745 online! | Sidvisningar idag: 134 038 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Påven vill att en världsregering ska styra USA

Påven vill att en världsregering ska styra USA

Av Mikael Walfridsson 

Påven arbetar ihärdigt för NWO, och gör stor sak av att visa att han är en ”världs och fredsman” med globala avseenden. 

Påven ger uttryck för världens behov av ett globalt system, på både det ekonomiska, religiösa och det politiska området - något som är helt i linje med det vi kommer uppleva under vedermödans tid och under Antikrist välde.

En världsregering ska styra USA

Påven har nyligen varit ute och uttalat sig till den italienska tidningen ”La Repubblica”, där han säger att USA har en ”förvrängd syn på världen” och amerikanerna måste styras av en världsregering så snart som möjligt, för deras eget bästa.

Påven uttalar sig ”-Jag är rädd att det finns mycket farliga allianser mellan makter som har en förvrängd syn på världen: Amerika och Ryssland, Kina, Nordkorea och Ryssland, Assad och Ryssland i kriget i Syrien. Men påven fortsätter, och pekar samtidigt på Europas behov för en världsregering.

Systemet från Uppenbarelseboken

Man gör klokt i, att hålla ögonen på Vatikanen och påve Franciskus, som har fått en allt större roll i den världspolitiska utvecklingen. Påven förespråkar ett system som vi känner igen från uppenbarelseboken, som bokstavligt talat kommer att få en fullbordan i den sista årsveckan. 

Genom antikrists regi, kommer vi att få en global världsregering, ett gemensamt ekonomiskt system och en världsreligion. Den stora skökan kommer att stödja och vara en del av detta antikristliga system, intill dess, att hon själv kommer att gå under genom antikrist och dom tio hornen.

Dörren är vidöppen

”Filadelfia församlingen”, den vakande och väntande församlingen, står framför en öppen himmelsk dörr. Det är Jesus själv som är dörren, och den står vidöppen. 

Det är en symbol på, att himlen är klar till att ta emot Jesu väntande brud, som snart ska tåga in igenom den, för att aldrig gå ut ur den igen.

Jesus kommer snart!


Källa:


MIKAEL WALFRIDSSON

http://denytterstatiden.blogspot.com

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 22 januari 2019 19:11 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


24 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Martin

"Jesus kommer snart!"

Ja, idag en dag närmare än idag. Och jag skämtar inte. Men om snart betyder under vår generation vågar jag inte lova.
Och NWO.... låt de riktiga konspirationsteoretikerna syssla med sådant. Det är inget för Guds folk att fastna i. Vi har viktigare saker att göra. Som mission tex.
/MartinH

Svara -   - 22/1-19 19:25 -


Bertil Rosenius

Jag tror det är dags att hålla ett öga och öra på påven. Kanske kommer han ha en roll i ändetidens scenario? Biroll eller huvudroll...? Han kan komma att få en ”betydande” biroll, mem huvudrollen tror jag fortfarande är vikt åt någon politiker.

Svara -   - 22/1-19 21:51 -


Martin

Svar till Bertil Rosenius.

Att se katolska kyrkan som skökan och medverkande i en global komplott är ett påstående med rötter tillbaka till tiden för reformationen. Tror inte vi behöver bekymra oss om det, vad än det ökande antalet konspirationsteorier basunerar ut. Låt oss använda den tiden till mer uppbyggliga saker; vittna för människor , uppmuntra våra trossyskon, trösta, hjälpa dem i nöd. Mm. Sådant mår vi bara bra av. 🙂

/MartinH

Svara -   - 22/1-19 22:13 -


Katrina

Påven tillhör jesuit orden, värd att veta.

Svara -   - 22/1-19 22:36 -


Lena Henricson

Ja, påven kan vara bra att hålla ett öga på, som Bertil Rosenius skriver. Samtidigt som vi sysslar med mer uppbyggliga saker,som Martin skriver. 👀 👆

Svara -   - 22/1-19 22:44 -


Leif

Svar till Martin.

Nej vi behöver inte oroa oss över katolicismen som skökan, det är bara att läsa på i Uppenbarelseboken 18 så ser vi att skökan har med all slags handel över hela jorden att göra, långt mycket mer än katolska kyrkan har haft. Sen att påven ändå är inblandad i förberedandet av en världskyrka och antikrists framträdande är väl ganska tydligt, men det finns fler sådana inom varje religion och bland världsledande politiker m.m.

Du har rätt i att vi som högsta prio skall jobba för att människor skall få tro genom att vi berättar om Jesus, att vi också skall trösta, hjälpa varandra i trons kamp.

Jag ser dock ingen motsättning i att också vara vaken över tidens tecken och att berätta om antikrists antågande. Det är heller inte fel att berätta för människor att Bibeln talar om ett uppryckande av de troende. Skulle detta ske så kan de genom dessa ord så småningom få tro på Jesus och Guds Ord och på så sätt bli räddade.

Att älska varandra är ett av Jesu större befallningar för att människor skall få syn på Jesus, det är att lyda Herren!

Svara -   - 22/1-19 23:02 -


Martin

Svar till Katrina.

"Jesuiternas lydnad mot påven och deras ställning som lärare och rådgivare vid furstehoven gjorde dem till reformationens farligaste motståndare. Många svenska katoliker i exil utbildades vid jesuitkollegier. På protestantiskt håll svartmålades jesuiter på ett sätt som ännu påverkar svenskarnas uppfattning om dem. Det bör därför nämnas att de inte befattade sig med inkvisitionen, att de inte förespråkade våld och att satsen "ändamålet helgar medlen" inte hör till J:s principer."

Per Beskow, Nationalencyklopedin: Jesuitorden

/MartinH

Svara -   - 22/1-19 23:06 -


Martin

Svar till Leif.

"Det är heller inte fel att berätta för människor att Bibeln talar om ett uppryckande av de troende.Det är heller inte fel att berätta för människor att Bibeln talar om ett uppryckande av de troende."

Jag ser det inte som något viktigt att förmedla tiĺl människor. Särskilt som det inte finns någon samsyn bland kristna om detta, inte ens här i bloggen🙂. Sedan är det ju ingen stor sak i ljuset av Jesu försoningsdöd.
Fast ibland är det roligt att dyka med i olika ämnen och samtala om dem och förhoppningsvis bli lite klokare.
/MartinH

Svara -   - 22/1-19 23:35 -


Katrina

Svar till Leif.

Vi behöver inte oroas för nått, Jesus gav oss frid i själen. Men vi ska vara vaksamma och inte somna.

Frid

Svara -   - 22/1-19 23:35 -


Inge

Svar till Martin.

Martin, det du här citerar från Nationalencyklopedin ang. Jesuiterna, är tolkat av Per Beskow, en person som redan år 1961 som 35 åring konverterade till den romersk-katolska kyrkan.

Det är ungefär som om du i din bedömning av vad katolska kyrkan står för, endast skulle lyssna på katoliken Ulf Ekmans version av katolska kyrkans lära.

Svara -   - 23/1-19 03:06 -


Leif

Svar till Martin.

Jag ser det inte som något viktigt att förmedla tiĺl människor. Särskilt som det inte finns någon samsyn bland kristna om detta, inte ens här i bloggen🙂. Sedan är det ju ingen stor sak i ljuset av Jesu försoningsdöd.

Nej, med Jesu försoningsdöd finns det väl knappast något som kan likställas med, men det behöver ju inte utesluta resten av Guds Ord.

Att i övrigt berätta om vad som står skrivet i Bibeln till människor borde väl aldrig vara fel, eller?

Huvudsaken är att människor får tro på att Bibeln innehåller Sanningen över allt annat. Och det handlar ju inte alls om vad våran samsyn är utan vad Guds Ord säger. Det är det vi skall förmedla inte vad vi är överens om, då skulle vi oftast inte ha mycket att leverera 🙄!

Bibeln berättar om att det en dag kommer att bli så här på jorden, att levande kristna kommer att lyftas upp härifrån. Även de som blir kvar här den dagen behöver ha hört det för att få tro! Kanske någon t.o.m minns just denna dialog och tack vare detta ödmjukade sig och åkallade Jesus och fick följa med till evigheten, vore inte det värt något?

(1 Thessalonikerbrevet 4:16‭-18)

När Herren själv kommer ner från himlen, och en befallning hörs, ljudet av en ärkeängels röst och en Guds trumpet, då ska alla som har dött i Kristus uppstå först. Efter det ska vi, som fortfarande lever och finns kvar på jorden, föras bort bland molnen tillsammans med dem för att möta Herren i luften. Och sedan ska vi för alltid vara med honom. Trösta och uppmuntra nu varandra med dessa ord.

Denna dag kommer oavsett om vi har samsyn eller ej!

Jesu frid...

Svara -   - 23/1-19 05:28 -


Martin

Svar till Inge.

Nationalencyklopedin är ett seriöst verk. Artikelförfattare blev inte vem som helst. Vad du eller jag anser om dem är inte relevant. Guilt by association är inget hållbart argument.

Svara -   - 23/1-19 08:53 -


Martin

Svar till Leif.

Jag skrev: "Jag ser det inte som något viktigt att förmedla tiĺl människor."

Med det syftade jag endast på Uppenbarelsebokens budskap.
Förlåt om jag var otydlig.
När varken djupt kunniga eller dem av oss som levt länge med denna bok är säkra på hur allt ska förstås, hur blir det då för den som ännu inte är troende?
Låt mig vara tydlig, boken är viktig och har saker att säga oss liksom de första kristna. Men att försöka se in i framtiden som spågummor, förläggare och andra är inte seriöst. Det liknar i mina ögon drag åt New Age. Och det är ju kristna kritiska till.
/MartinH

Svara -   - 23/1-19 09:04 -


Martin

Taroläggare ska det vara, inte förläggare... 🙂

Svara -   - 23/1-19 09:05 -


Leif

Svar till Martin.

Det är ok!

Ja, vi måste fortsatt vara mycket kritiska till newage eftersom det är onda andars verk som vilseleder människor till evigt fördärv.

Men som du också säger så kanske vi helst bör hålla det mesta av sådana diskussioner om Uppenbarelsebokens alla olika tolkningar inom kristenheten och inte ute mitt ibland många oförstående som här.

Det är väl inte så lätt eftersom det ofta saknas just sådana kristna diskussionsforum, men ändock så vore nog det det bästa.

Jag tycker ändå att det är oerhört spännande med den boken och är övertygad om att den även innehåller massor med vishet om just vår tid framtill både Jesu ankomst till oljeberget och sen även fortsättningen av de kommande tusen åren och yttersta slutdomen.

Den som söker den finner och Jesu Ord säger också att insikten kommer att öka bland de som söker...

Jesu frid..

Svara -   - 23/1-19 09:25 -


Janne

Finns 3 antikristliga system i världen, katolska kyrkan, EU och FN, alla 3 involverade i varandra.

Svara -   - 23/1-19 09:43 -


Bertil Rosenius

Generell kommentar till Martins och Leif "debatt".

Självklart är evangelisation viktigt! Huvudbudskapet är ju att vi är försonade, men att vi personligen måste erkänna vårt behov av att ta emot denna försoning. Den ger oss flera ”fördelar”.

Ex. Vi får en personlig relation med Gud. Vi slipper dömas. Vi slipper drabbas av det världen måste drabbas av…

Dessa frågor behöver lyftas fram som delar i den gåva Gud skänker oss genom Jesus.

I dag är det många människor som förstår att världen inte kan gå vidare som den gör - många saknar ett framtidshopp. Att via Guds Ord peka på att det vi nu ser ske, är ngt Gud redan förutsagt och i högsta grad är medveten om, är också viktig. Han har berett alla en utväg ur detta som måste komme, en utväg som ingen politiker kan ordna.

Att förminska stora delar av vad Gud skrivit i sitt Ord, för att de är svåra och besvärande är för mig oförståeligt. Det finns självklart passager som behöver våga erkänna är besvärande - särskilt för oss i Sverige, med vår höga levnadsstandard - men vi får inte utesluta dem trots detta.

Talet om ändens tid, uppryckandet och vedermöda är Bibelord de också. Liksom talet om helvetet vs en enda smal väg.

Att bara predika "sådant vi mår bra av" kallas att "klia folk i öronen" - det har Sverige fått nog av.

Svara -   - 23/1-19 10:54 -


Martin

Svar till Janne.

Janne, nu får du allt berätta vad du grundar din ståndpunkt på.🙂

Svara -   - 23/1-19 12:49 -


Martin

Svar till Bertil Rosenius.

Mina inlägg i vårt samtal är på inget vis till för förminska Guds Ord. Att säga att en del är svårare än andra har inte den avsikten. Tvärtom blir jag än mer fascinerad av Guds Ord.

Du skriver
Att bara predika "sådant vi mår bra av" kallas att "klia folk i öronen" - det har Sverige fått nog av.
Jag uppmuntrar inte alls till detta. Och tror inte det blir konsekvensen av min syn på Uppenbarelseboken.
Så vill jag tacka för den goda tonen i vårt samtal 🙂
/MartinH

Svara -   - 23/1-19 12:58 -


Ulf

Svar till Martin.

"Inte att fastna i"...

Vikten av att Guds folk är vakna och redo i denna yttersta tid ska inte underskattas. Självklart är en balans mellan vårt uppdrag som kristna och vakenhet för det profetiska ordets uppfyllelse viktigt.

Vi lever nu i en tid då villfarelsen är stark därför behöver vi förstå vad som sker i världen. En rätt förståelse av det profetiska ordet gör att vi har "olja i våra lampor", redo att möta Jesus på en brusten sky. I annat fall kanske vi förförs av RKK och böjer oss för den antikristliga anden och den falska ekumeniken.

Vaka och bed, ty snart nalkas vår förlossning, Halleluja!

Svara -   - 23/1-19 13:41 -


Bertil Rosenius

Holger Nilsson har skrivit ett bra inlägg i sändaren som jag tycker ansluter till samtalet ovan:

https://www.apg29.nu/a/56n

Svara -   - 23/1-19 15:29 -


Roger T. W.

Vatikanen har samlat på sig pengar i århundraden och kan vara en av de rikaste i världen. En amerikan på nätet hävdar att London och Rom delar på stora spekulationspengar, men jag vet inte om det är sant. All spekulation suger ut nästan. Oxfam säger att några dussin rika äger lika mycket som halva jordens befolkning och det är känt att de allra rikaste gömmer sina tillgångar i truster. De listas aldrig av Forbes. De rika vill nu kontrollera FN och jag anser att EU är en underavdelning till de rikaste. Påven arbetar religiöst för FN och måste studeras. Synkretismen är hans jobb. Det nya väldet har byggts upp under lång tid, flera årtionden, och är nu nästan färdigbyggt. Sverige har fått ännu en globalistregering. Vi ska studera både himmelska och jordiska tecken samt Bibeln. Tron och bönen är våra enda vapen, men de är kraftfulla.

Påven är jesuit och har en mäktig stormästare över sig. Vem bestämmer i Vatikanen?

Svara -   - 23/1-19 20:09 -


Katrina

Han är väl ofelbar .... dogmen om påvens ofelbarhet vid Vatikankonsiliet 1870. om jag inte minns fel så var det just jesuiterna som skapade dogmen, sen blev den godkänt.

Svara -   - 23/1-19 21:47 -


Inge

Svar till Martin.

Jag tvivlar inte på att det som hamnar i Nationalencyklopedin är seriösa försök att beskriva sanningen, Per Beskow var säkert mycket seriös i sina försök att beskriva Jesuiterna, likaså tvivlar jag inte på att Ulf E var seriös i sitt beslut att bli katolik.

Att handla seriöst i den här världen är dock inte liktydigt med att man i allt gör rätt. Man kan handla seriöst men ändå i grunden göra fel.

Det finns en världslig sanning och en andlig sanning som många gånger är dess motpol, när vi betraktar den andliga världen med våra vanliga sinnen är det ofta dunkelt (gåtfullt) som i en spegel, så som Paulus så bra beskriver detta i 1 Kor 13.

Svara -   - 24/1-19 04:15 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

25

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

41

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 17:57

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!


Ett krig mot Israel närmar sig

Ett krig mot Israel närmar sig

Bild: Twitter. 

Läsarmejl av nils  Nyligen firades minnesdagen av Förintelsen utöver världen den 27 januari, då fångarna i Auschwitz befriades 1945.

31

Läs allt!


Gräv upp brunnarna

Brunn

LÄSARMEJL av Marit Bergfors Vi läser i 1 Mosebok 26:1-25 om hur Isak är på flykt undan hungersnöden och hur Herren uppenbarar sig för honom. Denna text ger flera tankar och funderingar.

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 249 376 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 204 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp