444 online! | Sidvisningar idag: 102 715 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Så predikar du ordet

Predikant

Vad var det församlingen bad om när de var församlade? 

"Och nu, Herre, se hur de hotar oss, och hjälp dina tjänare att frimodigt predika ditt ord, genom att du räcker ut din hand för att bota och låta tecken och under ske genom din helige tjänare Jesu namn."

Apg 4:29‭-‬30 

De bad att

  • Få predika frimodigt ordet
  • Gud skulle hjälpa dem med det

På vilket sätt skulle de predika? 

  • "Genom att... "

Hur? 

  • "du räcker ut din hand" 

Och gör vad? 

  • "för att bota "
  • "och låta tecken och under ske" 

Hur? 

  • "genom din helige tjänare Jesu namn" 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 4 juli 2018 12:44 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


33 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Svenne

Guds frid, broder Christer!

Jag skulle vilja predika ordet på det sätt du nämner. Jag har varit förkunnare och pastor i yngre år men är nu pensionär. Men kallelsen finns kvar.

Men hur ska man få tillfälle att predika i nutidens församlingar, när pastorer och kårledare gör allting själva? Man upplever att man fått ett ord från Herren, men får enbart sitta som bänkvärmare utan tillfälle att bära fram det.

Man upplever som Jeremia, en instängd eld, som brinner i ens inre, då tillfälle inte ges att frambära det budskap som Herren har lag på ens hjärta.

Allt är så inrutat i kyrkorna idag, så välprogrammerat och uppgjort i förväg. Man vet långt i förväg hur gudstjänsterna kommer att gestalta sig. Pastor A och pastor B gör allting själva.

Jag ser detta som ett stort problem, för det är fler än jag, som upplever på samma sätt. Det ges sällan tillfälle till fria vittnesbörd, vilket var vanligt i äldre tider.

Svara -   - 5/7-18 10:02 -


Bengt

Detta är sorgligt

Svara -   - 5/7-18 12:11 -


vanessa

Svar till Svenne.

Varför ska du predika endast i församlingen för? Ut och predika på gator och torg!

Svara -   - 5/7-18 12:46 -


Svenne

Får man ställa sig och predika på gator och torg utan tillstånd?

Jag har inte kallelse att vara evangelist, utan att tala till bekännande, redan kristna. De som är närvarande under gudstjänsterna. Jag bär på en stor nöd för ett uppvaknande bland de troende och önskar kunna påverka dessa med predikande och undervisning.

Pastorerna i våra församlingar talar inte Guds ord på ett sådant sätt, att de troende blir berörda, uppbyggda och växande i tron. Predikanterna saknar den andliga kraften och den helige Andes smörjelse. Därför blir förkunnelsen kraftlös och utan överbevisning.

Jag har vid något enstaka tillfälle fått tillfälle att predika i den kyrka jag tillhör. Men allt är så inrutat. Man måste följa kyrkoårets texter och hålla sig till vissa teman och ämnen. Men jag struntade i det och bar fram ett allvarligt budskap om Jesu återkomst och nödvändigheten att vara redo. Efter det har jag inte fått något ytterligare tillfälle

Det är svårt att nå de ofrälstas hjärtan med predikan i vår tid. Människor liksom sluter sig inom sina skal och gör sig alltmer otillgängliga.

Jag har på nätet sett brinnande gatupredikanter predika och vädja till ofrälsta att komma till Jesus, men människorna har stolt bara gått förbi och inte ens tittat åt predikantens håll.

Svara -   - 5/7-18 13:22 -


Leif Boman

Svar till Svenne.

Du kan ju till en början eventuellt ställa dig till förfogande i Holger Nilssons "Predikantpool".

http://www.flammor.com/?p=781

Och Svenne, jag önskar verkligen att du får komma in i din tjänst igen... Mvh Leif Boman och, Jesu Kristi frid till dig. ..

Svara -   - 5/7-18 13:54 -


Svenne

Tack, broder Leif Boman.

Jag anmälde mig till predikantpoolen för några år sedan och var med där, men på grund av flytt från den adress jag hade försvann jag från poolen. Fast jag var med där i flera år fick jag ingen förfrågan.

Jag tror ändå att Herren kommer att öppna dörrar och bereda väg för mig. Det är min bön. Jag önskar Jesu Kristi frid tillbaka till dig.

Svara -   - 5/7-18 16:55 -


Bengt

Men många är ju ändå sökare

Kan vara rädsla och feghet dom gör att

Folk bara går förbi

Man är rädd för att ändra ska se

Svara -   - 5/7-18 17:46 -


Leif Boman

Svar till Svenne.

Jaha du! Jag undrar om inte det är ganska svag kännedom och spridning bland Guds folk om det här med Predikantpoolen, men visst öppnar Gud dörrar för dem med ärliga och ödmjuka hjärtan... Tack för friden och än en gång, rikliga välsignelser över dig...

Svara -   - 5/7-18 19:46 -


Marita

Bara för att man är pensionär slutar man väl inte att predika. Man ger inte upp sin kallelse. Jag längtar också ut och predika till vanliga människor i byar ja dit ingen vill gå i Sverige. Du Svenne ge inte upp !! Ja våra hjärtan längtar så jag tror Gud kommer att öppna en väg !!

Svara -   - 6/7-18 00:25 -


Mikael W

Svar till Leif Boman .

Jahadu Leif, om du läser Svennes kommentar så ser du stora likheter med min kommentar för någrs veckor sedan, och som du då reagerade negativt mot.

Det förslag på lösning mot de stereotypa gudstjänsterna som jag då hade var att släppa fram ungdomarna mycket mer än vad som görs idag.....vilket du var emot.

Ungdomarna måste få mycket mer makt i kyrkoledningarna

Svara -   - 6/7-18 06:06 -


Leif Boman

Svar till Mikael W.

Det viktiga är att den Helige Ande får verka, inte ung bara för att man är ung, inte heller gammal för att det då eventuellt tros finnas mer vishet!

Om den Helige Ande får verka fritt så kommer både ung och gammal verka i samklang, men i dagens församlingar har det ofta bildats familjeföreningar med utvalda vänner som styr. Då hindras den Helige Andes frihet och profeter tystas m.m.

Så ser det tyvärr ut i många församlingar idag....

Svara -   - 6/7-18 09:04 -


Mikael W

Svar till Leif Boman .

Ja, du har nog rätt i det du skriver Leif......

(nej, vi ska inte dra alla församlingar/kyrkor över en kam, men det är alltid bra med lite självkritik....stanna upp och tänk till....vad kan förbättras)

Svara -   - 6/7-18 09:44 -


Bengt

Ja hela församlingen är ju en stor familj

Tyvärr har det blivit mer av föreningar

Svara -   - 6/7-18 10:10 -


Jessica

Svar till Leif Boman .

Du har alldeles rätt i det du skriver Leif! Det viktigaste är absolut att den Helige Ande får bestämma i gudstjänsten! Det är han som ska vara mötesledaren! Vi behöver komma till våra möten med ett vidöppet hjärta, och med en stor förväntan på vad Jesus vill göra!

Guds rike består inte i ord utan kraft!( 1 Kor 4:20)

Svara -   - 6/7-18 10:44 -


Svenne

Svar till Marita.

Tack, Marita! Nej, jag ger inte upp. Men det känns jobbigt, när pensionerade predikanter så sällan får medverka med predikan. Kunde inte församlingsledare någon gång stiga åt sidan, så att f.d. pastorer, som tillhör församlingen fick frambära ett ord från Herren.

Nej, Marita, min kallelse finns kvar. Det har förekommit vid enstaka tillfällen, att det varit fria vittnesbörd i den församling jag tillhör. Då har jag passat på att vittna om Herren. När jag då har märkt, att vännerna lyssnat uppmärksamt och tagit till sig budskapet har jag känt mig tacksam till Herren. Jag önskar dig Guds välsignelse, min syster i Herren!

Svara -   - 6/7-18 14:11 -


Svenne

En del förespråkar, att man ska gå ut på gator och torg för att predika. Men det kanske inte är så enkelt i vår sekulariserade tid och värld. Man måste nog ha tillstånd till det.

Kan jag bara utan vidare ställa mig på Stortorget i den stora stad där jag bor och predika. Kan jag sätta upp en högtalare där och tala, så att det hörs vida omkring? Kommer inte människor att undra och kanske ringa polisen? Nej, jag tror inte det är bara att klampa på i ett samhälle, där många människor är så fientligt inställda mot levande kristendom.

Muslimer accepteras tydligen bättre än kristna.

Svara -   - 6/7-18 14:23 -


Mikael W

Svenne, inom vilket område sträcker sig din kallelse till att predika?

Bara där du bor eller även längre bort?

Svara -   - 6/7-18 15:18 -


Bengt

Men egentligen är det ju religiositet som

Folk avskyr

Inte sann levande kristendom

Alltså avarterna

Och vanliga svenssons gillar nog inte islam så mycket ändå

Möjligen en hel del politiker

Svara -   - 6/7-18 15:55 -


Svenne

Svar till Mikael W.

Guds frid Mikael W!

Som jag skrivit i tidigare inlägg ligger min kallelse inte så mycket på evangelistens område. Jag tycker mig ha märkt en kallelse att fungera som bibellärare och att tala till och undervisa redan troende.

Jag har inte kunnat undgå att det saknas brist på genuin bibelkunskap i församlingarna idag. Därför känner jag nöd över det och skulle vilja undervisa och förklara Guds ord för mina trossyskon i församlingarna. Detta i enlighet med vad den helige Ande har gett mig i fråga om kunskap, klarsyn och förstående av bibelordet. Det skulle jag vilja dela med mig både i församlingen där jag bor och församlingar på annat håll.

Min längtan är stor att kunna göra detta. Jag bara väntar, att Herren ska öppna dörrar och vägar för det.

När jag bodde i Dalarna ringde jag till flera församlingar och frågade om jag kunde komma på besök för att spela, sjunga och predika. Jag sa, att jag ville inte ens ha reseersättning. Jag fick till svar, att det skulle tas upp i styrelserna och att det verkade intressant. Men alltsammans bara rann ut i sanden, så det blev inget besök av mig på någon av platserna. Trots mitt förmånliga erbjudande.

Svara -   - 6/7-18 16:49 -


Leif Boman

Svar till Svenne.

Man måste ha tillstånd från polisen och bestämd tid från kommunen för att få använda högtalare nu för tiden, åtminstone här på torget där jag bor... Dessutom får man betala ett par hundringar för varje timme....

Svara -   - 6/7-18 16:53 -


Svenne

Svar till Leif Boman .

I en stad där jag bodde måste församlingen betala avgift till kommunen för att få ta upp kollekt.

Svara -   - 6/7-18 19:27 -


Leif Boman

Svar till Svenne.

Fast det vet vi ju redan, att det kommer att bli allt svårare för sant kristna...

Svara -   - 6/7-18 23:06 -


Ann-Marie A.

Svar till Svenne.

Så ledsamt, att lyssna på undervising och sång är ju både uppbyggligt och trevligt. Vill tro att du hittar församlingar som "har vett" att tacka och ta emot.

Svara -   - 6/7-18 23:08 -


Mikael W

Svar till Svenne.

Så, varför startar du inte någon form av bibelskola?

Svara -   - 7/7-18 11:52 -


Svenne

Svar till Mikael W.

Jag har inte känt Guds ledning eller kallelse att starta en bibelskola. Jag vet inte heller hur man går tillväga för att starta en sådan.

Det jag ser som en stor svårighet, är främst ledarskapets agerande när de är så rädda om talarstolen, att de inte vill släppa fram andra för vittnesbörd och förkunnelse. Jag tycker det har spårat ur på den punkten i församlingarna i dag.

Förr var det vanligt, om någon broder eller syster från någon annan plats besökte en församling pastorn eller föreståndaren frågade om den besökande brukade sjunga eller vittna. Om så var fallet fick ifrågavarande broder eller syster tillfälle att medverka i mötet. Så sker nästan aldrig idag.

Jag är en person, som inte vill armbåga mig fram och fråga rent ut om jag får predika. Jag upplever att jag vill att Herren ska öppna för mig och lyfta fram mig till det uppdrag eller den position Han vill.

Svara -   - 7/7-18 17:17 -


Ann-Marie A.

Svar till Svenne.

En tanke bara.. Du har inte funderat på att tala och sjunga på äldreboenden mm. Vet att det uppskattas mycket, och det finns ju också många äldre kristna där som nog gärna vill få undervisning och uppmuntran.

Ibland får man armbåga sej fram lite grann så det rör på sej och händer saker. :-)

Svara -   - 7/7-18 18:38 -


Mikael W

Svar till Ann-Marie A..

Jag tror kanske att Svenne menar att han är mer kallad till att undervisa redan troende, än att evangelisera, men jag håller med dig om att man måste armbåga sig fram lite ibland eller göra reklam för sin sak......hmmm.. på ett lite ödmjukt sätt förstås....(jag lade till det där med ödmjuk ifall det finns en lurig liten vers i Höga Visan som motsäger armbågandet)

Svenne, du är välkommen att undervisa för nytroende Kristna här (det behövs lärare), online eller på plats: http://www.kkc.n.nu/biblecourse

....annars tror jag det skulle vara väldigt uppskattat med en intensivkurs i bibelkunskap (typ en helg) i Sverige.

Svara -   - 7/7-18 19:45 -


Ann-Marie A.

Svar till Mikael W.

Ja jag såg det, och som sagt så finns det också många äldre som är kristna. Är övertygad om att du förstår, att det där med armbågar inte var menat att göra någon illa? Tack för mej, och ha det gott bröder.

Svara -   - 7/7-18 23:06 -


Andreas

Som jag skrev tidigare. Jag jobbar med ett nytt sätt för att många ungdomar och människor i utelivet. Gud har kallat mig att öppna en nattklubb där kristen club musik skall spelas. Jag vill möta människorna/syndarna där dom är. Problemet är att kristna sitter och trycker i kyrkor/församlingar. Christer Åberg är i Almedalen/samt predikar ordet på sin hemsida. Holger Nilsson på tv, hemsida och besöker olika församlingar. Vi kristna måste vara mer offensiva. Någon kanske har kallelse att nå ut budskapet via politiken andra på gator och torg men de viktiga är att vi marknadsför Jesus och förkunnar Gud. Jag har flera projekt utöver nattklubb vill även utmana yogan istället sitta i stillhet och meditera varför inte låta människor få uppleva Jesus på träningscentrum. Vad häftigt tänker många tänka och hoppa på nymodigheter som yoga är fast får dom smaka på den heliga anden så kommer se förstå att Jesus lever. Tänk hur många svenskar som söker Gud egentligen via yogan dom har en längtan efter frid. Men vi kristna utmanar inte denna grupp och erbjuder dom kristen tro och Jesu kärlek istället sitter vi stilla i bänkraderna i våra församlingar.

Guds frid...

Svara -   - 8/7-18 23:21 -


Andreas

Förlåt för alla stavfel glömde redigera mitt inlägg. Vill erbjuda bön istället för att meditera i yoga på träningcentrum.

Samt nå de ofrälsta via kristen klubbmusik och erbjuda drinkar som är alkoholfritt. Tror många nykterister och andra kristna som är utelivet kan få med sig icketroende. De gäller vara unik och marknadsföra sig på ett bra sätt. Du måste väcka ateister nyfikenhet kring vår tro nya vägar att nå dom. Den heliga anden kommer hjälpa mig jag vet se för jag är driven som få och tänker inte ge mig förrens jag ser en kristen klubb centralt i Stockholm och i Göteborg.

Svara -   - 8/7-18 23:31 -


Andreas

Nästa steg är att jag kommer bygga ett kristen träningscentrum. Dags att få bort yoga och in med kristen bön. Alla svenskar tränar och Jesus kommer fånga in svenskar som tränar. Möt människorna är idag och deras intressen fast med kristen inriktning.

Svara -   - 8/7-18 23:35 -


Katarina Hedström

Svar till Svenne.

Nu är jag ingen Pastor eller kallad Evengealist.Men jag tar tillfällen i akt och vittnar för minan grannar och minna jobbar kompisar när tillfället ges! Det här med församling håller jag med dig om . Jag var tvungen och byta för Församling för det var för ljumet i min gamla församling. En Äldstebroder sade till mig att Jesus lyser igenom mig! Jag har en väldigt nära relation till Herren. Men när jag bytte församling som jag kände Herren ledde mig till.Så kom mina nåde gåvor i bruk igen. Det är farligt om saker ting i en församling går på rutin, det blir för slentriant! Om du bor i Göteborg omnejd? Är du välkommen till Vallhamra Kyrkan en Pingstföramling. Där sitter det i väggarna att det är bön i den församlingen!

Svara -   - 14/7-18 21:09 -


Katarina Hedström

Mina grannar och jobba kompisar ska det vara!

Svara -   - 14/7-18 21:24 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Nenne Lindberg och Christer Åberg i Frälsningsarmén Gävle fortsättning...

0

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

1

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

17

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Annons


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 17:16

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 758 604 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 704 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp