Live | Bönesidan | Sök | Kontakt
Surfar nu: 451 www.apg29.nu


Profetia om väckelsens eld över Sverige

Läsarmejl av nils 

Profetia

Bild: varldenidag.se. 

Äntligen! Ett hoppets ord från Herren, om väckelsens eld över Sverige! 

Herren talade till Sverige genom Birger Skoglund under Smålandskonferensen, i en sammanfattning följande ord:

"Sverige, Sverige, Sverige, i dag måste du lyssna till Min röst. Idag vill Jag tala till dig du rikt benådade land." 

Därefter var det ord om den politiska dekadensen, där omoralens och hatets ande släppts in. Därför regerar våldet på våra gator och torg. 

Sedan var det ord till de förkunnare som blivit förförd av otrons ande och främmande läror,där de har förlorat den verkliga gemenskapen med Mig. 

Herren fortsätter därefter med följande allvarsord: 

"Jag hade Straffat dig för länge sedan,om det inte vore för en liten Föraktad skara av Mina barn som kämpade och bad för landet." 

"Det Upprättade landet"

Därefter följde detta Hoppets Budskap: 

"Idag vill Jag ge dig ett Nytt Erbjudande av Nåd. Idag vill Jag ge dig en härlighet,en Väckelsens Präriebrand från norr till söder,från öster till väster. Jag vill ge Sverige ett nytt Namn; Du skall inte heta Världens mest sekulariserade land,du ska heta det Upprättade landet." 

Vilka starka hoppets ord från Herren Jesus i all det avfall och förfall som skett! Det finns även idag en liten, föraktad skara av bedjande,kämpande och Trogna själar i Jesu Församling,som Herrens ögon har följt och Han har lyssnat till! 

Eld gula korsets symbol

Förra veckan när jag var i bön på morgonen, sade Herren till mig följande ord: 

"Herren har hört edra böner och sett edra tårar, ni den lilla men trofasta skaran. Han har hört edra böner,er längtan er väntan och vill komma med nåd till er som trofast har sökt Honom av hela ert hjärta. Herren har sett er desperation, ja trötthet ända till döds,där döden själv har synts som den enda lösningen i er andliga nöd för de förlorade i vårt land. Sverige, med flaggan som har det eld gula korsets symbol!" 

Nådens tid

Skriver detta som en bekräftelse på Herrens ord till Birger Skoglund, att Herren nu både vill och skall komma med en nådens tid till en upprättelse över vårt land! 

Känner samtidigt ett stort allvar inför detta, som jag då tror blir den sista besökelsen Innan Herren Jesu återkomst. 

Låt oss därför med villiga hjärtan bereda oss för det Herren har utlovat Sverige, i Bön och Tacksägelse samt damma av och studera Bibeln i stället för TV-avguden!


nils

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Publicerades måndag 23 juli 2018 11:26 | #läsarmejl #nils #väckelse #sverige #svpol #birger skoglund #profetia | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

29 kommentarer

Katarina Hedström Mon, 23 Jul 2018 14:29:51 +020

Tack Nils att du delade den här artikeln! Jag försökte själv förra veckan och dela den här, men jag vet inte vad jag gjorde för det kom inte med! TACK CHRISTER att artikeln om Birger Skoglund kom med på din blogg som Nils delade!

Svara


Bertil Rosenius Mon, 23 Jul 2018 16:45:24 +020

Tydligen har kanal 10 spelat in detta.

Christer, du som har kontakt åt det hållet, kan du undersöka saken?

Svara


Lena Henricson Mon, 23 Jul 2018 17:20:19 +020

Ja, jag förväntade mig att B S:s profetia skulle komma med här. Tack Nils och Christer!

Svara


nils Mon, 23 Jul 2018 18:21:02 +020

Svar till Lena Henricson. Ja Lena,detta är en bekräftelse på det som säkert finns i ditt och i många andras hjärtan med,en desperat Längtan efter Herrens Nåd i vår och landets nöd!
Det är de som hungrar och törstar efter Herren i sin Andliga fattigdom,som Herren först möter,ty så fungerar den andliga lagen!
Herren välsigne dig och alla ni andra i anden fattiga!

Svara


Svenne Mon, 23 Jul 2018 19:01:20 +020

Jag läste Birger Skoglunds profetia på nätet i tidningen Världen idag för några dagar sedan.

Svara


nils Mon, 23 Jul 2018 19:43:56 +020

Svar till Svenne. Svenne,vågar och vill vi nu koppla vår Tro till detta hoppfulla budskap så Blir Det Som Herren Har Lovat!!
Han vill samarbeta med vår lilla Tro,så att Hans vilja Nu sker;Amen,tack och lov!!

Svara


Solan Mon, 23 Jul 2018 20:32:28 +020

Svar till Katarina Hedström.

https://www.apg29.nu/a/4kw

Svara


Katarina Hedström Mon, 23 Jul 2018 20:39:57 +020

Svar till Solan.

Jag har läst den flera gånger! Det är en allvarlig tid vi lever i! Jag har också delat den på min egna Facebook sida där har jag många ofrälsta som behöver lära känna Jesus!

Svara


Roger T. W. Mon, 23 Jul 2018 21:05:32 +020

Tack, Nils. Väckelsen kommer med tårar och glädje, sade en pingstpastor på dödsbädden. Han hette Gustavsson och började som revolutionär. När han bad för sin sjuka hustru sade Herren: Om jag helar henne får du ta ansvaret. Då gav han upp, hon dog och snart fylldes församlingen av nya besökare.

Jag är inte profet och hör sällan ifrån Herren, men Han leder mig och jag anar också att detta land kommer att vändas helt om. Lars Enarson hjälpte mig att förstå det. Nu är det bara att be för landet varje dag. Vi har problem så stora att vi inte förstår dem. Vi behöver tro, bättring, moral och ordning i landet. Jag talar inte bara om invandringen. Vi behöver kloka ledare för det har vi inte haft på många år.

Herren sparade oss pga en liten skara. Nu är den skaran mindre och några har svårt att verka i församlingen. Det stänger dörren till Herren, Han som är vårt enda hopp och mål. Kanske vi som Gustavsson måste stå ut med förluster för att göra vinster för Herren.

Svara


Roger T. W. Mon, 23 Jul 2018 21:13:11 +020

Svar till Roger T. W..

Ni som ogillar SD, Alternativ för Sverige och andra partier, vilka var det som räddade det judiska folket? Gideon och hans friskaror. De var rövare eller halvrövare (jag kan också nämna David till viss del). Ingen annan ställde upp och så är det nu i Sverige. Den svenska högern är inte perfekt, men vågar ställa upp.

Svara


Katarina Hedström Mon, 23 Jul 2018 21:51:08 +020

Svar till Roger T. W.. Men den SD, och Alliansen vill Ha MARKNADSHYROR! Det blir att ännu flera får fly ifrån sina Hem om Hyrorna går upp till 60-80% . Det gäller även i befintliga Hushåll!

Svara


Leif Boman Mon, 23 Jul 2018 21:55:18 +020

Svar till Roger T. W..

Gideon var en som trodde på Herren, och verkligen sökte Herren innan han överhuvudtaget vågade sig ut i strid, det är en oerhörd skillnad på Gideon och våra blinda politiker Roger! Jämförelsen med dessa ogudaktiga ledare är inte det minsta rättvis!

Dessutom samlar politikerna så många röster som möjligt. Gideons skara blev bara mindre och mindre för att Gud skulle bli ärad, också detta är fullständigt tvärtemot!

När Gud sedan genom Gideons lydnad vann seger så ville de upphöja Gideon till ledare och kung, det han svarade var också helt tvärtom mot vad dagens politiska ledare vill. De vill härska, men inte Gideon inte, han var mer som tjuren Ferdinand:

Israeliterna sade till Gideon: ”Härska över oss, du och din son och din sonson, för du har frälst oss ur midjaniternas hand.” Men Gideon svarade dem: ”Jag kommer inte att härska över er, och min son ska heller inte härska över er. Herren ska härska över er.”

Domarboken 8:22‭-‬23

Tänk om politikerna ändå kunde ha Gideons inställning och hjärta, då hade jag varit nöjd och röstat på honom oavsett om han ville eller ej, det var en riktig ledare av rang!

Jämför inte Gideon med dagens pridepolitiker och barnamördare Roger!

Svara


Roger T. W. Mon, 23 Jul 2018 22:06:49 +020

Svar till Katarina Hedström.

Katarina, du har alldeles rätt. Marknadshyror och utländska ägare av köpcentra utarmar oss, hur många butiker har stängts ned i vinstjakten? Min poäng är ju att SD är mindre än perfekt, men vilka andra ställer upp? SD försöker närma sig Alliansen med ett olyckligt resultat. Vi har en svag opposition, men ändock en opposition. Det vi har idag är mycket värre och ett existentiellt hot.

Svara


Roger T. W. Mon, 23 Jul 2018 22:20:40 +020

Svar till Leif Boman.

Jag förstår vad du säger, Leif Boman. Det är tveksamt om SD tror på Herren. Nu har vi bara en politisk strid mot en konstig elit och den behöver avsättas och inte många ställer upp. På det kristna området väntar jag stora ting och inte från SD.

Ta ett steg i taget och släng ut eliten på valdagen. Be, som du aldrig förr har bett. Det är kris.

Svara


Lena Henricson Mon, 23 Jul 2018 23:00:39 +020

Tack Nils för din uppmuntran! Ja vi får lita på Guds nåd att Han för barmar sig över både oss törstiga själar och vårt land som törstar efter vatten,men som också behöver ett reningsbad från all smuts och allt elände. Må vi be i tro på att detta ska ske. Amen!

Svara


Leif Boman Mon, 23 Jul 2018 23:01:18 +020

Svar till Roger T. W..

Du har absolut helt rätt i att jag bör be som jag aldrig har bett, och att det är kris!

Det är kris, men jag ser krisen på ett lite annat sätt än många andra. För mig är det inte politikerna som är det stora problemet utan det är folket som väljer ogudaktiga ledare, ja t.o.m mina kristna syskon idag föredrar ogudaktiga ledare framför kristna ledare, och då är det verkligen kris... Jag har blivit utskälld och anklagad härinne för att jag ett tag nu varnat för att välja ännu fler ogudaktiga ledare, dessa ledare kommer aldrig att leda svenskar till Jesus Kristus vilket är det absolut viktigaste. Det enda de kommer att fortsätta med år ut och år in är att tjata om pengar, välfärd och invandringsproblematiken. Det är ledare som reser sig upp och tjatar om nödvändigheten av Jesu Kristi evangelium som behöver leda detta ogudaktiga svenska folk mot himmelen.

Och! När inte ens den kristna skaran längre har fattat det här så är det kris, ja, verkligen kris!

Det är det här vi bör be över på riktigt allvar, ett ogudaktigt folk och en fruktansvärt splittrad och förvirrad kristenhet som inte ens kan enas om att vi bör välja kristna ledare som vill föra in Jesus i riksdag och regering, inte vilka politiker som skall ordna bättre välfärd och en bekväm tillvaro för den redan stora ogudaktiga skaran!

Det är kris, ja Roger, det är det verkligen!

Jesu frid..

Svara


Svenne Tue, 24 Jul 2018 11:03:28 +020

Om det ska bli väckelse måste den börja med oss som bekänner oss som kristna. Vi måste söka Herren och själva vända om till honom. Bönens väg är alltid öppen. Guds folk som ropat till honom i gångna tider har fått uppleva framgång i arbetet för Herren. Varför kan/vill vi inte vända tillbaka till de gamla vägarna, som bevisligt lett till framgång och väckelse. De nya vägarna som vi prövat har medfört tillbakagång.

Birger Skoglund efterlyser en radikalare förkunnelse, där sanningen om Jesu återkomst och de yttersta tingen får en mer framträdande plats.

Förkunnelsen i församlingarna är i de flesta fall tunn och mager. Det undervisas inte om de mest primära sanningarna i Skriften. Predikningarna är kraftlösa och leder inte till andlig tillväxt och förkovran hos medlemmarna.

Det finns sådana som VILL förkunna Guds ord rent och klart och frambära väckande budskap, men de KAN inte, för de trängs tillbaka. Ledarskapet och förkunnarna söker inte Andens ledning vid val av predikotexter, utan följer kyrkoårets texter. Ofta förekommer också särskilda teman för varje söndag. Det blir ingen Andens frihet, för allt är så inrutat, stelt och uppstyltat. Predikanten får inte frambära det Gud har lagt på hans hjärta. Vi måste ropa till Gud att detta inrutade system bryts.

Vi måste absolut ropa till Gud som aldrig förr. Först och främst om ett andligt uppvaknande. Men vi måste också be bort den ogudaktiga regeringen, som för vårt land allt längre bort från Gud. De har systematiskt avkristnat Sverige, så vi har blivit nästan ett hednaland. Vi måste be för väljarna, att de väljer politiska ledare, som vill verka för ett ökat inflytande för kristendomen. Sverigedemokraterna ligger närmast till på den fronten.

Men politiken i sig kan inte rädda Sverige. Vi måste få profeter i församlingarna. Andefyllda och orädda förkunnare, som predikar Guds ord under Andens smörjelse och inspiration. Med bevisning i Ande och kraft. Vi måste ta avstånd från världen och rena oss, så att Herren kan göra under bland oss. Helande av sjuka och kraftgärningar. De ofrälsta tycker det är "dötrist" i kyrkan för det händer ingenting.

Jag längtar intensivt efter väckelse och ropar till Herren från djupet av mitt hjärta. Jag sörjer på grund av avfälligheten i kristenheten. Det känns som om hjärtat vänder sig ut och in i mitt bröst.

Låt oss hoppas på väckelse och be om väckelse, men även för framgång för det enda partiet i Sverige, som står emot israelfientlighet och islamism. Den nuvarande regeringens fientliga hållning mot Israel och dess positiva inställning till Islam väcker Guds vrede.

Svara


Leif Boman Tue, 24 Jul 2018 11:33:56 +020

Svar till Svenne.

Ja, Svenne!

Nr 1) Låt oss först be för ett andligt uppvaknande.

Nr 2) Sedan kommer vi att inse att det inte är politikerna som är det stora problemet!

Svara


Svenne Tue, 24 Jul 2018 12:13:43 +020

Du har rätt, Leif Boman. Vi måste främst be om ett andligt uppvaknande och att si kommer bort från det stereotypa, stela och inrutade gudstjänstmönstret som vi har.

Jag anser inte att politikerna är det största problemet. Vad som är det allra största problemet är avsaknandet av Gudsuppenbarelse i våra möten och att den helige Ande - som är väckelsens Ande har blivit bedrövad av vår ljumhet och likgiltighet.

Svara


Bengt Tue, 24 Jul 2018 13:35:49 +020

Bra svenne att du inte ser alliansen som ett

Alternativ

Svara


Bengt Tue, 24 Jul 2018 13:39:37 +020

Men det det finns ändå undantag när det

Gäller förkunnelsen

Som en hel del på söndag hela veckan

Särskilt församlingen korsets kraft

Även pastorn i jönåker betel

Robert granat

Svara


Roger T. W. Tue, 24 Jul 2018 23:10:23 +020

Svar till Leif Boman.

Jag hör dig och förstår dig Leif, men ser inget verkligt kristet alternativ just nu. KDS gick i Pride. Det är sant att allt börjar med oss kristna. Om vi sköter oss, så får vi automatiskt bra ledare och ett bättre land. Det hade vi förr i tiden och några av dem var kristna eller åtminstone kristligt influerade i söndagsskolan. Senapskornet surade hela degen på den tiden. Även Palme påverkades av frikyrkopredikningarna i sin ungdom, men sedan gick det snett.

Svara


Janne Mon, 30 Jul 2018 00:27:38 +020

Gå in Facebook och lyssna på vad Peter Ljunggren säger om denna profetia..mycket tänkvärt..

Svara


Leif Mon, 30 Jul 2018 06:46:25 +020

Svar till Janne.

Det ligger en hel del i det Peter säger, även om jag på något vis ändå upplever det som att tonerna från Skoglund ändå har en klang av Gudomlig sanning, fast! Det har blivit utblandat med sitt eget mänskliga sätt att uttrycka det på. Vi får helt enkelt göra som Bibeln säger, pröva och behåll det som är rätt!

Jag personligen tror att Sverige står väldigt nära bedrövelse av stora mått, eftersom varken styrande politiker eller vanligt folk i stort inte alls har brytt sig eller bryr sig om Guds Ord. Det är ju ingen slump att varningar likt Sodom och Gomorra finns. Vi är just nu ett av världens ledande länder på detta område, skulle det gå obemärkt förbi? Nej, givetvis inte!

Vi behöver som sagt oavsett exakthet från Skoglund förstå att det är mycket allvarligt läge i landet Sverige!

Jesu frid...

Svara


Bengt Mon, 30 Jul 2018 09:41:46 +020

Även om det inte skulle bli en stor väckelse

I Sverige bör det kunna bli mindre på

Många håll

Vilket det redan verkar vara

Men det krävs nog kanske stor bedrövelse

Om det ska bli en större väckelse i landet

Torkan och bränderna kan ju vara början

På det

Svara


Bengt Mon, 30 Jul 2018 10:10:04 +020

Är det många muslimer i oxelösund också

Leif?

Svara


Leif Mon, 30 Jul 2018 10:45:33 +020

Svar till Bengt.

Ja, det har kommit en hel del också hit ut, men jag undrar om det ändå inte är lättare att nå in i muslimers hjärtan än i majoriteten sekulariserade svenskars hjärtan? Visst finns det en sorts aggression och fientlighet som islam sprider, men det sprider ju även de s.k nationalisterna och även t.o.m hårdnackade kristna härinne. Så inte bekymrar jag mig så värst mycket för muslimer. De är trots allt Abrahams ättlingar många av dem.

Jag anser nog ateismen och evolutuonsläran vara ett större hot i vårt samhälle, dessutom har inte dessa visat sina rätta söta ansikten så ofta än!

Det är sådan antikrist kommer att vara, en Gudshånande människa, tänk på det! Sådana är varken katoliker, buddhister, hinduister eller muslimer...

Jesu frid...

Svara


Bengt Mon, 30 Jul 2018 12:21:53 +020

Jo du har rätt i det

Var i oxelösund bor du ?

Vi bor i stenkumla?

Svara


Bengt Mon, 30 Jul 2018 12:25:44 +020

Jo det är märkligt med både ateismen

Och evolutionsläran

Och frågan är om människor inte vill tro

Eller inte kan

Det är nog både och kanske

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 12, onsdag 20 mars 2019 kl. 05:59

Jesus söker: Joakim, Kim!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 20 mars 2019 01:00

Bed att hon nu ska ändra sig. Herre du vet o känner till allt. Jag är så himla ledsen över detta som du vet.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp