851 online! | Sidvisningar idag: 185 311 | Igår: 195 434 |

www.apg29.nu

Annons

Misi misionaris di Filipina dina bulan Séptember

Maca Surat ku Jorgen Milton 

Nalika kuring genep taun ka pengker nu mimiti ngadatangan Ati-jalma ti Filipina, teu bisa percaya cinta bakal dibere jalma ieu. 

0

Läs allt!


Lalaki, anjeun teu babi!

Mairan ku Katrina 

Lalaki, anjeun teu babi!

Gambar: Aftonbladet. 

Lalaki asalna ti babi, éta kudu bener sabab nyebutkeun di Aftonbladet.

3

Läs allt!


A glimpse kana tribulation nu

Ku Mikael Walfridsson 

Sundial di pasir

Lamun omongan Kami ngeunaan ngilu kuli, éta téh bener nu nyiapkeun sarta bewara ka nu mana Kitab Wahyu prédiksi. 

5

Läs allt!


100 mobil dibeuleum di sababaraha kota - nyinggung térorisme

kahuruan mobil di Gothenburg

Frölunda Torg di Gothenburg dina Senén peuting. Gambar: Zagros Hama. 

Mobil disetel dina seuneu di sababaraha tempat di daerah Gothenburg, tapi ogé di Trollhättan, Lysekil na Falkenberg. Ngeunaan 100 mobil geus dibeuleum di wewengkon.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

21

Läs allt!


Naha perlu nikah?

Naha balik meunang nikah?

Naha perlu nikah? Nyaeta ka gaduh sex atanapi anu aya Tujuan gedé?

15

Läs allt!


Anjing ngagaduhan iket - kapaksa asup tur bukti identitas

Hiji anjing narima pakét ti PostNord

Gambar: Aftonbladet. 

Anjing Chaya éta hiji pakét dina mail ti Inggris. Tapi mun meunang iket éta anjing sorangan kungsi meunangkeun éta, némbongkeun idéntifikasi jeung asup kalawan paw na nu kungsi warna kalawan Pad tinta.

30

Läs allt!


Lalaki, anjeun moal ucing!

ucing

Sababaraha taun ka tukang kuring nempo dina TV web Aftonbladet urang wanoja ngora anu mikir manéhna ucing. 

10

Läs allt!


Ulah ngahurungkeun deui Sodong

Sodong jeung Gomorrah

Pisan ieu disimpen ti kotana dosa Sodong nalika anjeunna diculik ku tentara. Tapi sanggeus Abram geus diintervensi na rescued Lot jeung kulawargana jeung jalma sabab balik ka kota dosa. sobat: Anjeun teu kudu ngaktipkeun deui Sodong sanggeus anjeun geus disimpen. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Kecap tina toko buku Kahirupan urang diimbuhan ku pustaka Katolik

Maca Surat ku Pelle Lindberg 

Taya dewa sejen ku Arne Imsen

Buku "No dewa sejen" geus dijual leuwih ti Kuring kungsi ngimpi. Édisi kahiji nyaeta ayeuna kaluar. 

39

Läs allt!


Anjeunna saw Stephen Hawking di naraka na setan serangan on pastor

Maca Surat ku Nils 

naraka

Isuk of 15 April 2018, abdi mimiti, Cesar Sandova Honduras, nyembah Pangeran na beurang. 12 kuring nempo Gusti mimiti némbongkeun kuring perkara anyar. Ngira yén Gusti bakal neruskeun némbongkeun leuwih ti Karajaan Sawarga, tapi teu kitu. Nalika Gusti nyandak roh abdi tina awak, tapi waktos ka tempat siksa.

146

Läs allt!


Naon Creator hébat kami boga!

Kudu ditempo! Lalajo video ieu luar biasa némbongkeun hébat sarta kuat Creator Allah!

3

Läs allt!


Naon ngajadikeun maling teh?

Tjiven

"Salaku anjeun bakal ngarti yén lamun nu boga imah terang lamun peuting maling datang, teras anjeunna bakal tetep jagjag teu ngijinan saha peupeus kana imahna."

8

Läs allt!


Dina lampu sumping homo teh kaluar

Dina lampu sumping kaluar

A poignant, pamikiran-provoking dokumenter dina Surga TV7, dimana professional babagi wawasan maranéhanana jeung urut homoseks ngabejaan ngeunaan diri, ngeunaan kabagjaan jeung duka na encounters-ngarobah hirup.

10

Läs allt!


pulitikus tur bapa barudak leutik ditahan di Libanon Swedia

Jibril MARAWGEH 

Pikeun ampir sabulan, Roni Doumit, hiji politikus Siria Christian Swedia sarta bapa barudak leutik, kungsi ditahan di Libanon anu jelas. 

4

Läs allt!


Annons


Konsékuansi kawin homo di Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Ningali dokumenter harrowing "The konsékuansi kawin homo di Massachusetts 'dina Surga TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg masih boast ngeunaan Yesus

Christer Åberg - The blogger anu boasts ngeunaan Yesus

Chris mangrupakeun blogger dipikawanoh diantara duanana Kristen jeung non-Kristen di Swédia. Anjeunna nawarkeun Yesus di respon kana masalah sosial sarta pribadi ayeuna. Awewe nu boga imah téh Daniela Persin.

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, fredag 17 augusti 2018 kl. 23:06

Jesus söker: Verner, Valter!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Christer Åberg di Apg29 TV

Christer Åberg di Apg29 TV.

Kalawan hartosna basajan Kuring geus dipigawé dina pangkeng abdi kana studio TV! Kumaha nu mungkin?

2

Läs allt!


Senaste kommentarer

Nils: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Mikael: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Lena Henricson: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Nils: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Johan: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Katrina: Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Lasse: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

SAS: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

SAS: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Bengt: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Bengt: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Bengt: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Leif Boman : Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Lasse: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Alf: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Nils: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Lena Henricson: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Bengt: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Lasse: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Karl Håkan Sandell: Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa


Ayeuna anjeun gé ngadéngé! - Apg29 ku Christer Åberg

Ayeuna anjeun gé ngadéngé! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg maén jeung nyanyi jeung ngawangkong ngeunaan Yesus tur Apg29.nu.

0

Läs allt!


The gelap kareueus nu

The warni poék

Claphaminstitutets ngalaporkeun on sombong éta. 

Bangga showcases hiji dangong satuju kana narkoba, sadism, nyeri jeung prostitusi.

13

Läs allt!


A pandang lega

Maca Surat ku Daud B 

Timer centering éta da'wah ngerakeun of Yunus di Perjanjian Old. Anjeunna lolos panggero Allah, tapi robah pikiran na di tukang sanggeus rupa setbacks. ngewa na ti Allah éta ngeunaan anjeunna biaya hirupna. Tapi najan anjeunna tungtungna tuh naon Gusti paréntah Pangéran, jadi sikep nya timer dipuseurkeun.

9

Läs allt!


Aftonbladet appalled yen nikah teh rugbi of a lalaki sarta awéwé

Aftonbladet appalled yen nikah teh rugbi of a lalaki sarta awéwé

Gambar: Aftonbladet.se. 

"Kroasia, Bulgaria, Latvia, Lituania, Polandia, Slowakia jeung Makédonia mibanda malah konstitusi nu nangtukeun nikah salaku rugbi ti lalaki sarta awéwé, atawa wording konstitusional séjén nu nyegah nikah sarua-kelamin," nyerat Aftonbladet dina kaayaan sieun murni.

145

Läs allt!


Pikeun taat ka Yesus - Theo jeung babaturanana

Pikeun taat ka Yesus - Theo jeung babaturanana di Surga TV7.

4

Läs allt!


kahuruan judgment Swedia ngebom Allah?

A pesawat JAS geus dibom seuneu leuweung di Trängslet di Dalarna. 

22

Läs allt!


Éropa bakal nampa 159 juta migran ku 2025, nurutkeun laporan PBB

Krisis migran rencanana?

Gambar: voiceofeurope.com. 

Éropa bakal nampa 159 juta migran ku 2025. Ieu wangsit dina laporan PBB ti 2000.

113

Läs allt!


artikel tiruan ngeunaan sombong tina Apg29

Artikel dina Apg29 sombong hacked na palsu

Hiji artikel dina sombong tina Apg29 ieu hacked na palsu 2017. 

Dina sababaraha kali, éta Apg29 hacked dina 2017. loka Blog ayeuna boga ampir 17 000 barang, jadi éta gampang kantun hiji artikel nu ancur sarta hacked lajeng.

7

Läs allt!


Nubuat tina seuneu tina revival Swédia

Maca Surat ku Nils 

nubuat

Gambar: varldenidag.se. 

Tungtungna! A Kecap harepan PANGERAN, lamun seuneu tina revival leuwih Swedia! 

29

Läs allt!


Nelepon kana kuring dina poe gangguan

Maca Surat ku Katty 

panonpoé haneut

Kuring ngarasa yén urang kedah neneda keur korban anu geus diungsikeun ti imahna. Yen aranjeunna dibere nyaho Yesus tur boga hubungan pribadi sareng anjeunna, maranéhanana disimpen! 

5

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 441 277 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 774 bloggartiklar, 87 230 kommentarer och 57 622 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp