643 online! | Sidvisningar idag: 91 718 | Igår: 233 902 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Profetisk syn: Nordens allvarliga läge

Läsarmejl av nils 


Profetisk syn, hösten 1986, angående Nordens allvarliga läge.

Nils Stålberg, Malmö blev väckt klockan fyra på söndagsmorgonen av att han kände att han hade besök i sitt sovrum.

"Jag kände en himmelsk atmosfär för den helige Ande var så mäktig så jag kände som jag var helt bortkopplad från jordelivet.

Då fick jag höra Herrens röst, då Han sa följande:

"Jag vill visa dig det oerhört allvarliga läge som Nordens folk befinner sig i idag, för att du skall föra budskapet vidare. Men säger Herren, världskyrkan kommer inte att tro dig, och inte de religiösa heller. Ty det var de religiösa som korsfäste mig och som har förföljt mina budbärare i alla tider. "

Jag fick se ett stort svart moln på himmelen som förmörkade helt de skandinaviska länderna.

Men molnet var allra svartast över Sverige. Då hörde jag rösten igen och Han sade:

"Synden har tagit överhand här i Sverige och världsanden och likgiltigheten har tagit överhand bland bekännarskaran. "

Då såg jag ur molnet kom massor av demoner, som besatte landet, och jag såg tydligt att de besatte Sveriges TV, Sveriges Radio och Sveriges Video, för att där få grepp på en hel del av människor att få dem fångade av dessa sataniska makter, för de ville inte släppa in Jesus i sina liv.

Jag lade särskilt märke till Videon där demonerna skördade stora vinster genom barnen från avkristnade skolor.

Jag såg särskilt Video-Våldet vara ett sataniskt redskap att skörda mycket stora offer, särskilt inom ungdom och barnen.

Jag såg demonerna besätta sexlitteraturen och snusktidningarna för att där fånga en del omoraliska slavar. Jag såg homosexuella, både män och kvinnor bli besatta av demonerna, och såg hur de lade på dessa homosexuella dödliga sjukdomar.

Jag såg hur demonerna besatte den kristna rock-och popmusiken, och såg hur dessa ungdomar blev förförda av något de trodde var kristet. Men de blev bedragna och lurade på grund av okunnigheten bland dagens fega predikanter som inte insåg faran i tid!

Jag såg hur demonerna gick ut och in i Världskyrkan, på grund av att folket där inte levde under Jesu Kristi blod och Hans kraft. Jag fick i synen se Det Stora Avfallet från den Levande tron på Jesus och Apostolisk Väckelse.

Jag hörde rösten som sade att det Stora Avfallet inom kyrkan måste komma innan Jesus kommer tillbaka. Jag såg Pingstkyrkan, denna en gång så underbara Brudeförsamling, bli lurad att ingå i ett Ekumeniskt Världskyrkoråd med de ljumma församlingarna samt statskyrkan med sin teater.

Jag hörde rösten säga att den största sensationen innan Jesus kommer var Pingstkyrkans samarbete med skökokyrkan. Blev mycket förtvivlad och ledsen över den kyrka jag varit med om sådana väckelser i, då den helige Ande fick bestämma allt inom kyrkan.

Jag frågade Herren hur detta fall har kunnat hända, så strax innan Jesus kommer tillbaka?

Fick då till svar att Kristendom och Politik inte kan förenas, att man kan inte kan tjäna både Gud och Mamon, ty då drar sig den helige Ande tillbaka.

Jag såg i min syn en som skulle gjuta en staty, och undrade över att han använde matjord i stället för grus.

Rösten sade att det är likadant med politik och kristendom.

Statyn föll till marken och det blev samma resultat med kristendomen.

Sedan fick jag se demonerna lägga på människosläktet svåra sjukdomar som cancer som ökade oroväckande så sjukhusen blev överfulla av sjuka människor.

Och jag såg demonerna gå i sällskap med Jehovas Vittnen och Mormonkyrkan och samarbeta med dem för att bedraga och lura svaga människor till att gå förlorade för de inte kände Jesus Kristus.

Hörde rösten säga åt mig, vad demonerna fruktar mest är JESU KRISTI BLOD, ty de är så i GRUNDEN BESEGRADE av Jesus Kristus på Golgata.

I Jesu BLOD är vi skyddade från demonerna och i Jesu namn har vi fått auktoritet över dessa demoner att driva ut dem från människor som är besatta. Ära vare Gud för det!


nils

Läsarmejl


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 18 juli 2016 20:45 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


17 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Karl-Henrik Gyllenberg

Det kan nog vara så att homosexualitet är demoners onda krafter som besätter människa. Vad tror ni?

Svara -   - 18/7-16 22:19 -


Hans Heller

Amen!

Svara -   - 18/7-16 22:40 -


Hans P Lindblad

Varför kan du inte ge hela ditt namn, står du inte för vad du skriver?

Svara -   - 18/7-16 22:54 -


Jean

Amen !!! Ärad vare Jesus Kristus våd Gud o Herre !!! Jesu frid

Svara -   - 18/7-16 23:36 -


Eva Englund Andersson

Svar till Hans P Lindblad.

Han heter Nils Sthålberg. Det står i överskriften,Hans P Limeblad!

Svara -   - 19/7-16 00:10 -


Erkki Kanninen

Jag instämmer detta budskap. Och den delen vad som gäller i Finland. Hur man missbrukar Guds ord. Man talar inte sanning som det står skrivet. Våld kriminalitet som finns i dagens samhälle . Skammen har man gjord till ära. Guds dom kommer att drabba länderna. Folk vill inte höra om Gud och Jesus,

Svara -   - 19/7-16 00:35 -


K Josefson

Svar till Hans P Lindblad.

Hans text börjar med FULLA namnet, t o m staden där han bor. Använd en "annan ton" i dina kommentarer, tack!!

Svara -   - 19/7-16 09:15 -


Karin Ström

Håller med er i sak i era inlägg "Eva Englund Andersson" och "K Josefson". Dock, det framgår inte om det är samme "Nils" som upplevt händelsen och som här skrivit om den. Detta kan ju insändarskribenten själv förtydliga.

Jesu frid!

Svara -   - 19/7-16 11:06 -


Conrad Olsen-Utvåg

Jag måste säga mig enig i vart ända ord som här Profeteras. Gud bevara Sverige...!

Svara -   - 19/7-16 12:43 -


Katrina

Svar till Conrad Olsen-Utvåg.

Dags att fasta och be för Sverige!!!

Svara -   - 19/7-16 12:56 -


nils

Vill här presentera den Nils Stålberg som jag citerar. Det är EJ jag,nils som ibland figurerar på Apg.29.

N.Stålberg skriver så om sig själv; "Jag har fått uppleva att när Gud tar ut en person som skall föra hans talan i denna Yttersta tid som vi nu lever i,går Han inte till de Begåvade och kloka och väljer någon.

Ej heller till de skötsamma och fina människorna. Nej,Han går till den som i barndomen var intagen på uppfostringsanstalt,den sämste och mest olärde med bara 4-års skolgång,det Svarta fåret av sju skötsamma syskon.

Gud skall ha Hela Äran för detta sitt val.Han har inga favoriter utan är en 100%rättvis. Sedan jag blev utvald av Jesus Kristus,har jag blivit förvånad över den utrustning Han har gett mig. Allra mest har jag blivit över att jag i Anden har kunnat skåda in i framtiden på ett sådant sätt som jag inte trott vara möjligt för en ovärdig människa.

Gud har sagt att Han är trött på Pratmakare,för att de så gärna vill vara med och Prata och predika Hans ord. Han har dem aldrig i sin han och därför säger Herren;"kan jag heller inte använda dem som Jag vill,utan de predikarsitt EGET BUDSKAP och INTE MITT."

Svara -   - 19/7-16 13:13 -


Sven

Svar till nils.

Det gamla vanliga "GUD HAR UTVALT MIG!"

Hur många har inte sagt detta...

P.S Till och med Ikea-mördaren hade vid ett tillfälle både samtalat med Gud och Moses!?

Svara -   - 19/7-16 13:20 -


Sven S

Svar till nils.

En undran, det är mycket som stämmer med denna pro. Har profetsian sagts eller skrivits ner då vid -86 eller säger han det nu 2016 att han hade den uppenbarelse då ?

Svara -   - 19/7-16 17:59 -


nils

Svar till Sven S.

Profetian skrevs ned i en skrift på 34 sidor, 1986 med rubriken;Jesus Kommer Nu Är Du redo.Nils Stålberg Tryck:Team Offset,Malmö 1986.

Han berättar att då han var på ett gammeldags väckelsemöte för att tala där fick en kvinnlig evangelist profetera direkt till honom.Hon gick ned från predikstolen och lade händerna på Nils och fick budskapet;"Du är uttagen av Jesus Kristus i denna yttersta tid vi lever i att ställa dig helt till förfogande för honom,ty Han vill använda dig till att väcka de sovande kristna ur sömnen så att så många som möjligt kan räddas innan domsperioden över LANDET GÅT I VERKSTÄLLANDE." Nils säger;"jag var oerhört skakad i mitt innersta,jag kunde inte fatta att det var till mig,jag trodde att jag drömde."

Svara -   - 19/7-16 21:28 -


Maria

Tack för ännu ett viktigt inlägg! Det bidrar till bilden av att Sverige ligger mycket illa till; det är ju ganska många som har sett och sagt samma sak om vårt land. Måtte vi lyckas böja oss och helhjärtat be om nåd och förlåtelse!/Maria

Svara -   - 23/7-16 10:04 -


Britt Karin Ludvigsen

Ein velddig spesiell og uvand profeti då detmykje handler om demoonisk påvirkning og kva resultat det gir forlunkne kristne som ikkje lever sitt liv som korsfesta medKristus. Berre Jesu Blod bøyer demonene seg for. Mykje av mtal og heavy rockmusikk er infisert av djevleander og det merkast foreit avguderi av Satan dette er. Vi må bøye våre knær og be Herren ha barmhjertighet med dei fangne og bundne av dette svineriet. Når Herren drar seg tilbake so forsvinner vernet av våre born og unge og dei er lett påvirkeleg. GUD vere takk som har gitt oss som vil ha Hans frelsesverk seier over demonsmakter og styggedommen frå avgrunnen. Eg har fått sett når verkeleg befrielse skjer med mennesker som er ille plaget.Løserkrafta trengs. iblant oss og meir av Herrens H.A. Gudsnerveret og bønn med lovsong driv andemakter på flukt.

Svara -   - 13/8-16 23:06 -


J.J.

De övervann honom genom Lammets blod och genom sitt vittnesbörds ord. Upp 12:11

Ropa på blodet och be alltid om Jesu blods beskydd! Blodet som Jesus utgjöt på Golgata kors och förbundsblodet är så oerhört kraftfullt. De onda makterna tål inte att höra det, de flyr.

Svara -   - 7/12-17 11:09 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

1

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

37

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

39

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

4

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

63

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, onsdag 17 oktober 2018 kl. 13:21

Jesus söker: Antonia, Toini!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

6

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 715 223 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 949 bloggartiklar, 90 846 kommentarer och 59 028 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp