Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Påven och imamen skriver under för en världsreligion

Det handlar nämligen om det mest avskyvärda som i Guds ögon finns nämligen i en sammanblandning av religioner.

Påven och imamen signerar förbund för en världsreligion.

Här skriver påven och imamen under för en världsreligion.

På det interreligiösa mötet sa påve Franciskus att människor i olika religioner måste arbeta för att bygga framtiden tillsammans "eller det kommer inte finnas en framtid". Läs det gärna en gång till!

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Holger Nilsson
söndag, 23 februari 2020 20:16
Gästblogg

I närtid

Vi kan inom närtid komma att få se hur en världsreligion presenteras.

Nu är det dags att vakna inför utvecklingen på detta område. Till den profetiska bilden som vi kan skönja angående den yttersta tiden, är ett sammanfogande av olika religioner en av bilderna. Detta har aldrig tidigare skett i historien, men nu börjar vi se en riktning emot detta. Detta är alltså högst anmärkningsvärt, unikt och profetiskt förutsagt. Med tanke på detta behövs både ett andligt uppvaknade och en vaksamhet för att inte dras med i denna strömning.

Vi har tidigare förvånats över vad den nuvarande påven har gjort och tagit för steg. Han kommer att fortsätta med detta och här handlar det om att steg för steg bryta ner fördomar och motstånd emot det slutliga steget.

Påven Franciscus har redan börjat med avtal som kan ses som steg i en riktning som vi vill varnar för. På bilden längst upp ser vi påven signera ett av tal med storimamen Ahmed el-Tayeb i ett möte i Dubai i februari 2019. Franciscus var den förste påven någonsin att besöka den arabiska halvön.

Påven: "Eller det kommer inte finnas en framtid"

På det interreligiösa mötet sa påve Franciskus att människor i olika religioner måste arbeta för att bygga framtiden tillsammans "eller det kommer inte finnas en framtid". Läs det gärna en gång till!

Att påven tar steg emot islams företrädare är kanske en logisk utveckling med tanke på vad den katolska katekesen säger i punkt 841, där det står det om kyrkans relation till muslimerna: "Frälsningsplanen inkluderar också dem som erkänner Skaparen, bland vilka muslimerna är de första; de bekänner att de håller Abrahams tro, och tillsammans med oss älskar de den barmhärtige Guden, mänsklighetens domare på den sista dagen."

Det är en himmelsvid skillnad mellan islam och den kristna tron. Hur påven kan påstå att Gud vill: ”ha en mångfald av religioner” är förbryllande och vilseledande.

Profetiornas uppfyllelse

På bilden längst ner under denna artikel kan vi se påven i ett möte med olika religioner. Detta är som sagt inte en händelse att detta sker nu, vi har kommit så långt i tiden för profetiornas uppfyllelse att detta också måste kunna ses.

Redan i år kommer påven att framträda på olika sätt. Han har aviserat att han skall hållet ett tal den 14 maj, innehållet i detta är inte känt. Hur skall han kunna gå tillväga för att föra fram en religionssynkretism, det finns det olika förutsättningar för det.

Ett förödande krig som kommer, kan absolut lägga grunden för det. men även de stora förändringarna på klimatområdet kan göra att det anses som nödvändigt att alla religioner behöver gå samma för att försöka vara en del i att stoppa miljöförstöringen.

Det låter naturligtvis fromt att då kunna tala om att vi skall slå vakt om Guds skapelse. Därifrån att gå vidare att forma en grund för en världsreligion, där man talar om att alla religioner i grunden vill tro på och hävda att en Gud ligger bakom vår jord och skapelsen, till att gemensamt sammansmälta i denna formation, är det inte långt.

Därför är det nu dags att se om sitt hus och har en andlig klarsynthet och det är där som den katolska kyrkan kommer in och världens mest inflytelserika ledare har en given plats, nämligen påven.

Ett tecken i tiden

Att som vi i vår tid ser en allt mer öppenhet och bejakande av den katolska kyrkan, är ett tecken i tiden. De som går in under denna befinner sig i stor fara att man genom ett sådant bejakande också kommer att acceptera det som denna kommer att presenteras. Det är därför viktigt att inte böja sig under en auktoritet, som leder de kristna av olika beteckningar, in under denna påve.

Redan har vi fått signaler på att det är en riktning som en del önskar att vi skall inta. Peter Halldorf är en av dessa röster när han skriver i Dagen den 30/1 2008 om att: ”böja sin nacke under kyrkan och bejaka petrusämbetets legitimitet” för att enheten skall bli verklig. Halldorf har stort inflytande genom sin verksamhet och författarskap, så att många kan säker ta och följa denna uppmaning om att böja sig för påven.

Det är säkert ingen omöjlighet då mängder redan visat en öppenhet för katolska kyrkan att göra det. Steget är då inte långt till att sedan också när det sker, följa påvens formande av en världsreligion och att låt det gå åt det hållet. Det är de små stegen som tas nu som kommer att göra var man slutligen kan hamna. Därför är det viktigt att besinna sig och stanna upp!

Det mest avskyvärda i Guds ögon

Det handlar nämligen om det mest avskyvärda som i Guds ögon finns nämligen i en sammanblandning av religioner. Läs bara Gamla Testamentet så ser vi där hur Guds dom kom över Israels barn när de gick in på den vägen.

En kommande dom över ett sådant handlande är redan beskrivet i Uppenbarelseboken, där vi kan läsa om domen över den stora skökan. Det är så att nu gör sig Kristi brud redo för att möta sin brudgum, Jesus. Parallellt med det sker en förberedelse för att skökan och dess skökokristendom, att den blir redo för Kristi mosats, Antikrist. Redan nu ser vi hur detta sker.

Vill Du vara med i bruden eller skökan? Det är de små ställningstaganden som nu sker som är steg på vägen emot var man kommer att hamna. Därför ta denna varning på största allvar!Läs också

Holger Nilsson


#Holger Nilsson #Påven #Katolska kyrkan #Islam #Världsreligion


22 kommentarer

1 2 3 »3

x
nils
måndag, 24 februari 2020 08:45

Tack för denna viktiga bekräftelse som visar var vi profetiskt befinner oss!

Redan 9 Juni 2014, var påven Francis,president Peres Israel och president Abbas Palestina samlade i Vatikanen för samtal och bön för fred.
Dessa tre som så tydligt vill utgöra grunden för en kommande Världsreligion.
De är alla abrahamitiska där Abrahams monoteistiska Tro förenar dem.

Samma dag den 9 Juni passerade en Asteroid stor som en fotbollsplan på 776000 miles avstånd jorden med en hastiget av 31000 mph.(14 km.sek).
Den upptäcktes av NASA och döptes till THE BEAST!!(Vilddjuret.)
Varför samma dag den 9 Juni,när dessa tre religionernas representanter möttes för bön och samtal??

1Mos.1:14 säger att sol,måne och stjärnor är tecken,hebr.SIGNAL.
Tecknet som här då säger;DETTA ÄR VILDDJURET!

Ett Tecken visade sig också när Jesus Kristus föddes;STJÄRNAN ÖVER BETLEHEM!

När påven Benidictus avgick den 11 Feb.2013 slog blixten ned någon timme senare i spiran på St.Peters katedral,och bilden spreds världen över

Svara

x
Germán Cáceres svarar Lillibeth
måndag, 24 februari 2020 09:41
Lillibeth skrev:
Tack för ditt inlägg så sant som du skriver.
Vet du vilket ord som säger att vi ska söka eller ha bönens ande, hittar inte det.
Tack på förhand!

Principen om att be kontinuerligt stå överallt i Bibeln. Jesu sa att vi måste be och vara på akt och Jakobs brev skriver samma. Allt som vi gör som närmar oss Gud har med den Helige Ande att göra ”som får i oss att vilja tänka och göra med Guds viljan”. Allt andlig och sann gåva kommer från Gud. (Jakobs brev 1:16-17)

Svara

x
Madeleine
måndag, 24 februari 2020 13:27

Hur vet man att just denna påve som många säger är den falska profeten? Den falska profeten ska göra under och tecken, det har inte denna påve gjort. Men han förbereder nog för honom

Svara

x
SH svarar Lillibeth
måndag, 24 februari 2020 14:02
Lillibeth skrev:
Tack för ditt inlägg så sant som du skriver.
Vet du vilket ord som säger att vi ska söka eller ha bönens ande, hittar inte det.
Tack på förhand!

Jag har sökt efter stället, det står att vi ska bedja om "vishets-, råds-, uppenbarelsens- och bönens Ande". Tyvärr hittar jag inte det just nu. Tror det är Jesu ord.

Har en bönelista, dit brukar jag ibland skriva ner bibelställen som manar oss till bön för något speciellt, som jag tänker är extra angeläget, tror i detta fall att det hjälper oss att växa och utvecklas i vår tro.

Säkert hittar någon av oss stället där det står och kan hjälpa till (smile).


Svara

x
SH
måndag, 24 februari 2020 15:35

Lillbeth,

jag har nu kollat extra noga angående bibelstället.
Har lyssnat en hel del på bibelundervisning, mest av Sven Reichmann och antecknat. Trott att det varit ord från bibeln.

Så det är någon förkunnare som uttryckt sig så, vilket jag alltså skrivit ner .
Är ju bra att be om mer vishet och råd framför allt. Men kanske lite ? om Anden
i sammanhanget. Men litar på de förkunnare jag lyssnat på.

Bra att LEIF hittade ett ställe om Bönens ande, tack!
Har många gånger svårt att komma i gång med bönestunder, så då har jag bett om Bönens Ande, vilket jag upplevt vara en välsignelse.


Svara

x
Florin
måndag, 24 februari 2020 18:43

Ni behöver inte se anda till Rom.
Bara titta vad som händer här med SKR.
Man står bakom en orginisation i SKR som sprider antisemitism.
Livets ord.Pingst. Katolska kyrkan.
Equmenia kyrkan.
Trosrörelsen.Svenska kyrkan.
Googla på EAPPI.
Gå in på Youtube vad Israel säger om EAPPI.
Man leker Israel vän men verkligheten är en annan.
Handlingar säger mer än ord..

Svara

x
michael Olsson tegelaaar svarar Lena Henricson
tisdag, 25 februari 2020 03:58
Lena Henricson skrev:
Känner Ulf Ekman och de andra som konverterat från protestantism till katolicism till vad som är i görningen? Känner Peter Halldorf till det?🤷‍♀️

Det var anledningen till avhoppet. Har att han var närvarande på flera informella möten . Innan 2011

Svara

x
Tommy. svarar Tommy.
tisdag, 25 februari 2020 06:45
Tommy. skrev:
Antikrist Kommer med "UNDER" och "TECKEN" vilket jag inte sett, mer än nästan läst EVANGELIERNA. Är det under, som kallas idag verkar de mer vara politiska eller Religiösa Tecken, mer än det jag läser Vad Jesus gjorde och verkade, med KRAFT, folk strömmade till honom, inte via övertalning, utan en fruktansvärd Stor KÄRLEK bara stod där bland människor, Botade människor, gav dem makt och driva ut demoner och bota människor, på blanka dagen, alla kunde se det?, både Troende och Otroende, detta av kRAFT har då inte synas till. vilket "ANTIKRIST kommer Verka", annars blir allt också en Religiös Verkstad utan Kraft, som påminner mer om Politik och Makt, i vanlig mening. men om en ANTIKRIST Kommer och visar sig, på Blanka dagen Bota Människor, med slags myndighet långt över människor förmåga att ens tänka, undren sker i KRAFT. vilket kommer förstås bedra Människor, från rätta Herden och Lammet.
må Herren öppna våra ögon och Sinnen.

om Antikrist kan Bota?, Kommer den från Gud denna gåva? kanske en Gång, som kanske missbrukas. bara tillägg.
BOB DYLAND, sa väl en gång, om ingentig alls hjälper, om inte ens Gud hjälper, springer man till Själva Satan, säkerligen ett skämt, men ligger något i det Människor blir Desperata.
men Gud hjälper både Människor och djur. KG. Larsson hade en slags idee, av bara tankar kring ANTIKRIST, kunde det Vara ett gigantiskt Dator som var själva Antikrist programmerat av människor. ? och fler tankar, som Sven Reichmann, talade om datorer som blev inmonterade med människor, Hjärnor, Och då skulle faktiskt en Bildtod kunna röra sig, och prata med munnen. men vi har väl redan det genom Dator skärmar. Som kanske blir Bildstod, istället för dikatorers Konstnärliga Bilder. planscher, så kan den direkt tala till oss, programerad till Antikrist, med dess vild märke och tal.

Svara

x
Leif svarar Tommy.
tisdag, 25 februari 2020 09:10
Tommy. skrev:
om Antikrist kan Bota?, Kommer den från Gud denna gåva? kanske en Gång, som kanske missbrukas. bara tillägg.
BOB DYLAND, sa väl en gång, om ingentig alls hjälper, om inte ens Gud hjälper, springer man till Själva Satan, säkerligen ett skämt, men ligger något i det Människor blir Desperata.
men Gud hjälper både Människor och djur. KG. Larsson hade en slags idee, av bara tankar kring ANTIKRIST, kunde det Vara ett gigantiskt Dator som var själva Antikrist programmerat av människor. ? och fler tankar, som Sven Reichmann, talade om datorer som blev inmonterade med människor, Hjärnor, Och då skulle faktiskt en Bildtod kunna röra sig, och prata med munnen. men vi har väl redan det genom Dator skärmar. Som kanske blir Bildstod, istället för dikatorers Konstnärliga Bilder. planscher, så kan den direkt tala till oss, programerad till Antikrist, med dess vild märke och tal.

Inom new age världens soppa med hinduism och buddhism sker det faktiskt väldigt mycket av kraftmanifestationer.. Inom katolska murarna likaså...Hur det är med islam och kraftgärningar mer än våldets framfart vet jag inte riktigt?


Svara

x
nils svarar SH
tisdag, 25 februari 2020 10:28
SH skrev:
Jag har sökt efter stället, det står att vi ska bedja om "vishets-, råds-, uppenbarelsens- och bönens Ande". Tyvärr hittar jag inte det just nu. Tror det är Jesu ord.

Har en bönelista, dit brukar jag ibland skriva ner bibelställen som manar oss till bön för något speciellt, som jag tänker är extra angeläget, tror i detta fall att det hjälper oss att växa och utvecklas i vår tro.

Säkert hittar någon av oss stället där det står och kan hjälpa till (smile).


I Jes.11:2 står om vishets och förstånds Ande,råds och starkhets Ande,Herrens kunskaps och frukrans Ande.
I Sak.12;10 står;Skall Jag utgjuta en Nådens och Bönens Ande,så att de (Israel) se upp till Mig och se vem de har stungit.
Hoppas det blev till någon hjäp,jag beder sjäälv om denna nådens och Bönens Ande.
Mvh.nils

Svara

1 2 3 »3

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 31 mars 2020 16:48
Bed för mej!Har det dåligt ekonomiskt nu på grund av sjukdom,har satt ut lite saker till försäljning so ja inte behöver.Bed till herren att ja får sälja allt så ja får råd med mat,kläder,skor,mm

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp