833 online! | Sidvisningar idag: 221 112 | Igår: 244 591 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Perang utawa kawentar?

Miturut Holger Nilsson 

perang utawa kawentar

Wis pirang-pirang taun kepungkur dielingake Yonggi Cho, ngandika. "Swedia wis milih kawentar utawa perang."

Kita wis ora ditampa kawentar sembarang iku perang sing kita njaluk? Mbok iku malah dadi kita kudu perang lan kawentar!

Cukup sing perlu mengkene kanggo sebagian teka kanggo ngupaya Gusti Allah: "Liwat gerah, kepengin kanggo nyimpen kasangsaran lan perlu kanggo mbukak kuping." Job.36 15.

Ana akeh sing ora ngrungokake pangandikaning Allah utawa swarane nelpon, nanging minangka tembung ngandika iki bisa kuping mbukak kanggo krungu. Iku uga bilih perlu bakal Gusti nyimpen gerah. Iku luwih apik kanggo nandhang sangsara lan liwat disimpen kanggo kalanggengan tinimbang lumebu ing salawas-lawase ilang.

We kudu perspektif Allah ing kasangsaran lan perlu lan ora asring perspektif short-term kita. Kamakmuran asring sing anduwèni dhampak gedhé ing gesang kasukman, kita waca ketok ing negara kita.

Carane kita bisa bebas saka materialisme? Mbok sabenere amarga kita njaluk nyisihaken saka iku dening kangelan lan perang. Yen sing bab paling apik kanggo kita disimpen, iku worth iku. Gusti Yesus ngandika: "Apa gunané wong yen olèh donya iki kabèh lan ilang piyambak utawa ilang?" Lukas. 9,25.

Apa paling penting iku duwe Gusti Allah kaya kita mata. Mulane, iku penting sing kita waca kabeh saka perspektif Kratoné Gusti Allah lan ora saka pendekatan egois lan materi kita.

Yen Gusti Allah kepengin kanggo ngowahi Kristen lan kanggo nyimpen wong liwat darurat lan perang rawuh, banjur iku luwih apik sing mengkono saka digunakake akeh wong bakal ilang.

jam Swedia kang nasibe

jam Swedia kang nasibe

We kudu seri artikel diwenehi Renungan saiki ancaman saka wetan. Iki kaya ing ancaman sing Hung liwat Swedia ing awal 1950-an.

Ayo sing kelingan singkat sethitik apa banjur kalakon. Miturut Pastor Birger Claesson dielingake nalika Gusti Allah wong Swedia nganti perang bisa kelakon.

Claesson tak ing sawetara kesempatan wahyu saka carane serangan Soviet saged diatur. Ing wahyu padha rinci lan sing tugas militer kaya Claesson ora wis samubarang kawruh.

We katon ing gambar ing kolom sisih tengen tulisan Claesson marang metu, ing kang komunikasi wahyu kapindho kang njupuk bagéyan. Ing menehi samping Admiral Ekstrand pajeg kanggo wong sing ora menowo karo militèr, meh bakal bisa kanggo saiki informasi Claesson ngandika. Kang digawe kanggo loro militer lan industrialis.

pesen ing loro Kitab Suci padha nyebar ing jumlah gedhe. Purwaka kanggo publikasi Swedia ödestimme kacathet 20 Juni 1952. Ing, iku cathetan kang wis dibukak 22 saka pasamuwan negara negara kang, saliyane kanggo inang pasamuwan-pasamuwan liyané lan kapel. Ing dielingake apa bisa kelakon.

Dheweke uga ngumumake yen kita ngupaya Gusti Allah ing pandonga lan pasa bakal pangadilan negara kita postponed. Kristen nganti telpon lan kabuka ing pasamuwan-pasamuwan kanggo ndedonga sing negara kita bakal disimpen saka perang.

bönesatsning mimpin kawentar kasukman pecah, wong mratobat dhateng Allah lan disimpen. Swedia iki disimpen wektu iku.

Ngremenaken iku kang teka sawise pati Stalin. Banjur ngetik Rusian dhuwur sing plans kanggo anggempur marang Swedia tetep ing tanggal tartamtu. tanggal iki banget cedhak sawise pati Stalin, kang dumadi Maret 5, 1953.

Ing 50s, mangertos Kristen Garwane lan tindak menyang pandonga. Sayange, kita saiki gerakane kanggo gambar punika beda; meh sembarang gréja bakal ngisin bebaya sunnat sing teka saka beda pituduh lan pindhah menyang pandonga tulus kanggo negara. Luwih ditolak sing weweruh lan pamedaran, lan ora mbukak pasamuwan-pasamuwan kanggo pesen serius. Nor bebaya saka politikus lan militer ndadékaké kanggo ora reaksi.

Bakal bilai kaping, iki mung bab sing bisa tangi wong Swedia kanggo ngupaya Gusti Allah. Iku isih paling penting. 

Gotland - posisi tombol ing perang

Gotland punika istilah strategis militer banget penting.

Ing perang mangsa, Gotland penting. Wong-wong sing wis nguwasani pulo iki wis kontrol saka wilayah Baltik loro ing segara lan ing lapangan udhara. Mulane ngarepake militer kanggo Gotland bakal nyerang ing orane tumrap sekolah awal saka perang.

ceramah saperangan, buku lan artikel wis padhang iki, punika link:

https://utbud.pennanochsvardet.se//preview/4267

Ayo kita saos sokur marang Allah kanggo wektu suwene tentrem kang kita sante nalika kita waspada bisa rampung. Vigilance perlu wektu kita!

Swedia - a pawn ing game amba

Swedia - a pawn ing game amba

Swedia militer bisa upamané kanggo pawn ing game amba.

Ndhuwur, pawn ing game amba, wis diterbitake ing Royal. Publishing Perang Ilmu '. Kitab punika bab mangsa cedhak ngendi situasi geopolitik wis tegang ing wilayah Baltik wis dadi malah liyane tegang.

Penulis buku iku anggota Academy Bjorn Anderson, sing uga Sekretaris permanèn Tommy Jeppsson, editor saka Royal. Perang Ilmu Documents lan Magazine.

judhul liyane sing katon ing ndhuwur saka kitab: Nalika perang teka Gotland. Cukup Gotland punika tag tombol ing aksi militèr ing Segara Baltik. negara bisa Master militèr Gotland, negara wis kontrol liwat wilayah Baltik, uga kanggo ing udhara ing banyu.

Mulane, Gotland, Swedia korban ing cara khusus banget ing konflik militèr mangsa. Iki counts militer Swedish babar blas kelangan karo. Ing ceramah sing perwira senior wis Almedalsveckan taun pungkasan, bilih sadurunge Rusia lumebu lan njupuk liwat baltes minangka Rusia bakal nyerang Gotland lan netepake pangayoman nimbali rudal ing pulo iki. Mulane, Swedia melu ing perang lan iki mbokmenawa negara pisanan ing aksi militèr .

Kita uga nyebut apa Bjorn Anderson lan Tommy Jeppsson nyerat ing bukunipun: ". Mulane Kabeh sing Dhiskusi bab kasunyatan sing negara kita terus kanggo tetep konflik militèr njaba ing wilayah kita tanpa basis ing kasunyatan lan Getun related kanggo ing departemen retorika vacuous"

tembung iki worth njupuk kauntungan saka. Ana sing sing argue, lan pitakonan apa Rusia bakal nyerang Swedia. pratelan kuwi kurang kaweruh militèr lan bisa sabenere cap prajurit iki apa minangka "retorika vacuous."

Apa kita mlebu dielingake sing akeh saka resiko caket sing Swedia uga ing perang, iku kesadaran sing wungu saka individu ing preparation kanggo iki. Ana tulisan wawasan saka cara sing luwih apik disiapake mental lan digunakake. Sapa iku nduweni kemampuan luwih akeh kanggo ngrampungake karo apa tegese perang.

Sabenere iki uga ditekan ing buku iki kita wis padhang. Kanggo penulis nulis:

"Iku truism (bebener poto-bukti, komentar kita) sing kanggo non-disiapake kanggo risiko sing bisa pindhah ala tenan caket. Ing tangan liyane, iku jejere kajelasan ditutupi ing retrospect sing nyiapaké paling passably bisa nangani kaku nemen, perang. "

Kanthi iki Kutipan kita arep kanggo nuduhake apa kita supaya akeh artikel wis dielingake lan wanted kanggo nyiapake wong sing kita bisa di buwang menyang perang. Ana badhan kita uga luwih ngrampungake karo.

Ndhuwur kabeh, mesthi, punika dateng Allah manggon sakabehe kanggo Panjenenganipun ingkang paling penting.  

Menyang Perang Donya III?

Holger Nilsson wuwus bab Kahanan donya.

Ing video ndhuwur bisa ngrungokake kotbah kang gambar sing diwenehi kanggo kita judhul menyang perang donya. Kanthi dhukungan saka nabi Kitab Suci, lah ekstra-Alkitab lan Gambar politik donya diwenehi bantahan kanggo bisa dadi cilik:

https://www.kyrktorget.se/vetlanda.friforsamling/media/

Kanggo ngrampungake gambar bisa ngandika warta msn ateges ing cara sing wis katon ing awal Perang Donya III:  https://www.apg29.nu/a/5je

prepping

prepping

Akeh wong ing saindhenging donya nyiapake kanggo bilai, mung disebut "preppers".

Tembung "preppers" sing dadi luwih menowo lan nyebar. Preperation tegese preparation.

Ing buku ndeleng ing gambar "preppers" salah siji sing buku sing menehi saran carane kita bisa nyiyapake dhéwé kanggo apa bisa kelakon. Sampeyan mung perlu sing listrik kalah metu apa bisa rampung dening perang utawa alasan liyane. Kanggo presented buku:

"Suwene bakal njaluk dening yen ana outage daya ingkang dipun danguaken? Yen banyu ilang lan SIM utawa kertu debit mandegake digunakake? Ana klompok wong sing laku ing kang disiapake kanggo mung sing: prepparna.

Nalika panguwasa ndhesek warga sing kita kudu naha déwé kanggo ing paling 72 jam, akeh kita kuwatir nalika listrik dadi utawa nganggo banyu metu.

A preppare wis refueled banyu seger lan pangan dikemas kaleng. Tenan serius ninggalake kutha lan ngalih menyang negara omah karo uga dhewe lan liyane kesempatan kanggo njaluk liwat ambruk civilizational.

Ing buku kita ketemu sawetara preppare Swedia nganti nuduhake carane padha menyang babagan disiapake kanggo kabeh jinis bencana. Iku wong wadon sing dianggo ing Kamentrian Manca Nagari, siji ibu sing preps karo anak, senior saya timer cekap ing budidoyo lan saperangan sing disimpen 400 liter banyu ing apartemen kang.

Nanging buku uga guide praktis karo kasugihan saka tips terkenal carane urip, supaya panas, banyu nyimpen utawa ngrampungake mental ing krisis. "Akhir Kutipan.

Kita bisa menehi rekomendasi sing tuku buku iki. Topik Apocalypse - mburi donya, minangka diterangake ing donya profane, punika Highly topikal. Tuladha punika program Wong lan pracaya ing P1 minggu iki pengabdian kabeh wektu program iki.

Nanging saiki dikenali ing media sekuler, yen abot sing bisa mengaruhi donya liwat perang nuklir ekstensif, minangka refleksi saka wektu anduwèni dhampak gedhé sing Kitab Suci nggambaraké minangka sangsara ing Wahyu.

Ndhuwur kabeh, iku ora paling tandha bilih Gusti Yesus wis teka. Ing preparation apik apa bisa break metu ing sembarang wektu - iku sing wis ditampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi. Apa sampeyan rampung iku?

Risk perang

We kudu njupuk cathetan apa Professor Wilhelm Agrell nyebut resiko iki.

Agrell punika panulis lan ahli sejarah sing spesialisasine ing riset tentrem lan konflik, lan wiwit taun 2006 profesor analisis Intelligence. Kang bisa ngandika dadi salah siji saka premier kanggo netepke Gambar keamanan.

Wong kene Agrell wrote ing koran Defense Kita: "Owah-owahan ing pola keamanan ing wilayah Baltik, Amerika Baltik 'anggota NATO, lan pernyataan Swedish saka roso seduluran, tegese konflik mawa, iki pesti bakal mengaruhi Swedia. kesimpulan iki saiki keamanan privasi Swedish resmi. Iki tegese iku dadi poto-validating ing kahanan krisis ngendi pilihan nétral sakdurunge ditolak.

kesimpulan sing risiko sing Swedia bakal teka kanggo perang iku padha karo resiko saka confrontation politik keamanan ing Eropah Wétan lan wilayah Baltik. Kita wis liwati liwat zona warning geopolitik lan geostrategic lan ing pihak, kang risiko sing soko bakal micu konflik serius antarane Rusia lan Kulon.

Iki padha karo kahanan ing jaman Perang Dingin, nanging karo prabédan penting. Banjur sing confrontation bersenjata wis risked babak ing Swedia. Dina iki ono. "Akhir Kutipan

ancaman

ancaman

Njupuk cathetan saka carane Royal Swedish Academy of Sciences Perang pracaya perang mangsa bisa lunga kanggo.

We menehi ngisor link kanggo publikasi punika ringkesan saka siji dokumen ndhukung digambar munggah ing framework saka sinau, lan kalebu ing tartamtu militer, ing kombinasi karo cara liyane, bisa digunakake ing anggempur marang Swedia.

Tempel link iki sampeyan bisa maca publikasi ing format PDF:

kkrva.se/wp-content/uploads/2018/01/hotet.pdf

Ngelingi pakaryan Russian anyar ing Segara Baltik jek script Highly topikal.

Bisa Swedia mungkasi munggah ing perang?

Judhul saka seminar saka Almedalsveckan bab kahanan keamanan gerah ing wilayah kita.

Apa sing tumindak Swedish kita kasedhiya yen konflik mawa ngilangi metu? Apa bisa kita wis rampung kanggo ora mungkasi ing kahanan? Iku sawetara masalah wungu ing seminar, kang bisa viewed ing link iki:

https://www.youtube.com/watch?v=qddbum4hcxy

Ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka Swedia bisa mungkasi ing perang punika cocog. We sante ing katentreman sethitik saka 200 taun ora kita ing kahanan keamanan saiki tambah tegang. Nanging wis suwe iki tentrem lulled akeh menyang pangertèn sing palsu keamanan sing ana bakal perang ing Swedia. Aja kagungane akeh sing!

Wangsulan: Bab ingkang paling awon punika yen ora ngerti Garwane, banjur bakal Bandjor lan kejut sing bisa dadi angel kanggo nangani nalika perang rawuh. Panguwasa ing Swedia wis temen maujud sing kita bisa mungkasi perang. Mulane, spring iki bakal mbagekke brochure kanggo kabeh rumah tangga ing Swedia: Yen krisis lan perang arep.

Maca -but ndhuwur kabeh, maca Kitab Suci, ing ngendi sampeyan bisa nemokake keamanan lan madegé stabil kanggo kaping nyabut lan kanggo kalanggengan Garwane.

Rusia bakal - carane ora apa?

judhul iku saka seminar dianakaké ing Almedalsveckan.

Saka titik karo nyoba mangertos carane Rusia bakal nanggepi serangan. A unsur anyar ing perang modern punika cymberattacker marang negara sing target kanggo mungsuh. Serangan iki njupuk Panggonan sadurunge lan sak operasi perang.

serangan kelakon saiki lan cukup jembar lan ana luwih utawa kurang kabeh wektu. Iki wis rampung kanggo nyoba sistem kita ngadhepi serangan nyata.

2016 anggempur ana 19 Maret marang perusahaan-perusahaan media amba ing negara kita. Bagéan saka layanan warta padha kalah metu. Iki nyebabaké Radio Swedia wis kanggo pindhah ing lan ngganti jadwal program kanggo P1 lan siji pungkasan ing wayah sore, informasi bab kahanan. We ngiring siaran iki lan pitakonan teka iki Prakata kanggo serangan militèr ngendi padha wanted kanggo nggaris bewara kanggo wong Swedia.

Mboko sithik diurutake kahanan piyambak lan diadegaké sing ana serangan massive marang Swedia ing wilayah iki. Ing kahanan perang nyata, kita bisa nyana yen kita dadi lumpuh lan ora ngerti apa sing mengkono. Banjur iku penting ora gupuh nanging kanggo ngaso ing tangan Gusti Allah. A preparation mental lan spiritual kanggo perang nyata bisa rampung saiki lan kudu rampung, nalika mengkono, iku kasep.

Seminar saka Almedalsveckan bisa ndeleng ing link iki:

https://www.youtube.com/watch?v=syamp1bhpci

Cara kanggo serangan Russian

Saka titik militèr wis nggarap apa sing serangan Russian bakal pindhah menyang.

Paling taun, dianakaké pirang-pirang seminar bab carane serangan Russian ing Swedia.

Ing link iki sampeyan bisa ndeleng carane militer katon ing iki:

https://www.youtube.com/watch?v=KOBkrWJzC9E&t=246s

Judhul seminar iki:

Two cara kanggo serangan Russian ing Swedia.

Katon saka peserta, serangan bakal kelakon dumadakan lan ndadak.

Paling kamungkinan, kita ora bakal bisa kanggo mbayangno apa nganti kita ing perang karo Rusia.

Mulane kita kudu terus disiapake mental lan utamané karohanen. Iku pancen perlu kanggo duwe cilik sing siap karo Gusti Allah yen kita bakal dibuwang menyang kalanggengan.

Yen sampeyan ora - nguripake ing pandonga marang Gusti Yésus, takon marang Gusti Yésus ngapura dosa lan manggon sakabehe kanggo Panjenenganipun.

serangan Russian ing Swedia

Njupuk cathetan saka carane militèr sumerep serangan saka Rusia.

Ing link ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng seminar menarik banget dianakaké taun pungkasan sak Almedalsveckan. Njupuk wektu kanggo ndeleng kabeh program, banjur dadi banget weruh carane militer katon ing perang mangsa bisa lan carane mikir sing bisa dibukak.

Yen sampeyan duwe winates wektu kanggo pindhah nganti bab 6 menit kanggo ndeleng carane kidul Swedia bisa nyerang, lan sawise bab 20 menit carane anggempur ing lor Swedia uga dumadi:

https://www.youtube.com/watch?v=9f3kqefwl2a

Ing wektu kacang kanggo kita kabeh kanggo éling sing serangan Russian ing Swedia bisa dadi kasunyatan ing mangsa cedhak.

Saiki iku wektu dhuwur sing tanpa rembugan kanggo ninggalake urip ing tangan Gusti Allah lan nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi, yen sampeyan wis rampung iku!

Submitters Jönköping-Posten lan Småland-Gazette

Submitters Jönköping-Posten lan Småland-Gazette

On March 23, PO Johansson nyerat bab Rusia. Panjenenganipun ngandika ing layang iku kanggo editor sing duwe wedi kae saka Rusia. Aku pracaya yen ana alasan apik dadi kuwatir apa Rusia bisa njaluk kanggo ing Kepemimpinan Putin kang.

Panjenenganipun tumindak sadurungé nduduhake iki. Iku supaya gampang lali carane Rusia ing taun anyar wis musna menyang Georgia, njupuk semenanjung Krimea lan tindak menyang ing wétan Ukraina. Ora ana bukti sing Putin ora bakal terus ing dalan iki sing militer bisa mulihake Rusia minangka daya gedhe.

Ing Amerika Baltik, punika bilih ana pitakonan saka Rusia wis teka, nanging nalika. Saka sisih Swedia, iki alesan kanggo kuwatir. Sak Almedalsveckan panas pungkasan dianakaké seminar ing ancaman Russian marang Swedia.

Sadurunge Rusia ngasilake menyang negara Baltik wis kira-kira kanggo nyerang Swedia lan ora saka Gotland supaya nyiyapake pangayoman nimbali rudal. Miturut sing banjur manggon ing pulo Gotland ing kontrol kabeh wilayah Baltik, loro ing laut lan udhara.

Rusia wis saiki wis tetep munggah lan sampeyan ora ragu-ragu kanggo miwiti perang. Bert Sundstrom kacarita Maret 18 ing televisi nasional sing "Arsenal dadi kuwat sing padha bisa asor sembarang mungsuh potensial." Iki kalebu nalika uga kalebu pasukan NATO ing Eropah.

Wis ing taun anyar ical ing karya spying saka sisih Russian Swedia. Sajrone pakaryan militèr ing sawetara diperlokaké lan Skillingaryds Hagshults basa online ing 2016 iki katon sawetara montor Rysslandsskyltade ing pakaryan iki.

Ana macem-macem kegiatan sing njupuk Panggonan marang Swedia. Editors saka koran iki bisa dadi 15 Maret diwaca: "aktivitas Rusia nglawan negara kita wis tambah Ngartekno wiwit 2015."

On 20 Desember, ing Aftonbladet diterbitake artikel kanthi irah-irahan "militèr Rusia kang praktek serangan kejut marang Swedia."

Iki salah siji saka ancaman sing kita waca sisih Russian marang Swedia. Kita ora bisa nutup mata kita kanggo apa wis kasebut kene lan jaman saiki, kita nindakaken - banjur iku bisa dadi rude awakening.

Holger Nilsson

Warning perang

Sampeyan ora bisa uwal kasunyatan sing ana utvecklig ngrasani saiki ing cara lan sing risiko perang wis tambah nyoto.

Ing jaman biyèn, ketegangan antarane Rusia lan negara Western tambah. Awalipun gassed-serangan marang Sergei Skripal lan putri ing Inggris Salisbury.

Iki pembangunan sing meh bisa prédhiksi. Diplomat saiki di buwang metu saka macem-macem negara kanggo Rusia lan padha duwe nanggepi ing cara sing padha. PBB dielingake ana Suci kanggo pecah iki.

Ing News Broadcast wengi sing dadi takon Bungas pitakonan kanggo Bert Sundström ing Moscow: Apa bisa timbal kanggo?

Sawise pisanan marang sing paling bisa kemajuan nginep ing tingkat diplomatis, nanging banjur ngandika:

"Ing kasus paling awon, ing escalations anyar lan ana loro saka sisih chatter Russian karo saber-rattling lan senjata invincible anyar lan kwartal Donald Trump ing House putih, diwenehi ing kabeh kasus serangan, bersenjata, ing Iran, ing kasus, banget memungsuhan.

Dadi ing kasus paling awon, iki bisa bener, aku sethitik wedi ngomong iku, meh ngrasa kaya kita ing brink soko sing bisa pindhah saka perang dingin perang nyata. Iku banget karu. "

Maca bebaya iki kanggo perang maneh banjur metu ing televisi Swedish - carane akeh wis wikan utawa pengin njupuk sing akeh?


Holger Nilsson

http://www.flammor.com

---
Note: Reader Mail, artikel, komentar, lan video sing ditulis lan digawe dening wong liya saka kula, ( Christer Åberg, ngedegaken apg29 ), uga duwe panemu sing aku ora tansah nuduhake.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 8 May 2018 00:16 | #flammor #holger nilsson #krig #prepping #preppers | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


16 kommentarer

David Ström

Hm! Bara för att Israels folk var flyktingar undan Egyptens kung och Jesus själv var tvungen att fly till Egypten så anses alla främlingar som kommer hit vara flyktingar. Visst kan vi frukta Ryssland. Men hur troligt är det att Ryssland ska anfalla oss? Är det inte troligare att anfallet kommer från en fiende som redan är här, och som ofta visar att de hatar oss och våra blå ögon? Av 112 våldtäkter skrev Aftonbladet att 13 var begångna av killar som hade två svenska föräldrar. I senaste debatten berättade de att fyra av fem våldtäktsmän inte förlorade sitt uppehållstillstånd. Det är ett krig mot tryggheten som pågår och vår statsminister förstår inte ens problemet. Vi behöver inte Ryssland till att förstöra vårt land. Det sköter våra politiker åt oss som jag ser det. Frågan är väl om vi alls ska bry oss? Låt de döda begrava sina döda medan vi höjer händerna till skyarna i väntan på uppryckandet?

Svara -   - 8/5-18 06:10 -


Mikael

ush vad negativa alla är idag,inte konstigt att man bli deppig

Svara -   - 8/5-18 17:31 -


JL

Svar till David Ström.

Holger har nog rätt ändå, fast ändå inte. Många har varnat för att Ryssland skall anfalla, men de har nog inte redan förstått att Ryssarna(sovjet) redan har anfallit.

Sedan 1960-talet så har en så kallad kulturrevolution pågått. Den revolutionen startades utav kommunistiska krafter och har som uppgift att göra jorden till en kommunistisk enhet. Kulturrevolutionen kan sägas vara en form av modern krigföring, där stater genomgår något som kallas destabilisering, alltså en form av subversiv verksamhet. Se på klippet från den gamla KGB agenten från 1980-talet.
https://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4
Islam och kommunisterna var allierade vid det kalla kriget, och är det fortfarande. Kanske inte på pappret med de delar samma fienden, kristna och judar. Nu är snart hela den subversiva krigsföringen klar och vi kommer snart få se effekterna av den. Holger, du kan skippa den där delen att Ryssarna kommer att anfalla med vapen. Vi kommer få inbördeskrig enligt plan, därefter kommer Sverige bli kommunistiskt. Eller som det numera heter, globalistiskt.

Svara -   - 8/5-18 17:51 -


Bengt

Men ryssland är inte kommunistiskt längre

Svara -   - 8/5-18 19:27 -


JL

Svar till Bengt.

Den sjukdomen Sovjet hade, injekterades i Västvärlden. Samtidigt så bedrevs det subversiv verksamhet. Så helt rätt, Ryssland är inte kommunistiska längre, men deras vapen är fortfarande aktivt. Och fungerar superbt. Vapnet är nu självgående tills dess att vi förstört vårt samhälle.
Sedan har Putin ärvt gamla allierade, med andra övertygelser än han själv. Alternativt är han fortfarande kommunist.

Svara -   - 8/5-18 20:01 -


Bengt

Jo det kan han ju vara ändå

Svara -   - 8/5-18 20:12 -


Kaj Östholm

Låt oss bedja starkare för väckelsen i Sveriges land.

Låt oss ropa till Herren om frälsning för alla politiker !

Låt oss ta ut områden där vi ber om väckelse. Områden i storlek med den tro vi har och det mandat som Herren ger oss.

Låt oss be för ett kristet uppvaknande och större medvetenhet bland oss troende !

Kanske skall vi då kunna få Nåd av Herren till att slippa angrepp och anfall.

Svara -   - 8/5-18 20:16 -


Kaj Östholm

Gamla Testamentets historia bevisar att vid avfall från tron blev Israel anfallet av fiender. Men så snart de ångrar sig och omvänder sig från avfälligheten, så låter Herren Gud befria dem från främmande trupper..

Låt oss lära av historien och andras misstag ! Gud upprättar den ångerfulle !

Svara -   - 8/5-18 20:25 -


Anna Ivar

Önskar att församlingarna och dess ledare skulle samordna och förbereda medlemmarna för krig. Hur vi skulle kunna hjälpa varandra och skadade med sjukvård och mat m.m.

Att se hur man praktiskt med filtar vatten och mat har en förberedelse i stort.

Men det viktigaste förbereda hur man hjälper människor till tron på Jesus. Många dör och går förlorade i inledningen av ett krig.

Må Gud ge oss vishet och styrka. Vi borde leva vårt andliga och lekamliga liv som om det vore sista dagen varje dag. Med de värderingar man då får Vad är viktigt?

Svara -   - 10/5-18 08:11 -


Bengt

Bra ide

Svara -   - 10/5-18 08:47 -


Mikael W

Efterlysning!

Jag efterlyser någon som har Kristna kontakter i andra länder (t.ex Finland, Ryssland osv... men även i Sverige) och som behärskar något av dess språk (och Engelska).

Jag är personligen väldigt ointresserad av böcker, så jag efterlyser Kristna med visst intresse för böcker, och som kan översätta och distribuera denna "Bible ABCs for kids. Jag kommer bistå dej med full kraft.

Den version som är under tryck nu är på Urdu och Engelska och kommer att distribueras i Pakistan med start inom ett par veckor till hundratals barn (förhoppningsvis tusentals?). Priset per bok är ca 3 spänn

Boken är uppbyggd enligt: A = Abraham (och vem han var...), B = Chist, G = God osv

Ni ser första versionen av boken här: http://www.kkc.n.nu/literature

Svara -   - 10/5-18 08:59 -


Mikael W

Svar till Mikael W.

Förtydligande: Tillverkningskostnaden är ca 3 kr/bok. Boken ges naturligtvis därefter ut gratis till barnen/kyrkan/församlingen/skolan

Svara -   - 10/5-18 09:02 -


Lena Henricson

Ja,vi behöver ropa till Gud om väckelse bland oss troende och i hela vårt land. Och om beskydd för Sverige och våra grannländer. Många ber säkert i tysthet för detta.

Svara -   - 10/5-18 14:41 -


Anna Ivar

Svar till Mikael.

Mikael... Jesus är med dig var du än är, vad du än gör. Han älskar dig Helly oförtjänt.

Läs Psaltaren 91. Vi de ett tillfälle hade ett befäl som var i FN tjänst samlat msnnarna och de läste PS 91 på morgonen och bad om beskydd.

De körde i kolonn och de andra bilarna blev sprängda av minor och de klarade sig och blev beskyddade.

En soldat i krig träffades av en kula som tog vid hjärtat. Men där låg hans bibel i bröstfickan.Han tittade var kulan stannat och det var vid Psalm 91.

Läs även Psaltaren 119. Ha all din tröst hos Herren. Han vakar över ditt liv.

Vi får alla ha all vår trygghet i Gud genom Jesus Kristus.

Svara -   - 10/5-18 17:56 -


Anna Ivar

Svar till Mikael.

Mikael... Jesus är med dig var du än är, vad du än gör. Han älskar dig Helly oförtjänt.

Läs Psaltaren 91. Vi de ett tillfälle hade ett befäl som var i FN tjänst samlat msnnarna och de läste PS 91 på morgonen och bad om beskydd.

De körde i kolonn och de andra bilarna blev sprängda av minor och de klarade sig och blev beskyddade.

En soldat i krig träffades av en kula som tog vid hjärtat. Men där låg hans bibel i bröstfickan.Han tittade var kulan stannat och det var vid Psalm 91.

Läs även Psaltaren 119. Ha all din tröst hos Herren. Han vakar över ditt liv.

Vi får alla ha all vår trygghet i Gud genom Jesus Kristus.

Svara -   - 10/5-18 17:56 -


Mikael W

Nu blir jag faktiskt lite rädd. Rädd.för Muslimer? Knappast....men rädd för hur liten viljan är hos Kristna att föra ut Guds ord till barn runtom i världen (se min kommentar ovan).

Den här Kristna bloggsidan har hundratusentals sidvisningar varje dag men inte en kotte visar ett intresse för mission.

Att föra ut Guds budskap görs inte av sig själv, och att vila i Herren har ni verkligen fått om bakfoten. Att vara en lärjunge är ett hårt arbete. Tror ni Jesu lärjungar bara satt och mös och åt gott? Knappast....

Kanske det är bäst ändå att Islam får ta över Sverige så det bortskämda och egotrippade folk som bor här får lära sig tacksamhet gentemot Gud, och hur man delar med sig av evangelium. Ni borde skämmas era hycklare ! Varken varm eller kall....dig skall jag spy ut ur min mun... säger Herren Sebaot

Svara -   - 10/5-18 22:36 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Karo Gusti Yésus ing tengah toko mesin dikempalken ing dina pat ing Old Hjälmseryd

toko mesin Old Hjälmseryd Suléman ing 2018

bale mesin Suléman iki kapenuhan kanggo toja ing Midsummer Day in Old Hjälmseryd. 

1

Läs allt!


Mdsommarafton Old Hjälmseryd 2018 karo Lindberg padha

Kene sampeyan bisa nemu sawetara saka sore pat sange ing toko mesin Suléman ing Old Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Lah kawujud - lindhu utama ing Swedia

lindhu gedhe ing Swedia

Gambar: Aftonbladet. 

Dina iki, kasenengan lah Alkitab ing Swedia ngendi lindhu gedhe dumadi. Iki medhar wangsit Yesus kanggo babagan 2000 taun kepungkur!

3

Läs allt!


Hamas lan kumrungsung ing tapel wates Gaza

Hamas migunakake kesalahan sadawane Gaza PR wewatesan | studio Yerusalem

4

Läs allt!


Midsummer ing Old Hjälmseryd

Christer Åberg Midsummer wreath

Nice pat lan Gusti Allah mberkahi kowé! 

2

Läs allt!


Gaza murub liwat 45 roket ing Israel ing wengi

Gaza murub liwat 45 roket ing Israel ing wengi

Organisasi teroris Hamas ing Gaza wis murub luwih saka 45 roket ing Israel bengi. 

6

Läs allt!


Sambo ing Kitab Suci

Two ati sing wis didadèkké siji karo

nuroni sadurunge marriage iku dosa, supaya ana ora bakal nikah mati. Kitab Suci ngandika sing sing manggon partner melu jina. Nanging apa sing bakal banjur nikah? Ing artikel iki, sampeyan bakal njaluk jawaban.

1

Läs allt!


Lindberg padha ing Vikersund Minggu sore

Lindberg padha Christer Åberg muter lan singing lan ngomong bab Gusti Yésus ing Vikersund, Norway Minggu wengi. 

0

Läs allt!


Sambo iku dosa marang Gusti Allah

payon

Iku ngenyek lan ngeyek marang partner sing mung pengin duwe jinis lan partner urip, nanging ora omah-omah dheweke. Menapa malih, iku dosa marang Gusti Allah. 

60

Läs allt!


Vikersundbakken

Vikersundbakken

ski paling gedhé ing donya kene ing Norwegia - Vikersundbakken. Nanging aku wis ora mlumpat menyang iku. Aku duwe pangarep-arep liyane. 

1

Läs allt!


Lah lan pratandha wektu Part 3

Christer Åberg Interviewing Holger Nilsson bab nabi lan tandha kaping. 

0

Läs allt!


Reca Daniel nuduhake menyang pangarep-arep rahayu

Reader Mail dening Nils 

Reca Daniel

Ana bakal karajan ing dina terakhir saka 10 negara, Uni 10-negara sing tegese mburi kerajaan donya kepungkur.

43

Läs allt!


Islam iku agama panangkaran

Miturut Holger Nilsson 

Islam panangkaran

Ing agama Islam iku akin kanggo pakunjaran - iku hard kanggo ninggalake.

5

Läs allt!


Apa pemain bal-balan sexförbud sak Piala Donya ing Rusia?

bal-balan

Ana tim bal-balan sing wis sexförbud sak Piala Donya ing Rusia. Yen iku sexförbud penting iku kanggo pindhah uga kanggo tim bal-balan, carane luwih penting banjur ora sing Kristen wis sexförbud lan manggon murni sadurunge marriage?

29

Läs allt!


anak Muslim duwe memungsuhan marang non-Muslim ing madrasah

sekolah Al Qur'an kanggo tuwone enem taun

Photo: SVT. 

anak Muslim ing 6-13 taun ngandhani guru kang Swedia: "Aku ora ngrungokake kowé, merga kowé sing putih." Utawa: "Sampeyan ora Muslim, kenging punapa kula ngrungokake?"

14

Läs allt!


Allah - impostor ing

Tèks iki dijupuk saka Guide Idiot kang kanggo Islam IQ Al Rassooli.

Allah - impostor ing

Allah iku sawijining impostor kaya nitahake kang, Muhammad. Al-Anfal 8:30: Allah iku fraudster paling trampil.

2

Läs allt!


Annons


Donald Trump nominasi Penghargaan Nobel Peace

Donald Trump nominasi Penghargaan Nobel Peace

Gambar: nrk.no. 

Donald Trump wis dadi nominasi kanggo Peace Prize Nobel politikus Norwegian Party Progress Kristen Tybring-Gjedde lan Per-Willy Amundsen. Ouyahia kanggo patemon karo Korea Utara Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Iki apa miturut Allah kanggo riset

Sawetara anggitan Allah katon kaya iki

Mikir sawetara Kristen Amérika sing Gusti Allah katon kaya, miturut penelitian. 

Saiki peneliti ing Universitas Amerika Utara Carolina teka ing Amerika Kristen pracaya Gusti Allah katon kaya - kaya wong putih enom! 

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 25, söndag 24 juni 2018 kl. 22:22

Jesus söker: Johannes Döparens dag!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Diktator Kim Jong-ons mbah putri iki disimpen

Kim Jong Un bisa salah siji dina uga disimpen

Sawijining dina, wong sing paling mbebayani ing donya, diktator Kim Jong Un, uga disimpen dening mbah iki. 

Eyang kanggo wong sing paling mbebayani ing donya, ing Korea Lor diktator Kim Jong-Un iki disimpen! dheweke bocah lanang, Kim Il-sung kang banjur dadi Kim Jong-ons rama, main ana ing tim sembahyang.

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Rolas TCTerms kok Islam iku agama palsu

4

Läs allt!


Apa liya bakal skandal yen Trump nemu Nobel Perdamaian

document Fred karo tetandan Donald Trump lan Kim Jong-Un

Presidhèn Donald Trump lan Korea Lor diktator Kim Jong-Un wis ketemu ing Singapura lan mlebu document peserta ing denuclearization Semenanjung Korea.

16

Läs allt!


Apa multiculturalism?

Palsu agama ikatan

Palsu agama ikatan. 

Kadang iku misale jek sing sawetara wong nggunakake multiculturalism tembung kanggo ndhelikake kasunyatan sing tenan ateges Islam. Ing cara iki, fooling wong kanggo nampa lan nampa agama ekstra-Alkitab lan ekstra-Kristen.

8

Läs allt!


Bebungah Perdamaian Nobel kanggo Swedia?

Jonna Sima, penulis editor kanggo Aftonbladet sing Swedia kudu njaluk Nobel Perdamaian, amarga banjur Stefan Löfven njupuk liwat minangka Perdhana Mentri 2014, Swedia wis ditampa luwih saka 300,000 golek asylum wong ... 

10

Läs allt!


anak dipatèni worth kurang saka handshake

salaman

Saka loro pengadilan sing hakim dipatèni anak worth kurang saka salaman ora gelem

2

Läs allt!


7 TCTerms kok Swedia mengeti National Day 6 Juni

Kowe ngerti apa Swedia mengeti National Day 6 Juni? Kene aku wis kadhaptar pitu TCTerms. Menapa malih, karo lagu kabangsan karo kord ukulele.

3

Läs allt!


Salah karakter wektu paling gedhe - The presents rencana tentrem ing Juni

Mikael Walfridsson 

Plan tentrem

Salah siji saka tandha paling kaping, persetujuan tentrem mangsa sing kitab Daniel ngandika saka ing Bab 9. Iku wis nyepakaké kanggo mung prajanjian iki, kang nuduhake carane cedhak kita kanggo minggu pungkasan taun, lan sangsara.

8

Läs allt!


Muezzin vs 666

Reader Mail dening Bertil Rosenius 

10

Läs allt!


Iku ora wonder sing Kristen milih SD

Day: Kristen Carane milih

Gambar: Day.

Koran Kristen Dagen misale jek cingak sing akeh Pamilih Kristen milih SD. Nanging ana apa-apa aneh amarga SD sampun mangertos bebaya Islamisasi.

101

Läs allt!


Kawilujengan ora bakal nampa ganjaran, nanging hadiah

Christer Åberg wuwus bab alur, ora, ora mbayar sing wis rampung sing pantes. Iku hadiah!

3

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 687 886 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 819 kommentarer och 56 425 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp