836 online! | Sidvisningar idag: 71 510 | Igår: 236 231 |

www.apg29.nu


Parodi på kristen tro

Idag har jag varit med på en konfirmation. Det var hemskt att bevittna. I hela tiden led jag och upprördes i mitt hjärta av alla villoläror som skymde Jesus Kristus, Frälsaren och Herren. 

Konfirmationen jag bevittnade idag är ett tydligt exempel på en kristendom utan Jesus Kristus. Det rör sig om en frälsning där man inte behöver ta emot Herren Jesus. 

Jesus saknades inte bara när det gällde frälsningen utan också i förkunnelsen. Han fanns inte med även om hans namn kanske nämndes ett par enstaka gånger. 

Falskt dop

Konfirmanderna bekände sig inte till Jesus som Herren och Frälsaren. Istället bekände de sig till dopet som de döptes som barn. Men detta vet den bibeltroende så väl att det inte rör sig om något dop. Det är att falsarium på det verkliga bibliska dopet. 

Alla fick var och en gå fram inför en fullsatt kyrka, tända ett ljus och säga i en mikrofon:

"Detta är min tro jag är döpt till för att jag ska leva och dö för att uppstå till evigt liv."

Dessutom är det inte till något dop man ska bekänna sig till, utan till den levande och uppståndne Frälsaren Herren Jesus Kristus. 

Det är när du bekänner högt med din mun att Jesus är Herren som du blir frälst och inte om du bekänner dopet, för inga dop kan frälsa. 

Få del av den Helige Ande? 

Efter detta skulle alla konfirmander få bön och handpåläggning och smörjas med olja för att "få del av helig Ande". Men ingen av dem fick naturligtvis del av helig Ande eftersom ingen av dem var frälst. 

Nyligen var jag på ett barndop. Barnet blöttes med vatten på huvudet och detta kallade de för dop. Dessutom har de mage att påstå att spädbarnet blir född på nytt / frälst genom denna handling och upptagen i "kyrkan". Och denna villolära bekräftas / konfirmeras då 15 år senare av ungdomarna. 

De blev inte frälsta som barn och inte heller som tonåringar. Snacka om att lura folk och vaggar in dem i en falsk trygghet. Ja, men "vi är döpta i ett och samma dop", kanske någon barndöpt säger. Nej, det är vi inte. Den som är döpt i det bibliska dopet är inte döpt i något barndop. 

Bekännelsen 

Jag frågade en konfirmand efteråt vad de sa då de tände ljusen, men han kom inte ihåg vad de sa. Bekännelsen betydde alltså ingenting för honom. Men om han hade tagit emot Jesus och blivit frälst då hade han för alltid kommit ihåg bekännelsen: "Jesus är Herren". 

Det som jag betraktade idag är ingenting annat än en parodi på kristen tro. Det är ett sken av kristen tro men en falsk sådan. Man utför en del skenbara "kristna" saker, barndop, tänder ljus med felaktig bekännelse, smörjer med olja för att "få del av helig Ande", men det är totalt innehållslöst eftersom Jesus inte är med. 

För hade Jesus verkligen fått vara med hade alla dessa konfirmander idag tagit emot honom, bekänt honom som Herren och blivit frälsta. 

Jag gråter i mitt hjärta. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 19 maj 2018 18:54 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


24 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Helt rätt det du skriver,Christer!

Svara -   - 19/5-18 21:02 -


Tua Öling

Hej! Jag konfirmerades då jag 15 år då jag inte visste bättre, döptes också som spädbarn, men sedan då jag var 19 år blev jag omvänd och döptes på det bibliska sättet med nedsänkning i vattnet före ett möte med Jesus. Mamma sa då att spädbarn inte kan tro ännu. Man måste få fatta sina egna beslut som vuxen. Jag skrev sedan ut från Lutherska kyrkan, för vad är det för mening med att tillhöra en kyrka som man inte kan stå för med obibliska läror.

Svara -   - 19/5-18 21:17 -


Tua Öling

Svar till Tua Öling.

Jag kan inte se att det skulle finnas stöd i bibeln för barndop, Jesus välsignade barnen, det är det man borde göra och inte döpa dem.

Svara -   - 19/5-18 21:22 -


Bengt

Men det finns frälsta även i svenska kyrkan

Men det är svårt att veta hur många det är

Svara -   - 19/5-18 21:33 -


Sofia

Var detta svenska kyrkan?

Svara -   - 19/5-18 21:36 -


Sofia Nilsson

Vilket samfund är detta?

Svara -   - 19/5-18 21:37 -


Katrina

Svenska Kyrkans trosbekännelse hittade jag på nätet och låter så här:

Vi tror på Gud Fader allsmäktig,

himmelens och jordens skapare.

Vi tror ock på Jesus Kristus,

hans enfödde Son, vår Herre,

vilken är avlad av den Helige Ande,

född av jungfrun Maria,

pinad under Pontius Pilatus,

korsfäst, död och begraven,

nederstigen till dödsriket,

på tredje dagen uppstånden igen ifrån de döda,

uppstigen till himmelen,

sittande på allsmäktig Gud Faders högra sida,

därifrån igenkommande till att döma

levande och döda.

Vi tror ock på den helige Ande,

en helig, allmännelig kyrka,

de heligas samfund, syndernas förlåtelse,

de dödas uppståndelse och ett evigt liv.,

Jag ser inget fel i det, de tror på Gud Fader Sonen Jesus Kristus och Den Helige Anden.

Svara -   - 19/5-18 21:54 -


Kalle

Förkastlig teologi i SvK som vanligt. Men Christer, du gör några fel här också. Det är inte så självklart att alla ungdomarna var ofrälsta. Vad de sa när de tände ljusen spelar ingen roll. Det som spelar roll är om de har en bekännelse och en tro på Jesus alls. Men just det som pågick i situationen du beskrev, det är inget som frälser.

Svara -   - 19/5-18 22:59 -


Kalle

Svar till Katrina.

Den är bara värd något om man faktiskt tror på det också, och inte bara rabblar den för att alla andra gör det. Men ja, det finns troende i SvK. Vad dom fortfarande gör där, däremot, det kan man undra.

Svara -   - 19/5-18 23:26 -


Katrina

Svar till Kalle.

Jag vill inte gärna döma, vilka som är frälsta så tillåter jag åt Gud att avgöra.

Frid

Svara -   - 19/5-18 23:43 -


Christer Åberg

Svar till Katrina.

Om du inte kan avgöra om andra är frälsta, hur kan du då avgöra om du själv är frälst?

Svara -   - 20/5-18 00:37 -


Kalle

Svar till Katrina.

Rätt inställning, domarklubban hör hemma i Herrens hand. Jag säger bara vad som gäller för att bli frälst - tro på Jesus! Men det är Gud som känner människors innersta tankar.

Svara -   - 20/5-18 01:58 -


Kalle

Svar till Christer Åberg.

Kan du läsa tankar, Christer? Det kan inte jag, utom mina egna då. Därför kan jag veta att jag tror på Herren Jesus. Det är inte alltid självklart hos andra som så är fallet eller ej. Men visst finns det människor man säkert kan veta om.

Svara -   - 20/5-18 02:02 -


Marita

Vi alla vet att Svenska kyrkor har med sig villoläror. Men jag vet att det finns frälsta i den kyrkan. Men alla har ju inte kunskapen om detta. Och man tillämpar ju inte allt vad Jesus sade. En del präster är frälsta. Men om du blir andedöpt och börjar flöda i HA då skall du veta att dom religiösa demonerna kommer att slå ner den som är döpt i HA. Religionen är död det vet vi den gör allt för att kväva HA och vad Han vill göra. Jag vill inte tillhöra en kyrka som vilseleder folket !! Ser man det då går man ur denna kyrka. Vill inte ta del i denna synd. Alla har inte denna insikt !! Vi måste be för dom för Jesus vill föra folket till sin frihet för sanningen gör dom fri.

Svara -   - 20/5-18 08:01 -


Bengt

Jag tror inte vi som människor alltid kan

Veta om någon annan människa är frälst

Vi får vara försiktiga med att uttala oss

Om det

Svara -   - 20/5-18 09:48 -


Bengt

Sen är det obiblisk med samfund och kyrkor egentligen

Och medlemskap

Och även detta med föreståndare

Bibeln talar om herdar

Det är många som blir mer av.chefer än

Herdar

Svara -   - 20/5-18 09:50 -


David

Svar till Christer Åberg.

Christer, vad är det där för andlig hybris?! Se till att du har ett rätt o riktig relation med vår Herre innan du ger dig på att försöka bedöma hur andras relation med Gud ser ut/ska se ut...

Svara -   - 20/5-18 12:31 -


nils

Det farligaste med en Felaktig undervisning och bekännelse är att dessa Ungdomar blir Bedragna,ett ansvar som då vilar på ansvariga Kyrkoledare.

Till Judarnas falska ledare sade Jesus;"Fråga icke efter dem.De är blinda ledare;och Om en blind leder en Blind,falla de båda i gropen!" Matt.15:14.
Ja,du läste du rätt,att de båda falla i Gropen,det är Gehenna!!
Till Nikodemus sade Jesus när Han mötte hans andliga Okunskap;
"Är du Israels lärare och förstår Icke detta?"
Så radikal var Jesus,när Han mötte en felaktig undervisning,och Han Varnade för dem;" Se till att ni tar eder tillvara för fariseernas och sadduceernas surdeg!"
Detta trots att deras lära utgick från samma Tora och profeterna,som även Jesus höll helig!
Dessa ungdomer får ett Falskt hopp,som då dessutom hindrar Herren att nå deras hjärtan för en Verklig Pånyttfödelse,då de redan anser sig vara Guds Barn!!
¤¤¤
Jag har vi 6 tillfällen mött vuxna människor som sjunger i Svenska kyrkans Kyrkokör.
Intresserad som jag är,har jag frågat om deras kristna Tro,om de har en levande Tro.
Av dessa 6 jag träffat när vi bott på olika platser,bekände Alla 6 att de Ej ägde en Tro på Jesus som Frälsare!!!
¤¤¤
Förkunnare även i frikyrkor måste nu med Herrens hjälp återfå den Skärpa och Udd i sin förkunnelse tränger in och når Hjärtats inre hos människorna.
Sådant skapar Oro och Problem bland folket,nu när Guds folk Sover så Djupt,vilket även Jesus d fick uppleva.
Inte alla,Ej heller Många Är Nu Redo för Herrens snara återkomst.
För vare vi det skulle vi Inte Leva som Vi Nu Gör,har Herren Jesus Kristus Sagt!

Svara -   - 20/5-18 18:44 -


Bengt

Riktigt det du skriver Nils

Och viktigt

Svara -   - 20/5-18 19:24 -


Sofia Nilsson

Var nånstans står det att konfirmationen var i svenska kyrkan?

Svara -   - 20/5-18 22:37 -


Bengt

Men med tanke på teologin som var

Verkar det som det

Svara -   - 21/5-18 00:22 -


P I Persson

Jag kan inte se något fel alls i den ordning som beskrivs. Och konfirmation betyder bekräftelse, det är dopet som bekräftas. Man kan också säga att Gud bekräftar sin kärlek till konfirmanden.Konfirmationstiden är av evangeliserande art, resultatet vet Gud. Att frankt påstå "ingen var frälst" är verkligen övermaga.Att den tillfrågade konfirmanden svarade undvikande efteråt betyder inget. Det är inte vanligt att 15-åringar vill prata om djupa saker med främmande äldre män.Jag känner en person som under konfirmandtiden alls inte var utåt bekännande kristen utan svävade mellan förnekelse, tvivel och sökande. Men Guds verk fick fortgå och några år senare återfanns hon med evangeliskt arbete i en kristen församling. Enligt henne själv var det konfirmandtiden som startat en process hos henne. Prästen lärde henne om Jesus Kristus och det kristna livet och just vid konfirmationsgudstjänsten kom Herren Jesus henne nära.

Svara -   - 21/5-18 03:13 -


Katrina

Jag ser att Christer har raderat mitt svarinläggg, i det fanns inget mot reglerna eller mot Skriften.

Kanske dags för mig att skaka av sanden från sandalerna.

Frid önskar jag er alla.

Svara -   - 21/5-18 10:56 -


AnnMarie

Katrina

Det händer mig också ibland att inlägg tas bort en det bryr jag mig inte om.

Svara -   - 21/5-18 13:42 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

11

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

12

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

40

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

11

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

43

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, fredag 14 december 2018 kl. 08:59

Jesus söker: Sten Sixten!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer

AnnMarie: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Kaj : ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Roger T. W.: Väntar du på Antikrist?

Bengt: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Jessica: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

David Ström: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Nils: AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Andreas: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Niklas Jönsson: Väntar du på Antikrist?

Niklas Jönsson: Väntar du på Antikrist?

Bertil Rosenius: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Steven: Väntar du på Antikrist?

Nils: AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Steven: Väntar du på Antikrist?


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 220 122 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 055 bloggartiklar, 92 251 kommentarer och 60 471 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp