637 online! | Sidvisningar idag: 69 826 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Påven till homosexuell: Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara

Påven ljuger för en homosexuell man

Bild: theguardian.com. 

Enligt Juan Carlos Cruz, en homosexuell man, som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av en katolsk präst, ska påven ha sagt till honom att Gud gjorde honom till homosexuell.

I april i år träffade Cruz påven Franciskus under tre dagar i Vatikanen och fick då möjlighet att diskutera hur han utsatts för övergrepp av en chilensk katolsk präst. Enligt Cruz bad påven då honom om ursäkt och sa att han trodde på Cruz beskrivning av det som hänt.

Påven: Gud gjorde sig på det sättet

Påven ska ha tröstat honom och förklarat att hans sexuella läggning inte har någon betydelse:

"Du vet, Juan Carlos, det spelar ingen roll att du är homosexuell. Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara. Och jag bryr mig inte om det. Gud älskar dig som du är. Påven älskar dig som du är och du borde älska dig själv och inte vara orolig för vad folk kan säga."

Detta är fruktansvärt. Jag förmodar att Qruz blev homosexuell efter övergreppen. Då borde detta betyda att den homosexuella prästen gick "Guds ärenden" då han förgrep sig på honom!

Ta emot Jesus

Det enda sättet som människor blir räddade och frälsta från synden är att de tar emot Jesus Kristus som Herren!

Ta emot Jesus idag innan det är försent.


Källa

https://www.dn.se/nyheter/varlden/paven-trostade-homosexuell-gud-alskar-dig-som-du-ar/

https://edition.cnn.com/2018/05/21/europe/pope-francis-gay-comments-intl/index.html


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 23 maj 2018 22:49 | #påven #katolska kyrkan | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


21 kommentarer

Johan

Bergoglio, som tagit sig namnet Francis, är en antikrist som pekar ut vägen till helvetet!

Svara -   - 23/5-18 22:04 -


Tomas N

Påven går i fronten för den falska ekumeniska världskyrkan som omfamnar och tillåter allt mellan himmel och jord och menar att Gud välsignar det.

Allt som kan sägas om den katolska kyrkans alla fel ,teologiska och annat till trots ,så skulle det faktiskt vara intressant att höra vad en mera traditionell typ av katolik har att säga om detta och andra galenskaper från påven.

Jag tror det finns en skillnad mellan den traditionella katolska kyrkan och den nya världsordningens världsreligion som också är väldigt politisk inriktad

Svara -   - 23/5-18 22:18 -


Bengt

Man ryser när man låser detta

Svara -   - 23/5-18 23:00 -


Tua Öling

I så fall vad är de för en Gud? Kanske en avgud? Det är inte Bibelns Gud så som vi tror på. Jag tror inte att Gud gör människor till homosexuella, Jag tror att satan manipulerar människors tankar åt fel håll, eller vad tror ni? Katolska kyrkans system är falsk.Trots det så finns det många fina katoliker, Gud vill dra bort dem från ett falsk system.

Svara -   - 24/5-18 09:56 -


Bengt

Jo det ligger nog onda andemakter bakom

Mycket av bi och homosexualitet

Däremot är väl inte alla besatta

Men många kan nog vara det

Svara -   - 24/5-18 13:39 -


Sam G Ö

En sådan sjuk kommentar av en påve som borde veta bättre. Det är inte Guds vilja att människor skall bli homosexuella. Det är pedofiler och våldtäktsmän som förorsakar att så sker. Att skylla på Gud är att inte ta sitt ansvar!

Svara -   - 24/5-18 14:38 -


David Ström

Enligt bibeln så tycker Gud att det är avskyvärt när en man ligger med en man. Var det denna avskyvärdhet som gjorde Gud så vred att han skickade brinnande sulfa svavel över Sodom? Men även bögen är en del av skapelsen. Läste att en hetero har ett längre ringfinger än bögen. Kollade med min kompis som vid den tiden ännu inte gått ut med att han är homosexuell. Hans ringfinger var kortare än hans pekfinger. Han såg inte glad ut. Men han har visat tecken på att vara homo under lång tid. Bland annat vissa gester med böjd handled har avslöjat honom. Ok han är skyldig till att vilja dela sitt liv med en man istället för med kvinnan som han älskade i ungdomen.. Han lever alltså i synd och när han dör så väntar helvetet. Nu kommer frågan. Varför har Gud skapat bögar? Är det Adam och Evas synd att äta av livets frukt som kontaminerar människans gudomliga gener? Ok! Vi är skyldiga genom att de första människorna åt av kunskapens frukt. Men det måste ju ha varit Guds plan. Varför skulle han annars placerat både den gamle ormen och kunskapens träd i Edens lustgård? Finns det förlåtelse för bögen? Han kanske inte kan omvända sig. Synden och lusten att älska den som sinnet begär kanske är för stor. Jag tror att en största synden är att förneka Gud, att vägra tro på Gud anden och sonen och att allt är skapat av Gud som det står i Mosebok. Sedan har vi människor som tror, men som väljer bort och ignorerar Gud för att leva som de själva vill. Den sista kategorin ligger dåligt till när domen faller. Men hur går det för bögen? Om han älskar Gud trots att han är bög och inte kan omvända sig. kan han bli förlåten och ren från den synden i Jesu blod?

Svara -   - 24/5-18 14:53 -


Abraham

Har svårt att tro att Gud har "skapat" bögar när han själv skriver i Bibeln att det är en synd. Det finns en tendens att skylla ALLT på Gud, Satan har regerat på denna planeten i 6000 år det är han som är orsaken till all ondska och skit. Satan jobbar på för fullt från andra himlen med sina hårt strukturerade arme'er av demoner, jag skulle vilja påstå att vi människor är hårt ansatta av dessa demoner som planterar negativa tankar människors huvuden som sedan ältas om och om. Demoner är som advokater de kan Bibeln bättre än oss alla och så fort vi syndar mot vad som står där så har de "laglig" rätt att terrorisera människan i fråga. Allt negativt kommer därifrån, som ex depressioner, självmordstankar, ilska, osv listan kan göras lång.

Vi får inte heller glömma vad våra förfäder har gjort, kanske har de hållit på med ockulta saker, sådant skapar förbannelser i flera släktleder efteråt vilket kan alltså skapa en liten bög eller något annat negativt som ex sjukdomar som vi kallar ärftligt.

Svara -   - 24/5-18 15:20 -


Bengt

Det viktiga är att dom inte börjar leva ut sin

Läggning

Att dom lever i celibat

Svara -   - 24/5-18 21:16 -


Kalle

Svar till David.

Det är väl ändå rätt troligt att det är fallet. Att övergrepp leder till böjelser är mycket vanligt. Det är inte självklart men det är så pass troligt att det är rimligt att ha det som utgångspunkt.

Svara -   - 24/5-18 21:23 -


David

Svar till Bengt.

Hehehe...! Bengt, är du ett troll eller menar du verkligen allvar? Hur dum får man bli liksom. Det angår väl inte dig vad folk sysslar med i sängkammaren. Gud finns överallt. Låt honom avgöra vilka regler som gäller i sängen eller duschen... :-)

Svara -   - 24/5-18 21:25 -


David

Svar till Bengt.

Hehehe...! Bengt, är du ett troll eller menar du verkligen allvar? Hur dum får man bli liksom. Det angår väl inte dig vad folk sysslar med i sängkammaren. Gud finns överallt. Låt honom avgöra vilka regler som gäller i sängen eller duschen... :-)

Svara -   - 24/5-18 21:25 -


Tomas N

Svar till Kalle.

Ja,det är en väldigt vanlig orsak till att det blir snedtändning i den sexuella identiteten eller den allmänna funktionaliteten när det gäller sex. Trauman sätter djupa spår,vilket är desto mera viktig orsak till att sätta stopp för ännu flera trauman så långt det är möjligt.

Jag gissar att Christer liksom jag och säkert många anade ett offer för sexuella övergrepp inom katolska kyrkan och barn/ungdomsverksamhet . Det är ju ett sorgligt kapitel för sig med präster som har en obiblisk hög auktoritet i kombination med ett celibatlöfte som få klarar att hålla.

Svara -   - 24/5-18 23:37 -


Tomas N

Svar till Bengt.

Det är nog lite hårt språkbruk att säga besatt,även om det i många fall är helt sant.

Däremot skulle jag nog säga att alla som brottas med en sexuell perversion eller lust som leder till adultery eller fornication är under påverkan av demoniska krafter. Eftersom sexualdriften som är skapad av Gud är stark,så syftar de onda krafterna till att lusten kanaliseras på ett sätt som leder till överträdelser av olika slag.

Jag håller med Abraham i hans inlägg om att det finns multiplicerad arvssynd och kanske även hormonstörningar som kommer av miljögifter och mediciner m m .

Därför får man nog säga att vi verkligen lever i en tid som sägs vara "som på Noahs dagar" Slutet är nog inte för långt bort verkar det som

Det gäller att se den gudomliga rättvisan bakom den till synes orättvisan att vissa drabbas med djupa avvikleser och mänskliga tillkortakommanden.

Och här är det viktigt att tänka på två saker. Jesus har gett seger över ondska,så fler kristna behöver praktisera att kasta ut demoner och helande på ett fungerande sätt.

Det andra är lite jobbigare. Ingen har fått en licens till att synda,utan alla måste söka Gud för hjälp att överkomma sina utmaningar. Lathet,ljugande,elakhet och vrede,avundsjuka,skitsnack och tjuverier och frosseri allt sådant som vi har en tendens att tillåta i de områden där vi seden födseln har haft det svårt ,måste avstås.

Samma regler för alla. Samma Helige Gud som älskar oss ,men ställer krav och samma djävul som ständigt lurar och förstör männsiskors liv om vi lyssnar på honom och tillåter honom att regera i våra liv

Svara -   - 24/5-18 23:52 -


Martin

Däremot skulle jag nog säga att alla som brottas med en sexuell perversion eller lust som leder till adultery eller fornication är under påverkan av demoniska krafter.

Så var det för mig i alla fall. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att kunna skriva "var". Jag var som Gollum i Sagan om Ringen, han både älskade och hatade ringen. Jag satt fast i en osynlig kedja. Den var ganska lång, ibland kunde jag känna mig ganska fri. Tills den vevades in och jag var tvungen att följa med. En dag låste Jesus upp bojorna och gjorde mig fri. Tack Jesus.
Men tyvärr låter det som du har läst dig till din kunskap. Du har inte lett någon till befrielse.

Svara -   - 25/5-18 01:45 -


Abraham

Men tyvärr låter det som du har läst dig till din kunskap. Du har inte lett någon till befrielse.

Att leda en person till befrielse, måste ske av egen vilja. Det är svårt som kristen att gå fram till en homosexuell och tala om för personen att du behöver bli frälst ångra dina synder och driva ut demoner.

Den kände pastorn Derek Prince som åkte runt om i världen och predikade och drev ut demoner sa så här om homosexualitet:

Det är inte så svårt att konvertera en homosexuell, problemet är att de oftast inte inser problemet själva och söker därmed aldrig någon hjälp.

Vi får inte glömma att de flesta människor tror inte på att de finns någon andevärld och skulle på så sätt aldrig ens tänka tanken på att driva ut demoner.

Detta är livsviktigt för Satan och hans demoner, att: "Vi finns inte, det är bara sagor"Hade gemene man insett hur mycket ondska och skit som kommer från dessa demoneroch börjat bekämpa dem istället genom att binda demoner och släppa lös änglar så hade vi kunnat minska ondskan och synden i världen på 30 dagar, ja så fort går det

Svara -   - 25/5-18 09:53 -


Vendla

Om det är något en våldtäkt gör så är det av avskräcka en från sexuella handlingar.

Kanske det var en god präst som ville att Cruz skulle bli av med sin homosexualitet?
Det finns kanske fortfarande hopp i den katolska kyrkan, trots deras djävulska ledare.

Svara -   - 25/5-18 11:04 -


Tomas N

Svar till Martin.

Det viktigaste är uppenbarelsen om hur det andliga fungerar. Alla som blivit frälsta kan vittna om frälsning och alla som blivit befriade kan vittna om det.

Det finns en stark övertygelse i det som har med Guds rike att göra.

Att leda andra till befrielse är få som gör ,men vi behöver frimodigt och ödmjukt kliva in i detta. Ren teori funkar inte,allt måste praktiseras.

Och räkna med att motståndet kommer vara enormt när det gäller byta. Och som sagt allt måste komma ifrån personens vilja till frihet

Svara -   - 25/5-18 11:44 -


Lilian

Jag arbetade på ett behandlingshem för med yngre lättare psyk.patienter för ett antal år sedan. Flera hade varit utsatta för sexuella övergrepp/incest och var väldigt vilsna i sin sexuella läggning. Det var så påfallande att jag kunde dra slutsatsen att övergreppen gjort dem homosexuella!

Jesus kan befria även från sådana minnen!

Svara -   - 25/5-18 12:15 -


Kalle

Svar till David .

Gud bestämmer reglerna ja. Hans åsikt i frågan står att läsa i bibeln. Det är en styggelse när en man ligger med en man. Så starka ord används inte ens om mord.

Svara -   - 25/5-18 13:10 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Det blev fel i förra inlägget byta skulle vara hbtq.

Drog och spelmissbrukare ,suicida och andra fångenskaper debatteras lnte på samma sätt även om många skrattar åt begreppet demoner och läkemedelsindustrin tjänar lite mindre när Jesus befriar.

Men hbtq är en livsstil med en stark politisk lobby som kommer vara högljudd.

Men kristna är inte till för att döma. Och när vi vittnar och utsträckt den befrielse som Gud erbjuder kommer många kalla detta gör något ont och dömande.

Svara -   - 25/5-18 13:10 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Konungen har fört mig in i sina kammare

Christer Åbergs livesändning från Facebook: Konungen har fört mig in i sina kammare. Bland annat om uppryckandet i Höga Visan och att samlag inte är att jämföra med en vigsel.

0

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

3

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

11

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

27

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Annons


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 07:58

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 502 546 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 702 bloggartiklar, 85 406 kommentarer och 57 056 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp