620 online! | Sidvisningar idag: 126 563 | Igår: 258 926 |

www.apg29.nu


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

(Bilden är en skärmdumpning från Expressen.)

Det är inte oväntat att Ryssland agerar igen, det kan ses som ytterligare en händelse i en kedja som är målmedveten från deras och Putins sida. 

Han har bestämt sig för att upprätta Ryssland som en stormakt – även på det militära området och genom militära medel.

Svaret kom överraskande kraftfullt från Ukraina, de har tidigare smakat på Rysslands aggregation och vet att hårdhet är ett språk som Putin förstår.

Ukraina har försatt landet i undantagstillstånd och stärker militären, vilket gör att spänningen ökar. Vad fortsättningen blir det återstår att se, men Expressen skriver så här:

”Och risken är uppenbar att vi kan få se fler incidenter, främst i relationen med Ukraina men oron är sedan flera år också stor i de baltiska staterna. Nyheterna från Azovska sjön följs med stort intresse även i Riga, Tallinn och Vilnius. Och i Stockholm och Helsingfors.”

Observera: ”Stockholm”. Det finns ledande politiker och militärer som förstår hotbilden – även om större delen av vår befolkning sover sin törnrosasömn och inget ser eller förstår.

Rysslands spel med krig som insats

Spänningarna mellan Ryssland och Ukraina höjs ytterligare.

Att Putin nu agerar igen är inte oväntat, han popularitet har sjunkit kraftigt på senaste tid. Ryska medborgare har fått det allt sämre i takt med att Rysslands ekonomi dalar på grund av sjunkande oljepriser. Dessutom har Putin framhållit att pensionsåldern måste höjas.

Detta sammantaget gör att nu är Putin inte längre så populär, det vet han om. Han vet också om att om han visar sig kraftfull mot omvärlden så vänder dessa siffror om hans popularitet uppåt igen. Det är ett syniskt spel med krig som insats. Nu hotar även Tramp med att ställa in toppmötet med Putin.

Vi får hoppas att inte ordkriget som nu pågår och där USA nu har kommit in på banan inte leder till verkligt krig.

https://www.apg29.nu/a/4zj


HOLGER NILSSON
http://flammor.com


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 2 december 2018 00:48 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


36 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

David Ström

Det är tydligt att Margot Wallström inte förstår hotbilden. Bedriver man ett handelskrig med en militär stormakt fast man avvecklat både ett fungerande försvar och en fungerande värnplikt så är man rätt så obetänksam. EU har passerat alla stadier i konfrontation från handelshinder stänkt banksystemet, till att avvisa ryska ambassadörer. En direkt militär lösning är i princip det enda som återstår om man vill knyta Ukraina närmare till EU och Nato. Skulle tippa att Sverige skulle stå emot en invasion tre dagar. Eller så lång tid det tar för motordrivna förband att rulla in norrifrån. Skulle Nato riskera en militär konfrontation med Ryssland för Sveriges skull? Vill England fortsätta Krimkriget med kompisen USA i Svarta havet där Ryssland visat tydligt att det väcker starka känslor? Tror att Ryssen Grushko hotade att dränka Natos jagare inom sju minuter om de inte pallrade sig där ifrån år 2014.

Svara -   - 2/12-18 02:54 -


Roger T. W.

Putin försökte mildra pensionsreformen, men ryssarna gillar den inte. Han har fortfarande ett starkt stöd, men lite mindre än förut. Krisen i Azovska sjön vill inte Ryssland ha. Den inbjuder till kritik och nya sanktioner. Även några ukrainare anser att president Porosjenko skapade krisen för att kunna upphäva det kommande presidentvalet. Det är undantagstillstånd i tio regioner. Ukrainarna vaknar.

Jag vet inte säkert, men jag tror att de ukrainska skeppen hålls kvar för att utväxlas mot beslagtagna ryska fiskebåtar. Då kan också besättningarna utväxlas.

Bakgrunden till krisen är att ukrainska terrorister hotar Kertjbron. Fartyg kan inte längre automatiskt passera sundet. De marina ukrainska enheterna hade order att smyga sig in och de besvarade inte de ryska anropen. Den ukrainska ordern sprids på nätet och besättningsmedlemmarna är öppenhjärtliga. Farliga vapen hittades.

Vi kan inte lita på Expressen om vi vill ha nyheter.

Det är sant att vi har ännu en kris, men inte skapades den i Moskva. Ryssland kapprustar inte, det är inte möjligt med den ekonomiska situationen. Man följer en gammal plan som löper till 2020 eller 2024. Då ska nästan hela försvaret ha moderniserats. Putin fick börja nästan från noll. Hemligheten bakom de nya ryska vapnen är att flera försvarsindustrier är statsägda och inte arbetar för de rika. Ryssar, liksom ukrainare, är välutbildade och påhittiga. Ukrainarnas potential syns inte när landet plundras som Ryssland plundrades i flera år. Nu är oljepriset högre än väntat och Ryssland går på plus. Fattigdomen är fortfarande stor på landsbygden, eftersom tillväxten sker i storstäderna. De unga åker flera hundra mil för att få inkomster.

En kristen revolution äger rum i Ryssland. Antalet aborter minskar och befolkningen tillväxer. Livslängden ökar när superiet minskar. Jag tvivlar på att Expressen vill rapportera det. Alla dessa nya kyrkor.

Svara -   - 2/12-18 11:24 -


Alexander

Förövrigt växer INTE kyrkan i Ryssland. Den minskar. Putin har förövrigt förbjudit all form av evangelikal verksamhet (pingströrelser, tältmöten etc) att ha offentliga sammankomster. Det som ökar i Ryssland är det påhittade hatet mot Västvärlden som Putin i desperation driver i sin komplex gentemot den fria världen och ”globaliseringen” som nationalisterna så desperat driver. Det de inte förstår är att globaliseringen är bred, och handlar inte bara om öppna gränser gentemot folkslag och nationer som vänster talar om. Det är en tolkning av globaliseringen som gått till överdrift, vilket Putin och hans fattiga anhängare har anammat. Globaliseringen handlar om import av medicinsk kunskap (t ex israelisk teknik), mat, så som bananer, kiwi, apelsiner etc, ja, jag behöver nog inte fortsätta. Motsatsen till detta är ett sovjetiskt system som Putin vill tillbaka till. Ett system där man varken har medicin, frukter eller grönsaker eller andra självklara saker. Att en läkare från Ryssland får en stabil och mycket kompetent utbildning som läkare t ex i USA eller i väst Europa och sedan kan sprida sin kompetens på hemmaplan är också en globalisering. Dock något som inte anti-globaliseringsrörelsen vill tala om. Och absolut inte Putin! Okunnighet är bara förnamnet.

Att vara emot den sanna globaliseringen är som att vara för inavel.
Tänk om! JESUS ÄLSKAR ALLA MÄNNISKOR!!!!!!! Trots vad Putin hjärntvättar sitt statskontrollerande folk!

Svara -   - 3/12-18 13:21 -


Akexander

Och en sista grej; Ryssland och Putin vill gärna genom påhittad propaganda låtsas som om de skulle vara starka och vara nån sorts stormakt. Vilket är LÖJLIGT. Och GENOMSKÅDLIGT NONSENS. Ryssland är inte någon stormakt då det är ett underutvecklat land och har NOLL % i tillväxt. Att Ryssland aggressivt BARA annekterar andra länder och territorier som är supersmå säger ju ALLT; de vågar inte gå på de länder som är en del av Nato eller har nära samarbete med USA. Alltså är Ryssland bara ett stort land till ytan men oerhört fega och långt efter utvecklingen i det mesta. Det är där Putins komplex mot oss kommer in i bilden!

Svara -   - 3/12-18 13:29 -


Thomas

Hur många år nu har Holger varnat för ryssarna och än har vi inte sett några ryska stridsvagnar på våra gator!

Svara -   - 3/12-18 16:00 -


Alexander

Orsaken till att vi inte ser Putins Ryssland på våra gator ÄNNU är för att han är för feg för att invadera oss! VI I VÄST FÖRFÖLJER INTE KRISTNA DÄRFÖR HAR VI FORTFARANDE GUD! VÄST ÄR STARKARE ÄN ALLA UNDERUTVECKLADE SKURKSTATER TILLSAMMANS!!!

Däremot ser du hans fula pansarvagnar på gatorna på Krim och i Georgien!

Sluts försvara Putin och hans misslyckade ”politik”!

Svara -   - 3/12-18 18:17 -


Holger

Svar till Thomas.

Var tacksam till Gud för det, men kom ihåg varningarna när det sker.

Svara -   - 3/12-18 18:37 -


Thomas

Svar till Holger.

Varför det, Holger? Med tanke på den otroliga utveckling som skett i Ryssland under de senaste två decenierna och jämför det med det totala förfallet i sverje under samma tid, så vilken ledning är att föredra?

Men, nu är det Guds vrede som vi ska vara rädda för, inte ryssar!

Svara -   - 3/12-18 23:52 -


Holger

Svar till Thomas.

Precis, det är Guds vrede som vi skall vara rädda för - den kan komma genom Rysslands agerande. Vem skulle annars vilja kriga i Sverige.

Svara -   - 4/12-18 08:20 -


Eva

Alexander, du är verkligen anti-putin. Samtidigt lovordar du våra västmakter trots all dekadens som brer ut sig mer och mer i västvärlden med hbtq-rörelser och abortförespråkare och många andra obibliska påfund. Visserligen bör vi inte döma t ex homosexuella heller, men nu börjar det gå för långt åt det andra hållet. Har t ex läst att även pedofiler gärna vill inkluderas i prideparaden.

Själv har jag svårt att tro att Ryssland skulle ha intresse av att invadera vårt land. Den enda anledning jag ser till det är i så fall att Sverige nu agerar som värdland åt USA, som kan ha militär på Gotland. Dessutom är Ryssland omringat på flera sidor av nato-vänliga trupper med vapen riktad mot landet. Och som några andra skrivit här så kan Gud använda olika härskare ( även de vi ogillar) för att genomföra sin vilja för vår värld. Har själv varit arg på mkt som skett de senaste åren men insett att det är bibliska profetior som uppfylls mer och mer. Ingen världsledare är mäktigare än Gud.

Svara -   - 4/12-18 09:30 -


Leif

Svar till Holger.

Jag anar att den dagen då USA skakas om ordentligt, vilket ganska troligt inte är alls långt borta när vi ser bl.a på deras galna penningbubbla de har byggt upp. Skuldsatta mer än i stort sett någon annan nation, så mycket pengar så man inte ens förstår mängden, tryckt upp egna pengar när så behagar och mycket annat. Och de bara fortsätter att agera som jordens kungar.

Det tar snart slut, och!

Den dagen då USA vacklar så är det fritt fram för ryssen att invadera Sverige, Finland och Norge. Vi har inte mycket att sätta emot även om vi kan strida ett litet tag.

Den dagen kan vi inte vädja till Trumpen om stöd, de kommer endast att se på om de ens fortfarande existerar då. Och att ta över Norden är ju mycket intressant för ryssen, det begriper nog de flesta.

Svara -   - 4/12-18 09:58 -


Roger T. W.

Svar till Alexander.

I Moskva ska nya kyrkor byggas på gångavstånd, planerar man, och Moskva är en stor stad. Många tusen har redan byggts runt om i landet. Aborterna minskar pga. nytt tänkande och lagstiftning som gynnar större familjer. Det är likadant med superiet. Putin vill ha slut på det och minskar tillgängligheten. Han är ortodox kristen. Det stämmer att några frikyrkor har svårt att verka. Det tror jag beror på att katolska kyrkans försök att ta över Ryssland vaccinerade ryssarna. Jag tycker inte om det, men försöker förstå bakgrunden. Putin är patriot och kan inte kallas nationalist. Han behöver inte se ned på andra folk. En av hans döttrar är ihop med en korean och jag tror att den andra är gift med en jude.

Putin gillar den globalism du beskriver. Han vill ha ökad handel. Matsubventionerna var bara ett svar på EU:s sanktioner och de svider i Europa. Putin säger att det var en sorg att se Sovjet falla, men att det vore vansinne att återskapa det. Putins patriotism kommer sig av folkets stora sorger under kriget. Upp till 27 miljoner kan ha dött och runt 5 miljoner när Jeltsin regerade. Dessutom isolerades några miljoner ryssar i andra länder.

Ryska läkare är mycket kompetenta. Jag och en granne fick bättre vård där än i Sverige.

Ryssland är verkligen en stormakt och det erkänner Washington också. Rysslands ekonomi växer med några procent, men jag har inte de sista siffrorna. Budgetinkomsterna ökar. Den skakiga ekonomin byggs upp, men det finns mycket kvar att göra.

Holger har rätt i en sak. Det kan bli krig, men det startas inte av Ryssland, det startas av NATO.

Vad gäller Krim har vi olika åsikter, så det hoppar jag över för att inte behöva bråka.

För mig spelar det ingen roll att Putin är ortodox. Jag noterar att han är troende och att han inte försöker påverka oss som påven gör.

Jag har inga politiska skäl att rapportera positivt om Ryssland. Jag har bara haft chansen att läsa utländska medier och lärt mig vad som inte rapporteras i Sverige.

Svara -   - 4/12-18 15:31 -


Thomas

Svar till Holger.

Dåså Holger, då är vi alltså överens, problemet är svenskarnas förfall och inte att Ryssland finns. Och vad Gud beslutat kan ingen ha någon invändning emot.

Svara -   - 4/12-18 18:33 -


Gerdt Malm

Jag ser tydligt och klart att Holger Nilsson inte vet vad han talar om. Ryssland hit och Ryssland dit. Vad inte Holger har förstått på något vis är att USA vill ha krig. Vem i hela världen har soldater och CIA överallt i hela världen om inte USA. De har uttryckligen sagt att de vill ha nästa krig i Skandinavien. Är det ingen som tar reda på vad USA håller på med? Att sedan använda bibeln med att Ryssland ska anfalla oss är väldigt långsökt. Vissa av dessa pastorer behöver verkligen öppna ögonen. Ser man inte USA:s tillvägagångsätt får man väl bedja Gud om att öppna ögonen. Ett litet råd : LYSSNA PÅ VAD HÖGA AMERIKANSKA MILITÄRER UTTRYCKLIGEN SÄGER och kom sedan med öppna ögon och berätta sanningen. Dessa s.k. profeter leder folket vilse.

Svara -   - 4/12-18 23:10 -


Leif

Svar till Gerdt Malm.

Det är inte höga Amerikanska militärer som har makten att bestämma, utan Gud använder vilka arméer Han vill för att utföra Sina domar och beslut. USA:s sista potatisar är snart satta och de kommer heller knappt att bära någon skörd mer. Givetvis har de kristna syskonen sina skördar att vänta men för övrigt har USA :s arméer snart dödat skövlat färdigt på denna jord!

Svara -   - 4/12-18 23:18 -


Tom

Min känsla som jag haft sen -01 då kameran fokuserade in på en lastbil som låg upp å ner efter 911 där det stod med stora bokstäver ”babylon trucks” är att usa kommer tappa sin ledarroll

Kanske är usa ”mystery babylon” som faller och då kommer ryssland att agera

Svara -   - 6/12-18 07:18 -


Alexander

Hjälp vad du snackar rappakalja!

I Moskva byggs inga nya kyrkor. Det enda som byggs (på ryssarnas bekostnad) är nya propagandamaskiner som dekoreras som ortodoxa ”kyrkor”. Men innehållet är enbart rysk nationalism som intellektuella västerlänningar ser igenom. Tyvärr klarar inte ryssen att se igenom det då de hjärntvättats i generationer av rysk / sovjetisk propaganda. Det som hände 1991 var att deras verklighetsfrånvända världsbild rasade och den dåvarande sovjetiska ledningen fullständigt förnedrades av fick skämma ögonen ur sig då deras sovjetiska nationalistiska system bevisade att det INTE och aldrig har fungerat!

Och NEJ. Rysslands utveckling när det gäller medicin, läkarvård etc. ligger ljusår efter oss. Att de möjligen utvecklas en aning sedan Sovjet må vara, men den utvecklingen hade varit ENORMT större om det inte hade varit för Putins korrupta och pinsamma strävan efter nån form av stormakt som han aldrig kommer att kunna göra Ryssland till. För att vara stormakt måste kan kunna uppvisa en hel del saker, vilket Ryssland aldrig kunnat göra och absolut inte kan idag. Washington definierar MÖJLIGTVIS Ryssland som en stormakts-wannabe. Men det är det många lågutbecklade länder som är. De vill framställa sig själva som stora och starka när de k själva verket är inte ens lyckas ha en välmående medelklass i sitt eget land. I Ryssland finns ingen ens ordet medelklass. Åk ut på landsbygden och jämför med USA oh Europa. Där finns det barnhem (precis som i tredje världen), det finns inte ens elektricitet och inte internet ens en gång! År 2018!!!

Putin hat fullständigt misslyckats och måste därför kampanja för att misstala alla andra som lyckats.

Att du sedan hittar på att du varit i Moskva hos en läkare (vilket är en globalistisk tanke) bevisar bara dina löjliga desperata försök att skönmåla ett land som är ett utav världens mest misslyckade länder!

Vi i västvärlden är trygga i oss själva och behöver inte hävda vår makt stup i kvarten som t ex Ryssland. Det ligger ett ENORMT komplex och en ENORM avundsjuka i Putins inte gentemot oss. Han vet att han är och alltid har varit den svagare parten, därför måste han hävda sig själv hela tiden genom att annektera små grannländer, eftersom han inte VÅGAR ge sig på Nato. Så TACK NATO att du håller det aggressiva luftslottet Ryssland på plats.

Krim är sovjetiskt i en hjärntvättad ryss ögon. Men historien och verkligheten säger annorlunda. Sovjet finns förövrigt inte kvar, vilket resulterar i att Rysslands påhittade historier om att det skulle tillhöra Ryssland bara är FAKE och rent juridiskt OCH moraliskt har Ryssland INGEN rätt att ens försöka påstå att det skulle tillhöra dem. PINSAMT!!!

Att Putin medvetet driver en antiglobaliseringskampanj mot sitt folk och försöker rättfärdiga sina oerhört dåliga och inkompetenta försök genom att skylla ifrån sig på att det är väst som är problemet med sina sanktioner är en klassiskt rysk taktik. Dock har inte kreml hängt med i utvecklingen. Vi i väst går inte på det. Bara hans eget folk.

Sanktionerna är ett resultat av putinistisk aggression mot små omkringliggande grannländer. Att attackera länder för att ta över och låtsas att de tillhör Ryssland är omoraliskt fel. Något sådant har väst med USA i spetsen ALDRIG gjort. Motiven är helt annorlunda. Och det svider i ryssarnas ögon som eld. De kan aldrig ändra verkligheten och sanningen, inte ens med sin egen påhittade propaganda. Västvärldens krig är ett resultat av omoraliska länder.

Rysslands krig är endast av själviska skäl. Putin bryr sig inte ett dugg om sitt folk. HAN KALLAR SOVJETUNIONENS FALL DEN STÖRSTA KATASTROFEN FÖR RYSSLAND.

DET DOG 25 MILJONER RYSSAR I ANDRA VÄRLDSKRIGET. ENLIGT PUTIN ÄR INTE DETTA DEN STÖRSTA KATASTROFEN OCH SORGEN I RYSSLANDS HISTORIA, UTAN SOVJETS FALL!!! Det säger en hel del om hur verklighetsfrånvänd och egoistisk han är.

DE RYSKA TROLLEN PÅ NÄTET SLÅR OMKULL SIG SJÄLVA. Hela tiden!!! Hahaha.

Svara -   - 6/12-18 14:30 -


Alexander

Svar till Eva.

Att vara anti-putin är ju att vara anti förföljelse. Så det är uppenbarligen bibliskt att vara det.

I väst har alla människor rätt till sina livsval. I Ryssland har du inte ens möjlighet att välja vad du vill bli. Det finns inga resurser till någonting då Putins besatthet av en stor militär som han tror han måste ha som han byggt upp i sin hjärna.
Att tro att man stödjer hbtq rörelser bara för man som demokrat och kristen inser att väst är bättre för Guds rike än ett Ryssland där de häcklar och förföljer evangeliskt troende och har en SKYHÖG antisemitism som de rättfärdigar är bara okunnigt!

Svara -   - 6/12-18 14:36 -


Alexander

Förövrigt har jag tagit reda på att flera av namnen som skriver i denna tråd kommer från SAMMA IP-adress. Alltså är det en och samma person som använder sig av flera olika namn.

Snacka om ett desperat beteende! Men stödjer man Putins Ryssland är det väl inte så konstigt! Hahaha. Pinsamt!

Svara -   - 6/12-18 14:45 -


JL

Alexander, jag har inte följt diskussionen här. Men om något beteende känns desperat, så bör ju det vara att övervaka sina meningsmotståndare. Det om något känns Putin.

Svara -   - 6/12-18 15:34 -


alexander

Svar till JL.

Bra att Putinsupportrarna får smaka på det de förespråkar då.

Svara -   - 6/12-18 15:37 -


JL

Svar till Holger.

Precis, det är Guds vrede som vi skall vara rädda för - den kan komma genom Rysslands agerande. Vem skulle annars vilja kriga i Sverige.

De som kastar handgranater, de som bränner bilar, de som våldtar. De kan nog gå med på att kriga. Den där gängen frikyrkoledarna så lät bröt det första budet för. Den gängen kan nog kriga så det räcker.

Som jag tidigare har sagt, vi har större problem än Ryssland, hela EU står på gränsen till inbördeskrig.

Svara -   - 6/12-18 15:45 -


JL

Svar till alexander .

DET DOG 25 MILJONER RYSSAR I ANDRA VÄRLDSKRIGET. ENLIGT PUTIN ÄR INTE DETTA DEN STÖRSTA KATASTROFEN OCH SORGEN I RYSSLANDS HISTORIA, UTAN SOVJETS FALL!!!
Har du en källa på det där?
Jag har en konspirationsteori att putin fortfarande är kommunist nämligen. Som den gamla kgb agent han är.

Svara -   - 6/12-18 15:49 -


alexander

Svar till JL.

Ryssland är ett utav problemen! Snälla. Förminska inte rysk aggression bara för att du tycker illa om andra skurkar! Man kan faktiskt hålla flera tankar i huvudet samtidigt.

Svara -   - 6/12-18 15:50 -


Kaj

Svar till Eva.

Eva så sant ! tack och lov att vi vet en som har den totala makten , Men svåra tider ska komma över hela jorden , som också är nåd !

Vi i väst är så indoktrinerade av den så kallade Amerikanska drömmen , som fått namnet välfärd i vårt land , kyrkor församlingar och dess företrädare har inte varnat eller talat om att blanda in världens sätt med habegäret , utan i stället har det förkunnats att det är en välsignelse !

Ef 2:2 vilka I förut vandraden, efter denna världs och tidsålders sätt, i det I följden fursten över luftens härsmakt, över den andemakt som nu är verksam i de ohörsamma. 3 Bland dessa voro förut också vi allasammans, där vi vandrade i vårt kötts begärelser och gjorde vad köttet och sinnet ville;

Svara -   - 6/12-18 15:56 -


alexander

Svar till JL.

Hans citat kan läsas överallt. Varsågod!

”Sovjetunionens sammanbrott var förra århundradets "värsta katastrof".

Citat Vladimir Putin.

Ryska staten försöker skriva om historien i syfte att framställa Stalin i mera positiv dager. I centrum står människorättsaktivisten Jurij Dmitrijev som har kartlagt massgravarna med Stalins offer – ett arbete som ryska staten nu försöker svartmåla.Ryska staten beskylls för att försöka skriva om historien i syfte att framställa Stalin i mera positiv dager. I centrum står människorättsaktivisten Jurij Dmitrijev som har kartlagt massgravarna med Stalins offer – ett arbete som ryska staten nu försöker svartmåla.

Man kan fortsätta i all Oändlighet!!!

Svara -   - 6/12-18 15:58 -


alexander

Kaj och Eva är samma person. Bara så ni alla vet. Haha. Genomskådligt

Svara -   - 6/12-18 15:59 -


alexander

Svar till Kaj .

Samtidigt som du innerst inne vet att du aldrig skulle vilja bo i Ryssland själv. Det är lätt att sitta på hemmaplan och beklaga sig. Men när det väl gäller så skulle du aldrig välja Ryssland före Väst. Aldrig. Det är det som är så barnsligt!

Svara -   - 6/12-18 16:01 -


Kaj

Svar till Gerdt Malm.

Det första USA Nato gjorde , när Sovijetunionen föll det var att placera ut vapenslag i farstun till Ryssland , men eftersom vi tror blint på propaganda så reagerar vi inte .

De första tilltag de gjorde som kom till Amerika var att gå hårt åt mot urbefolkningen Indianerna . Nästa steg var att Åka till Afrika och ta slavar .

Totalt har USA över 800 militärbaser utomlands medan alla världens andra länder tillsammans har cirka 30 militärbaser utanför sina egna gränser.Därefter har de utvidgat sitt område med.

Sedan kan vi se förförelsens mekanismer , filmindustrin drogkulturen och musiken ja i stort sett på alla områden är de från de Landet Först störst. The show must go on but the party is soon over.

Jag är inte anti Amerikan eller Anti Ryss . men jag är inte för lögner och propaganda som förblindar .

Svara -   - 6/12-18 16:21 -


Kaj

Svar till alexander.

Alexander , skulle jag enbart gå efter mitt bekvämlighets sinne , då håller jag med dej .

Men eftersom jag fick nåden att komma till tro och bli pånyttfödd , så kanske jag skulle säja det här vill inte JAG , MEN SKE DIN VILJA !

Jag har bekanta vänner i Ryssland .

Altt gott till dej Shascha !

Svara -   - 6/12-18 16:31 -


Kaj

Svar till alexander.

Nää alexander ! nu får du skärpa dej jag är ingen Eva ! Vad menar du?

Svara -   - 6/12-18 16:36 -


Kaj

Ja sjukdom är en sak och lögner är något annat , om du alexander kollat ip adresser så heter min fru Eva , men hon har aldrig skrivit en enda rad på detta forum ,och jag har aldrig gett mej ut för att vara någon annan ! men däremot har min fru och jag samma ip adress !

Svara -   - 6/12-18 16:42 -


JL

Kaj, Alexander är nog en människa med dålig moral. Han har nog hackat dig. Kanske denna kille:
https://www.flashback.org/t2898481

Svara -   - 6/12-18 18:14 -


Kaj

Svar till JL.

Ja Han kanske finner någon form av tillfredsställelse ?

Man kan ju ge tummen upp åt sej själv eller vad tror du Alexander?

Svara -   - 6/12-18 18:25 -


SAS

Svar till Thomas.

Och i hur många år har du sovit Thomas?

Svara -   - 9/12-18 07:52 -


SAS

Svar till Alexander.

Hmm du verkar inte ha så bra omdöme 🤔. Men du kan få en chans här vad är mitt ip Nummer? Om du gissar rätt så vinner du en resa till Moskva där du kan fortsätta dina diskussioner med Putin 😃👨🏽‍🍳.

Svara -   - 9/12-18 07:58 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

1

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

10

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

38

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

11

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

43

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, torsdag 13 december 2018 kl. 11:56

Jesus söker: Lucia!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 038 943 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 055 bloggartiklar, 92 236 kommentarer och 60 453 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp