Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Salvation

Om Agenda 2030 och den nödvändiga krisen

David Rockefeller: Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.

Inga andra gudar av Per-Arne Imsen.

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. 

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Per-Arne Imsen
måndag, 27 april 2020 01:08
Gästblogg

Från boken "Inga andra gudar" kapitel 28:

"Agendan framhåller att jordens resurser måste fördelas om, mera rättvist. Men frågan är om denna radikala förändring av världen kan ske utan globala kriser som kanske inrymmer både konfrontationer och krig? Det måste förmodligen till någonting oerhört omvälvande för att man ska kunna genomföra denna agenda under dessa 15 år.

Och sedan måste det till en enorm kontroll för att detta nya system ska kunna upprätthållas. Alla världens medborgare kommer måsta kodas, eller märkas, med en legal certifiering. Kontanterna måste avskaffas. All handel måste detaljregleras. Allt som vi köper och säljer måste kontrolleras så att resurserna fördelas rättvist. Man förstår att för att detta utopiska paradis ska kunna upprättas måste man åstadkomma någonting som gör mänskligheten mottaglig och motiverad för de stora förändringar och inskränkningar i den personliga friheten som den här ”nya friheten” kommer att innebära.

David Rockefeller (1916-2017), som grundade den 'Trilaterala kommissionen´, har under ett antal decennier varit en mycket inflytelserik röst i den globala rörelsen. Han sa vid en middag för FN:s ambassadör för flera år sen:

”Vi står på randen till en global förändring. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.”

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. Man kanske menar att det måste till en kännbar omskakning av världen för att man ska kunna uppnå förverkligandet av drömmen om den nya lyckliga världsordningen. Det är väl värt att offra något för att därefter få leva i en drömvärld?

Men när all makt centraliserats, varje människa räknats, vem kan då säga stopp?

I denna värld, som enligt Jesus regeras av mörkrets furste, med allt maktmissbruk, vapenskrammel och alla diktaturer, har vi redan tillräckligt med exempel på hur makten korrumperar. Vi har till och med exempel på vad som händer när korrumperade ledare besitter makten i ett totalitärt system som innefattar många länder och miljontals människor. Hitler, Stalin, Mao… för att nämna några.

Bibeln talar om ett totalitärt rike som ska uppstå i ändens tid, vars grymhet världen aldrig tidigare skådat. Ett rike med en karismatisk ledare med messianska attribut och bekännelser, men uppbyggt av demoniska makter. Det ska hämta sin makt från djävulen själv. ”Draken gav det sin makt och sin tron och stor auktoritet.” Upp 13:2

FALSKA LÖFTEN

Ledaren för detta globala projekt omnämns i Bibeln med olika namn: ”Vilddjuret, Antikrist, Laglöshetens människa, Fördärvets son, Motståndaren”. Han kommer att säga att han är Gud. (2 Tess 2:3)

Antikrist, motsatsen till Kristus, eller istället för Kristus. Det hörs av namnen att det här projektet inte sker på uppdrag från himlen. Detta är ett sista upprorsförsök mot Gud och mot Jesus från djävulen. Han kommer att gå ”all in” eftersom han vet att hans tid är kort. Men Bibeln talar också om hur han får sin dom och hur hans rike störtar samman.

Det är den slutliga uppfyllelsen av den andra Psalmen: ”Jordens kungar reser sig och furstarna rådslår med varandra mot Herren och hans Smorde. Ps 2:2

Det är en falsk Messias. Det är ett falskt evangelium. Det är ett falskt tusenårsrike. Allt är falskt därför att det inte kommer från Gud som sitter på tronen utan det är inspirerat från ett annat håll.

GUD HAR OCKSÅ EN AGENDA

Gud har en evig plan och det är den enda agenda som vi kan lita på och ha förtroende för. Jesus Kristus är den ende som har makt att driva undan ondskan i världen eftersom Han har besegrat den. Men Han är den byggnadssten som byggherrarna i det andra projektet har förkastat. De bygger inte MED honom utan i uppror MOT honom. Men allt vad Gud har lovat kommer att ske, förr eller senare. Jesus Kristus kommer att ha det sista ordet. Det är så tryggt att höra honom säga: ”Jag är A och O, den förste och den siste, begynnelsen och änden.” Upp 22:13

Allt skapades genom honom och allt kommer att sammanfattas i honom. Läs det här bibelordet uppmärksamt och låt det som står riktigt sjunka in:

Gud har låtit oss få veta ”den plan som skulle genomföras när tiden är fullbordad: att i Kristus sammanfatta allt i himlen och på jorden.” Ef 1:9-10

Det finns en himmelsk planering som går mot sin fullbordan. I den planen finns också vi med. Gud har berett något fantastiskt för sina barn. Vi ska tillsammans med Guds folk över hela världen och genom alla generationer inta det underbara Gud har förberett. Det står att ”Gud skäms inte för att kallas deras Gud, för han har förberett en stad åt dem.” Hebr 11:16

Slutstriden handlar om en enda – Jesus Kristus.

Men det är ingen jämn dragkamp mellan Gud och djävulen. När tiden är inne för djävulen att fångas in och dömas, skickar Gud iväg EN av sina miljarder änglar för att kasta honom i den eviga elden. Allt vackert tal om inkluderande utan omvändelse till Jesus Kristus, allt byggande av en ny världsordning som inte är Guds rike, allt tal om att besegra ondskan i världen utan den som har besegrat den Onde, allt fredsmäklande som inte inkluderar den sanne Fredsfursten, allt tal om rättvisa och rättfärdighet som inte utgår från Honom som är vår rättfärdighet, allt detta är ett uppror startat av en ”Istället-för-Kristus”. På bibelspråk heter han Antikrist.

Men Jesus Kristus, Herrarnas Herre och Kungarnas Kung, kommer en dag träda fram och uppenbaras i all sin härlighet och makt inför både mänskligheten och andevärlden. Då kommer alla knän i himlen, på jorden och under jorden att få böja sig inför Honom.


Beställ gärna boken "Inga andra gudar" av Per-Arne Imsen på Pilgrim media.


https://pilgrim.media/

Per-Arne Imsen


#Per-Arne Imsen #Agenda 2030 #Tidstecken #Sista tiden #David Rockefeller


92 kommentarer

7 8 9 »10

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
lördag, 31 oktober 2020 06:50
Stefan Jonasson skrev:
Flygplans kondens försvinner ju efter ett tag naturligt... Olika fort beroende på temperatur och förhållanden i atmosfären... Vad är det för kemikalier som sprids? Är det ett försök att förgifta mänskligheten... Atmosfären är ju redan förgiftad av alla industri utsläpp... Vi är redan förgiftade av miljöförstöringen mer eller mindre,

Du får läsa tydligt allt det Fredrik skickade och alla de exemplen han gav! Jag själv talade om att man kan be emot chemtrails och det Annelie Bäcklund talade om att de bad emot 5G mast och moskén som Gud stoppade! Det borde räcka för att få dig att förstå! Den rättfärdige ska leva av tro!

Svara

x
Don B svarar Stefan Jonasson
lördag, 31 oktober 2020 07:50
Stefan Jonasson skrev:
Kanske du jobbar för dem som de ska protestera mot? Jag tycker mig märka en viss paranoia! Paranoia är en av drivkrafterna till vissa konspirations teorier... Vilka är det som ska demonstrera är de utsända av kyrkan.. Eller är det arrangerat av otroende... Vilket bibeln uppmanar att vi inte ska gå i ok med....

Du upplever alldeles rätt Stefan. Man skall absolut inte ta del i sådana slags demonstrationståg.

Sen vill jag bara säga än en gång med risk för att tappa ytterligare i popularitet hos vissa😪

Fredrik, Israelvän och Anneli, ni har fastnat alldeles för mycket i er nätgranskning. Ni ställer till alldeles för mycket förvirring med alla era långa och jobbiga inlägg.

Vi vet att kontrollsamhället är på gång och att antikrist är i full gång med allt möjligt ont. Harmagedon kommer, detta är något ingen kristen kan stoppa. Vi har absolut inte till uppgift att nysta upp alla små detaljer av ondo och sprida det som om det vore det allra viktigaste i vår kallelse, nej kära syskon! Det kanske låter tufft men tyvärr så har ni tre hamnat på sniskan en del oavsett om ni nu förmodligen tycker att jag är oandligt vis.

Ni behöver korrigera om era kristna liv något, mvh broder Don🙏

Svara

x
Lasse svarar Don B
lördag, 31 oktober 2020 08:18
Don B skrev:
Du upplever alldeles rätt Stefan. Man skall absolut inte ta del i sådana slags demonstrationståg.

Sen vill jag bara säga än en gång med risk för att tappa ytterligare i popularitet hos vissa😪

Fredrik, Israelvän och Anneli, ni har fastnat alldeles för mycket i er nätgranskning. Ni ställer till alldeles för mycket förvirring med alla era långa och jobbiga inlägg.

Vi vet att kontrollsamhället är på gång och att antikrist är i full gång med allt möjligt ont. Harmagedon kommer, detta är något ingen kristen kan stoppa. Vi har absolut inte till uppgift att nysta upp alla små detaljer av ondo och sprida det som om det vore det allra viktigaste i vår kallelse, nej kära syskon! Det kanske låter tufft men tyvärr så har ni tre hamnat på sniskan en del oavsett om ni nu förmodligen tycker att jag är oandligt vis.

Ni behöver korrigera om era kristna liv något, mvh broder Don🙏

Bröder Don. Följ mig sa Jesus, då slipper vi fastna precis som du säger. Allt gott o en välsignad dag till dig .🙏

https://youtu.be/UlgHyU_Ol5M

Får jag fråga dig en sak? Såg att Nya Zeeland röstade igenom dödshjälp vad tror du om det?

Svara

x
Don B svarar Lasse
lördag, 31 oktober 2020 08:35
Lasse skrev:
Bröder Don. Följ mig sa Jesus, då slipper vi fastna precis som du säger. Allt gott o en välsignad dag till dig .🙏

https://youtu.be/UlgHyU_Ol5M

Får jag fråga dig en sak? Såg att Nya Zeeland röstade igenom dödshjälp vad tror du om det?

Det finns givetvis alltid något extremt svårt fall där man kan bli kluven och varken veta ut eller in, men över lag så tycker jag inte om det...

Ha en trevlig helg och Jesu rikliga välsignelser över hela din kropp👍

Svara

x
Lasse svarar Don B
lördag, 31 oktober 2020 08:44
Don B skrev:
Det finns givetvis alltid något extremt svårt fall där man kan bli kluven och varken veta ut eller in, men över lag så tycker jag inte om det...

Ha en trevlig helg och Jesu rikliga välsignelser över hela din kropp👍

Tack för snabbt svar, jag håller med dig i ditt förnuftiga svar.👍.♥️

Vill dela ett bibelord från Kolosserbrevet 3;1-6 som jag upplever så starkt.

https://youtu.be/lL4HiNqJw8U

Svara

x
Don B svarar Lasse
lördag, 31 oktober 2020 09:24
Lasse skrev:
Tack för snabbt svar, jag håller med dig i ditt förnuftiga svar.👍.♥️

Vill dela ett bibelord från Kolosserbrevet 3;1-6 som jag upplever så starkt.

https://youtu.be/lL4HiNqJw8U

🙏💕

Svara

x
Lasse svarar Don B
lördag, 31 oktober 2020 09:47
Don B skrev:
🙏💕

https://youtu.be/LhIg_S5cARA

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
lördag, 31 oktober 2020 10:13
Israelvänlig skrev:
Eftersom du inte svarar visar det att du har intressen i det de ska demonstrera emot! Fredrik gav flera och tydliga exempel som bevis att chemtrails existerar där även Nasa medger det!

Hur vet du att de som demonstrerar är otroende? Texten i Bibeln som du hänvisar till är att man icke ska gå i ok med någon orättfärdig! Det de gör är sannerligen rättfärdigt och icke orättfärdigt och handlar icke om någon paranoja! Det får stå för dig!

Vad har jag för intresse i kemtrails... Det enda jag reagerar på är att kristna håller på med konspirations teorier... Risken är att vi kan bli förlöjligade, när en del av oss när sådant.. Kem trails är vatten kondens från flygplan på hög höjd, även om en hemlig organisation ville droga mänskligheten genom utsläpp i atmosfären... Räkna ut hur mycket av det ämnet som måste fylla lufthavet... Det är en omöjlig uppgift det skulle behövas en enorm infrastruktur och logistik.. För att inte tala om hur många anställda.

Svara

x
Israelvänlig svarar Don B
lördag, 31 oktober 2020 12:44
Don B skrev:
Du upplever alldeles rätt Stefan. Man skall absolut inte ta del i sådana slags demonstrationståg.

Sen vill jag bara säga än en gång med risk för att tappa ytterligare i popularitet hos vissa😪

Fredrik, Israelvän och Anneli, ni har fastnat alldeles för mycket i er nätgranskning. Ni ställer till alldeles för mycket förvirring med alla era långa och jobbiga inlägg.

Vi vet att kontrollsamhället är på gång och att antikrist är i full gång med allt möjligt ont. Harmagedon kommer, detta är något ingen kristen kan stoppa. Vi har absolut inte till uppgift att nysta upp alla små detaljer av ondo och sprida det som om det vore det allra viktigaste i vår kallelse, nej kära syskon! Det kanske låter tufft men tyvärr så har ni tre hamnat på sniskan en del oavsett om ni nu förmodligen tycker att jag är oandligt vis.

Ni behöver korrigera om era kristna liv något, mvh broder Don🙏

Normalt sett rekommenderar jag inte demonstrationståg men det Fredrik hänvisade till borde även kristna vara med i för att demonstrera mot det mycket onda och avslöja detta i Herren Jesus Kristus namn som nu har kommit till Sverige! Jag har varnat kristna för att skaffa mobiltelefon anpassat till 5G men du läser ju inte allt som vi skriver för du tycker texten är för lång! Känner du till Bibeln som innehåller jättemycket text? Du kanske icke orka läsa igenom hela Bibeln heller?

Du anklagar mig, Fredrik och Annelie för att ställa till för mycket förvirring! Därmed anklagar du dina bröder och syster i Herren Jesus Kristus! När man anklagar någon så skall då denne Åklagare som du är lägga fram bevis mot de anklagade! Nu måste du visa det vi har skrivit som går emot vad Bibeln säger!

Vidare! Ingen av oss har sagt att det går att stoppas Harmagedon vilket ju också är ett felaktigt påstående till läsarna! Bibeln uppmanar oss till att avslöja mörkrets gärningar istället för att stryka den medhårs som du gör! Herren Jesus Kristus sa att om vi icke uppträder som salt förtjänar vi att trampas ned av människorna vilket nu sker alltmer tydligt i Sverige!

Församlingarna i Sverige minskar, medlemsantalet minskar och någon väckelse ser vi inte av i Sverige! Som sagt! Nu måste du bevisa för läsarna det vi har sagt utifrån Bibeln skulle skapa förvirring! Hade du bott i USA så hade du uppmanat läsarna där att inte rösta på Trump eftersom du insinuerat att han skulle vara vilddjuret vilket inte Bibeln säger! Kanske du ändrat uppfattning nu när Trump bekänt Herren Jesus Kristus för hela världen!

Vidare läste jag i en annan tråd att du säger att Gud har en moders födande egenskaper! Det låter i mina ögon som feministteologi från Svenska Kyrkan och starka inslag av Katolicism som borde fått läsare på den sajten att reagera kraftigt! Det du sagt där däremot skapar sannerligen förvirring bland läsarna!

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
lördag, 31 oktober 2020 13:37
Israelvänlig skrev:
Normalt sett rekommenderar jag inte demonstrationståg men det Fredrik hänvisade till borde även kristna vara med i för att demonstrera mot det mycket onda och avslöja detta i Herren Jesus Kristus namn som nu har kommit till Sverige! Jag har varnat kristna för att skaffa mobiltelefon anpassat till 5G men du läser ju inte allt som vi skriver för du tycker texten är för lång! Känner du till Bibeln som innehåller jättemycket text? Du kanske icke orka läsa igenom hela Bibeln heller?

Du anklagar mig, Fredrik och Annelie för att ställa till för mycket förvirring! Därmed anklagar du dina bröder och syster i Herren Jesus Kristus! När man anklagar någon så skall då denne Åklagare som du är lägga fram bevis mot de anklagade! Nu måste du visa det vi har skrivit som går emot vad Bibeln säger!

Vidare! Ingen av oss har sagt att det går att stoppas Harmagedon vilket ju också är ett felaktigt påstående till läsarna! Bibeln uppmanar oss till att avslöja mörkrets gärningar istället för att stryka den medhårs som du gör! Herren Jesus Kristus sa att om vi icke uppträder som salt förtjänar vi att trampas ned av människorna vilket nu sker alltmer tydligt i Sverige!

Församlingarna i Sverige minskar, medlemsantalet minskar och någon väckelse ser vi inte av i Sverige! Som sagt! Nu måste du bevisa för läsarna det vi har sagt utifrån Bibeln skulle skapa förvirring! Hade du bott i USA så hade du uppmanat läsarna där att inte rösta på Trump eftersom du insinuerat att han skulle vara vilddjuret vilket inte Bibeln säger! Kanske du ändrat uppfattning nu när Trump bekänt Herren Jesus Kristus för hela världen!

Vidare läste jag i en annan tråd att du säger att Gud har en moders födande egenskaper! Det låter i mina ögon som feministteologi från Svenska Kyrkan och starka inslag av Katolicism som borde fått läsare på den sajten att reagera kraftigt! Det du sagt där däremot skapar sannerligen förvirring bland läsarna!

Jag upplevde att du kom med en anklagelse mot mig att jag skulle vara delaktig i kem trail grejen.. Men strunt samma ingen av oss är perfekta ofta säger vi hur andra ska vara.. Medan vi kommer till korta att uppfylla vår egen standard, Rom 2

Svara

7 8 9 »10

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 5 december 2020 00:04
Förlåt mig Herre för mina misstag och svårighet att förlåta andra. Förlåt min ilska,irritation och bitterhet. Förlåt min egoism och brist på ödmjukhet. Jesus vägled mig i din nåd och kärlek,Amen. Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp