Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Profetia från en judisk pastor

En syn från en messiansk judisk pastor vid namn Pierre Gilbert.

Jag uppmanar nu allt Mitt folk att träda fram. Jag skakar om land och hav. Syndare och ogudaktiga dör av rädsla, och dör även genom fruktan över kommande världshändelser. Förstå, mina barn, att de ekonomiska kriserna endast var början på vad som väntar.

Detta är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Leif Boman
tisdag, 31 mars 2020 00:49
Läsarmejl

En syn från en messiansk judisk pastor vid namn Pierre Gilbert.

När jag på morgonen var i bön så gav Gud mig en syn.

Han visade mig en enorm global rörelse.

Jag såg mig själv gå på stranden. Plötsligt hörde jag höga smällar, ett ljud som ökade i intensitet. Det var inte ljudet från havet eller vinden, det var tyst överallt, havet var helt lugnt. Det lät nästan som om berg rasade ner. Ett våldsamt ljud som jag aldrig tidigare hade hört framträdde ifrån någonstans bakom havet, väldigt långt bortifrån.

Ljudet blev bara högre och högre, så att till och med jorden började skaka. Det lät som ett slags lågt basigt trumpetljud. Jag har aldrig hört så dovt och basigt ljud på sådant avstånd. Luften liksom flimrade. Jag grävde en grop i sanden och väntade med ansiktet vänt ner mot marken för att se vad denna syn handlade om.

När skakningarna inte upphörde utan tvärtemot bara blev starkare så såg jag mig själv börja be och tala med Gud.

Jag hörde en röst som sa:

"Var inte rädd, mitt barn! Det här är en uppmaning och kallelse från Mig för att ni nu på riktigt allvar skall kliva in i tjänst åt Mig, en signal från en annan värld. Jag uppmanar nu allt Mitt folk att träda fram. Jag skakar om land och hav. Syndare och ogudaktiga dör av rädsla, och dör även genom fruktan över kommande världshändelser. Förstå, mina barn, att de ekonomiska kriserna endast var början på vad som väntar. Det var bara början på det fördärv som väntar. De grunder som dagens samhälle är uppbyggt på kommer att skaka så att människor förlorar allt de har uppnått och sparat ihop hittills. Hela samhällets infrastruktur och skyddsnät kommer att kollapsa och mängder av människors liv blir mycket svåra. Allmän säkerhet försvinner och brottsligheten ökar så mycket att livet på planeten hotas. Men för dig, du som fruktar mitt namn, kommer Jag att rädda från fördärv. Jag håller Min skyddande hand runt omkring dig:"

Även om det inte hördes ett minsta lilla sus från vinden eller att jag såg den minsta lilla våg i havet så var dånet så starkt att mitt hjärta nästan slutade slå, och då tänkte jag att nu dör också jag. Men, Herren sa till mig:

”Mitt barn, frukta inte! Du kommer att leva och fortsätta att förkunna mitt verk. Stå upp, gå hem och tala med dina nära och kära. Berätta för dem att Min Son snart kommer, att Han redan står vid dörren. Jag sätter allt i rörelse för att förbereda Mitt folk för hemkomst, Jag lösgör nu dem från sådant som hållit dem tillbaka, och sådant som hindrat dem:"

När jag rest mig upp för att lyda Guds röst, och gjort mig redo för hemfärd såg jag många människor ligga i sanddynorna. De hade lämnat sina hus springande mot havet för att också se och uppleva detta speciella scenario. De låg på magen, som om de var förlamade, precis som jag gjort endast några minuter innan. När jag sedan passerade dem på väg hemåt, alltså trots att det ständigt fortsatte att dåna från avlägset håll så sa dessa människor till mig:

"Du är galen, du kan inte gå hemåt i den här situationen, det är alldeles för farligt:"

Sedan begravde de sina huvuden ännu djupare i sanden eftersom de var så oerhört rädda för vad som därefter skulle ske. De ville nu inte längre höra eller veta något mer.

Då sade Gud till mig:

”För er Mina barn, som fruktar Mitt namn, så är detta dagen för mobilisering. Frälsningens Sol kommer att stiga upp för er, för att församla och förena Mina sanna barn. Gå Min son och berätta det här för så många som du bara hinner med:"

Jag frågade Herren:

"Vad ska jag säga dem?"

Han sa:

”Berätta för Mina barn att de inte längre behöver oroa sig för det som ändå skall försvinna, utan tvärtom, så bör de vara upptagna med det odödliga och det som handlar om evigheten. De borde söka Mig alltmer, och sätta igång och studera Mitt Ord. De skall förlåta varandra medan det fortfarande finns tid, och de skall sluta fred med varandra. De ska sluta med att avundas varandra och sluta med att peka finger åt varandra. De skall heller inte klandra eller misstänka varandra mer. Alla bör nu göra vad de har för uppgift göra, och göra det så gott de kan. Råd dem att göra sig av med allt av meningslöshet och att sluta med att inbördes kämpa för egna rättigheter. Jag garanterar dina rättigheter och ger dig rättvisa. Det kommer att bli stora förändringar i världen på alla livsområden. Anpassa dig därför och var beredd! Ingenting mer kommer att vara som det varit:”

Ju längre jag gick från stranden desto mindre hörde jag dånet, men jag fick för mig att volymen ändå bara ökade. Jag kände mig nu mycket trygg, ungefär som om jag satt säkert skyddad och omsluten inuti ett slags kortfodral.

Jag hörde Herrens röst säga:

”Jag kommer att skydda mina barn på Mitt eget sätt. Du kommer att få se allt Jag nu kommer att genomföra i världen. Världen kommer att få uppleva av plågorna i Egypten förrän Jag tar hem er Mina barn, och innan det att Farao låter er gå för evigt. Mitt folk! Håll er till varandra! Stå sida vid sida, och uppmuntra varandra, och, ja, snart har ni gjort det! ”

Det här får bli det sista jag delar med mig av denna syn.

När jag tänker på allt jag såg och vad jag ska göra, så sa ju faktiskt Herren till mig:

"Sprid denna uppenbarelse som jag gav dig på morgonen om mobilisering till allt Mitt folk, och uppmuntra dem att göra samma sak eftersom jag redan står vid dörren, (kommer snart)! Och berätta för dem, särskilt för Mitt folk, att de nu på riktigt allvar bör vända sig mot Gud innan det blir för sent ... ”

Leif Boman

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Leif Boman #Profetia #Tidstecken #Sista tiden


74 kommentarer

3 4 5 »8

x
Leif svarar Bertil Rosenius
onsdag 1 april 2020 10:36
Bertil Rosenius skrev:
När tänker du uppryckandet sker - kopplat til detta?

Det som fick Faro att släppa israeliterna var att Gud sände straffdomar över Egypten. Den möjliga parallellen för detta i vedermödan är vredesskålarna. Tänker du att ett uppryckande sker först efter att Gud tömt sin vrede över jorden? Dvs att vi som Guds barn är kvar här under Guds vrede?

Då är det förmodligen ganska långt kvar till uppryckandet - enligt den tanken. Guds vrede kommer ju inte förrän i slutet av Antikrist period - 7 år - och den har ju inte börjat ännu.

Nej, jag ser det som att vredens tid och domsskålar är detsamma som när Röda havets vatten började svämma över Egyptierna.
Straffdomarna pågår redan lite överallt på vår jord och kommer att öka. Förföljelsen pågår också även om inte riktigt i fullt mått här i västvärlden ännu.

Jag är inte så säker på exakt uppryckandet blir, men vredesskålarnas tid tror jag är när Gud släppte Röda havet över Egyptierna, där och då tror jag uppryckandet blir. Vi befinner oss just nu någonstans i gränslandet vid begynnelsen av att börja kliva ner vid vattenkanten.

Förföljelsen kommer hela tiden att finnas och martyrernas skara skall bli fulltalig, kristna dödas hela vägen över vår värld, men vi kristna som med glädje väntar på Messias på skyn kommer ändå som helhet att gå torrskodda hela vägen igenom. Jag kan inte säga mer än att jag är övertygad om att vi rycks upp före vredesskålarnas tid..

Svara

x
Bertil Rosenius svarar Tomas N
onsdag 1 april 2020 10:45
Tomas N skrev:
Det är svårt att blunda för det globala riket som byggs upp,övervakningssamhälle och det ökända märket,utan vilket ingen kommer kunna köpa och sälja.
Vi har ett betydande avfall i församlingen och en uppsjö av falska profeter

Vi har haft massor med jordbävningar,bränder och saker i miljön som är allmnänt skakiga ,i år var det gräsoppssvärmar också

Krig och konflikter i världen i massor.

Synden når extrema nivåer,materialism och kärlek till pengar,sexuell perversion,spel ,knark och politiska rörelser som blir religioner och skapar strider mellan människor

Så,ja vi är oundvikligen någonstans i början v apokalypsen. Men exakt var eller vems om är antikrist vet jag inte och vill inte spekulera heller. Jag har inställningen som jag rekommenderar till andra att amn skall inte förneka eller vifta undan det som man får en inre övertygelse om,så får resten visa sig längre fram.
Några sådana sak som jag känner obehag inför är globaliseringen,extremfeminismen och politiskt influerade församlingar. Jag tror man kan applicera Bibeltexten "Kom ut ifrån henne så att ni inte tar del av hennes synder.
Man skall inte gå i ok med de saker som världen erbjuder vare sig det är lyx och materialism eller värderingar och rörelser som tar sig själva på största allvar

Jag har inte granskat texten,men lutar åt "The beginning of sorrows"
Antikrist är ett system som vi kan se nu,men det kommer slutligen en person ur det som skall regera. Jag har inte hört någon trovärdig gissning ännu. Men det kan också vara en som blir smord till det i ett visst skede och då kan det vara någon vi känner till som kliver fram vid en viss tid. Men det är systemet vi borde akta oss för i min bedömning

Håller med dig i stora stycken. Tror dock inte vi är inne i Uppenbarelsebokens kap 6 ännu. Men väldigt stora och omvälvande skeenden samverkar I vår tid, till att bygga upp en plattform för Antikrist - behövs bara en världskris för att initiera honom. Kanske utvecklar sig Corona ditåt.

När förutsättningarna är på plats och han trätt fram då har vi kommit i i Upp tid.

Så tänker jag.

Svara

x
Bertil Rosenius svarar Leif
onsdag 1 april 2020 10:50
Leif skrev:
Nej, jag ser det som att vredens tid och domsskålar är detsamma som när Röda havets vatten började svämma över Egyptierna.
Straffdomarna pågår redan lite överallt på vår jord och kommer att öka. Förföljelsen pågår också även om inte riktigt i fullt mått här i västvärlden ännu.

Jag är inte så säker på exakt uppryckandet blir, men vredesskålarnas tid tror jag är när Gud släppte Röda havet över Egyptierna, där och då tror jag uppryckandet blir. Vi befinner oss just nu någonstans i gränslandet vid begynnelsen av att börja kliva ner vid vattenkanten.

Förföljelsen kommer hela tiden att finnas och martyrernas skara skall bli fulltalig, kristna dödas hela vägen över vår värld, men vi kristna som med glädje väntar på Messias på skyn kommer ändå som helhet att gå torrskodda hela vägen igenom. Jag kan inte säga mer än att jag är övertygad om att vi rycks upp före vredesskålarnas tid..

Vad tror du då om Antikrist?

Person eller system

Här nu eller kommer.

Svara

x
Leif svarar Bertil Rosenius
onsdag 1 april 2020 10:57
Bertil Rosenius skrev:
Vi går tydligen tidsmässigt förbi varandra på ngt sätt...

Men du talar "dagens Antikrist": Vem hur menar du då? Har han kommit?

Om antikrist har kommit? Ja, jag tror att han finns någonstans bland jordens ledande idag, även om han fortfarande smyger omkring något. Egyptens straffdomar pågår, Uppenbarelsebokens sigill är öppnade och i full färd som vi tydligt ser i våra dagar. Här ett exempel som är fullt pågående just nu!

(Joh Upp 6:8 BSV) Och nu fick jag se en likblek häst. Ryttaren på den hästen hette Döden, och efter honom följde en representant från de dödas värld. De fick makt över en fjärdedel av jorden, så att de kunde döda människorna genom krig och svält och sjukdomar och vilda djur.

Vi har ju hört att också Coronan som dödar har spridits genom vilda djur!!! Svälten idag är större än någonsin, krig har vi haft, både första och andra världskrigen och det pågår också nu ständigt under senare decennier mer än någonsin över vår jord. Tjetjenien, Afghanistan, hela Mellanöstern för ett antal år sen osv.. Vi lever mitt i dessa sigillens tid..

Svara

x
Leif svarar Bertil Rosenius
onsdag 1 april 2020 11:06
Bertil Rosenius skrev:
Vad tror du då om Antikrist?

Person eller system

Här nu eller kommer.

Antikrist är både en person som kommer att ikläda sig Messias roll och kommer snart sakteligen personifierad träda fram. Men antikrists ande, dvs djävulens ande är hela tiden verksam inom både det system och inom den världsordning vi nu går in i, något som håller på att sys ihop för att få total kontroll av en sorts världsregering.


Svara

x
Susse svarar Leif
onsdag 1 april 2020 11:10
Leif skrev:
Antikrist är både en person som kommer att ikläda sig Messias roll och kommer snart sakteligen personifierad träda fram. Men antikrists ande, dvs djävulens ande är hela tiden verksam inom både det system och inom den världsordning vi nu går in i, något som håller på att sys ihop för att få total kontroll av en sorts världsregering.


Helt ärlig talat börjar ja bli rädd nu..

Svara

x
Lasse svarar Susse
onsdag 1 april 2020 11:20
Susse skrev:
Helt ärlig talat börjar ja bli rädd nu..

https://youtu.be/lluIKSyG6UM

Svara

x
Lasse svarar Susse
onsdag 1 april 2020 11:21
Susse skrev:
Helt ärlig talat börjar ja bli rädd nu..

https://youtu.be/arvXZ-6bfDA

Svara

x
Bertil Rosenius svarar Leif
onsdag 1 april 2020 11:43
Leif skrev:
Om antikrist har kommit? Ja, jag tror att han finns någonstans bland jordens ledande idag, även om han fortfarande smyger omkring något. Egyptens straffdomar pågår, Uppenbarelsebokens sigill är öppnade och i full färd som vi tydligt ser i våra dagar. Här ett exempel som är fullt pågående just nu!

(Joh Upp 6:8 BSV) Och nu fick jag se en likblek häst. Ryttaren på den hästen hette Döden, och efter honom följde en representant från de dödas värld. De fick makt över en fjärdedel av jorden, så att de kunde döda människorna genom krig och svält och sjukdomar och vilda djur.

Vi har ju hört att också Coronan som dödar har spridits genom vilda djur!!! Svälten idag är större än någonsin, krig har vi haft, både första och andra världskrigen och det pågår också nu ständigt under senare decennier mer än någonsin över vår jord. Tjetjenien, Afghanistan, hela Mellanöstern för ett antal år sen osv.. Vi lever mitt i dessa sigillens tid..

Men kastar du inte runt verserna i Upp. nu?

Jag tror på ordningen som den står.

Först kommer Antikrist och ges en segerkrans - dvs han blir en upphöjd ledare. Detta har inte skett ännu. Först därefter kommer nästa häst.

Alltså tror inte jag vi har Guds vrede (om jag förstår dig rätt jämställer du dem med Egyptens plågor - som i sig inte är egyptiernas plågor då de dränks av havet) här ännu.

Svara

x
Bertil Rosenius svarar Susse
onsdag 1 april 2020 11:46
Susse skrev:
Helt ärlig talat börjar ja bli rädd nu..

Förlåt att jag går in i frågan till Leif, men vad hur menar du?

Svara

3 4 5 »8

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Vilka är Guds söner och jättarna?


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 26 maj 2020 00:36
Jesus visa mig var jag ska bo!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp