968 online! | Sidvisningar idag: 16 244 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Profetia: Trump blir president


En profetia från 2011 av amerikanen Mark Taylor säger att Herren har utvalt Donald Trump för att skydda Amerika och Israel.

Profetian

Guds Ande säger: jag har valt den här mannen, Donald Trump, för en sådan tid som denna. På samma sätt som Benjamin Netanyahu är till Israel så skall denne man vara till USA! För jag kommer att använda den här mannen för att få ära, respekt och återställa Amerika. Amerika kommer att respekteras en gång som den mest kraftfulla och välmående nation på jorden, (annan är Israel). Dollarn kommer att vara den starkaste någonsin har varit i historien av Förenta staterna, och kommer återigen att vara den valuta som alla andra bedöms.

Guds Ande säger: fienden kommer skälva och skaka och frukta mannen jag har smort. De kommer även skälva och skaka när han meddelar att han kandiderar till president, det kommer att vara som ett skott som hörs över hela världen. Fienden kommer att säga: vad ska vi göra nu? Denne man känner alla våra tricks och system. Vi har rånat Amerika i årtionden, vad ska vi göra för att stoppa detta? Anden säger HA! Ingen skall stoppa detta som jag har börjat! För fienden har stulit från Amerika i årtionden och det slutar nu! För jag kommer att använda den här mannen att skörda det USA har sått för och plundra från fienden vad han har stulit och returnera det 7 gånger tillbaka till USA. Fienden kommer att säga Israel, Israel, hur Israel? För Israel kommer att skyddas av USA igen. Anden säger ja! Amerika kommer återigen att stå hand i hand med Israel, och de två skall vara ett. För banden mellan Israel och USA kommer att vara starkare än någonsin, och Israel kommer att blomstra som aldrig förr.

Guds Ande säger: jag kommer att skydda Amerika och Israel, för nästa president kommer att vara en man av hans ord, när han talar kommer världen att lyssna och känna att det är något större i honom än alla andra före honom. Den här mannens ord är hans förbindelse och världen och Amerika kommer att veta detta och fienden kommer att frukta detta, för den här mannen kommer att vara orädd. Anden säger, när den finansiella skörden börjar så skall det ske parallellt i det andliga för Amerika.

Guds Ande säger: i nästa val kommer de att spendera miljarder för att hålla detta presidentval; Det kommer att bli som att spola sina pengar i toaletten. Låt dem slösa sina pengar, för det kommer ifrån och det används av onda krafter som verkar, men de kommer inte att lyckas, för detta nästa val kommer att vara ett rent hus för mannen jag har valt. De kommer att säga saker om den här mannen (fienden), men det kommer inte att påverka honom, och de ska säga att det rullar av honom som en anka, så fjädrarna av en anka ska skydda den, så skall mina fjädrar skydda denna nästa president . Även traditionella nyhetsmedier kommer att fängslas av den här mannen och förmågor som jag har begåvat honom med, och de kommer även att börja att komma överens med honom säger Guds Ande.


Den här profetian profeterades av den pensionerade brandmannen Mark Taylor 28 april 2011. I november 2016 kommer det att visa sig om den här profetian är sann.

Etablissemanget släpper aldrig fram Trump

Jag har tidigare skrivit att jag inte tror att Trump blir president. Varför? Etablissemanget skulle aldrig släppa fram honom, på samma sätt som etablissemanget aldrig skulle släppa fram Jimmie Åkesson som statsminister i Sverige. 

Nästa president i USA blir Hillary Clinton. Ni vet hon som är gift med äktenskapsbrytaren och förre presidenten Bill Clinton.

Vad händer med Barack Obama efter valet? Rykten gör gällande att han vill bli näste generalsekreterare i FN. Sker detta då kommer världen in i en mycket allvarlig tid.

Har jag rätt eller har profetian från USA rätt? I november vet vi!


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg tisdag 3 maj 2016 13:20 | #donald trump #bill clintron #hillary clinton #presidentvalet #usa-valet #profetia #uppenbarelse | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


54 kommentarer

Madde

Låter mycket lovande. Jesus vet allt

Svara -   - 3/5-16 15:11 -


Andy Svensson

Jag tror att Christer blir Sveriges nästa statsminster och jag blir Utrikesminister :-). Märk väl att det här nu är mina ord och inte något profetiskt.

Svara -   - 3/5-16 15:30 -


Sven

Valet är väl i november i U.S?

Svara -   - 3/5-16 15:52 -


johan s

Roligaste jag läst på länge :-) Donald Trump guds smorde hmmm Blivande president fullt möjligt.

Svara -   - 3/5-16 15:53 -


AnnMarie

Men den sista meningen i den sk profetian tycker jag mer påminner om en kommande antikrist: Även traditionella nyhetsmedier kommer att fängslas av den här mannen och förmågor som jag har begåvat honom med,och de kommer även att börja att komma överens med honom säger Guds Ande.

Knappast Guds Ande troligen villfarelsens ande

Svara -   - 3/5-16 15:56 -


Ulf

Ännu en lyckoprofetia av någon framgångspredikant som lovar guld och gröna skogar....

Det finns flera profetröster som säger annorlunda....dvs att domen är nära förestående och att Amerika kommer att skörda det hon sått i form av aborter, sodomi etc

Vi står nog på tur i vårt arma land....

Det är min åsikt....Rätt eller fel...

Svara -   - 3/5-16 15:59 -


Lennart Fors

Mänskligt sett är Trumps enda chans att det blir ett nytt 11/9. -Men det vill vi väl inte....?

Svara -   - 3/5-16 16:06 -


Christer Åberg

Svar till Sven.

Valet är väl i november i U.S?

Ja, det stämmer. Har rättat det nu.

Svara -   - 3/5-16 16:06 -


Sven

Utan att veta men tror knappast detta är från Gud utan kanske från teaparty rörelsen, men vad vet man. Varför skulle det vaa hemskt om Obama blir FN generalsekreterare ? Förklara gärna.

Svara -   - 3/5-16 16:24 -


Christer Åberg

Profetian om Trump kan inte vara sann eftersom det talas inget om omvändelse i den och Jesus blir inte ärad.

Svara -   - 3/5-16 16:28 -


Christer Åberg

Svar till Sven.

Varför skulle det vaa hemskt om Obama blir FN generalsekreterare ?

Obama hatar Israel. Och inte blir det bättre om Hillary Clinton blir president. Världen hamnar i en mycket allvarlig situation om dessa två får dessa ämbeten.

Svara -   - 3/5-16 16:32 -


Lisa

Även om jag inte håller med om allt som han säger så är nog Trump det bästa som kan hända både för USA o Israel. Han vågar säga o ta i tu med många problem som andra inte vågar ta i. Time Will tell Shalom

Svara -   - 3/5-16 16:51 -


Adrian

Hillary blir president. Om 4 år blir Trump president

Guds Ande säger: i nästa val 

Svara -   - 3/5-16 17:12 -


nils

Hörde senast igår Glenda Jackson en äldre kvinna som fått många profetior i sitt liv,vilka har gått i uppfyllelse. Bla.om att fd.president Reagan skulle bli skjuten,Kriget i Kuwait,Kriget i Irak. Hon förutsade att Obama skulle bli president,likaså att han skulle bli omvald,trots att inte många trodde det. Hon har fått från Herren att Obama tror att hans bestämmelse är Vita Huset,och undantagslagar införs. USA nu står inför en KRIS,ekonomiskt med uppror,våld. Detta innebär då att undantagslagar införes och att Obama får stanna kvar. Presidentvalet 2016 blir inhiberat,Inställt.

Obama blir kvar som överbefälhavare i denna krissituation som Amerika nu kommer att möta. Men Bön kan förändra situationen säger Glenda Jackson

Har svårt att tro på denna "Lyckoprofetia" som saknar verklighets förankring idag,och går emot vad många andra sagt som VARNAR AMERIKA FÖR DEN KOMMANDE DOMEN!

Svara -   - 3/5-16 18:05 -


Andy Svensson

Svar till Christer Åberg.

Vad tror du om det jag skrev att du blir statsminister och jag utrikesminister nästa val Christer :-) :-). Jag tror inte Trump blir president men vad jag tror kommer hända äatt vi behöver hålla ögonen öppna för vad som kommer hända i USA.

Gud välsigne dig broder

Svara -   - 3/5-16 18:05 -


Christer

Jag har den kritiserade åsikten att Trump är vad USA behöver som president. Att uttrycka sig så plumpt som han gör ibland kan vara ett effektivt försvar framöver. Ingen ide att försöka sig på att käbbla med den mannen. Han är förmodligen världsmästare på käbbel och konstiga argument.

Men man måste se bortom all retorik och konstatera att han har en del korrekta åsikter. Därför är det Trump som bör bli president i USA. Hillary Clinton är skräckexemplet man helst vill slippa.

Svara -   - 3/5-16 18:31 -


Suss

Trump tillhör Illuminati så profetian måste komma från något ont?

Svara -   - 3/5-16 18:53 -


Sven

Svar till Christer Åberg.

Tror definitivt inte Obama hatar Israel eller har han uttalat det.

Svara -   - 3/5-16 19:06 -


Christer Åberg

Svar till Andy Svensson.

Vad tror du om det jag skrev att du blir statsminister och jag utrikesminister nästa val Christer :-) :-).

"Utrikesminister"? Nej, jag ska göra dig till inrikesminister! ;)

Svara -   - 3/5-16 19:42 -


Christer Åberg

Svar till Sven.

Tror definitivt inte Obama hatar Israel eller har han uttalat det.

Hans handlingar pekar på ett Israelhat.

Svara -   - 3/5-16 19:44 -


Andy Svensson

Svar till Christer Åberg.

Ha ha ha ja det skulle vara intressant :-).

Svara -   - 3/5-16 22:00 -


Raul Fierro

Clinton blir nästa president, tyvärr ... en otrolig stor katastrof. Vet ej hur de kommer att lura världen eller vilka tricks ska dom använda för att bli av med Trump, men så ska det ske.

Obama generalsekreterare i FN ??? .. Sker detta då kommer världen in i en mycket allvarlig tid, men det måste vara så .. slutet är nära.

Svara -   - 3/5-16 22:49 -


Kalle

Trump är en katastrof. Det blir troligen världskrig med honom som president.

Profetior ser vi många. Obama avgör inte. Hillary vinner. Trump blir president. Minst två är fel.

Svara -   - 3/5-16 22:57 -


Skriften

Skulle Heliga använda sig av dessa ordval?

"HA" och "spola ner i toaletten" låter ju väldigt klassiskt bibliskt...

Svara -   - 3/5-16 23:23 -


Daniel Eriksson

Svar till Christer Åberg.

"Utrikesminister"? Nej, jag ska göra dig till inrikesminister! ;)

Tänk på att blinka med ena ögat är något som Obama gör och som jag tror antikrist kommer att göra och det står skrivet från Ord: 6:12:

12 En fördärvad människa, en ond man är den som går med falskhet i sin mun, 13 som blinkar med ögonen, skrapar med foten, gör tecken med fingrarna.

Svara -   - 3/5-16 23:49 -


Pethrus

Svar till Raul Fierro.

Håller helt med om det! Är det Raul Fierro researrangören?

Svara -   - 4/5-16 00:23 -


Hans P Lindblad

Tillåt mig att vara minst sagt skeptisk till att detta är en profetia från vår Skapare och HERRE. Budskapet är så USA-centrerat att det är antikristligt, som om USA vore himmelriket på jorden. En dag kanske vi får en världsledare som är väldigt "för Israel" och sedan visar det sig att det är självaste antikrist!

Det kommer vara så mycket villfarelse i denna yttersta tid: TRO INTE PÅ SÅNT HÄR!

Svara -   - 4/5-16 00:46 -


Harriet Bouvin

Jag tycker att det är intressant att Christer Åberg bjuder på att tillåta även den här sortens uttalande. Här går nämligen de kristnas åsikter isär. Oavsett man sedan tror på ett kristet försvar eller inte, så får det väl kanske kännas lite tveksamt, att Gud själv skulle inspirera till skendränkning, som ju faktiskt Trumph har utlovat vilja införa. Låt oss därför gärna vara lite försiktiga, när vi uttalar oss om vad som med bestämdhet är av Gud eller inte, är mitt tips.

Svara -   - 4/5-16 01:46 -


För övrigt säger Trump i en av sina böcker, som jag läste innan han blev politiker, att han kände sig stolt när han en gång av misstag råkade uppfattas vara en mormon. Jag fick dock inget intryck av att han skulle vara kristen. Han kunde vid en intervju inte hänvisa till ngt bibelställe, när han fick förfrågan vilket favoritställe i bibeln som var hans. Så att hur mkt sänd av Gud han skulle kunna vara, det kan vi ju ha olika åsikter om.

Svara -   - 4/5-16 01:56 -


P I Persson

Den här tråden trotsar all beskrivning. Jag vet att Christer och andra hatar Clinton men hon är hederlig, rak och konsekvent. Trump är inget av detta. Han skulle leda sitt land och kanske hela världen in i katastrof. Det värsta med honom är hans oberäknelighet. Han kan säga en sak och sedan byta åsikt av ingen anledning alls. Det är också fullkomligt obegripligt att evangelikaler kan stödja honom, han är ju så långt från evangelikal uppfattning och livsstil som tänkas kan. Att läsa hur du Christer direkt försvarar Trumps råheter och plumpheter, det är ju rent patetiskt, det är skamligt.

Själv håller jag på Sanders men den demokratiska kandidaten blir med största sannolikhet Clinton. Men huvudsaken att det blir demokratisk seger i presidentvalet.

Svara -   - 4/5-16 03:02 -


Alx

Att hålla på Sanders är nog det mest okristna man kan göra. Trump är ju som en ängel om man jämför med sanders och hans sataniska socialism. Fruktansvärt hur man som kristen kan visa stöd för honom och hans onda andemakt som styr honom!

Svara -   - 4/5-16 07:48 -


AnnMarie

Hans P Lindblad

Jag tänker som dej här.

En dag kanske vi får en världsledare som är väldigt "för Israel" och sedan visar det sig att det är självaste antikrist skriver du.

Sista meningen i den sk profetian är ju avslöjande vad beträffar tanken på en antikrist.

Det förefaller vara en "profetia" från villfarelsens ande

Svara -   - 4/5-16 08:28 -


Bertil

Svar till P I Persson.

Att politiker säger en sak och gör något helt annat, det är väl vad politiker gjort i alla tider. Räcker ju att titta på Lövéns alla krumsprång och märkliga uttalanden. Trump kommer att bli USA's nästa president för demokraterna har nu haft sina 8 år och nu vill etablissemanget ha något annat och det blir republikanerna. De brukar turas om vilket är mycket bra för demokratin.

Svara -   - 4/5-16 08:28 -


lg berg

Allt som sägs vara budskap från Herren behöver inte vara från sanningens ande. Det verkar ju vara så att Trump har svårt att hålla sig till sanningen. Hans avtryck och hånfulla kränkande av tex en hustru till medtävlare bär ju vittnesmål äom hans värderingar. Finns det något i det som stöder att han med sitt pösiga ego skulle vara kallad av Gud. Nej stryk detta. Känns mer som spam från Trumps smutsiga PR makare.

Svara -   - 4/5-16 09:07 -


P I Persson

Svar till Alx.

Är det sataniskt att hävda att den som arbetar heltid i världens rikaste land inte ska behöva svälta ? Skärpning !

Svara -   - 4/5-16 17:33 -


Peter

Donald Trumps motto är "Make America Great Again!"

Bibeln säger: "Rättfärdighet upphöjer ett folk, men synd är folkens vanära." Ords 14:34

Donald Trump representerar den materialistiska girigheten och omoralen i New York.

Ted Cruz från bibelbältet i USA står för den judekristna grund som byggt upp Amerika.

Hillary Clinton representerar maktkorruptionen i Washington DC.

Nu har Amerika sagt nej till Ted Cruz och han har hoppat av. Donald Trump har ingen moraliska värderingsgrund. Han kan bli sämre för Israel USA än t.o.m. Hillary. Ingen vet. Han är sin egen gud.

"Lita inte på furstar, inte på människor som ej kan frälsa." Ps 146:3 Men be för all överhet - oavsett vem som vinner valet.

Vi ska döma allt profetiskt tal. Profetian ovan är definitivt inte från Gud.

Svara -   - 4/5-16 20:00 -


Helene

Jag håller på Trump iaf.

Svara -   - 4/5-16 20:32 -


Daniel Eriksson

Se https://www.youtube.com/watch?v=FsQG6WzmuE8

Svara -   - 4/5-16 23:44 -


Daniel Eriksson

1 Corinthians 15:51-53King James Version (KJV)

51 Behold, I shew you a mystery; We shall not all sleep, but we shall all be changed,

52 In a moment, in the twinkling of an eye, at the last trump: for the trumpet shall sound, and the dead shall be raised incorruptible, and we shall be changed.

Observera, orden "at the last trump", men se videon nedan.

Svara -   - 4/5-16 23:52 -


Anders Henningsson

Hillary Clinton har förlåtit och stött sin man, något Trump kritiserat henne för. Detta trots att det är kristet att förlåta. Trump har alltså kritiserat någon för att denne handlat kristet!

Trump blev vald (liksom Hitler en gång i tiden blev)! Å andra sidan finns det planer på att stämma honom för att ha våldtagit en 13-åring (för cirka 20 år sedan). Om Trump blir president innebär det då att han är Guds smorde (hebreiska: messias, grekiska: Kristus)? Om någon säger "Här är Messias" ska vi då tro det? Vad säger bibeln?

”21Och om då någon säger till er: Här är Messias, eller: Där är han, så tro det inte! 22Falska frälsare och falska profeter kommer att uppträda med tecken och under för att försöka vilseföra de utvalda. 23Ta er i akt! Jag har sagt er allt i förväg.” (Mark 13:21-23)

Svara -   - 9/11-16 21:10 -


Madeleine Huhtalo

Jag är så trött på alla profetsior!!!

Svara -   - 9/11-16 21:22 -


AnnMarie

Madeleine Huhtalo

Ja då är vi två som är trötta på alla profetior!

Svara -   - 9/11-16 21:49 -


Per Lindman

Svar till Anders Henningsson.

Mycket spekulationer! Kul att jämföra trumpmed Hitler. Trump vill tex att Jerusalem blir odelat. Har Trump sagt att han är Messias? Bara spekulationer

Svara -   - 10/11-16 09:44 -


Per Lindman

Svar till Peter.

Märkliga påståenden. Obama har verkligen inte varit en Israelvän. Trump vill att Jerusalem skall vara odelat.

Svara -   - 10/11-16 09:47 -


Liebeth Petersson

När GUD bestämt så BLIR DET SÅ! Så människor kan smutskasta hit och dit, MEN GUD HAR SISTA ORDET OCH DÅ FÅR MAN I ÖDMJUKHET INSE ATT GUD HAR ALLT UNDER KONTROLL!

Svara -   - 11/11-16 16:44 -


AnnMarie

Lisbeth Petersson

Ja visst har Gud allt under kontroll! Och det får vi vara tacksamma för eftersom vi människor inte har så mycket (eller ens något) under kontroll.

Svara -   - 11/11-16 21:52 -


Israelsdotter

Tre. Ann mari och madeleine.. . !

Svara -   - 11/11-16 22:15 -


tessan

Amerika bär skulden till mycket mänskligt lidande genom tiderna. Indianerna och vietnamveteranerna och håller nog inte med denna profetia. Inte jag heller.

På wikipedia finns listat alla krig som USA startat, mycket intressant att fundera lite kring:

www.apg29.nu/a/5kq

Svara -   - 12/11-16 08:14 -


Thomas

Hejja SUPER Trump...

Svara -   - 15/1-17 22:58 -


Marcus

Vi kan konstatera att Taylor profetetade rätt! Trump är nu president och Hillary är snudd på bortglömd.

Svara -   - 24/1-17 23:32 -


Jocke

Trumps ord skär som ett svärd, han verkar ha med sig en kraft när han talar, en kraft som ej kan bestridas med mänsklig list, så fort han talar faller fienderna, oavsett vad han säger.Det finns ingen med perfekt bakgrund, men hans handlingskraft ser ut som ett supersvärd,vänta bara när han kommer igång.

Svara -   - 26/1-17 15:34 -


Daniel Johansson

Svar till Adrian .

Denna profetia kom 2011. Då var Obama president i USA.

Svara -   - 8/6-17 03:41 -


Vesa

Svar till Madde.

Profetian ovan om Trumph har ingenting med Guds Ande att göra! Varför inte? Jo, Jesus säger i Johannes 15:26: "När Hjälparen kommer, som jag skall sända er från Fadern, sanningens ande, som utgår från Fadern, då skall han vittna om mig."

Det är märkligt hur dålig bibelkunskap folket har. Man hänger sig till massa spekulationer som har ingenting med Jesus eller den heliga Anden att göra.

Vi behöver verkligen en ny reformation där Skriften (efter Jesus) skall ha den främsta platsen i den kristnna kyrkans liv!

Svara -   - 14/12-17 09:15 -


J.J.

Svar till Vesa.

Gud Fader, Gud Sonen och Gud Helige Ande är ETT och står skrivet och är maskulinum. Vet inte om du av misstag eller okunskap skrivit "heliga". Det ska vara Helige Ande. Texten du citerar säger HAN dvs syftar på den Helige Ande.

De gnostiska, ockulta och hedniska tankarna som är från den gamle ormen är på stark frammarsch och vill göra Gud till en gudinna men HERREN han är Gud för evigt och kommer att segra!

G v d !

Svara -   - 14/12-17 10:40 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

0

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

9

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

26

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Annons


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 02:01

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 448 973 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 701 bloggartiklar, 85 400 kommentarer och 57 054 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp