565 online! | Sidvisningar idag: 106 064 | Igår: 172 883 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Profetia: Så börjar det tredje världskriget

Tredje världskriget.

"Kriget börjar först som en liten konflikt, en obetydlig konflikt. Men den slutar inte. Den tilltar och breder ut sig. Till slut utvecklar det sig till ett stort krig. Mot slutet av det stora kriget blir fruktansvärda vapen tagna i bruk, bland annat atomvapen."

Så profeterade en 90-årig kvinna i Norge år 1968 om det tredje världskriget.

 
En kvinna i Etnedal, Valdres fick 1968 en syn som handlar om framtiden, Jesu återkomst, det tredje världskriget och tiden som skulle föregå detta kriget.

Synen berättade den 90-åriga kvinnan för den kände predikanten Emanuel Minos 1968:

 

Fred och nedrustning

"Jag fick se världen som en karta som blev upprullad framför mig. Jag såg Europa - land efter land. Jag såg Skandinavien och jag såg Norge. Jag såg vissa saker som skulle ske strax innan Jesus kommer tillbaka (och församlingens tid är slut) och strax innan den stora olyckan bryter lös över människorna. En olycka som vi aldrig tidigare har upplevt maken till.

Innan Jesus kommer tillbaka och det tredje världskriget bryter lös, blir det en tid med avspänning som vi aldrig förr har haft. Det blir fred, och freden kommer att vara länge. Under den fredsperioden blir det avrustning i många länder, också i Norge. Det tredje världskriget kommer att starta på ett sätt som ingen hade väntat och från ett oväntat håll, och vi är lika oförberedda som vi var 9 april 1940.".

 

Ljumhet och avfall i kristenheten

"Jag såg att det kommer en ljumhet utan motstycke bland kristna. Ett avfall från sann och levande kristendom. De kristna kommer inte att vara öppna för rannsakande förkunnelse tiden före Jesu återkomst. De kommer inte att lyssna om synd och nåd, lag och evangelium, bot och bättring. I stället kommer en annan slags förkunnelse, en slags lyckokristendom. Det gäller att bli framgångsrik och nå fram. Det handlar om materiella saker, på ett sätt Gud aldrig hade lovat det. Kyrkor, frikyrkor och bönehus blir mer och mer tomma. I stället för en förkunnelse om att ta sitt kors och följa Jesus, blir det underhållning, konst och kultur, där det skulle vara väckelse, nöd och omvändelsemöten. Detta kommer att ske i stor utsträckning strax innan Jesus kommer tillbaka och olyckan bryter lös över oss."

 

Moralupplösning i samhället

"Det blir en moralupplösning som Norge inte har sett maken till. Folk kommer att leva som gifta utan att vara gifta. Det blir stor orenhet före äktenskapet och det blir mycket otrohet i äktenskapen. Ja, också i de kristna äktenskapen gör sig otroheten gällande och de blir upplösta. Också perversa synder, synd mot naturen, börjar att utbredas, och de blir till och med godtagna i kristna kretsar. Strax innan Jesus kommer tillbaka kommer det att visas TV-program som vi aldrig tidigare har upplevt. TV kommer att bli fylld av ett våld så hemskt att det kommer att lära folk att mörda och ta kål på varandra, och det blir otryggt att gå på gatorna. Folk kommer att ta efter det de ser och det kommer inte att bara finnas ett utbud på TV, utan massor av utbud. Det kommer att bli precis som vi har det på radion. Vi kommer att kunna skruva in det ena programmet efter det andra, och det kommer att vara fyllt av våld och folk kommer att ha detta som underhållning. De värsta tänkbara scenerna av mord och våld mot varandra kommer att visas och detta kommer att sprida sig i samhället. Det kommer att visas samlagsscener. De mest intima saker som sker i ett äktenskap kommer att visas i rutan. Det kommer att ske och du (riktat till Emanuel Minos) kommer att se det uppfyllas. Lagar som vi nu har kommer att brytas ner och det mest osedliga kommer att visas mitt framför våra ögon."

 

Invandring och det tredje världskriget

"Folk från fattiga länder kommer att strömma in i Europa. De kommer också till Skandinavien och Norge. Folk kommer att ogilla att de är här och kommer att vara hårda mot dem. De kommer mer och mer att bli behandlade som judarna blev innan kriget. Då är måttet för våra synder nått. Detta kommer att ske strax före Jesu återkomst - och det tredje världskriget bryter lös.

Kriget börjar först som en liten konflikt, en obetydlig konflikt. Men den slutar inte. Den tilltar och breder ut sig. Till slut utvecklar det sig till ett stort krig. Mot slutet av det stora kriget blir fruktansvärda vapen tagna i bruk, bland annat atomvapen. Luft, jord och vatten blir förgiftat och ödelagt. Luften kommer att bli så förorenad att det är omöjligt att andas den, och det kommer att drabba flera kontinenter, Amerika, Europa, Japan, Australien - de rika länderna.

Vattnet kommer att förstöras. Vi kan inte bruka jorden där. Resultatet blir att en liten rest blir kvar. De som finns kvar i de rika länderna kommer att försöka fly till de fattigaste länderna, som inte är skadade, men de kommer att behandla oss som vi har behandlat dem och inte vara så villiga att ta emot. Jag är glad att jag inte får uppleva detta, men när tiden närmar sig, måste du ta mod till dig och resa runt och varna och berätta för folket detta som jag har sett." 

Källa: Flammor.com

 
Mer om det tredje världskriget.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 30 december 2012 19:56 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


35 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

c

nar detta skjer , har jag alrede gjort nåått med et

Svara -   - 11/9-15 17:22 -


Stig

Tror hun har 100% rett

Svara -   - 12/9-15 05:47 -


ulf lennart

Svar till Stig.

hittils 100% raett. den gode Minos raakade hitta den i sin byraalaada efter 30 aar. hade tyckt den vara helt otrolig. kanske det var en aengel? hon gick aldrig att spaara trots ihaerdiga foersoek.

Svara -   - 12/9-15 09:31 -


Leif Boman

Hoppas verkligen folk förstår att detta är på riktigt och att det är allvar!

Jesus vädjar, gång på gång!

Kom till mig, alla ni som arbetar och bär på tunga bördor, så skall jag ge er vila. Ta på er mitt ok och lär av mig, ty jag är mild och ödmjuk i hjärtat. Då skall ni finna ro för era själar. Ty mitt ok är milt, och min börda är lätt." (Matt 11:28-30)

Jesu frid.....

Svara -   - 12/9-15 10:15 -


Ann-Britt

Svar till ulf lennart.

Minos hittade papperen i sin byrålåda 1993 - alltså 25 år efter kvinnan gett dem till honom. Han hade 1968 stoppat undan dem för han tyckte det kvinnan profeterat var så otroligt. Det var den enda syn hon fått i sitt 90-åriga liv! Hon var känd som en stabil och pålitlig kristen i sin församling.

Svara -   - 13/9-15 10:52 -


ulf lennart

Svar till Ann-Britt .

jassaa, Minos foersoekte paa alla saett att spaara henne. Varifraan kommer dina uppgifter om henne?

Svara -   - 13/9-15 10:59 -


ulf lennart

Svar till Camilla.

Russellianska?

Svara -   - 16/9-15 10:28 -


§imon winberg

Vilket århundrade gäller det. ? Eller är det bara antagande...

Svara -   - 27/9-15 22:03 -


nils

Nu har ALLT utom det sista gått i bokstavlig UPPFYLLELSE,utom det sista.--Detta är samtidigt det mest fruktansvärda.--Motståndet mot flyktingarna,som flyr för sina liv,blir SYNDAMÅTTET som blir rågat.--Så ser GUD PÅ OSS och vårt agerande.Det är hur HAN ser och BEDÖMER OSS SOM ÄR DET AVGÖRANDE!--Alls ICKE hur vi tycker och anser oss vara.--Så var GLAD för det vår land nu gör,både frivilligt och statligt.Gud ser med Välbehag på det vårt lilla land nu gör för dessa på flykt.--"Ty DOMEN skall utan barmhärtighet drabba den som inte VISAT BARMHÄRTIGHET.Barmhärtigheten åter kan FRIMODIGT träda fram inför DOMEN."Jak.2:13. Nils

Svara -   - 3/11-15 20:42 -


David Ström

Svar till nils.

De flyr oftast inte för sina liv utan för ett bättre liv. Vi är inte hårda eller onda. Vi har tagit emot en ofantlig mängd flyktingar sedan 80-talet. Men det finns en gräns även hur många Sverige orkar ta emot med bibehållen välfärd. Vill minnas att Nostrademos sporde att torka skall uppstå och väldiga skaror ska komma för att ta Europa i besittning. Således är det mer sannolikt att framtida strider handlar om en kamp om jordens resurser. De kristna minoriteterna i mellan östern må vara frimodiga. Men i brist på hjälp från den kristna guden så blir de faktiskt offer för islams krigare. Det behövs inget tredje världskrig. Kristna i den tredje världen dör som flugor ändå. medan vi godhjärtade svenskar öppnar våra hjärtan och plånböcker så att ännu fler osmanska krigare kan komma hit än den ofantliga styrka som anföll Wien i den stora belägringen. Det behövs inga syner. Vi har väl ögon att se med

Svara -   - 3/11-15 22:32 -


Anita Magnusson

Svar till nils.

Förstår inte vad du syftar på Nils ? Visst ska vi hjälpa folk på flykt, och det gör vi verkligen. Men Gud har även gett oss insikt, att vi ska avslöja fiendens planer. Alla flyr inte kriget. Många tusen är dom som smyger in i vårt land och kommer med sin religion, tar över vårt land, på så sätt att deras religion tränger bort oss kristna. Vi ska be för dom, många blir frälsta, men dom kommer att lyckas ta över. Vet inte om det ingår i Guds plan att detta händer, men vi ser ju hur de får gehör överallt. Deras Gud , allah, får mer respekt än vår Gud. Tror motståndare är rädda. Men vi som är frälsta, vi har inget emot människor som är flyktingar, oavsett om det är muslimer eller andra. Men vi ser ju att deras Gud tar över vårt land. Ska vi tillåta det ? Många, många som kommer in nu är inte flyktingar utan det är planen som antikrist har. Att avkristna vårt land. Men här hjälper bön mest, det enda vi kan göra är att be för vårt land, om Guds nåd. Nu börjar präster låta islam komma inom kyrkan. Koranen läses i Guds hus. Sen ska vi hjälpa folk i nöd. Främlingen ska vi inte avvisa. Men främlingen ska följa landets lagar, vilket inte görs av de flesta, tvärtom.

Svara -   - 4/11-15 01:10 -


Andy Svensson

Jag såg att det kommer en ljumhet utan motstycke bland kristna. Ett avfall från sann och levande kristendom. De kristna kommer inte att vara öppna för rannsakande förkunnelse tiden före Jesu återkomst. De kommer inte att lyssna om synd och nåd, lag och evangelium, bot och bättring. I stället kommer en annan slags förkunnelse, en slags lyckokristendom. Det gäller att bli framgångsrik och nå fram. Det handlar om materiella saker, på ett sätt Gud aldrig hade lovat det. Kyrkor, frikyrkor och bönehus blir mer och mer tomma. I stället för en förkunnelse om att ta sitt kors och följa Jesus, blir det underhållning, konst och kultur, där det skulle vara väckelse, nöd och omvändelsemöten. Detta kommer att ske i stor utsträckning strax innan Jesus kommer tillbaka och olyckan bryter lös över oss."

Där har Sveriges Kristenhet befunnit sig bra länge. Mycket underhållningsförkunnelse eller som jag brukar säga upplevelsekristendom. Korset har bytts ut mot humanism som inte kan frälsa. Man vågar inte säga sanningen idag i predikostolen. Jag får nu gå till mig själv här också? Hur har jag det på den punkten? Vågar jag säga sanningen eller undanhåller jag den för att jag har rädsla? Sanningen som jag här nämner är den som finns i Guds ord så förstår mina tankar.

Kramar till er alla håll fast vid Jesus älska,förlåt varandra och visa barmhärtighet.

Svara -   - 4/11-15 07:53 -


nils

Svar till Anita Magnusson.

Jag tolkar den profetia som Herren gav den norska kvinnan.Och utifrån den ser vi nu att Flyktingsrtömmen,och hur den MOTTAGES,är de som orsakar ATT SYNDAMÅTTET BLIR RÅGAT!--Just DETTA är vad HERREN SADE i profetian.--Alltså gäller det HUR HERREN SER PÅ OSS MÄNNISKOR,och alls inte vad VI anser.--SYNDAMÅTTET har redan fyllts på,men detta blir då det sista!--Saknar vi BARMHÄRTIGHET,blir det till en DOM.--Skulle ej Herren se till vårt lands Villighet,och VETA vårt goda MOTIV ATT HJÄLPA dessa?--Han säger ju, att Den som visar BARMHÄRTIGHET får också BARMHÄRTIGHET FRÅN HERREN!--Hoppas att vi Kristna som bygger vår TRO PÅ GUDS BARMHÄRTIGHET må förstå detta,och ej oroa sig.--Jag Väntar och Längtar att Herrens ANDE NU SKALL BÖRJA BLÅSA LIV i alla trötta,modlösa Kristna.Det har Han lovat. AMEN,ske alltså!nils

Svara -   - 4/11-15 08:22 -


Andy Svensson

Svar till nils.

Ja inte har det varit med barmhärtighet vi har bemöt flyktningsströmen. Hårdheten och kärleklösheten breder ut sig över Sverige och Europa. Jag har bett och följt situationen i Malmö och hur EU-migranterna har blivit behandlade. Och enligt min åsikt så saknas det barnhärtighet och även bland kristna har man märkt av det tyvärr. Var är kärleken bland Guds folk?

Svara -   - 4/11-15 08:54 -


nils

Bland det svåraste inom det andliga området är att ställa rätt DIAGNOS.--Ser vi de 7 sändebreven i Upp.boken ser vi att av de 7 var det 5 som hade stora brister.--Bara 2 fick erkännande,och detta bara några Årtionden efter Andens utgjutelse!--När det gäller VÅRT ANDLIGA TILLSTÅND i Sverige,talar denna Profetia om ett RÅGAT SYNDAMÅTT!--Vi däremot inser ej detta,utan har blivit SÅ ANPASSADE,så vi tycks ej reagera.--Därför måste vi låta HERREN tala,och STÄLLA DEN SANNA DIAGNOSEN om vi VILL RÄDDAS.--Det allvarligaste med Ladioceas församlingen var ej deras tillstånd,utan deras AVSAKNAD av KRISMEDVETANDE!--Detsamma gällde Judarna på Jesu tid!!--För dem gällde det LIV eller DÖD,men blev dessvärre till död.Vi som Guds folk måste VAKNA UPP,först av alla!MVH.nils

Svara -   - 4/11-15 09:57 -


Arne Strand.

TREDJE VÄRLDSKRIGET !.

Joh.Upp.Kap.6 versarna -

3. Och när det bröt det andra inseglet, hörde jag det andra väsendet säga »Kom.» 4. Då kom en annan häst fram, en som var röd; och åt mannen som satt på den blev givet att taga friden bort från jorden, så att människorna skulle slakta varandra. Och ett stort svärd blev honom givet.

Kommentar - Ryttaren är GOG/JAPAN och Hästen är MAGOG/KINA.

Joh.Upp.Kap.9 versarna -

13. Och den sjätte ängeln stötte i sin basun. Då hörde jag en röst från de fyra hornen på det gyllene altare, som stod inför Guds ansikte, 14. säga till den sjätte ängeln, den som hade basunen: »Lös de fyra änglar, som hållas bundna invid den stora floden Eufrat.» 15. Och de fyra änglarna löstes, de som just för den timmen, på den dagen, i den månaden, under det året hade hållits redo att dräpa tredjedelen av människorna. 16. Och antalet ryttare i de ridande skarorna var två gånger tio tusen gånger tio tusen; jag fick höra att de voro så många. 17. Och hästarna och männen som sutto på dem tedde sig för min syn på detta sätt: männen hade eldröda och mörkblå och svavelgula pansar; och hästarna hade huvuden såsom lejon, och ur deras gap gick ut eld och rök och svavel. 18. Av dessa tre plågor -- av elden och röken och svavlet som gick ut ur deras gap -- dödades tredjedelen av människorna. 19. Ty hästarnas makt låg i deras gap och i deras svansar. Deras svansar liknade nämligen ormar, och hade huvuden, och med dem var det, som de gjorde skada.

Kommentar - 200 Miljoner Soldater och EN TREDJEDEL AV MÄNSKLIGETEN dör som resultat av Detta Krig. ( Joel kap.2 versarna - 1. Stöten i basun på Sion, och blåsen larmsignal på mitt heliga berg; må alla landets inbyggare darra! Ty HERRENS dag kommer, ja, den är nära; >Jes. 13,9 f. Joel 1,15. 2. en dag av mörker och tjocka, en dag av moln och töcken, lik en gryning som breder ut sig över bergen. Ett stort och mäktigt folk kommer, ett vars like aldrig någonsin har funnits).

Joh.Upp.Kap 16 versarna -

12. Och den sjätte göt ut sin skål över den stora floden Eufrat. Då torkade dess vatten ut, för att väg skulle beredas åt konungarna från östern. 13. Och ur drakens gap och ur vilddjurets gap och ur den falske profetens mun såg jag tre orena andar utgå, lika paddor. 14. De äro nämligen onda andar som göra tecken, och som gå ut till konungarna i hela världen, för att samla dem till striden på Guds, den Allsmäktiges, stora dag. 15. (»Se, jag kommer såsom en tjuv; salig är den som vakar och bevarar sina kläder, så att han icke måste gå naken, och man får se hans skam.») 16. Och de församlade dem till den plats som på hebreiska heter Harmagedon.

Hesekiel kap.38-39.

http://runeberg.org/bibeln/26_38.html

http://runeberg.org/bibeln/26_39.html

Kommentarer -

GOG-JAPAN/MAGOG-KINA/MEDEK-MOSKVA/TUBAL-TOBOLSK/PERSER-IRAN/ETIOPIER-ETIOPIEN/PUTEER-LIBYEN/GOMER-GUMRU(WALES I GB-Alla Keltiska FOLK I GB)/ TOGARMA-ARMENIEN(OCH SLAVERNA I CENTRALEUROPA)/X SABA-YENEN/DEDAN-SAUDIARABIEN/TARSIS-EU.

ELD ÖVER MAGOG-KINA SLÅS NER MED KÄRNVAPEN.

Arne Strand.

Svara -   - 27/7-16 09:22 -


Charlotte Fremström

Flyktingarna är här och har det bättre ekonomiskt än majoriteten av svenskarna. De har inte blivit illa behandlade. Det är tvärtom. De våldtar mördar och begår terroristdåd. Där spricker profetian.

Svara -   - 28/7-16 01:21 -


Micke

Gott om rasister här. Beklämmande.

Svara -   - 28/7-16 16:23 -


Arne Strand.

Svar till Micke.

Jag citerar -

"Micke

Gott om rasister här. Beklämmande. Svara - - Thu, 28 Jul 2016 15:33:46 +020 -" Slut Citat.

Du Socialisten ! -

behåll dina Lögnaktiga Socialistiska Definitioner för dig själv.

Arne Strand.

Svara -   - 29/7-16 16:59 -


Chrissy

Svar till Micke.

Rasist kan vara ngn som diskriminerar svenskar! Rasism och diskriminering finns överallt också bland dem som kommer hit.

Svara -   - 9/9-16 22:00 -


Chrissy

Micke Rasistkortet brukar nämnas när ni har inga goda argument kvar då förlöjligar man eller svartmålar man sin meningsmotståndare. Så behåll din floskel för dig själv!

Svara -   - 9/9-16 22:04 -


Madeleine Huhtalo

Profetian käns klockren, men jag förstår inte det där med att måttet är rågat för Gud när man är emot det som bedrövad Guds hjärta, i handlingar.75000 svenska pensionärer är på väg att svälta ihjäl, men sedan fins det dom som vill skära halsen av oss och får 500kr om dagen. Men denna profetia kanske ge mer klarhet med tiden, men just nu förstår jag den inte.

Svara -   - 10/11-16 23:30 -


Aga

"men de kommer att behandla oss som vi har behandlat dem" De kommer behandla oss oerhört bra med andra ord...

Svara -   - 20/11-16 21:11 -


Josefin

Matt 24:12 talar om den sista tiden och varnar "”Och eftersom laglösheten tilltar, kommer kärleken att svalna hos de flesta.”

‭‭Vi är kallade att be för dom som förföljer oss, och älska våra fiender. Se till att era hjärtan inte hårdnar, vi behöver hålla ut till slutet och aldrig släppa kärleken, även till dem vi inte upplever förtjänar den. Då gör vi vår faders vilja.

Denna profetia är väldigt slående. Fokusera era hjärtan på rätt saker och låt inte fienden få något tillfälle att förblinda oss.

Svara -   - 18/8-17 23:21 -


Kehn bengtsson

Svar till Anita Magnusson.

Islam känner inte Gud! Jesus säger att ingen kommer till Fadern utan genom honom. Älska muslimen men islam är dddd, darkness, deception, devil and death! Muhammed dödade människor och gifte sig med en 6 åring, koranen säger att du skall döda de som inte tror på islam osv. Kristus säger älska alla och be för din fiende. De muslimer som följer koranen bidrar inte utan förstör, de har inget intresse att integrera sig utan bidar sin tid tills de tar makten.Och du får inte kritisera deras religion, trots att vi lever i en demokrati. Dessutom har de mage att kalla sin religion för fredens religion. Över 215 miljoner kristna dödas och förföljs i världen, se open door human watch, och mest är det i länder som är muslimska detta sker- FAKTA!

Men vi får fokusera på Kristus och ljuset. Ty vi skall älska men också vara listiga som ormar och oskyldiga. Men inte fega och naiva.

Svara -   - 5/11-17 22:03 -


bengt

ja islam är hemskt

Svara -   - 5/11-17 23:02 -


Andy Svensson

Man kan fundera när man läser en del av kommentarerna här om det är skrivit av kristna som har fått uppleva korsets kraft till frälsning. Det här ska inte vara en sida där man kommer med påhopp eller kränker andra. Låt oss visa respekt för varandra och kärlek.

Svara -   - 6/11-17 10:02 -


AnnMarie

Andy Svensson

Då denna blogg har många besökare så du får nog räkna med att icke kristna också komenterar här och har andra åsikter än vad du har.

Påhopp och kränkningar är vi kristna också bra på då vi inte har samma syn på andliga och politiska frågor mm.

Svara -   - 6/11-17 10:59 -


Andy Svensson

Ja jag har inga problem med att man har andra åsikter. Nu var det om att inte kränka eller komma med påhopp som jag skrev om. Att visa varandra respekt och kärlek när man skriver är väll något att eftersträva eller vad tycker du om det AnnMarie?

Svara -   - 6/11-17 11:44 -


bengt

jag håller med dig Andy

Svara -   - 6/11-17 12:33 -


AnnMarie

Andy Svensson

Ja visst ska vi skriva med respekt och kärlek

Du undrade ju om kommentarerna är skrivna av kristna som fått uppleva korset kraft.Om nu skribenterna är kristna och upplevt korsets kraft så kan de ju bli kränkta av din undran då de uttryckt sin åsikt. (Vad det nu var som du hängde upp dig på )

Svara -   - 6/11-17 12:50 -


Andy Svensson

Svar till AnnMarie .

Ja en del av kommentarerna kan man fundera över om det är skrivit av kristna som förstått och upplevt Korsets kraft till frälsning. Folk kan känna sig kränkta av min undran så kan det vara, men jag personligen prövar mig själv och mitt hjärtas motiv. Som sagt har jag inget emot andra åsikter, men man bör visa respekt för varandra när man kommenterar och argumenterar .

Svara -   - 6/11-17 14:29 -


Andy Svensson

Svar till bengt.

Jag håller med dig också Bengt😀

Svara -   - 6/11-17 14:30 -


Andy Svensson

Svar till bengt.

Jag håller med dig också Bengt😀

Svara -   - 6/11-17 14:30 -


SH

Om jag minns rätt så kunde man tydligt se hur omoralen hade börjat greppa vårt folk, spec de unga gjorde uppror här och där, också jag upplevde att något gräsligt mörkt höll på att få fäste här 1968. Äckliga filmer skapades med osedlighet så jag är inte lika entusiastisk som många andra här om det här var en profetia från Gud.

Sambo förhållandena blev allt vanligare och vanligare - man ville pröva något år om det skulle hålla sa man.

Svara -   - 6/11-17 17:14 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

9

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

57

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, torsdag 17 januari 2019 kl. 16:15

Jesus söker: Anton, Tony!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

12

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 032 053 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 122 bloggartiklar, 93 182 kommentarer och 61 225 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp