Surfar nu: 434 www.apg29.nu


Prideveckan handlar inte om alla människors lika värde

Av HOLGER NILSSON.

Prideveckan handlar inte om alla människors lika värde

Nej, Prideveckan handlar inte om alla människors lika värde, läs programmet, titta på Prideparaden – då blir det uppenbart vad det handlar om: sex, sex och återigen sex. 

Det är den bild man kan få den dag då Pridetåget går genom Stockholm.

Jag efterlyste granskning av Pridefestivalen i medier förra året:

https://www.apg29.nu/a/38n

Jag kontaktade Uppdrag Granskning och gav dem material om hur ledande företrädare för Pride är dömda sexualbrottslingar. Mycket annat granskar detta program, men i denna fråga fegade man ur, fast här finns mycket som behöver komma i ljuset. På det sättet ställde sig också denna redaktion i raden bland alla andra som undviker att kristersera och granska Pride.

Även i år har det uppdagats hur flera hbtq-profiler dömts, se denna artikel:

https://www.apg29.nu/a/3ea

Även denna artikel borde vara en tankeställare för alla som lovprisar Pride:

https://www.apg29.nu/a/47n

På TV kan man nästan varje kväll se inslag om Prideveckan då den pågår, - man kan annars förvänta sig att det är nyheter som skall visas i TV:s nyhetsprogram, men inte när det gäller Pride, då görs undantag. Kanske någon kan upplysa TV:s nyhetsredaktioner att Pride inte är en nyhet, det är något som upprepas år efter. På samma sätt upprepar sig TV med att sända med inslag från denna föreställning som spelas upp år efter år.

Under skenet och talet om att stå upp för ”alla lika människors värde” så genomförs och deltager många i denna föreställning. Vem har ifrågasatt att hbtq-personer inte skulle ha samma värde? Har någon hört om uttalande om att de inte skulle ha det? Självklart har dessa personer samma värde, men bara därför ger det dem inte frikort att göra vad som helst.

Nej, Prideveckan handlar inte om alla människors lika värde, läs programmet, titta på Prideparaden – då blir det uppenbart vad det handlar om: sex, sex och återigen sex…

Att i Pridefestivalens program förespråkas sadism och våld, är det knappast några andra organisationer som gör. Detta skall istället bekämpas. Droganvändning är något som samhället i övrigt bekämpa, på Pride förespråkas droger i samband med sex. Vi har alltså här en form av parallellsamhälle som står emot gängse värderingar. Det tycks inte bekymra dessa som lägger sig platt för Pridefestivalen!

Vem har gett denna lilla organisation RFSL, (bara drygt 6000 medlemmar) frikort att försöka sätta agenda när det gäller sexualmoralen i vårt land? Hur kan det komma sig att ledande politiker, med partiledare i spetsen, springer som skållade råttor med i Pridetåget? Är man rädd för att gå emot den starka mediaström som bejublar detta upptåg?

När kan man annars gå I Stockholm halvnaken (och till och med helnaken) utan att bli tagen av polisen? Jo, under Pridetåget, där också polismakten är representerad, då kan man inte ingripa emot det som man annars skulle göra.

Vi har ett samhälle som mer och mer viker ner sig för omoralens högröstade skara.


HOLGER NILSSON

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades lördag 3 augusti 2019 17:12 | #pride #hbtq #holger nilsson | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

31 kommentarer

Gun 3/8-2019, 19:25

Inte ens alla hbtq-personer gillar Pride.

Jag hade en mycket bra chef på ett äldreboende, han var gift med en man. Alla tyckte att han hade 'ett lika värde' som människa. En gång kom Pride-paraderna på tal och han sa: det skulle aldrig falla mig in att gå i en sån parad. Han tyckte att alla betedde sig illa.

Det är märkligt att man inte får tycka att det är obehagligt att se och att hela veckan behöva höra om allt som har med hbtq att göra.

Holger, du får ringa Ring P1..... om de släpper in dig???

Svara


Andy Svensson 3/8-2019, 19:29

Bra skrivit Holger!

Svara


Andreas 3/8-2019, 21:13

Detta är ett av de största tecken på att Jesu ankomst är nära. När man ser Pride tågen här i Sverige och i andra länder och kändis efter kändis hyllar på sina Facebook och instagram konto så förstår vi hur nära Jesu ankomst vi är.
Betänk att innan år 1979 så ansågs homosexualitet som en störning/avvikelse. Detta är endast 40 år och sedan dess kan nu homosexuella par gå gifta sig i kyrkan, skaffa barn mm. Nu talas de om tredje kön och trans rättigheter och de glädjer mig Holger Nilsson att du tar upp kring pedofili. Vet att de finns krafter inom RFSL som vill att pedofili, månggifte och tidelag ska accepteras den sjuka organisation flyttar fram gränserna år för år. Blir inte förvånad om gränsen flyttas ner 12-13 år att ha sex och att polygami är något alla par bör sträva efter. Allt detta kring Pride och homosexualitet och sex sa Jesus ska vara tecknet på hans kommande återkomst. ”Så som det var på Sodom och Gomorras tid så ska de vara när jag kommer tillbaka”. Därför var inte Sodom och Gomorra tecknet uppfyllt år 1979 utan de trädde i kraft år 1980 och vi är inte i detta tidstecken Jesus varnade för. Därför bör vi rikta blickarna mot himmelriket och tacka Jesus för att de att förutsåg för 2000 år sedan är sant. Dom som har öron ska förstå tidens tecken men de som sover kommer inte förstå förrän de är försent.

Svara


Andreas 3/8-2019, 21:19

Förlåt för mina fel i förra inlägget, glömde korrigera och rätta mina stavfel. Hoppas ni kan tyda mitt budskap ändå. 😊
Gud välsigne er alla

Svara


Bengt j 3/8-2019, 21:27

Det här är nog värsta tiden under sommaren

När Pride pågår

Svara


SA 3/8-2019, 23:03

Bra Holger , fortsätt stå på dej , det behövs många som du , TACK 👍

Svara


Lena Henricson 4/8-2019, 00:21

Ja tidstecknen accelererar. JESUS kommer snart.👆

Tack Holger! Fortsätt kämpa!🙂

Svara


Tomo 4/8-2019, 06:04

Ja, likas världen. Själv tycker jag man skall gå tåg för att Folk skall ha tak mat och kläder och vård, förr kanske det var något fint att hålla på sig. nu uppmuntrar man aldrig sånt, utan det Sexuella översvämmar överallt i reklam, var man än går. Visst Nakenhet är väl något fint i sig, anatomi studier, och kontnärer har avbildat kroppar i kroki m.m. Men att göra den helt Sexfixerad?. i Storbritanien skulle de väl förbjuda barn att porrsurfa, de lagstiftar något där om detta, som man borde göra här i Sverige. Fattar inte ens att de Stänger ner alla skoldatorer för porrsurfande.

Svara


Andy Svensson 4/8-2019, 09:16

Man äcklas när man ser hur den här antikristiliga anden är verksam i vårt land och hur Ebba Bush Thor dansar djävulens dans på Prideveckan. Bibeln är tydlig homosexualitet är avskyvärt i Guds ögon. Sverige har sedan länge dragit en dom över sig genom att acceptera det här. Falsk kärlek ropar dessa människor efter, de ser så lyckliga ut som om de varit på ett väckelsemöte. Men anden i dessa människor vittnar om något annat. Jesus sa låt er inte bli bedragna. I Veckan upplevde jag att Herren sa "Det kommer mycket svåra tider i Sverige, förbered dig i ".

Svara


Andy Svensson 4/8-2019, 09:23

Vi får nu var redo att media kanske läser våra inlägg samt kommentarer och därmed kan man få ställas till svars. Men var vid gott mod Jesus Kristus är med oss när vi står upp för sanningen. I veckan bad jag tillsammans med några vänner från Syrien som sa att den Kristna församlingen i Sverige behöver få uppleva förföljelse.  Guds församling behöver åter predika Korsets budskap som är en dårskap för världen men för oss som tror en Guds kraft till frälsning. Låt mig citera David Wilkerson

"Så kasten nu icke bort eder frimodighet, som ju har med sig stor lön" (Hebreerbrevet 10:35). Om du är en kristen är du i ett våldsamt krig. Faktum är att du är i en strid på liv och död för din tro. Satan har bestämt sig för att ödelägga och krossa alla Guds utvaldas tro. Och ju starkare tro du har, desto större kommer hans attack att vara mot den.

Du förstår, orubblig tro på Herren gör helvetet rasande. Inget utgör ett större hot mot Satans kungadöme än en kristen som står fast i tron. Varför? Det är genom tro och trons lösgjorda kraft som Satans kungadöme underkuvas. Genom tro föds rättfärdighet och släcks demoniska eldar. Guds löften vinns och lejonens munnar stängs.

Genom tro undkommer Guds trofasta svärdseggen. Ur svaghet görs de starka. De blir modiga i strid och driver djävulens armé på flykten. De uthärdar hån, slag, stening. Om de sitter i fängelse sjunger de. Tron håller helt enkelt dem vid liv som äger den!

Paulus varnade Timoteus att i tider av prövningar skulle några kasta bort sin tro: "Detta hava nu visserligen somliga skjutit å sido, men de hava därigenom lidit skeppsbrott i tron" (1 Timoteus 1:19). Han tillade att Satan skulle försöka "förvända så tron hos somliga" (2 Timoteus 2:18). Därför förmanade Paulus Timoteus att föra en beslutsam kamp, "rustad med tro och med ett gott samvete" (1 Timoteus 1:19).

Aposteln Petrus kom under en våldsam attack mot sin tro. Hans förtröstan på Jesus gjorde helvetet så rasande att Satan begärde tillstånd att sålla honom för att se om han skulle stå. "Simon, Simon! Se, Satan har begärt att få eder i sitt våld, för att kunna sålla eder såsom vete; men jag har bett för dig, att din tro icke må bliva om intet. Och när du en gång har omvänt dig, så styrk dina bröder" (Lukas 22:31-32).

Svara


Sven Thomsson 4/8-2019, 10:53

Bra och frimodigt skrivet, Andy.

Jag äcklas av att Ebba Bush Thor, som är ledare för ett parti som föreställer sig vara kristet vill gå i pridetåget. Hon dansar verkligen "djävulens dans", som du skriver. Vad är det för kristendom?! Ett sken av gudsfruktan är vad det är.

Prideförespråkarna, RFSU och RFSL verkar vilja göra hela Sveriges befolkning sexgalna. För dem är sex i alla dess abnorma former den enda sanna och rätta livsstilen.

Återstår att se hur länge Gud kan vara nådig mot Sverige, dess politiker och befolkning, innan han låter domens åskor mullra över vårt land. Sveriges syndamått är rågat så det flödar över.

Svara


Sven Thomsson 4/8-2019, 11:17

Ja, Andy.

Om media skulle kunna läsa det vi skriver, så får vi låta dem göra det. Låt oss stå upp för sanningen, även om vi skulle bli förföljda.

Det är hög tid, att vi som bekänner oss vilja stå för Jesus bildar en moteld mot allt som är ruttet i samhället. Låt oss skriva på det här utmärkta forumet och motarbeta den snuskiga och satansinspirerade priderörelsen.

Vi kan vara frimodiga, för "Han som är i oss är starkare än den som är i världen" (1 Joh. 4.4).

Svara


Andy Svensson 4/8-2019, 12:36

Gå, Daniel, för dessa ord ska förbli gömda och förseglade till den sista tiden. Många ska bli renade och tvättade och luttrade, men de ogudaktiga ska utöva sin ogudaktighet (Dan 12:9f).

Svara


Sven Thomsson 4/8-2019, 13:42

De ogudaktiga "kommer att gå allt längre i sin ogudaktighet och det ska fräta omkring sig som ett kräftsår". Det sker nu i vårt land genom priderörelsen och dess propaganda för lössläppt sexualitet.

Det är en helvetets eld, som sprider sig över vårt land, Europa och hela världen. Det behövs "andliga brandsoldater", som kan rycka ut för att släcka denna eld. Om inget görs kommer denna eld att förtära den värld där vi bor.

Käre Jesus, hjälp oss.

Svara


Andy Svensson 4/8-2019, 16:02

Ett bönesvar Örebro Pride har lagt ner sin verksamhet. Det innebär inga fler Pridefestivaler i Örebro. Nu försöker de hitta några andra aktörer som vill arrangera men vi ber att de inte blir av.

Svara


Sven Thomsson 4/8-2019, 17:02

Tack, gode Gud! Jag bor i Örebro.

Svara


Andy Svensson 4/8-2019, 17:47

Svar till Sven Thomsson.

Jag med bor i Örebro Sven🙏🏻🙂❤️

Svara


Sven Thomsson 4/8-2019, 21:04

Svar till Andy Svensson.

Vad trevligt! Hoppas vi ses någon gång.

Svara


Andy Svensson 4/8-2019, 22:03

Svar till Sven Thomsson.

Det skulle vi kunna göra Sven 🙂 maila mig gärna på mrandysvensson@hotmail.com

Svara


Andreas 4/8-2019, 22:41

Svar till Andy Svensson.

De är verkligen beklagligt att se Ebba Busch Thor dansa på Pride och falla för trycket. Jag kom ihåg att Ebba Busch Thor innan hon blev partiledare ansåg att en familj skulle bestå av pappa, mamma och barn nu har hon ändrar uppfattning. Även Carola yttrade sig mot homosexualitet idag har hon ändrat uppfattning och dessutom haft en romans med en kvinna. Markus Birro som jag alltid har varit djärv och modig som var emot Pride ber nu om ursäkt och hävdade att han hade fel och gör nu en pudel. Jag blir så bestört finns de ingen kändis kristen som vågar stå upp för Gud. Jag undrar vad de är som händer med svensk kristenhet vilken kändis vågar stå upp. Kanske Lars Adaktusson han har ändå någorlunda vågat stå upp i abort frågan jag vet även Sivert Öholm vek sig inte all frid och välsignelse till honom som är hos herren. I Hollywood vet jag 4 stycken som vågar stå upp för Gud och emot homosexualitet Denzel Washington, Hulk Hogan, Sarah Pallin, Stephan Baldwin och Alex Baldwin.

Politiker Sarah Pallin, Putin, Orban och Andrei Douda(Polen) och Le Pen

Idrott Kaka och Jaelene Hinkel den sistnämnda vägrade bära fotbollströja med regnbågsfärgerna. Hon t.om slutade i amerikanska dam landslaget i fotboll då hon inte kunde acceptera att stödja något som gick emot guds ord. Vilken sann guds kvinna jag blev alldeles varm av beundran. Hon tillhörde världens bästa fotbollslandslag men föll inte för världen utan för henne var Jesus viktigare en springa runt med en HBTQ tröja. Så agerar en riktig kändis kristen 👍

Svara


Lars 4/8-2019, 23:57

Allt tyder på att det är guden Baal som agerar och verkar. Min Gud lever. Jesus lever. Vi har den helige Andes kraft. Men Baal lever också. Njutningens Gud som förför. Som sätter sig i människors medvetanden. Orden demokrati och mänskliga rättigheter kommer ut men det handlar ju om helt annat.

I Pridetåget demonsterar prostituerade. Sexarbetare går det "bättre" står det på ett av deras plakat. Jag ser andra uppträden. En kvinna piskar en man som ligger på marken. Kvinnorörelsen som brukar agera mot sexuellt nyttjande och under förtryckta grupper struntar helt i de prostituerade. Pastorer, predikanter diakoner och partiledare och politiker som knallar med i tåget av horor vinkar käckt med flaggor och är med i "gänget". Kanske kunde man ha trott att predikanterna försökt få kontakt med de utsatts utnyttjade och försöka visa att det finns en annan väg Att Jesus mötte hororna med kärlek men också visande en annan väg från den värld de levde i till en värld med en annan kärlek.

Idag knallar kyrkoledarna och vinkar stödjande till pisksex nyttjarna under rubrikens allas lika värde. Med barnaögon 3 meter från marknadsföring av levande horor är kyrkans folk fd salt. Det är indikationen av att Baal styr mer än Kristus. Genant.

Svara


Lars 4/8-2019, 23:58

Svar till Andy Svensson.

Amen.

Svara


Lars 5/8-2019, 00:00

Svar till Andreas.

Nikki Haley? Gissar hon står på fast mark. Borde snart få ta över...

Svara


Sam G Ö 5/8-2019, 22:31

Det är mycket olyckliga människor som går i Pride-tåget.

Svara


Jessica 6/8-2019, 00:47

Svar till Lars.

Det är sorgligt! Ledsamt att Ebba Busch går i tåget.😂 KD har inte fått min röst de senaste 4 valen. Det kommer de aldrig att få igen.

Jesus hjälp oss!🙏

Svara


Andy Svensson 6/8-2019, 09:35

Det som är också sorgligt är att de kristna inte har stått upp för de kristna värderingarna när det gäller äktenskapet mellan man och kvinna. Sex är ett tabu ämne därmed lider många i våra församlingar. Självförakt och självfördömelse blir då hyresgäster som behöver bli avhysta. Det sker när Guds uppenbarelse av nåden inträffar, då kommer friheten för den fångne och ljus bryter fram. Oj det blev en liten predikan ha ha ha 😄

Svara


Sven Thomsson 6/8-2019, 14:30

Svar till Andy Svensson

När Herren Gud hade skapat allting och såg på alla sina verk, växterna, djuren och människorna, sa han att det "var gott" och till och med "mycket gott". Men han såg en sak som inte var god, och det var mannens ensamhet.

Därför sa Gud: "Det är inte bra att mannen är ensam. Jag vill göra åt honom en medhjälpare, som är hans like."

Han lät en tung sömn falla över Adam, och medan han sov tog han ut ett av mannens revben och fyllde dess plats med kött. Av revbenet byggde han en kvinna och förde henne fram till mannen.

Tidigare hade Herren fört alla slags djur fram till mannen, för att se hur han skulle kalla dem, för som mannen namngav dem, så skulle de heta. Men åt mannen fann han ingen medarbetare som var hans like. Adam visste, att Gud inte fann någon medhjälpare åt honom bland djuren.

När Adam såg kvinnan utbrast han enligt 1 Mos. 2:23 (Folkbibeln): "Äntligen! Hon är ben av mina ben och kött av mitt kött. Hon ska heta kvinna, för av man är hon tagen."Adam sa "Äntligen!" för nu hade han fått en medhjälpare som var hans like. Med samma intelligens, samma förmåga att tänka, reflektera och kommunicera.

Herren Gud tog revbenet från mannens sida och skapade kvinnan av det. Därför ska hon i äktenskapet ha platsen vid mannens sida, närmast hans hjärta.

Svara


Jessica 6/8-2019, 19:51

Svar till Andreas.

Jag håller med dig Andreas. Jag tycker det är sorgligt och beklagligt med dessa ”kändis kristna” som inte står upp för Bibelns budskap. Jag blir alltid förvånad när tex Carola lyfts fram som en bra kristen förebild. Hon har sjungit på Pride flera gånger. Har även sjungit på en gay-klubb i Malmö!

Blev väldigt förvånad när jag såg att hon skulle medverka på Hönökonferensen i år!

Man får inte medverka på Pride om man inte instämmer i deras budskap, så det är inte evangelisation det handlar om.

Svara


Jessica 6/8-2019, 20:01

Svar till Jessica.

Cirkus Schlager & Carola ( Stockholm Pride 2013) Youtube.

I detta deltar Carola.Halvnakna skinnklädda män med piskor!

Carola- Wonk( gay-klubb) 2013 Youtube

Svara


Ann-Sofie 7/8-2019, 01:25

Svar till Sven Thomsson.

Det var inte så länge sedan de satte upp en bild på dåvarande KD-ledaren Alf Svensson på pridefestivalen i Stockholm och kastade pil på den, kommer jag ihåg. Så snabbt det har vänt...

Svara


Sven Thomsson 7/8-2019, 11:16

Ja, Ann-Sofie, Det är förskräckligt.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, fredag 23 augusti 2019 kl. 23:51

Jesus söker: Signe, Signhild!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
fredag 23 augusti 2019 23:46

Be för min bror att han får sålt sitt hus snabbt
Huset är rymligt och bra passar för minst två barn och det är en trygg plats,att bo i,finns liten fotbollsplan i närhet
Gärna kristna
Tack Herre,


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Leif: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: De ropade om Guds eld över Sverige

Johan: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif: Uppryckande och väckelse

Tomas N: Uppryckande och väckelse

Andy Svensson: Uppryckande och väckelse

Leif: Uppryckande och väckelse

Lena Henricson: Uppryckande och väckelse

LeifA: Tjänster i församlingen

Andy Svensson: Uppryckande och väckelse

Lena Henricson: Uppryckande och väckelse


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp