934 online! | Sidvisningar idag: 196 142 | Igår: 216 328 |

www.apg29.nu


Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

Jag får ont i magen, främst med tanke på att kampen hårdnar om ifall Sverige ska få vara Sverige eller om det ska bli en globalistisk stat. En globalistisk föregångsmodell är vad främmande makter önskar sig i linje med agenda 2030. 

Jag blir mer och mer övertygad att Trilaterala kommissionen, Bilderberggruppen och EU ligger bakom hela spelet vad gäller hur Sverige ska styras.

Jag lade även märke till en artikel i Omni nyhetsapp där det står att 77 procent av svenska folket är nöjda med EU-medlemskap.

Dessa artiklar och många fler kan mycket väl vara köpta för att propagera och förbereda och skapa välvilja bland Svenskarna.

Detta är inte mot människor vi har att kämpa utan mot ondskans andemakter i himlarymderna som opererar på högfart för att bereda vägen för antikrist.

Vi fortsätter att be för Sverige.


AJ

Läsarmejl

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 17 oktober 2018 13:27 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


16 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Maritha

Absolut, så tror jag det förhåller sig. Det finns större spindlar med i nätet.Annie är fast i det, märks tydligt för den som är vaken.Antikrist ande är å färde.Nu väldigt märkbart,för den som är vaken i anden

Sverige måste upplysas,människor går förlorade.Vakna upp vi som tror på ett blodtvaget Sverige,och be för Vårt land.Det är bibliskt att be för landet och landet ISRAEL att inte förglömma.

Bed att mörkret avslöjas det som A L styrs av.

Och

Många präster/män i Sv.kyrkan samt även i kristna sammanhang/församlingar är i hemlighet med i frimurarna i Sverige,det är därför det saknas starka trosfyllda män och det som bromsar väckelsen i vårt land.Vi borde ha levande församlingar i varje litet samhälle.Det har bara gått bakåt. Ungdomarna som växer upp och ska t över vårt land,behöver föredömen och Jesus.Bed Bed Bed Bed Bed att församlingar blir till på varje ort,dit de troende kan komma för att få höra om det glada budskapet Jesus Kristus ,världens Frälsare, samt bli Hans lärjungar,samt tillhöra den stora familjen och inte leva för sig själv.

Inget ont om Annie men det hon står upp för har vi emot. Vi strider inte mot kött och blod,utan mot andevärldens furstar och väldigheter.

Vi har en stor Gud vi tror och ber till.Han som har skapat himmel och jord, dig och mig. Han är Härskarornas Herre och världens Frälsare.Jesus Kristus.

Glöm inte heller ISRAEL

Gud välsigne dig

Svara -   - 17/10-18 15:08 -


Karl Håkan Sandell

Det är något sjukt denna stenhårda propaganda som bedrivs i Sverige, att man absolut inte får ha något med Sverigedemokraterna att göra. Och vi ser Anni Lööf som en av de starkaste i den här kampen mot SD,

Man kan från olika partier ge avkall på alla sina hjärtfrågor verkar det som bara men kan utesluta SD från allt politiskt inflytande. Det är inte ett friskt beteende. Det man beskyller SD för är de inte.

Och det som är ännu mera sjukt är att hela vänsterblocket samtidigt gör allt för att stödja Hams och Fata mfl i deras strävan att utplåna israel. Man sänder pengar till de som har mördat Judar. Ja Hitler skulle applådera om han såg vad man gjorde från vänsterhåll och Margot Wahlström i Sverige.

Och samtidigt har man lyckats få alla att tro att det är SD som är brunskjortor. Att det är SD som är en Hitler som vill utplåna Judar, det är ju vänstern i vårt land som står för den Politiken.

SD är det parti som stödjer Israel, som vill flytta Ambassaden till Jerusalem och upphöra med allt stöd till Hamas och Fata.

Man blir förvånad att man så totalt lyckats maskera sitt eget falska Israel hatarpolitik och få nästan hela Sverige att titta höger ut när det är vänstern man ska fördöma för Israel hat idag.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 17/10-18 15:34 -


Eva Svensk

Håller med dig Karl Håkan.Tyvärr är det inte många svenskar som förstår det som händer i riksdagen.Det är miljardärer som styr FN idag och med okulta krafter.Själv avslöjade jag lögnen att över 70% svenskar vill att vi ska vara med i EU.De jag umgås med är emot.Kan förstå att många som inte är frälsta tar den här "livlinan i den här oron som vi lever med i vårt land.Enligt Jesus är den väg de går bred och den väg är smal som leder till livet och det är FÅ som finner den.Angående agenda 2030 så är det inte bara Annie Lööf utan även Jan Björklund och Stefan Löfven som är inblandade i den.Så undrar jag förstås om EU är viktigare än Sverige just nu för Stefan Löfven?

Vi får be med all den kraft vi fått Att de andemakter som vill styra vårt land ska krossas.Och så får vi Tacka vår himmelske Far som har all makt i himlen och på jorden IJesu Kristi Namn.

Svara -   - 17/10-18 17:47 -


Calle

Jag tror det bir en regering med C, MP och FP som tolereras och släpps fram av tillräckligt många partier från vänster och höger i riksdagen, och med Annie L som statsminister.

Jag tror även att allt detta är bestämt redan innan valet! Talmans rundor, sondering hit och dit är bara ett spel för galleriet för att vi i allmänheten skall tror att det är en demokratisk process kring det hela. En antikristlig världselit grupp har redan dragit upp linjerna för det hela, för att nuvarande politik skall kunna fortsätta.

Svara -   - 17/10-18 18:09 -


Alf

Det som behövs är att Gud reser upp en standard mot ondskan, en enad församling som älskar Jesus Kristus över allt annat och som går i Guds kraft. Som uppreser de döda och botar de blinda! Då behövs ingen diskussion.

Och det tror jag Gud gör just nu, även om det bara börjat. Och det avfallna religiösa systemet kommer hata denna lilla levande församling som går framåt i Jesu namn. Men inget kan stoppa Guds kraft. Och jag tror många kommer bli frälsta för evigheten.

Svara -   - 17/10-18 18:30 -


Christer Åberg

Svar till Calle.

Jag tror det bir en regering med C, MP och FP som tolereras och släpps fram av tillräckligt många partier från vänster och höger i riksdagen, och med Annie L som statsminister.

Ett år innan valet kunde man läsa i tidningar spekulationer om att Annie Lööf skulle bli statsminister.

Hur det än förhåller sig så är det något märkligt som sker i vårt land.

Vi måste verkligen fortsätta be och evangelisera vårt land ännu mer frenetiskt!

Svara -   - 17/10-18 19:04 -


Roger T. W.

Sverige är ett experimentland. Jag tycker det är värre här än på kontinenten. Valet var ett ödesval, som Lars Enarsson sade, och det är bara att fortsätta knäppa händerna. Blir Annie Lööf statsminister? Gud hjälpe oss. Jag ser inte antikrist, men möjligen hans förtrupper. Pengarna härskar och alla sunda krafter körs över.

På en amerikansk sajt läser jag om ett konstigt danskt lagförslag. Den som stödjer Ryssland kan få 12 års fängelse. Kan det stämma? Det är dags för hemförsamlingar i dessa konstiga tider. Allt är inte bra i Ryssland, men åsiktslagar? En tysk pastor skrev under kriget att han inte reagerade när kommunister och judar fängslades och att ingen försvarade honom när han greps.

Svara -   - 17/10-18 22:12 -


Marinel

jag tror Sveriges kristna behöver vakna, ordentligt

Svara -   - 17/10-18 22:21 -


Lena Henricson

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 !!!

Svara -   - 17/10-18 22:28 -


Tomas N

Jag tror absolut att de styrande i den världsliga skuggregeringen(bilderberggruppen,trilateral Commission,, etc ) planerat att använda Annie Lööf,precis som de planerade och använde Reinfeldt. Men det finns ett glapp i att inte alla lyder exakt,det finns fri vilja och även om det demokratiska systemet har korrumperats myckat bl a av media ,så kan utfallet bli ett annat än vad d styrande önskade.

Som exempel så tror jag att David Cameron plöstigt ansågs som illojal eller inte fyllde alla syften då Panamaskandalen hade tydliga tecken av en "läcka/skandal" som verkade riggad för att uppnå ett syfte. Theresa May tycker jag verkar vara en klart sämre ledare ,trots kristen tro och att hon nog är en god människa.

En ledare måste stå pall för hårt tryck och särskilt ledare för större nationer.

Det som ger mig tröst och som jag tror kan vara en uppmuntran till alla är att jag tror vägen till att söka Gud ofta kan finnas i längtan efter ett rättfärdigt ledarskap för nationerna.

För jag anar att i allt som sker så spelar allt mindre roll då Gud har förutbestämt vissa saker och att det inte går att stoppa en värld som blir allt sämre.

Jag är alltså övertygad om att Guds folk skall sträva efter den goda ordningen och gott liv just för att vi aldrig slutar att vittna om den gode Guden och Hans goda skapelse.

Trots att vi inte sätter vårt hopp till denna världen,men för de som inte känner Gud så verkar vi ändå för den goda ordningen i världen

Som jag ser det så verkar djävulen som allra mest lömskt och med störst resultat i förförelse och där människor blir lurade. Annie Lööf representerar för mig en sådan person som verkligen är lurad. Ofta ,som t e x med Obama förför djävulen med stora svulstiga planer och drömmar om makt eller att förändra världen. Feminismen och liberalismen är väldigt verksam i denna tid.

Och centern är inte en uttalad del av den nyliberala rörelsen globalt ,som liberalerna är och det är därför Annie Lööf har potentialen att ta märkliga beslut och få en position eller fylla en roll i dagens situation som är mycket större än vad hon själv har koll på.

Detta i kombination med en f d svetsare/fackförbundsledare som fullkomligt och utan minsta ödmjukhet menar sig var lämpad och att med glädje leda Sverige som om det vore hans eget.

Både stora Gudsmän som t ex Abraham och andra som tjänat den onde har starka personliga drag som har att göra med kärleks och familjelivet. Man skall inte döma folk för deras gärningar,för vi gör alla fel och det finns nåd från Gud att få.

Men t ex Macron som gifte sig som ung med sin 20 år äldre lärarinna eller Löfven som uppvaktade sin hustru då hon var redan var gift lämnar inget gott vittnesbörd i mina ögon. Det säger något om karaktären och ambitionen.

Vi får fortsätta att be för regeringsbildandet

Svara -   - 17/10-18 22:42 -


Katrina

Svar till Lena Henricson.

Jag 🙏🙏🙏

Svara -   - 17/10-18 22:52 -


yvonne

Jag upplever också att det är något som inte stämmer med Annie Lööf, hon är lurig, förförd av den onde. Med tanke på hennes medlemskap i Trilaterala kommissionen som gör allt för att backa upp henne, så att hon kan bli Sveriges statsminister, då är ju verkligen demokratin i fara. A L är ingen demokrat, med tanke på hennes otrevliga och antidemokratiska sätt att bemöta övriga partiledare, t ex J Åkesson. Trilaterala kommissionen i sin tur ,tror jag, ingår i en större organisation, Illuminati. Det är samma typ av elit som toppstyr världsordningen, dvs styr världen mot en global enhet, där alla nationsgränser suddas ut! Dessutom har man eget Testamente! Kolla deras hemsida, denna länken! https://www.illuminatiofficial.orghttps://www.illuminatiofficial.org

yvonne

Svara -   - 18/10-18 00:27 -


David B

Att det i världen förekomner konspirationer och hemliga agendor är inget att förundras över, även där det är sk demokrati.

Däremot, i församlingen. Där förekommer också hemliga agendor genom vilseförda personer eller medvetet vilseledande personer, vilket har sin rot i motståndaren själv - djävulen. Ett av hans främsta attacker mot församlingen är att få oss att göra allt möjligt förutom det vi är kallade att göra - predika evangelium utanför kyrkorna. Detta är inget skämt eller teori, det är ett faktum.

Låt oss bry oss om de dyrbara själarna runtomkring oss.

Svara -   - 18/10-18 08:14 -


Erik S

Det är tyvärr mycket som smyger sig in i församlingarna och en hel del av det är väldigt subtilt. Det gäller att vi är vakna och i samklang med DHA, annars blir vi lätt lurade.

Vill här påminna om vad Daniel Alm, pingstledaren har sagt " (1) Jag ber om, ett svenskt politiskt ledarskap, med inklusivt tänkande. Om ett samhälle som är fyllt av tillit i stället för misstro. (2) Om ett Sverige som inte isolerar sig, från den omgivande globala utmaningen. (3) Om ett samhälle där vi inte ställer grupper mot varandra, utan med respekt kan se, varandra i ögonen och faktiskt se att varje människa, är en älskvärd individ" slut citat.

Vad antyder detta? kanske har det en dubbel innebörd. Särskilt dessa 3 uttryck som man reagerar på. Vi ska alltså acceptera det som sker i Sverige. Vi ska inte protestera eller ha avvikande uppfattning. Vi ska fortsätta på den inslagna vägen, med accepterande av islams invandring, genuspedagogik, hbtq, radikalfeminism, massmedia som ljuger och förvränger nästan allting, m.m, m.m alltså PK-reglerna skall fortsatt gälla. Ställer sig Alm på globalisternas sida,eller?

Vi kan också konstatera att pingst är med i SKR och har förbundit sig att ta hänsyn till RKK:s synpunkter. Man accepterar alltså Charta Oequmenia med enhet i Europa (EU) och dialog med islam. Vi har också Agenda 2030 detta hemska dokument från FN, som stora delar av kristenheten i Sverige idag tar hänsyn till! Sveriges nätverk för Agenda 2030, heter Concorde, och där ingår Svenska Missionsrådet.

Vi kan vidare konstatera att, förra ledaren för pingst P Hörnmark, har varit med nere i Vatikanen och "krökt rygg" för Påven. (Jodå, det finns bilder på det) Om nuvarande ledaren Alm varit ner i Rom, vet jag inte. Hörnmark har också gjort en del märkliga uttalanden, men det lämnar vi därhän, eftersom han inte längre är ledare för pingst. (Dock är han numera Europaledare)

Svensk kristenhet är i dag tydligen kraftigt uppbunden till RKK och deras åsikter, däribland pingst. Skall man se Alm:s uttalande i ljuset av detta? Eller vad menar han. Tyvärr så blir förtroendet för pingst och Alm inte större av såna uttalanden.

Att läget är allvarligt i våra församlingar, är ingen överdrift. Vi behöver verkligen gå in i bön för vårt land och folk. Och att slumrande ljumma församlingar vaknar upp och ser vart vi är på väg. Tack och lov finns det positiva undantag, där Herren och DHA får verka. Det ska vi be att det blir mer av! Vi ska också be för våra politiker, där pågår ett märkligt spel. Det är helt uppenbart, att något inte stämmer.

MVH

Svara -   - 18/10-18 12:14 -


Lars-Göran Rönnberg

Det är så rätt, Karl-Håkan Sandell!!

Denna Annie Lööf som direkt efter valet talade om att nu behövs att vi "sänker tonläget och är ödmjuka"........!!

Det gäller visst endast alla andra.

När hon sedan tycker att "Sverige behöver en handlingskraftig och ansvarsfull regering som genomför konstruktiva lösningar på de stora problem Sverige står inför" känns det bara som en del av hennes många floskler.

Svara -   - 18/10-18 12:15 -


Bengt

Det kan vara så att imsens bok Inga andra

Gudar inte köps in på många håll

Den kanske är för obekväm

Svara -   - 18/10-18 12:37 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Det skall bli ett härligt möte uti skyn

Christer Åberg spelar på sin ukulele och sjunger "Det skall bli ett härligt möte uti skyn! O, hur underbart och stort."

0

Läs allt!


Troendedöparna brändes, dränktes och halshöggs

Många är de som har lidit förföljelse, satts i fängelse och dödats som har praktiserat det bibliska troende-dopet genom nersänkning.

3

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Dopet: Var, när och hur

Dop i havet

Här ger jag dig några tydliga bibelord på var dopet sker, när det sker och hur.

2

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad

Läsarmejl av nils 

Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad, sade till slut: Räck Hit Ditt Finger, Här är Mina Händer!

3

Läs allt!


Bedräglig rikedom

Läsarmejl av David B 

7

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

5

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

2

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

19

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

19

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

19

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, måndag 19 november 2018 kl. 23:26

Jesus söker: Elisabet, Lisbet!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Senaste kommentarer


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!


Rikedom kommer på skam då det verkligen gäller

Läsarmejl av David B 

7

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Koranen inleds med 666

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446942922-666.jpg

"Bismillah" är Koranens inledningsord och betyder på arabiska "I Allahs namn", men på grekiska betyder det 666.

15

Läs allt!


Församlingar firar Halloween med zombier och dansande skelett

Av Mikael Walfridsson 

Halloween i kyrkan

Halloween är en helt igenom en ockult och mörk tradition, som ingenting har med Herren att göra. Bilden är från en församling i USA, som otroligt nog väljer att dra in Halloween-temat i församlingen.

24

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 887 117 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 018 bloggartiklar, 91 659 kommentarer och 59 940 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp