Surfar nu: 687 www.apg29.nu

Rävar på västmuren i Jerusalem - ett profetiskt uppfyllande

Rävar på västmuren i Jerusalem - ett profetiskt uppfyllande

Av MIKAEL WALFRIDSSON

Är rävar tätt på Västra muren ett profetiskt uppfyllande? Ja, på det sättet kan det vara, och något som samtidigt kan peka på att vi lever i en tid nära Jesu återkomst.

Israel - Guds målstock

Så ofta jag kan, så skriver jag om tidstecken som har med Israel, Jerusalem eller det kommande templet att göra. Om någon har tid och lust, har jag skrivit ett längre inlägg, om just dessa historiska händelser som har med Guds handlande med det judiska folket att göra:

http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2019/02/israels-profetiska-resa.html

Tisha B´Av

Tisha B´Av, som är den nionde dagen i månaden Av, är en årlig fastedag för judarna, som firas till minne av den första förstörelsen av Jerusalems tempel år586.f.Kr. Det var kungen i Babylonien som brände templet och förstörde Jerusalem. Exakt på dagen, År 70 e.Kr., så förstörde romarna det andra templet när dom brände ner det. Det var också på den nionde dagen i månaden Av, att Spanien i år 1492, utvisade judarna. I år faller detta viktiga judiska datum den 10/11 augusti i vår kalender.  

Rävar på tempelplatsen

Klagovisorna 5:18 - Därför är vårt hjärta sjukt, därför är våra ögon förmörkade, för att Sions berg ligger öde och schakaler (annan översättning: "rävar") strövar där.

På Tisa B´Av, så läser bland annat rabbinerna texten från Klagovisorna, som handlar om att på Sions berg, där templet låg, kommer det att vara så ödsligt att "rävarna kommer att gå på den". Man menar då, att om profetian om förstörelse är uppfyllt, så är Sakarias profetia som handlar om templets återuppbyggande närstående.

Jesus kommer snart!


Källa:

https://www.jpost.com/Israel-News/Foxes-seen-walking-near-the-Western-Wall-fulfilling-biblical-promise-598053

Rävar på västmuren i Jerusalem - ett profetiskt uppfyllande
Den yttersta tiden

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 15 augusti 2019 12:49 | #mikael walfridsson #israel #räv. profetiskt | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

22 kommentarer

Erik S 16/8-2019, 00:05

Tack för det! En fin genomgång av Israel, dess folk och deras eviga huvudstad Jerusalem. Visst är det nåt alldeles speciellt med detta. Med Bibeln i hand kan man följa dessa fantastiska tidstecken.

Fortsätt så, det behövs. Många fler borde vakna upp inför Israel och dess oerhörda betydelse i profetiorna.

Tack och GVD-Shalom

Svara


Steven 16/8-2019, 11:37

Är det Jesus eller AntiKrist vi ser framemot att komma?

Svara


David 16/8-2019, 13:40

svar till Steven Vem tror du vi kristna ser framemot att få möta tror du???En stilla undran bara, för mig är svaret solklart vem jag ser framemot att få möta men det är tydligen inte lika självklart hos vissa andra tydligen märkligt nog.Men det är lika dant när folk läser samma kapitel i bibeln så kommer de fram till totalt skilda resultat när de läser exakt samma text, är bibeln så svår att tyda generelt eller är det den personen som läser bibeln som har problem med att förstå vad bibeln menar som de flesta andra inte har något problem med alls?

Svara


Sven Thomsson 16/8-2019, 15:15

Räven är Israels mest vanliga rovdjur. I vår bibelöversättning är det snarare fråga om schakaler. Så var förhållandet i Domarbokens berättelse om de trehundra rävarna, som Simson släppte i filistéernas åkrar, där de spred förödande eld med facklor som var bundna vid deras svansar. Det hebreiska ordet för räv har den dubbla betydelsen av räv och schakal.

Rävar var också vanliga på Nehemjas tid. När judarna arbetade med att bygga upp Jerusalems murar strök sannolikt rävarna omkring på det öde området. Judarna blev hånade av deras fiender, som försökte hindra dem i arbetet.

Vi läser i Neh. 4:1-3: "När Sanballat hörde att vi höll på att bygga upp muren blev han rasande och mycket arg. Han hånade judarna och sa till sina bröder och till Samariens krigsfolk: 'Vad är det de eländiga judarna gör? Ska de få hålla på? Ska de få offra? Ska de en dag få arbetet klart? Kan de ge liv åt de brända stenarna i grushögarna"? Ammoniten Tobia som stod bredvid honom sa: "Låt dem bygga! Om så bara en räv hoppar upp på deras stenmur river han den".

Kunde rävar hoppa upp på muren på Nehemjas tid kan de det i modern tid också.

Svara


Steven 16/8-2019, 17:42

Vi vet att Bibeln säger att vi måste lyda Guds bud. Om vi inte lyder så är vi olydiga och bryter det förbund Han har satt upp genom Jesus Kristus. Om då Jesus uppmanar oss att sprida evangeliet till jordens alla hörn, be för de sjuka, hela de förtryckta samt döpa i Jesus Kristus och göra lärljungar - är detta något som gäller alla eller bara några få?
Vad är det vi uppehåller oss med? Sitta passivt, läsa händerna och gnugga händerna över vad som sker i MÖ (för att tyda tidens tecken)? Eller bör vi mer lyssna på Jesus i Matteus 24; ”när gospeln gått ut till alla folk, länder och språk, då är tiden inne?
Personligen ägnar jag mig inte min tid åt vad som sker i Israel. Varför ska vi spendera tid på hur de förbereder Antikrist? Som kommer följas av fruktansvärda förföljelser av människor, främst de som är av ”kvinnans säd, följer Guds bud samt vittnar om Jesus Kristus?
Tiden är kort. När Israel har tagit all makt i världen följer en vedermödan utan dess like.

Svara


Martin 16/8-2019, 21:39

Svar till Steven.

"Varför ska vi spendera tid på hur de förbereder Antikrist?"

Jag har själv ställt den frågan här (i en något annorlunda tappning) men fick inget svar. I trettio år (eller mer) har frikyrkan lyft fram Israel. Min fråga var: vilken är den synliga frukten av detta? Mitt svar är: Man har lyft fram Israel på ett sätt som har skuggat evangeliet. Löftet till Abraham lyfter man ensidigt fram att gälla judarna men man säger inte att det tros-förbundet som Gud slöt med Abram gäller alla oss som tror på Herren Jesus Kristus. Inte heller förklarar man att löftet gavs till Moses och hans avkomma, som är Jesus (Gal 3:16). Judarna har hamnat i centrum och inte Korset och Blodet. Detta är ett problem.

Svara


Tom 16/8-2019, 23:11

Judarna har väl inte hamnat i centrum? Det är Jesus som är och alltid kommer vara i centrum

Jesus var jude och kommer tillbaks till Jerusalem i Israel. Det är liksom svårt att inte ha med israel och judarna i diskussionen med de förutsättningarna. Sen är det ju så att Gud valt ut judarna och det är viktigt att följa judarna då de är den viktigaste profetiska klockan!

Nu har så mycket gått i uppfyllelse av profetiorna så det är inte många år kvar av detta monster till värld som förvrider sinnet och kräks ut plast samtidigt som den sakta men säkert tuggar i sig jorden

Vi kommer se världen sakta dö och sen blir det en stjärnsmäll(vedermödan) och efter det väntar jesu återkomst! Tack gode gud för det! Ju tidigare desto bättre

Svara


Tommy. 17/8-2019, 04:24

Gällande Judarna, så är de både de första folket, och det sista folket, de knyter liksom ihop säcken. när de inte tog emot Jesus, spreds det vidare kring, de var alltså det första folket som skulle ha löftet, men sedan blev de också det sista folket, som tar emot Kristus, och då knyts säcken ihop. Samt Jehovas vittnen tror de är de utvalda, som rycks upp i himlen, men det är Judar som är utvalda redan innan som rycks upp 144 000, därefter många som inte ens går och räkna från alla länders hörn som tagit emot Kristus och bär skinande kläder.

Svara


Sven Thomsson 17/8-2019, 12:34

Judarna är Guds egendomsfolk och deras existens här på jorden är mycket betydelsefull. Bibeln säger att "frälsningen kommer från judarna."

Man har helt riktigt sagt att "Israel är Guds klocka." Det som sker i Israel är tidstecken, som visar fram mot Jesus återkomst. Det är viktigt att följa händelseutvecklingen där.

Jesus säger i Matt. 24:9 "...ni ska bli hatade av alla för mitt namns skull". Det står också att "ni ska bli hatade av alla folk, för mitt namns skull". Israel har hela världsopinionen mot sig och ju mer hatet mot judarna ökar, ju mer närmar vi oss Herrens återkomst.

Bibeln säger att "den som välsignar Israel blir själv välsignad". Att vara israelvän och följa med i vad som händer där behöver inte betyda att "judarna kommer i centrum". Jesus ska vara centrum i våra liv och vi kan evangelisera och vittna om honom även om vi älskar Guds egendomsfolk.

Svara


Martin 18/8-2019, 10:23

Svar till Sven Thomsson.

I Matt 24:9 talar inte Jesus till judarna utan till hans efterföljare, det var de som Jesus sade skulle bli "...hatade av alla folk, för mitt namns skull".

Ett råd är att verkligen citera Bibeln när du använder ""-tecken. Det står inte ordagrant att "den som välsignar Israel blir själv välsignad". Kanske tänker du på 4 Mos 24 där Bileam sjunger: Sköna är dina tält, Jakob, dina boningar, Israel!"

"Han har lagt sig till ro, han vilar likt ett lejon,

ett lejon som ingen vågar störa.

Välsignad den som välsignar dig,

förbannad den som förbannar dig." (4 Mos 24:9)

Sjöng Bileam om den moderna staten Israel? Nej han sjöng om de då levande israeliterna.

"Vem är nu lögnare om inte den som förnekar att Jesus är Kristus? Den är antikrist som förnekar Fadern och Sonen. Den som förnekar Sonen har heller inte Fadern. Den som erkänner Sonen har också Fadern." (1 Joh 2:22-23)

Detta stämmer in på judarna som hand i handske. Judarna hatar fortfarande Messias och förbjuder Hans namn att predikas på gatorna. Ibland tänker jag, är de kristna sionisterna verkligen medvetna om på vems sida de strider om de har tolkat Israel-frågan fel? Om Gud på grund av judarnas uppror och otro inte är för utan emot dem. Då strider de mot Yahweh själv.

För min del intar jag en mer öppen inställning. Den moderna staten Israel kan ha allt att göra med det framtida upprättade Israel, men det kan också ha ingenting att göra med det framtida Israel. Vi vet helt enkelt inte hur Gud syr ihop allting till slut. Människan (även kristna) brukar ha svårt att tyda de bibliska profetiorna, så var det på Jesu tid, så är det idag. Men att Herren i sitt Ord lovar upprättelse för Israel, därom är vi överens. Frågan är hur vägen dit ser ut.

Svara


Tom 18/8-2019, 12:14

De messianska judarna kommer att ”vinna” och när majoriteten i Israel inser att Jesus är den de väntat på så är jesu återkomst inte långt borta.

Förmodligen kommer det att behövas nöd(vilket även profetiorna säger)för att nå dit

Antikrist kommer först och många kommer bli lurade. Kommande tempelbygget är tex nåt som antikrist kommer använda

Vi kan dock tydligt se att Israel har gått från stenöken till ett grönskande land, judarna återvänder i mängd och bosättningar byggs ut.

Jerusalem huvudstad efter 70år etc

När ni ser bladet grönska vet ni att herren är nära. Tecknen är tydliga på att jesu återkomst är mycket nära! Detta bör vara med i varje predikan i alla kyrkor!

Svara


Sven Thomsson 18/8-2019, 13:35

När Jesus höll sitt eskatologiska tal var lärjungarna samlade med Honom på Olivberget. Det var bara de som lyssnade vid det tillfälle. Lärjungarna var judar. Jesus talade alltså till judarna.

Lärjungarnas fråga om tidens ände och Hans tillkommelse visar att de levde i en typisk judisk förväntan: tanken på templets förstöring förbinds omedelbart med tanken på världens ände, Matt. 24:3. För judarna var templet Guds utvalda plats, där Han ville att Hans namn skulle stadfästas.

Jesus säger: "Ni ska bli hatade av alla folk, för mitt namns skull" (vers 9). I en annan översättning står det: "Hela mänskligheten ska hata er". Det finna inga andra folkslag som blivit så hatade, hotade och förföljda som judarna. Detta hat har de fått möta så långt tillbaka som på Gamla Testamentet tid. (Läs Esters bok).

Detta hat har eskalerat och är i vår tid värre än någonsin. Judarna har idag hundratusentals missiler riktade mot sig. Dessa kan när som helst avfyras av deras islamistiska fiender.

Jesus talar om vedermödan. På grund av att judarna förkastade Honom och Hans frälsningserbjudande måste de genomlida vedermödans svåra tid. Han talar också om att den "ska bli förkortad för de utvaldas skull". När Han säger det menar Han judarna, för de är Hans utvalda egendomsfolk.

Svara


Martin 18/8-2019, 15:01

Svar till Sven Thomsson.

I Matt 24 talar Jesus talar till judar som tror på Honom. Jesus talar alltså till judar, men bara till judar som tror på Honom. Jesus talar alltså INTE till otroende judar, det är en fullständigt befängd tolkning. Betänk konsekvenserna av vad du skrev.

Förstår du nu varför jag menar att ni skymmer evangeliet? En text till kristna får ni att handla om ofrälsta judar. Såhär är det på punkt efter punkt, fråga efter fråga.

Svara


Martin 18/8-2019, 15:04

Svar till Sven Thomsson.

"Men innan allt detta händer skall man gripa er och förfölja er. Man skall överlämna er åt synagogorna och kasta er i fängelse och dra er inför kungar och ståthållare för mitt namns skull."

Ska de överlåta sig åt sig själva?

Svara


Martin 18/8-2019, 15:15

Svar till Tom.

"När ni ser bladet grönska vet ni att herren är nära"

Du tänker på följande ord av Jesus:

"Han gav dem en liknelse: ”Se på fikonträdet och alla andra träd. När de börjar knoppas, då förstår ni av er själva att nu är sommaren nära. På samma sätt vet ni när ni ser detta hända att Guds rike är nära. Sannerligen, detta släkte skall inte förgå förrän allt detta händer. Himmel och jord skall förgå, men mina ord skall aldrig förgå." (Luk 21:29-33)

"Lär av en jämförelse med fikonträdet. När kvisten blir mjuk och bladen spricker ut vet ni att sommaren är nära. På samma sätt vet ni när ni ser allt detta hända att han är nära, utanför dörren. Sannerligen, detta släkte skall inte förgå förrän allt detta händer. Himmel och jord skall förgå, men mina ord skall aldrig förgå." (Matt 24:32-35)

Petrus lär oss att vi kan inte klura ut en profetia själva, uttydningen måste ges av Herren. Det spelar alltså ingen roll att Sven Reichmann hävdade att fikonträdet var Israel. Vad jag vet fick han inte det från Jesus utan var nånting som han satt på kammaren och tänkte ut.

"Och framför allt skall ni tänka på att man aldrig kan tyda en profetia i skriften på egen hand. Ingen profetia har förmedlats genom mänsklig vilja, utan drivna av helig ande har människor talat ord från Gud." (2 Pet 1:20-23)

Dessutom syftar Jesus på det Han precis hade sagt. Lär av ... fikonträdet. På samma sätt, när ni ser allt detta hända (dvs när det inträffar som Han hade förklarat i verserna innan), då är Han nära.

Svara


Tom 18/8-2019, 17:22

Mja. Att judarna återvänder i mängd till israel är det största tidstecknet. Egentligen stod den profetiska klockan still under lång tid typ 70-1947 om man ska hårddra det.

Men under den tiden har judarna konstant jagats och dödats, senast och kanske värst under ww2.

Det kommer en ny jakt på judar där kanske hälften eller mer försvinner

Israel kan visst liknas vid fikonlövet, när ni ser judarna återvända till ett eget land är jesu återkomst nära.

Vissa säger den generation som ser israels återfödelse kommer uppleva det

Men då är frågan om gud räknar 120år som är människans maxålder eller 70år

Angående att ingen förstår profetiorna tror jag är fel. Inte minst säger min känsla att tiden för jesu återkomst är nära men det kanske bara är vissa som har den känslan?

Är det inga som har profetiska drömmar och känner att visheten och förståndet växer nästan dagligen?

Svara


Martin 18/8-2019, 19:46

Svar till Tom.

Ett tecken på att uttydningen av en profetia är felaktig är när man börjar ändra den (uttydningen) efterhand. Om Jesus ska komma tillbaka inom en generation efter att staten Israels bildades så är antingen profetian felaktig (uteslutet) eller tolkningen felaktig. Det tåget har redan gått. En generation är inte människans maxålder utan 30-40 år. De judar som lyssnade på Jesus vid Olivberget fick också se templet förstöras inom en generation. Nu blickade säkert Jesus längre bort än till Jerusalems förstörelse men visst ingick den i Jesus profetia. "När ni ser Jerusalem omringat av härar" (Luk 21:20)

Det är du som skriver att Israel kan liknas vid fikonlövet. I både Luk 21 och Matt 24 beskrev Jesus en serie händelser som skulle föregå Hans återkomst. "På samma sätt vet ni att när ni ser allt detta hända att Guds rike är nära." Vilket är "allt detta" om inte den serie händelser som Jesus just hade talat om? Han jämför ju fikonträdet och alla andra träd med dessa händelser.

Vi är alla påverkade av den miljö vi lever och växer upp i. Socialdemokraternas barn blir i högre utsträckning socialdemokrater än övriga. Argumenten de anför är inte sina egna, de fick dem med frukostflingorna. På liknande sätt är det här. Israel-frågan har inom delar av Frikyrkan tagits som så självklar att människor inte söker själva, de kan inte längre läsa om "fikonträdet" utan att ta för givet att Jesus talar om bildandet av staten Israel.

Svara


Stefan Jonasson 18/8-2019, 20:32

Rävar finns väl överallt där det bor människor... Det har väl alltid sprungit rävar kring Jerusalems nejder.... Lite övertolkning av profetian av det som redan hänt i historien..

Svara


Tomas N 19/8-2019, 22:55

Svar till Sven Thomsson.

Detta är väl lite tveksamt sätt att tolka Matteus 24 på. Allt som Jesus lärde ut gäller väl det nya förbundet? Det var ju hans uppdrag att undervisa om det nya förbundet på 3,5 år innan Hans uppdrag avslutades på korset och uppståndelsen.

Det finns massor med bibelställen som går i linje med att kristna skall få lida på liknande sätt som Jesus själv. Det ingår ju i att ta sitt kors och följa Jesus.

Judarna har ju lidit ,men inte för Jesu namns skull. Här menas bara lidande för att man bär Jesus vittnesbörd,vilket den breda majoriteten av judar inte gjort

Man behöver läsa hela nya testamentet ständigt och rotera runt texterna så ser man en röd tråd av samma undervisning från alla författare.

Och aldrig i de texterna finner man något som liknar 1900-talets västliga teologi som lägger så mycket fokus på Israel,judar och GT texter. Det är ett modernt tillägg

Svara


Leif 20/8-2019, 00:11

Svar till Tomas N.

Man behöver inte utesluta Judarna för att Jesus talar om att de kristna skall bli förföljda. Också Judarna skulle bli förföljda vilket vi sett många bevis på. Jesus talade till både Judar och kristna genom hela NT, varför behöver det vara så svårt att förstå?

Vi vet att även Israel och Judar förutom vi kristna också är en stötesten för djävulen, och alltid har varit. Redan Esters bok berättar om hur den onde Haman var ute efter att utplåna Judar. Nu lyckades han inte tack vare att Guds beskydd vilade över dem. Likadant försöker Hamas och många fler idag att ständigt utplåna Israel och Judar även om de inte är kristna, de kommer givetvis inte att lyckas denna gång heller även om många kommer att lida.

Och vi vet vad Johannes Uppenbarelsebok 12 säger, att djävulen i raseri är ute efter den kvinna som födde en son. Symboliskt är jag mycket övertygad om att det just handlar om Abraham, Isak och Jakobs barn, alltså Israels folk efter köttet som födde Jesus, men sedan gick djävulen och vilddjuret också ut för att strida mot kvinnans övriga barn, dvs Jesu barn, alla de troende kristna..

Jesus talade väldigt ofta om båda sorterna, varför måste det ha blivit ett så stort bekymmer för er. Acceptera hellre att både Israel och de kristna är djävulens stora mål. Han vill utplåna bägge, så låt oss inte luras in i hans hatiska fälla som endast vill fördärv och så kiv.

Gud har en bestämd plan med både Israel och Bruden som ingen kommer att kunna göra något åt. Israel kommer att bli landet och folket som Guds lag skall utgå ifrån även framgent.

Samtidigt kommer också Jesus att regera tillsammans med Bruden, (den första uppståndelsens skara) ..

Jesu frid...

Svara


David 20/8-2019, 04:51

Intressant länk för den som vill. Man får tycka vad man vill om utgivaren, men om man kan sin Bibel fins det intressanta tänkvärda saker att lära eller fundera över.

https://amazingdiscoveries.tv/c/2/Total_Onslaught_-_English/

Fungerar inte länken är vägen.

Amazing discoveries.org/ watch/ video in demand / total onslaught

Guds frid!

David

Svara


Martin 20/8-2019, 10:11

Svar till Leif.

Kanske skulle du kunna tänka dig att rådfråga några av de stora som har vandrat tidigare; Spurgeon, Wesley, Luther. Eller varför inte några av dagens teologer? Om du då märker att du har en tolkning av som inte delas av någon av dessa, så kanske du skulle kunna överväga möjligheten att din tolkning är felaktig.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, söndag 25 augusti 2019 kl. 06:27

Jesus söker: Lovisa, Louise!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 25 augusti 2019 05:54

Jesus,kom med din Helige Ande!Välsigna alla gudstjänster med din närvaro.Tack att många kommer till tro på Jesus i vårt land.Tack,du Jesus ger hälsa o krafter till de sjuka idag!Ge mig frid o nytt liv


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Jessica: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jag: Korset i Sveriges flagga tas bort?

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif Boman : 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: Kristofobi i spåren av nya Netflixserien ”The family”

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Erik S: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Steven: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Tommy: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp