951 online! | Sidvisningar idag: 125 816 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


Påven till homosexuell: Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara

Påven ljuger för en homosexuell man

Bild: theguardian.com. 

Enligt Juan Carlos Cruz, en homosexuell man, som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av en katolsk präst, ska påven ha sagt till honom att Gud gjorde honom till homosexuell.

I april i år träffade Cruz påven Franciskus under tre dagar i Vatikanen och fick då möjlighet att diskutera hur han utsatts för övergrepp av en chilensk katolsk präst. Enligt Cruz bad påven då honom om ursäkt och sa att han trodde på Cruz beskrivning av det som hänt.

Påven: Gud gjorde sig på det sättet

Påven ska ha tröstat honom och förklarat att hans sexuella läggning inte har någon betydelse:

"Du vet, Juan Carlos, det spelar ingen roll att du är homosexuell. Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara. Och jag bryr mig inte om det. Gud älskar dig som du är. Påven älskar dig som du är och du borde älska dig själv och inte vara orolig för vad folk kan säga."

Detta är fruktansvärt. Jag förmodar att Qruz blev homosexuell efter övergreppen. Då borde detta betyda att den homosexuella prästen gick "Guds ärenden" då han förgrep sig på honom!

Ta emot Jesus

Det enda sättet som människor blir räddade och frälsta från synden är att de tar emot Jesus Kristus som Herren!

Ta emot Jesus idag innan det är försent.


Källa

https://www.dn.se/nyheter/varlden/paven-trostade-homosexuell-gud-alskar-dig-som-du-ar/

https://edition.cnn.com/2018/05/21/europe/pope-francis-gay-comments-intl/index.html


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 23 maj 2018 22:49 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


21 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johan

Bergoglio, som tagit sig namnet Francis, är en antikrist som pekar ut vägen till helvetet!

Svara -   - 23/5-18 22:04 -


Tomas N

Påven går i fronten för den falska ekumeniska världskyrkan som omfamnar och tillåter allt mellan himmel och jord och menar att Gud välsignar det.

Allt som kan sägas om den katolska kyrkans alla fel ,teologiska och annat till trots ,så skulle det faktiskt vara intressant att höra vad en mera traditionell typ av katolik har att säga om detta och andra galenskaper från påven.

Jag tror det finns en skillnad mellan den traditionella katolska kyrkan och den nya världsordningens världsreligion som också är väldigt politisk inriktad

Svara -   - 23/5-18 22:18 -


Bengt

Man ryser när man låser detta

Svara -   - 23/5-18 23:00 -


Tua Öling

I så fall vad är de för en Gud? Kanske en avgud? Det är inte Bibelns Gud så som vi tror på. Jag tror inte att Gud gör människor till homosexuella, Jag tror att satan manipulerar människors tankar åt fel håll, eller vad tror ni? Katolska kyrkans system är falsk.Trots det så finns det många fina katoliker, Gud vill dra bort dem från ett falsk system.

Svara -   - 24/5-18 09:56 -


Bengt

Jo det ligger nog onda andemakter bakom

Mycket av bi och homosexualitet

Däremot är väl inte alla besatta

Men många kan nog vara det

Svara -   - 24/5-18 13:39 -


Sam G Ö

En sådan sjuk kommentar av en påve som borde veta bättre. Det är inte Guds vilja att människor skall bli homosexuella. Det är pedofiler och våldtäktsmän som förorsakar att så sker. Att skylla på Gud är att inte ta sitt ansvar!

Svara -   - 24/5-18 14:38 -


David Ström

Enligt bibeln så tycker Gud att det är avskyvärt när en man ligger med en man. Var det denna avskyvärdhet som gjorde Gud så vred att han skickade brinnande sulfa svavel över Sodom? Men även bögen är en del av skapelsen. Läste att en hetero har ett längre ringfinger än bögen. Kollade med min kompis som vid den tiden ännu inte gått ut med att han är homosexuell. Hans ringfinger var kortare än hans pekfinger. Han såg inte glad ut. Men han har visat tecken på att vara homo under lång tid. Bland annat vissa gester med böjd handled har avslöjat honom. Ok han är skyldig till att vilja dela sitt liv med en man istället för med kvinnan som han älskade i ungdomen.. Han lever alltså i synd och när han dör så väntar helvetet. Nu kommer frågan. Varför har Gud skapat bögar? Är det Adam och Evas synd att äta av livets frukt som kontaminerar människans gudomliga gener? Ok! Vi är skyldiga genom att de första människorna åt av kunskapens frukt. Men det måste ju ha varit Guds plan. Varför skulle han annars placerat både den gamle ormen och kunskapens träd i Edens lustgård? Finns det förlåtelse för bögen? Han kanske inte kan omvända sig. Synden och lusten att älska den som sinnet begär kanske är för stor. Jag tror att en största synden är att förneka Gud, att vägra tro på Gud anden och sonen och att allt är skapat av Gud som det står i Mosebok. Sedan har vi människor som tror, men som väljer bort och ignorerar Gud för att leva som de själva vill. Den sista kategorin ligger dåligt till när domen faller. Men hur går det för bögen? Om han älskar Gud trots att han är bög och inte kan omvända sig. kan han bli förlåten och ren från den synden i Jesu blod?

Svara -   - 24/5-18 14:53 -


Abraham

Har svårt att tro att Gud har "skapat" bögar när han själv skriver i Bibeln att det är en synd. Det finns en tendens att skylla ALLT på Gud, Satan har regerat på denna planeten i 6000 år det är han som är orsaken till all ondska och skit. Satan jobbar på för fullt från andra himlen med sina hårt strukturerade arme'er av demoner, jag skulle vilja påstå att vi människor är hårt ansatta av dessa demoner som planterar negativa tankar människors huvuden som sedan ältas om och om. Demoner är som advokater de kan Bibeln bättre än oss alla och så fort vi syndar mot vad som står där så har de "laglig" rätt att terrorisera människan i fråga. Allt negativt kommer därifrån, som ex depressioner, självmordstankar, ilska, osv listan kan göras lång.

Vi får inte heller glömma vad våra förfäder har gjort, kanske har de hållit på med ockulta saker, sådant skapar förbannelser i flera släktleder efteråt vilket kan alltså skapa en liten bög eller något annat negativt som ex sjukdomar som vi kallar ärftligt.

Svara -   - 24/5-18 15:20 -


Bengt

Det viktiga är att dom inte börjar leva ut sin

Läggning

Att dom lever i celibat

Svara -   - 24/5-18 21:16 -


Kalle

Svar till David.

Det är väl ändå rätt troligt att det är fallet. Att övergrepp leder till böjelser är mycket vanligt. Det är inte självklart men det är så pass troligt att det är rimligt att ha det som utgångspunkt.

Svara -   - 24/5-18 21:23 -


David

Svar till Bengt.

Hehehe...! Bengt, är du ett troll eller menar du verkligen allvar? Hur dum får man bli liksom. Det angår väl inte dig vad folk sysslar med i sängkammaren. Gud finns överallt. Låt honom avgöra vilka regler som gäller i sängen eller duschen... :-)

Svara -   - 24/5-18 21:25 -


David

Svar till Bengt.

Hehehe...! Bengt, är du ett troll eller menar du verkligen allvar? Hur dum får man bli liksom. Det angår väl inte dig vad folk sysslar med i sängkammaren. Gud finns överallt. Låt honom avgöra vilka regler som gäller i sängen eller duschen... :-)

Svara -   - 24/5-18 21:25 -


Tomas N

Svar till Kalle.

Ja,det är en väldigt vanlig orsak till att det blir snedtändning i den sexuella identiteten eller den allmänna funktionaliteten när det gäller sex. Trauman sätter djupa spår,vilket är desto mera viktig orsak till att sätta stopp för ännu flera trauman så långt det är möjligt.

Jag gissar att Christer liksom jag och säkert många anade ett offer för sexuella övergrepp inom katolska kyrkan och barn/ungdomsverksamhet . Det är ju ett sorgligt kapitel för sig med präster som har en obiblisk hög auktoritet i kombination med ett celibatlöfte som få klarar att hålla.

Svara -   - 24/5-18 23:37 -


Tomas N

Svar till Bengt.

Det är nog lite hårt språkbruk att säga besatt,även om det i många fall är helt sant.

Däremot skulle jag nog säga att alla som brottas med en sexuell perversion eller lust som leder till adultery eller fornication är under påverkan av demoniska krafter. Eftersom sexualdriften som är skapad av Gud är stark,så syftar de onda krafterna till att lusten kanaliseras på ett sätt som leder till överträdelser av olika slag.

Jag håller med Abraham i hans inlägg om att det finns multiplicerad arvssynd och kanske även hormonstörningar som kommer av miljögifter och mediciner m m .

Därför får man nog säga att vi verkligen lever i en tid som sägs vara "som på Noahs dagar" Slutet är nog inte för långt bort verkar det som

Det gäller att se den gudomliga rättvisan bakom den till synes orättvisan att vissa drabbas med djupa avvikleser och mänskliga tillkortakommanden.

Och här är det viktigt att tänka på två saker. Jesus har gett seger över ondska,så fler kristna behöver praktisera att kasta ut demoner och helande på ett fungerande sätt.

Det andra är lite jobbigare. Ingen har fått en licens till att synda,utan alla måste söka Gud för hjälp att överkomma sina utmaningar. Lathet,ljugande,elakhet och vrede,avundsjuka,skitsnack och tjuverier och frosseri allt sådant som vi har en tendens att tillåta i de områden där vi seden födseln har haft det svårt ,måste avstås.

Samma regler för alla. Samma Helige Gud som älskar oss ,men ställer krav och samma djävul som ständigt lurar och förstör männsiskors liv om vi lyssnar på honom och tillåter honom att regera i våra liv

Svara -   - 24/5-18 23:52 -


Martin

Däremot skulle jag nog säga att alla som brottas med en sexuell perversion eller lust som leder till adultery eller fornication är under påverkan av demoniska krafter.

Så var det för mig i alla fall. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att kunna skriva "var". Jag var som Gollum i Sagan om Ringen, han både älskade och hatade ringen. Jag satt fast i en osynlig kedja. Den var ganska lång, ibland kunde jag känna mig ganska fri. Tills den vevades in och jag var tvungen att följa med. En dag låste Jesus upp bojorna och gjorde mig fri. Tack Jesus.
Men tyvärr låter det som du har läst dig till din kunskap. Du har inte lett någon till befrielse.

Svara -   - 25/5-18 01:45 -


Abraham

Men tyvärr låter det som du har läst dig till din kunskap. Du har inte lett någon till befrielse.

Att leda en person till befrielse, måste ske av egen vilja. Det är svårt som kristen att gå fram till en homosexuell och tala om för personen att du behöver bli frälst ångra dina synder och driva ut demoner.

Den kände pastorn Derek Prince som åkte runt om i världen och predikade och drev ut demoner sa så här om homosexualitet:

Det är inte så svårt att konvertera en homosexuell, problemet är att de oftast inte inser problemet själva och söker därmed aldrig någon hjälp.

Vi får inte glömma att de flesta människor tror inte på att de finns någon andevärld och skulle på så sätt aldrig ens tänka tanken på att driva ut demoner.

Detta är livsviktigt för Satan och hans demoner, att: "Vi finns inte, det är bara sagor"Hade gemene man insett hur mycket ondska och skit som kommer från dessa demoneroch börjat bekämpa dem istället genom att binda demoner och släppa lös änglar så hade vi kunnat minska ondskan och synden i världen på 30 dagar, ja så fort går det

Svara -   - 25/5-18 09:53 -


Vendla

Om det är något en våldtäkt gör så är det av avskräcka en från sexuella handlingar.

Kanske det var en god präst som ville att Cruz skulle bli av med sin homosexualitet?
Det finns kanske fortfarande hopp i den katolska kyrkan, trots deras djävulska ledare.

Svara -   - 25/5-18 11:04 -


Tomas N

Svar till Martin.

Det viktigaste är uppenbarelsen om hur det andliga fungerar. Alla som blivit frälsta kan vittna om frälsning och alla som blivit befriade kan vittna om det.

Det finns en stark övertygelse i det som har med Guds rike att göra.

Att leda andra till befrielse är få som gör ,men vi behöver frimodigt och ödmjukt kliva in i detta. Ren teori funkar inte,allt måste praktiseras.

Och räkna med att motståndet kommer vara enormt när det gäller byta. Och som sagt allt måste komma ifrån personens vilja till frihet

Svara -   - 25/5-18 11:44 -


Lilian

Jag arbetade på ett behandlingshem för med yngre lättare psyk.patienter för ett antal år sedan. Flera hade varit utsatta för sexuella övergrepp/incest och var väldigt vilsna i sin sexuella läggning. Det var så påfallande att jag kunde dra slutsatsen att övergreppen gjort dem homosexuella!

Jesus kan befria även från sådana minnen!

Svara -   - 25/5-18 12:15 -


Kalle

Svar till David .

Gud bestämmer reglerna ja. Hans åsikt i frågan står att läsa i bibeln. Det är en styggelse när en man ligger med en man. Så starka ord används inte ens om mord.

Svara -   - 25/5-18 13:10 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Det blev fel i förra inlägget byta skulle vara hbtq.

Drog och spelmissbrukare ,suicida och andra fångenskaper debatteras lnte på samma sätt även om många skrattar åt begreppet demoner och läkemedelsindustrin tjänar lite mindre när Jesus befriar.

Men hbtq är en livsstil med en stark politisk lobby som kommer vara högljudd.

Men kristna är inte till för att döma. Och när vi vittnar och utsträckt den befrielse som Gud erbjuder kommer många kalla detta gör något ont och dömande.

Svara -   - 25/5-18 13:10 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Tungotalet och uttydning

Christer Åberg talar och sjunger om Jesus. I det här programmet tar han bland annat upp vad tungotalet och uttydning är för någonting.

0

Läs allt!


69-åring vill byta åldern till 49

69-åring vill byta åldern till 49

Bild: Dagen. 

Den 69-årige Emile Ratelband i Nederländerna vill få sin juridiska ålder nersatt till 49 år.

6

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


”Jesus Kristus frälste mig från 27 års homosexualitet”

Davids starka vittnesbörd om hur han blev frälst och räddad av Jesus från 27 års homosexualitet. Svensk text. 

- Mitt namn är David, jag är 44 år gammal, och det här är ett vittnesbörd om hur Jesus Kristus räddade mig från tjugosju år av homosexualitet. Jag talar i kärlek.

1

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Det skall bli ett härligt möte uti skyn

Christer Åberg spelar på sin ukulele och sjunger "Det skall bli ett härligt möte uti skyn! O, hur underbart och stort."

0

Läs allt!


Troendedöparna brändes, dränktes och halshöggs

Många är de som har lidit förföljelse, satts i fängelse och dödats som har praktiserat det bibliska troende-dopet genom nersänkning.

9

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Dopet: Var, när och hur

Dop i havet

Här ger jag dig några tydliga bibelord på var dopet sker, när det sker och hur.

4

Läs allt!


Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad

Läsarmejl av nils 

Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad, sade till slut: Räck Hit Ditt Finger, Här är Mina Händer!

3

Läs allt!


Bedräglig rikedom

Läsarmejl av David B 

11

Läs allt!


Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

5

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

2

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

19

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

20

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 13:34

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 263 608 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 680 kommentarer och 59 969 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp