895 online! | Sidvisningar idag: 225 542 | Igår: 273 665 |

www.apg29.nu

Annons
Tommy Dahlman: När fasaden rämnar Aspekt, Gud hör bön Tommy Dahlman: Väckelse eller förfall? Himlen TV7

Om Christer Åberg Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Profetia: Sverige kommer att drabbas av tre skakningar

Läsarmejl av J.J. 


Profetia över Sverige förmedlat av en same inom Sverigebönen.

15 september 2015. Förmedlat av en same inom Sverigebönen

Åter vill jag säga er att det kommer svåra tider över Sverige. Ert land kommer att drabbas av tre svåra skakningar. Den första skakningen har redan skett. Det började med mordet på Olof Palme, Estoniakatastrofen, mordet på Anna Lindh och skogsbranden i Västmanland.

Dessa skakningar som tillsammans utgör första skakningen gjorde att människor sökte sig till kyrkorna i landet för trygghet. När svåra tider kommer dras stora skaror av människor till kyrkor och bönhus. Den första omskakningen berörde bara människor på ett ytligt sätt. Efter en tid levde de som vanligt igen, utan behov att söka Gud för sina liv.

Den andra skakningen handlar om förföljelse av landets kristenhet, som kommer att tränga djupare och beröra landet ännu tydligare. Många människor kommer att ropa: “Gud, var är du? Var finns du någonstans? Förbarma dig över oss och vårt land!”

Nöden kommer att föra Guds folk närmare varandra. Då har inte samfundstillhörighet någon betydelse, utan endast: “Ack, Herre fräls! Rädda oss och vårt land! Låt oss som Guds församling vara vaksamma och bedjande för vårt land!” Det är dags att ta emot Guds varningar, som gäller vårt land och folk. Det kommer en profetisk tid över Sverige, när jag låter mina tjänare profeterna träda fram från sina platser, där jag utrustat dem. Jag håller dem avsidestagna tills min tid, utrustning och plan för dem är inne för deras profetkallelse i Sverige.

Jag ska låta mina tjänare profeterna inta varje stad, samhälle och glesbygd utöver hela landet. De kommer att få förhandsinformation om vad som kommer att hända i landet. Norra Sverige kommer att beröras starkt av väckelsen. Glesbygdens städer, byar och samhällen kommer att bli en välsignelse för övriga landet. Orter som människor inte hört talas om kommer stå i centrum för väckelsen. Väckelsen kommer inte att komma över landet som människor tänkt ut. Den kommer på det sätt jag vill och efter min plan.

När den tredje skakningen kommer över landet, kommer den att upplevas som när mätaren på Richterskalan når den högsta siffran. Den skakningen kommer också att beröra Norge, Finland och Island. De nordiska länderna kommer att överraskas av olika terrorattacker samtidigt. Sveriges och Finlands kärnkraftsanläggningar, som ser så trevliga ut, kommer att förvandlas till de värsta kärnvapen med sitt radioaktiva utsläpp, som kommer att skörda många människors liv. Dammar och kraftverk kommer att sprängas. Samhällen kommer att slås ut på nolltid. Människor kommer att skrika av ångest över den tsunamivåg, som de sprängda dammarna åstadkommer.

Ta emot mina varningar! Bygg upp en bönekedja runt landet! Jag kommer att utrusta er till att vara landets sköldar, om ni vill låta er utrustas av mig. Den väg som jag vill att ni ska gå, som jag alltid använt mig av är omvändelsens väg, som leder till livet i mig.


J.J.

Läsarmejl


Skriv ut

 
Publicerat av söndag 6 augusti 2017 22:07 | #läsarmejl #j.j. #profetia #sverige #väckelse #förföljelse | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


36 kommentarer

bengt

en mycket allvarlig profetia

Svara -   - 6/8-17 23:32 -


Sanna

Tack J.J. för inlägget!

Svara -   - 6/8-17 23:36 -


bengt

tack

Svara -   - 6/8-17 23:40 -


Niklas Jönsson

Ja! Det behövs tyvärr något som skakar om oss rejält här i Sverige för många tror att allting eller det mesta går bra att göra utan gud,landet blir till slut kärlekslöst och guds från vänt. med mycket mord, rån, misshandel, våldtäkter o.s.v

Svara -   - 6/8-17 23:57 -


Nenne Lindberg

Vem är J.J?

Svara -   - 7/8-17 00:21 -


Nenne Lindberg

Vem är J.J?

Svara -   - 7/8-17 00:21 -


Leif Boman

Det ligger ganska så som jag kan tänka mig även i linje med boken "Dom över Sverige" av Birger Claesson. Han beskriver mer utav krigsinvasion över landet medans terrorattackerna mycket väl kan ingå i det hela.

Samen har ju också med Finland, Norge och Island. Norska profetiska budskap om en snabb invasion över Norge har jag hört, och även Finska budskap om alldeles liknande i Finland har jag hört. Island har jag faktiskt personligen inte hört, men varför inte även där?

På något sätt behöver vi Jesu efterföljare, så många som möjligt från alla håll och kanter börja komma samman i både bön och gemenskap på ort efter ort över vårt land, och detta över alla samfundsgränser.

Jesu frid...

Svara -   - 7/8-17 01:35 -


JL

Som jag ser det, en helt osannolik historia. Motståndarna behöver inte bomba oss, de tar över land och tro utan vapen. Folk är ju som galna i att importera den andra guden. De hatar, hånar och fryser ut om den inte kommer in i land, kyrkor och familjer.

Svara -   - 7/8-17 08:44 -


nils

Det viktigaste för Herren,är att rädda och frälsa de förlorade själarna,och detta till vilket pris som helst.

Också vi måste inse att;" Alla Herrens Vägar är nåd och Trofasthet!"
---------------
Det som är viktigt här,är att det Inget sägs om Jesu Återkomst,eller Uppryckelsen.
Det en falsk lära att Vi skall slippa all nöd,som ändå drabbar andra länder och folk.
Jesu återkomst sker först efter att skörden är bärgad innan Guds Vredesdag kommer.
Må vi följa uppmaningen till Bön och Omvändelse så,vi är redo för denna Nöd som skall bliva till frälsning för många vårt land!
Tag emot denna uppmaning i Tro och överlåtelse,så att Herrens Goda Vilja får ske!

Svara -   - 7/8-17 08:57 -


Sanna

Svar till Niklas Jönsson.

många tror att allting eller det mesta går bra att göra utan gud
Ja de har helt glömt bort Gud. De är så inne i teknologin och allt det världsliga.

Svara -   - 7/8-17 10:49 -


BrorK

Om ingen redan märkt det så råder domen redan över sverje sedan en tid. Men precis som de gamla profeterna säger så sover folket och märker det inte ens. Tvärtom de tycker att allt är bara bra. De hyller det onda och hatar det goda. Sina ofödda dödar de. De gamla och svaga föraktar de. Sina döttrar gör de till horor och sina söner berövar de sin manlighet.

Svara -   - 7/8-17 10:54 -


Leif Boman

Sverigebönen är ett jättebra initiativ, Gud välsigne detta projekt så mycket det bara går. Däremot kan jag ifrågasätta litegrann när det finns sådana som mycket ivrigt kan vara med i landsvid bön men när det gäller närområdet och samverkan i bön så har man knappt alls något intresse för detta?

Är hjärtat verkligen inställt på Jesu våglängd då? Jag är övertygad om att det inte är så och, då är också åtminstone dessas böner fullständigt meningslösa, tyvärr!

Jesus har ju sagt ungefär som så, fast med min egna formulering att! Om man inte kan älska och bry sig om dem man ser så skall man inte tro att det är sann kärlek i böner som lyfts upp över sådana man överhuvudtaget inte behöver träffa.

OBS LÄGG MÄRKE TILL! Nu menar jag absolut inte att alla böner för människor man inte kan se skulle vara ogiltiga inför Gud utan, jag talar om alla de böner som i lättja och för syns skull lyfts upp. Man kanske basunerar ut sina bönesamlingar i media och genom affischer men bryr sig inte om den egna lilla orten, inte heller sina syskon på den egna orten!

Jesu frid....

Svara -   - 7/8-17 11:25 -


Leif Boman

(Luk 16:10) Den som är trogen i smått är också trogen i stort, och den som är ohederlig i smått är också ohederlig i stort.

Svara -   - 7/8-17 11:29 -


bengt

mycket viktigt att ta upp det leif

Svara -   - 7/8-17 11:35 -


Sanna

Svar till BrorK.

Det var ju jätte viktiga meningar du skrev. Helt rätt har du. De som sover säger att världen bara blir bättre och framför allt med all enkelhet med teknologin som de inte vet är en fälla med spioneri och att de kommer stegvist in på antikrist samhälle. Deras döttrar bara blir billigare och sönerna förlorar sin manlighet. Antikrist vill ändra på Guds skapelse och göra kvinna man och man kvinna. Även jämställdhet ingår här. Det är alldeles för många som behöver vakna upp för verkligheten och skaka av sig all falskhet och hjärntvättning från mainstream media. Folk älskar lögner och onda/fräcka/tuffa människor och hatar sanningen för de inte vill bli sårade och hatar de goda/för snälla människorna.

Svara -   - 7/8-17 12:03 -


per

jag tror att det är Feminismen som framkallar Lucifer...

Svara -   - 7/8-17 17:06 -


J.J.

Svar till nils.

Så sant Nils, vi behöver ödmjuka oss och be till Gud och omvända oss.

”... men om mitt folk som är uppkallat efter mitt namn ödmjukar sig, och ber, och söker mitt ansikte, och omvänder sig från sina onda vägar, då ska jag höra från himlen, och förlåta deras synd, och hela deras land.” 2 Krön. 7:14

Gud säger genom profeten Hesekiel: "Skulle jag finna någon glädje i den ogudaktiges död? säger Herren, HERREN. Nej, jag vill att han vänder om från sin väg och får leva." Hes 18:23.

Vi måste välja att söka Herrens ansikte medan Han låter sig finnas.

Jesus förlåt mig och mina landsmän våra synder. Ge oss din syndanöd. Vi har gått våra egna vägar. Är det nöd som krävs så hjälp mig/oss att undfly och bestå provet tills Människosonen kommer (Luk 21:36). Ske Din vilja. I Jesu namn, amen.

Svara -   - 7/8-17 17:15 -


bengt

jo feminismen ställer till med mycket ont

Svara -   - 7/8-17 18:24 -


David Ström

Bostadsbubblan sprack och många fick gå från sina hus och finansmannen George Soros knäckte vår valuta 1992 fick Sverige att gunga. Estonia fick inte ske, kunde inte ske. Efter det så skakade Sverige trots att Göran Persson och Mona Sahlin försökte glömma katastrofen under massor med betong. Sedan har vi tsunamin 2004. Då satt återigen Göran Persson på sitt feta arsel och drack julöl medan ca 4000 svenskar låg skadade eller redan dött i Phuket. 2008 skakade det till igen hårt. Många jobb försvann. 2010 första terrorattentatet. Enligt min ringa mening så borde vi ju vara inne i den andra skakningen i så fall. Dubbel mordet på IKEA där en läkare och hennes son råkade få halsen avskuren. På fredagskvällen den 7 april 2017 greps och anhölls 39-årige Rakhmat Akilov för att ha försökt köra ihjäl så många som möjligt med en stulen lastbil. Sverige sjunker som en sten i välfärdsstatistiken medan våra politiker säger att Sverige är ett tryggare land. När kommunerna och staten inte längre kan öka skatten för att betala för alla munnar i utanförskap så börjar en tid av oro. Man behöver inte vara profet för att förstå att Ryssland anser att Europa är ovänliga som låter sig styras av USA:s politik. Ryssland själv har en krigsmakt som liknar en av Herrens vredes skålar. Tycker det är dags för Simon Ådahl att skriva en ny sång där han ber för Sverige.

Svara -   - 7/8-17 23:01 -


David Ström

Svar till BrorK.

Verkar ju stämma över vår tid. Dock hittar hittar jag inte dina ord i Bibeln.

Svara -   - 7/8-17 23:32 -


BrorK

Svar till David Ström.

Hej David!

I GT uttrycks det mycket bättre, jag bara skriver det min mina egna enkla ord. Läser profeterna för alla detaljer. Gud är inte den som vänder kappen efter vinden.

Svara -   - 8/8-17 11:55 -


BrorK

Svar till Sanna.

Amen, Sanna!

Dina ord visar att du är en kvinna efter Guds vilja.

Nåd och frid i Jesu namn. /BrorK

Svara -   - 8/8-17 12:00 -


Sanna

Svar till BrorK.

Tack BrorK, vad snällt sagt.

Ja dem som har Jesus känner igen varann. GVD.

Svara -   - 8/8-17 12:40 -


madde

Bra med profetior. Men det räcker med sunt förnuft att se vilket håll Sverige är på väg åt. Många litar inte på varandra längre. Vem stannar och hjälper dig om det händer något längst vägarna, plötsligt sjuk, våldtagen, misshandlad osv?

Svara -   - 11/8-17 17:56 -


Madeleine

Detta säger jag amen till!!

Svara -   - 11/8-17 23:33 -


Daniel Eriksson

Det behövs minst 2 andra profeter som kan bekräfta denna profetia, innan dess måste man vara försiktig med den. Sedan behöver man veta vem denne "same" är.

Svara -   - 16/8-17 15:08 -


Madeleine Huhtalo

Ja de flästa P rofetsior värkar inte slå in. MEN DENNA TROR JAG PÅ

Svara -   - 19/8-17 12:47 -


Bertil Rosenius

Svar till Daniel.

Du måste skilja på Bibelns profetior som berör ändtiden i "grova" drag - geografiskt och tidsmässigt - med Herrens profetior avs enskilda, grupper, länder... i begränsad tid.

Jag är öppen för att profetian är sann - och jag brukar vara kritisk.

Svara -   - 20/9-17 12:55 -


Bertil Rosenius

Ibland - tänker jag - går byte av samtalsämne alldeles för fort på denna sida.

Det är ytterst få profetior som gripit mig så starkt som denna.

J.J. var har du "fått den" ifrån? Hör gärna av dig till mig, jag är ytterst seriöst nyfiken, den bör kanske belysas starkare!

bertil.rosenius@ikristus.se

Svara -   - 20/9-17 16:11 -


J.J.

Svar till Bertil Rosenius.

Hej Bertil

Jag har fått den av min vän, en mycket stark förebedjare och starkt smord Gudsman, som hade gjort en kopia och lämnade den till mig och min familj. Jag ska höra m honom mer detaljerat om vem som fick tilltalet från vår käre Gud.

Jag själv blev också mycker starkt berörd när jag läste denna profetia. Jag återkommer med svar när jag talat m honom.

Gvd!

Svara -   - 20/9-17 21:42 -


Bertil Rosenius

Svar till J.J..

TOPPEN!

Svara -   - 20/9-17 22:22 -


Greger M

Hur många profeter har vi här på sidan? De kan väl pröva profetian?

Svara -   - 21/9-17 05:41 -


Bertil Rosenius

Svar till Greger M.

Mycket oseriöst finns här och skapar därmed en debattsida, i stället för ngt bestående:

• Läs

• Debattera

• Glöm

Spana efter det senast, var initierad, ta del i debatten runt det senaste - O.S.V.

Denna profetia - som bar försvunnit - tillhör de som människor bör ta till sig! Men hur många minns den? Hur många har ex. skrivit ut den?

Att "kasta in" en profetia bland hopen av diskutabla artiklar är nästa ansvarslöst -inget ont sagt om J.J. - du har gjort vad du skall. Denna profetia behöver dock ges ett stort i utrymme i våra hjärtan.

Att förringa en profetia genom att kasta in den i glömskan bland en massa andra tveksamma debatter är mycket ovist! Profetior skall prövas - ja! Men inte behandlas respektlöst.

Därmed hoppas jag Greger, att du tagit den till dig och du fått en röst avs. prövning av denna profetia.

Svara -   - 21/9-17 11:31 -


Andy Berg

Se också www.Endtime.net

Svara -   - 25/9-17 21:38 -


J.J.

Svar till Bertil Rosenius.

Hej! Har fått svar nu. Han minns inte riktigt hur han fick tag i den då det var ganska länge sedan nu.

Svara -   - 2/10-17 17:43 -


Bertil Rosenius

Svar till J.J..

OK - Tack för att du tagit dig tid.

/Bertil

Svara -   - 2/10-17 21:35 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Munkfors Sverige

Nu är vi på väg till Munkfors Sverige efter har varit i Norge. Klockan 18 Ikväll blir det möte i församlingshemmet. 

0

Läs allt!


Sellbakk ikväll 18.00

Nu är vi på väg till Sellbakk i Norge. Vi ska gästa Pingstkyrkan i Sellbakk klockan 18.00.

1

Läs allt!


Moské på svenskt frimärke

Moské ges ut som motiv på ett svenskt frimärke av konstnären Lars Lerin. 

22

Läs allt!


Tista Senter, Halden i Norge

Vi befinner nu oss i staden Halden i Norge. Vi gästar i Pingstekirken Salen. Strax ska vi spela och sjunga i Tista Senter som är ett Köpcentrum. Ikväll och i morgon har vi möten i pingstkyrkan.

1

Läs allt!


”Fotknöls-kristendom”

Läsarmejl av Svenne

Kristna människor ser ut att ha olika behov, när det gäller det andliga. Somliga vill ha mer av Gud, somliga vill ha mindre och en del verkar inte vilja ha något alls.

7

Läs allt!


Demonisk ögontatuering

Bild: Eskilstuna-Kuriren. 

Eskilstuna-Kuriren berättar om en man som har tatuerat sina ögonvitor svarta. 

10

Läs allt!


Ron Wyatt: Guds sista budskap till mänskligheten

Läsarmejl av nils

I augusti 1978 gick amatörarkeologen Ron Wyatt, längs Gordons Golgataplats i Jerusalem med en myndighetsperson. Utan varning pekade hans hand på en plats och sa, "Det är Jeremias grotta och Förbundsarken är därinne."

63

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Därför säger jag: »Se, jag kommer; i bokrullen är skrivet vad jag skall göra.” (Psalm 40:8)

Vecka 42, söndag 22 oktober 2017 kl. 21:21

Jesus söker: Marika, Marita!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


På väg till Norge efter ett möte i Sverige

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Propagandan för polygami har nu startat i Sverige

Bild: Svt.se. 

Det har pågått propaganda för olika samlevnadsformer mot kärnfamiljen. Och nu har nästa steg kommit: Propagandan för polygami har nu startat i Sverige.

16

Läs allt!


Bombdåd mot Helsingborgs polishus - möjlig terrorattack

Bombdåd mot Helsingborgs polishus - möjlig terrorattack

Bild: Svt.se. 

Polishuset i Helsingborg utsattes under onsdagen för ett bombdåd. "En möjlig terrorattack", säger terrorexperten Magnus Ranstorp. 

10

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

896 online! | Sidvisningar idag: 225 543 | Igår: 273 665 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp