Surfar nu: 501 www.apg29.nu


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

3 kommentarer

David Ström 2/12-2018, 03:44

Det är tydligt att Margot Wallström inte förstår hotbilden. Bedriver man ett handelskrig med en militär stormakt fast man avvecklat både ett fungerande försvar och en fungerande värnplikt så är man rätt så obetänksam. EU har passerat alla stadier i konfrontation från handelshinder stänkt banksystemet, till att avvisa ryska ambassadörer. En direkt militär lösning är i princip det enda som återstår om man vill knyta Ukraina närmare till EU och Nato. Skulle tippa att Sverige skulle stå emot en invasion tre dagar. Eller så lång tid det tar för motordrivna förband att rulla in norrifrån. Skulle Nato riskera en militär konfrontation med Ryssland för Sveriges skull? Vill England fortsätta Krimkriget med kompisen USA i Svarta havet där Ryssland visat tydligt att det väcker starka känslor? Tror att Ryssen Grushko hotade att dränka Natos jagare inom sju minuter om de inte pallrade sig där ifrån år 2014.

Svara


Roger T. W. 2/12-2018, 12:14

Putin försökte mildra pensionsreformen, men ryssarna gillar den inte. Han har fortfarande ett starkt stöd, men lite mindre än förut. Krisen i Azovska sjön vill inte Ryssland ha. Den inbjuder till kritik och nya sanktioner. Även några ukrainare anser att president Porosjenko skapade krisen för att kunna upphäva det kommande presidentvalet. Det är undantagstillstånd i tio regioner. Ukrainarna vaknar.

Jag vet inte säkert, men jag tror att de ukrainska skeppen hålls kvar för att utväxlas mot beslagtagna ryska fiskebåtar. Då kan också besättningarna utväxlas.

Bakgrunden till krisen är att ukrainska terrorister hotar Kertjbron. Fartyg kan inte längre automatiskt passera sundet. De marina ukrainska enheterna hade order att smyga sig in och de besvarade inte de ryska anropen. Den ukrainska ordern sprids på nätet och besättningsmedlemmarna är öppenhjärtliga. Farliga vapen hittades.

Vi kan inte lita på Expressen om vi vill ha nyheter.

Det är sant att vi har ännu en kris, men inte skapades den i Moskva. Ryssland kapprustar inte, det är inte möjligt med den ekonomiska situationen. Man följer en gammal plan som löper till 2020 eller 2024. Då ska nästan hela försvaret ha moderniserats. Putin fick börja nästan från noll. Hemligheten bakom de nya ryska vapnen är att flera försvarsindustrier är statsägda och inte arbetar för de rika. Ryssar, liksom ukrainare, är välutbildade och påhittiga. Ukrainarnas potential syns inte när landet plundras som Ryssland plundrades i flera år. Nu är oljepriset högre än väntat och Ryssland går på plus. Fattigdomen är fortfarande stor på landsbygden, eftersom tillväxten sker i storstäderna. De unga åker flera hundra mil för att få inkomster.

En kristen revolution äger rum i Ryssland. Antalet aborter minskar och befolkningen tillväxer. Livslängden ökar när superiet minskar. Jag tvivlar på att Expressen vill rapportera det. Alla dessa nya kyrkor.

Svara


Alexander 3/12-2018, 14:11

Förövrigt växer INTE kyrkan i Ryssland. Den minskar. Putin har förövrigt förbjudit all form av evangelikal verksamhet (pingströrelser, tältmöten etc) att ha offentliga sammankomster. Det som ökar i Ryssland är det påhittade hatet mot Västvärlden som Putin i desperation driver i sin komplex gentemot den fria världen och ”globaliseringen” som nationalisterna så desperat driver. Det de inte förstår är att globaliseringen är bred, och handlar inte bara om öppna gränser gentemot folkslag och nationer som vänster talar om. Det är en tolkning av globaliseringen som gått till överdrift, vilket Putin och hans fattiga anhängare har anammat. Globaliseringen handlar om import av medicinsk kunskap (t ex israelisk teknik), mat, så som bananer, kiwi, apelsiner etc, ja, jag behöver nog inte fortsätta. Motsatsen till detta är ett sovjetiskt system som Putin vill tillbaka till. Ett system där man varken har medicin, frukter eller grönsaker eller andra självklara saker. Att en läkare från Ryssland får en stabil och mycket kompetent utbildning som läkare t ex i USA eller i väst Europa och sedan kan sprida sin kompetens på hemmaplan är också en globalisering. Dock något som inte anti-globaliseringsrörelsen vill tala om. Och absolut inte Putin! Okunnighet är bara förnamnet.
Att vara emot den sanna globaliseringen är som att vara för inavel.
Tänk om! JESUS ÄLSKAR ALLA MÄNNISKOR!!!!!!! Trots vad Putin hjärntvättar sitt statskontrollerande folk!

Svara


Akexander 3/12-2018, 14:19

Och en sista grej; Ryssland och Putin vill gärna genom påhittad propaganda låtsas som om de skulle vara starka och vara nån sorts stormakt. Vilket är LÖJLIGT. Och GENOMSKÅDLIGT NONSENS. Ryssland är inte någon stormakt då det är ett underutvecklat land och har NOLL % i tillväxt. Att Ryssland aggressivt BARA annekterar andra länder och territorier som är supersmå säger ju ALLT; de vågar inte gå på de länder som är en del av Nato eller har nära samarbete med USA. Alltså är Ryssland bara ett stort land till ytan men oerhört fega och långt efter utvecklingen i det mesta. Det är där Putins komplex mot oss kommer in i bilden!

Svara


Alexander 3/12-2018, 19:07

Orsaken till att vi inte ser Putins Ryssland på våra gator ÄNNU är för att han är för feg för att invadera oss! VI I VÄST FÖRFÖLJER INTE KRISTNA DÄRFÖR HAR VI FORTFARANDE GUD! VÄST ÄR STARKARE ÄN ALLA UNDERUTVECKLADE SKURKSTATER TILLSAMMANS!!!

Däremot ser du hans fula pansarvagnar på gatorna på Krim och i Georgien!

Sluts försvara Putin och hans misslyckade ”politik”!

Svara


Holger 3/12-2018, 19:27

Svar till Thomas.

Var tacksam till Gud för det, men kom ihåg varningarna när det sker.

Svara


Holger 4/12-2018, 09:10

Svar till Thomas.

Precis, det är Guds vrede som vi skall vara rädda för - den kan komma genom Rysslands agerande. Vem skulle annars vilja kriga i Sverige.

Svara


Eva 4/12-2018, 10:20

Alexander, du är verkligen anti-putin. Samtidigt lovordar du våra västmakter trots all dekadens som brer ut sig mer och mer i västvärlden med hbtq-rörelser och abortförespråkare och många andra obibliska påfund. Visserligen bör vi inte döma t ex homosexuella heller, men nu börjar det gå för långt åt det andra hållet. Har t ex läst att även pedofiler gärna vill inkluderas i prideparaden.

Själv har jag svårt att tro att Ryssland skulle ha intresse av att invadera vårt land. Den enda anledning jag ser till det är i så fall att Sverige nu agerar som värdland åt USA, som kan ha militär på Gotland. Dessutom är Ryssland omringat på flera sidor av nato-vänliga trupper med vapen riktad mot landet. Och som några andra skrivit här så kan Gud använda olika härskare ( även de vi ogillar) för att genomföra sin vilja för vår värld. Har själv varit arg på mkt som skett de senaste åren men insett att det är bibliska profetior som uppfylls mer och mer. Ingen världsledare är mäktigare än Gud.

Svara


Leif 4/12-2018, 10:48

Svar till Holger.

Jag anar att den dagen då USA skakas om ordentligt, vilket ganska troligt inte är alls långt borta när vi ser bl.a på deras galna penningbubbla de har byggt upp. Skuldsatta mer än i stort sett någon annan nation, så mycket pengar så man inte ens förstår mängden, tryckt upp egna pengar när så behagar och mycket annat. Och de bara fortsätter att agera som jordens kungar.

Det tar snart slut, och!

Den dagen då USA vacklar så är det fritt fram för ryssen att invadera Sverige, Finland och Norge. Vi har inte mycket att sätta emot även om vi kan strida ett litet tag.

Den dagen kan vi inte vädja till Trumpen om stöd, de kommer endast att se på om de ens fortfarande existerar då. Och att ta över Norden är ju mycket intressant för ryssen, det begriper nog de flesta.

Svara


Roger T. W. 4/12-2018, 16:21

Svar till Alexander.

I Moskva ska nya kyrkor byggas på gångavstånd, planerar man, och Moskva är en stor stad. Många tusen har redan byggts runt om i landet. Aborterna minskar pga. nytt tänkande och lagstiftning som gynnar större familjer. Det är likadant med superiet. Putin vill ha slut på det och minskar tillgängligheten. Han är ortodox kristen. Det stämmer att några frikyrkor har svårt att verka. Det tror jag beror på att katolska kyrkans försök att ta över Ryssland vaccinerade ryssarna. Jag tycker inte om det, men försöker förstå bakgrunden. Putin är patriot och kan inte kallas nationalist. Han behöver inte se ned på andra folk. En av hans döttrar är ihop med en korean och jag tror att den andra är gift med en jude.

Putin gillar den globalism du beskriver. Han vill ha ökad handel. Matsubventionerna var bara ett svar på EU:s sanktioner och de svider i Europa. Putin säger att det var en sorg att se Sovjet falla, men att det vore vansinne att återskapa det. Putins patriotism kommer sig av folkets stora sorger under kriget. Upp till 27 miljoner kan ha dött och runt 5 miljoner när Jeltsin regerade. Dessutom isolerades några miljoner ryssar i andra länder.

Ryska läkare är mycket kompetenta. Jag och en granne fick bättre vård där än i Sverige.

Ryssland är verkligen en stormakt och det erkänner Washington också. Rysslands ekonomi växer med några procent, men jag har inte de sista siffrorna. Budgetinkomsterna ökar. Den skakiga ekonomin byggs upp, men det finns mycket kvar att göra.

Holger har rätt i en sak. Det kan bli krig, men det startas inte av Ryssland, det startas av NATO.

Vad gäller Krim har vi olika åsikter, så det hoppar jag över för att inte behöva bråka.

För mig spelar det ingen roll att Putin är ortodox. Jag noterar att han är troende och att han inte försöker påverka oss som påven gör.

Jag har inga politiska skäl att rapportera positivt om Ryssland. Jag har bara haft chansen att läsa utländska medier och lärt mig vad som inte rapporteras i Sverige.

Svara


Gerdt Malm 5/12-2018, 00:00

Jag ser tydligt och klart att Holger Nilsson inte vet vad han talar om. Ryssland hit och Ryssland dit. Vad inte Holger har förstått på något vis är att USA vill ha krig. Vem i hela världen har soldater och CIA överallt i hela världen om inte USA. De har uttryckligen sagt att de vill ha nästa krig i Skandinavien. Är det ingen som tar reda på vad USA håller på med? Att sedan använda bibeln med att Ryssland ska anfalla oss är väldigt långsökt. Vissa av dessa pastorer behöver verkligen öppna ögonen. Ser man inte USA:s tillvägagångsätt får man väl bedja Gud om att öppna ögonen. Ett litet råd : LYSSNA PÅ VAD HÖGA AMERIKANSKA MILITÄRER UTTRYCKLIGEN SÄGER och kom sedan med öppna ögon och berätta sanningen. Dessa s.k. profeter leder folket vilse.

Svara


Leif 5/12-2018, 00:08

Svar till Gerdt Malm.

Det är inte höga Amerikanska militärer som har makten att bestämma, utan Gud använder vilka arméer Han vill för att utföra Sina domar och beslut. USA:s sista potatisar är snart satta och de kommer heller knappt att bära någon skörd mer. Givetvis har de kristna syskonen sina skördar att vänta men för övrigt har USA :s arméer snart dödat skövlat färdigt på denna jord!

Svara


Tom 6/12-2018, 08:08

Min känsla som jag haft sen -01 då kameran fokuserade in på en lastbil som låg upp å ner efter 911 där det stod med stora bokstäver ”babylon trucks” är att usa kommer tappa sin ledarroll

Kanske är usa ”mystery babylon” som faller och då kommer ryssland att agera

Svara


Alexander 6/12-2018, 15:20

Hjälp vad du snackar rappakalja!

I Moskva byggs inga nya kyrkor. Det enda som byggs (på ryssarnas bekostnad) är nya propagandamaskiner som dekoreras som ortodoxa ”kyrkor”. Men innehållet är enbart rysk nationalism som intellektuella västerlänningar ser igenom. Tyvärr klarar inte ryssen att se igenom det då de hjärntvättats i generationer av rysk / sovjetisk propaganda. Det som hände 1991 var att deras verklighetsfrånvända världsbild rasade och den dåvarande sovjetiska ledningen fullständigt förnedrades av fick skämma ögonen ur sig då deras sovjetiska nationalistiska system bevisade att det INTE och aldrig har fungerat!

Och NEJ. Rysslands utveckling när det gäller medicin, läkarvård etc. ligger ljusår efter oss. Att de möjligen utvecklas en aning sedan Sovjet må vara, men den utvecklingen hade varit ENORMT större om det inte hade varit för Putins korrupta och pinsamma strävan efter nån form av stormakt som han aldrig kommer att kunna göra Ryssland till. För att vara stormakt måste kan kunna uppvisa en hel del saker, vilket Ryssland aldrig kunnat göra och absolut inte kan idag. Washington definierar MÖJLIGTVIS Ryssland som en stormakts-wannabe. Men det är det många lågutbecklade länder som är. De vill framställa sig själva som stora och starka när de k själva verket är inte ens lyckas ha en välmående medelklass i sitt eget land. I Ryssland finns ingen ens ordet medelklass. Åk ut på landsbygden och jämför med USA oh Europa. Där finns det barnhem (precis som i tredje världen), det finns inte ens elektricitet och inte internet ens en gång! År 2018!!!

Putin hat fullständigt misslyckats och måste därför kampanja för att misstala alla andra som lyckats.

Att du sedan hittar på att du varit i Moskva hos en läkare (vilket är en globalistisk tanke) bevisar bara dina löjliga desperata försök att skönmåla ett land som är ett utav världens mest misslyckade länder!

Vi i västvärlden är trygga i oss själva och behöver inte hävda vår makt stup i kvarten som t ex Ryssland. Det ligger ett ENORMT komplex och en ENORM avundsjuka i Putins inte gentemot oss. Han vet att han är och alltid har varit den svagare parten, därför måste han hävda sig själv hela tiden genom att annektera små grannländer, eftersom han inte VÅGAR ge sig på Nato. Så TACK NATO att du håller det aggressiva luftslottet Ryssland på plats.

Krim är sovjetiskt i en hjärntvättad ryss ögon. Men historien och verkligheten säger annorlunda. Sovjet finns förövrigt inte kvar, vilket resulterar i att Rysslands påhittade historier om att det skulle tillhöra Ryssland bara är FAKE och rent juridiskt OCH moraliskt har Ryssland INGEN rätt att ens försöka påstå att det skulle tillhöra dem. PINSAMT!!!

Att Putin medvetet driver en antiglobaliseringskampanj mot sitt folk och försöker rättfärdiga sina oerhört dåliga och inkompetenta försök genom att skylla ifrån sig på att det är väst som är problemet med sina sanktioner är en klassiskt rysk taktik. Dock har inte kreml hängt med i utvecklingen. Vi i väst går inte på det. Bara hans eget folk.

Sanktionerna är ett resultat av putinistisk aggression mot små omkringliggande grannländer. Att attackera länder för att ta över och låtsas att de tillhör Ryssland är omoraliskt fel. Något sådant har väst med USA i spetsen ALDRIG gjort. Motiven är helt annorlunda. Och det svider i ryssarnas ögon som eld. De kan aldrig ändra verkligheten och sanningen, inte ens med sin egen påhittade propaganda. Västvärldens krig är ett resultat av omoraliska länder.

Rysslands krig är endast av själviska skäl. Putin bryr sig inte ett dugg om sitt folk. HAN KALLAR SOVJETUNIONENS FALL DEN STÖRSTA KATASTROFEN FÖR RYSSLAND.

DET DOG 25 MILJONER RYSSAR I ANDRA VÄRLDSKRIGET. ENLIGT PUTIN ÄR INTE DETTA DEN STÖRSTA KATASTROFEN OCH SORGEN I RYSSLANDS HISTORIA, UTAN SOVJETS FALL!!! Det säger en hel del om hur verklighetsfrånvänd och egoistisk han är.

DE RYSKA TROLLEN PÅ NÄTET SLÅR OMKULL SIG SJÄLVA. Hela tiden!!! Hahaha.

Svara


Alexander 6/12-2018, 15:26

Svar till Eva. Att vara anti-putin är ju att vara anti förföljelse. Så det är uppenbarligen bibliskt att vara det.
I väst har alla människor rätt till sina livsval. I Ryssland har du inte ens möjlighet att välja vad du vill bli. Det finns inga resurser till någonting då Putins besatthet av en stor militär som han tror han måste ha som han byggt upp i sin hjärna.
Att tro att man stödjer hbtq rörelser bara för man som demokrat och kristen inser att väst är bättre för Guds rike än ett Ryssland där de häcklar och förföljer evangeliskt troende och har en SKYHÖG antisemitism som de rättfärdigar är bara okunnigt!

Svara


Alexander 6/12-2018, 15:35

Förövrigt har jag tagit reda på att flera av namnen som skriver i denna tråd kommer från SAMMA IP-adress. Alltså är det en och samma person som använder sig av flera olika namn.
Snacka om ett desperat beteende! Men stödjer man Putins Ryssland är det väl inte så konstigt! Hahaha. Pinsamt!

Svara


JL 6/12-2018, 16:24

Alexander, jag har inte följt diskussionen här. Men om något beteende känns desperat, så bör ju det vara att övervaka sina meningsmotståndare. Det om något känns Putin.

Svara


alexander 6/12-2018, 16:27

Svar till JL. Bra att Putinsupportrarna får smaka på det de förespråkar då.

Svara


JL 6/12-2018, 16:35

Svar till Holger.

Precis, det är Guds vrede som vi skall vara rädda för - den kan komma genom Rysslands agerande. Vem skulle annars vilja kriga i Sverige.

De som kastar handgranater, de som bränner bilar, de som våldtar. De kan nog gå med på att kriga. Den där gängen frikyrkoledarna så lät bröt det första budet för. Den gängen kan nog kriga så det räcker.

Som jag tidigare har sagt, vi har större problem än Ryssland, hela EU står på gränsen till inbördeskrig.

Svara


JL 6/12-2018, 16:39

Svar till alexander .
DET DOG 25 MILJONER RYSSAR I ANDRA VÄRLDSKRIGET. ENLIGT PUTIN ÄR INTE DETTA DEN STÖRSTA KATASTROFEN OCH SORGEN I RYSSLANDS HISTORIA, UTAN SOVJETS FALL!!!
Har du en källa på det där?
Jag har en konspirationsteori att putin fortfarande är kommunist nämligen. Som den gamla kgb agent han är.

Svara


alexander 6/12-2018, 16:40

Svar till JL.

Ryssland är ett utav problemen! Snälla. Förminska inte rysk aggression bara för att du tycker illa om andra skurkar! Man kan faktiskt hålla flera tankar i huvudet samtidigt.

Svara


Kaj 6/12-2018, 16:46

Svar till Eva.

Eva så sant ! tack och lov att vi vet en som har den totala makten , Men svåra tider ska komma över hela jorden , som också är nåd !

Vi i väst är så indoktrinerade av den så kallade Amerikanska drömmen , som fått namnet välfärd i vårt land , kyrkor församlingar och dess företrädare har inte varnat eller talat om att blanda in världens sätt med habegäret , utan i stället har det förkunnats att det är en välsignelse !

Ef 2:2 vilka I förut vandraden, efter denna världs och tidsålders sätt, i det I följden fursten över luftens härsmakt, över den andemakt som nu är verksam i de ohörsamma. 3 Bland dessa voro förut också vi allasammans, där vi vandrade i vårt kötts begärelser och gjorde vad köttet och sinnet ville;

Svara


alexander 6/12-2018, 16:48

Svar till JL.

Hans citat kan läsas överallt. Varsågod!

”Sovjetunionens sammanbrott var förra århundradets "värsta katastrof".

Citat Vladimir Putin.

Ryska staten försöker skriva om historien i syfte att framställa Stalin i mera positiv dager. I centrum står människorättsaktivisten Jurij Dmitrijev som har kartlagt massgravarna med Stalins offer – ett arbete som ryska staten nu försöker svartmåla.Ryska staten beskylls för att försöka skriva om historien i syfte att framställa Stalin i mera positiv dager. I centrum står människorättsaktivisten Jurij Dmitrijev som har kartlagt massgravarna med Stalins offer – ett arbete som ryska staten nu försöker svartmåla.

Man kan fortsätta i all Oändlighet!!!

Svara


alexander 6/12-2018, 16:49

Kaj och Eva är samma person. Bara så ni alla vet. Haha. Genomskådligt

Svara


alexander 6/12-2018, 16:51

Svar till Kaj .

Samtidigt som du innerst inne vet att du aldrig skulle vilja bo i Ryssland själv. Det är lätt att sitta på hemmaplan och beklaga sig. Men när det väl gäller så skulle du aldrig välja Ryssland före Väst. Aldrig. Det är det som är så barnsligt!

Svara


Kaj 6/12-2018, 17:11

Svar till Gerdt Malm.

Det första USA Nato gjorde , när Sovijetunionen föll det var att placera ut vapenslag i farstun till Ryssland , men eftersom vi tror blint på propaganda så reagerar vi inte .

De första tilltag de gjorde som kom till Amerika var att gå hårt åt mot urbefolkningen Indianerna . Nästa steg var att Åka till Afrika och ta slavar .

Totalt har USA över 800 militärbaser utomlands medan alla världens andra länder tillsammans har cirka 30 militärbaser utanför sina egna gränser.Därefter har de utvidgat sitt område med.

Sedan kan vi se förförelsens mekanismer , filmindustrin drogkulturen och musiken ja i stort sett på alla områden är de från de Landet Först störst. The show must go on but the party is soon over.

Jag är inte anti Amerikan eller Anti Ryss . men jag är inte för lögner och propaganda som förblindar .

Svara


Kaj 6/12-2018, 17:21

Svar till alexander.

Alexander , skulle jag enbart gå efter mitt bekvämlighets sinne , då håller jag med dej .

Men eftersom jag fick nåden att komma till tro och bli pånyttfödd , så kanske jag skulle säja det här vill inte JAG , MEN SKE DIN VILJA !

Jag har bekanta vänner i Ryssland .

Altt gott till dej Shascha !

Svara


Kaj 6/12-2018, 17:26

Svar till alexander.

Nää alexander ! nu får du skärpa dej jag är ingen Eva ! Vad menar du?

Svara


Kaj 6/12-2018, 17:32

Ja sjukdom är en sak och lögner är något annat , om du alexander kollat ip adresser så heter min fru Eva , men hon har aldrig skrivit en enda rad på detta forum ,och jag har aldrig gett mej ut för att vara någon annan ! men däremot har min fru och jag samma ip adress !

Svara


JL 6/12-2018, 19:04

Kaj, Alexander är nog en människa med dålig moral. Han har nog hackat dig. Kanske denna kille:
https://www.flashback.org/t2898481

Svara


Kaj 6/12-2018, 19:15

Svar till JL. Ja Han kanske finner någon form av tillfredsställelse ?
Man kan ju ge tummen upp åt sej själv eller vad tror du Alexander?

Svara


SAS 9/12-2018, 08:42

Svar till Thomas. Och i hur många år har du sovit Thomas?

Svara


SAS 9/12-2018, 08:48

Svar till Alexander. Hmm du verkar inte ha så bra omdöme 🤔. Men du kan få en chans här vad är mitt ip Nummer? Om du gissar rätt så vinner du en resa till Moskva där du kan fortsätta dina diskussioner med Putin 😃👨🏽‍🍳.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, lördag 24 augusti 2019 kl. 20:42

Jesus söker: Bartolomeus!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 24 augusti 2019 17:00

JESUS HJÄLP M ATT HON BLIR FRÄLST OCH TAR EMOT DIG OCH HELAD ,FÖR LÄKARNA VET INTE VAD DET ÄR FRÅGAN OM NGT I HENNES HJÄRTA MEN TACK JESUS DU KOMMER ATT GÖRA MÄKTIGA TING VID M.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jag: Korset i Sveriges flagga tas bort?

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif Boman : 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: Kristofobi i spåren av nya Netflixserien ”The family”

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Erik S: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Steven: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Tommy: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SAS: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp