801 online! | Sidvisningar idag: 102 033 | Igår: 197 447 |

www.apg29.nu

Annons
 

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Påvar gör djävulstecknet


En obehaglig bild där olika påvar gör djävulstecknet.

Bilden här ovan ser du hur den förre påven Benedictus XVI och hans efterträdare påve Franciskus gör djävulstecknet. Det är vanligt att påvar gör djävulstecknet.

Jag läste i en kommentar att en fyraårig flicka kände igen djävulstecknet när hon tittade på tv, så dessa båda grånade herrar är nog väldigt medvetna om vad det är för tecken de formar.

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446586789-pave-franciskus-gor-djavulstecknet-i-filippinerna.jpg
Här är ytterligare en bild på påve Franciskus när han gör djävulstecknet i Filippinerna.

Nu kanske någon säger att de inte håller tummen på samma sätt och att det inte är djävulstecknet. Men vad i hela världen har det för betydelse när det ändå handlar om en antikristlig symbol!

Det antikristliga djävulskorset


Påven sitter på sin tron med
djävulskorset.

Förresten sitter påven i en stol med upp och nervänt kors. Detta är djävulskorset, men själva säger katoliker att det symboliserar att Petrus avrättades på ett upp och ner vänt kors. 

Att Petrus för det första skulle ha dödats på det sättet står det inget om i Bibeln och för det andra så är det lika fel att använda ett sådant kors, eftersom detta i så fall inte pekar på Jesus utan på Petrus. 

Petrus kors är lika antikristligt som satanistkorset - djävulskorset. Eller ska vi säga det tydligt: Petruskorset är ett antikristligt djävulskors!

Omvänd dig till Jesus

Jag har här i två exempel visat tydligt att Katolska kyrkans påvar sysslar med antikristliga tecken. 

Gå inte på lögnerna och villolärorna i Katolska kyrkan. Omvänd dig i stället till den levande och uppståndne Jesus Kristus så att du blir frälst. 

Det är först då du har Jesus som du blir frälst och får alla dina synder förlåtna.


Källa: extra ecclesiam nulla salus | Vad är sanning?


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av tisdag 3 november 2015 22:57 | #djävulskorset #satanistkorset #djävulstecknet #påven #benedictus+xvi #franciskus | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


28 kommentarer

Emil

Christer den symbol de gör med händerna är ett internationellt tecken för "I Love you" på teckenspråk har jag fått lära mig! Men skulle de hålla in tummen så är det djävulstecknet du syftar på!

Svara -   - 4/11-15 06:31 -


Emil

http://www.ur.se/Produkter/157876-Teckensprak-ar-inte-hela-varlden-men-Jag-alskar-teckensprak

Svara -   - 4/11-15 06:40 -


Niklas

Svar till Emil.

Vad har du lärt dig det?

Svara -   - 4/11-15 08:50 -


Margareta

Tack Emil Otroligt viktigt med fakta, tror inte heller då jag sökt vad detta tecken betyder. Bättre att tända ljus än att förbanna mörkret, viktigt att vi är vakna, fienden förklär sej till en ljusets ängel ,så vi inget ska märka. KOM IHÅG korset är vår segertecken och vi ska leva i glädje och lovprisa JESUS att Han har tagit hela världens synd på sej. Ingen kommer gå förlorad p.g.a synden men att inte ta emot JESUS och omvända sej blir en katastrof. DITT ORD ÄR MINA FÖTTERS LYKTA och ETT LJUS PÅ MIN STIG. DEN HELIGA SKRIFT läser du den eller bibel 2000. VAKNA

Svara -   - 4/11-15 11:42 -


Christer Åberg

Svar till Emil.

Ja, och min farfar är Kalle Anka.

Svara -   - 4/11-15 11:47 -


Bertil Rosenius

Svar till Emil.

Hej Emil!

Tror mer på dig än på Kalle Ankas släkting - i rakt nedstigande led enligt hans egen utsago.

Det vore för uppenbart avslöjande, om det vore så som denne sonson skriver. Men allt går att sälja med mördande reklam...

Svara -   - 4/11-15 13:25 -


Christer Åberg

En bra regel är att läsa vad jag har skrivit:

Nu kanske någon säger att de inte håller tummen på samma sätt och att det inte är djävulstecknet. Men vad i hela världen har det för betydelse när det ändå handlar om en antikristlig symbol!

Svara -   - 4/11-15 13:29 -


Bertil Rosenius

Som alltid är källhänvisning viktig.

•Var finns källan till att detta är "djävulstecknet"? •Vem har designat det?

Svara -   - 4/11-15 13:50 -


Philip

Nu kanske någon säger att de inte håller tummen på samma sätt och att det inte är djävulstecknet. Men vad i hela världen har det för betydelse när det ändå handlar om en antikristlig symbol!

Innebär det att alla människor som talar teckenspråk hamnar i helvetet?

Att han gör tecknet för kärlek borde inte råda något tvivel om.

www.apg29.nu/a/3b8

Svara -   - 4/11-15 14:06 -


Maritha

Att peka uppåt kan nog ingen misstolka,det visar på att ge Gud äran. Men att ha dessa tre fingrar som spretar kan tyckas kryptiskt och liknas så mest vid djävulens tecken, (djävulen är smart och listig) OBSERVERA? tronen som påven sitter på,uppochned vända korset?

Svara -   - 4/11-15 14:07 -


Jonas

Hej,

Jag undrar hur man vet vad som är ett anitkristligt tecken/symbol?

mvh / Jonas

Svara -   - 4/11-15 15:20 -


Bertil Rosenius

Christer!

Om du har övertygande förklaringar, som gör din artikel trovärdig, vill jag att du redovisar dem! Det är oerhört viktigt i det dessa dagar, att vi inte sprider rykten och gissningar för att skapa publicitet. Satan är inte ngn man skrämmer folk med, eller berätta "spökhistorier" om - han är en verklighet och en STOR fara. Enbart sanningen - den absoluta - kan hålla oss uppmärksamma, till frihet, i denna sena tid.

Mvh/Bertil

Svara -   - 4/11-15 16:15 -


Andy Svensson

Övertygande förklaringar till att det framkommer ockulta och sataniska tecken finns det gott om att se närmare om man nu tycker det är intressant. Tecknet som Påven här visar är en satanisk symbolstecken som står för satan och betyder jag älskar dig satan.

Svara -   - 4/11-15 16:42 -


Adrian

Min kollega är kristen, men lyssnar på rock och hård rock. Och gjorde nån gång detta tecknet åt nån annan kollega som kom in till vår avdelning. Jag sa åt honom, de tecknet du gjorde nyss är djävulstecknet. Han sa, Nää det betyder kärlek. Ehh NEJ sa jag. Sen blev han lite irriterad..

Ja, vad säger åt en blind broder som tror sig ha rätt fast dom har fel?

Svara -   - 4/11-15 16:44 -


Bertil Rosenius

Svar till Adrian .

Citat:

"Ja, vad säger åt en blind broder som tror sig ha rätt fast dom har fel?"

Kan du bevisa vem som är blind?

Svara -   - 4/11-15 17:46 -


Adrian

Svar till Bertil Rosenius.

Du verkar ha beviset! Så berätta gärna..

Svara -   - 4/11-15 19:03 -


Stina

UCH!!!

Svara -   - 4/11-15 20:19 -


FunErell

Barn dop är demonisk för att det finns inte i biblen, Halloween är inte eller finns i bibeln så det också demonisk. så undrar jag står det i bibeln att sådana tecken är demoniskt? en sak till om det finns en bibel expert där ute(sanna bibeln som ni kallar) kan svara för frågan. varför bränner man kroppen vid begeravning i Sverige även om den är obibliskt? är det synd eller billigt? för min del är det ett synd för att kroppen är helig även om den död.

Svara -   - 4/11-15 20:21 -


Bertil Rosenius

Svar till Adrian .

Det är inte jag som kommit med påståenden Adrian - eller hur? Vad jag gjort var att jag ifrågasatte. Vilket inte betyder att man menar sig ha bevis.

Men jag mena... att om man som troende, ogenerat påstår att ngn, genom en visst gest, gör ett djävulstecken, bör man kunna visa på källor som bekräftar att det är så.

Nu påskiner du med din kommentar: "Ja, vad säger åt en blind broder som tror sig ha rätt fast dom har fel?" Att du är bemyndigat att avgöra att han är "blind" i frågan om djävulstecknet och att du äger sanningen.

Det jag vill är att du förklarar hur du så säkert vet att du har rätt i detta.

Jag efterlyste källfakta om detta med djävulstecknet - idag 13:30:30 - men ingen tycks kunna reda ut begreppet - inte ens Christer.

Man måste ha "kött på benen" - om man nu säkert och styvnackat skall peka finger.

Svara -   - 4/11-15 20:50 -


Adrian

Svar till Bertil Rosenius.

Ok, jag ska ge dig lite kött. Men frågan är om du blir nöjd med mitt svar. Du kan börja med att skriva på goggle, djävulstecknet! Och nej, det står inte i bibeln. Men sök efter pentagram så ser vem som använder dessa tecken och märken. Och detta står inte i bibeln heller. Men bara för att det inte står i bibeln om just de vi pratar om, så betyder inte att det är osant. Sök efter satanist symbol eller satanism så ser du att dom påstår och bekräftar vad vi skriver om.

Svara -   - 4/11-15 22:57 -


Johan II

Tecknet betyder olika saker i olika kulturer. Troligen för dem i Medelhavsområdet en Mano cornuta (behornad hand). Skrockfullt agerande som ska skydda mot onda krafter. Och Katolska kyrkan är full med riter som användes/används vid olika tillfällen. Inom vissa häxordrar är det ett förbannelse tecken, där man formar handen som behornad och pekar på den som ska få en förbannelse. Inte speciellt trevligt tecken, används även inom buddismen som skydd.

Svara -   - 4/11-15 23:29 -


Bertil Rosenius

Svar till Adrian .

Nu svarar du ärligt... det är alltså svårt att komma med verkligt hållbara bevis, vid en noggrannare granskning.

Jo jag vet att det inte står ngt om denna gest i Guds Ord... Utan det är utombibliska källor man får leta i. Men här måste vi vara mkt försiktiga. Inte ens Guds Ord förmår vi tolka enhälligt, hur mkt mer måste vi då inte vara kritiska mot andra källor och inte komma med påståenden vi inte har bevis för.

OM... det nu är ett djävulstecknet... vet påven om det? Vem vill han sända signaler till? Är bara nåhra frälsta som opponerar sig, och inga satanister som hurrar...?

Nej jag är INTE ngn som omfamnar KK - den har en flera stycken rent falsk lära. Men skall den angripas skall det ske på säkra och oantastliga grunder. Annars riskerar "vakenheten"... att dra ett löjets skimmer över också de seriösa varningarna.

Svara -   - 5/11-15 08:22 -


Jonas

Svar till Adrian .

Adrian, hur skulle det vara om du googlade själv?

http://gooo.se/Fib

Handgester är kulturella och betyder olika på olika platser i världen.

Hela idén om att den onde måste ha hemliga handtecken för att sprida sin lära är ju skrattretande.

/ Jonas

Svara -   - 5/11-15 13:01 -


Adrian

Svar till Jonas.

Den onde är smart nog o veta vad han gör för att lura människor. Han har olika strategier. Finns till exempel i filmer, och i tecknat. Barn leksaker mm.

Jag har kanske fel, Det finns nog kärleksfulla satanister..

Svara -   - 5/11-15 14:15 -


Johanna

Helt otroligt! Att inte fler protesterar!?

Svara -   - 7/11-15 08:07 -


M

Tack snälla Du för allt fint o sånt Du skriver. JAG är en pensionerad präst i SvKy som är frälst sedan rätt många år. BE gärna för mej. JAG ÄR STEAX 80 OCH HETER Rolf Wahlgren o bor i VästeråsmålvaktenåVästeråsmålvakten

Svara -   - 23/2-16 23:22 -


Lars W

Jag fick lära mig att detta tecken är ett skydd mot "det onda ögat" i Italien och främst i södra Italien. Riktar men fingrarna nedåt blir det ett slags "djävulstecken" d v s en bild av geten på väg ned till. Notera detta på bilder av Ronnie James Dio. Han har fingrarna uppåt medan andra "hårdrockare" förvanskar det tecken Ronnie lärde sig av sin italienska farmor.

Svara -   - 23/2-16 23:48 -


tobbe

Svar till Bertil Rosenius.

Denna inf. borde ge mer kött på benen http://www.whale.to/b/hand.html

Svara -   - 24/5-16 20:10 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Bebisar lär sig byta kön genom ny bilderbok på våra förskolor

Bilderbok om transsexualitet för de yngsta.

Bild: Svt.se. 

Susanne Pelger som är doktor i genetik och lärare i biologi och matematik vid Lunds universitet, har skapat en bilderbok om transsexualitet riktad till bebisar.

1

Läs allt!


Christer Åberg predikar för skogens kossor

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga.

5

Läs allt!


Jesus är inte världens hämnare - Christer Åberg

Christer Åberg förklarar att Jesus inte är någon hämnare, han dömer inte eller straffar - han räddar och frälser för att han älskar dig!

5

Läs allt!


Predikantpoolen

Av Holger Nilsson 

Hans Jans i Predikantpoolen.

Nu finns det tillfälle för församlingar att välja mellan ett 25-tal pastorer och evangelister som står till förfogande för kallelser till församlingar. Reseersättning är det enda församlingarna behöver ersätta dessa med.

3

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

7

Läs allt!


Min dotters dröm om den vackra kvinnan

Läsarmejl av Jan-Åke Henriksson 

Vacker farlig kvinna

Min dotter som knappt läst bibeln fick en förunderlig dröm i natt att många kristna försökte i sig själva att vara goda och snälla där ingen såg att de var på väg åt ett fel håll och avvikit från den smala vägen. 

84

Läs allt!


Martin Luthers 95 teser

Martin Luthers 95 teser.

Martin Luthers 95 teser. 

Martin Luthers 95 teser satte igång hela reformationen på 1500-talet. Vad skrev Luther egentligen? - Läs alla de berömda teserna här!

6

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, måndag 20 november 2017 kl. 12:48

Jesus söker: Pontus, Marina!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den falske profeten Påvens förrädiska judaskyssar

Johannes Paulus II kysser Koranen.

Ulf Ekmans skyddshelgon påve Johannes Paulus II kysser Koranen. 

Överallt kysser påven. Han kysser koranen, avgudastatyer, marken, biblar, män, kvinnor, barn, och fötter. Men hans kyssar är inte heliga utan förrädiska "judaskyssar".

11

Läs allt!


Senaste kommentarer


Idag pågår världens största kristna väckelse

Världens största kristna väckelse pågår idag.

Idag pågår världens största kristna väckelse! Varje dag får många höra talas om Jesus för första gången och varje dag tar många emot Jesus och blir frälsta överallt i världen!

19

Läs allt!


Jesus i krubban utbytt mot korv med bröd

 Jesus i krubban utbytt mot korv med bröd.

Greggs i Storbritannien har en reklambild bytt ut Jesus i krubban mot en korvrulle. Efter starka reaktioner har de bett om ursäkt. 

9

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

803 online! | Sidvisningar idag: 102 035 | Igår: 197 447 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp