734 online! | Sidvisningar idag: 107 840 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Propaganda dlùth-chruinneas Schematic càirdeil riaghaltais san t-Suain

Reader Mail le AJ 

Tha seo inntinneach, a-nis a 'ruith a' Metro pàipear-naidheachd a-mach le an teachdaireachd (an duilleag aghaidh, agus làn sgaoileadh) gu poileataigeach saidheans ag ràdh gu bheil a Annie Lööf gheibh an ath oidhirp a chruthachadh riaghaltas agus a bhith na Phrìomh Mhinistear air an t-Suain.

Gheibh mi stamag ghoirt, gu h-àraidh a 'beachdachadh air an t-strì a tha an t-Suain mu co dhiubh a bu mhotha a bu chòir a bhith an t-Suain no ma bi globalist riaghaltas. A globalist bh 'mhodail tha cèin cumhachdan airson a rèir a' Chlàr Gnothaich ro 2030. 

Mi a 'fàs barrachd is barrachd Trilateral cinnteach gu bheil an Coimisean, an Bilderberg Group agus an AE agus tha e air cùl a' gheama a thaobh mar a tha an t-Suain a bhith air a chumail fo smachd.

Mhothaich mi cuideachd artaigil ann Omni naidheachdan an aplacaid a tha ag ràdh gu bheil 77 sa cheud de na Suaine daoine riaraichte le ballrachd san AE.

Tha na nithean sin agus mòran a bharrachd a dh'fhaodadh a bhith air a cheannach gus an propagate agus ag ullachadh agus a chruthaicheas deagh-ghean am measg Suainich.

Chan eil seo na daoine a tha sinn a 'sabaid, ach an aghaidh aingidheachd spioradail ann an àitean àrda ag obair aig àrd-astar a bhith ag ullachadh an t-slighe airson a' Antichrist.

Tha sinn fhathast a Guidheamaid airson an t-Suain.


AJ

Reader Mail

Articles agus bhideothan a tha air a dhèanamh le eile a bharrachd Apg29.nu dòcha gum bidh beachdan blog làraich nach eil roinn.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 17 October 2018 13:27 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


16 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Maritha

Absolut, så tror jag det förhåller sig. Det finns större spindlar med i nätet.Annie är fast i det, märks tydligt för den som är vaken.Antikrist ande är å färde.Nu väldigt märkbart,för den som är vaken i anden

Sverige måste upplysas,människor går förlorade.Vakna upp vi som tror på ett blodtvaget Sverige,och be för Vårt land.Det är bibliskt att be för landet och landet ISRAEL att inte förglömma.

Bed att mörkret avslöjas det som A L styrs av.

Och

Många präster/män i Sv.kyrkan samt även i kristna sammanhang/församlingar är i hemlighet med i frimurarna i Sverige,det är därför det saknas starka trosfyllda män och det som bromsar väckelsen i vårt land.Vi borde ha levande församlingar i varje litet samhälle.Det har bara gått bakåt. Ungdomarna som växer upp och ska t över vårt land,behöver föredömen och Jesus.Bed Bed Bed Bed Bed att församlingar blir till på varje ort,dit de troende kan komma för att få höra om det glada budskapet Jesus Kristus ,världens Frälsare, samt bli Hans lärjungar,samt tillhöra den stora familjen och inte leva för sig själv.

Inget ont om Annie men det hon står upp för har vi emot. Vi strider inte mot kött och blod,utan mot andevärldens furstar och väldigheter.

Vi har en stor Gud vi tror och ber till.Han som har skapat himmel och jord, dig och mig. Han är Härskarornas Herre och världens Frälsare.Jesus Kristus.

Glöm inte heller ISRAEL

Gud välsigne dig

Svara -   - 17/10-18 15:08 -


Karl Håkan Sandell

Det är något sjukt denna stenhårda propaganda som bedrivs i Sverige, att man absolut inte får ha något med Sverigedemokraterna att göra. Och vi ser Anni Lööf som en av de starkaste i den här kampen mot SD,

Man kan från olika partier ge avkall på alla sina hjärtfrågor verkar det som bara men kan utesluta SD från allt politiskt inflytande. Det är inte ett friskt beteende. Det man beskyller SD för är de inte.

Och det som är ännu mera sjukt är att hela vänsterblocket samtidigt gör allt för att stödja Hams och Fata mfl i deras strävan att utplåna israel. Man sänder pengar till de som har mördat Judar. Ja Hitler skulle applådera om han såg vad man gjorde från vänsterhåll och Margot Wahlström i Sverige.

Och samtidigt har man lyckats få alla att tro att det är SD som är brunskjortor. Att det är SD som är en Hitler som vill utplåna Judar, det är ju vänstern i vårt land som står för den Politiken.

SD är det parti som stödjer Israel, som vill flytta Ambassaden till Jerusalem och upphöra med allt stöd till Hamas och Fata.

Man blir förvånad att man så totalt lyckats maskera sitt eget falska Israel hatarpolitik och få nästan hela Sverige att titta höger ut när det är vänstern man ska fördöma för Israel hat idag.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 17/10-18 15:34 -


Eva Svensk

Håller med dig Karl Håkan.Tyvärr är det inte många svenskar som förstår det som händer i riksdagen.Det är miljardärer som styr FN idag och med okulta krafter.Själv avslöjade jag lögnen att över 70% svenskar vill att vi ska vara med i EU.De jag umgås med är emot.Kan förstå att många som inte är frälsta tar den här "livlinan i den här oron som vi lever med i vårt land.Enligt Jesus är den väg de går bred och den väg är smal som leder till livet och det är FÅ som finner den.Angående agenda 2030 så är det inte bara Annie Lööf utan även Jan Björklund och Stefan Löfven som är inblandade i den.Så undrar jag förstås om EU är viktigare än Sverige just nu för Stefan Löfven?

Vi får be med all den kraft vi fått Att de andemakter som vill styra vårt land ska krossas.Och så får vi Tacka vår himmelske Far som har all makt i himlen och på jorden IJesu Kristi Namn.

Svara -   - 17/10-18 17:47 -


Calle

Jag tror det bir en regering med C, MP och FP som tolereras och släpps fram av tillräckligt många partier från vänster och höger i riksdagen, och med Annie L som statsminister.

Jag tror även att allt detta är bestämt redan innan valet! Talmans rundor, sondering hit och dit är bara ett spel för galleriet för att vi i allmänheten skall tror att det är en demokratisk process kring det hela. En antikristlig världselit grupp har redan dragit upp linjerna för det hela, för att nuvarande politik skall kunna fortsätta.

Svara -   - 17/10-18 18:09 -


Alf

Det som behövs är att Gud reser upp en standard mot ondskan, en enad församling som älskar Jesus Kristus över allt annat och som går i Guds kraft. Som uppreser de döda och botar de blinda! Då behövs ingen diskussion.

Och det tror jag Gud gör just nu, även om det bara börjat. Och det avfallna religiösa systemet kommer hata denna lilla levande församling som går framåt i Jesu namn. Men inget kan stoppa Guds kraft. Och jag tror många kommer bli frälsta för evigheten.

Svara -   - 17/10-18 18:30 -


Christer Åberg

Svar till Calle.

Jag tror det bir en regering med C, MP och FP som tolereras och släpps fram av tillräckligt många partier från vänster och höger i riksdagen, och med Annie L som statsminister.

Ett år innan valet kunde man läsa i tidningar spekulationer om att Annie Lööf skulle bli statsminister.

Hur det än förhåller sig så är det något märkligt som sker i vårt land.

Vi måste verkligen fortsätta be och evangelisera vårt land ännu mer frenetiskt!

Svara -   - 17/10-18 19:04 -


Roger T. W.

Sverige är ett experimentland. Jag tycker det är värre här än på kontinenten. Valet var ett ödesval, som Lars Enarsson sade, och det är bara att fortsätta knäppa händerna. Blir Annie Lööf statsminister? Gud hjälpe oss. Jag ser inte antikrist, men möjligen hans förtrupper. Pengarna härskar och alla sunda krafter körs över.

På en amerikansk sajt läser jag om ett konstigt danskt lagförslag. Den som stödjer Ryssland kan få 12 års fängelse. Kan det stämma? Det är dags för hemförsamlingar i dessa konstiga tider. Allt är inte bra i Ryssland, men åsiktslagar? En tysk pastor skrev under kriget att han inte reagerade när kommunister och judar fängslades och att ingen försvarade honom när han greps.

Svara -   - 17/10-18 22:12 -


Marinel

jag tror Sveriges kristna behöver vakna, ordentligt

Svara -   - 17/10-18 22:21 -


Lena Henricson

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 !!!

Svara -   - 17/10-18 22:28 -


Tomas N

Jag tror absolut att de styrande i den världsliga skuggregeringen(bilderberggruppen,trilateral Commission,, etc ) planerat att använda Annie Lööf,precis som de planerade och använde Reinfeldt. Men det finns ett glapp i att inte alla lyder exakt,det finns fri vilja och även om det demokratiska systemet har korrumperats myckat bl a av media ,så kan utfallet bli ett annat än vad d styrande önskade.

Som exempel så tror jag att David Cameron plöstigt ansågs som illojal eller inte fyllde alla syften då Panamaskandalen hade tydliga tecken av en "läcka/skandal" som verkade riggad för att uppnå ett syfte. Theresa May tycker jag verkar vara en klart sämre ledare ,trots kristen tro och att hon nog är en god människa.

En ledare måste stå pall för hårt tryck och särskilt ledare för större nationer.

Det som ger mig tröst och som jag tror kan vara en uppmuntran till alla är att jag tror vägen till att söka Gud ofta kan finnas i längtan efter ett rättfärdigt ledarskap för nationerna.

För jag anar att i allt som sker så spelar allt mindre roll då Gud har förutbestämt vissa saker och att det inte går att stoppa en värld som blir allt sämre.

Jag är alltså övertygad om att Guds folk skall sträva efter den goda ordningen och gott liv just för att vi aldrig slutar att vittna om den gode Guden och Hans goda skapelse.

Trots att vi inte sätter vårt hopp till denna världen,men för de som inte känner Gud så verkar vi ändå för den goda ordningen i världen

Som jag ser det så verkar djävulen som allra mest lömskt och med störst resultat i förförelse och där människor blir lurade. Annie Lööf representerar för mig en sådan person som verkligen är lurad. Ofta ,som t e x med Obama förför djävulen med stora svulstiga planer och drömmar om makt eller att förändra världen. Feminismen och liberalismen är väldigt verksam i denna tid.

Och centern är inte en uttalad del av den nyliberala rörelsen globalt ,som liberalerna är och det är därför Annie Lööf har potentialen att ta märkliga beslut och få en position eller fylla en roll i dagens situation som är mycket större än vad hon själv har koll på.

Detta i kombination med en f d svetsare/fackförbundsledare som fullkomligt och utan minsta ödmjukhet menar sig var lämpad och att med glädje leda Sverige som om det vore hans eget.

Både stora Gudsmän som t ex Abraham och andra som tjänat den onde har starka personliga drag som har att göra med kärleks och familjelivet. Man skall inte döma folk för deras gärningar,för vi gör alla fel och det finns nåd från Gud att få.

Men t ex Macron som gifte sig som ung med sin 20 år äldre lärarinna eller Löfven som uppvaktade sin hustru då hon var redan var gift lämnar inget gott vittnesbörd i mina ögon. Det säger något om karaktären och ambitionen.

Vi får fortsätta att be för regeringsbildandet

Svara -   - 17/10-18 22:42 -


Katrina

Svar till Lena Henricson.

Jag 🙏🙏🙏

Svara -   - 17/10-18 22:52 -


yvonne

Jag upplever också att det är något som inte stämmer med Annie Lööf, hon är lurig, förförd av den onde. Med tanke på hennes medlemskap i Trilaterala kommissionen som gör allt för att backa upp henne, så att hon kan bli Sveriges statsminister, då är ju verkligen demokratin i fara. A L är ingen demokrat, med tanke på hennes otrevliga och antidemokratiska sätt att bemöta övriga partiledare, t ex J Åkesson. Trilaterala kommissionen i sin tur ,tror jag, ingår i en större organisation, Illuminati. Det är samma typ av elit som toppstyr världsordningen, dvs styr världen mot en global enhet, där alla nationsgränser suddas ut! Dessutom har man eget Testamente! Kolla deras hemsida, denna länken! https://www.illuminatiofficial.orghttps://www.illuminatiofficial.org

yvonne

Svara -   - 18/10-18 00:27 -


David B

Att det i världen förekomner konspirationer och hemliga agendor är inget att förundras över, även där det är sk demokrati.

Däremot, i församlingen. Där förekommer också hemliga agendor genom vilseförda personer eller medvetet vilseledande personer, vilket har sin rot i motståndaren själv - djävulen. Ett av hans främsta attacker mot församlingen är att få oss att göra allt möjligt förutom det vi är kallade att göra - predika evangelium utanför kyrkorna. Detta är inget skämt eller teori, det är ett faktum.

Låt oss bry oss om de dyrbara själarna runtomkring oss.

Svara -   - 18/10-18 08:14 -


Erik S

Det är tyvärr mycket som smyger sig in i församlingarna och en hel del av det är väldigt subtilt. Det gäller att vi är vakna och i samklang med DHA, annars blir vi lätt lurade.

Vill här påminna om vad Daniel Alm, pingstledaren har sagt " (1) Jag ber om, ett svenskt politiskt ledarskap, med inklusivt tänkande. Om ett samhälle som är fyllt av tillit i stället för misstro. (2) Om ett Sverige som inte isolerar sig, från den omgivande globala utmaningen. (3) Om ett samhälle där vi inte ställer grupper mot varandra, utan med respekt kan se, varandra i ögonen och faktiskt se att varje människa, är en älskvärd individ" slut citat.

Vad antyder detta? kanske har det en dubbel innebörd. Särskilt dessa 3 uttryck som man reagerar på. Vi ska alltså acceptera det som sker i Sverige. Vi ska inte protestera eller ha avvikande uppfattning. Vi ska fortsätta på den inslagna vägen, med accepterande av islams invandring, genuspedagogik, hbtq, radikalfeminism, massmedia som ljuger och förvränger nästan allting, m.m, m.m alltså PK-reglerna skall fortsatt gälla. Ställer sig Alm på globalisternas sida,eller?

Vi kan också konstatera att pingst är med i SKR och har förbundit sig att ta hänsyn till RKK:s synpunkter. Man accepterar alltså Charta Oequmenia med enhet i Europa (EU) och dialog med islam. Vi har också Agenda 2030 detta hemska dokument från FN, som stora delar av kristenheten i Sverige idag tar hänsyn till! Sveriges nätverk för Agenda 2030, heter Concorde, och där ingår Svenska Missionsrådet.

Vi kan vidare konstatera att, förra ledaren för pingst P Hörnmark, har varit med nere i Vatikanen och "krökt rygg" för Påven. (Jodå, det finns bilder på det) Om nuvarande ledaren Alm varit ner i Rom, vet jag inte. Hörnmark har också gjort en del märkliga uttalanden, men det lämnar vi därhän, eftersom han inte längre är ledare för pingst. (Dock är han numera Europaledare)

Svensk kristenhet är i dag tydligen kraftigt uppbunden till RKK och deras åsikter, däribland pingst. Skall man se Alm:s uttalande i ljuset av detta? Eller vad menar han. Tyvärr så blir förtroendet för pingst och Alm inte större av såna uttalanden.

Att läget är allvarligt i våra församlingar, är ingen överdrift. Vi behöver verkligen gå in i bön för vårt land och folk. Och att slumrande ljumma församlingar vaknar upp och ser vart vi är på väg. Tack och lov finns det positiva undantag, där Herren och DHA får verka. Det ska vi be att det blir mer av! Vi ska också be för våra politiker, där pågår ett märkligt spel. Det är helt uppenbart, att något inte stämmer.

MVH

Svara -   - 18/10-18 12:14 -


Lars-Göran Rönnberg

Det är så rätt, Karl-Håkan Sandell!!

Denna Annie Lööf som direkt efter valet talade om att nu behövs att vi "sänker tonläget och är ödmjuka"........!!

Det gäller visst endast alla andra.

När hon sedan tycker att "Sverige behöver en handlingskraftig och ansvarsfull regering som genomför konstruktiva lösningar på de stora problem Sverige står inför" känns det bara som en del av hennes många floskler.

Svara -   - 18/10-18 12:15 -


Bengt

Det kan vara så att imsens bok Inga andra

Gudar inte köps in på många håll

Den kanske är för obekväm

Svara -   - 18/10-18 12:37 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?An Tiomnadh am fear a gnè atharrachadh gu nèamh?

transsexual

Am bi na daoine a-steach do nèamh a tha air atharrachadh gnè tro obair-lannsa?

7

Läs allt!


Crìosdaidhean gan geur-leanmhainn barrachd na riamh

Dorsan fosgailte World Watch List 2019

Image: dorsan fosgailte. 

Dorsan fosgailte gach bliadhna a 'Cruinne Watch Liosta de Chrìosdaidhean a' sealltainn geur-leanmhainn a 2019 a tha a 'bhliadhna a bu mhiosa a-riamh. Tha e fada as doirbh bliadhna bho thòisich an clàradh.

13

Läs allt!


Peacaich?

caraidean

Reader Post by David Billström Iosa e ar prìomh dhleastanas modail a ruighinn a-mach gu daoine nach eil na creidmhich. Nuair a choisich Iosa air an talamh, bha fhios aige dè bha a 'dol air adhart ann na daoine a thàinig d'a ionnsuidh. 'S e an aon rud an-diugh.

2

Läs allt!


A cheusadh McJesus taigh-tasgaidh ann an Israel

Ceus McJesus

Dealbh: SVT. 

Gearainean ann an Israel an aghaidh Jani Leinonen "obair-ealain" McJesus 'sealltainn a cheusadh Raghnall MacDhòmhnaill.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Tha undesired - Pàirt 17

Christer Åberg Cuiribh fàilte

Nis tha mi a 'leantainn oirnn le m' crathadh agus meas a sreatha bho m 'òige. Tha an sgeulachd Meudaichidh ann an dèinead agus fiù 's nas inntinniche. Nithean glè inntinneach agus beireachdainn earrann a-nis na laighe air adhart.

0

Läs allt!


A sàmhchair Iosa - Tha am fear a mharbh Dia guth - Pàirt 6

saighdear Ròmanach

Hans Jansson, Uppsala Herod Antipas ar coinneachadh a-rithist anns an sgeulachd às a 'Bhìoball. An turas seo bidh ea 'seasamh an làthair Iosa. Bha e an uair sin a bhith trì bliadhna bho Iain Baiste aig Dì-cheannadh.

2

Läs allt!


Evil liosta - Tha am fear a mharbh Dia guth - Pàirt 5

saighdear

Le bhith a ' Hans Jansson , Uppsala Tha rudeigin "tapaidh" agus olc Herod gnìomhan ann an co-theacsa a tha sinn a 'toirt iomradh air. Tha sin a 'toirt dhomh gus ciod a tha sgrìobhta ann an leabhar Genesis.

5

Läs allt!


Kristin fàisneachd a tha fìor le ar n-ùine

- Fàisneachd mu deireadh amannan!

Tha an seann fàisneachd bho na 1800an a 'bruidhinn mu Iosa gus sealltainn suas anns na beanntan anns an t-Suain anns na làithean mu dheireadh, agus an uair sin air a' bheinn airson a h-uile fhaicinn!

13

Läs allt!


"Beannaicheadh ​​Dia casg-breith agus United States of America"

Reader Mail le Nils 

Casg-breith - Mom

Tha boireannach a bha a-nis air prògram Netflix Air far a bheil i a 'pàigheadh ​​na cìse gu casg-breith, agus a' crìochnachadh leis na faclan: "beannaicheadh ​​Dia casg-breith agus United States of America", agus a 'seinn agus dannsa air a shon.

38

Läs allt!


Ann an ifrinn, cràidhichte peacaich

Ma tha thu a 'dol gu ifrinn, tha thu a' fulang. Sin dè Hell airson. Dìreach mar am fear beairteach ann an Luke 16, gheibh thu a 'fulang ann an lasraichean. A h-uile pheacach a dhol gu ifrinn, agus thèid iad sin a bhith air fulang.

102

Läs allt!


Newborns tha mar-thà an 'ex'

Newborns tha mar-thà ex

Dealbh: glacadh-sgrìn Facebook. 

Luchd-còmhnaidh ann an New York City a-nis aca atharrachadh gnè gun teisteanas meidigeach. A bharrachd air sin, faodaidh iad eadhon aca atharrachadh leanaban a gnè.

5

Läs allt!


Ma tha thu a rugadh ann an corp ceàrr, faodaidh sibh a bhi air a bhreith a-rithist

Loui Sand

Dealbh: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, is a Swedish ball-làimhe rionnag a-nis a 'stad a bhith a' cluich ball-làimhe a sgrùdadh airson gnè dysphoria. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tapadh Satan brosnachadh

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Tapadh Satan brosnachadh

Picture: Bho TV4. 

Price airson an Cleasaiche as Fheàrr a chaidh a actair Christian Bale anns an fhilm Iar, a taing a bhrosnachadh: Satan.

43

Läs allt!


Naidheachdan America mu dheidhinn an t-Suain: Microchips implanted airson airgead rianachd san t-Suain

Reader Mail le Nils 

meanbh-sgealbag

Ann an Stockholm, an t-Suain, tagh 1000 gus a thaghadh le Thighinn beag Microsystems. Chips implanted fo an craiceann.

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tha a dhèanamh le Islam

Tha a dhèanamh le Islam

Reader Mail le Stefan Eliasson Anns an dòigh seo tha e a 'mìneachadh carson a gnìomhan. Louisa agus Maren eil choimeas, o chionn ghoirid fhuair e mòr-uaigh le 34 Crìosdaidhean a dhì-cheannadh ann an Libia.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Antichrist smachd ann an Sìona

Antichrist smachd

Le Holger Nilsson Tha a-nis da-rìribh ann an Sìona urrainn chuid as motha 's dòcha nach eil a thoirt a-steach - tha e siostam smachd dòcha gun duine air a bhith comasach air smaoineachadh.

37

Läs allt!


Muslamaich a 'glanadh suas an dèidh na Bliadhn' Ùire oidhche, ach chan eil seo Islam

Muslamaich a 'glanadh

Picture: svt.se. 

Muslamaich sgioblachadh sràidean Gothenburg an dèidh na Bliadhn 'Ùire oidhche tha càil ri dhèanamh le Islam. Tha an co-dhùnadh agam a ghabhail oir tha e daonnan a chuala "chan eil seo Islam" an dèidh fuilteach Muslamach ceannairc - eadhon ged Muhammad an dà chuid a dh'òrdaich agus a dhèanamh a-mach ceannairceach acts ann an ainm Allah.

2

Läs allt!


My slàinte - Christer Åberg

Lifebuoy

Nuair a thug e dhomh, a sheas agus a 'labhairt le aon de na ceannardan ann an Pentecostal eaglais aig an doras a-steach air an robh Dòmhnall. An uair sin dh'iarr e air: "A bheil thu ag iarraidh a bhith sabhailte?" Ged Cha robh fhios agam dè a bha seo airson an rud a thuirt mi ...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 16:21

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Tha iad airson a thàinig Mars ach nach eil a 'siubhal chun na gealaich

Musk agus Mars

Picture: di.se. 

Electric chompanaidh chàraichean Tesla-stèidhidh agus Ceannard Elon Musk an dùil a chur air daoine eile gu Mars agus a bruadar de thuineachadh a 'phlanaid. 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Co-sheòrsachd agus dàimhean co-sheòrsach - Stefan Gustavsson

Dè a tha am Bìoball ag ràdh mu dheidhinn co-sheòrsachd? Teacsan a 'Bhìobaill agus argamaid reusanta a soilleireachadh ann an glè dòigh bhunaiteach, ann an òraid fìor mhath le Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Ma dh'fheumas tu eòlas mòr a bhith sabhailte?

Saved gu nèamh

A chaochladh nach urrainn thu a bhuannachadh daoine eile airson an Iosa Criosd. Uime sin, tha e cudromach fios a bhith agad dè tha anns a 'Bhìoball agus mar a thèid a shàbhaladh. Tha am Bìoball ag ràdh gum bu chòir dhuibh fios gu bheil a 'bheatha mhaireannach. Ciamar as urrainn dhuinn fios a seo? 

4

Läs allt!


Fhuireach nach eil, a-riamh, agus nach pòsadh a bhith

1495636808-uan-brollop.jpg

Gus gabhail ri na com-pàirtichean ag ràdh gu bheil caidrich le chèile, tha e an aon rud gu bheil thu pòsta ri chèile. Ach chan e seo co-chòrdail ris a 'Bhìoball.

4

Läs allt!


Bible beathaichean

Bible beathaichean

Robh fhios agad gu bheil a 'Bhìobaill a' bruidhinn mòran mu na beathaichean? An seo tha mi fada liosta de mhòran de na beathaichean anns a 'Bhìoball agus cuid de mheanbh-bhiastagan le Bible iomraidhean! Chan eil a 'mealtainn!

2

Läs allt!


Tha eachdraidh an duine spioradail chuairt

viewfinder

Of Sigvard Sword Ann mo dòchas fàidheadaireachdan sgrìobhadh seo, chuir mi Iosa cosamhlachd mu "na chaill / återvunne mac" (Luke 15) mar mhìneachail 'chùl, an afterimage an linn a chaidh roimhe dh'aois tachartasan. 

0

Läs allt!


Illegal gus sealltainn gu bheil boireannaich a chaidh a dhì-cheannadh le Muslamaich

Tha e mì-laghail a 'sealltainn an fhìrinn air an dà female luchd-turais ann am Morocco a chaidh a dhì-cheannadh le Muslamaich.

12

Läs allt!


Seo aon bàn boireannach a dhì-cheannadh le Muslamaich

Seo aon bàn boireannach a dhì-cheannadh le Muslamaich

Dà òg bàn boireannaich à Lochlann a chaidh a dhì-cheannadh le Muslamaich nuair a bhios iad a 'campachadh ann am Morocco. Tha i ag iarraidh murt bhoireannaich, gnìomhan ceannairceachd, a tha gu dearbh tha e, ach tha tuilleadh ùine a tha neo-mhearachdach gu bheil e religiously bhrosnaichte Islamic moirt a bhrosnachadh le Choran.

11

Läs allt!


Deich bliadhna air ais mo bhean Marie agus ar mac Joel bhàsaich

Deich bliadhna air ais, air 21 Dùbhlachd mharbhadh mo bhean dìreach mus 12 uairean a dh'oidhche agus ar nyförlöste mac Joel bhàsaich bho leth-uair an dèigh ceithir anns a 'mhadainn de 22 Dùbhlachd.

1

Läs allt!


Am fear a mharbh Dia guth - Pàirt 2: Dance of Death

Le bhith a ' Hans Jansson , Uppsala B 'e seo cuideachd a' dannsa Herodias le droch run a 'coimhead air adhart. Ann i dorcha sùilean a b 'urrainn an lorg observant hämndbegärets phràisiche lasair. Bha i na boireannach aig a bheil moit agus ana-miann airson cumhachd a dh'fhaodadh a phutadh a-steach rud sam bith dhi. 

0

Läs allt!


Am fear a mharbh Dia guth - Pàirt 1: fàidh

Ròmanach

Le bhith a ' Hans Jansson , Uppsala  Tha an teachdaireachd air a 'phàipear seo tha mu cho cudromach chan ann a mhàin a' cluinntinn guth Dhè, ach cuideachd a 'dèanamh dè tha e ag ràdh. Cha robh e Herod Antipas, tetrarch de Palestine. An àite sin, bha ea 'sabaid an aghaidh Dhè, agus mar sin chaidh an ruaigeadh a mharbhadh Eoin Baiste, a bha mar an guth Dhè a' bheatha aige.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 201 080 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 209 kommentarer och 61 243 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp