2 313 online! | Sidvisningar idag: 2 767 | Igår: 664 073 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Om Ryssland anfaller Sverige

Av Holger Nilsson 


Om Ryssland anfaller Sverige den 20 augusti, hur är beredskapen inför det i så fall?

Vi har hört från två olika yrkesmilitärer som sagt oberoende av varandra: Det är inte frågan om Ryssland kommer att anfalla Sverige utan när.

Vad finns det för beredskapen hos den enskilde? Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap (MSB) har i år förmedlat att varje svensk skall se till att han klara sig utan samhällets hjälp i tre dygn. Detta är något som de flesta nog har nonchalerat.

Det är dags att sluta slå bort sådana budskap. Det kan bli ödesdigert att göra det. Man brukar säga att vi överlever utan vatten tre dagar och utan mat trettio dagar.

Det är nu dags att se till att man har vattenförsörjning och mat, stearinljus, tändstickor och en del annat. Om man tänker att elektriciteten slås ut vid ett anfall, vad har man då för möjligheter att leva så smärtfritt som möjligt?

Just att elen slås ut kan vi räkna med att det kommer att kanske bli det första som sker i ett krig. Detta kommer att effektivt lamslå samhället.

Den som inte har gjort förberedelser för ett krig till den 20 augusti kommer säkert aldrig att göra det.

Det finns en del naiva människor som aldrig vill höra några allvarliga budskap, trots att vi har fått politiska, militära varningar och på senare tid ett flertal profetiska uppenbarelser.

De som inte tar till sig några av dessa varningar få stå där och ångra sin ohörsamhet. Den som läst detta har i alla fall inga ursäkter att komma med och säga att man inte nåtts av några varningar.

Den viktigaste förberedelsen är att ha tagit emot Jesus som sin personlige frälsare och inte leva i några synder, så att man redo att gå in i evigheten om det skulle bli följden av ett krig.


Holger Nilsson

www.flammor.com


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 16 augusti 2017 19:47 | #flammor #krig #sverige #ryssland #putin | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


115 kommentarer

Mikael W

Det tar lika lång tid för Ryssarna att inta Sverige, som det tar att ringa ett telefonsamtal

Svara -   - 16/8-17 20:58 -


Percy E.Pontén

Ett sanningens utlägg. Om detta skulle hända fick vi många mäniskor som blev kristna.

Svara -   - 16/8-17 21:00 -


Niklas Jönsson

Det går t.o.m fortare för ryssen att inta Sverige, än vad tar för svensken att ringa ett telefonsamtal, för då svensken hade tänkt att ringa då är strömmen redan bruten och vi kan stå där och säga hallå till oss själva bäst vi vill.

Svara -   - 16/8-17 21:28 -


Mia

Var kommer detta datumet 20 augusti från?

Svara -   - 16/8-17 21:29 -


AnnMarie

Eftersom jag bor rätt ensligt på landet så finns egen djupt borrad brunn gasolkök vanlig grill kamin som eldas i varje vinter och ved för flera år framåt.Bär och fruktträd finns svamp rådjur plus en del annat så stadsbor ligger nog mer pyrt till.

Svara -   - 16/8-17 21:56 -


Lars-Göran Rönnberg

Jag köpte fyra 25 - liter plastdunkar. 100 kr st för två veckor sedan. Visst, det kändes lite konstig att fylla dom med vatten...

Men tänkte köpa några till.

Har också en fotogenkaminen och en fotogenlampa. Testar dom ibland så inte brännarna kärvar fast. Fotogen på Biltema är bra för kaminen (som även har en platta för matlagning) och Tblå för lampan. Jag borde nog köpa några liter till.

Tror också det är viktig att memorera bibelord - inte bara för om det skulle bli krig så klart.

Svara -   - 16/8-17 22:37 -


Susse

Svar till AnnMarie .

Va fint annmarie ❤ typ så vill ja oxå bo..o så vill ja ha två hästar .. lite höns o lamm 😊

Svara -   - 16/8-17 22:39 -


Bertil Rosenius

Svar till Percy E.Pontén.

Du berör ngt mkt viktigt och en viktig anl till ett sådant scenario som skissats i inlägget.

https://ikristus.se/se-mot-oster-men-sta-stadiga-i-mig/

Svara -   - 16/8-17 22:52 -


Susse

Vi måste förbereda oss!! Så sant. Ja ha redan börjat oxå

Svara -   - 16/8-17 22:56 -


Anna Ivar

Myndigheterna har tidigare helt ignorerat detta. Trots att hotet funnits i alla år. När de nu vanligtvis brukar tona ner allvarliga händelser så förstår man att när de nu säger att allmänheten bör göra sig redo för krig så menar det. Säkert finns den starkare hotbild än som kommer fram. Det viktigaste är dock att vara redo att möta Jesus.

Att ha torrvaror och konserver, vatten och förbereda sig är bra. Kanske man behöver hjälpa andra som inte förberett sig också. Mycket knäckebröd och pasta är bra att ha. Hyllorna i butikerna töms fort i en krissituation. Plundring osv.

Må Gud ge nåd och hjälp att många fler ska få möta Jesu kärlek till frälsning och omvändelse innan det är för sent.

Svara -   - 16/8-17 23:24 -


Karin

Svar till Mia.

Ja precis, det undrar man ju!

Svara -   - 16/8-17 23:33 -


Karin

Svar till Mia.

Ja precis, det undrar man ju!

Svara -   - 16/8-17 23:33 -


Karin

Svar till Mia.

Ja precis, det undrar man ju!

Svara -   - 16/8-17 23:33 -


bengt

det svåraste är nog att vara beredd

tankemässigt

Svara -   - 16/8-17 23:37 -


Mikael W

Frågan är vilket Sverige vi vill leva i om 25 år, ett Sverige som styrs utav sharialagar eller ett Ortodox Kristet Sverige med ett bra hockeylag?

Svara -   - 17/8-17 00:13 -


Leif Boman

Svar till Mikael W.

Om 25 år?

Ja, bara de ordnar mysiga ålderdomshem med god mat åt oss så blir det nog bra, kanske med finska köttpiroger, mums!

Finskt styre med obligatorisk språkutbildning från första dagen kanske vore riktigt bra för Sverige😅!

Låt Finland ta över, kan inte våra kära politiker förstå att det vore det allra bästa för oss alla!

Jesu frid...

Svara -   - 17/8-17 00:37 -


susse

holger.. Snälla kan du bara svara att varför just 20de? Mvh

Svara -   - 17/8-17 01:03 -


David Ström

Visst kan vi göra som Holger säger och bli kristna preppers. Men om Ryssarna skjuter sönder hamnen i Göteborg så tar det tvärstopp på insatsvaror till jordbruket och de kommunala vattenverken. Inför ww2 så var vår beredskap god, på mat. Detta är inte fallet i dag. Den mat som finns tillgänglig kommer naturligtvis gå till läkare sjuksköterskor och odugliga politiker, blir det något över så ska ju sjuka och de gamla som har hemtjänst ha mat. Vi som är friska kommer inte få någon hjälp alls. Vad säger Vladimir Putin om ett krig mellan Nato och Ryssland? Det kommer inte bli något kvar. Ryssarna gillade svenskarna och såg dem som förebilder. Vi har varit mycket ovänliga mot Ryssland för att de inte lät Ukraina massakrera de rysktalande i Krim. Vi kan komma ihåg att Krim har en historia av att tillhöra Ryssland. Det blev nämligen erövrat av Katarina den stora. Inte av Ukraina. Vi är nu strategiska fiender till Ryssland eftersom vi samövar med Nato. Det räcker i princip att de lägger kryssaren Pjotr med sina missiler kalibr i Östersjön så är det slut på sötebrödsdagarna. Vi får komma ihåg att människan spår men att Gud rår. Om Gud ville varna oss så borde väl 100 kristna med profetisk gåva säga samma sak. Hamstra mat och skaffa vattenfilter.

Svara -   - 17/8-17 01:25 -


Anna Ivar

Svar till bengt.

Vi har inte förmågan att mentalt ställa in oss för att möta allt som det innebär att tvingas in i krig. Själv har jag under åren bett Gud att förbereda mig på det som jag kommer att möta, oavsett vad det är. Att bli bevarad i tron.

Att Guds Ord är det som ger oss liv, styrka och mod för varje situation är min erfarenhet. Att Gud också ger kraft och inte prövar över förmågan. Han skickar hjälpen i rätt tid. Ofta genom människor. Bönen "Fader vår" som Jesus lärde innefattar allt.

Svara -   - 17/8-17 08:08 -


Lars-Göran Rönnberg

Till Mikael W och Leif Boman

Inget att skämta om!

Svara -   - 17/8-17 09:04 -


Leif Boman

Svara -   - 17/8-17 09:47 -


Leif Boman

Svar till Lars-Göran Rönnberg .

Vet inte varför mitt svar försvann, vi gör ett nytt försök så får vi se?

Det var egentligen inte menat som enbart skämt utan mer som ironi över att så många människor vandrar i fullständig okunskap om det andliga läget!

Jag tror själv att vi står inför en snar invasion och mycket svåra tider för det svenska folket!

Jag respekterar absolut din allvarsamma inställning, fortsätt med det broder!

Jesu frid...

Svara -   - 17/8-17 09:53 -


Lotta

Håller med Lars-Göran Rönnberg! Det är verkligen dags att ta situationen på allvar. När vi tittar på tidstecknen ska vi först och främst titta på Israel. Där finns nu de länder som ska anfalla i Gog kriget runt Israels gränser. Detta har aldrig hänt förut. Vår tid som är kvar är väldigt kort. Den kanske t.om kan räknas i månader. Låt oss bara göra oss redo och leva i Guds ord. Till Lars-Göran vill jag säga: Tack för den fina undervisning Du gett ut som våra nu vuxna barn fick lyssna till. Tänker främst på Tittin i världens häftigaste bok.

Fridshälsningar

Lotta

Svara -   - 17/8-17 09:55 -


AnnMarie

Jag tror att just den 20 augusti är en spekulation "vad gör vi då" med tanke på att vi inte vet hur vi ska agera eftersom vi har haft fred så länge i Sverige. Vet vi var skyddsrum finns?(om det nu finns så många kvar)Var och hur får vi info etc.

Det jag skrev tidigare är inte hur vi bunkrat upp utan hur vi helt enkelt lever här på landet .

Svara -   - 17/8-17 10:00 -


bengt

det blir nog ändå värre med sharialagar

helt klart

och det är ju inte säkert att alla tvingas

bli ortodoxa heller

Svara -   - 17/8-17 10:06 -


Mikael W

Svar till Lars-Göran Rönnberg .

Det var inte riktigt menat som ett skämt från min sida heller Lars-Göran, men som du vet så håller Sverige på att infiltreras av Islam, precis som många andra länder i Europa. Om ca 20 år är Muslimerna i majoritet i Sverige och kommer då troligen att ställa helt andra krav än nu. Kanske ett Muslimskt parti bildas. Helgdagar för Ramadan o.s.v.

Personligen väljer jag att leva i ett Sverige av Rysk modell, eller varför inte i en autonomi till Finland (som Åland). Finnarna verkar ha förståndet i behåll

Svara -   - 17/8-17 10:12 -


Lizz

Undrar bara vart och hur datumet har blivit fast ställt.Har detta kommit från Herren,,,eller är det spekulationer?

Svara -   - 17/8-17 10:14 -


Lizz

Undrar bara vart och hur datumet har blivit fast ställt.Har detta kommit från Herren,,,eller är det spekulationer?

Svara -   - 17/8-17 10:14 -


Lizz

Undrar bara vart och hur datumet har blivit fast ställt.Har detta kommit från Herren,,,eller är det spekulationer?

Svara -   - 17/8-17 10:14 -


Lizz

Undrar vart kommer datumet ifrån?Har Herren sagt datumet eller är det spekulationer?

Svara -   - 17/8-17 10:21 -


Susse

Svar till Mikael W.

https://www.apg29.nu/a/4vh

Svara -   - 17/8-17 10:23 -


Greger M

Invasionen pågår ju redan, och det är inte av ryssar...

Svara -   - 17/8-17 10:23 -


bengt

men sverige måste inte bli muslimskt

mycket beror på kristenheten i sverige

om vi tar hotet på allvar eller ej

Svara -   - 17/8-17 10:27 -


Leif Boman

Svar till HansOlof Linddahl .

Det är Christer som har lagt in Holgers artikel förmodar jag, och därför är jag heller inte alls övertygad om att Holger själv ens överhuvudtaget har sett frågan?

Jesu frid...

Svara -   - 17/8-17 10:27 -


Mikael W

Toivottavasti voin välttää musiikkia Suomesta

Svara -   - 17/8-17 10:28 -


bengt

jo så är det

ska vi fly någonstans är det landet som

gäller

Svara -   - 17/8-17 10:31 -


bengt

det bästa är om det finns kristna som bor

på landet och har gott om plats

där många kristna kan vistas

Svara -   - 17/8-17 10:37 -


Susse

Svar till Mikael W.

Hehe 😊

Svara -   - 17/8-17 10:43 -


Susse

Till Lasse ❤ https://www.apg29.nu/a/74d

Svara -   - 17/8-17 10:47 -


Lizz

Det jag tycker är viktigaste här är,,är datumet den 20/8 .Är detta datum kommit ifrån vår Herre Jesus,,eller är detta spekulationer.Oerhört viktigt i min mening.

Jesu Frid

Svara -   - 17/8-17 10:47 -


Bertil Rosenius

Var vi än bor, måste vi vara beredda att ta han om varandra - vare sig det sker ngt nu den 20 eller senare. Vare sig vi bor på landet eller i städer, måste vi se över vad vi kan tänkas göra, med de resurser Gud gett oss.

• Någon kanske kan dela med sig av tak över huvudet.

• Någon av sitt matförråd.

• Någon av sin gräsmatta för matodling.

Under länken nedan beskriver jag två märkliga upplevelser, var av den sista - om hotellet - är både mest märklig, mest aktuella i detta "samtal" och för mig en av de starkaste jag haft...!

https://www.apg29.nu/a/2uw

Svara -   - 17/8-17 11:10 -


Susse

Svar till Bertil Rosenius.

Ja ställer upp om de e nåt!

Svara -   - 17/8-17 11:24 -


Mia

Jag kontaktade Holger och frågade honom om 20 augusti och han svarade vänligt på min fråga så här:

En kvinnlig präst hade en dröm den 14 juni, hon såg hur folk strömmade till kyrkan.

Hon stod inne i den och undrade vad hon skulle predika. Då hörde hon en röst: Den 10:e söndagen i Trefaldighet

Hon undrade varför det strömmade till folk och tittar ut genom kyrkfönstret och ser en björn, tankarna gick till Ryssland.

Denna söndag som hon skulle predika är den 20 augusti.

Jag säger inte att Ryssland anfaller oss då, men det kan också bli så att de gör det, därför gäller det att hålla hög andlig och mänsklig beredskap!

Så svarade han ,så nu vet vi varför just 20 augusti. Hälsningar Mia

Svara -   - 17/8-17 11:36 -


bengt

mycket viktigt det du skriver bertil rosenius

Svara -   - 17/8-17 11:39 -


Greger M

Svar till Mia.

Är det den synen ni har på profetior? Rena gissningar som kan slå in om man har tur(eller otur)?

Svara -   - 17/8-17 12:01 -


Susse

Svar till Mia.

Å nej!!! Nu ber vi allihopa!!

Svara -   - 17/8-17 12:01 -


Leif Boman

Svar till Greger M.

Det är ju aldrig sagt att det är en profetia, det var en dröm!

Sen vad som kommer att hända får vi väl se, det kan ju endast ha varit en personlig dröm för just prästen, men det är ändå helt klart att Sveriges glansdagar nu alldeles strax är över och att vi behöver göra oss redo för de tuffare tider som är på ingång.

Många försöker hålla fast vid det behagliga gamla Sverige, man drömmer om fortsatt välfärd, lyx och semestrar m.m. Nu är det snart över. Själv hoppas jag dock att jag hinner med lite till, jag upplever ännu inte att jag riktigt har fullbordat mitt lopp som Paulus uttrycker det, utan en liten tid till älskade Jesus är min önskan! Vi får väl se?

Men redo för vår direkta himmelsfärd bör vi alltid vara. Alla bör ha gjort klart med Gud i fall döden kommer med hast. Du behöver ha bett om förlåtelse för ditt syndiga liv och i ditt hjärta tagit emot Guds Son Jesus Kristus, som dog och uppstod för varje människas skull, för att kunna få dig renad och färdig till evighetens himmel.

OBS! Ingen orenhet tillåts följa med.

Jesu frid....

Svara -   - 17/8-17 12:19 -


Bertil Rosenius

Svar till Greger M.

Citat:

"Är det den syn ni har på profetior?".

Slut citat!

Jag har fått läsa denna tidigare och ställer mig varken negativ eller positiv till dess äkthet. Dess trovärdighet är dock hög - tycket jag.

Men vad har då Du för "syn" på profetior? Du vet kanske vad som är en sann profetia, en dröm eller en gissning? Hur avgör Du detta?

Svara -   - 17/8-17 12:37 -


Mia

Svar till Greger M.

Svar till Greger M från Mia.

Om du ser högre upp i tablån så ser du att jag själv undrade över var detta datum 20 augusti kommer ifrån, jag ville veta källan till det, men det framkom inget svar här på sidan så jag skrev direkt till Holger och frågade honom och fick detta svaret av honom , men han skriver på slutet av sitt svar att han säger inte att Ryssland kommer att anfalla oss då men det kan också bli att de gör det och att det är viktigt att vara förberedd .

Personligt så är jag vakande och håller mig nära Herren , vi ska pröva profetiskt tal inte låta oss skrämmas , vara vakna, be om beskydd för Sveriges gränser , samhällsfunktioner, luftrum och grundvattnet. Vi ska inte frukta. Guds frid över er alla.

Svara -   - 17/8-17 12:48 -


madeleine huhtalo

Jag har en väninna som upplevt att något skulle ske i augusti i år, och det är ingen som strävar efter inre betraktelse. Samtidigt blir jag arg när jag ser sådana här budskap, därför att när människor har gått ut med sådana här saker så sker det inte, nej! Aldrig! så jag kan tänka så här: ååååååhhhh nej, inte nu igen. Alltid är det vargen kommer. samtidigt är jag vaksam över att något kan ske, för alla vet ju att det kommer. Christer Åberg,,, om nu inget händer, så hoppas jag du ta bort detta inläggen för att din sida här inte ska bli till åtlöjje.

Svara -   - 17/8-17 13:03 -


bengt

bra skrivet mia

och så viktigt och rätt

Svara -   - 17/8-17 13:21 -


Nisse

Vad gör vi om Ryssland anfaller? Tja, de som överlever första anfallsvågen rkryper väl omkring blinda, döva och med huden flagande från kroppen. Vad gjorde människorna i Hiroshima och Nagasaki?

Svara -   - 17/8-17 13:25 -


madeleine huhtalo

Lev rättfärdigt! Det enda skyddet mot Guds vredes domm. När smällen kommer leder Gud allt till sitt syfte. sade han icke: hur skall jag lära eder att bedja om inte genom nöd. Ja vi behöver nog en portion ödmjukhet.

Svara -   - 17/8-17 13:35 -


Leif Boman

Svar till Nisse.

Jag tror ju inte att det måste vara kärnvapen i första hand eftersom de själva kanske vill fortsätta leva vidare här sen!

Men oundvikligt är väl ändå förstörelse av mycket eftersom våran armé också kommer att reagera, även om något sent. Bomber mot bomber kan ju inte resultera i mycket annat än ruiner!

Jesu frid...

Svara -   - 17/8-17 13:35 -


Ann-Marie A.

Svar till Susse.

Ja vi ber!! Gud ger nog inte såna drömmar i onödan..

Vill säga förlåt till dej, att jag inte varit eller låtit ödmjuk alltid. Hoppas du vill och kan förlåta mej. Har också problem..ensam kristen, missbruk och annat omkring mej, skulle kanske lämnat för länge sen.. Gud är med oss.

Kram

Svara -   - 17/8-17 13:44 -


Lars-Göran Rönnberg

Till Mikael W och Leif Boman. Tack för era svar.

Till Lotta: Roligt att höra om Titt in!

Skickar med Davids Psalm 27 vers 1 - 3

Svara -   - 17/8-17 13:54 -


BrorK

Varför skulle de göra det?!

Svara -   - 17/8-17 13:54 -


bengt

det behövs väl inte så mycket vapen för

att inta sverige

men samtidigt vet vi ju inte var dom börjar

sin attack

Svara -   - 17/8-17 14:07 -


Mikael W

Svar till madeleine huhtalo.

Christer Åberg,,, om nu inget händer, så hoppas jag du ta bort detta inläggen för att din sida här inte ska bli till åtlöjje.

Ja, låt oss nu hoppas på en invasion från Ryssland den 20/8, så att budskapet blir sant och inte befläckar den här bloggen :)

Svara -   - 17/8-17 14:18 -


Mikael W

Svar till bengt.

det behövs väl inte så mycket vapen för att inta Sverige men samtidigt vet vi ju inte var dom börjar sin attack

Gotlänningarna ligger pyrt till

Svara -   - 17/8-17 14:27 -


Bertil Rosenius

Inget i drömmen beskriver ngn invasion!

1) Huvudbudskapet är att vara redo!

2a) Björnen symboliserar Ryssland.

2b) Vad björnen gör sägs inte. Det kan hända mkt som har med Ryssland att göra.

Bra att du delger oss dina tankar Holger. Låt oss alltid vara redo!

Svara -   - 17/8-17 14:32 -


Anna Ivar

Svar till AnnMarie .

Oftast ligger skyddsrummen i skolor som ligger närmast där man bor.

Svara -   - 17/8-17 14:51 -


bengt

jo det gör dom

semesterön blir inte vad den varit kanske

Svara -   - 17/8-17 14:53 -


Susse

Svar till Ann-Marie A..

❤Ann Marie! Ja blir chockad. Varför säger du förlåt till mig?? Du har alltid varit trevlig mot mig. En av de trevligaste här faktist.. största kramen till dig o puss på kinden!

Svara -   - 17/8-17 15:07 -


Susse

Svar till Ann-Marie A..

Lämna de bakom dig.. o gå vidare 😊 Jesus hjälper dig.

Svara -   - 17/8-17 15:16 -


bengt

även vi vid kusten riskerar nog attacker

men säkert stockholm först

och gotland

Svara -   - 17/8-17 15:17 -


Susse

Svar till Susse.

Ja håller fast vid de ja sa till dig förut Ann Marie. Lasse har mitt nummer. Han gav sitt nr här på Apg förut som du kan söka upp. Så fråga han om mitt nummer så hörs ja gärna av på telefon med dig. O hoppas på att vi ska kunna ses nå dag. ❤

Svara -   - 17/8-17 15:25 -


AnnMarie

bengt

Vi har inte hur mycket plats som helst och dessutom är mina barn och barnbarn stadsbor och de ligger mig ju varmast om hjärtat

Svara -   - 17/8-17 15:29 -


bengt

jo det förstår jag

jag ville inte skrämmas

Svara -   - 17/8-17 15:59 -


David Ström

Verkar som om funktionen klistra in är borttagen av bloggaren. Abraham ber för Sodom och ber att rättfärdiga inte ska gå under med de orättfärdiga. Det blir en förhandling och slutligen går Gud med på att Spara Sodom om han kan hitta tio rättfärdiga i staden. Kan vi i landet Sverige där någon skrev att änglarna inte längre vill sätta ner sin fot, hitta 50 rättfärdiga människor som inte bedrivit otukt eller handlat illa mot änkan den faderlöse eller mot främlingen eller inte aborterat friska barn som Gud vet namnet på? Kan det gå att hitta tio rättfärdiga människor som hållit sig heliga inför Gud utan att fått allt förlåtet genom Jesus Kristus? Eller är det en omöjlighet i vår tid? Med min enkla tro så räcker det nog med tio unga som har en relation med Jesus, att de ber för landet och för folket så slipper vi missilerna och de förfärligaste vapnen. Men det finns anledning att vara bekymrad. Klagoropet från Sodom och Gomorra var starkt. Men man kan anta att även klagoropet från 1,5 miljoner aborterade barn sedan 1975 också har nått Faderns öron. Kräver inte Guds nåd omvändelse av folket? Jag ser ingen omvändelse där ute om jag ska vara ärlig. Så även om inte Gud låter fienden krossa oss, så kan vi likväl ha en mycket svår tid framför oss.

Svara -   - 17/8-17 18:22 -


bengt

nej det är väl tyvärr långt kvar till omvändelse bland folket

Svara -   - 17/8-17 19:19 -


Ann-Marie A.

Svar till Susse.

Tack Susse och kramar till dej! <3 Det är du som är trevlig och omtänksam!

Måste ställa något till rätta jag skrivit, att en person i min närhet inte tycker om kristna som gnäller. Hen är mycket snäll och bryr sej om sjuka och andra, men har svårt för när kristna klagar på vad icke kristna gör.. "slår bibeln i huvudet på dem".. Och vem har inte gjort det nån gång...

Svara -   - 17/8-17 20:09 -


Lasse

Svar till Ann-Marie A..

Du får gärna ringa ☎ om du vill ha Susses nummer 😊,, Lasse

Svara -   - 17/8-17 20:24 -


Susse

Svar till Ann-Marie A..

0762302630 kan du nå mig på. ❤Kram

Svara -   - 17/8-17 21:18 -


Susse

Svar till Ann-Marie A..

https://www.apg29.nu/a/6s7

Svara -   - 17/8-17 21:53 -


erkki

Jag skulle vilja förklara hotet från Ryssland så här: Jag tror att det var någon gång på 70 - 80 talet sades det . Finland och Skandinavien på 4 dagar. Ur försvarssynpunkt var det viktigt, för att försvara Ryssland från hotet som kommer från atlanten, Ryssland har bättre möjlighet att försvara krig på land , och har bättre redskap i markstrid. I dagens läge ar vapen mycket effektivare än trettio år sedan. Ryssland har kommit ut med att skrämma nationer med propaganda som dom gjorde i kriget mot Finlannd 1944.Man måste pröva alla profetior.Att vara redo är viktigt för jesus återkomst, Men att dela budskap att man känner fruktan, är fel. Det har kommit rykten om katastrofer med bestämda datum när det skulle ske, men har inte stämt med verkligheten. Ubåtsdramat U 137 i Karlskrona visade vilken militär överlägsenhet Ryssland har.

Svara -   - 17/8-17 22:13 -


Ann-Marie A.

Svar till Susse.

Oj så snällt, tack!! <3 KRAM

Svara -   - 17/8-17 22:58 -


Susse

Svar till Ann-Marie A..

https://www.apg29.nu/a/5pw

Svara -   - 17/8-17 23:03 -


Ann-Marie A.

Svar till Lasse.

Tack att du bryr dej och är snäll! :-) från Ann-Marie A.

Svara -   - 17/8-17 23:04 -


Ann-Marie A.

Svar till Susse.

Tack du är gullig!! :-) Kanske bra med lite Jackson för en som lyssnat på Carl-Olov Hultby hela dagen ;-) Hans sånger och texter är bra. Kan fortfarande inte skicka en tillbaks till dej.. åldern..

God natt till dej och er andra, sov gott!

Svara -   - 17/8-17 23:17 -


Susse

Svar till Ann-Marie A..

Jesus kom inte hit i onödan ❤ stor kram o natti natti

Svara -   - 17/8-17 23:34 -


Lasse

Svar till Susse.

Läste Lukas 21 nya översättningen särskilt vers 34-35 det talade så tydligt om framtiden

Svara -   - 18/8-17 09:37 -


Susse

Svar till Lasse.

Jo. Tack Lasse ja läste de just. ❤

Svara -   - 18/8-17 09:59 -


Susse

Svar till Lasse.

Ja ja inte laddat på luren än Lasse! Men kan du skicka en bild på dig till mig så ja får se vem du är. Innan vi går vidare i våra samtal. Kram

Svara -   - 18/8-17 10:03 -


Susse

Svar till Lasse.

Tack så jättemycke Lasse för Bilden

.Jag laddar på min telefon senare😊

Svara -   - 18/8-17 10:57 -


Mojje K

Usch, känner inte lugn nu när det närmar sig den 20e...

Svara -   - 18/8-17 11:13 -


bengt

Gud finns vid vår sida varje dag

men tanken på det är inte så lätt

Svara -   - 18/8-17 14:53 -


Greger M

Jag har inte känt frid och knappt kunnat sova sedan jag läste att Ryssland kanske attackerar oss den 20e.. Jag saknar möjligheter att flytta och mina föräldrar saknar också både pengar och hälsa..

Svara -   - 18/8-17 15:00 -


bengt

vart bor du

Svara -   - 18/8-17 15:30 -


Elisabeth

Svar till Greger M.

Min frid ger jag till dig säger Herren! Tag emot den friden, sök upp bibelverser som talar om frid och frihet från fruktan. Jag kan bara säga dig att vår Far talar aldrig till oss på ett sätt som inger fruktan, det är det lättaste att genomskåda som falskt profetiskt tal. Vila du i din Gud som har stor omsorg om dig o de dina. Lita på att din Far är med dig varje dag, även den 20/8. Förtrösta på Honom som har sagt att Han alltid är med dig intill denna tidens ände. Läs psalm 91 och se vad den psalmen lovar den som förtröstar på Herren. Jag lovar dig att jag har erfarenhet av vad fruktan är. Jesus har löst mig ifrån många års kamp på detta område. Därför ser jag och reagerar när bröder och systrar ser som sin uppgift att lägga fruktan på sina kristna syskon, när Guds längtan är att befria istället. Fruktan kan föra oss till det djupaste mörker, ja även till sjukdom, flykt genom droger o alkohol, självmord. Det är så allvarligt vad vi förmedlar till varann. Död och liv har tungan i sitt våld. Jag kan också säga av erfarenhet att förtröstan på Gud har med sig stor lön. Vår Far älskar när vi litar på Honom. Då ger Han Sin frid, Sin glädje, Sin trygghet, Sin välsignelse slösar Han över oss. Du och jag har ett val där. Herren säger! Närma dig Mig, så ska Jag närma Mig dig. Jakobs brev 4:7-8.

Svara -   - 18/8-17 16:33 -


Madeleine Huhtalo

Jag har inte fattat. Går det rykten om att det skulle bli ett anfall den 20:e agusti.?? Jag tror inte ryssland skulle låta det läcka ut, och dommen kommer som en tjuv, precis som Jesu synliga återkomst. Ingen vet stunden el timmen, vare sig då dommen faller el Kristi uppenbarelse. Detta kan man inte förutsäga.

Svara -   - 18/8-17 18:34 -


Madeleine Huhtalo

Svar till Bertil Rosenius.

Har läst och svarat i komentar

Svara -   - 18/8-17 18:40 -


Madeleine Huhtalo

Svar till Lars-Göran Rönnberg .

Du behöver nog 50 st

Svara -   - 18/8-17 18:41 -


Madeleine Huhtalo

Svar till Mia.

Det står "OM ryssland anfaller, OM"

Svara -   - 18/8-17 18:42 -


Madeleine Huhtalo

Svar till Bertil Rosenius.

Hur ska kristenheten kunna ta hand om varandra när vi inte gör det nu? Vi borde ju gjort det i det lilla först.

Svara -   - 19/8-17 14:56 -


Madeleine Huhtalo

Och förresten vad kommer ens EXEMPLET 20:e ifrån, jag blir så irriterad på ex, lika mycket som på fastställda datum.

Svara -   - 19/8-17 14:58 -


AnnMarie

På vilket sätt skulle "kristenheten"ta hand om varandra vid ett eventuellt krig?

De flesta har ju egna familjer att ta hand om (vare sig familjemedlemmarna är kristna eller ej)

Svara -   - 19/8-17 15:11 -


Mia

Svar till Madeleine Huhtalo.

Läs noggrant vad jag skrivit innan du kommenterar, tack ! Uppgifterna är inte från mig personligen!

Önskar dig en välsignad dag .

Svara -   - 19/8-17 15:24 -


Mia

Om nu drömmen som kvinnan hade fått stämmer, så framgår det ju inte vilket år det gäller!

Svara -   - 19/8-17 16:30 -


bengt

jo men är vi kristna är vi ju en familj

en större familj än.den lilla familjen

alla vi både som är med i en församling och alla som inte är

vi behöver ju hålla ihop

hjälpa varann när nödens tid kommer

då om någonsin

fly tillsammans om vi måste fly tex

Svara -   - 19/8-17 16:33 -


Bertil Rosenius

Först av allt. Låt oss vara tacksamma för att människor vill delge oss sina drömmar och syner. I den överkritiska situation landet hamnat - avs profetior - kan det lätt bli så att personer som fått ngt att förmedla, inte vågar det, av rädsla att bli uthängda som falska. Därmed har kritiserandet (prövandet) lett in på en farligare väg, än den att ngt fel blir sagt.

För det andra. Den tjugonde är inte slut och skulle jag förvänta mig ett Ryskt skrämmande agerande, vore det genom en agretion mot Baltstaterna.

För det tredje. Har ngn läst texterna för denna söndagen? Jag tror inte, men kanske finns en ledning att finna i ngn av dessa?

Svara -   - 19/8-17 17:04 -


Solan

Svar till Bertil Rosenius.

Det är krångligt när det inte går att kopiera och klistra in, men här konmer texterna för i morgon.

Kyrkoårets texter för i morgon 20/8.

Tionde söndagen efter Trefaldighet - Nådens gåvor.

Jos. 24:16-18, 1Kor. 12:4-11, Luk. 9:46-48, PS. 28:6-9.

Svara -   - 19/8-17 18:02 -


Ann-Marie A.

Svar till bengt.

Vi har gillestuga med öppen spis. Blir det ev krig och vårt hus blir bevarat så har vi plats för ganska många, dej med om du vill.. Har en snäll man. ;-)

Svara -   - 19/8-17 18:58 -


bengt

det är ju bra

Svara -   - 19/8-17 19:21 -


Mia

Svar till bengt.

Så sant Bengt ☺

Svara -   - 19/8-17 19:43 -


Roine Öberg

Matt 24

6 Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda.

Frid!

Svara -   - 19/8-17 19:50 -


Ann-Marie A.

Svar till Roine Öberg.

Ja det är skönt att vi kristna inte behöver vara skrämda vid rykten om krig, men inte konstigt att vi är rädda ändå ibland. För det ena eller andra..

Frid!

Svara -   - 19/8-17 20:15 -


Ann-Marie A.

Svar till Greger M.

Ni får gärna komma till oss om det går och ni vill i så fall. Vet att kristna hjälper varann över hela Sverige om det behövs.

Svara -   - 19/8-17 20:19 -


bengt

jo så är det ju

Svara -   - 19/8-17 20:34 -


Roine Öberg

Svar till Ann-Marie A..

Jo visst är det så att man går och oroar sig för både det ena och det andra, men Herrens vilja är att vi litar helt och fullt på att han tar hand om oss, så att vi kan få del av den frid han vill ge oss!

Rädslan kan ju vara det som stjäl vår frid och frimodighet att vara Guds vittnen!

Guds Ande ger oss den kraft vi behöver för att övervinna våra rädslor, om vi litar på att han är med oss alla dagar!

Psaltaren 118: 6-7

Gvd

Svara -   - 19/8-17 21:03 -


Ann-Marie A.

Svar till Roine Öberg.

Bra! Men jag är i alla fall lite mänsklig och oroar mej ibland ändå.. Många män i Bibeln har varit rädda.. men Gud har hjälpt dem.

Har jag inte upplevt att just mina "rädslor" har stulit min frimodighet att vara Guds vittne. Men förstår om du kanske känt det så. Vi får fortsätta att uppmuntra varandra vi kristna!

Gud välsigne dej!

Svara -   - 19/8-17 21:25 -


Roine Öberg

Svar till Ann-Marie A..

Vi får fortsätta att uppmuntra varandra vi kristna!

Amen! Gvd

Svara -   - 20/8-17 20:25 -


bengt

ja det får vi göra

det är viktigt

Svara -   - 20/8-17 22:20 -


Anders

Svar till David Ström.

Ang. Ukraina/Krim och Ryssland. Kolla Budapestavtalet /1994. Detta avtal bröt Ryssland genom annekteringen av Krim 2014. Katarina II av Ryssland föddes 1729 När hon dog 1796 hade annekteringen av Krim (1792) varat i ca.4 år Betänk då att Finland samtidigt tillhört Sverige i ca sexhundrafemtio år. Med det synsättet finns det inte många säkra, eller garanterade gränser!?

Svara -   - 22/8-17 10:45 -


Pelle Näver

Svar till Mia.

Det jag vet, är att det datumet redan tillhör gårdagen......

Svara -   - 22/8-17 19:50 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Allahs namn är förfalskat i koranöversättningar

Studio Apg29 - Allahs namn är förfalskat i koranöversättningar - Christer Åberg talar och undervisar och sjunger. 

0

Läs allt!


Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Bibeln är tydlig. Det är Herren som är Gud. Ingenstan i Bibeln står det att det skulle vara Allah som är Gud.

13

Läs allt!


Nenne live 20 mars

Live från Studio Apg29 med Nenne Lindberg, Siwert Lindberg och Håkan Bertilsson.

0

Läs allt!


Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Ögonläkare i Jerusalem har utvecklat ögondroppar som reparerar hornhinnorna och korrigerar synfel.

21

Läs allt!


New Age slutmål

Av Holger Nilsson 

New Age slutmål - Holger Nilsson

En andlig förförelse utan motstycke drar över världen, som samlingsnamn för denna används beteckningen New Age.

3

Läs allt!


Nenne live ikväll tisdag 20.00

Nu är det klart! Ikväll 20.00 sänder Nenne och Sivert Lindberg och Håkan Bertilsson från Studio Apg29. Sprid detta och välkommen att titta! https://www.facebook.com/christeraberg29

0

Läs allt!


Annons


Studio Apg29 - Ikväll Christer Åberg

Studio Apg29 med Christer Åberg som spelar, sjunger och berättar om Jesus. Mycket intressant program!

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 12, fredag 23 mars 2018 kl. 00:06

Jesus söker: Gerda, Gerd!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Apg29 med Christer Åberg - Evangelisten del 1

Evangelisten del 1. Högintressant klipp från apg29.nu med Christer Åberg.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer

Margareta Larsson: Jag tänker be för Sverige - med Jimmie Åkesson

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Alf: Stefan & Maria Hallman hos Breaking News med Filip & Fredrik

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

P: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

AnnMarie: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Sigvard Svärd: New Age slutmål

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Dick Lind: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Erik S: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Peter Hall: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

David Ström: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Ossi Kettunen: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar


Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Många bilder!

Peter Ljunggren i Korskyrkan Jönköping

Lindbergarna medverkade tillsammans med den svensk-kanadensiske värrldsevangelisten Peter Ljunggren i Korskyrkan i Jönköping.

80

Läs allt!


Ukulele för Jesus - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg spelar och sjunger och berättar om Jesus och hur man blir frälst i en extra insatt livesändning på Facebook.

0

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 390 754 778 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 392 bloggartiklar, 80 389 kommentarer och 53 872 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp