1 349 online! | Sidvisningar idag: 56 843 | Igår: 280 299 |

www.apg29.nu

Annons

Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Profetisk syn: Nordens allvarliga läge

Läsarmejl av nils 


Profetisk syn, hösten 1986, angående Nordens allvarliga läge.

Nils Stålberg, Malmö blev väckt klockan fyra på söndagsmorgonen av att han kände att han hade besök i sitt sovrum.

"Jag kände en himmelsk atmosfär för den helige Ande var så mäktig så jag kände som jag var helt bortkopplad från jordelivet.

Då fick jag höra Herrens röst, då Han sa följande:

"Jag vill visa dig det oerhört allvarliga läge som Nordens folk befinner sig i idag, för att du skall föra budskapet vidare. Men säger Herren, världskyrkan kommer inte att tro dig, och inte de religiösa heller. Ty det var de religiösa som korsfäste mig och som har förföljt mina budbärare i alla tider. "

Jag fick se ett stort svart moln på himmelen som förmörkade helt de skandinaviska länderna.

Men molnet var allra svartast över Sverige. Då hörde jag rösten igen och Han sade:

"Synden har tagit överhand här i Sverige och världsanden och likgiltigheten har tagit överhand bland bekännarskaran. "

Då såg jag ur molnet kom massor av demoner, som besatte landet, och jag såg tydligt att de besatte Sveriges TV, Sveriges Radio och Sveriges Video, för att där få grepp på en hel del av människor att få dem fångade av dessa sataniska makter, för de ville inte släppa in Jesus i sina liv.

Jag lade särskilt märke till Videon där demonerna skördade stora vinster genom barnen från avkristnade skolor.

Jag såg särskilt Video-Våldet vara ett sataniskt redskap att skörda mycket stora offer, särskilt inom ungdom och barnen.

Jag såg demonerna besätta sexlitteraturen och snusktidningarna för att där fånga en del omoraliska slavar. Jag såg homosexuella, både män och kvinnor bli besatta av demonerna, och såg hur de lade på dessa homosexuella dödliga sjukdomar.

Jag såg hur demonerna besatte den kristna rock-och popmusiken, och såg hur dessa ungdomar blev förförda av något de trodde var kristet. Men de blev bedragna och lurade på grund av okunnigheten bland dagens fega predikanter som inte insåg faran i tid!

Jag såg hur demonerna gick ut och in i Världskyrkan, på grund av att folket där inte levde under Jesu Kristi blod och Hans kraft. Jag fick i synen se Det Stora Avfallet från den Levande tron på Jesus och Apostolisk Väckelse.

Jag hörde rösten som sade att det Stora Avfallet inom kyrkan måste komma innan Jesus kommer tillbaka. Jag såg Pingstkyrkan, denna en gång så underbara Brudeförsamling, bli lurad att ingå i ett Ekumeniskt Världskyrkoråd med de ljumma församlingarna samt statskyrkan med sin teater.

Jag hörde rösten säga att den största sensationen innan Jesus kommer var Pingstkyrkans samarbete med skökokyrkan. Blev mycket förtvivlad och ledsen över den kyrka jag varit med om sådana väckelser i, då den helige Ande fick bestämma allt inom kyrkan.

Jag frågade Herren hur detta fall har kunnat hända, så strax innan Jesus kommer tillbaka?

Fick då till svar att Kristendom och Politik inte kan förenas, att man kan inte kan tjäna både Gud och Mamon, ty då drar sig den helige Ande tillbaka.

Jag såg i min syn en som skulle gjuta en staty, och undrade över att han använde matjord i stället för grus.

Rösten sade att det är likadant med politik och kristendom.

Statyn föll till marken och det blev samma resultat med kristendomen.

Sedan fick jag se demonerna lägga på människosläktet svåra sjukdomar som cancer som ökade oroväckande så sjukhusen blev överfulla av sjuka människor.

Och jag såg demonerna gå i sällskap med Jehovas Vittnen och Mormonkyrkan och samarbeta med dem för att bedraga och lura svaga människor till att gå förlorade för de inte kände Jesus Kristus.

Hörde rösten säga åt mig, vad demonerna fruktar mest är JESU KRISTI BLOD, ty de är så i GRUNDEN BESEGRADE av Jesus Kristus på Golgata.

I Jesu BLOD är vi skyddade från demonerna och i Jesu namn har vi fått auktoritet över dessa demoner att driva ut dem från människor som är besatta. Ära vare Gud för det!


nils

Läsarmejl


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av Christer Åberg måndag 18 juli 2016 20:45 | #läsarmejl #nils #skäkokyrkan #tidstecken #sista+tiden #syn #profeti a #uppenbarelse #avfall #nils+syålberg #avfall | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


17 kommentarer

Karl-Henrik Gyllenberg

Det kan nog vara så att homosexualitet är demoners onda krafter som besätter människa. Vad tror ni?

Svara -   - 18/7-16 22:39 -


Hans Heller

Amen!

Svara -   - 18/7-16 23:00 -


Hans P Lindblad

Varför kan du inte ge hela ditt namn, står du inte för vad du skriver?

Svara -   - 18/7-16 23:14 -


Jean

Amen !!! Ärad vare Jesus Kristus våd Gud o Herre !!! Jesu frid

Svara -   - 18/7-16 23:56 -


Eva Englund Andersson

Svar till Hans P Lindblad.

Han heter Nils Sthålberg. Det står i överskriften,Hans P Limeblad!

Svara -   - 19/7-16 00:30 -


Erkki Kanninen

Jag instämmer detta budskap. Och den delen vad som gäller i Finland. Hur man missbrukar Guds ord. Man talar inte sanning som det står skrivet. Våld kriminalitet som finns i dagens samhälle . Skammen har man gjord till ära. Guds dom kommer att drabba länderna. Folk vill inte höra om Gud och Jesus,

Svara -   - 19/7-16 00:55 -


K Josefson

Svar till Hans P Lindblad.

Hans text börjar med FULLA namnet, t o m staden där han bor. Använd en "annan ton" i dina kommentarer, tack!!

Svara -   - 19/7-16 09:35 -


Karin Ström

Håller med er i sak i era inlägg "Eva Englund Andersson" och "K Josefson". Dock, det framgår inte om det är samme "Nils" som upplevt händelsen och som här skrivit om den. Detta kan ju insändarskribenten själv förtydliga.

Jesu frid!

Svara -   - 19/7-16 11:26 -


Conrad Olsen-Utvåg

Jag måste säga mig enig i vart ända ord som här Profeteras. Gud bevara Sverige...!

Svara -   - 19/7-16 13:03 -


Katrina

Svar till Conrad Olsen-Utvåg.

Dags att fasta och be för Sverige!!!

Svara -   - 19/7-16 13:16 -


nils

Vill här presentera den Nils Stålberg som jag citerar. Det är EJ jag,nils som ibland figurerar på Apg.29.

N.Stålberg skriver så om sig själv; "Jag har fått uppleva att när Gud tar ut en person som skall föra hans talan i denna Yttersta tid som vi nu lever i,går Han inte till de Begåvade och kloka och väljer någon.

Ej heller till de skötsamma och fina människorna. Nej,Han går till den som i barndomen var intagen på uppfostringsanstalt,den sämste och mest olärde med bara 4-års skolgång,det Svarta fåret av sju skötsamma syskon.

Gud skall ha Hela Äran för detta sitt val.Han har inga favoriter utan är en 100%rättvis. Sedan jag blev utvald av Jesus Kristus,har jag blivit förvånad över den utrustning Han har gett mig. Allra mest har jag blivit över att jag i Anden har kunnat skåda in i framtiden på ett sådant sätt som jag inte trott vara möjligt för en ovärdig människa.

Gud har sagt att Han är trött på Pratmakare,för att de så gärna vill vara med och Prata och predika Hans ord. Han har dem aldrig i sin han och därför säger Herren;"kan jag heller inte använda dem som Jag vill,utan de predikarsitt EGET BUDSKAP och INTE MITT."

Svara -   - 19/7-16 13:33 -


Sven

Svar till nils.

Det gamla vanliga "GUD HAR UTVALT MIG!"

Hur många har inte sagt detta...

P.S Till och med Ikea-mördaren hade vid ett tillfälle både samtalat med Gud och Moses!?

Svara -   - 19/7-16 13:40 -


Sven S

Svar till nils.

En undran, det är mycket som stämmer med denna pro. Har profetsian sagts eller skrivits ner då vid -86 eller säger han det nu 2016 att han hade den uppenbarelse då ?

Svara -   - 19/7-16 18:19 -


nils

Svar till Sven S.

Profetian skrevs ned i en skrift på 34 sidor, 1986 med rubriken;Jesus Kommer Nu Är Du redo.Nils Stålberg Tryck:Team Offset,Malmö 1986.

Han berättar att då han var på ett gammeldags väckelsemöte för att tala där fick en kvinnlig evangelist profetera direkt till honom.Hon gick ned från predikstolen och lade händerna på Nils och fick budskapet;"Du är uttagen av Jesus Kristus i denna yttersta tid vi lever i att ställa dig helt till förfogande för honom,ty Han vill använda dig till att väcka de sovande kristna ur sömnen så att så många som möjligt kan räddas innan domsperioden över LANDET GÅT I VERKSTÄLLANDE." Nils säger;"jag var oerhört skakad i mitt innersta,jag kunde inte fatta att det var till mig,jag trodde att jag drömde."

Svara -   - 19/7-16 21:48 -


Maria

Tack för ännu ett viktigt inlägg! Det bidrar till bilden av att Sverige ligger mycket illa till; det är ju ganska många som har sett och sagt samma sak om vårt land. Måtte vi lyckas böja oss och helhjärtat be om nåd och förlåtelse!/Maria

Svara -   - 23/7-16 10:24 -


Britt Karin Ludvigsen

Ein velddig spesiell og uvand profeti då detmykje handler om demoonisk påvirkning og kva resultat det gir forlunkne kristne som ikkje lever sitt liv som korsfesta medKristus. Berre Jesu Blod bøyer demonene seg for. Mykje av mtal og heavy rockmusikk er infisert av djevleander og det merkast foreit avguderi av Satan dette er. Vi må bøye våre knær og be Herren ha barmhjertighet med dei fangne og bundne av dette svineriet. Når Herren drar seg tilbake so forsvinner vernet av våre born og unge og dei er lett påvirkeleg. GUD vere takk som har gitt oss som vil ha Hans frelsesverk seier over demonsmakter og styggedommen frå avgrunnen. Eg har fått sett når verkeleg befrielse skjer med mennesker som er ille plaget.Løserkrafta trengs. iblant oss og meir av Herrens H.A. Gudsnerveret og bønn med lovsong driv andemakter på flukt.

Svara -   - 13/8-16 23:26 -


J.J.

De övervann honom genom Lammets blod och genom sitt vittnesbörds ord. Upp 12:11

Ropa på blodet och be alltid om Jesu blods beskydd! Blodet som Jesus utgjöt på Golgata kors och förbundsblodet är så oerhört kraftfullt. De onda makterna tål inte att höra det, de flyr.

Svara -   - 7/12-17 11:29 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Finns Donald Trump i Bibeln?

Dr Michael Brown intervjuar Jonathan Cahn på Sid Roth’s TV program "It’s Supernatural”. 

21

Läs allt!


Israel – det största tidstecknet

Av Mikael Walfridsson 

Israel - Jerusalem - Det största tidstecknet

Om jag skulle markera och framhäva ett enda tidstecken, som utan tvivel pekar på den tid vi lever i och Jesu dyrbara återkomst, så har det med Israel, Jerusalem och det judiska folket att göra. 

2

Läs allt!


Nu uppfylls profetian om Jerusalem

Av Lars Enarson 

Donald Trump erkännande av Jerusalem

Donald Trumps undertecknade dokument av erkännande av Jerusalem som Israels huvudstad

President Trump har uppfyllt sitt löfte i valkampanjen att verkställa den amerikanska kongressens beslut sedan 1995 att erkänna det uppenbara faktum att Jerusalem är Israels huvudstad. 

17

Läs allt!


Intervju med Christer Åberg

Christer Åberg intervjuas av Kjell Gustavsson i Cymbal-TV och sjunger och spelar ukulele sången Imse Vimse Spindel.

5

Läs allt!


Holger Nilsson om det ryska hotet

Kjell Gustavsson intervjuar Holger Nilsson om hans syn på det ryska hotet mot Sverige.

28

Läs allt!


Om judafolket del 2 - Sigvard Svärd

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Om judafolket

Han sade: ´Du ska inte längre heta Jakob utan Israel, för du har kämpat med Gud och med människor och segrat” (kan översättas: ”kämpar med Gud” eller ”regerar med Gud”).

3

Läs allt!


#Metoo-konspirationen


Annons


Hallmansgården Live

Maria & Stefan Hallman sänder live från Hallmansården.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 17 december 2017 kl. 03:25

Jesus söker: Stig!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


När villoläror byggs på grundtexten

Bibelns hebreiska grundtext. jpg

Jag har märkt att de som förkunnar villoläror ofta försöker bevisa sina teser vad en del ord betyder i grundtexten. 

41

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetiskt 2018

2018

Jag undrar helt enkelt om det är någon som har lite insikt om vad som kommer att hända år 2018.

32

Läs allt!


Holger Nilsson om USA:s erkännande av Jerusalem i Ring P1

Holger Nilsson, redaktör för tidningen Flammor ringde P1 och pratade om de olika attentaten på judarna efter USA:s erkännande av Jerusalem.

16

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 345 online! | Sidvisningar idag: 56 845 | Igår: 280 299 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp