765 online! | Sidvisningar idag: 136 609 | Igår: 236 501 |

www.apg29.nu

Annons

Gospelfy.se


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Propagandan för polygami har nu startat i Sverige


Bild: Svt.se. 

Det har pågått propaganda för olika samlevnadsformer mot kärnfamiljen. Och nu har nästa steg kommit: Propagandan för polygami har nu startat i Sverige.

Ja nu har propagandan för polygami startat i Sverige. Startskottet var polygamisten i nacka med sina tre fruar och 16 barn som får bidrag från staten för sin så kallade storfamilj. 

Och därefter var det en muslimsk kvinnlig islamolog som propagerade för att man ska få gifta sig med flera fruar. 

Och nu har SVT gjort ett reportage om en svensk kvinna som vill att man ska få gifta sig med flera eftersom hon redan lever i polygami förhållande. Och naturligtvis uttalar en "expert" från RFSU i ämnet: "Samhället signalerar väldigt mycket hur en familj ska vara." Du märker alltså tydligt vad det barkar hän.

Polygami-kampanjen

Det finns säkert flera som undrade när den här polygami-kampanjen på allvar skulle komma igång efter homosex-debatten om att homosexuella skkulle gifta sig. Och nu har den alltså kommit igång på allvar. 

To mig: den kommer att maximera och blir intensivare och allt mer tydligare och hänsynslösa i sin propaganda  och slut kommer inte folk ha någon motståndskraft att stå emot den. Propagandamedian kommer inte att ge sig förrän polygamin är genomförd i Sverige på samma sätt som samkönade äktenskap har genomförts.

Snyftartikel

SVT:s artikel som jag länkade innan är en fruktansvärd snyftartikel, och om hur synd det är om de människor som lever i polyamorösa förhållanden och polygami eftersom de inte inte har "samma rättigheter" vid exempelvis separation eller dödsfall. Så här säger en kvinna i artikeln:

– Samhället är i dag uppbyggt på tvåsamhet. Jag tycker att det borde bli lagligt att gifta sig med flera personer, både för män och kvinnor. Vi är många som lever i polyamorösa förhållanden men vi har inte samma rättigheter vid exempelvis separation eller dödsfall, men vår kärlek och vår rätt till skydd är precis lika mycket värd som alla andras.

Känner du igen den förrädiska retoriken från homosex-debatten då de homosexuella skulle få rätt att gifta sig med varandra? Sedan så klagar de naturligtvis på tvåpars-gifta. Att det är förlegat att man bara ska vara gift med en person. 

Avsätta kärnfamiljen

Naturligtvis går allt detta ut på att avsätta kärnfamiljen med mamma pappa barn. Tvåsamheten Har sin grund i Bibeln  att man ska bara ha en kvinnas man. De går mot den bibliska läran om mamma pappa barn. Det rör sig alltså om ett tydligt uppror mot Bibelns gud. 

Och återigen så visade sig att vi lever i den sista tiden. Antikrist är på väg att träda fram. När som helst kan det bibliska uppryckandet ske och det dröjer inte länge förrän i Jesus kommer tillbaka till jorden. 

Är du redo? Har du tagit emot Jesus? Är du frälst? Har du fått alla dina synder förlåtna? Det är hög tid för dig att ta emot Jesus och bli frälst. Vänta inte med att ta emot Jesus, för en dag kan det vara försent. 

En man och en kvinna

Gud skapade en man och en kvinna. Inte en man och flera kvinnor. De skulle hålla gifta sig med varandra och bilda familj. De skulle uppfylla hela jorden. 

En församlingstjänare ska vara en enda kvinnas man. Han ska ta väl hand om sina barn och sin familj.

1 Tim 3:12

Bibeln i Nya Testamentet talar om en enda kvinnas man. Nu  kanske någon säger att i Gamla Testamentet hade de månggifte. Ja, och läser vid noga så förstår vi att det var inte Guds vilja att de skulle gifta sig med flera. Men hur som helst så lever vi inte i Gamla testamentet idag. Vi lever i Nya Testamentet. Vi lever i Jesu nya förbund, och i det förbundet talas det om en enda kvinnas man. Alltså ska man bara vara gift med en person.

Josef och Maria

Josef och Maria var gifta med varandra, och Josef hade bara en fru. Han hade inte flera fruar på samma sätt som Maria inte flera män. Så Bibelns vittnesbörd talar om att Josef hade en fru. Det var ett tvåpar-förhållande, inte mer.

Petrus

Tittar vi på Petrus Petrus så ser vi att han hade endast en fru. Han hade inte flera fruar och det finns inga exempel i Nya Testamentet i Bibeln där de hade flera fruar som de hade barn med. Det är alltså något obibliskt och det är inte Guds vilja. 

Polygami går emot Guds vilja

Att införa polygami i Sverige går emot Guds vilja. Det kommer från främmande religioner och är ett uppror mot Guds skapelseordningar. Gud skapade inte flera kvinnor till Adam. Nej han skapade Adam och Eva och befallde att det var endast de två som skulle fukta sig med varandra och hålla sig till varandra. 

Låt oss leva nära Jesus. Låt Jesus vara Herre i ditt liv då kommer det bli ordning och människor kommer inte längre leva I den förvirring som nu går över världen. 

Propagandan för polygami har nu startat i Sverige

Du kommer nu framöver gång på gång får höra berättelser i våra media om hur bra det är att leva i polygami. Propagandan för denna livsform kommer inte ge sig förrän de också kommer att få gifta sig likt de homosexuella. 

Vi måste mer än någonsin leva i bön och överlåtelse och vittna för våra medmänniskor om Jesus Kristus så att de får tag på honom så att också de blir frälsta. För utan Jesus kommer de aldrig att klara sig. Det är endast Jesus som gör att människor får ordning på sina liv. Och när vi har Jesus så vill vi leva rätt. Vi vill då gifta oss med endast en person och bilda familj, och inte leva i ett upproriskt liv mot den levande guden. 


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 18 oktober 2017 16:27 | #polygami #propaganda #tidstecken #christer åberg | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


16 kommentarer

bengt

det är ruggigt det hela

Svara -   - 18/10-17 17:54 -


Nisse

Svar till bengt.

Ja, verkligen ruggigt! Massor av svärmödrar...

Svara -   - 18/10-17 18:03 -


Profetissan

Har vi inte tillräckligt med splittrade människor inom psykiatrin med skador från barndomen och lidande p.g.a. gudföräldrar m.m. Vem ska ta hand om allt elände som denna galenskap innehåller.

Vem vill bo i ett hem där en man/kvinna har en relation med en annan människa.
Det kommer att komma in otrohet,svartsjukedraman och våld som samhället ska ta hand om.
I Jesu namn bryter vi denna villfarelsens ande.

Svara -   - 18/10-17 18:41 -


bengt

ja det blir verkligen kaos

Svara -   - 18/10-17 20:19 -


Karin

Svar till Nisse.

😂😂😂 ja det räcker allt med EN. 😱

Svara -   - 18/10-17 22:05 -


Tommy

Poligymafob kommer nog in som ord.

Svara -   - 18/10-17 22:49 -


Troende

Vad säger ni om två av samma kön sim lever ihop ,delar allt utom sex, men stöter bort sina släktingar m.m. ?

Svara -   - 19/10-17 06:47 -


BrorK

Ja, det är klart, vad hade vi väntat oss? Och efter att månggifte legaliserats så är barnen nästa offer, väl inlindat i ord som frihet och jämlikhet!

Svara -   - 19/10-17 11:03 -


Erik S

Jo då,det här var väntat. Sverige är i en nedåtgående spiral, som inte för med sig nåt gott. Vi slår det ena bottenrekordet efter det andra, på vår väg utför.

Angående polygami, så har vi hört dessa argument förut, till leda. Det har hörts länge från speciellt vänster och liberalt håll "allas lika värde"!! Detta överför man då på homo/lesbisk/hbtq-rörelsen. Allas kärlek är lika mycket värd, alltså har man "rätt" att leva och göra som man vill. Inga moraliska regler skall finnas, du avgör själv rätt och fel-om det nu finns några "fel" enligt dessa människor. Verkar inte så. Gör som du själv vill i alla lägen, ingen högre moral skall styra ditt liv. Speciellt inte om det kommer från Bibeln och från kristna. Då behöver man inte bry sig det minsta. Vi ska ha frihet!!!

Detsamma hör vi nu om polygami. Allas kärlek är lika mycket värd. Detta genomfalska och förrädiska argument, har många gått på.

RFSU, denna hemska organisation (som det också sägs i inlägget) är skulden till mycket elände. Man är med och får igenom krav på många områden. Värst är väl indoktrineringen av våra barn-från förskola och hela vägen upp. Man börjar alltså att utsätta barn för ren hjärntvätt, så att dom senare i livet ska tycka att "detta är ju ganska ok, inget att bli upprörd över". Det är helt enkelt fruktansvärt. Pojkar skall klä ut sig och vara "drag queen", könen skall blandas, ingen vet riktigt var dom är hemma. Allt skall "flyta". Sen finns också "genuscertifiering"!!-ska man skratta eller gråta?

Ingen skall vara förvånad, om det vilar en dom över Sverige-och det kommer säkert om vi inte söker Gud och blir helöverlåtna. Om det inte är försent.

Den antisemitiska regeringen vi har, med Wallström i spetsen, som trampar på Israel och hånar dom hela tiden, både i FN och annorstädes. Som håller terrorister om ryggen, skickar 100-tals miljoner till Abbas och får medalj för det. Bara det är så lågt det går. Sedan all denna homo-propaganda och normlöshet som ökar lavinartat-undra på om det kommer en dom över sånt folk! Men i tidens avslutning skall det ju bli så här. Det gäller kära vänner att vi är förberedda och att vi har "byggt vårt hus på hälleberget".

Guds frid till er-vi ber för varann, fast vi inte känner varandra.!

Svara -   - 19/10-17 11:03 -


Alf

Svar till Erik S.

Amen.

Svara -   - 19/10-17 12:35 -


Lasse

Se Håkan Sunnlidens blogg i ämnet

Svara -   - 19/10-17 15:23 -


Tommy

Barn äktenskap år väl intågande. Det är väl okey åh gifta sig utomlands och komma hit.i en del fall är det ju så. Men tänk om kärlek bara är kärlek, om båda samtycker. Så kanske man börjar skjuta lite på det där, men hon har ju bröst, ja hon har ju mens. Trots att man är underårig.. om det inte går igenom, så klagar dessa i sin tur hur fel det är och gifta sig av samma kön. Därför måste ni godkäna Pedofili, vi är ju åtminstone två olika kön, och måste väl ändå anses mer rätt än homosexuella.se på flickan hon har blitt vuxen trots 13 år. Jovisst!. Det kommer säkert handla om bröst mätning, och mens. Som skall avgöra om kvinnan är mogen till Pedofili giftermål.

Svara -   - 22/10-17 02:34 -


bengt

hemsk tanke

Svara -   - 22/10-17 10:31 -


Balkis

Svar till Tommy.

Vad babblar du Tommy?

Till exempel, din dotter som är 13år har bröst och mens och blir kär en gammal farbror som betydligt äldre än henne.

Kommer du själv acceptera deras giftermålet och bara för att det är olika kön?

Hoppas att mina uppfattningar är rätt om din kommentarn.

Svara -   - 22/10-17 14:27 -


Tommy

Svar till Balkis.

Nej! Missuppfattat. Jag tänker att Lagen ändras. Inte för att jag vill det. Jag skulle gärna vilja ha en lag som förbjöd Porrfilmer också. Pedofili får aldrig bli Lagligt, det jag menar är att flyktingarna som kommit hit, har varit gifta med minderåriga, och det skall förhoppningsvis fortsätta och va förbjudet, men också hela Porrträsket borde förbjudas av filmer och allt, vem vet om barn blir utnyttjade i filmerna?. Det finns rättegångar där de friat män, för att mannen trodde barnet var äldre och hade bröst, men jag menar det är ju fortfarande barn?. Om Domare friar på sådana punkter.??? Barn är alltid barn. Och skall ha rätt att vara skyddade av Lagen, vi får aldrig töja på gränserna.eller göra om Lagen.ingen ska ha rätt och gifta sig med Barn.

Svara -   - 22/10-17 19:59 -


Balkis

Svar till Tommy.

Tack för ditt svar Tommy, jag uppskattar det verkligen.☺

Svara -   - 22/10-17 20:54 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Med Jesus i centrum i fullsatt maskinhall på midsommardagen i Gamla Hjälmseryd

Gamla Hjälmseryd Salomonssons maskinhall 2018

Salomonssons maskinhall var fylld till bristningsgränsen på Midsommardagen  i Gamla Hjälmseryd. 

2

Läs allt!


Profetior och tidstecken del 4 - Holger Nilsson

Profetior och tidstecken del 4 - Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson.

2

Läs allt!


Midsommarafton Gamla Hjälmseryd 2018 med Lindbergarna

Här kan du få uppleva en del av den fantastiska midsommarkvällen i Salomonssons maskinhall i Gamla Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Profetior uppfylls - Stora jordskalv i Sverige

Stort jordskalv i Sverige

Bild: Aftonbladet. 

Idag uppfylls de bibliska profetiorna även i Sverige då stora jordskalv sker. Detta profeterade Jesus om för cirka 2000 år sedan!

4

Läs allt!


Frälsning för Nordkoreas diktator Kim Jong-un

Läsarmejl av Jörgen Milton 

16

Läs allt!


Hamas och oroligheterna vid Gazagränsen

Hamas använder oroligheterna längs Gazagränsen för PR | Studio Jerusalem

4

Läs allt!


Midsommar i Gamla Hjälmseryd

Christer Åberg Midsommarkrans

Trevlig midsommar och Guds rika välsignelse till dig! 

2

Läs allt!


Syndakatalogen behövs - för frälsta!

Läsarmejl av Bertil Rosenius

Äpple

Svensk kristenhet är i ett bedrövligt vacuum, avs undervisning om grundläggande ordning för ett kristet liv.

30

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

16

Läs allt!


Stöd Apg29

Christer Åberg och Apg29

STÖD arbetet på Apg29 genom att swisha in en valfri summa på 070 935 66 96.

Du kan också stödja genom PayPal: https://www.paypal.me/apg29/100

Eller bankkonto:

8169-5,303 725 382-4Tack!

0

Läs allt!


Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Terroristorganisationen Hamas i Gaza har skjutit mer än 45 raketer mot Israel inatt. 

6

Läs allt!


Har du hört detta?

Liveprogrammet Apg29 med Christer Åberg.

2

Läs allt!


Sambo i Bibeln

Två hjärtan som har fogats samman

Samlag före äktenskapet är synd, så det blir man inte gift av. Bibeln säger att de som bor sambo sysslar med otukt. Men vad blir man då gift av? I den här artikeln får du svaret.

1

Läs allt!


21 punkter från Koranen avslöjar att Allah inte är Bibelns Gud

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli. 

Koranen Kaba

Koranen bevisar själv att Allah inte är Bibelns Gud. Här får du 21 punkter från Koranen som visar tydligt på detta. 

6

Läs allt!


Lindbergarna i Vikersund söndagkväll

Lindbergarna och Christer Åberg spelar och sjunger och talar om Jesus i Vikersund i Norge söndagkväll. 

0

Läs allt!


Nenne Lindberg i Vikersund

Miriam, Nenne och Aron

Nenne Lindberg tillsammans med syskonen Miriam och Aron i Vikersund, Norge. 

0

Läs allt!


Annons


Sambo är synd mot Gud

Hustak

Det är en skymf och förnedring mot din partner att du bara vill ha sex och bo sambo, men inte gifta dig med henne. Dessutom är det en synd mot Gud. 

73

Läs allt!


Vikersundsbacken

Vikersundsbacken

Världens största skidbacke här i Norge - Vikersundsbacken. Men jag har inte hoppat i den. Jag har ett annat hopp. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 26, måndag 25 juni 2018 kl. 13:43

Jesus söker: David, Salomon!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Profetior och tidstecken del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om profetior och tidstecken. 

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bildstoden i Daniels bok visar fram mot vårt saliga hopps fullbordan

Läsarmejl av nils 

Bildstoden i Daniels bok

Det skall komma ett rike i den yttersta tiden bestående av 10-stater, ett 10-stats förbund som innebär slutet på de världsriken som varit.

43

Läs allt!


Islam är fångenskapens religion

Av Holger Nilsson 

Islams fångenskap

Den Islamska religionen är att likna vid ett fängelse – det är svårt att lämna det.

5

Läs allt!


Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

Fotboll

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?

29

Läs allt!


Muslimska barn får fientlighet mot icke-muslimer i koranskolor

Koranskola för sexåringar

Bild: SVT. 

Muslimska barn på 6-13 år säger till sina svenska lärare: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit.” Eller: ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?”

14

Läs allt!


Egoismens förbannelse

Läsarmejl av David B 

9

Läs allt!


Allah - bedragaren

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli.

Allah - bedragaren

Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. Al Anfal 8.30: Allah är den skickligaste bedragaren.

2

Läs allt!


Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Bild: nrk.no. 

Donald Trump har nominerats till Nobels fredspris av de norska Fremskrittspartiet-politikerna Christian Tybring-Gjedde och Per-Willy Amundsen. Han nomineras efter sitt möte med Nordkoreas Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Börsfall för krigsindustrin efter fredsmötet i Singapore

Fredssamtalen mellan Donald Trump och Kim Jong-Un i Singapore var inte bra för krigsindustrin. Aktievärdet på börsen föll rejält.

5

Läs allt!


Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.

0

Läs allt!


Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

69

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 839 882 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 846 kommentarer och 56 456 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp