oktober 2020 23:44
Stefan Jonasson skrev:
Det bevisar ingenting,

Har man inte möjlighet att gå på denna demonstration mot ondskan så kan man be emot den och låta Herren Jesus Kristus avslöja den! Annelie Bäcklund bad mot 5G mast och moské! Gud lyssnade och stoppade detta! Jag bad mot chemtrails och Gud stoppade detta! Amen!

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
fredag, 30 oktober 2020 23:53
Israelvänlig skrev:
Har man inte möjlighet att gå på denna demonstration mot ondskan så kan man be emot den och låta Herren Jesus Kristus avslöja den! Annelie Bäcklund bad mot 5G mast och moské! Gud lyssnade och stoppade detta! Jag bad mot chemtrails och Gud stoppade detta! Amen!

Kanske du jobbar för dem som de ska protestera mot? Jag tycker mig märka en viss paranoia! Paranoia är en av drivkrafterna till vissa konspirations teorier... Vilka är det som ska demonstrera är de utsända av kyrkan.. Eller är det arrangerat av otroende... Vilket bibeln uppmanar att vi inte ska gå i ok med....

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
lördag, 31 oktober 2020 00:00
Israelvänlig skrev:
Har man inte möjlighet att gå på denna demonstration mot ondskan så kan man be emot den och låta Herren Jesus Kristus avslöja den! Annelie Bäcklund bad mot 5G mast och moské! Gud lyssnade och stoppade detta! Jag bad mot chemtrails och Gud stoppade detta! Amen!

Flygplans kondens försvinner ju efter ett tag naturligt... Olika fort beroende på temperatur och förhållanden i atmosfären... Vad är det för kemikalier som sprids? Är det ett försök att förgifta mänskligheten... Atmosfären är ju redan förgiftad av alla industri utsläpp... Vi är redan förgiftade av miljöförstöringen mer eller mindre,

Svara

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
lördag, 31 oktober 2020 06:35
Stefan Jonasson skrev:
Kanske du jobbar för dem som de ska protestera mot? Jag tycker mig märka en viss paranoia! Paranoia är en av drivkrafterna till vissa konspirations teorier... Vilka är det som ska demonstrera är de utsända av kyrkan.. Eller är det arrangerat av otroende... Vilket bibeln uppmanar att vi inte ska gå i ok med....

Eftersom du inte svarar visar det att du har intressen i det de ska demonstrera emot! Fredrik gav flera och tydliga exempel som bevis att chemtrails existerar där även Nasa medger det!

Hur vet du att de som demonstrerar är otroende? Texten i Bibeln som du hänvisar till är att man icke ska gå i ok med någon orättfärdig! Det de gör är sannerligen rättfärdigt och icke orättfärdigt och handlar icke om någon paranoja! Det får stå för dig!

Svara

6 7 8 »10

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 5 december 2020 00:04
Förlåt mig Herre för mina misstag och svårighet att förlåta andra. Förlåt min ilska,irritation och bitterhet. Förlåt min egoism och brist på ödmjukhet. Jesus vägled mig i din nåd och kärlek,Amen. Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp