DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info Skrivklåda

Direkt från Apg29

Så blir du frälst

När man tar emot Jesus så sker det ett under. Man blir frälst - det betyder räddad.

Så blir du frälst

Det finns skräckexempel på människor som har varit med i en kyrka i hela sitt liv, men de har inte en aning om hur man blir frälst. Därför måste vi gång på gång lyfta fram att man blir frälst genom att man personligen tar emot Jesus Kristus. Det finns inget annat sätt. Det är när du tar emot Jesus som frälsningens under sker i ditt liv.

Av: Christer Åberg
måndag 9 december 2019 00:08📧

Min berättelse

Där, just där, och just då, blev jag frälst och hela mitt liv blev förvandlat och jag skulle aldrig mer bli densamme!

Framme i pingstkyrkan framför estraden på den vänstra halvan av sittbänkarna vid den första bänken fick jag böja mina knän med flera personer runt omkring mig. Jag minns så väl var detta hände någonstans. Idag är kyrkan ombyggd men jag kan ändå peka ut var den platsen var någonstans som jag böjde mina knän.

Johnny, den nye ungdomspastorn, böjde knä jämte mig medan det var andra som stod runt omkring mig, och han frågade mig:

– Är du van att be?

Jag blev lite ställd av frågan, men eftersom jag inte var van att be så jag svarade lite blygt och osäkert:

– Nej, det är jag inte.

– Då gör vi så här, sa Jonny. Jag ber före så ber du efter. I den bönen tar du emot Jesus och blir frälst.

Det här tyckte jag lät bra men precis innan vi skulle be tänkte jag att "kanske är detta en bluff alltsammans men då visar det sig väl". Personerna som var runt omkring mig lade sina händer på min rygg och på mina axlar, och jag borrade ner mitt ansikte i mina händer mot den slitna bruna kyrkbänken och så bad Jonny före mig och jag bad efter:

– Jesus, jag kommer till dig nu.
– Jesus, jag tar mot dig nu!
– Jesus, jag bekänner dig som min Herre!
– Jag tror att du har dött dör mina synder.
– Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda!
– Förlåt alla mina synder!
– Tack Jesus att du nu har frälst mig!
– Tack, Jesu att du nu har förlåtit alla mina synder!
– Tack att jag nu är ett Guds barn!
– Amen.

Jag såg inga änglar, eller några andra syner, och inte heller hörde jag några röster men efteråt andades jag ut och tänkte:

– Skönt, nu var det gjort!

Där, just där, och just då, blev jag frälst och hela mitt liv blev förvandlat och jag skulle aldrig mer bli densamme!

Faktum är att frälsningens under skedde omedelbart då jag tog emot den levande Jesus Kristus i mitt liv.

När jag berättar om den här händelsen för människor brukar jag berättar att det inte var någon kyrka som frälste mig, inte heller någon lära, inte någon pastor eller några andra människor, utan det var den levande Frälsaren Herren Jesus Kristus!

Den här händelsen berättar jag i min bok "Den längsta natten", och ännu mer utförligt i min kommande bok "Den oönskade". Den kommer 2020.

Ett under sker

När man tar emot Jesus så sker det ett under. Man blir frälst - det betyder räddad.

Här ovan har jag berättat hur jag blev frälst. Jag blev frälst när jag tog emot Jesus och hela mitt liv blev förvandlat.

Men jag kände inte till mycket i Bibeln och inte heller visste jag så mycket om Jesus eller hur det fungerade i en kristens liv, men jag förstod på något sätt att jag behövde Jesus. Det var därför jag tog emot honom.

Hade jag inte tagit emot Jesus, då hade jag inte heller blivit frälst. Det hade egentligen inte spelat någon roll om jag hade kunnat jättemycket i Bibeln och känt till i alla aspekter hur ett kristet liv fungerade men om jag inte hade tagit emot Jesus då hade jag inte blivit frälst. Set står och faller alltså med Jesus.

Du måste ha Jesus

Det spelar ingen roll om du är med i en kyrka och lever i set mest rättskaffens liv, för om du inte har Jesus, då är set ingenting värt. Du måste ha Jesus. Set är så du blir frälst.

När man tar emot Jesus så sker det ett under. Man blir frälst - det betyder räddad. Man blir också född på nytt - en ny skapelse, man får alla sina synder förlåtna, man får evigt liv, man blir ett Guds barn, man blir rättfärdig, en himmelsk medborgare, får sitt namn skrivet i livets bok i himlen och så vidare.

Det sker många fantastiska saker så man tar emot Jesus. Väljer man att inte ta emot Jesus utan man bara är med i en kyrka som om det vore en förening, ja då sker inget av dessa mirakler som jag räknade upp.

Du måste ta emot Jesus

Du måste alltså ta emot Jesus. Det är då du blir frälst. Bibeln talar mycket om att ta emot Jesus. En av mina favoritverser är Joh 1:12. Där står det:

Men åt alla som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn.

Klart och tydligt står det att man ska ta emot Jesus. Och alla dem som tar emot Jesus blir Guds barn. Tar man inte mot Jesus, då är man inte ett Guds barn. Du måste alltså ta emot Jesus för att bli ett Guds barn.

När jag tog emot Jesus blev jag ett Guds barn. Innan hade jag inte varit det. Det står och faller med Jesus om man är ett Guds barn eller ej.

Förstod hur viktigt det var

Jag blev frälst när jag tog emot Jesus, och redan från början förstod jag hur viktigt det var. Därför var jag alltid noga med att alltid tala om Jesus när jag vittnade för människor.

Det hände då att jag träffade människor som sa sig vara kristna och medlem i en kyrka, men jag blev alltid konfunderad över deras reaktion då jag började prata om nödvändigheten att ta emot Jesus.

De förstod nämligen inte vad jag pratade om. Anledningen till att de inte förstod detta berodde på att de inte var frälsta och kristna eftersom de inte hade förstått, eller fått veta, att de måste ta mot Jesus för att bli kristna.

För att ha något måste du ta emot det

Det hjälper alltså inte att vara med i en kyrka eller säga att du är kristen, utan du måste ta emot den levande personen Jesus Kristus. Du har ingenting förrän du medvetet har tagit emot detta.

Om du får en bil, eller cykel så måste du ta emot detta innan du har det. På samma sätt är det med Jesus. Om du ska ha Jesus så måste du först ha tagit emot honom. Och har du inte tagit emot Jesus, då är du inte frälst.

Joh 1:12

Men åt alla som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn.

Bibeln lär oss att ska du bli frälst måste du ta emot Jesus. Det är bara de som har tagit emot Jesus som är frälsta.

Bibeln säger på flera ställen att du ska ta emot Jesus. Versen vi nyss läste säger det. Den säger att när du tar emot Jesus blir du ett Guds barn.

Detta betyder att har du inte tagit emot Jesus så är du inte ett Guds barn. Guds barn är bara de som har tagit emot Jesus.

Alla är alltså inte Guds barn. Det är endast de som har tagit emot Jesus.

Sackeus

Luk 19:5-6

När Jesus kom till det stället, såg han upp och sade till honom: "Sackeus, skynda dig ner, ty i dag måste jag komma och stanna i ditt hus." Sackeus skyndade sig ner och tog emot honom med glädje.

Överallt dit Jesus kom tog människor emot honom. Och de som tog emot honom blev frälsta och fick sina synder förlåtna.

Sackeus som hade klättrat upp i ett träd tog emot Jesus. Och det står att han tog emot honom med glädje.

Sackeus blev frälst

Luk 19:9

Jesus sade till honom: "I dag har frälsning kommit till denna familj, eftersom också han är en Abrahams son.

Efter att Sackeus hade tagit emot Jesus så vittnade Jesus om honom och sa att han nu var frälst.

Sackeus blev frälst då han tog emot Jesus. På samma sätt blir du frälst när du tar emot Jesus.

Alla människor är inte frälsta. Det är bara de som har tagit emot Jesus som är frälsta.

Det är när du tar emot den levande personen Jesus Kristus som du blir frälst. Det är viktigt att lyfta fram att det är enbart Jesus som frälser.

Frälsningens under

Det är ingenting annat än Jesus som frälser. Frälsningens under sker omedelbart då du tar emot Jesus som Herren i sitt liv.

Det är bara han och ingen annan, och ingenting annat som frälser.

Men...

Ser du skillnaden? Du gör alla dessa saker eftersom du är frälst, inte för att bli frälst. Du får inte ersätta någonting med Jesus Kristus. Han är ensam frälsaren och det är honom som du måste ta emot för att bli frälst.

Det finns skräckexempel på människor som har varit med i en kyrka i hela sitt liv, men de har inte en aning om hur man blir frälst. Därför måste vi gång på gång lyfta fram att man blir frälst genom att man personligen tar emot Jesus Kristus. Det finns inget annat sätt. Det är när du tar emot Jesus som frälsningens under sker i ditt liv.

Du kan leva som frälst, du kan be de rätta bönerna och bete dig religiös och helig, men har du inte tagit emot Jesus så är du inte frälst. Det är först när du tar mot Jesus som du blir frälst!

Varit noga med att berätta

Ända sedan jag själv blev frälst har jag varit väldigt noga med att berätta för människor hur de också ska bli frälsta.

De blir frälsta genom att ta emot Jesus Kristus.

Men åt alla som tog emot honom (Jesus) gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. (Joh 1:12).

Den här versen är en av mina favoritverser. Tydligt och klart säger den att du ska ta emot Jesus Kristus. Och när du gör det blir du ett Guds barn. Andra ord för Guds barn är "frälst", "född på nytt", "omvänd" eller "evigt liv".

Ta emot Jesus

Jag själv blev frälst genom att ta emot Jesus Kristus. Det var ingen kyrka jag tog emot, eller en religion utan det var den levande Gudens Son Jesus Kristus.

Det gick till så att jag böjde knä vid första bänk i pingstkyrkan i Ljungby. Några lade sina händer på mig och ungdomspastorn Johnny Karlman förestavade en bön för mig. Jag bad efter högt med min mun och på det sättet tog jag emot Jesus Kristus. Omedelbart blev jag frälst och hela mitt liv blev förvandlat.

Jag har varit med om flera under och jag har varit med om de under som är de största under som någon människa över huvudtaget kan vara med om. De största under är när någon blir frälst och tar emot Jesus Kristus. Det finns inga större under. Det är de största mirakler som finns.

Jesus kom därefter in i Jeriko och vandrade genom staden. Och se, där fanns en man som hette Sackeus och var förman vid tullen, och han var rik. Han ville se vem Jesus var men kunde inte för folkskarans skull, ty han var liten till växten. Då sprang han i förväg och klättrade upp i ett mullbärsfikonträd för att kunna se honom, eftersom Jesus skulle komma den vägen. När Jesus kom till det stället, såg han upp och sade till honom: "Sackeus, skynda dig ner, ty i dag måste jag komma och stanna i ditt hus." Sackeus skyndade sig ner och tog emot honom med glädje. Alla som såg det mumlade förargat: "Han har tagit in hos en syndare." Men Sackeus stod där och sade till Herren: "Herre, hälften av det jag äger ger jag åt de fattiga, och om jag har bedragit någon, ger jag honom fyrdubbelt tillbaka." Jesus sade till honom: "I dag har frälsning kommit till denna familj, eftersom också han är en Abrahams son. Ty Människosonen har kommit för att uppsöka och frälsa det som var förlorat." (Luk 19:1-10).

Detta berömda avsnitt handlar om tullindrivaren Sackeus frälsning. Jag väljer att lyfta fram några saker ur texten som jag har gjort i fetstil.

Sackeus blev frälst då han tog emot Jesus

Det står i texten att Sackeus tog emot Jesus. De tog emot Jesus i bibelns tid. Det är alltså inget som vi har hittat på i senare tid. Här blev Sackeus alltså frälst och hela hans liv blev förvandlat.

Det hände verkligen någonting när han tog emot Jesus. Det var alltså ingen tom ritual och sedan var hans liv likadant som förut. Nej, han hade förändrats. Detta visade han när han ville ge pengar till de fattiga och betala fyrdubbelt igen om han hade bedragit någon.

Att ta emot Jesus är en omvändelse

Det går alltså inte säga att nu har jag tagit emot Jesus är frälst och sedan leva livet som vanligt igen i synd och nederlag. Nej, att ta emot Jesus Kristus är en omvändelse. Det sker ett skapande under och man blir förvandlad. Man lever inte kvar sitt liv i synd, bedrägeri och dyrkan av avgudar.

Det syns på en människa om han är frälst. Jesus kunde klart och tydligt se på Sackeus att han var förvandlad och frälst. Jesus tog Sackeus omvändelse som ett exempel för folket runt omkring som såg detta. Det syns på dig om du är frälst eller ej. Du fortsätter alltså inte att leva ditt liv i synd och förnedring.

Sackeus uppmanades att skynda sig ner och ta emot Jesus. Du ska inte vänta på att ta emot Jesus. En dag kan det faktiskt vara för sent. Nej, ta emot honom medan tid är. Gör som Sackeus: Skynda dig att ta emot Jesus.

Det är glädje att ta emot Jesus

Han tog emot Jesus med glädje! Jag tycker om det ordet. Det är inte tråkigt att ta emot Jesus. Jag har inte sett en enda människa att ta emot Jesus med sorg. Det har alltid varit med glädje. Dessutom blir det glädje i himlen när någon omvänder sig och tar emot Jesus Kristus och blir frälst. Det blir också glädje bland trossyskonen här nere på jorden när någon blir frälst.

Gemenskap

Gud skapade människan till gemenskap med sig

Gud skapade människan i begynnelsen. Han skapade Adam och Eva och han hade gemenskap med dem i paradiset.

Människan föll i synd

Men då hände det otroliga. Människan vände Gud ryggen och gick sin egen väg.

Människan ville inte längre vandra i gemenskap med Gud. Det är detta som är synd.

På grund av synden så var Adam och Eva förlorade och utvisade från paradiset eftersom de nu inte längre hade ha gemenskap med Gud.

Alla har syndat

Men det är inte bara Adam och Eva som har syndat. Utan det har alla människor gjort. Du också.

Eftersom alla människor har syndat så är de i samma sits som Adam och Eva. De är förlorade och utvisade från paradiset.

Gud älskar människan

Men Gud älskade människan så mycket att han inte ville att hon skulle vara förlorad.

Gud ville rädda människan och åter föra henne tillbaka till paradiset.

Gud sände Jesus till världen

Men det fanns bara ett enda sätt för Gud att rädda människan. Han var tvungen att sända sin ende son Jesus Kristus till världen.

Jesu kors, död och uppståndelse

Jesus blev slagen, skymfad, kränkt och törnekrönt. Han spikades upp på ett kors och dog.

Jesus lades i en grav men Gud uppväckte honom från de döda efter att han hade varit död i tre dagar.

Jesus togs upp till himlen och satte sig på tronen jämte Gud. Därifrån skall Jesus komma tillbaka.

Allt är klart för din räddning

Nu har Gud gjort allting klart för din räddning. Allt du nu behöver göra är att ta emot Jesus Kristus.

När du tar emot Jesus blir du räddad och får gemenskap med Gud igen.

Och en dag skall du komma hem till himlen - paradiset - som nu är öppet för dig igen.

Hur blir du räddad?

Om du nu vill bli räddad - frälst - då måste du ta emot Jesus. Det är det enda du behöver göra eftersom Gud har gjort allting klart för dig på korset som behövs för att du ska kunna bli räddad - frälst.

Se, jag (Jesus) står vid dörren och klappar på. Om någon hör min röst och öppnar dörren, skall jag gå in till honom och hålla måltid med honom och han med mig. (Upp 3:20).

Den här fantastiska versen från Uppenbarelseboken kapitel tre och vers 20 har många blivit frälsta på.

Det är Jesus själv som tar initiativet att klappar på ditt hjärtas dörr. Men det är bara du som ska öppna dörren. Ska du öppna dörren för Jesus och släppa in honom?

Jesus sliter inte upp dörren och kliver på med våld. Du måste själv av fri vilja öppna dig för Jesus. Och när du gör det så kliver Jesus på och kommer in i dig. Då blir du frälst, förlåten, förvandlad och född på nytt. Ett fantastiskt skapande under sker i dig.

Då får du gemenskap och relation med den levande och uppståndne Jesus Kristus. Det är ett fantastiskt liv. Bibeln uttrycker det med att "hålla måltid". Det är en stark bild på en gemenskap. Du kan ha gemenskap med den levande Gudens Son. Och det får du om du tar emot honom.

- Har du tagit emot Jesus Kristus? Om du inte har gjort det, varför inte göra det idag. Be min föreslagna bön här nedanför högt med din mun och tro i ditt hjärta - då sker frälsningens under för dig med. Det är det största under som du någonsin kan vara med om.

När du tar emot Jesus som din Herre, då är det Jesus själv som kommer in och tar sin boning i dig!

Hur du tar emot Jesus

Upp 3:20

Se, jag står vid dörren och klappar på. Om någon hör min röst och öppnar dörren, skall jag gå in till honom och hålla måltid med honom och han med mig.

Det är när du tar emot Jesus och ber honom komma in i dig som din Herre som du blir frälst. Då gör Jesus ett frälsningens under i dig och du blir frälst, född på nytt och en ny skapelse!

När du tar emot Jesus som din Herre, då är det Jesus själv som kommer in och tar sin boning i dig!

Jesus kommer och bor i dig

Ef 3:17

och att Kristus genom tron skall bo i era hjärtan och ni skall bli rotade och grundade i kärleken.

När du tar emot Jesus genom tron kommer Jesus in i dig och bor i ditt hjärta.

Joh 14:23

Jesus svarade: "Om någon älskar mig, håller han fast vid mitt ord, och min Fader skall älska honom, och vi skall komma till honom och ta vår boning hos honom."

Jesus tar sin boning i dig. Han kommer bokstavligt in i dig och bor i dig. Och han kommer aldrig lämna dig, om inte du lämnar honom.

Men om Jesus ska kunna ta sin boning i dig måste du ta emot honom av fri vilja. Han tränger sig inte på. Jesus är en gentleman. Men om du öppnar ditt hjärta för honom och tar emot honom då kommer han in i dig!

Då först sker undret

Det är när du först tar emot Jesus i ditt hjärta som undret sker. Då blir ditt andliga hjärta - din inre människa helt förvandlad och nyskapad. Ja, du blir frälst. Detta kan inte någon människa göra, lära, eller kyrka, utan endast Jesus Kristus!

Kol 2:6

Liksom ni tog emot Kristus Jesus som Herren, så lev i honom,

Bibeln är mycket klar med sin undervisning. Den säger att du ska ta emot Jesus som Herren. Den som inte har tagit emot Jesus är inte frälst. För att bli frälst måste du ta emot Jesus.

Bibeln säger att om du bekänner med din mun att Jesus är Herren och tror i ditt hjärta så ska du bli frälst. Du måste alltså bekänna att Jesus är Herren och ta emot honom som Herren.

Det hjälper alltså inte för dig att bara vara medlem i en kyrka, du måste också ta emot Jesus som Herren.

En man kom till min hemförsamling när jag var medlem där för många år sedan. Han gick på våra möten och smälte in bra. Församlingsmedlemmarna tog emot honom och var glada över att han kom. Och så nöjde de sig med detta. De tog aldrig reda på hur det var med hans andliga väl och ve. Det var precis som om de redan ansåg att han var frälst nu när han gick på våra möten. Men bara för att du går på möten så betyder det inte att du är frälst. Så låt dig inte luras.

Jag märkte att det var någonting som inte stämde med den här mannen så jag bad honom säga "Jesus är min Herre", men han kunde det inte, för han var inte frälst. Så jag tjatade och tjatade på honom att han måste ta emot Jesus och bekänna honom som Herre för att bli frälst. Ja, han blev sur på mig efter allt tjat, men till slut gav han med sig, tog emot Jesus och bekände honom som sin Herre - och undret var ett faktum! Han blev frälst!

Flera år senare träffade jag honom i en annan stad och han var så glad över att jag hade tjatat på honom över att han behövde ta emot Jesus och bli frälst. Frälsningsundret höll fortfarande. Han var bevarad och levde fortfarande kvar i Jesus Kristus!

När skedde undret? Det skedde när han tog emot Jesus som sin Herre!

Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!

Då du tar emot Jesus blir du frälst och får alla dina synder förlåtna. Du blir ett Guds barn (Joh 1:12), alla dina synder blir förlåtna, du får evigt liv och himlen blir ditt hemland.

I Bibeln finns det många exempel på hur människor tog emot Jesus. Sackeus tog till exempel emot Jesus med glädje (Luk 19:6).

"I dag har frälsning kommit till denna familj", sa Jesus några verser senare. Sackeus blev alltså frälst - räddad när han tog emot Jesus.

Om du vill ta emot Jesus, bli frälst och ett Guds barn kan du be den föreslagna bönen nedanför.

Denna bön är för en del missförstådd. De tror felaktigt att det är bönen som frälser, men det är Jesus som frälser!

Du blir frälst när du tar emot Jesus, och det kan du göra i denna bön:

Jesus,

jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare.Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda.

Jag ber om förlåtelse för alla mina synder.

Tack att jag nu är frälst.Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn.

Amen.


Bad du bönen ovan?

Christer Åberg

#Christer Åberg #Frälsning


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Respons

Ställ en fråga om artikeln


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300


ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Jesus har farit upp under jubel


DAGENS

Dagens datum

Vecka 19, fredag 14 maj 2021 kl. 15:49

Dagens bibelord

“Du har skapat mina njurar, du vävde mig i moderlivet. Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad. Underbara är dina verk, min själ vet det så väl.” (Psalm 139:13-14)

Dagens namn

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 14 maj 2021 10:33
Be gör m7g och min sjuka son, befria oss från allt ont. Amen

Senaste kommentarer

Christer Åberg:


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp