Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Om Agenda 2030 och den nödvändiga krisen

David Rockefeller: Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.

Inga andra gudar av Per-Arne Imsen.

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. 

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Per-Arne Imsen
måndag, 27 april 2020 01:08
Gästblogg

Från boken "Inga andra gudar" kapitel 28:

"Agendan framhåller att jordens resurser måste fördelas om, mera rättvist. Men frågan är om denna radikala förändring av världen kan ske utan globala kriser som kanske inrymmer både konfrontationer och krig? Det måste förmodligen till någonting oerhört omvälvande för att man ska kunna genomföra denna agenda under dessa 15 år.

Och sedan måste det till en enorm kontroll för att detta nya system ska kunna upprätthållas. Alla världens medborgare kommer måsta kodas, eller märkas, med en legal certifiering. Kontanterna måste avskaffas. All handel måste detaljregleras. Allt som vi köper och säljer måste kontrolleras så att resurserna fördelas rättvist. Man förstår att för att detta utopiska paradis ska kunna upprättas måste man åstadkomma någonting som gör mänskligheten mottaglig och motiverad för de stora förändringar och inskränkningar i den personliga friheten som den här ”nya friheten” kommer att innebära.

David Rockefeller (1916-2017), som grundade den 'Trilaterala kommissionen´, har under ett antal decennier varit en mycket inflytelserik röst i den globala rörelsen. Han sa vid en middag för FN:s ambassadör för flera år sen:

”Vi står på randen till en global förändring. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen.”

Alla kriser i världen är inte spontana. De uppkommer inte som en slags kedja av tillfälligheter. Det är inte konspiratoriskt att framhålla att allt som sker i det politiska spelet inte är vad det sägs vara. Vi kommer kanske få se den här rätta stora krisen snart av den enkla anledningen att det finns en agenda. Man kanske menar att det måste till en kännbar omskakning av världen för att man ska kunna uppnå förverkligandet av drömmen om den nya lyckliga världsordningen. Det är väl värt att offra något för att därefter få leva i en drömvärld?

Men när all makt centraliserats, varje människa räknats, vem kan då säga stopp?

I denna värld, som enligt Jesus regeras av mörkrets furste, med allt maktmissbruk, vapenskrammel och alla diktaturer, har vi redan tillräckligt med exempel på hur makten korrumperar. Vi har till och med exempel på vad som händer när korrumperade ledare besitter makten i ett totalitärt system som innefattar många länder och miljontals människor. Hitler, Stalin, Mao… för att nämna några.

Bibeln talar om ett totalitärt rike som ska uppstå i ändens tid, vars grymhet världen aldrig tidigare skådat. Ett rike med en karismatisk ledare med messianska attribut och bekännelser, men uppbyggt av demoniska makter. Det ska hämta sin makt från djävulen själv. ”Draken gav det sin makt och sin tron och stor auktoritet.” Upp 13:2

FALSKA LÖFTEN

Ledaren för detta globala projekt omnämns i Bibeln med olika namn: ”Vilddjuret, Antikrist, Laglöshetens människa, Fördärvets son, Motståndaren”. Han kommer att säga att han är Gud. (2 Tess 2:3)

Antikrist, motsatsen till Kristus, eller istället för Kristus. Det hörs av namnen att det här projektet inte sker på uppdrag från himlen. Detta är ett sista upprorsförsök mot Gud och mot Jesus från djävulen. Han kommer att gå ”all in” eftersom han vet att hans tid är kort. Men Bibeln talar också om hur han får sin dom och hur hans rike störtar samman.

Det är den slutliga uppfyllelsen av den andra Psalmen: ”Jordens kungar reser sig och furstarna rådslår med varandra mot Herren och hans Smorde. Ps 2:2

Det är en falsk Messias. Det är ett falskt evangelium. Det är ett falskt tusenårsrike. Allt är falskt därför att det inte kommer från Gud som sitter på tronen utan det är inspirerat från ett annat håll.

GUD HAR OCKSÅ EN AGENDA

Gud har en evig plan och det är den enda agenda som vi kan lita på och ha förtroende för. Jesus Kristus är den ende som har makt att driva undan ondskan i världen eftersom Han har besegrat den. Men Han är den byggnadssten som byggherrarna i det andra projektet har förkastat. De bygger inte MED honom utan i uppror MOT honom. Men allt vad Gud har lovat kommer att ske, förr eller senare. Jesus Kristus kommer att ha det sista ordet. Det är så tryggt att höra honom säga: ”Jag är A och O, den förste och den siste, begynnelsen och änden.” Upp 22:13

Allt skapades genom honom och allt kommer att sammanfattas i honom. Läs det här bibelordet uppmärksamt och låt det som står riktigt sjunka in:

Gud har låtit oss få veta ”den plan som skulle genomföras när tiden är fullbordad: att i Kristus sammanfatta allt i himlen och på jorden.” Ef 1:9-10

Det finns en himmelsk planering som går mot sin fullbordan. I den planen finns också vi med. Gud har berett något fantastiskt för sina barn. Vi ska tillsammans med Guds folk över hela världen och genom alla generationer inta det underbara Gud har förberett. Det står att ”Gud skäms inte för att kallas deras Gud, för han har förberett en stad åt dem.” Hebr 11:16

Slutstriden handlar om en enda – Jesus Kristus.

Men det är ingen jämn dragkamp mellan Gud och djävulen. När tiden är inne för djävulen att fångas in och dömas, skickar Gud iväg EN av sina miljarder änglar för att kasta honom i den eviga elden. Allt vackert tal om inkluderande utan omvändelse till Jesus Kristus, allt byggande av en ny världsordning som inte är Guds rike, allt tal om att besegra ondskan i världen utan den som har besegrat den Onde, allt fredsmäklande som inte inkluderar den sanne Fredsfursten, allt tal om rättvisa och rättfärdighet som inte utgår från Honom som är vår rättfärdighet, allt detta är ett uppror startat av en ”Istället-för-Kristus”. På bibelspråk heter han Antikrist.

Men Jesus Kristus, Herrarnas Herre och Kungarnas Kung, kommer en dag träda fram och uppenbaras i all sin härlighet och makt inför både mänskligheten och andevärlden. Då kommer alla knän i himlen, på jorden och under jorden att få böja sig inför Honom.


Beställ gärna boken "Inga andra gudar" av Per-Arne Imsen på Pilgrim media.


https://pilgrim.media/

Per-Arne Imsen


#Per-Arne Imsen #Agenda 2030 #Tidstecken #Sista tiden #David Rockefeller


92 kommentarer

8 9 10 »10

x
Mikael W svarar Israelvänlig
lördag, 31 oktober 2020 13:43
Israelvänlig skrev:
Normalt sett rekommenderar jag inte demonstrationståg men det Fredrik hänvisade till borde även kristna vara med i för att demonstrera mot det mycket onda och avslöja detta i Herren Jesus Kristus namn som nu har kommit till Sverige! Jag har varnat kristna för att skaffa mobiltelefon anpassat till 5G men du läser ju inte allt som vi skriver för du tycker texten är för lång! Känner du till Bibeln som innehåller jättemycket text? Du kanske icke orka läsa igenom hela Bibeln heller?

Du anklagar mig, Fredrik och Annelie för att ställa till för mycket förvirring! Därmed anklagar du dina bröder och syster i Herren Jesus Kristus! När man anklagar någon så skall då denne Åklagare som du är lägga fram bevis mot de anklagade! Nu måste du visa det vi har skrivit som går emot vad Bibeln säger!

Vidare! Ingen av oss har sagt att det går att stoppas Harmagedon vilket ju också är ett felaktigt påstående till läsarna! Bibeln uppmanar oss till att avslöja mörkrets gärningar istället för att stryka den medhårs som du gör! Herren Jesus Kristus sa att om vi icke uppträder som salt förtjänar vi att trampas ned av människorna vilket nu sker alltmer tydligt i Sverige!

Församlingarna i Sverige minskar, medlemsantalet minskar och någon väckelse ser vi inte av i Sverige! Som sagt! Nu måste du bevisa för läsarna det vi har sagt utifrån Bibeln skulle skapa förvirring! Hade du bott i USA så hade du uppmanat läsarna där att inte rösta på Trump eftersom du insinuerat att han skulle vara vilddjuret vilket inte Bibeln säger! Kanske du ändrat uppfattning nu när Trump bekänt Herren Jesus Kristus för hela världen!

Vidare läste jag i en annan tråd att du säger att Gud har en moders födande egenskaper! Det låter i mina ögon som feministteologi från Svenska Kyrkan och starka inslag av Katolicism som borde fått läsare på den sajten att reagera kraftigt! Det du sagt där däremot skapar sannerligen förvirring bland läsarna!

På vilket sätt tycker du bön och demonstrationståg mot ”chemrails” har med Jesu missionsbefallning att göra? Hur leder den typen av konspirationsteorier människor till frälsning ? För det var väl syftet med den här bloggen (???)

Tycker du att vi även ska be och demonstrera mot moln och snöflingor?

Det är ju uppenbart att ni tre (Fredrik, Israelvän och Anneli) har en gemensam bakgrund...gissningsvis Miljöpartiet. Du vet, partiet som äter julmiddag med Muslimska Brödraskapet

Tycker du att det är så märkvärdigt varför frusna vattenpartiklar ger upphov till ”obscursion” eller ”light scattering/ljusspridning”?

Varför tror du himlen är blå? Något Lord Raleigh förklarade för väldigt många år sedan och väl inget som behöver tas upp på en s.k Kristen frälsningblogg ???

Det här är fel forum för populärvetenskapliga debatter och kvasivetenskap, men om nu Christer Å anser att det är så människor ska nås med evangelium så låt gå.

Låt oss nu svänga över till tvärvetenskapliga diskussioner, och då får vi se hur långt era s.k populärvetenskapliga teorier håller, där ju era referenser enbart hänvisar till andra konspirationsteoretiker.

Så, låt oss från nu enbart diskutera vetenskap, om det nu leder till frälsning, och vi kan väl börja med ämnet ”obscursion”
Svara

x
PT svarar Mikael W
lördag, 31 oktober 2020 13:52
Mikael W skrev:
På vilket sätt tycker du bön och demonstrationståg mot ”chemrails” har med Jesu missionsbefallning att göra? Hur leder den typen av konspirationsteorier människor till frälsning ? För det var väl syftet med den här bloggen (???)

Tycker du att vi även ska be och demonstrera mot moln och snöflingor?

Det är ju uppenbart att ni tre (Fredrik, Israelvän och Anneli) har en gemensam bakgrund...gissningsvis Miljöpartiet. Du vet, partiet som äter julmiddag med Muslimska Brödraskapet

Tycker du att det är så märkvärdigt varför frusna vattenpartiklar ger upphov till ”obscursion” eller ”light scattering/ljusspridning”?

Varför tror du himlen är blå? Något Lord Raleigh förklarade för väldigt många år sedan och väl inget som behöver tas upp på en s.k Kristen frälsningblogg ???

Det här är fel forum för populärvetenskapliga debatter och kvasivetenskap, men om nu Christer Å anser att det är så människor ska nås med evangelium så låt gå.

Låt oss nu svänga över till tvärvetenskapliga diskussioner, och då får vi se hur långt era s.k populärvetenskapliga teorier håller, där ju era referenser enbart hänvisar till andra konspirationsteoretiker.

Så, låt oss från nu enbart diskutera vetenskap, om det nu leder till frälsning, och vi kan väl börja med ämnet ”obscursion”
Tummen upp för dig Mikael!

Svara

x
Mikael W svarar Fredrik Eriksson
lördag, 31 oktober 2020 14:01
Fredrik Eriksson skrev:
Dane Wigington är en stor auktoritet i ämnet chemtrails.

Jag rekommenderar https://www.geoengineeringwatch.org/ads/dane-wigington/


Eller som regering och riksdag säger, radiation solar obscuration
eller "global dimming".

Har white papers från ett Hepa-luft filter
som togs precis under en "överflygning".

Och nej kondensationtrails bildar inte vattenånga som hänger kvar.

Det är inte bara vattenånga!

Enligt dokumenten är det:

Aluminium 250 mg/kg
Calcium 250 mg/kg
Järn 50 mg/kg
Magnesium 250 mg/kg
Potassium 250 mg/kg
Selenium 50 mg/kg
Sodium 250 mg/kg

Bland mycket andra ämnen (cirka 20 stycken till)...

Väldigt mycket material som man normalt inte förknippar med
vattenånga. Däremot ionospheric heating,
dvs det HÖJER temperaturen, den sänker den inte!

Den skapar ihop med HAARP ett joniserat fältlager
som påskyndar och skapar en "konstgjord bastu"
Den drivs av dessa metalliska ämnen i luftfartsverkets och försvarsmaktens
förvaringscontainrar.
Den förbättrare även (joniserar mikrovågornas kommunikation)
tack vare den enorma mängd ledande metaller (se text ovan!).
Vilket är ETT syfte.

Chemtrails eller som den felaktigt används contrails,
är det ENSKILT största globala hotet mot HELA mänskligheten.
Inklusive 5G! enligt Dane Wigington!...

Tack vare 5G och Haarp (High Altitude Auroral Research Project)skapas
en joniserad upphettad atmosfär som påverkar omgivningen och även oss
starkt negativt.
Den förstärker även effekterna av 4G och 5G och denna metod
har testats av Försvarsmakten under en längre tid.
Eftersom ovanstående partiklar (magnesium,potassium,sodium,selenium,och aluminium
normalt inte finns i så enorma kvantiteter skapar det också
en starkt försurad effekt och ph balans bland både växter och bland djur).

Tanken är här att det inte ska gå att undkomma även om en vedermöda drabbar mänskligheten, så detta är multidimensionellt i sin sataniska planering.
Dvs allt levande och växtliv ska bli "försumbart" och oätligt.

Varav det är viktigt att informera att riksdag,regering och luftfartsverket ser
oss som djur, inte som människor!

Vem som är furste över luften!,
det är inte Löfven även om det kan vara frestande!

https://chemtrailsnews.com

Här erkänner NASA själv sin medverkan i global dimming aka chemtrails.
https://www.youtube.com/watch?v=3Z2iRormxkw&feature=emb_logo

Chemtrails är bara ett användningsområde för big-pharma,
då det också inte bara är ovanstående 5 metaller som normalt inte finns
i atmosfären. Utan också en rad diger flora av mer eller mindre dödliga
och/eller sedativa ämnen som tex Lithium,plast och reflekternade glasfiber
partiklar.
Det finns även information om att det skulle kunna finnas
genetiska luftburna virus i dessa containrar.
Detta är dock något som jag själv inte har kunnat verifiera men enligt
Dane har han sett ett tydligt samband med detta sammankopplande.

Något som flera forskare och prover också visar på.
..................................................

Det är därför det gröna evangeliet uppfanns för att dölja chemtrailsens
ursprungliga fokus att göra oss sjuka och medgörliga i samma process.

Avdelningsbarhetens hemlighet är också en stor del då många
piloter inte har någon egentlig aning om vad deras
"överflygningar kors och tvärs" egentligen har för egentligt uppdrag
mer än "att det är bra för miljön och för att hindra en global uppvärmning."
Dvs det är ofta unga och nyutbildade piloter som får dessa arbeten.

Luftfartsverket,marinen,kustbevakningen och försvarsmakten är alltså
indirekt och DIREKT skyldiga till en organiserad gangsterliknande
strukturell form av massdöd, men det huvudsakliga syftet
kan dock inte nog poängteras är att implemntera....

-Implementera vadå`

-Vaccinet såklart...

Det är nämligen så att UV-ljuset tar kål på mycket av dessa chemtrails skadliga effekter.

Luftfartsverket och dess atlantiska co-operativa partners
har länge försökt försura och förgifta mänskligheten, detta är
dock inte möjligt så det är därför vaccinet kommer införas på bred basis.

Dane Wigington går även att mejla och ringa,
och han är lika trevlig som han låter på skärm som i verklighet.

stay cool, stay frosty...

Svenskarna är ett grundlurat folk...

https://duckduckgo.com/?q=Dane+Wigington&t=opera&ia=web

https://www.globalresearch.ca/chemtrails-politician-ignites-controversial-debate-in-swedish-media/5308948


På Lördag den 31:a Oktober är det demonstration på Kungsträdgården
av förekommen anledning, Chemtrails,5G,nanofiber,-morgellons
och såklart som grädden på det sataniska moset mRNA-vaccinet.

Stay cool,stay frosty...
https://www.facebook.com/groups/350576514984556/

Sen finns det ju förvisso Netflix,Melodifestivalen,Hockey fotboll,
och Holiday-dipp med skurna morötter i lämpligt format att roa sig med istället.

Ok Fredrik, ska vi ur ett vetenskapligt perspektiv, kika lite på vad du skriver här, eftersom Christer Å anser att den här typen av diskussioner är ett sätt sprida evangelium på...

Ska vi, för att få en struktur på granskningen av dina uppgifter, börja med att kika lite på Dane Wigington, som du hänvisar till angående chemtrails.

Vilka publikationer har Dane W. utgett och i vilka vetenskapligt vedertagna tidskrifter (eller vilken avhandling)?

Observera ordet ”vedertagna”

Kan du vänligen hänvisa till (eller bifoga) en referenslista ?

Svara

x
Israelvänlig svarar Stefan Jonasson
lördag, 31 oktober 2020 14:17
Stefan Jonasson skrev:
Jag upplevde att du kom med en anklagelse mot mig att jag skulle vara delaktig i kem trail grejen.. Men strunt samma ingen av oss är perfekta ofta säger vi hur andra ska vara.. Medan vi kommer till korta att uppfylla vår egen standard, Rom 2

Nej!🤣 Jag har inte anklagat dig eller anklagar dig för att vara grundaren för chemtrail!😃

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
lördag, 31 oktober 2020 14:57
Israelvänlig skrev:
Nej!🤣 Jag har inte anklagat dig eller anklagar dig för att vara grundaren för chemtrail!😃

Du ser hur lätt det är att ta åt sig... Du sa inte att jag var grundaren.. Du antydde något annat,... Spelar ingen roll.. Man måste vara lite hårdhudad för att tjafsa på nätet och inte ta åt sig för mycket

Svara

x
Israelvänlig svarar Mikael W
lördag, 31 oktober 2020 15:23
Mikael W skrev:
På vilket sätt tycker du bön och demonstrationståg mot ”chemrails” har med Jesu missionsbefallning att göra? Hur leder den typen av konspirationsteorier människor till frälsning ? För det var väl syftet med den här bloggen (???)

Tycker du att vi även ska be och demonstrera mot moln och snöflingor?

Det är ju uppenbart att ni tre (Fredrik, Israelvän och Anneli) har en gemensam bakgrund...gissningsvis Miljöpartiet. Du vet, partiet som äter julmiddag med Muslimska Brödraskapet

Tycker du att det är så märkvärdigt varför frusna vattenpartiklar ger upphov till ”obscursion” eller ”light scattering/ljusspridning”?

Varför tror du himlen är blå? Något Lord Raleigh förklarade för väldigt många år sedan och väl inget som behöver tas upp på en s.k Kristen frälsningblogg ???

Det här är fel forum för populärvetenskapliga debatter och kvasivetenskap, men om nu Christer Å anser att det är så människor ska nås med evangelium så låt gå.

Låt oss nu svänga över till tvärvetenskapliga diskussioner, och då får vi se hur långt era s.k populärvetenskapliga teorier håller, där ju era referenser enbart hänvisar till andra konspirationsteoretiker.

Så, låt oss från nu enbart diskutera vetenskap, om det nu leder till frälsning, och vi kan väl börja med ämnet ”obscursion”
Citat från Fredrik! "På Lördag den 31:a Oktober är det demonstration på Kungsträdgården av förekommen anledning, Chemtrails,5G,nanofiber,-morgellons
och såklart som grädden på det sataniska moset mRNA-vaccinet." Slut citat!

Jag anser inte att detta är konspirationsteorier som du vill göra gällande! Som jag skrev tidigare så rekommenderar jag normalt sett inte kristna att gå i demonstrationståg men här kan vara undantaget! Jag har visat tidigare från Strålskyddsstiftelsen att 5G genom dess basstationer skadar människor och djur allvarligt och varnat därmed kristna att inte skaffa mobiltelefoner som är anslutna till 5G! Om du anser att 5G med dess skadeverkningar inte är sant bör du anmäla detta till Strålskyddsstiftelsen, som är en myndighet som arbetar för medborgarnas säkerhet vilket är högsta grad kristet på det sättet de arbetar.

Som Kristi tjänare skall vi också avslöja mörkrets gärningar och det gör kristna genom att avslöja detta satanistiska istället för att stryka det medhårs! Missionsbefallningen är dock det viktigaste men det förringar icke att kristna samtidigt skall avslöja lögnens gärningar! På den här sajten kan du läsa väldigt många ämnen som inte handlar om just missionsbefallningen och det hade varit bra om det fanns ett ämne för just detta som jag gärna skulle vara med i! Här handlar ju ämnet om AGENDA 2030 och icke alls märkligt att vi skriver om just detta ämne som det handlar om eller hur?

Vidare skriver du bara med hån och ironi! Jag tar det igen om du inte har läst vad jag tidigare skrev om vad jag hade varit med om! Ett plan kommer på en alltför inte hög höjd och släpper ut grådisig dimma en dag med klart och soligt väder! SMHI prognos var klart och soligt hela dagen! Planet kör i alla väderstreck och runt fram och tillbaka och släpper ut detta grådisiga ämne tills det blir mulet hela dagen! En normal pilot gör inte så! Jag kontaktar SMHI som jag inte skrev om tidigare men som jag säger nu och SMHI framlägger att detta var oerhört märkligt och de kunde inte förklara varför det hade blivit mulet och grått på hela himmelen!

Det fanns inga förklaringar trots alla dessa instrumentala grejor som visar högtryck och lågtryck! Jag vet varför de inte kunde förklara det! Några dagar senare försöker de göra om det men jag ber till Herren Jesus Kristus och chemtrails förintas! Annelie har också skrivit att de bad mot 5G och en moské som Gud stoppade! Det som hände för både mig och Annelie visar att vi har en Gud som är mäktig och när ofrälsta får reda på detta så kan de sannerligen bli frälsta! Gud gör tecken och under och att du då förringar och hånar detta bland dina bröder och systrar äro väldigt märkligt och mycket förvånande!

Vidare skriver du som jag tar som ett skämt att vi skulle ha en bakgrund i Miljöpartiet och äter middag med muslimska brödraskapet! Du har sannolikt läst vad jag har skrivit om politik och hur kristna skall ställa sig till detta enligt vad Bibeln säger och du borde därav se att jag knappast är någon vän av Miljöpartiet eller muslimska brödraskapet! Det är ett hån och en lögn så det bara skriker om det!🤣

Det handlar om vad Gud gör för de som tror på Honom! Gud är den mäktigaste i hela universum och Han vill att alla kristna skall förstå att för Honom är ingenting omöjligt och binda och förinta chemtrails gör Han som ingenting och stoppar 5G mast och moské gör Han lätt när vi kristna ber om det! För att upplysa dig ytterligare så det som hände på Gamla Testamentets tid kommer hända igen framförallt under den sista och 70:e årsveckan!


Svara

x
Israelvänlig svarar PT
lördag, 31 oktober 2020 15:35
PT skrev:
Tummen upp för dig Mikael!

Säger PT som dyker upp som gubben i lådan!😃 Du har kännedom om energi men vägrade att dela med dig på denna sajt efter jag hade framlagt hur behovet skulle täckas i hela Sverige vid en utvidgning av kriget Nagorno-Karabach vilket borde få alla läsare på denna sajt att undra varför!

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Israelvänlig
lördag, 31 oktober 2020 16:27
Israelvänlig skrev:
Säger PT som dyker upp som gubben i lådan!😃 Du har kännedom om energi men vägrade att dela med dig på denna sajt efter jag hade framlagt hur behovet skulle täckas i hela Sverige vid en utvidgning av kriget Nagorno-Karabach vilket borde få alla läsare på denna sajt att undra varför!

Jag lyssnade på Lennart mattikainen.. Han är ganska kritisk till hur politikerna sköter invandring och integration..håller med honom i mycket.. Men en gång
Sa han att bibeln bara var sagor..han är inte troende idag skulle han gå på manifestationen mot 5g och det där för att filma, ska kolla senare hur det har gått... Jag tror inte att det är kyrkan som står bakom den manifestationen.. Med kyrkan menar jag de troende och DEN HELIGE ANDEN, dvs KRISTI KROPP,,

Svara

x
PT svarar Israelvänlig
lördag, 31 oktober 2020 19:46
Israelvänlig skrev:
Säger PT som dyker upp som gubben i lådan!😃 Du har kännedom om energi men vägrade att dela med dig på denna sajt efter jag hade framlagt hur behovet skulle täckas i hela Sverige vid en utvidgning av kriget Nagorno-Karabach vilket borde få alla läsare på denna sajt att undra varför!

Strålskyddsstiftelsen är ingen MYNDIGHET!!!!!
Skärp dig lite o kom inte med osanningar.
Du har ingen aning om varför jag inte har skrivit här på ett tag.
Börjar fundera på om inte Fredrik och du egentligen är samma person som skriver här....

Svara

x
PT svarar PT
lördag, 31 oktober 2020 19:50
PT skrev:
Strålskyddsstiftelsen är ingen MYNDIGHET!!!!!
Skärp dig lite o kom inte med osanningar.
Du har ingen aning om varför jag inte har skrivit här på ett tag.
Börjar fundera på om inte Fredrik och du egentligen är samma person som skriver här....

Om man hela tiden anser sig förföljt för att någon ifrågasätter det man säger eller har en annan åsikt, vet man inte vad förföljelse och lidande är...

Svara

8 9 10 »10

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 1 december 2020 20:10
Be att jag får en Bibeln till Mirjam 12 år till julklapp. Hon kan bara läsa svensk bibel och bor inte i Sverige och kan Inte beställa.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp