974 online! | Sidvisningar idag: 73 478 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


Propaganda dlùth-chruinneas Schematic càirdeil riaghaltais san t-Suain

Reader Mail le AJ 

Tha seo inntinneach, a-nis a 'ruith a' Metro pàipear-naidheachd a-mach le an teachdaireachd (an duilleag aghaidh, agus làn sgaoileadh) gu poileataigeach saidheans ag ràdh gu bheil a Annie Lööf gheibh an ath oidhirp a chruthachadh riaghaltas agus a bhith na Phrìomh Mhinistear air an t-Suain.

Gheibh mi stamag ghoirt, gu h-àraidh a 'beachdachadh air an t-strì a tha an t-Suain mu co dhiubh a bu mhotha a bu chòir a bhith an t-Suain no ma bi globalist riaghaltas. A globalist bh 'mhodail tha cèin cumhachdan airson a rèir a' Chlàr Gnothaich ro 2030. 

Mi a 'fàs barrachd is barrachd Trilateral cinnteach gu bheil an Coimisean, an Bilderberg Group agus an AE agus tha e air cùl a' gheama a thaobh mar a tha an t-Suain a bhith air a chumail fo smachd.

Mhothaich mi cuideachd artaigil ann Omni naidheachdan an aplacaid a tha ag ràdh gu bheil 77 sa cheud de na Suaine daoine riaraichte le ballrachd san AE.

Tha na nithean sin agus mòran a bharrachd a dh'fhaodadh a bhith air a cheannach gus an propagate agus ag ullachadh agus a chruthaicheas deagh-ghean am measg Suainich.

Chan eil seo na daoine a tha sinn a 'sabaid, ach an aghaidh aingidheachd spioradail ann an àitean àrda ag obair aig àrd-astar a bhith ag ullachadh an t-slighe airson a' Antichrist.

Tha sinn fhathast a Guidheamaid airson an t-Suain.


AJ

Reader Mail

Articles agus bhideothan a tha air a dhèanamh le eile a bharrachd Apg29.nu dòcha gum bidh beachdan blog làraich nach eil roinn.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 17 October 2018 13:27 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


16 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Maritha

Absolut, så tror jag det förhåller sig. Det finns större spindlar med i nätet.Annie är fast i det, märks tydligt för den som är vaken.Antikrist ande är å färde.Nu väldigt märkbart,för den som är vaken i anden

Sverige måste upplysas,människor går förlorade.Vakna upp vi som tror på ett blodtvaget Sverige,och be för Vårt land.Det är bibliskt att be för landet och landet ISRAEL att inte förglömma.

Bed att mörkret avslöjas det som A L styrs av.

Och

Många präster/män i Sv.kyrkan samt även i kristna sammanhang/församlingar är i hemlighet med i frimurarna i Sverige,det är därför det saknas starka trosfyllda män och det som bromsar väckelsen i vårt land.Vi borde ha levande församlingar i varje litet samhälle.Det har bara gått bakåt. Ungdomarna som växer upp och ska t över vårt land,behöver föredömen och Jesus.Bed Bed Bed Bed Bed att församlingar blir till på varje ort,dit de troende kan komma för att få höra om det glada budskapet Jesus Kristus ,världens Frälsare, samt bli Hans lärjungar,samt tillhöra den stora familjen och inte leva för sig själv.

Inget ont om Annie men det hon står upp för har vi emot. Vi strider inte mot kött och blod,utan mot andevärldens furstar och väldigheter.

Vi har en stor Gud vi tror och ber till.Han som har skapat himmel och jord, dig och mig. Han är Härskarornas Herre och världens Frälsare.Jesus Kristus.

Glöm inte heller ISRAEL

Gud välsigne dig

Svara -   - 17/10-18 15:08 -


Karl Håkan Sandell

Det är något sjukt denna stenhårda propaganda som bedrivs i Sverige, att man absolut inte får ha något med Sverigedemokraterna att göra. Och vi ser Anni Lööf som en av de starkaste i den här kampen mot SD,

Man kan från olika partier ge avkall på alla sina hjärtfrågor verkar det som bara men kan utesluta SD från allt politiskt inflytande. Det är inte ett friskt beteende. Det man beskyller SD för är de inte.

Och det som är ännu mera sjukt är att hela vänsterblocket samtidigt gör allt för att stödja Hams och Fata mfl i deras strävan att utplåna israel. Man sänder pengar till de som har mördat Judar. Ja Hitler skulle applådera om han såg vad man gjorde från vänsterhåll och Margot Wahlström i Sverige.

Och samtidigt har man lyckats få alla att tro att det är SD som är brunskjortor. Att det är SD som är en Hitler som vill utplåna Judar, det är ju vänstern i vårt land som står för den Politiken.

SD är det parti som stödjer Israel, som vill flytta Ambassaden till Jerusalem och upphöra med allt stöd till Hamas och Fata.

Man blir förvånad att man så totalt lyckats maskera sitt eget falska Israel hatarpolitik och få nästan hela Sverige att titta höger ut när det är vänstern man ska fördöma för Israel hat idag.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 17/10-18 15:34 -


Eva Svensk

Håller med dig Karl Håkan.Tyvärr är det inte många svenskar som förstår det som händer i riksdagen.Det är miljardärer som styr FN idag och med okulta krafter.Själv avslöjade jag lögnen att över 70% svenskar vill att vi ska vara med i EU.De jag umgås med är emot.Kan förstå att många som inte är frälsta tar den här "livlinan i den här oron som vi lever med i vårt land.Enligt Jesus är den väg de går bred och den väg är smal som leder till livet och det är FÅ som finner den.Angående agenda 2030 så är det inte bara Annie Lööf utan även Jan Björklund och Stefan Löfven som är inblandade i den.Så undrar jag förstås om EU är viktigare än Sverige just nu för Stefan Löfven?

Vi får be med all den kraft vi fått Att de andemakter som vill styra vårt land ska krossas.Och så får vi Tacka vår himmelske Far som har all makt i himlen och på jorden IJesu Kristi Namn.

Svara -   - 17/10-18 17:47 -


Calle

Jag tror det bir en regering med C, MP och FP som tolereras och släpps fram av tillräckligt många partier från vänster och höger i riksdagen, och med Annie L som statsminister.

Jag tror även att allt detta är bestämt redan innan valet! Talmans rundor, sondering hit och dit är bara ett spel för galleriet för att vi i allmänheten skall tror att det är en demokratisk process kring det hela. En antikristlig världselit grupp har redan dragit upp linjerna för det hela, för att nuvarande politik skall kunna fortsätta.

Svara -   - 17/10-18 18:09 -


Alf

Det som behövs är att Gud reser upp en standard mot ondskan, en enad församling som älskar Jesus Kristus över allt annat och som går i Guds kraft. Som uppreser de döda och botar de blinda! Då behövs ingen diskussion.

Och det tror jag Gud gör just nu, även om det bara börjat. Och det avfallna religiösa systemet kommer hata denna lilla levande församling som går framåt i Jesu namn. Men inget kan stoppa Guds kraft. Och jag tror många kommer bli frälsta för evigheten.

Svara -   - 17/10-18 18:30 -


Christer Åberg

Svar till Calle.

Jag tror det bir en regering med C, MP och FP som tolereras och släpps fram av tillräckligt många partier från vänster och höger i riksdagen, och med Annie L som statsminister.

Ett år innan valet kunde man läsa i tidningar spekulationer om att Annie Lööf skulle bli statsminister.

Hur det än förhåller sig så är det något märkligt som sker i vårt land.

Vi måste verkligen fortsätta be och evangelisera vårt land ännu mer frenetiskt!

Svara -   - 17/10-18 19:04 -


Roger T. W.

Sverige är ett experimentland. Jag tycker det är värre här än på kontinenten. Valet var ett ödesval, som Lars Enarsson sade, och det är bara att fortsätta knäppa händerna. Blir Annie Lööf statsminister? Gud hjälpe oss. Jag ser inte antikrist, men möjligen hans förtrupper. Pengarna härskar och alla sunda krafter körs över.

På en amerikansk sajt läser jag om ett konstigt danskt lagförslag. Den som stödjer Ryssland kan få 12 års fängelse. Kan det stämma? Det är dags för hemförsamlingar i dessa konstiga tider. Allt är inte bra i Ryssland, men åsiktslagar? En tysk pastor skrev under kriget att han inte reagerade när kommunister och judar fängslades och att ingen försvarade honom när han greps.

Svara -   - 17/10-18 22:12 -


Marinel

jag tror Sveriges kristna behöver vakna, ordentligt

Svara -   - 17/10-18 22:21 -


Lena Henricson

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 !!!

Svara -   - 17/10-18 22:28 -


Tomas N

Jag tror absolut att de styrande i den världsliga skuggregeringen(bilderberggruppen,trilateral Commission,, etc ) planerat att använda Annie Lööf,precis som de planerade och använde Reinfeldt. Men det finns ett glapp i att inte alla lyder exakt,det finns fri vilja och även om det demokratiska systemet har korrumperats myckat bl a av media ,så kan utfallet bli ett annat än vad d styrande önskade.

Som exempel så tror jag att David Cameron plöstigt ansågs som illojal eller inte fyllde alla syften då Panamaskandalen hade tydliga tecken av en "läcka/skandal" som verkade riggad för att uppnå ett syfte. Theresa May tycker jag verkar vara en klart sämre ledare ,trots kristen tro och att hon nog är en god människa.

En ledare måste stå pall för hårt tryck och särskilt ledare för större nationer.

Det som ger mig tröst och som jag tror kan vara en uppmuntran till alla är att jag tror vägen till att söka Gud ofta kan finnas i längtan efter ett rättfärdigt ledarskap för nationerna.

För jag anar att i allt som sker så spelar allt mindre roll då Gud har förutbestämt vissa saker och att det inte går att stoppa en värld som blir allt sämre.

Jag är alltså övertygad om att Guds folk skall sträva efter den goda ordningen och gott liv just för att vi aldrig slutar att vittna om den gode Guden och Hans goda skapelse.

Trots att vi inte sätter vårt hopp till denna världen,men för de som inte känner Gud så verkar vi ändå för den goda ordningen i världen

Som jag ser det så verkar djävulen som allra mest lömskt och med störst resultat i förförelse och där människor blir lurade. Annie Lööf representerar för mig en sådan person som verkligen är lurad. Ofta ,som t e x med Obama förför djävulen med stora svulstiga planer och drömmar om makt eller att förändra världen. Feminismen och liberalismen är väldigt verksam i denna tid.

Och centern är inte en uttalad del av den nyliberala rörelsen globalt ,som liberalerna är och det är därför Annie Lööf har potentialen att ta märkliga beslut och få en position eller fylla en roll i dagens situation som är mycket större än vad hon själv har koll på.

Detta i kombination med en f d svetsare/fackförbundsledare som fullkomligt och utan minsta ödmjukhet menar sig var lämpad och att med glädje leda Sverige som om det vore hans eget.

Både stora Gudsmän som t ex Abraham och andra som tjänat den onde har starka personliga drag som har att göra med kärleks och familjelivet. Man skall inte döma folk för deras gärningar,för vi gör alla fel och det finns nåd från Gud att få.

Men t ex Macron som gifte sig som ung med sin 20 år äldre lärarinna eller Löfven som uppvaktade sin hustru då hon var redan var gift lämnar inget gott vittnesbörd i mina ögon. Det säger något om karaktären och ambitionen.

Vi får fortsätta att be för regeringsbildandet

Svara -   - 17/10-18 22:42 -


Katrina

Svar till Lena Henricson.

Jag 🙏🙏🙏

Svara -   - 17/10-18 22:52 -


yvonne

Jag upplever också att det är något som inte stämmer med Annie Lööf, hon är lurig, förförd av den onde. Med tanke på hennes medlemskap i Trilaterala kommissionen som gör allt för att backa upp henne, så att hon kan bli Sveriges statsminister, då är ju verkligen demokratin i fara. A L är ingen demokrat, med tanke på hennes otrevliga och antidemokratiska sätt att bemöta övriga partiledare, t ex J Åkesson. Trilaterala kommissionen i sin tur ,tror jag, ingår i en större organisation, Illuminati. Det är samma typ av elit som toppstyr världsordningen, dvs styr världen mot en global enhet, där alla nationsgränser suddas ut! Dessutom har man eget Testamente! Kolla deras hemsida, denna länken! https://www.illuminatiofficial.orghttps://www.illuminatiofficial.org

yvonne

Svara -   - 18/10-18 00:27 -


David B

Att det i världen förekomner konspirationer och hemliga agendor är inget att förundras över, även där det är sk demokrati.

Däremot, i församlingen. Där förekommer också hemliga agendor genom vilseförda personer eller medvetet vilseledande personer, vilket har sin rot i motståndaren själv - djävulen. Ett av hans främsta attacker mot församlingen är att få oss att göra allt möjligt förutom det vi är kallade att göra - predika evangelium utanför kyrkorna. Detta är inget skämt eller teori, det är ett faktum.

Låt oss bry oss om de dyrbara själarna runtomkring oss.

Svara -   - 18/10-18 08:14 -


Erik S

Det är tyvärr mycket som smyger sig in i församlingarna och en hel del av det är väldigt subtilt. Det gäller att vi är vakna och i samklang med DHA, annars blir vi lätt lurade.

Vill här påminna om vad Daniel Alm, pingstledaren har sagt " (1) Jag ber om, ett svenskt politiskt ledarskap, med inklusivt tänkande. Om ett samhälle som är fyllt av tillit i stället för misstro. (2) Om ett Sverige som inte isolerar sig, från den omgivande globala utmaningen. (3) Om ett samhälle där vi inte ställer grupper mot varandra, utan med respekt kan se, varandra i ögonen och faktiskt se att varje människa, är en älskvärd individ" slut citat.

Vad antyder detta? kanske har det en dubbel innebörd. Särskilt dessa 3 uttryck som man reagerar på. Vi ska alltså acceptera det som sker i Sverige. Vi ska inte protestera eller ha avvikande uppfattning. Vi ska fortsätta på den inslagna vägen, med accepterande av islams invandring, genuspedagogik, hbtq, radikalfeminism, massmedia som ljuger och förvränger nästan allting, m.m, m.m alltså PK-reglerna skall fortsatt gälla. Ställer sig Alm på globalisternas sida,eller?

Vi kan också konstatera att pingst är med i SKR och har förbundit sig att ta hänsyn till RKK:s synpunkter. Man accepterar alltså Charta Oequmenia med enhet i Europa (EU) och dialog med islam. Vi har också Agenda 2030 detta hemska dokument från FN, som stora delar av kristenheten i Sverige idag tar hänsyn till! Sveriges nätverk för Agenda 2030, heter Concorde, och där ingår Svenska Missionsrådet.

Vi kan vidare konstatera att, förra ledaren för pingst P Hörnmark, har varit med nere i Vatikanen och "krökt rygg" för Påven. (Jodå, det finns bilder på det) Om nuvarande ledaren Alm varit ner i Rom, vet jag inte. Hörnmark har också gjort en del märkliga uttalanden, men det lämnar vi därhän, eftersom han inte längre är ledare för pingst. (Dock är han numera Europaledare)

Svensk kristenhet är i dag tydligen kraftigt uppbunden till RKK och deras åsikter, däribland pingst. Skall man se Alm:s uttalande i ljuset av detta? Eller vad menar han. Tyvärr så blir förtroendet för pingst och Alm inte större av såna uttalanden.

Att läget är allvarligt i våra församlingar, är ingen överdrift. Vi behöver verkligen gå in i bön för vårt land och folk. Och att slumrande ljumma församlingar vaknar upp och ser vart vi är på väg. Tack och lov finns det positiva undantag, där Herren och DHA får verka. Det ska vi be att det blir mer av! Vi ska också be för våra politiker, där pågår ett märkligt spel. Det är helt uppenbart, att något inte stämmer.

MVH

Svara -   - 18/10-18 12:14 -


Lars-Göran Rönnberg

Det är så rätt, Karl-Håkan Sandell!!

Denna Annie Lööf som direkt efter valet talade om att nu behövs att vi "sänker tonläget och är ödmjuka"........!!

Det gäller visst endast alla andra.

När hon sedan tycker att "Sverige behöver en handlingskraftig och ansvarsfull regering som genomför konstruktiva lösningar på de stora problem Sverige står inför" känns det bara som en del av hennes många floskler.

Svara -   - 18/10-18 12:15 -


Bengt

Det kan vara så att imsens bok Inga andra

Gudar inte köps in på många håll

Den kanske är för obekväm

Svara -   - 18/10-18 12:37 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?69 bliadhna a dh'aois ag iarraidh an aois gu 49

69 bliadhna a dh'aois ag iarraidh an aois gu 49

Picture: Latha. 

Tha an 69 bliadhna a dh'aois Emile Ratelband anns an Òlaind airson an aois laghail Hard de 49 bliadhna.

6

Läs allt!


"Iosa Criosd a shàbhail mi à 27 bliadhna de co-sheòrsachd"

David làidir teisteas mar a fhuair e a shàbhaladh agus a shàbhaladh le losa air 27 bliadhna de co-sheòrsachd. Swedish teacsa. 

- Is e m 'ainm Daibhidh, Tha mi 44 bliadhna a dh'aois, agus tha seo na fhianais air mar a tha Iosa a shàbhail mi à seachd bliadhna fichead de co-sheòrsachd. Tha mi a 'bruidhinn air gaol.

1

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Troendedöparna a losgadh, a chaidh a bhàthadh agus a dhì-cheannadh

Tha mòran daoine a tha a 'fulang geur-leanmhainn, a chur dhan phrìosan agus a mharbhadh a tha air an cur an gnìomh a' Bhìobaill chreidmhich-baisteadh le bogaidh.

9

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Baisteadh: càite, cuin agus ciamar a

Baisteadh anns a 'mhuir

Seo a bheir mi dhuibh cuid de na Sgriobtairean soilleir air a baisteadh a dhèanamh, nuair a tha e air a dhèanamh agus ciamar.

4

Läs allt!


A bheil Dia a 'Bhìoball na h-aon mar an Koran aig Dia?

"Tha an fheadhainn a tha a 'cumail a-mach a ghràdhachadh, onair agus aoradh Dhè, nach eil fìrinn ann nach eil iad a ghràdhachadh, onair agus aoradh Iosa."

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Phòs e hologram Hatsune Miku

Phòs e hologram

Akihiko Kondo 'cumail pupaidean dreach den hologram Hatsune Miku a phòs e. Ìomhaigh Source: Facebook.

A 35-bliadhna a dh'aois duine ann an Iapan air a bhith a phòs hologrom. Bha a 'bhanais a chosg 160,000 crùin. A Doll 'riochdachadh female prògram coimpiutair.

19

Läs allt!


Heaven TV7 choisrigeadh ann an Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin agus Christer Åberg

Riochdaire TBh Ruben Agnarsson, stèidheadair agus ceann-suidhe Martti Ojares, sianal manaidsear Daniela Persin agus Christer Åberg.

Bha mi cuireadh gu Christian sianal telebhisein Heaven TV7 stiùidio fosgladh ann an Uppsala.

17

Läs allt!


Iosa trì t-saoghal buaidh eachdraidheil

Reader Mail le Nils 

Iosa trì t-saoghal buaidh eachdraidheil, Dia a thiodhlac do na h-uile dhaoine an t-saoghail. That Iosa Criosd rinn tro a bha ìobairt-rèite mar nach fhacas riamh Triple Victory! Tha an dùbhlan a bha 3 diofar raointean a tha e an làthair Dhè àrd-bhritheamh agus an làthair: Tha spiorad an t-saoghail, feumaidh a bhuannachadh.

5

Läs allt!


Flat talamh unscriptural

Flat talamh unscriptural

Ma tha thu a 'leughadh a' Bhìoball, faodaidh sibh fhaicinn gu soilleir gu bheil an talamh cruinn. Ma tha an talamh an uair sin chan eil e cruinn Iosa a bhiodh mionaideach ceàrr nuair a tha e ag ràdh gu bheil e an dà chuid latha agus oidhche air an Talamh, 'nuair a bheir e dhachaigh a h-uile sàbhaladh gu nèamh.

20

Läs allt!


DVD Ùr! Ceistean is freagairtean mun deireadh-amannan is na tachartasan aca

Le Holger Nilsson 

DVD Ùr!  Ceistean is freagairtean mun deireadh-amannan

Tha thu a-nis gu bheil cothrom aca pàirt a ghabhail ann an DVD ùr a tha seo mu dheidhinn deireadh-ùine tachartasan.

7

Läs allt!


UN ag iarraidh cruinneil riaghaltas taobh a-staigh 12 bliadhna

Le Mikael Walfridsson 

Clàr-gnothaich 2030 - UN ag iarraidh cruinneil riaghaltas taobh a-staigh 12 bliadhna

Wolfgang Ishinger: "Tha sinn beò ann an àm far a bheil an t-saoghail eadar-nàiseanta òrdugh Tuitidh anns a 'bhad. Anns an Vacuum a 'feuchainn a h-uile fhaicinn dè cho fada' urrainn dhaibh a dhol. Tha feum airson cruinneil riaghaltas. "

36

Läs allt!


Latha agallamh Christer Åberg air co-fheall teòiridhean

Latha agallamh Christer Åberg air co-fheall teòiridhean

Tha pàipear-naidheachd Latha. 

Tha pàipear-naidheachd an latha a tha le Jonathan Sverker agallamh rium, agus grunn daoine eile air co-fheall a smuaintean agus rinn e cruaidh shia duilleagan a dh'fhaid elaborated aiste.

19

Läs allt!


Tha a 'chiad aiseirigh

Christer Åberg agus Reine Jónsson a 'bruidhinn a' bruidhinn air a 'chiad aiseirigh ann Nässjö rèidio coimhearsnachd.

1

Läs allt!


A chruthachadh obair gu seasamh air cùl an clasaichean dannsa agus yoga?

Le Holger Nilsson 

A chruthachadh obair gu seasamh air cùl an leasain dannsa agus cùrsaichean ann yoga?

Mu Foirm, aca fhèin taisbeanadh mar seo: "Bilda airson na h-Eaglais agus Comann-, an foirm goirid Foirm, ris an cante roimhe neo-conformist foghlaim an co-bhuinn, an t-Suain 'S e aon de na deich sgrùdadh."

47

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


16 verses Bhìoball mu dheidhinn a 'faighinn Iosa air son slàinte

gheibh Iosa

Here I liosta grunn Bible verses mar h-uile duine mu dheidhinn a tha a 'faighinn Iosa. Tha barrachd sgriobtairean mu dheidhinn seo gu bheil mi air nach gabhail a-steach an seo. Agus a h-uile de na ceathramhan seo a 'sealltainn gum bu chòir dhuibh gabhail ri Iosa!

0

Läs allt!


Pictures bho m 'òige - Christer Åberg

Amazing dealbhan de Christer Åberg mar leanabh! 

Christer Åberg mharbhadh a bha a 'bhò

Bha thu a 'losgadh mo bò le bogsa chamara air an tuathanas Dh'fhàs mise suas. Tha mi a 'caitheamh fiodha clogs agus aodach neònach eile.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Paraistean a 'comharrachadh Oidhche Shamhna agus a' dannsa le Zombies cnàimhneach

Le Mikael Walfridsson 

Oidhche Shamhna ann an eaglais

Tha Oidhche Shamhna a mionaideach occult dorcha agus beul-aithris aig a bheil dad ris an Tighearn a dheanamh. Tha an dealbh seo bho choitheanal anns na Stàitean Aonaichte, a tha iongantach a thaghadh a tharraing an Halloween theme ann an Ard-sheanadh.

24

Läs allt!


Stiùireadh a Surfer - I?

Christer Åberg a fhuair extortion puist-d gum biodh e air a surfed Stiùireadh. 

19

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 08:29

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Tha gun iarraidh - Pàirt Sixteen

Christer Åberg deich bliadhna

Dh'innis mi roimhe thu sin cha robh fios agam gu sònraichte mòran mu mo chùl. Dè mo phàrantan agus dè tha iad a 'chùl tha Chan eil fios agam. An sin aon uair 'fhuair mi a' coinneachadh ri My Mom innse dhomh a bha i beagan cabhaig, mar ann an dol-seachad, gu bheil mo phàrantan a bhiodh air a bhith ann an Mission eaglais, ach tha e coltach gu bheil iad às dèidh sin bhiodh air a dhol a-mach. 

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dà meallta tagraidhean a Choran agus Islam a tha stèidhichte air an creideasan

Reader Mail le Nils

Tha Islam a 'cumail a-mach gu bheil iad o shliochd Abrahaim tro Ismaeil, agus gun Muhammad, mar Abraham ag aithneachadh nach eil ach aon Dia, Allah!

3

Läs allt!


Homophobes cho toinisgeil tagraidhean rannsachaidh

Homophobes ìsle IQ

Picture: Nyheter24. 

Nyheter24 fiosrachadh frees daoine a tha an aghaidh co-sheòrsachd oir bha iad tagradh iad cho toinisgeil na daoine eile. 

12

Läs allt!


Tha atheist a thàinig gu neoni

Le Holger Nilsson

Tha an turas a leantainn - Simon Ådahl

Leugh an tachartas inntinneach a tha an atheist aicheadh ​​agus a thàinig gu neoni.

1

Läs allt!


Annie Lööf tha feitheamh

Annie Lööf tha feitheamh

Picture: Aftonbladet. 

Andreas Norlén a-nis ag iarraidh a ghabhail pàirt nas motha ann an riaghaltas a chruthachadh agus gus sgrùdadh a dhèanamh air ceithir riaghaltais eile. Agus an obair a tha an-dràsta urrainn do centerpartieldaren Annie Lööf mar a tha air a bhith a 'beachdachadh.

8

Läs allt!


Stefan Löfven air fàiligeadh a 'cruthachadh an riaghaltais

Stefan Löfven air fàiligeadh a 'cruthachadh an riaghaltais

Picture: Aftonbladet. 

Stefan Löfven air fàiligeadh airson riaghaltas. 'S e an rùn-nis gu Ionad ceannard Pàrtaidh Annie Lööf?

8

Läs allt!


Facts mu Oidhche Shamhna

Reader Mail le Sigvard Sword

Tha nail ann an leanabh

"Uime sin mar a bhiodh iad a mharbhadh, a sheanmhair, athair, bràithrean is peathraichean, caraidean a bhiodh a 'coimhead coltach, ma tha iad a thill bho na mairbh mar taibhsean, cnàimhneach agus dheamhan!"

9

Läs allt!


Eleven Iùdhaich-sgrìn gu bàs san t-sinagog anns na Stàitean Aonaichte

Iùdhaich gunned ann an sionagog

Picture: svt.se.

Eleven Iùdhaich-sgrìn gu bàs Disathairne ann an t-sinagoig anns na Stàitean Aonaichte le assailant aonar. Dh'èigh e, "a h-uile h-Iùdhaich Feumaidh bàs" is eile mì-Semitic slogans nuair a fhuair e ceum ann agus thòisich losgadh timcheall orra.

2

Läs allt!


Eaglaisean a 'toirt cothrom Muslamach ùrnaigh

Muslamach ùrnaigh ann an eaglaisean

Picture: Latha. 

A-nis tha e air a dhol ro fhada dha-rìribh! An latha leugh mi gun Saronförsamlingen ann Gothenburg 'S e aon de na h-eaglaisean a leigeas Muslamach ùrnaigh anns an eaglais an togalach.

44

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Extras: Christer Åberg leabhar fhathast ann an stoc

Gairm airson Christer Åberg leabhar The as fhaide oidhche. Agus faodaidh tu cuideachd agad a thoirt taic do na blog làraich Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf a 'cruthachadh an riaghaltais?

Annie Lööf a 'cruthachadh an riaghaltais?

Picture: Aftonbladet. 

Bidh Annie Lööf Phrìomhaire, bheir mi gu bràth a bhi cinnteach gu bheil seòrsa de shàr-chluicheadairean anns a 'chùl a smachdachadh agus gun robh seo air a phlanadh agus fo smachd orra.

41

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 211 271 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 680 kommentarer och 59 954 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp