938 online! | Sidvisningar idag: 17 885 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

President Putin har genomskådat påve Franciskus

Läsarmejl av nils 


President Putin har läxat upp påve Franciskus för att utöva politisk ideologi i stället för att syssla med kyrkan, och varnade att ledaren av katolska kyrkan Inte är en Guds man!

En artikel den 3 Augusti från Baxter Dimitri News World 202. President Putin har läxat upp påven Franciskus för att utöva politisk ideologi i stället för att syssla med kyrkan, och varnade att ledaren av katolska kyrkan Inte är en Guds man!

Påven Franciskus använder sin plattform för att utgöra en fara, mycket tvivelaktig politisk ideologi på sårbara människor världen runt, människor som litar på honom på grund av hans position. Putin sade;om du ser på vad han, påven säger är det klart att han inte är man av Gud, åtminstone inte de kristnas Gud, inte Bibelns Gud.

I marinkatedralen av St.Nicolaus i Kronstadt med patriarken Krill sade Putin;Han drömmer om en världsregering och ett globalt kommunist system av undertryckande som vi sett förr i kommuniststater. Detta system är ej förenligt med Kristendom.

Påven har blivit alltmer fräck detta år att skjuta fram den globala agendan och långt mindre att i huvudsak tala på mässor. Tidigare detta år talade han för en global centralbank och finansiell auktoritet, och mer nyligen sade;Amerikaner behöver bli styrd av en Världsregering så snart det är möjligt för deras eget bästa.

Påven Franciskus ide att Amerikanerna skulle vara bättre under en Världsregering stannar ej där. Den radikale, tvivelaktige påven fortsatte också i inspelning och förklarade att Europa borde bli ett land under en regering. Han uppmanar också i inspelning för en Kina-modell, en ett-barn plan för världens nationer.

Hur som helst, han har talat i en församling i Rom om att ha en personlig relation med Jesus Kristus är farligt och skadligt. Putin är en utövande "kristen", men ej Romersk katolik och påven är ej hans ledare. Enligt hans nya påståenden betraktar Putin tom.inte påven Franciskus vara en kristen. Den ryske presidenten är sällan öppet kritisk av utländska ledare och föredrar i stället diplomati att vinna människor över till sin sida.

Hur som helst, beryktade globalister som Georg Soros, Jacob Rotchild och Bill gates har mottagit tung-prygel förr, och nu har påven Franciskus gått in i deras sällskap. Påven försöker att lägga grunden för en global kommunistregering.

President Putin som är vis i sin makt säger;Det är tid för fler Världsledare att säga påven att stanna i sin Egen gränd!

***

Kan det vara så att Putin har mer andligt ljus och förståelse än vad "kristna ledare" äger i vårt eget land? Putins avslöjar och visar hur påven Franciskus mål och syfte alltmer handlar om annat än Kyrkans tillstånd, utan om världspolitik, globalisering av världens politik och ekonomi;Ja, mot en ny världsordning!

Ringer inte din och vår larmklocka när du läser hur President Putin sätter fingret på just detta, och missbrukar sin andliga ställning till att förleda människorna?

President Putin till och med säger att Påven Franciskus Ej Är En man Av Gud, inte en Kristen sådan!

Om vi då låter oss"försonas" med en så falsk och vilseförande Religion och dess Påve, som här avslöjas av en helt Världslig politiker, då måste vi vara både blind och döva och utan Guds Helige Andes sanning i hjärtat!


nils

Läsarmejl


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg torsdag 17 augusti 2017 14:49 | #läsarmejl #nils #putin #påven | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


77 kommentarer

bengt

bra att putin säger som det är

Svara -   - 17/8-17 16:03 -


Susse

Privjet Putin!! Hyvä!!

Svara -   - 17/8-17 16:53 -


Conny W.

Att Påven är Antikrist är mycket möjligt.

Svara -   - 17/8-17 17:22 -


bengt

ortodoxa kyrkor har ju tyvärr mycket av

helgondyrkan och mariatillbedjan dom

också

men ingen påve i alla fall

Svara -   - 17/8-17 17:28 -


Susse

Svar till bengt.

Ja fattar inte dedär me att tillbe statyer. Böja sina knän o huvud mot en sten?? Eller trä?

Svara -   - 17/8-17 17:33 -


bengt

nej det är märkligt

Svara -   - 17/8-17 18:02 -


David B

Intressant!

Svara -   - 17/8-17 18:19 -


Mikael W

Svar till Susse.

Ja fattar inte det där med att tillbe statyer. Böja sina knän o huvud mot en sten?? Eller trä?

Om jag förstått det här rätt. så var detta ett sätt för dem rika för länge sedan, att köpa sig en plats i himlen. Dem kunde fortsätta att leva sitt syndfulla liv...och så gav dem en "muta" till ett helgon och blev välsignade. Äsch, nå´n får gå in och korrigera mig här...

Svara -   - 17/8-17 18:20 -


Susse

Svar till Mikael W.

Hahah! 😆

Svara -   - 17/8-17 18:28 -


Susse

Svar till Mikael W.

Asså de lät så roligt när du sa att nu får nån korrigera mig här.. så ingen missförstår .

Svara -   - 17/8-17 18:32 -


DAVID WINTHER

Påven? Vem är det? Är det inte Kristus vi predikar? Putin har rätt.

Svara -   - 17/8-17 19:23 -


bengt

ja det har han

påven är ett obibliskt påhitt

Svara -   - 17/8-17 19:27 -


Andreas T.

Så Putin vill inte ha kommunism i världen? Jag trodde han om nån var kommunist.

Svara -   - 17/8-17 19:44 -


Tomas N

Bra artikel! Nu får man kanske studera mera om dessa uttalanden,men jag tror vi har fått genom vår media en felaktig och alltför negativ bild av Putin

Det finns idag många ledare som säger sig vara kristna och som ger mera plats för ett andligt ledarskap någonstans. Kanske beror det på att världssituationen blir allt knepigare och även den som inte egentligen tror tänker i frustration att de behöver Guds hjälp.

Putin verkar ha en bra hållning till kyrkan och framstår som en troende man. Framför allt har han respekt för tron och kyrkan. Kanske lite strikt knuten till den rysk-ortodoxa kyrkan ,men när det gäller statsmän/kvinnor så förväntar man sig att de fokuserar på sin uppgift och ansvar för landet och som en del av världens ledare.

May och Merkel säger sig ha en tro och det tycker jag märks,men hur hjälper det dem till att göra ett bättre jobb? Både plus och minus tycker jag mig se.

Trump verkar ha en ärlig ambition att låta Gud och pastorer leda hans beslut,men har han bra pastorer omkring sig och finns det andra trosinriktningar som influerar honom?

Mycket bra att någon med pondus utmanar påven,för vi har väl alla sett att det stämmer som Putin säger. Påven utövar ett ämbete som världspolitiker och inte som kyrkoledare.

Någon behöver säga detta.

Hänvisning till andra tråden om Ryssland. NATO tror jag är i samma tjänst som NWO,s militärmakt kommer utöva och det är deras närvaro som skapar oroligheter medans Ryssland söker försvara sig mot detta. NATO s existens borde ifrågasättas,vilken fiende behövs den för?

Svara -   - 17/8-17 20:18 -


nils

Kära läsare och ni som kommenterar detta jag översatt från Baxter Dimitry News nyheter den 3aug.Det Putin säger är en mycket allvarlig sanning.

Är det då möjligen så,att denne upphöjde,dyrkade påve nu alltmer använder sitt globala andliga inflytande för det som tycks vara Bibelns förutsägelse;Att bana vägen för den kommande Antikrist och hans världsrike?
Påvens mål och syfte tycks ej vara K.K.-utan hans anspråk på hela världen,att den skall komma under hans dominans!
En ny Världsordning är ju den kommande A-krists mål och syfte,med hjälp av det i Upp.13:11 omtalade djuret med två horn,likt ett lamm.,allt enl.Guds plan i Hans ord.
Denne blir den som introducerar och betjänar den kommande A-krist enl.Upp.13.
I så fall är det vi nu ser begynnelsen och förberedelsen av allt detta!!
Då lever vi nu på randen av den kommande V-mödan,och detta utan vi tycks fatta det!!
Är det då möjligen så att påven Francis,född 1936 kommer att ingå i denna allians när nu pusselbitarna alltmer tycks falla på plats?

Svara -   - 17/8-17 20:32 -


nils

Svar till Andreas T..

När Putin talar om kommunism tänker han på Stalin och Lenins förtryckeri,medan han själv företräder en annan,öppnare kommunism.

Det är i den jämförelsen han talar.
Vi vet också hur Sovjet Ryssland en tid nu varit öppet för evangelium men ej förr.

Svara -   - 17/8-17 20:41 -


Lasse

Svar till nils.

Jag tror som du säger tiden🕛 är nog kortare än (jag) vi tror🔚 tack för läsar mejlet Nils 😊

Svara -   - 17/8-17 20:50 -


Leif Boman

Svar till nils.

Troligtvis är det så att denne påve Francis redan är med i alliansen, men! Jag vet att det är profeterat någonstans att denne påve skulle bli den siste av alla Roms påvar genom tiderna, ett men till!

Det måste inte bli så att det just är en påve som kommer att sitta högst på tronen i den alltmer framträdande växande världskyrkan, det kan mycket väl utses en ny gemensam s.k. "helig hen" till detta, en som alla falska religioner och också tragiskt nog en skara lurade kristna kommer att enas kring.

Även om det skrivs om detta på en annan tråd, så är jag heller inte säker på att det behöver vara NWO och Nato emot Ryssland, utan det kan mycket väl också bli Ryssland med NWO! Allt endast djävulens listiga förberedelser för det stora gemensamma försöket till totalt utplånande av Israel och dess folk en dag.

Jesu frid...

Svara -   - 17/8-17 21:06 -


Robert

Intressant information! Mycket kan sägas om Putin, men dum är han inte. Han är ytterst slipad och betänksam. Fd KGB agent. Dock får man veta vad skåpet står. Hans plan och agenda är att stärka sin nation. Broder Holger skriver om krigshotet. Och på god grund. Men en viktig orsak till hotet är ju att Sverige, EU och många andra skrivit under agenda 21. Den som är osäker på vad den innebär bör genast läsa på. Vet inte om Ryssarna skrivit på det men det skulle förvåna mig. Behovet av Nato? Bra kommentar där! NWO... Vi kan nog förstå att världens vind orsakar rörelse på Putin. Men om han nu läxar upp påven på detta exemplariskt träffsäkra sätt, och framhåller sin egen tro mellan raderna måste frågan om Gogs anfall in i pusslet. Om det är så som Broder Nils formulerade -på randen av kommande Vmöda. Gud drar ner gog och magog, krokar i dess käft och man skall fråga -har ni kommit för att bedriva rov? Putins agerande är kanske framtvingat. Binderburger gruppen beslutar och Syrien kriget var förmodligen riggat. Det Putin sa till påven skulle jag åxå vilja säga till påven: håll dig i din egen sandlåda, din bonde. Vårt lands ledare är inkopitenta idioter och lägger sig för ställning och manér. Det goda skall dras i smutsen och det onda skall basuneras ut och normaliseras. Man säger sig vara för något, men bär motsatt frukt. Jag respekterar Putin mer än Löven, men vill inte bli ockuperad.....

Men om Gud vill tillrättavisa Sveriges folk med Putin som verktyg ser jag Guds motiv.

Svara -   - 17/8-17 21:34 -


bengt

ja det kan nog vara så

att det krävs för sveriges bästa

Svara -   - 17/8-17 22:08 -


Lena Henricson

Kan påven eventuellt vara den falske profeten?

Svara -   - 18/8-17 00:22 -


Mikael W

Svar till Susse.

Hahah! 😆

Avlaten /…/ kan ge partiell eller fullkomlig befrielse från det timliga straff som hänger ihop med synden.” Man kan använda sig av avlaten för levande människor eller avlidna.

Katolska kyrkans katekes, s. 409

https://www.apg29.nu/a/1go

Svara -   - 18/8-17 00:54 -


J.J.

Svar till Lena Henricson.

Ja, påven är den falske profeten.

Svara -   - 18/8-17 08:39 -


Anna Ivar

Även om Putin skulle sagt detta så tycker jag inte man ska tro på allt som sägs och skrivs. Putin har samma agenda som Påven. Religiöst och politiskt. Det finns många som nästlar sig in och ger sig ut för att vara något annat än de är.

För ett par år sedan blev det öppet känt att Ryssland hade två tusen heltidsanställda vars enda uppgift var att påverka, ( bla i kommentarsfält) svenskarnas inställning till Ryssland och dess regering. Lever vi inte i Ordet och av det, så kan vi föras med tidens anda och strömmningar vart som helst.

Vi får aldrig glömma de enskilda människorna och deras behov av frälsning. Men lögnens ande har inga problem med förklä sig, ljuga och bedra. Tro inte på Putin eller Påven eller någon enbart för att det de säger låter bra. Allt ska prövas. Tro bara på Jesus som ÄR Vägen, Sanningen (!) och Livet. Han som är Ordet som blev kött och tog sin boning ibland oss bevisade att han är Gud.

Svara -   - 18/8-17 09:08 -


Madeleine Huhtalo

OAO! Det var häfftigt

Svara -   - 18/8-17 10:07 -


bengt

du har helt rätt anna ivar

Svara -   - 18/8-17 10:09 -


Profetissan

Kan Gud talade till Bileam genom hans åsna så Gud kan ju till på detta sätt till påven om så behövs.

Vad påven har att säga är för mig ett tydligt tecken på att jag inte vill bli delaktig i katolicismen.

Svara -   - 18/8-17 10:22 -


Leif Boman

Svar till Anna Ivar .

Det har du alldeles rätt i Anna Ivar!

Lögnens ande förklär sig i ljusets klädnad överallt där han kan tjäna på det. Många kristna är tragiskt nog lurade att tro att många världsledande skulle kunna vara kristna syskon, t.ex såsom våra nuvarande både Putin, Trump, påve Franciskus eller varför inte också våran något lägre (jämförelsevis med de övriga förstås) Åkesson.

Ingen av dem är något syskon överhuvudtaget, utan de klär sig endast alla efter hur det passar just för tillfället.

Förvirringen är stor i världen men vi kristna borde inte gå i dessa fällor där den ene eller den andre som bär falska ljusklädnader skulle vara bättre än den andre.

Visst använder Gud vem Han vill och när Han så vill för sina syften, "som med åsnan", men gå inte på lögner om att dessa stora världsledande och dyrkade är några kristna människor!

Jesu frid..

Svara -   - 18/8-17 11:10 -


Anna Ivar

Svar till Lena Henricson.

Påven är genomfalsk och är en av dem som är med i slutspelet som handlar om en världsreligion och en världsekonomi. När man ser på.ex vis falskheten Ulf Ekmans handlande och ser vart han befinner sig idag så ser man att han böjt sig för Påven och skökokyrkan, då kan man ännu tydligare förstå att sanningen är inget som efterfrågas. Enbart inflytande och makt.

Tror att Jesus hämtar de som gjort sig redo innan det värsta senariot bryter ut.

Svara -   - 18/8-17 14:45 -


bengt

hoppas det är så

vore skönt att slippa vilddjurets märke

Svara -   - 18/8-17 14:59 -


Tomas N

Svar till Leif Boman.

En kommentar till det politiska. Det är inte lätt att navigera här och vi skall inte fastna i dtta,men kan nog inte vara helt okunniga heller. Mainstreammedia har gett och fortsätter att ge oss en felaktig bild av allt som sker inte minst gällande Ryssland.

Den gängse uppfattningen är att allt tradidionellt och konservativt är av ondo och något som människan evolverat sig ut ur. Putin ,Trump och även SD som du nämnde är konservativa och bedöms även vara fascister.

Även ikristna kretsar tror man kanske enligt den traditionen och trycket från åsiktspoliser att antikrist kommer från en sådan miljö.

Samtidigt som den nya världsordningen är liberal Personligen ser jag en lömsk fara med det liberala som understödjer extrema samhällstrender såsom feminism,hbtq ,extrem mulikulturalism,vilka i sin tur öppnar dörrar för mera islamistisk terror.

Västvärlden håller på att lösas upp och då finns många som söker sig tillbaka till traditionalistiska ideer . Som kristen kanske man inte skall fastna i något läger även om jag ser mera av Guds principer och ordningar i det traditionella

Några kanske upplever det liberala ,globala samhället som Guds rikes utbredande och fridsriket. Eller är det den djävulska kopian av detta som håller på att byggas?

Människor kan bli frälsta ur bägge läger och vi kan ha relationer med alla läger och inte låta oss bli lurade av något.

Men opinionens tyngdpunkt drivs av makten,media och samfunden och vi har en gammal tradition av ryssfobi som hindrar oss från att se klart. Och klarsyn är väldigt dyrbart att ha i dessa tider

Nåd och Frid!

Svara -   - 18/8-17 19:22 -


Leif Boman

Svar till Tomas N.

Jag håller med i det mesta, men att ryssen har fått lite dåligt rykte är ju egentligen inte så konstigt. Fattigdomen har varit stor på många områden, samtidigt som den kostsamma strikta militäriskheten länge har varit oerhört framträdande i både idrott och i samhället för övrigt. Vi har Sibiriens hemskheter och mystiken kring Wallenberg m.m. Det här och mycket annat har förstås satt sina spår. Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna tänka mig att flytta till Moskva t ex. HUJEDAMEJ! Däremot till övriga Australien, Amerika och Europa förutom det gråa och regniga Storbritannien hade varit okej, men aldrig i livet Ryssland! Också hellre då till Asiens Thailand, Filippinerna, Indonesien och Afrika men Ryssland kommer nog nästan faktiskt på sista plats av alla länder dit jag skulle tänka mig att flytta. Snälla Jesus låt mig slippa!

Det bara är så, inte mycket att göra åt, bilden av Ryssland är ett ruggigt land. Sen har ju vi förstås också Bibelns berättelser om björnen och frågan är ju ändå om det inte finns samband med detta, men, men!

Huvudsaken är ändå inte att koncentrera sig på fiender eller inte fiender, utan på Herren Jesus Kristus. Där har vi allt vi behöver. Frid, tacksamhet under livets alla förhållanden, vi har beskydd, glädje och lovsång, ja allt finns hos Honom;

(Fil 4:13) Allt förmår jag i Honom som ger mig kraft!

Jesu frid...

Svara -   - 18/8-17 20:34 -


bengt

nja

nog finns det en hel del länder jag

skulle tycka vara värre än ryssland

och trots vädret kunde jag tänka mig

storbrittannien

jag är mycket av en anglofil

Svara -   - 18/8-17 20:56 -


Elin

Ser att många andra också har insett att Putin inte är den skurk massmedia försökt få honom till. Har vågat gå emot och inte låtit sig påverkas av Västs homonlagar, vilket han blivit hånad för, förklarat det viktiga att man inte får förleda ungdomar med homo-propaganda. Också sagt inför massmedia att han är kristen m m.

Är så oerhört less att se vinklade nyheter och känner ibland hopplöshet när jag tänker på den moraliska upplösningen i detta land, dessutom verkar även halva
kristenheten sova . Ett tidstecken om att Jesus kommer snart anser jag.

Svara -   - 18/8-17 20:57 -


Leif Boman

Svar till bengt.

Jo, det är väl möjligt när man tänker lite mer, Tjetjenien och Afghanistan och ett flertal sådana där bergsbygder ligger inte på topp, Syrien och Libyen m.fl ligger heller inte högt i kurs just nu. Och givetvis hellre också det gråa Storbritannien om man endast fick välja mellan de långt och längst ner på listan, men jag må ändå säga att Sverige inte har varit så tokigt under alla år!

Lite mer sol ☀ och lite mindre algblomning bara, så hade det varit toppen här på östkusten.

Jesu frid...

Svara -   - 18/8-17 21:16 -


Elin

Anden i oss troende verkar så att våra ögon är öppna, att vi ser och förstår sanningen t ex om katolicismen/påven.Det ska vara en klar gräns mellan vår dyrbara tro och den villoläran, samma även mot världen. TV:n var ett satans redskap - en profetissa vid föregående sekelskift såg ett hustak med en TV- mast på i en syn vid ett bönemöte och sade att denna skulle förleda de kristna bort från Herren 😒. Har läst det här på nätet men minns ej var.

Svara -   - 18/8-17 21:18 -


bengt

jo tvn har ställt till med mycket

Svara -   - 18/8-17 21:34 -


bengt

nordkorea och somalia likadant

och saudiarabien

där vill jag inte bo

Svara -   - 18/8-17 21:37 -


Mikael W

Svar till Tomas N.

Jag har förstått det som att Putin har stärkt Ortodoxa kyrkan roll och dess betydelse för Ryssland. Putin har nog, likt sin mor, en tro på Gud

Mr Putin, a former KGB officer, revealed in 2012 that he was secretly baptised by his mother as a child, in order that his father, a Communist official, did not find out.

Källa: https://www.apg29.nu/a/158

Svara -   - 19/8-17 02:02 -


Torsten Edelstam

Svar till bengt.

Det är tveksamt om påven är verkligen fylld av den helig anden.

Svara -   - 19/8-17 02:42 -


bengt

ja det är det

Svara -   - 19/8-17 09:10 -


bengt

är du släkt med harald edelstam?

Svara -   - 19/8-17 14:27 -


Sss

https://www.apg29.nu/a/54sOm vilddjurets märke!! Detta måste ni alla lyssna på och sedan läsa om i gamla testa mentet. Jag tror på det här. Och det kan även vara något fysiskt också såklart men man ska inte tro att man är säker bara för att man inte tar emot ett chip. Frid!

Svara -   - 19/8-17 17:27 -


Sss

https://www.youtube.com/watch?v=Eu/_aJCsb_M&;list=PLU1VvUXmE1s5DYOZHo7q7QoGnZDjvqtz4Fick skriva in manuelltFörutom märken så talar han om påven och en del annat. Mycket intressant!

Svara -   - 19/8-17 17:32 -


Sss

https://www.youtube.com/watch?v=Ei7_aJCsb_M&;list=PLU1VvUXmE1s5DYOZHo7q7QoGnZDjvqtz4

Svara -   - 19/8-17 17:35 -


Leif Boman

Märke som det står i våra översättningar är översatt från ordet Kharagmah från det grekiska språket enligt strong!

Kharagmah betyder i sin tur ungefär detsamma som tatuering, stämpel, men också likväl brännmärkning som man gör med hästar exempelvis!

Det här finns gratis att ladda hem på nätet för den som själv vill studera lite. Ett fantastiskt bra hjälpmedel för amatören. Där finns möjligheten att ladda hem flertalet Bibelöversättningar, där finns möjligheten till Biblar på alla möjliga språk m.m. Du kan också ha den i din mobil, åtminstone i en smartphone, androidmobil!

Googla på MySword Bible

Jesu frid...

Svara -   - 19/8-17 23:31 -


David

Svar till Andreas T..

Du har nog inte koll på läget. Ryssland är inte kommunistiskt styrt.

Svara -   - 21/8-17 08:30 -


bengt

tack för tipset leif

Svara -   - 21/8-17 08:54 -


nils

Till och med President Putin säger att påven Francis Ej är en man av Gud,inte en Kristen sådan.

Denna "försoning" mellan protestantiska kyrkan och den katolska kyrkan förra hösten,var bara en Underkastelse under den K.K. ok och villfarelse.
Hoppas vi åtminstone har den insikt som President Putin har,annars vet jag inte vad!!

Svara -   - 15/11-17 10:00 -


Elisabeth Vasari

Jag har trott som President Putin hela tiden!! Jag tror t.o.m.att den gamle påven,Benedictus XVI,som var tuff mot muslimer, mer el. mindre blev avsatt.(Det sades att han hade cancer,men han lever o verkar fortfarande!) Påven Franciscus "dök upp som gubben ur lådan" på samma sätt gjorde President Macron, båda är Globalismens förespråkare!!

Svara -   - 18/11-17 13:40 -


Elisabeth Vasari

Svara -   - 18/11-17 13:41 -


Elisabeth Vasari

Svara -   - 18/11-17 13:45 -


Roger T. W.

Svar till Andreas T..

Putin sade att Sovjetunionens fall var en katastrof (ryssarna splittrades och hamnade i flera länder) och den som inte förstår det har inget hjärta, men den som vill ha tillbaka Sovjetunionen har inget förstånd. Kommunist är han inte, han är troende på allvar. Han tycker inte om Stalins övergrepp. Regeringen och riksbanken för en ganska liberal politik och får kritik för det.

Enligt en gammal ortodox profetia från före det första världskriget skulle Ryssland få lida svårt och sedan till slut få en kristen tsar med järnvilja och tro. President Putin, anser jag.

Svara -   - 19/11-17 13:17 -


Roger T. W.

Svar till Robert.

President Putin läste juridik och ekonomi på hög nivå. Dum är han verkligen inte. Många undrar över att han arbetade för KGB, men han var på utlandsavdelningen och förtryckte inte människor.

Han visar hela tiden att han är kristen. Nyligen besökte han klostret Nya Jerusalem inte långt från Moskva. På youtube hittar man videor där han talar om sitt dop.

Svara -   - 19/11-17 13:32 -


Roger T. W.

Svar till Sss.

Videon är inte längre tillgänglig.

Svara -   - 19/11-17 13:59 -


Andy Svensson

Ja och jag har genomskådat Putin🧐 . Vi är inte kallade att följa människor utan Jesus Kristus. Och av frukten känner man trädet.

Svara -   - 20/11-17 07:28 -


Roger T. W.

Svar till Andy Svensson.

Andy, i valet mellan en dödlig politiker och Herren så är valet självklart. Politiker kommer och går och Herren består. Ingen vet om Putin ställer upp i presidentvalet nästa år.

Han ökade ryssarnas köpkraft ordentligt under sin tid som president. Inflationen ligger på runt två procent och det är rekordnivå. Han har klarat sitt land genom svåra ekonomiska tider. Det och hans tro gör honom intressant att studera.

Den som läser svensk media får en negativ bild av honom och jag har sett en annan. Guds försyn har gett mig alternativa nyhetskällor. Politiken är bara en liten del av våra liv, så det här ska inte vara ett trätoämne. Alla får tycka vad de vill, men tron förenar enar oss.

Svara -   - 20/11-17 10:45 -


Andy Svensson

Som jag skrev så är vi inte kallade att följa människor utan Jesus Kristus. Han är den som är vägen,sanningen och livet. Vad jag har för åsikter om Putin eller Trumph är ointressant. Nej det här är inte trätoämne för mig utan en självklarhet att ha Jesus som Herre istället för Putin eller Jimmy Åkesson. Och som sagt ett gott träd bär god frukt.

Svara -   - 20/11-17 11:34 -


Andy Svensson

Jag skickar med en länk om situation för de kristna i Ryssland

http://www.ljusioster.se/rysslands-kristna-under-press/

Svara -   - 20/11-17 11:39 -


Roger T. W.

Svar till Andy Svensson.

Jag känner till en del av det där. Allt syftar till att skydda den ortodoxa kyrkan. Moskva är speciellt argt på katolikerna, men misstror också andra samfund. Jehovas Vittnen råkade illa ut.

Ryssland är en ung demokrati och har mycket att lära. Misstron mot utlänningar är kompakt, mycket tack vare kriget. Det fick jag en gång känna av när jag var där och det gällde inte kristendom.

Vi var inte bättre i det förflutna. Vi hade dödsstraff för katoliker och pietister fängslades. Konventikelplakatet förbjöd Bibelläsning i hemmet för att stoppa frikyrkorna. De accepterades först på 1950-talet. Ryssland kommer tillbaka med ett arv från före revolutionen och då blir det så här. Ge landet tid.

Jag förstår kritiken. Det kan ta många år innan Ryssland mognar på den kristna fronten. Jag tittar på Spanien efter Franco och ser inte en mogen demokrati där heller.

Nu förstår jag vad du menar. Vi tittar på olika saker och har olika referensramar.

Det ska dock tilläggas att de kristna i Ryssland är ortodoxa och i stor växande majoritet. Den situationen bör också belysas. Kristendomen tillväxer, men inte på våra villkor. Ryssarna vill bestämma själva.

Svara -   - 20/11-17 12:35 -


Leif Boman

Kan en människa som låter sin armé flyga över stora delar av världen, och som släpper bomber lite hejvilt över människor denne aldrig ens träffat, försvarslösa barn och kvinnor, kan en sådan varelse vara en Jesu efterföljare?

Tänk nu noga!

Svara -   - 20/11-17 12:49 -


Roger T. W.

Svar till Leif Boman.

Jag kan säga mycket med referenser, men nu hoppar jag av. Din bild av Putin, om du talar om honom, är inte min. Han bekämpar Isis, inte civila vad du än har hört i medierna.

Om det nu är Putin du tänker på? Det finns riktiga krigshetsare i västerlandet och miljoner har dött.

Vi ska inte förvandla apg till ett politiskt forum. Låt alla tycka vad de vill och mig vad jag vill.

Svara -   - 20/11-17 14:09 -


AnnMarie

Jag vet inte om Putin är "god" eller "ond" men jag är tveksam till om rysskräcken man vuxit upp med är befogad.

Går heller inte att påstå något bara för att han släpper bomber över folk för det gör ju alla då det är krig.

Men det som är svårt vad beträffar krig och död är att svara på frågor om varför Gud i gamla testamentet beordrade folkmord. Speciellt svårt blir det då frågan ställs av ickekristna..Jag vet inte vad jag ska svara på det då jag själv undrar varför!

Någon som har ett vettigt och trovärdigt svar?

Svara -   - 20/11-17 15:17 -


bengt

vi är ju bara människor

vi förstår inte allt det Gud gör

men Gud har rätt att göra det han gör

och han har bara ett egendomsfolk

Svara -   - 20/11-17 16:16 -


Leif Boman

Svar till Roger T. W..

Och, jag hoppas att jag också fick tycka hur jag vill, eller? Jag har bara lagt in en enda kommentar om detta! Dessutom sa jag inte Putin eller hur? Din tolkning är förstås fri. Jag talade dessutom inte specifikt till dig utan helt allmänt till alla! Jag sa bara att man noga skulle tänka till om en människa som samvetslöst kan låta andra människor dö kan vara en Jesu efterföljare och lärjunge, detta gäller alla ledare över vår värld! Sen när du ändå tar upp Putin så har jag ändå för mig att det heller inte bara har varit Isis hans arméer har stridit mot..

Svara -   - 20/11-17 18:07 -


Leif Boman

Svar till Leif Boman.

Sen vill jag omedelbart klargöra innan ännu fler missuppfattningar, att mitt synsätt handlar inte om Putin mot Trump, eller Putin som mindre eller mer god än Trump, Ryssland bättre eller sämre än USA, utan jag ser det mest som att båda sidor håller på att förbereda Antikrists framträdande. Hela världen är i den ondes våld står det i mina Biblar. Det gäller både Ryssland och USA, det gäller land efter land.

Jag känner tyvärr inte till ett enda land och ledare där Jesus Kristus upphöjs över allt annat och ensam är Herre. Egna militärstyrkors muskler upphöjs av stolta ledare istället och visas ständigt utöver vår jord. Då är man en avgudadyrkare och inget annat, det är i vilket fall min åsikt...

Jesu frid...

Svara -   - 20/11-17 18:32 -


Balkis

Svar till Leif Boman.

Där har du rätt om saken.

Människor dyrkar människor utan att dom veta om det.

I Sverige människor dyrkar kungen eftersom kungen finns ju på frimärke och kronan.

Yngre dyrkar sina idoler.

Dagens tonåringar ger sina hjärtan till sina idoler inte till Jesus.

Svara -   - 20/11-17 21:26 -


Roger T. W.

Svar till Leif Boman.

Tack Leif. Efter det klargörandet förstår jag bättre vad du säger. Det finns inget helt kristet land eller perfekta politiker, men det finns kristna ledare som försöker reda upp i röran så gott de kan, dödliga människor som de är. Putin tog över ett korrumperat konkursbo, men har kommit långt.

Jag skrev ett långt svar, som jag nu begränsar. Ett stort problem i vår tid är nyhetsrapporteringen. Gud har givit oss ett förstånd att bruka på bästa sätt, men det är svårt när vi blir felinformerade och det blir vi hela tiden i dessa dagar, anser jag. Jag söker nyheter från Sverige, USA och Ryssland. Det ger åtminstone någon balans. Jag ser rena felaktigheter rapporteras i Sverige. Jag vill inte gå in på detaljer för Christers skull. Det blir för mycket politik.

Jag framhåller dock att Putin är kristen på allvar och försöker fatta rätt beslut, men hans folk behöver mycket undervisning om kristendomen. Många är ungefär som svenska nyfrälsta, men de vet åtminstone att de ska tro och bättra sig, vilket många försöker göra (några slutar dricka). Det är många ritualer, som jag inte förstår, men det finns en enkel tro och det är så det börjar.

Putins besök i Israel var ett av hans första statsbesök och han bar sin kristna medaljong. En av hans döttrar är gift med en jude. Sharon kom ofta på besök när han levde och han kunde tala ryska med Putin. Israels nuvarande premiärminister kommer också. Israel är säkert så länge Putin är president.

Svara -   - 21/11-17 07:11 -


AnnMarie

bengt

Ja visst får Gud göra som han vill.Men det hindrar ju inte att vi ibland står frågande inför hans handlande.Jag är ju inte ensam som kristen att undra över varför han beordrade folkmord.Men uppenbarligen kan ingen svara på frågan om varför Han gjorde det.Kanhända står alla lika frågande inför detta.

Vore bra om du förtydligade din ståndpunkt i frågan.

Svara -   - 21/11-17 07:25 -


Roger T. W.

Svar till AnnMarie .

Det står att Edoms barn ska kastas mot klippan. Några tyder det som Edoms synder, en helt annan sak. Jag är inte expert, men det är vad jag har hört. Du vet vem som är klippan.

Svara -   - 21/11-17 07:33 -


AnnMarie

Roger T:W.

Nej det finns väl ingen expert här på jorden vad beträffar de svåra frågorna i bibeln men många tolkningar finns det i varje fall.

Googlade på "Edoms barn" och och hamnade bla på "Allt om Bibeln" där Thor-Leif Strindberg besvarade en fråga om detta.I slutet av svaret skriver han:....Då kommer människorna som brändes och kvävdes till döds i Sodom och Gomorra att få sin chans till evigt liv..... (dessvärre är jag inget bra på det där med länkar för då hade jag lagt ut en här)Det låter ju hoppfullt och förklarar för mig en hel del om varför Gud då i tiden kunde beordra folkmord.Måste vara svårare för den som tror på ett evigt helvete att förklara och jag misstänker att jag därför inte fått/eller får några svar ang detta.(Nu får jag nog bara ilskna svar då jag ifrågasätter detta eviga helvete som de flesta kristna förespråkar)

Till sist,ja jag vet vem som är Klippan och ser sammanhanget med nya ögon och ska begrunda detta oavsett .........

Svara -   - 21/11-17 08:30 -


Leif Boman

Svar till AnnMarie .

Vi bör se det GT symboliskt för vårt NT så blir det mycket enklare. Det gamla tillhör ju Lagens tid det vet vi ju, och dessutom är det så att GT mest berättar om endast vissa folk runtomkring Israels vandring som skulle komma att få vara del av Guds symbolik och handlande emot synd och upproriskhet mot Gud till oss i det Nya Förbundets tid.

Israel som nation symboliserar i GT Guds och Himmelrikets barn i mångt och mycket. Hednafolken runtomkring Israel i GT symboliserar avgudadyrkande Djävulens barn....Därför kunde Gud utplåna hela folkslag på grymt sätt kan tyckas...Sen är Gud rättvisan Själv så givetvis, även om många blev av med sina jordeliv för att få bli del av Guds symbolik till oss så tog Gud hand om varje liten oskyldig själ från alla de folkslag som finns med i GT på den tiden.

Israel som symboliserar Himmelrikets barn måste ju utplåna och gå emot allt vad avgudadyrkan heter. Därför skulle också de folk som symboliserar Djävulen och avgudadyrkan utplånas helt. Inga avgudar skall ju få finnas kvar i våra liv....

Det är svårt att lägga fram allt jag tänker om detta här, men Gud Är god även i det GT när Han utplånar ondska, vi behöver förstå det. Alla andra folk symboliserade ondska. Några av andra folk ville omvända sig och bli vänner med Himmelrikets barn och de fick förbarmande även då.

Men! Det mycket viktiga är att kunna förstå Guds symbolik i GT;s krig och folkslag...

Kärlekens Gud är densamme både då och nu...

Svara -   - 21/11-17 08:49 -


Andy Svensson

Svar till Leif Boman.

Amen Pastor Leif Boman😃 jag instämmer till 100%. Det är så att både Trump och Putin samt Påven är under antikrist ande. Som jag skrev så följer vi inte människor eller upphöjer dem. Guds frid

Svara -   - 21/11-17 09:37 -


Roger T. W.

Svar till AnnMarie.

Min vän, Himmelen och helvetet är eviga som jag förstår det. Jag förstår dock alla funderingar kring detta och talar med ett av mina barn om saken. Hennes frågor liknar dina och jag svarar så gott jag kan.

När vi dör är vi som fallna träd och kan inte reformeras. Det vi inte gör blir aldrig gjort, men det vi inte vet kan vi lära oss senare. Även en flugvinge räknas på Guds våg. Minsta lilla handling kan väga över till vår fördel när vi kommer till tro, men inte innan, vi som hör budskapet.

Vi måste välja. Varför döpte sig Herren till bättring, Han som inte behövde? Han gav oss ett exempel.

För flera år sen såg jag en översättning av namnen på de stammar, som judarna motarbetade. Där ansågs namnen representera olika synder.

I GT nämns ett ickejudiskt folk, som Herren berömmer. Han sade ungefär att det folket hedrade sina förfäders vilja, inget vindrickande, och att de var lydigare än judarna.

Skulle Herren bara dumpa de människor som levde i många tusen år innan Han föddes? Det har jag svårt att tro att Kärlekens Gud skulle göra. Det är mycket vi inte vet, men något vet vi. Vad vi behöver veta. Tro och bättring.

Svara -   - 21/11-17 09:43 -


bengt

men det är ändå bra att ryssland inte har

pride och homoäktenskap

Svara -   - 21/11-17 13:08 -


Tomas N

Svar till Leif Boman.

Bra förklaringar kring denna fråga. Jag kastar gärna in några tankar kring detta eftersom de är en fråga som några behöver ta tag i och som alla borde ha ett grundläggande svar på att ge till de som inte känner Gud eller är nyfikna

Jag kulle säga att det mest centrala med Gud och som finns i världen ,men som de flesta inte ser är problemet med synd.Bakom synden ligger djävulen ,Guds och människornas fiende.

Synden ledde till syndafloden där Gud kallade Noah.

Avgudar och falska religioner har florerat och förlett människorna till synd och bort ifrån Gud i alla tider. Detta har varit särskilt tydligt i mellanöstern Babylon(Nimrod) och Egypten ,Kaanan och folken som bodde där.

Det här är anledningen till varför Gud kallar Abraham och vill ha ett förbundsfolk. I bibeln så finns det tydliga verser som visar på att avgudadyrkan och fruktansvärd orenhet rådde bland dessa folk. Detta är anledningen till varför Gud leder Israels folk till att inta länder för att besegra djävulens makt som regerade bland hedningarna.

Skiljelinjen kommer sedan genom Jesus död på korset och uppståndelsen. Kriget mot ondskan och djävulen är härefter andligt och all andlig auktoritet är given till Guds folk i Jesu namn. Jämför med hur kung David dödar filisteer och hur kung Ahab och Isebels efterkommande dödas utan nåd p g a sitt avfall allt detta i GT

Vi kan även se att Islam har stulit/efterapat eller dammat av det gamla förbundet och gjort det till sitt fast modifierat. Klart man tycker att GT är blodigt och brutalt,men i den samtidens kontext framgår det tydligare.

Detta är en stor fråga,men man behöver veta något om detta. Det är lätt att tro i dessa tider att allt handlar om att judiskt/hebreisk kultur eller DNA är lite finare eller att Jesus i NT är en vänsterglobalistisk rörelse där allt är nåd och hela världen skall bli ett

Jag förenklar och raljerar lite här,men problemet menar jag är synden. Och därmed att det är så svårt för männsikan att se klart för vi har alla synd och ett synsätt som inte är helt rent.

Jesus dog för syndens skull och himmelriket är tillgängligt för alla. Där kommer inte synd finnas och den som håller ut skall komma dit.

Må vi alla komma dit och på vägen dit växa i kunskap och kunna hjälpa andra komma dit.

Svara -   - 21/11-17 14:02 -


Theophilos

Svar till bengt.

Jo det har dom. Man kanske skulle läsa på innan man uttalar sig?

Svara -   - 27/12-17 17:54 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

0

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

9

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

26

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Annons


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 02:09

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 450 606 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 701 bloggartiklar, 85 400 kommentarer och 57 054 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp