698 online! | Sidvisningar idag: 24 232 | Igår: 162 847 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Påven till homosexuell: Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara

Påven ljuger för en homosexuell man

Bild: theguardian.com. 

Enligt Juan Carlos Cruz, en homosexuell man, som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av en katolsk präst, ska påven ha sagt till honom att Gud gjorde honom till homosexuell.

I april i år träffade Cruz påven Franciskus under tre dagar i Vatikanen och fick då möjlighet att diskutera hur han utsatts för övergrepp av en chilensk katolsk präst. Enligt Cruz bad påven då honom om ursäkt och sa att han trodde på Cruz beskrivning av det som hänt.

Påven: Gud gjorde sig på det sättet

Påven ska ha tröstat honom och förklarat att hans sexuella läggning inte har någon betydelse:

"Du vet, Juan Carlos, det spelar ingen roll att du är homosexuell. Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara. Och jag bryr mig inte om det. Gud älskar dig som du är. Påven älskar dig som du är och du borde älska dig själv och inte vara orolig för vad folk kan säga."

Detta är fruktansvärt. Jag förmodar att Qruz blev homosexuell efter övergreppen. Då borde detta betyda att den homosexuella prästen gick "Guds ärenden" då han förgrep sig på honom!

Ta emot Jesus

Det enda sättet som människor blir räddade och frälsta från synden är att de tar emot Jesus Kristus som Herren!

Ta emot Jesus idag innan det är försent.


Källa

https://www.dn.se/nyheter/varlden/paven-trostade-homosexuell-gud-alskar-dig-som-du-ar/

https://edition.cnn.com/2018/05/21/europe/pope-francis-gay-comments-intl/index.html


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 23 maj 2018 22:49 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


21 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johan

Bergoglio, som tagit sig namnet Francis, är en antikrist som pekar ut vägen till helvetet!

Svara -   - 23/5-18 22:04 -


Tomas N

Påven går i fronten för den falska ekumeniska världskyrkan som omfamnar och tillåter allt mellan himmel och jord och menar att Gud välsignar det.

Allt som kan sägas om den katolska kyrkans alla fel ,teologiska och annat till trots ,så skulle det faktiskt vara intressant att höra vad en mera traditionell typ av katolik har att säga om detta och andra galenskaper från påven.

Jag tror det finns en skillnad mellan den traditionella katolska kyrkan och den nya världsordningens världsreligion som också är väldigt politisk inriktad

Svara -   - 23/5-18 22:18 -


Bengt

Man ryser när man låser detta

Svara -   - 23/5-18 23:00 -


Tua Öling

I så fall vad är de för en Gud? Kanske en avgud? Det är inte Bibelns Gud så som vi tror på. Jag tror inte att Gud gör människor till homosexuella, Jag tror att satan manipulerar människors tankar åt fel håll, eller vad tror ni? Katolska kyrkans system är falsk.Trots det så finns det många fina katoliker, Gud vill dra bort dem från ett falsk system.

Svara -   - 24/5-18 09:56 -


Bengt

Jo det ligger nog onda andemakter bakom

Mycket av bi och homosexualitet

Däremot är väl inte alla besatta

Men många kan nog vara det

Svara -   - 24/5-18 13:39 -


Sam G Ö

En sådan sjuk kommentar av en påve som borde veta bättre. Det är inte Guds vilja att människor skall bli homosexuella. Det är pedofiler och våldtäktsmän som förorsakar att så sker. Att skylla på Gud är att inte ta sitt ansvar!

Svara -   - 24/5-18 14:38 -


David Ström

Enligt bibeln så tycker Gud att det är avskyvärt när en man ligger med en man. Var det denna avskyvärdhet som gjorde Gud så vred att han skickade brinnande sulfa svavel över Sodom? Men även bögen är en del av skapelsen. Läste att en hetero har ett längre ringfinger än bögen. Kollade med min kompis som vid den tiden ännu inte gått ut med att han är homosexuell. Hans ringfinger var kortare än hans pekfinger. Han såg inte glad ut. Men han har visat tecken på att vara homo under lång tid. Bland annat vissa gester med böjd handled har avslöjat honom. Ok han är skyldig till att vilja dela sitt liv med en man istället för med kvinnan som han älskade i ungdomen.. Han lever alltså i synd och när han dör så väntar helvetet. Nu kommer frågan. Varför har Gud skapat bögar? Är det Adam och Evas synd att äta av livets frukt som kontaminerar människans gudomliga gener? Ok! Vi är skyldiga genom att de första människorna åt av kunskapens frukt. Men det måste ju ha varit Guds plan. Varför skulle han annars placerat både den gamle ormen och kunskapens träd i Edens lustgård? Finns det förlåtelse för bögen? Han kanske inte kan omvända sig. Synden och lusten att älska den som sinnet begär kanske är för stor. Jag tror att en största synden är att förneka Gud, att vägra tro på Gud anden och sonen och att allt är skapat av Gud som det står i Mosebok. Sedan har vi människor som tror, men som väljer bort och ignorerar Gud för att leva som de själva vill. Den sista kategorin ligger dåligt till när domen faller. Men hur går det för bögen? Om han älskar Gud trots att han är bög och inte kan omvända sig. kan han bli förlåten och ren från den synden i Jesu blod?

Svara -   - 24/5-18 14:53 -


Abraham

Har svårt att tro att Gud har "skapat" bögar när han själv skriver i Bibeln att det är en synd. Det finns en tendens att skylla ALLT på Gud, Satan har regerat på denna planeten i 6000 år det är han som är orsaken till all ondska och skit. Satan jobbar på för fullt från andra himlen med sina hårt strukturerade arme'er av demoner, jag skulle vilja påstå att vi människor är hårt ansatta av dessa demoner som planterar negativa tankar människors huvuden som sedan ältas om och om. Demoner är som advokater de kan Bibeln bättre än oss alla och så fort vi syndar mot vad som står där så har de "laglig" rätt att terrorisera människan i fråga. Allt negativt kommer därifrån, som ex depressioner, självmordstankar, ilska, osv listan kan göras lång.

Vi får inte heller glömma vad våra förfäder har gjort, kanske har de hållit på med ockulta saker, sådant skapar förbannelser i flera släktleder efteråt vilket kan alltså skapa en liten bög eller något annat negativt som ex sjukdomar som vi kallar ärftligt.

Svara -   - 24/5-18 15:20 -


Bengt

Det viktiga är att dom inte börjar leva ut sin

Läggning

Att dom lever i celibat

Svara -   - 24/5-18 21:16 -


Kalle

Svar till David.

Det är väl ändå rätt troligt att det är fallet. Att övergrepp leder till böjelser är mycket vanligt. Det är inte självklart men det är så pass troligt att det är rimligt att ha det som utgångspunkt.

Svara -   - 24/5-18 21:23 -


David

Svar till Bengt.

Hehehe...! Bengt, är du ett troll eller menar du verkligen allvar? Hur dum får man bli liksom. Det angår väl inte dig vad folk sysslar med i sängkammaren. Gud finns överallt. Låt honom avgöra vilka regler som gäller i sängen eller duschen... :-)

Svara -   - 24/5-18 21:25 -


David

Svar till Bengt.

Hehehe...! Bengt, är du ett troll eller menar du verkligen allvar? Hur dum får man bli liksom. Det angår väl inte dig vad folk sysslar med i sängkammaren. Gud finns överallt. Låt honom avgöra vilka regler som gäller i sängen eller duschen... :-)

Svara -   - 24/5-18 21:25 -


Tomas N

Svar till Kalle.

Ja,det är en väldigt vanlig orsak till att det blir snedtändning i den sexuella identiteten eller den allmänna funktionaliteten när det gäller sex. Trauman sätter djupa spår,vilket är desto mera viktig orsak till att sätta stopp för ännu flera trauman så långt det är möjligt.

Jag gissar att Christer liksom jag och säkert många anade ett offer för sexuella övergrepp inom katolska kyrkan och barn/ungdomsverksamhet . Det är ju ett sorgligt kapitel för sig med präster som har en obiblisk hög auktoritet i kombination med ett celibatlöfte som få klarar att hålla.

Svara -   - 24/5-18 23:37 -


Tomas N

Svar till Bengt.

Det är nog lite hårt språkbruk att säga besatt,även om det i många fall är helt sant.

Däremot skulle jag nog säga att alla som brottas med en sexuell perversion eller lust som leder till adultery eller fornication är under påverkan av demoniska krafter. Eftersom sexualdriften som är skapad av Gud är stark,så syftar de onda krafterna till att lusten kanaliseras på ett sätt som leder till överträdelser av olika slag.

Jag håller med Abraham i hans inlägg om att det finns multiplicerad arvssynd och kanske även hormonstörningar som kommer av miljögifter och mediciner m m .

Därför får man nog säga att vi verkligen lever i en tid som sägs vara "som på Noahs dagar" Slutet är nog inte för långt bort verkar det som

Det gäller att se den gudomliga rättvisan bakom den till synes orättvisan att vissa drabbas med djupa avvikleser och mänskliga tillkortakommanden.

Och här är det viktigt att tänka på två saker. Jesus har gett seger över ondska,så fler kristna behöver praktisera att kasta ut demoner och helande på ett fungerande sätt.

Det andra är lite jobbigare. Ingen har fått en licens till att synda,utan alla måste söka Gud för hjälp att överkomma sina utmaningar. Lathet,ljugande,elakhet och vrede,avundsjuka,skitsnack och tjuverier och frosseri allt sådant som vi har en tendens att tillåta i de områden där vi seden födseln har haft det svårt ,måste avstås.

Samma regler för alla. Samma Helige Gud som älskar oss ,men ställer krav och samma djävul som ständigt lurar och förstör männsiskors liv om vi lyssnar på honom och tillåter honom att regera i våra liv

Svara -   - 24/5-18 23:52 -


Martin

Däremot skulle jag nog säga att alla som brottas med en sexuell perversion eller lust som leder till adultery eller fornication är under påverkan av demoniska krafter.

Så var det för mig i alla fall. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att kunna skriva "var". Jag var som Gollum i Sagan om Ringen, han både älskade och hatade ringen. Jag satt fast i en osynlig kedja. Den var ganska lång, ibland kunde jag känna mig ganska fri. Tills den vevades in och jag var tvungen att följa med. En dag låste Jesus upp bojorna och gjorde mig fri. Tack Jesus.
Men tyvärr låter det som du har läst dig till din kunskap. Du har inte lett någon till befrielse.

Svara -   - 25/5-18 01:45 -


Abraham

Men tyvärr låter det som du har läst dig till din kunskap. Du har inte lett någon till befrielse.

Att leda en person till befrielse, måste ske av egen vilja. Det är svårt som kristen att gå fram till en homosexuell och tala om för personen att du behöver bli frälst ångra dina synder och driva ut demoner.

Den kände pastorn Derek Prince som åkte runt om i världen och predikade och drev ut demoner sa så här om homosexualitet:

Det är inte så svårt att konvertera en homosexuell, problemet är att de oftast inte inser problemet själva och söker därmed aldrig någon hjälp.

Vi får inte glömma att de flesta människor tror inte på att de finns någon andevärld och skulle på så sätt aldrig ens tänka tanken på att driva ut demoner.

Detta är livsviktigt för Satan och hans demoner, att: "Vi finns inte, det är bara sagor"Hade gemene man insett hur mycket ondska och skit som kommer från dessa demoneroch börjat bekämpa dem istället genom att binda demoner och släppa lös änglar så hade vi kunnat minska ondskan och synden i världen på 30 dagar, ja så fort går det

Svara -   - 25/5-18 09:53 -


Vendla

Om det är något en våldtäkt gör så är det av avskräcka en från sexuella handlingar.

Kanske det var en god präst som ville att Cruz skulle bli av med sin homosexualitet?
Det finns kanske fortfarande hopp i den katolska kyrkan, trots deras djävulska ledare.

Svara -   - 25/5-18 11:04 -


Tomas N

Svar till Martin.

Det viktigaste är uppenbarelsen om hur det andliga fungerar. Alla som blivit frälsta kan vittna om frälsning och alla som blivit befriade kan vittna om det.

Det finns en stark övertygelse i det som har med Guds rike att göra.

Att leda andra till befrielse är få som gör ,men vi behöver frimodigt och ödmjukt kliva in i detta. Ren teori funkar inte,allt måste praktiseras.

Och räkna med att motståndet kommer vara enormt när det gäller byta. Och som sagt allt måste komma ifrån personens vilja till frihet

Svara -   - 25/5-18 11:44 -


Lilian

Jag arbetade på ett behandlingshem för med yngre lättare psyk.patienter för ett antal år sedan. Flera hade varit utsatta för sexuella övergrepp/incest och var väldigt vilsna i sin sexuella läggning. Det var så påfallande att jag kunde dra slutsatsen att övergreppen gjort dem homosexuella!

Jesus kan befria även från sådana minnen!

Svara -   - 25/5-18 12:15 -


Kalle

Svar till David .

Gud bestämmer reglerna ja. Hans åsikt i frågan står att läsa i bibeln. Det är en styggelse när en man ligger med en man. Så starka ord används inte ens om mord.

Svara -   - 25/5-18 13:10 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Det blev fel i förra inlägget byta skulle vara hbtq.

Drog och spelmissbrukare ,suicida och andra fångenskaper debatteras lnte på samma sätt även om många skrattar åt begreppet demoner och läkemedelsindustrin tjänar lite mindre när Jesus befriar.

Men hbtq är en livsstil med en stark politisk lobby som kommer vara högljudd.

Men kristna är inte till för att döma. Och när vi vittnar och utsträckt den befrielse som Gud erbjuder kommer många kalla detta gör något ont och dömande.

Svara -   - 25/5-18 13:10 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Påven sluter avtal om världsreligion

Påven sluter avtal om en världsreligion

Av MIKAEL WALFRIDSSON 

På samma sätt som Guds församling håller på att göra sig klar till Jesu återkomst, gör slökokyrkan det också. 

8

Läs allt!


IS-brud vill återvända till England och få sympati

IS brud

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog. Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England.

14

Läs allt!


Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

7

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

58

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

110

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

42

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

28

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

3

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Vecka 08, fredag 22 februari 2019 kl. 03:53

Jesus söker: Pia!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud. - Joh 1:12-13"

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp