680 online! | Sidvisningar idag: 71 037 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Profetior om krig - Christer Åberg

Apg29 med Christer Åberg - Profetior om krig - Anfaller Ryssland eller blir det krig i Mellanöstern?


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg torsdag 15 mars 2018 08:06 | #christer Åberg #krig #profetia #mellanöstern #ryssland | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


9 kommentarer

Maria Eliasson

Ja, du har rätt! USA kommer att använda Sverige som en författare för ett kärnvapen anfall på Ryssland.

Svara -   - 15/3-18 19:07 -


Marita

I Finland har man alltid varit rädd för ryssen ! Vissa perioder var det allvarligare. Änn idag så har inte Ryssland anfallit. Tror inte på anfall. Det är alltid någon kraft som vill skrämma oss och ha folk i fruktan. Hör inget larm om krig ännu !

Svara -   - 15/3-18 21:01 -


P. Harmakos

Med dårarnas kärnvapen spelar det ingen roll om man som kristen flyr från stad till stad eller från land till land. Desto rimligare är det att tro att Jesus kommer tillbaka och sätter stopp för dårskapet.

Svara -   - 15/3-18 21:28 -


Lasse

Svar till Lukas.

https://youtu.be/ckEOxVRdK4c

Svara -   - 15/3-18 23:04 -


Lasse

Svar till Marita.

https://youtu.be/Fzapx-IUAaQ

Svara -   - 15/3-18 23:12 -


Calle

Tror det är liten sannolikhet att Ryssland i dagsläget skulle vilja anfalla och ockupera Sverige, var har de för intressen av det? Ryssland är ju en demokrati idag. Däremot vid ett globalt krig ex om hela NATO anfaller Ryssland kan det finnas ett intresse att ta Sverige av militär strategiska skäl.

Calle

Svara -   - 16/3-18 04:53 -


Kaj Östholm

Minna kära vänner, lär av historien !!!

Varje gång Israels nation i Gamla Testamentet avföll från den sanna tron på Gud, så skickade Herren profeter som förkunnade omvändelse och bättring. Även när synd och omoral florerade.

När folket inte lyssnade till profeterna som varnade för följderna, så tillät Herren främmande folkslag angripa Israel. Israel slog emot men orkade inte hålla stånd mot fienden. Då hände sig att ånger äntligen kom över ledarna och folket. Man omvände sig raskt från olika typer synd och avgudadyrkan.

Då gav Herren kraft åt Israels arméer att driva fienderna på flykten. Herren gav seger och friden i landet förökade sig liksom välståndet. Sverige i dag har brist på aktiva kristna. Välståndet har gjort dem mätta och engagerade i sina sysslor , hobbies men framför allt TV-tittandet. Tiden för bön och Bibelläsning har minskat drastiskt, vilket gjort att den Onde flyttat fram sina positioner och intar område efter område. Nu är han beredd att sopa rent från kristna skolor. Han använder politiker som sina redskap.

När Olof Palme levde, så var han starkt engagerad i att få bort kristendomsämnet från skolan. Minns ni hur glad och nöjd han var i TV-rutan, då han strök båda händerna mot varandra i stor gester. Precis som att han hade fått smuts på sina händer. Han sade: "Äntligen så har jag fått bort kristendomen ur den svenska skolan."

Han trodde att han kunde strida mot Vår Herre och vinna, men han förlorade strax efter detta dåd sitt liv på ett brutalt sätt. Vem kan gå ostraffad ur en strid med Vår Herre då det gäller så livsviktiga saker i Guds barns liv. Ingen !

Ytterligare följder av detta blev en uppväxande ungdomsskara med allt värre psykiska problem. I dag har vi en rask försämring av skolresultat, skolkande ungdomar och köer till Bupp som inte går att hantera.

Glöm inte hotet från öster vänner. Allt ligger i Herrens Hand. han har all makt över Himmel och Jord. Finner Han en alltför avfällig kristenhet i Sverige, så öppnar ni för en rysk invasion !

Läs gärna följande vers och fundera en stund på vad där står: " Och HERRENS ord kom till mig; han sade: Du människobarn, vänd ditt ansikte mot Gog i Magogs land, mot hövdingen över Ros, Mesek och Tubal, och profetera mot honom och säg: Så säger Herren, HERREN: Se, Jag skall komma över dig, Gog, du hövding över Ros, Mesek och Tubal. Jag skall locka dig åstad, Jag skall sätta krokar i dina käftar och föra dig ut med hela din här, "

Vi läser här att Herren är aktiv: - Jag skall komma över dig - Jag skall locka dig åstad - Jag skall sätta krokar i dina käftar och föra dig ut med hela din här - "

Tro inte att Han inte kan göra detta riktat mot Sverige ! Det har inget med att göra vad ryssar tänker eller vill i ett första skede. Allt beror på oss kristna. Om vi är beredda att gå in i ett andligt krig för väckelsen i Sveriges land. Att tränga undan den Onde och "binda upp den starke mannen" så att vi för Himmelriket "kan plundra hela hans hus" !

Svara -   - 16/3-18 10:36 -


Sam G Ö

Svar till Marita.

I Finland har vi alltid haft presidenter och makthavare som kunnat diskutera med grannen i öster och folket han bett till Gud om beskydd för landet. Bättre att tala "med" ryssen än att tala "om" ryssen! Under den så kallade "notkrisen" på 1960-talet bad Urho Kekkonen om att folket skulle be då han besökte Moskva och samtalade med Sovjetunionens makthavare.

Svara -   - 16/3-18 11:06 -


Mikael W

Svar till Sam G Ö.

Kekkonen, som förde befäl över en exekutionspluton, avrättade många rödgardister, så hans böneförfrågan till "folket" var nog mer av politisk karaktär

Svara -   - 16/3-18 16:31 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Konungen har fört mig in i sina kammare

Christer Åbergs livesändning från Facebook: Konungen har fört mig in i sina kammare. Bland annat om uppryckandet i Höga Visan och att samlag inte är att jämföra med en vigsel.

0

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

4

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

11

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

27

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Annons


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 08:08

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 503 757 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 702 bloggartiklar, 85 407 kommentarer och 57 056 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp