Surfar nu: 531 www.apg29.nu


Påven sluter avtal om världsreligion

Påven sluter avtal om en världsreligion

Av MIKAEL WALFRIDSSON 

På samma sätt som Guds församling håller på att göra sig klar till Jesu återkomst, gör skökokyrkan det också. 

I det första inlägget här i januari, frågade jag er läsare, om ni ville följa med på en profetisk resa, med tanke på alla dessa ”ändetids-nyheter” som sker på en och samma gång just nu. På samma sätt som nyheten om det fredsavtal jag skrev om i tidigare inlägg, kan visa sig vara en stor profetisk betydelse, kan den här också vara det. Det är Påven, som åter igen gör saker som förundrar. Handlingar som bara stadsfester hans roll i ändetiden, och på ett kusligt sätt visar att vi är på väg mot bibliska profetiors uppfyllande.

Ett historiskt förbund

Det var ett historiskt förbund som undertecknades i Mellanöstern mellan Påven och Sheikh Ahmed al-Tayeb, som anses vara en av de viktigaste imamer i den sunnimuslimska världen. Enligt brittiska nyhetskällor, var detta avtal gjort med representanter från både kristendomen, judendomen, Islam och andra religioner.

Det var en deklaration och ett avtal, som kräver fred mellan nationer, religioner och raser över hela jorden. Påven och Sheikh ankom hand i hand som ett tecken på deras samhörighet. Dokumentet, som är undertecknat av både Påven och Sheikh, uppmuntrar troende från alla religioner, att ”skaka hand”, omfamna och ”kyssa” och be med varandra. Påven förklarade, att detta avtal är ”fött av Gud”, och fördömer all terrorism i historien som stammar från Kain.

Samma gud

När påven delade sitt budskap, så sa han bland annat följande:

We, who believe in God and in the final meeting with Him and His judgment, on the basis of our religious and moral responsibility, and through this Document, call upon ourselves, upon the leaders of the world as well as the architects of international policy and world economy, to work strenuously to spread the culture of tolerance and of living together in peace; to intervene at the earliest opportunity to stop the shedding of innocent blood and bring an end to wars, conflicts, environmental decay and the moral and cultural decline that the world is presently experiencing.

Påven menar alltså att hans gud är samma gud som alla dessa religioner representerar. Dom har med andra ord samma gud, samma mål och samma intressen. Det är alltså detta dokument eller avtal, som alltså skulle vara ”fött” och komma från Herren.

Global agenda

Bara några dagar efter, fick påven möjlighet att tala till globala politiska ledare på toppmötet i Dubai. Där betonade han återigen behovet av en global enhet, och han uppmanade att ta emot och omfamna denna utveckling, då den aldrig kommer att lyckas utan solidaritet.

Historiskt och profetiskt avtal

Det här är ett historiskt och profetiskt avtal, som påven står i spetsen för. Det är en inbjudan och ett avtal, som är hämtat ur uppenbarelseboken. På samma sätt som Guds församling håller på att göra sig klar till Jesu återkomst, gör skökokyrkan det också. Laodicea är ändetidens sista församling. Just nu, står Herren utanför församlingen och knackar på, och väntar på att någon ska öppna dörren så han kan komma in. Den oomvände, kommer Herren att spy ut, och in i vedermödans tid. Vedermödans är skökokyrkans blomstrings tid, där vi kommer att uppleva ”one-world-religion”.

Alla tecken pekar på, att Jesus mycket snart kommer tillbaka.


Källa:


MIKAEL WALFRIDSSON 
http://denytterstatiden.blogspot.com

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 21 februari 2019 19:59 | #mikael walfridsson #skökan #tidstecken #katolska kyrkan #påven #världsreligion | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

41 kommentarer

Amanda 21/2-2019, 22:57

😰🙏

Svara


Lena Henricson 21/2-2019, 23:21

Må vi kristna vakna mer över detta,så att vi alla inser vad som är på gång! 🙏

Svara


Birgitta Bertilsson 21/2-2019, 23:25

https://www.uri.org/ Här kan man läsa om hur världsreligionen startade och hur det har utvecklats!

Svara


Calle 21/2-2019, 23:29

Har inget emot om Jesus kommer så snart som möjligt!!!!!!

Svara


JL 21/2-2019, 23:48

Påven är globalist i likhet med många andra ledare. De gillar dessa bryta första budet dagar. Det går de igång på.
Gissar nog på att det är en hel del katoliker som vill avsätta påven.

Svara


Per 22/2-2019, 00:19

Jesus svarade: " Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig". Joh 14: 1-6

Alla religioner som inte fullt står upp för denna sanning är en falsk religion och tillber en falsk "gud". Vi vet genom bibeln att denna "gud" går under många namn.

Om påven säger sig ha samma Gud som alla andra religioner måste det vara "gud".

Svara


maria 22/2-2019, 02:21

Livets ord:

Joh 14:1-14

Lukas 5:32

Svara


Inge 22/2-2019, 04:34

Svar till Birgitta Bertilsson.

Intressant länk till URI, även att pastorer ingår i ledningen! Här framgår också klart att FN är en av Huvudaktörerna, liksom att det finns starka ekonomiska driv krafter i denna utveckling.

Svara


Lasse 22/2-2019, 08:51

Svar till JL.

Matteus 7: 15-20

Svara


nils 22/2-2019, 08:52

Snaran dras allt mer Åt kring en Vilseförd Mänsklighet som Aningslöst går Fällan!
"Därför att de Icke gåvo Kärleken till Sanningen Rum,så att de kunde bliva Frälsta!"
2Tess.2:10
"Jag kommer Snart(hastigt).Håll fast det du Har,att ingen tager din Krona." Upp.3:11

Svara


Lasse 22/2-2019, 09:01

Svar till nils.

https://youtu.be/1tloHYyx_2o

Svara


Lasse 22/2-2019, 09:03

Svar till JL.

https://youtu.be/ckEOxVRdK4c

Svara


David Billström 22/2-2019, 09:46

Matt. 24 talar om turbulenta tider i världen (krig, katastrofer) och bland de troende (villfarelse) innan Jesus kommer tillbaka.

I dessa turbulenta tider ska evangelium förkunnas och det är bara möjligt om man lever i tro på Gud. Perfekta omständigheter existerar inte.

Låt oss tro på Gud och förkunna och handla enligt Guds ord.

Jesus kommer snart tillbaka.

Svara


nils 22/2-2019, 09:53

Svar till Lasse. Tack Lasse för denna uppmuntrande sång, med de ord så sanna du säkert upplevat;
"För det urgamla Kors,vill jag nu Trogen och Glad,nu bära båd Skymf och Förakt!"/nils

Svara


nils 22/2-2019, 10:00

Svar till Per. Deras Villfarelse består i Humanismen;Tron på människans Inneboende Godhet,där man genom att visa Godhet,Barmhärtughet får bekraftelsen att vara Ett Guds sanna barn.
Då behövs ingen Frälsare,ingen andlig Pånyttfödelse genom D.H.Ande,eller Jesu Blods kraft till Rening från Synden i människonaturen.
Därför kan påven deklarera att Vi Alla är Guds Barn,som han själv ju tror sig vara!

Svara


David 22/2-2019, 17:47

svar till Calle Det tror jag faktist inte någon frälst människa har något emot ärligt talat.Ondskan och våldet som sprider sig mer och mer för var dag som går vill vi ju alla slippa att ta del av.

Svara


Vivan 22/2-2019, 17:50

Upp.!7:15-18.

Här ser vi skökans dom. Vilddjuret kommer skaka av sig skökan som rider på hennes rygg.Människorna kommer arr hata skökan och utför Guds dom över henne.

Svara


Johan 22/2-2019, 18:02

Påven menar alltså att hans gud är samma gud som alla dessa religioner representerar. Dom har med andra ord samma gud, samma mål och samma intressen.

Visst har de samma gud.

Lucifer heter han!

Svara


Katrina 22/2-2019, 18:19

Har gubben (påven) blivit senil?

Svara


Lasse 22/2-2019, 18:41

Svar till nils.

Finns bara ett Namn med kraft i, lyssna på ett underbart....💝🙏 https://youtu.be/0IORSWpGcMU

Svara


Lasse 22/2-2019, 18:43

Svar till nils.

På svenska 😊. https://youtu.be/49-teEjTDR0

Svara


Johan Löfgren 22/2-2019, 19:01

Var är Ekman på bilden?

Svara


Johan Löfgren 22/2-2019, 19:01

Var är Ekman på bilden?

Svara


Anna 22/2-2019, 19:52

Svar till Calle.

Hoppas att vi får med oss dem vi ber för! Anna

Svara


Nisse 22/2-2019, 20:42

Svar till Johan. Vem är Lucifer? Inte någon i min Bibel iallafall. Jag antar att du menar djävulen, men den filuren är faktiskt inte namngiven i Bibeln. Ska du hitta Lucifer som namn på djävulen får du gräva i katolska legender, och det verkar vara precis vad du vill markera ditt avståndstagande från. Lucifer betyder ”den som kommer med ljuset” och var romarnas (latinets) vardagliga benämning på planeten Venus/morgonstjärnan/aftonstjärnan.

Svara


Nisse 22/2-2019, 20:42

Svar till Johan. Vem är Lucifer? Inte någon i min Bibel iallafall. Jag antar att du menar djävulen, men den filuren är faktiskt inte namngiven i Bibeln. Ska du hitta Lucifer som namn på djävulen får du gräva i katolska legender, och det verkar vara precis vad du vill markera ditt avståndstagande från. Lucifer betyder ”den som kommer med ljuset” och var romarnas (latinets) vardagliga benämning på planeten Venus/morgonstjärnan/aftonstjärnan.

Svara


Stefan Jonasson 22/2-2019, 21:09

Alla människor har samma GUD en enda SKAPAREN.. DEN ALLSMÄKTIGE.. DEN HÖGSTE.. DEN ALLESTÄDES NÄRVARANDE.. DEN NÅDEFULLE DEN BARMHÄRTIGE. DEN HELIGE... Sedan GUD i forna tider talat många gånger och på många sätt talat till fäderna genom profeterna han har i den sista tiden talat till oss genom sin son... Genom honom har han skapat världen.. SONEN utstrålar GUDS HÄRLIGHET OCH UPPENBARAR HANS VÄSEN OCH UPPEHÅLLER ALLT GENOM SITT MÄKTIGA ORD.. OCH SEDAN HAN UTFÖRT EN RENING FRÅN SYNDERNA, SITTER HAN PÅ MAJESTÄTETS HÖGRA SIDA I HÖJDEN... Det säger väl allt vi har alla samma skapare.. JESUS KRISTUS SOM GAV SIG SJÄLV TILL LÖSEN FÖR ALLA MÄNNISKOR

Svara


Stefan Jonasson 22/2-2019, 22:38

Stavfel i inlägget det ska väl stå skökokyrkan inte slökokyrkan.... Men det låter lustigt om man läser slö.. 🐮 Ko... Kyrkan... Okej kanske dum kommentar men jag har inget annat att göra just nu...

Svara


Lars 23/2-2019, 11:00

Svar till Nisse.

Baal är en sk Gud som är en kraft för människans njutning och som är en mycket aktiv andemakter Ibsen ondes tjänst

Jag blir beklämd över att läsa detta Katolska kyrkan har en del fina gudfruktiga inom sig som vågar mer än många protestanter Aborelius tex vågade sätta ned foten

Mot alla kristna svenska kyrkor orgniserade i svenska missions rådet SMR avseende deras syn på aborter

Se

Mer www.klassiskbaptism.se

Men religionsblandning och påstående att Jesu far är sen Gud akilov bad till före terror dåden är ju helt utanför kristen tro och bibliskt budskap

Svara


Lars 23/2-2019, 11:01

Svar till Nisse.

Baal är en sk Gud som är en kraft för människans njutning och som är en mycket aktiv andemakter Ibsen ondes tjänst

Jag blir beklämd över att läsa detta Katolska kyrkan har en del fina gudfruktiga inom sig som vågar mer än många protestanter Aborelius tex vågade sätta ned foten

Mot alla kristna svenska kyrkor orgniserade i svenska missions rådet SMR avseende deras syn på aborter

Se

Mer www.klassiskbaptism.se

Men religionsblandning och påstående att Jesu far är sen Gud akilov bad till före terror dåden är ju helt utanför kristen tro och bibliskt budskap

Svara


Johan 23/2-2019, 13:47

Svar till Nisse.

Här kan du läsa på om Lucifer:

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Lucifer

Svara


Nisse 23/2-2019, 18:17

Svar till Johan.

Där står ju inget som stödjer tanken att djävulens namn skulle vara Lucifer, tvärtom. Det fastslås att det är ett latinskt namn för morgonstjärnan, ”ljusbäraren”, som inte förekommer i någon av Bibelns grundtexter.

Svara


David 24/2-2019, 09:28

svar till Stefan Jonasson Det är mer vanligt än ovanligt att folk skriver/stavar ord fel när de skriver + att de säkert inte flera gånger inte bryr sig om att rätta till det även om ibland ser att något är felstavat men det är ju vara så också att folk hade problem med svenskan och rätt stavning när de gick i skolan en gång i tiden och aldrig klarat av att lära sig det.Men oftast vet man ju ändå vart de vill komma även om det ser tokigt ut när man läser det, bara ett mini problem knappt värt att skriva om ens det finns bra mycket större problem att skriva om än det där med rättstavning en bagatell i det hela.

Svara


Stefan Jonasson 24/2-2019, 10:01

Jag vet David jag brukar inte hålla på att rätta folk... Men jag kunde inte låta bli att leka med ord... En bagatell var det det blev ju rättat...

Svara


Stefan Jonasson 24/2-2019, 10:35

Jag förstår att vi alla är med olika förmågor.. Att uttrycka oss i ord och tal... Data maskinen gör felstavningar ibland... Det är bra att jag funnit den här bloggen... Man kan skriva det man tror om GUD hoppas att det finns sökare som får höra om nådens evangelium och JESUS kärlek... Men ibland när vi ser något som inte stämmer med vår teologiska världs bild.. Vill vi gärna falla för frestelsen att bli riktigt dryga besserwisser.... Det känner jag själv.... Ödmjukhet är en andens frukt 🍐 men ibland frestas man med högmod.. Speciellt när man har rätt... JESUS ställde alltid frågor till dom han talade med för att uppenbarelsen skulle komma i ifrån dom själva....när han pratade med gravt religiösa självrättfärdiga så var han inte så len i munnen... Men dom förvrängde hans ord.. Han blev anklagad för att säga att man inte skulle betala skatt till kejsaren.. Fastän han svarade med en fråga som var osviklig... Det fungerade inte på dom förstockade... Syndarna förstod honom... Inte dom självrättfärdiga

Svara


Lars-Göran Rönnberg 24/2-2019, 22:14

Jag tycker det är lite märkligt att tidningen Inblick gör ett reportage om Ulf och Birgitta Ekman och de får uttala sig att "påven har en smörjelse" samt att "Maria var så högt benådad att hon fick del av Jesu försoningsverk redan vid sin tillblivelse".

Vad gäller det sista så är vi alla utvalda i Kristus redan innan jordens tillblivelse.

Svara


Erik S 25/2-2019, 04:47

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Nu var du allt försiktig, käre vän. "Lite märkligt", jo verkligen. Skulle vilja säga att det är direkt olämpligt av Inblick. Vi vet ju vad RKK står för och vilken roll den spelar och kommer att spela nu i den sista tiden.

En "skökokyrka" som har på sin agenda, att starta "krig" mot oss som tror och predikar det fulla evangeliet. Vi som hävdar att korset och Golgata-verket är enda vägen till Gud. Vi skall bekämpas med alla medel. RKK menar att vi anser oss vara en exklusiv grupp och bättre än alla andra-och det får inte förekomma. Vi skall in under RKK:s paraply, där alla är lika och många vägar bär till Gud.

Detta är ju också vad Jackelén har hävdat. Men därifrån kan man ju inte vänta sig något annat. Men att dessa tankar börjar smyga sig in i våra fria församlingar, är mer än tragiskt. Måtte vi vara vakna och stå emot dessa farliga influenser-men motstånd kommer vi att få.

Svara


Lars 25/2-2019, 09:31

Svar till Nisse.

Intressant är namnet Ljusbäraren som är en beteckning för ondskans Herre. I många kyrkor tänds ljus på en sk ljusbärare Dessa förutsatts vara symboler för önskan eller böner... Undrar om man tänkt på vad ordet "ljusbärare" står för Månne denne smugit sig in och ersatt bönen med en ljuständning. I så fall är det ite alls bra

Svara


Lars-Göran Rönnberg 25/2-2019, 14:16

Till Erik S

Jag håller med dig!!

Svara


JL 25/2-2019, 19:26

Svar till Erik S. Du har rätt i mycket Erik, men om du tittar på bilden, så är ju det inte bara katoliker där. Eller hur? Så det är inte under RKKs paraply vi skall under, det är kommunismens agenda vi skall köpa. Kommunism i religionen. Där alla är lika. afrikan som asiat, kvinna som man, muslim som kristen. En stor inkluderande gegga där tanken är att allt skall bli så bra.

Svara


Erik S 26/2-2019, 04:21

Svar till JL.

Rätt så. Det är en enda röra av alltihop.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, söndag 25 augusti 2019 kl. 00:21

Jesus söker: Lovisa, Louise!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 24 augusti 2019 17:00

JESUS HJÄLP M ATT HON BLIR FRÄLST OCH TAR EMOT DIG OCH HELAD ,FÖR LÄKARNA VET INTE VAD DET ÄR FRÅGAN OM NGT I HENNES HJÄRTA MEN TACK JESUS DU KOMMER ATT GÖRA MÄKTIGA TING VID M.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Jessica: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jag: Korset i Sveriges flagga tas bort?

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif Boman : 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: Kristofobi i spåren av nya Netflixserien ”The family”

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Erik S: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Steven: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Tommy: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp