676 online! | Sidvisningar idag: 70 849 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Så predikar du ordet

Predikant

Vad var det församlingen bad om när de var församlade? 

"Och nu, Herre, se hur de hotar oss, och hjälp dina tjänare att frimodigt predika ditt ord, genom att du räcker ut din hand för att bota och låta tecken och under ske genom din helige tjänare Jesu namn."

Apg 4:29‭-‬30 

De bad att

  • Få predika frimodigt ordet
  • Gud skulle hjälpa dem med det

På vilket sätt skulle de predika? 

  • "Genom att... "

Hur? 

  • "du räcker ut din hand" 

Och gör vad? 

  • "för att bota "
  • "och låta tecken och under ske" 

Hur? 

  • "genom din helige tjänare Jesu namn" 


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 4 juli 2018 12:44 | #bön #predika #förkunna #evangelisation #helande | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


33 kommentarer

Svenne

Guds frid, broder Christer!

Jag skulle vilja predika ordet på det sätt du nämner. Jag har varit förkunnare och pastor i yngre år men är nu pensionär. Men kallelsen finns kvar.

Men hur ska man få tillfälle att predika i nutidens församlingar, när pastorer och kårledare gör allting själva? Man upplever att man fått ett ord från Herren, men får enbart sitta som bänkvärmare utan tillfälle att bära fram det.

Man upplever som Jeremia, en instängd eld, som brinner i ens inre, då tillfälle inte ges att frambära det budskap som Herren har lag på ens hjärta.

Allt är så inrutat i kyrkorna idag, så välprogrammerat och uppgjort i förväg. Man vet långt i förväg hur gudstjänsterna kommer att gestalta sig. Pastor A och pastor B gör allting själva.

Jag ser detta som ett stort problem, för det är fler än jag, som upplever på samma sätt. Det ges sällan tillfälle till fria vittnesbörd, vilket var vanligt i äldre tider.

Svara -   - 5/7-18 10:02 -


Bengt

Detta är sorgligt

Svara -   - 5/7-18 12:11 -


vanessa

Svar till Svenne.

Varför ska du predika endast i församlingen för? Ut och predika på gator och torg!

Svara -   - 5/7-18 12:46 -


Svenne

Får man ställa sig och predika på gator och torg utan tillstånd?

Jag har inte kallelse att vara evangelist, utan att tala till bekännande, redan kristna. De som är närvarande under gudstjänsterna. Jag bär på en stor nöd för ett uppvaknande bland de troende och önskar kunna påverka dessa med predikande och undervisning.

Pastorerna i våra församlingar talar inte Guds ord på ett sådant sätt, att de troende blir berörda, uppbyggda och växande i tron. Predikanterna saknar den andliga kraften och den helige Andes smörjelse. Därför blir förkunnelsen kraftlös och utan överbevisning.

Jag har vid något enstaka tillfälle fått tillfälle att predika i den kyrka jag tillhör. Men allt är så inrutat. Man måste följa kyrkoårets texter och hålla sig till vissa teman och ämnen. Men jag struntade i det och bar fram ett allvarligt budskap om Jesu återkomst och nödvändigheten att vara redo. Efter det har jag inte fått något ytterligare tillfälle

Det är svårt att nå de ofrälstas hjärtan med predikan i vår tid. Människor liksom sluter sig inom sina skal och gör sig alltmer otillgängliga.

Jag har på nätet sett brinnande gatupredikanter predika och vädja till ofrälsta att komma till Jesus, men människorna har stolt bara gått förbi och inte ens tittat åt predikantens håll.

Svara -   - 5/7-18 13:22 -


Leif Boman

Svar till Svenne.

Du kan ju till en början eventuellt ställa dig till förfogande i Holger Nilssons "Predikantpool".

http://www.flammor.com/?p=781

Och Svenne, jag önskar verkligen att du får komma in i din tjänst igen... Mvh Leif Boman och, Jesu Kristi frid till dig. ..

Svara -   - 5/7-18 13:54 -


Svenne

Tack, broder Leif Boman.

Jag anmälde mig till predikantpoolen för några år sedan och var med där, men på grund av flytt från den adress jag hade försvann jag från poolen. Fast jag var med där i flera år fick jag ingen förfrågan.

Jag tror ändå att Herren kommer att öppna dörrar och bereda väg för mig. Det är min bön. Jag önskar Jesu Kristi frid tillbaka till dig.

Svara -   - 5/7-18 16:55 -


Bengt

Men många är ju ändå sökare

Kan vara rädsla och feghet dom gör att

Folk bara går förbi

Man är rädd för att ändra ska se

Svara -   - 5/7-18 17:46 -


Leif Boman

Svar till Svenne.

Jaha du! Jag undrar om inte det är ganska svag kännedom och spridning bland Guds folk om det här med Predikantpoolen, men visst öppnar Gud dörrar för dem med ärliga och ödmjuka hjärtan... Tack för friden och än en gång, rikliga välsignelser över dig...

Svara -   - 5/7-18 19:46 -


Marita

Bara för att man är pensionär slutar man väl inte att predika. Man ger inte upp sin kallelse. Jag längtar också ut och predika till vanliga människor i byar ja dit ingen vill gå i Sverige. Du Svenne ge inte upp !! Ja våra hjärtan längtar så jag tror Gud kommer att öppna en väg !!

Svara -   - 6/7-18 00:25 -


Mikael W

Svar till Leif Boman .

Jahadu Leif, om du läser Svennes kommentar så ser du stora likheter med min kommentar för någrs veckor sedan, och som du då reagerade negativt mot.

Det förslag på lösning mot de stereotypa gudstjänsterna som jag då hade var att släppa fram ungdomarna mycket mer än vad som görs idag.....vilket du var emot.

Ungdomarna måste få mycket mer makt i kyrkoledningarna

Svara -   - 6/7-18 06:06 -


Leif Boman

Svar till Mikael W.

Det viktiga är att den Helige Ande får verka, inte ung bara för att man är ung, inte heller gammal för att det då eventuellt tros finnas mer vishet!

Om den Helige Ande får verka fritt så kommer både ung och gammal verka i samklang, men i dagens församlingar har det ofta bildats familjeföreningar med utvalda vänner som styr. Då hindras den Helige Andes frihet och profeter tystas m.m.

Så ser det tyvärr ut i många församlingar idag....

Svara -   - 6/7-18 09:04 -


Mikael W

Svar till Leif Boman .

Ja, du har nog rätt i det du skriver Leif......

(nej, vi ska inte dra alla församlingar/kyrkor över en kam, men det är alltid bra med lite självkritik....stanna upp och tänk till....vad kan förbättras)

Svara -   - 6/7-18 09:44 -


Bengt

Ja hela församlingen är ju en stor familj

Tyvärr har det blivit mer av föreningar

Svara -   - 6/7-18 10:10 -


Jessica

Svar till Leif Boman .

Du har alldeles rätt i det du skriver Leif! Det viktigaste är absolut att den Helige Ande får bestämma i gudstjänsten! Det är han som ska vara mötesledaren! Vi behöver komma till våra möten med ett vidöppet hjärta, och med en stor förväntan på vad Jesus vill göra!

Guds rike består inte i ord utan kraft!( 1 Kor 4:20)

Svara -   - 6/7-18 10:44 -


Svenne

Svar till Marita.

Tack, Marita! Nej, jag ger inte upp. Men det känns jobbigt, när pensionerade predikanter så sällan får medverka med predikan. Kunde inte församlingsledare någon gång stiga åt sidan, så att f.d. pastorer, som tillhör församlingen fick frambära ett ord från Herren.

Nej, Marita, min kallelse finns kvar. Det har förekommit vid enstaka tillfällen, att det varit fria vittnesbörd i den församling jag tillhör. Då har jag passat på att vittna om Herren. När jag då har märkt, att vännerna lyssnat uppmärksamt och tagit till sig budskapet har jag känt mig tacksam till Herren. Jag önskar dig Guds välsignelse, min syster i Herren!

Svara -   - 6/7-18 14:11 -


Svenne

En del förespråkar, att man ska gå ut på gator och torg för att predika. Men det kanske inte är så enkelt i vår sekulariserade tid och värld. Man måste nog ha tillstånd till det.

Kan jag bara utan vidare ställa mig på Stortorget i den stora stad där jag bor och predika. Kan jag sätta upp en högtalare där och tala, så att det hörs vida omkring? Kommer inte människor att undra och kanske ringa polisen? Nej, jag tror inte det är bara att klampa på i ett samhälle, där många människor är så fientligt inställda mot levande kristendom.

Muslimer accepteras tydligen bättre än kristna.

Svara -   - 6/7-18 14:23 -


Mikael W

Svenne, inom vilket område sträcker sig din kallelse till att predika?

Bara där du bor eller även längre bort?

Svara -   - 6/7-18 15:18 -


Bengt

Men egentligen är det ju religiositet som

Folk avskyr

Inte sann levande kristendom

Alltså avarterna

Och vanliga svenssons gillar nog inte islam så mycket ändå

Möjligen en hel del politiker

Svara -   - 6/7-18 15:55 -


Svenne

Svar till Mikael W.

Guds frid Mikael W!

Som jag skrivit i tidigare inlägg ligger min kallelse inte så mycket på evangelistens område. Jag tycker mig ha märkt en kallelse att fungera som bibellärare och att tala till och undervisa redan troende.

Jag har inte kunnat undgå att det saknas brist på genuin bibelkunskap i församlingarna idag. Därför känner jag nöd över det och skulle vilja undervisa och förklara Guds ord för mina trossyskon i församlingarna. Detta i enlighet med vad den helige Ande har gett mig i fråga om kunskap, klarsyn och förstående av bibelordet. Det skulle jag vilja dela med mig både i församlingen där jag bor och församlingar på annat håll.

Min längtan är stor att kunna göra detta. Jag bara väntar, att Herren ska öppna dörrar och vägar för det.

När jag bodde i Dalarna ringde jag till flera församlingar och frågade om jag kunde komma på besök för att spela, sjunga och predika. Jag sa, att jag ville inte ens ha reseersättning. Jag fick till svar, att det skulle tas upp i styrelserna och att det verkade intressant. Men alltsammans bara rann ut i sanden, så det blev inget besök av mig på någon av platserna. Trots mitt förmånliga erbjudande.

Svara -   - 6/7-18 16:49 -


Leif Boman

Svar till Svenne.

Man måste ha tillstånd från polisen och bestämd tid från kommunen för att få använda högtalare nu för tiden, åtminstone här på torget där jag bor... Dessutom får man betala ett par hundringar för varje timme....

Svara -   - 6/7-18 16:53 -


Svenne

Svar till Leif Boman .

I en stad där jag bodde måste församlingen betala avgift till kommunen för att få ta upp kollekt.

Svara -   - 6/7-18 19:27 -


Leif Boman

Svar till Svenne.

Fast det vet vi ju redan, att det kommer att bli allt svårare för sant kristna...

Svara -   - 6/7-18 23:06 -


Ann-Marie A.

Svar till Svenne.

Så ledsamt, att lyssna på undervising och sång är ju både uppbyggligt och trevligt. Vill tro att du hittar församlingar som "har vett" att tacka och ta emot.

Svara -   - 6/7-18 23:08 -


Mikael W

Svar till Svenne.

Så, varför startar du inte någon form av bibelskola?

Svara -   - 7/7-18 11:52 -


Svenne

Svar till Mikael W.

Jag har inte känt Guds ledning eller kallelse att starta en bibelskola. Jag vet inte heller hur man går tillväga för att starta en sådan.

Det jag ser som en stor svårighet, är främst ledarskapets agerande när de är så rädda om talarstolen, att de inte vill släppa fram andra för vittnesbörd och förkunnelse. Jag tycker det har spårat ur på den punkten i församlingarna i dag.

Förr var det vanligt, om någon broder eller syster från någon annan plats besökte en församling pastorn eller föreståndaren frågade om den besökande brukade sjunga eller vittna. Om så var fallet fick ifrågavarande broder eller syster tillfälle att medverka i mötet. Så sker nästan aldrig idag.

Jag är en person, som inte vill armbåga mig fram och fråga rent ut om jag får predika. Jag upplever att jag vill att Herren ska öppna för mig och lyfta fram mig till det uppdrag eller den position Han vill.

Svara -   - 7/7-18 17:17 -


Ann-Marie A.

Svar till Svenne.

En tanke bara.. Du har inte funderat på att tala och sjunga på äldreboenden mm. Vet att det uppskattas mycket, och det finns ju också många äldre kristna där som nog gärna vill få undervisning och uppmuntran.

Ibland får man armbåga sej fram lite grann så det rör på sej och händer saker. :-)

Svara -   - 7/7-18 18:38 -


Mikael W

Svar till Ann-Marie A..

Jag tror kanske att Svenne menar att han är mer kallad till att undervisa redan troende, än att evangelisera, men jag håller med dig om att man måste armbåga sig fram lite ibland eller göra reklam för sin sak......hmmm.. på ett lite ödmjukt sätt förstås....(jag lade till det där med ödmjuk ifall det finns en lurig liten vers i Höga Visan som motsäger armbågandet)

Svenne, du är välkommen att undervisa för nytroende Kristna här (det behövs lärare), online eller på plats: http://www.kkc.n.nu/biblecourse

....annars tror jag det skulle vara väldigt uppskattat med en intensivkurs i bibelkunskap (typ en helg) i Sverige.

Svara -   - 7/7-18 19:45 -


Ann-Marie A.

Svar till Mikael W.

Ja jag såg det, och som sagt så finns det också många äldre som är kristna. Är övertygad om att du förstår, att det där med armbågar inte var menat att göra någon illa? Tack för mej, och ha det gott bröder.

Svara -   - 7/7-18 23:06 -


Andreas

Som jag skrev tidigare. Jag jobbar med ett nytt sätt för att många ungdomar och människor i utelivet. Gud har kallat mig att öppna en nattklubb där kristen club musik skall spelas. Jag vill möta människorna/syndarna där dom är. Problemet är att kristna sitter och trycker i kyrkor/församlingar. Christer Åberg är i Almedalen/samt predikar ordet på sin hemsida. Holger Nilsson på tv, hemsida och besöker olika församlingar. Vi kristna måste vara mer offensiva. Någon kanske har kallelse att nå ut budskapet via politiken andra på gator och torg men de viktiga är att vi marknadsför Jesus och förkunnar Gud. Jag har flera projekt utöver nattklubb vill även utmana yogan istället sitta i stillhet och meditera varför inte låta människor få uppleva Jesus på träningscentrum. Vad häftigt tänker många tänka och hoppa på nymodigheter som yoga är fast får dom smaka på den heliga anden så kommer se förstå att Jesus lever. Tänk hur många svenskar som söker Gud egentligen via yogan dom har en längtan efter frid. Men vi kristna utmanar inte denna grupp och erbjuder dom kristen tro och Jesu kärlek istället sitter vi stilla i bänkraderna i våra församlingar.

Guds frid...

Svara -   - 8/7-18 23:21 -


Andreas

Förlåt för alla stavfel glömde redigera mitt inlägg. Vill erbjuda bön istället för att meditera i yoga på träningcentrum.

Samt nå de ofrälsta via kristen klubbmusik och erbjuda drinkar som är alkoholfritt. Tror många nykterister och andra kristna som är utelivet kan få med sig icketroende. De gäller vara unik och marknadsföra sig på ett bra sätt. Du måste väcka ateister nyfikenhet kring vår tro nya vägar att nå dom. Den heliga anden kommer hjälpa mig jag vet se för jag är driven som få och tänker inte ge mig förrens jag ser en kristen klubb centralt i Stockholm och i Göteborg.

Svara -   - 8/7-18 23:31 -


Andreas

Nästa steg är att jag kommer bygga ett kristen träningscentrum. Dags att få bort yoga och in med kristen bön. Alla svenskar tränar och Jesus kommer fånga in svenskar som tränar. Möt människorna är idag och deras intressen fast med kristen inriktning.

Svara -   - 8/7-18 23:35 -


Katarina Hedström

Svar till Svenne.

Nu är jag ingen Pastor eller kallad Evengealist.Men jag tar tillfällen i akt och vittnar för minan grannar och minna jobbar kompisar när tillfället ges! Det här med församling håller jag med dig om . Jag var tvungen och byta för Församling för det var för ljumet i min gamla församling. En Äldstebroder sade till mig att Jesus lyser igenom mig! Jag har en väldigt nära relation till Herren. Men när jag bytte församling som jag kände Herren ledde mig till.Så kom mina nåde gåvor i bruk igen. Det är farligt om saker ting i en församling går på rutin, det blir för slentriant! Om du bor i Göteborg omnejd? Är du välkommen till Vallhamra Kyrkan en Pingstföramling. Där sitter det i väggarna att det är bön i den församlingen!

Svara -   - 14/7-18 21:09 -


Katarina Hedström

Mina grannar och jobba kompisar ska det vara!

Svara -   - 14/7-18 21:24 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Konungen har fört mig in i sina kammare

Christer Åbergs livesändning från Facebook: Konungen har fört mig in i sina kammare. Bland annat om uppryckandet i Höga Visan och att samlag inte är att jämföra med en vigsel.

0

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

4

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

11

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

27

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Annons


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 08:06

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 503 569 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 702 bloggartiklar, 85 407 kommentarer och 57 056 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp