Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Så blev Sackeus frälst

Christer Åbergs liveprogram 29 minuter.

Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 22 oktober 2019 01:14
TV
Av Christer Åberg
tisdag, 22 oktober 2019 01:14
TV

#Christer Åberg #29 minuter #Frälsning


1 kommentarer


x
Roger T. W.
tisdag, 22 oktober 2019 10:20


Jag sjöng och spelade den här sången långt före den här videon. Jag har nu beslutat mig att möta Herren Gud, ansikte mot ansikte som brudgum möter brud. Frälsningen har evighetsvärde. Tack, Perla, och må din sång hedras också nu. Kan Herren ta mig kan Han ta vem som helst.

Där ska sången aldrig tystna - Perla Bjurenstedt

https://www.youtube.com/watch?v=sHWCg1lj9cw

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 22 november 2019 09:17
Be om ett mirakel in i mitt liv,Herren vet.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarStöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp