425 online! | Sidvisningar idag: 96 123 | Igår: 178 464 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

Jag får ont i magen, främst med tanke på att kampen hårdnar om ifall Sverige ska få vara Sverige eller om det ska bli en globalistisk stat. En globalistisk föregångsmodell är vad främmande makter önskar sig i linje med agenda 2030. 

Jag blir mer och mer övertygad att Trilaterala kommissionen, Bilderberggruppen och EU ligger bakom hela spelet vad gäller hur Sverige ska styras.

Jag lade även märke till en artikel i Omni nyhetsapp där det står att 77 procent av svenska folket är nöjda med EU-medlemskap.

Dessa artiklar och många fler kan mycket väl vara köpta för att propagera och förbereda och skapa välvilja bland Svenskarna.

Detta är inte mot människor vi har att kämpa utan mot ondskans andemakter i himlarymderna som opererar på högfart för att bereda vägen för antikrist.

Vi fortsätter att be för Sverige.


AJ

Läsarmejl

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 17 oktober 2018 13:27 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


16 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Maritha

Absolut, så tror jag det förhåller sig. Det finns större spindlar med i nätet.Annie är fast i det, märks tydligt för den som är vaken.Antikrist ande är å färde.Nu väldigt märkbart,för den som är vaken i anden

Sverige måste upplysas,människor går förlorade.Vakna upp vi som tror på ett blodtvaget Sverige,och be för Vårt land.Det är bibliskt att be för landet och landet ISRAEL att inte förglömma.

Bed att mörkret avslöjas det som A L styrs av.

Och

Många präster/män i Sv.kyrkan samt även i kristna sammanhang/församlingar är i hemlighet med i frimurarna i Sverige,det är därför det saknas starka trosfyllda män och det som bromsar väckelsen i vårt land.Vi borde ha levande församlingar i varje litet samhälle.Det har bara gått bakåt. Ungdomarna som växer upp och ska t över vårt land,behöver föredömen och Jesus.Bed Bed Bed Bed Bed att församlingar blir till på varje ort,dit de troende kan komma för att få höra om det glada budskapet Jesus Kristus ,världens Frälsare, samt bli Hans lärjungar,samt tillhöra den stora familjen och inte leva för sig själv.

Inget ont om Annie men det hon står upp för har vi emot. Vi strider inte mot kött och blod,utan mot andevärldens furstar och väldigheter.

Vi har en stor Gud vi tror och ber till.Han som har skapat himmel och jord, dig och mig. Han är Härskarornas Herre och världens Frälsare.Jesus Kristus.

Glöm inte heller ISRAEL

Gud välsigne dig

Svara -   - 17/10-18 15:08 -


Karl Håkan Sandell

Det är något sjukt denna stenhårda propaganda som bedrivs i Sverige, att man absolut inte får ha något med Sverigedemokraterna att göra. Och vi ser Anni Lööf som en av de starkaste i den här kampen mot SD,

Man kan från olika partier ge avkall på alla sina hjärtfrågor verkar det som bara men kan utesluta SD från allt politiskt inflytande. Det är inte ett friskt beteende. Det man beskyller SD för är de inte.

Och det som är ännu mera sjukt är att hela vänsterblocket samtidigt gör allt för att stödja Hams och Fata mfl i deras strävan att utplåna israel. Man sänder pengar till de som har mördat Judar. Ja Hitler skulle applådera om han såg vad man gjorde från vänsterhåll och Margot Wahlström i Sverige.

Och samtidigt har man lyckats få alla att tro att det är SD som är brunskjortor. Att det är SD som är en Hitler som vill utplåna Judar, det är ju vänstern i vårt land som står för den Politiken.

SD är det parti som stödjer Israel, som vill flytta Ambassaden till Jerusalem och upphöra med allt stöd till Hamas och Fata.

Man blir förvånad att man så totalt lyckats maskera sitt eget falska Israel hatarpolitik och få nästan hela Sverige att titta höger ut när det är vänstern man ska fördöma för Israel hat idag.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 17/10-18 15:34 -


Eva Svensk

Håller med dig Karl Håkan.Tyvärr är det inte många svenskar som förstår det som händer i riksdagen.Det är miljardärer som styr FN idag och med okulta krafter.Själv avslöjade jag lögnen att över 70% svenskar vill att vi ska vara med i EU.De jag umgås med är emot.Kan förstå att många som inte är frälsta tar den här "livlinan i den här oron som vi lever med i vårt land.Enligt Jesus är den väg de går bred och den väg är smal som leder till livet och det är FÅ som finner den.Angående agenda 2030 så är det inte bara Annie Lööf utan även Jan Björklund och Stefan Löfven som är inblandade i den.Så undrar jag förstås om EU är viktigare än Sverige just nu för Stefan Löfven?

Vi får be med all den kraft vi fått Att de andemakter som vill styra vårt land ska krossas.Och så får vi Tacka vår himmelske Far som har all makt i himlen och på jorden IJesu Kristi Namn.

Svara -   - 17/10-18 17:47 -


Calle

Jag tror det bir en regering med C, MP och FP som tolereras och släpps fram av tillräckligt många partier från vänster och höger i riksdagen, och med Annie L som statsminister.

Jag tror även att allt detta är bestämt redan innan valet! Talmans rundor, sondering hit och dit är bara ett spel för galleriet för att vi i allmänheten skall tror att det är en demokratisk process kring det hela. En antikristlig världselit grupp har redan dragit upp linjerna för det hela, för att nuvarande politik skall kunna fortsätta.

Svara -   - 17/10-18 18:09 -


Alf

Det som behövs är att Gud reser upp en standard mot ondskan, en enad församling som älskar Jesus Kristus över allt annat och som går i Guds kraft. Som uppreser de döda och botar de blinda! Då behövs ingen diskussion.

Och det tror jag Gud gör just nu, även om det bara börjat. Och det avfallna religiösa systemet kommer hata denna lilla levande församling som går framåt i Jesu namn. Men inget kan stoppa Guds kraft. Och jag tror många kommer bli frälsta för evigheten.

Svara -   - 17/10-18 18:30 -


Christer Åberg

Svar till Calle.

Jag tror det bir en regering med C, MP och FP som tolereras och släpps fram av tillräckligt många partier från vänster och höger i riksdagen, och med Annie L som statsminister.

Ett år innan valet kunde man läsa i tidningar spekulationer om att Annie Lööf skulle bli statsminister.

Hur det än förhåller sig så är det något märkligt som sker i vårt land.

Vi måste verkligen fortsätta be och evangelisera vårt land ännu mer frenetiskt!

Svara -   - 17/10-18 19:04 -


Roger T. W.

Sverige är ett experimentland. Jag tycker det är värre här än på kontinenten. Valet var ett ödesval, som Lars Enarsson sade, och det är bara att fortsätta knäppa händerna. Blir Annie Lööf statsminister? Gud hjälpe oss. Jag ser inte antikrist, men möjligen hans förtrupper. Pengarna härskar och alla sunda krafter körs över.

På en amerikansk sajt läser jag om ett konstigt danskt lagförslag. Den som stödjer Ryssland kan få 12 års fängelse. Kan det stämma? Det är dags för hemförsamlingar i dessa konstiga tider. Allt är inte bra i Ryssland, men åsiktslagar? En tysk pastor skrev under kriget att han inte reagerade när kommunister och judar fängslades och att ingen försvarade honom när han greps.

Svara -   - 17/10-18 22:12 -


Marinel

jag tror Sveriges kristna behöver vakna, ordentligt

Svara -   - 17/10-18 22:21 -


Lena Henricson

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 !!!

Svara -   - 17/10-18 22:28 -


Tomas N

Jag tror absolut att de styrande i den världsliga skuggregeringen(bilderberggruppen,trilateral Commission,, etc ) planerat att använda Annie Lööf,precis som de planerade och använde Reinfeldt. Men det finns ett glapp i att inte alla lyder exakt,det finns fri vilja och även om det demokratiska systemet har korrumperats myckat bl a av media ,så kan utfallet bli ett annat än vad d styrande önskade.

Som exempel så tror jag att David Cameron plöstigt ansågs som illojal eller inte fyllde alla syften då Panamaskandalen hade tydliga tecken av en "läcka/skandal" som verkade riggad för att uppnå ett syfte. Theresa May tycker jag verkar vara en klart sämre ledare ,trots kristen tro och att hon nog är en god människa.

En ledare måste stå pall för hårt tryck och särskilt ledare för större nationer.

Det som ger mig tröst och som jag tror kan vara en uppmuntran till alla är att jag tror vägen till att söka Gud ofta kan finnas i längtan efter ett rättfärdigt ledarskap för nationerna.

För jag anar att i allt som sker så spelar allt mindre roll då Gud har förutbestämt vissa saker och att det inte går att stoppa en värld som blir allt sämre.

Jag är alltså övertygad om att Guds folk skall sträva efter den goda ordningen och gott liv just för att vi aldrig slutar att vittna om den gode Guden och Hans goda skapelse.

Trots att vi inte sätter vårt hopp till denna världen,men för de som inte känner Gud så verkar vi ändå för den goda ordningen i världen

Som jag ser det så verkar djävulen som allra mest lömskt och med störst resultat i förförelse och där människor blir lurade. Annie Lööf representerar för mig en sådan person som verkligen är lurad. Ofta ,som t e x med Obama förför djävulen med stora svulstiga planer och drömmar om makt eller att förändra världen. Feminismen och liberalismen är väldigt verksam i denna tid.

Och centern är inte en uttalad del av den nyliberala rörelsen globalt ,som liberalerna är och det är därför Annie Lööf har potentialen att ta märkliga beslut och få en position eller fylla en roll i dagens situation som är mycket större än vad hon själv har koll på.

Detta i kombination med en f d svetsare/fackförbundsledare som fullkomligt och utan minsta ödmjukhet menar sig var lämpad och att med glädje leda Sverige som om det vore hans eget.

Både stora Gudsmän som t ex Abraham och andra som tjänat den onde har starka personliga drag som har att göra med kärleks och familjelivet. Man skall inte döma folk för deras gärningar,för vi gör alla fel och det finns nåd från Gud att få.

Men t ex Macron som gifte sig som ung med sin 20 år äldre lärarinna eller Löfven som uppvaktade sin hustru då hon var redan var gift lämnar inget gott vittnesbörd i mina ögon. Det säger något om karaktären och ambitionen.

Vi får fortsätta att be för regeringsbildandet

Svara -   - 17/10-18 22:42 -


Katrina

Svar till Lena Henricson.

Jag 🙏🙏🙏

Svara -   - 17/10-18 22:52 -


yvonne

Jag upplever också att det är något som inte stämmer med Annie Lööf, hon är lurig, förförd av den onde. Med tanke på hennes medlemskap i Trilaterala kommissionen som gör allt för att backa upp henne, så att hon kan bli Sveriges statsminister, då är ju verkligen demokratin i fara. A L är ingen demokrat, med tanke på hennes otrevliga och antidemokratiska sätt att bemöta övriga partiledare, t ex J Åkesson. Trilaterala kommissionen i sin tur ,tror jag, ingår i en större organisation, Illuminati. Det är samma typ av elit som toppstyr världsordningen, dvs styr världen mot en global enhet, där alla nationsgränser suddas ut! Dessutom har man eget Testamente! Kolla deras hemsida, denna länken! https://www.illuminatiofficial.orghttps://www.illuminatiofficial.org

yvonne

Svara -   - 18/10-18 00:27 -


David B

Att det i världen förekomner konspirationer och hemliga agendor är inget att förundras över, även där det är sk demokrati.

Däremot, i församlingen. Där förekommer också hemliga agendor genom vilseförda personer eller medvetet vilseledande personer, vilket har sin rot i motståndaren själv - djävulen. Ett av hans främsta attacker mot församlingen är att få oss att göra allt möjligt förutom det vi är kallade att göra - predika evangelium utanför kyrkorna. Detta är inget skämt eller teori, det är ett faktum.

Låt oss bry oss om de dyrbara själarna runtomkring oss.

Svara -   - 18/10-18 08:14 -


Erik S

Det är tyvärr mycket som smyger sig in i församlingarna och en hel del av det är väldigt subtilt. Det gäller att vi är vakna och i samklang med DHA, annars blir vi lätt lurade.

Vill här påminna om vad Daniel Alm, pingstledaren har sagt " (1) Jag ber om, ett svenskt politiskt ledarskap, med inklusivt tänkande. Om ett samhälle som är fyllt av tillit i stället för misstro. (2) Om ett Sverige som inte isolerar sig, från den omgivande globala utmaningen. (3) Om ett samhälle där vi inte ställer grupper mot varandra, utan med respekt kan se, varandra i ögonen och faktiskt se att varje människa, är en älskvärd individ" slut citat.

Vad antyder detta? kanske har det en dubbel innebörd. Särskilt dessa 3 uttryck som man reagerar på. Vi ska alltså acceptera det som sker i Sverige. Vi ska inte protestera eller ha avvikande uppfattning. Vi ska fortsätta på den inslagna vägen, med accepterande av islams invandring, genuspedagogik, hbtq, radikalfeminism, massmedia som ljuger och förvränger nästan allting, m.m, m.m alltså PK-reglerna skall fortsatt gälla. Ställer sig Alm på globalisternas sida,eller?

Vi kan också konstatera att pingst är med i SKR och har förbundit sig att ta hänsyn till RKK:s synpunkter. Man accepterar alltså Charta Oequmenia med enhet i Europa (EU) och dialog med islam. Vi har också Agenda 2030 detta hemska dokument från FN, som stora delar av kristenheten i Sverige idag tar hänsyn till! Sveriges nätverk för Agenda 2030, heter Concorde, och där ingår Svenska Missionsrådet.

Vi kan vidare konstatera att, förra ledaren för pingst P Hörnmark, har varit med nere i Vatikanen och "krökt rygg" för Påven. (Jodå, det finns bilder på det) Om nuvarande ledaren Alm varit ner i Rom, vet jag inte. Hörnmark har också gjort en del märkliga uttalanden, men det lämnar vi därhän, eftersom han inte längre är ledare för pingst. (Dock är han numera Europaledare)

Svensk kristenhet är i dag tydligen kraftigt uppbunden till RKK och deras åsikter, däribland pingst. Skall man se Alm:s uttalande i ljuset av detta? Eller vad menar han. Tyvärr så blir förtroendet för pingst och Alm inte större av såna uttalanden.

Att läget är allvarligt i våra församlingar, är ingen överdrift. Vi behöver verkligen gå in i bön för vårt land och folk. Och att slumrande ljumma församlingar vaknar upp och ser vart vi är på väg. Tack och lov finns det positiva undantag, där Herren och DHA får verka. Det ska vi be att det blir mer av! Vi ska också be för våra politiker, där pågår ett märkligt spel. Det är helt uppenbart, att något inte stämmer.

MVH

Svara -   - 18/10-18 12:14 -


Lars-Göran Rönnberg

Det är så rätt, Karl-Håkan Sandell!!

Denna Annie Lööf som direkt efter valet talade om att nu behövs att vi "sänker tonläget och är ödmjuka"........!!

Det gäller visst endast alla andra.

När hon sedan tycker att "Sverige behöver en handlingskraftig och ansvarsfull regering som genomför konstruktiva lösningar på de stora problem Sverige står inför" känns det bara som en del av hennes många floskler.

Svara -   - 18/10-18 12:15 -


Bengt

Det kan vara så att imsens bok Inga andra

Gudar inte köps in på många håll

Den kanske är för obekväm

Svara -   - 18/10-18 12:37 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del 18

Christer Åberg Den oönskade

Den 18:e delen av min följetong om min barndom. Vi har kommit fram till högstadiet då jag började i sjunde klass. Den här delen kommer att överraska dig, vilket det också gjorde för mig då det hände.

1

Läs allt!


Migrationsverket ställer fel frågor för att avgöra om man är kristen

test2

De flesta av Migrationsverkets 12 frågor är helt omöjliga att svara på och dessutom helt meningslösa när det i själva verket bara behövs en fråga för att avgöra om någon är kristen eller ej.

27

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 3

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 3.

0

Läs allt!


New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

39

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

7

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

6

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

82

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, tisdag 22 januari 2019 kl. 16:19

Jesus söker: Vincent, Viktor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

103

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 867 448 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 129 bloggartiklar, 93 314 kommentarer och 61 360 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp