965 online! | Sidvisningar idag: 185 927 | Igår: 175 529 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Propagandan för polygami har nu startat i Sverige


Bild: Svt.se. 

Det har pågått propaganda för olika samlevnadsformer mot kärnfamiljen. Och nu har nästa steg kommit: Propagandan för polygami har nu startat i Sverige.

Ja nu har propagandan för polygami startat i Sverige. Startskottet var polygamisten i nacka med sina tre fruar och 16 barn som får bidrag från staten för sin så kallade storfamilj. 

Och därefter var det en muslimsk kvinnlig islamolog som propagerade för att man ska få gifta sig med flera fruar. 

Och nu har SVT gjort ett reportage om en svensk kvinna som vill att man ska få gifta sig med flera eftersom hon redan lever i polygami förhållande. Och naturligtvis uttalar en "expert" från RFSU i ämnet: "Samhället signalerar väldigt mycket hur en familj ska vara." Du märker alltså tydligt vad det barkar hän.

Polygami-kampanjen

Det finns säkert flera som undrade när den här polygami-kampanjen på allvar skulle komma igång efter homosex-debatten om att homosexuella skkulle gifta sig. Och nu har den alltså kommit igång på allvar. 

To mig: den kommer att maximera och blir intensivare och allt mer tydligare och hänsynslösa i sin propaganda  och slut kommer inte folk ha någon motståndskraft att stå emot den. Propagandamedian kommer inte att ge sig förrän polygamin är genomförd i Sverige på samma sätt som samkönade äktenskap har genomförts.

Snyftartikel

SVT:s artikel som jag länkade innan är en fruktansvärd snyftartikel, och om hur synd det är om de människor som lever i polyamorösa förhållanden och polygami eftersom de inte inte har "samma rättigheter" vid exempelvis separation eller dödsfall. Så här säger en kvinna i artikeln:

– Samhället är i dag uppbyggt på tvåsamhet. Jag tycker att det borde bli lagligt att gifta sig med flera personer, både för män och kvinnor. Vi är många som lever i polyamorösa förhållanden men vi har inte samma rättigheter vid exempelvis separation eller dödsfall, men vår kärlek och vår rätt till skydd är precis lika mycket värd som alla andras.

Känner du igen den förrädiska retoriken från homosex-debatten då de homosexuella skulle få rätt att gifta sig med varandra? Sedan så klagar de naturligtvis på tvåpars-gifta. Att det är förlegat att man bara ska vara gift med en person. 

Avsätta kärnfamiljen

Naturligtvis går allt detta ut på att avsätta kärnfamiljen med mamma pappa barn. Tvåsamheten Har sin grund i Bibeln  att man ska bara ha en kvinnas man. De går mot den bibliska läran om mamma pappa barn. Det rör sig alltså om ett tydligt uppror mot Bibelns gud. 

Och återigen så visade sig att vi lever i den sista tiden. Antikrist är på väg att träda fram. När som helst kan det bibliska uppryckandet ske och det dröjer inte länge förrän i Jesus kommer tillbaka till jorden. 

Är du redo? Har du tagit emot Jesus? Är du frälst? Har du fått alla dina synder förlåtna? Det är hög tid för dig att ta emot Jesus och bli frälst. Vänta inte med att ta emot Jesus, för en dag kan det vara försent. 

En man och en kvinna

Gud skapade en man och en kvinna. Inte en man och flera kvinnor. De skulle hålla gifta sig med varandra och bilda familj. De skulle uppfylla hela jorden. 

En församlingstjänare ska vara en enda kvinnas man. Han ska ta väl hand om sina barn och sin familj.

1 Tim 3:12

Bibeln i Nya Testamentet talar om en enda kvinnas man. Nu  kanske någon säger att i Gamla Testamentet hade de månggifte. Ja, och läser vid noga så förstår vi att det var inte Guds vilja att de skulle gifta sig med flera. Men hur som helst så lever vi inte i Gamla testamentet idag. Vi lever i Nya Testamentet. Vi lever i Jesu nya förbund, och i det förbundet talas det om en enda kvinnas man. Alltså ska man bara vara gift med en person.

Josef och Maria

Josef och Maria var gifta med varandra, och Josef hade bara en fru. Han hade inte flera fruar på samma sätt som Maria inte flera män. Så Bibelns vittnesbörd talar om att Josef hade en fru. Det var ett tvåpar-förhållande, inte mer.

Petrus

Tittar vi på Petrus Petrus så ser vi att han hade endast en fru. Han hade inte flera fruar och det finns inga exempel i Nya Testamentet i Bibeln där de hade flera fruar som de hade barn med. Det är alltså något obibliskt och det är inte Guds vilja. 

Polygami går emot Guds vilja

Att införa polygami i Sverige går emot Guds vilja. Det kommer från främmande religioner och är ett uppror mot Guds skapelseordningar. Gud skapade inte flera kvinnor till Adam. Nej han skapade Adam och Eva och befallde att det var endast de två som skulle fukta sig med varandra och hålla sig till varandra. 

Låt oss leva nära Jesus. Låt Jesus vara Herre i ditt liv då kommer det bli ordning och människor kommer inte längre leva I den förvirring som nu går över världen. 

Propagandan för polygami har nu startat i Sverige

Du kommer nu framöver gång på gång får höra berättelser i våra media om hur bra det är att leva i polygami. Propagandan för denna livsform kommer inte ge sig förrän de också kommer att få gifta sig likt de homosexuella. 

Vi måste mer än någonsin leva i bön och överlåtelse och vittna för våra medmänniskor om Jesus Kristus så att de får tag på honom så att också de blir frälsta. För utan Jesus kommer de aldrig att klara sig. Det är endast Jesus som gör att människor får ordning på sina liv. Och när vi har Jesus så vill vi leva rätt. Vi vill då gifta oss med endast en person och bilda familj, och inte leva i ett upproriskt liv mot den levande guden. 


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av onsdag 18 oktober 2017 16:27 | #polygami #propaganda #tidstecken #christer+åberg | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


16 kommentarer

bengt

det är ruggigt det hela

Svara -   - 18/10-17 18:14 -


Nisse

Svar till bengt.

Ja, verkligen ruggigt! Massor av svärmödrar...

Svara -   - 18/10-17 18:23 -


Profetissan

Har vi inte tillräckligt med splittrade människor inom psykiatrin med skador från barndomen och lidande p.g.a. gudföräldrar m.m. Vem ska ta hand om allt elände som denna galenskap innehåller.

Vem vill bo i ett hem där en man/kvinna har en relation med en annan människa.
Det kommer att komma in otrohet,svartsjukedraman och våld som samhället ska ta hand om.
I Jesu namn bryter vi denna villfarelsens ande.

Svara -   - 18/10-17 19:01 -


bengt

ja det blir verkligen kaos

Svara -   - 18/10-17 20:39 -


Karin

Svar till Nisse.

😂😂😂 ja det räcker allt med EN. 😱

Svara -   - 18/10-17 22:25 -


Tommy

Poligymafob kommer nog in som ord.

Svara -   - 18/10-17 23:09 -


Troende

Vad säger ni om två av samma kön sim lever ihop ,delar allt utom sex, men stöter bort sina släktingar m.m. ?

Svara -   - 19/10-17 07:07 -


BrorK

Ja, det är klart, vad hade vi väntat oss? Och efter att månggifte legaliserats så är barnen nästa offer, väl inlindat i ord som frihet och jämlikhet!

Svara -   - 19/10-17 11:23 -


Erik S

Jo då,det här var väntat. Sverige är i en nedåtgående spiral, som inte för med sig nåt gott. Vi slår det ena bottenrekordet efter det andra, på vår väg utför.

Angående polygami, så har vi hört dessa argument förut, till leda. Det har hörts länge från speciellt vänster och liberalt håll "allas lika värde"!! Detta överför man då på homo/lesbisk/hbtq-rörelsen. Allas kärlek är lika mycket värd, alltså har man "rätt" att leva och göra som man vill. Inga moraliska regler skall finnas, du avgör själv rätt och fel-om det nu finns några "fel" enligt dessa människor. Verkar inte så. Gör som du själv vill i alla lägen, ingen högre moral skall styra ditt liv. Speciellt inte om det kommer från Bibeln och från kristna. Då behöver man inte bry sig det minsta. Vi ska ha frihet!!!

Detsamma hör vi nu om polygami. Allas kärlek är lika mycket värd. Detta genomfalska och förrädiska argument, har många gått på.

RFSU, denna hemska organisation (som det också sägs i inlägget) är skulden till mycket elände. Man är med och får igenom krav på många områden. Värst är väl indoktrineringen av våra barn-från förskola och hela vägen upp. Man börjar alltså att utsätta barn för ren hjärntvätt, så att dom senare i livet ska tycka att "detta är ju ganska ok, inget att bli upprörd över". Det är helt enkelt fruktansvärt. Pojkar skall klä ut sig och vara "drag queen", könen skall blandas, ingen vet riktigt var dom är hemma. Allt skall "flyta". Sen finns också "genuscertifiering"!!-ska man skratta eller gråta?

Ingen skall vara förvånad, om det vilar en dom över Sverige-och det kommer säkert om vi inte söker Gud och blir helöverlåtna. Om det inte är försent.

Den antisemitiska regeringen vi har, med Wallström i spetsen, som trampar på Israel och hånar dom hela tiden, både i FN och annorstädes. Som håller terrorister om ryggen, skickar 100-tals miljoner till Abbas och får medalj för det. Bara det är så lågt det går. Sedan all denna homo-propaganda och normlöshet som ökar lavinartat-undra på om det kommer en dom över sånt folk! Men i tidens avslutning skall det ju bli så här. Det gäller kära vänner att vi är förberedda och att vi har "byggt vårt hus på hälleberget".

Guds frid till er-vi ber för varann, fast vi inte känner varandra.!

Svara -   - 19/10-17 11:23 -


Alf

Svar till Erik S.

Amen.

Svara -   - 19/10-17 12:55 -


Lasse

Se Håkan Sunnlidens blogg i ämnet

Svara -   - 19/10-17 15:43 -


Tommy

Barn äktenskap år väl intågande. Det är väl okey åh gifta sig utomlands och komma hit.i en del fall är det ju så. Men tänk om kärlek bara är kärlek, om båda samtycker. Så kanske man börjar skjuta lite på det där, men hon har ju bröst, ja hon har ju mens. Trots att man är underårig.. om det inte går igenom, så klagar dessa i sin tur hur fel det är och gifta sig av samma kön. Därför måste ni godkäna Pedofili, vi är ju åtminstone två olika kön, och måste väl ändå anses mer rätt än homosexuella.se på flickan hon har blitt vuxen trots 13 år. Jovisst!. Det kommer säkert handla om bröst mätning, och mens. Som skall avgöra om kvinnan är mogen till Pedofili giftermål.

Svara -   - 22/10-17 02:54 -


bengt

hemsk tanke

Svara -   - 22/10-17 10:51 -


Balkis

Svar till Tommy.

Vad babblar du Tommy?

Till exempel, din dotter som är 13år har bröst och mens och blir kär en gammal farbror som betydligt äldre än henne.

Kommer du själv acceptera deras giftermålet och bara för att det är olika kön?

Hoppas att mina uppfattningar är rätt om din kommentarn.

Svara -   - 22/10-17 14:47 -


Tommy

Svar till Balkis.

Nej! Missuppfattat. Jag tänker att Lagen ändras. Inte för att jag vill det. Jag skulle gärna vilja ha en lag som förbjöd Porrfilmer också. Pedofili får aldrig bli Lagligt, det jag menar är att flyktingarna som kommit hit, har varit gifta med minderåriga, och det skall förhoppningsvis fortsätta och va förbjudet, men också hela Porrträsket borde förbjudas av filmer och allt, vem vet om barn blir utnyttjade i filmerna?. Det finns rättegångar där de friat män, för att mannen trodde barnet var äldre och hade bröst, men jag menar det är ju fortfarande barn?. Om Domare friar på sådana punkter.??? Barn är alltid barn. Och skall ha rätt att vara skyddade av Lagen, vi får aldrig töja på gränserna.eller göra om Lagen.ingen ska ha rätt och gifta sig med Barn.

Svara -   - 22/10-17 20:19 -


Balkis

Svar till Tommy.

Tack för ditt svar Tommy, jag uppskattar det verkligen.☺

Svara -   - 22/10-17 21:14 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Gud kallas inte »han» i Svenska kyrkans nya handbok

Gud ska inte längre kallas han.

Bild: Fria Tider. 

Gud som »han» och »Herre» har strukits i Svenska kyrkans nya handbok. Därmed har Svenska kyrkan förnekat frälsningen i Jesus Kristus och hindrar då människor från att bli frälsta!

0

Läs allt!


Theo och hans vänner - Barnprogram på Himlen TV7

Följ med i den nya animerade serien på Himlen TV7! Tillsammans med Theo tas vi med in i Bibelteatern i skolådan och lär oss mer om Gud och Hans värld. Dessutom får vi följa med på roliga äventyr med mössen Luther och Benny.

0

Läs allt!


Avfall eller uppryckelse?

Av Mikael Walfridsson 

Avfall eller uppryckelse?

Vad menar egentligen Paulus när han undervisar om en bestämd händelse som ska ske precis före vedermödan? Och är ordet avfall en förfalskning från katolska kyrkan i sitt motstånd mot reformationen?

1

Läs allt!


Äntligen advent

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Jesus kommer snart tillbaka.

Det finns flera advent, eller flera steg i Jesus ankomst.

4

Läs allt!


Kungen Kommer - Himlen TV7

Hur kan vi förbereda oss inför Jesu återkomst som Kung? Hur ser vårt framtidshopp ut? Kom med och be att Guds församling vakar med olja i sina lampor!

40

Läs allt!


De andliga nådegåvorna - Gösta Karlsson

Pastor Gösta Karlsson talar om Andens nådegåvor i ett nu några år gammalt klipp - men ständigt aktuellt!

1

Läs allt!
Perfekt julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten.

100 kr! En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt. Passa bra som julklapp!

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 22 november 2017 kl. 23:03

Jesus söker: Cecilia, Sissela!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Bebisar lär sig byta kön genom ny bilderbok på våra förskolor

Bilderbok om transsexualitet för de yngsta.

Bild: Svt.se. 

Susanne Pelger som är doktor i genetik och lärare i biologi och matematik vid Lunds universitet, har skapat en bilderbok om transsexualitet riktad till bebisar.

38

Läs allt!


Senaste kommentarer


Christer Åberg predikar för skogens kossor

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga.

5

Läs allt!


Jesus är inte världens hämnare - Christer Åberg

Christer Åberg förklarar att Jesus inte är någon hämnare, han dömer inte eller straffar - han räddar och frälser för att han älskar dig!

6

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

965 online! | Sidvisningar idag: 185 927 | Igår: 175 529 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp