867 online! | Sidvisningar idag: 226 100 | Igår: 273 665 |

www.apg29.nu

Annons
Upptäck livet Anders Gerdmar - Bibeltro och väckelse Israel Art  MålarBibeln Studio Jerusalem, Flyktingkrisen i Mellanöstern och hela världen Den nya antisemitismen

Om Christer Åberg Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Sannas vittnesbörd

Läsarmejl av Sanna

Så här blev jag frälst efter att ha varit muslim. Det var efter denna drömmen här:

Det var den yttersta tiden. Jag och andra människor sprang för våra liv från en svart demon som var ute efter allas själar innan. Jag var sist av alla när jag sprang och allra närmast demonen och kände att det var kört för mig.

Demonen sköt skott mot oss och jag föll på marken liggandes bredvid ett träd som fallit på marken. Jag såg att den allra första människan (som jag personligen känner) som sprang ifatt alla, och trodde att hon skulle överleva, blev skjuten.

Jag tittade på min kropp för att se på skottet mot mig och såg att den hade kommit på trädet, endast 5 cm ifrån min mage.

Medan jag låg på mage tittade jag upp mot skyn och såg ett stort, runt, starkt ljus på himlen där det stod "DU ÄR gud" ordagrant, och på ljuset fanns det en stor glad mun som var leendes mot mig vilket jag visste var Jesus.

Jag höjde mina händer till skyn och började tacka och prisa Herren med enorm sann glädje.

Övriga drömmar

Sen jag var 12 år har Jesus kallat mig för att följa honom och gav mig den här drömmen (jag visste tyvärr inte om det och ignorerade den):

Jag såg Jesus bakifrån klädd i vit lång klädsel. Han flög, knappt 5 cm över marken, på en lång stig (i min riktiga barndomsgård) På vardera sida längs gången fanns buskar. Medans han flög gav han välsignelser, från hans vidöppna händer, som liknade glitter som föll ner från hans händer över buskarna. Jag såg vilken riktning han flög i vilket var nordväst."

Detta hände mig på riktigt, ingen dröm, precis innan jag blev frälst: En kväll då det var helt mörkt i mitt vardagsrum fick jag uppleva att hela rummet fylldes med ett underligt vitblått ljus och en Enorm frid och kärlek kändes i atmosfären. Jag kände att något kom in i mig vilket var den heliga anden. Jag reste mig upp och gick fram med vidöppna händer med ett stort leende på läpparna. Jag vet inte varför jag tog upp händerna, utan de gick upp automatiskt av sig själv. Jag kände Verkligen Jesus existens.

(Ingen dröm) När jag döpte mig så var det några personer som bad över mig länge. Senare sa en av dem att hon såg en vision på mig där hon såg guld och eld komma ut ur min mun. Att det kommer en tid då jag ska profetera Guds ord modigt och skarpt.

(Dröm): Jag satt bredvid Jesus på marken och vi hade ett dött lamm framför oss. Jag la mina händer över lammet och bad för det en stund. Jag såg att Jesus satt nöjd och hjälpte mig. Han hade vit klädsel på sig. Efter en stund såg jag lammets händer röra på sig och den fick liv igen. Då kände jag enorm glädje och började prisa Herren.

(Dröm): En äldre dam höll i mina händer och sa att jag skulle ta emot Jesus genom hennes bön och jag såg ett ansiktsuttryck på mig själv som indikerade på att jag Har tagit emot honom just vid den stunden (som en bekräftelse). Hon hade en vit lång trumpet på bordet som hon lånade mig. Jag blåste i den och ljudet var änglarnas Riktiga trumpetljud och lät enormt ljuvligt. Det lät så högt att jag vaknade då.

(Dröm): Jag var bortrest i ett annat land. Jag tittade ut på himlen från en balkong och såg en sol, och så en måne precis under solen. Jag sa till folket: 

"Ser ni Guds tecken? Ser ni nu att domedagen är på riktigt?" 

Eftersom folk inte hade tro. Jag fick tårar och bad dem från mitt hjärta att vända sig om. Och jag sa (menade efter jag rest tillbaka hem): 

"När jag sänder er ett meddelande (sms) tro på mina ord, för er egen skull, för det jag kommer att tala om är från Gud och inte från mig." 

Familjerna som bodde på våningen, där jag var, var skeptiska mot mig, och tom arga (på sanningen), men lydde mig ändå när jag skulle leda dem till en plats för att få skydd. När alla var utanför byggnaden vred jag nyckeln på byggnadens stora port och låste den med en mellanstor nyckel. Sedan ledde jag dem och såg att vi gick mot riktningen österut.


Sanna

Läsarmejl


Skriv ut

 
Publicerat av onsdag 19 juli 2017 12:26 | #läsarmejl #sanna #islam #frälst | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


124 kommentarer

Karin Ström

Var välsignad! 🙏

Svara -   - 19/7-17 14:07 -


Lena Henricson

Tack Sanna för ditt vittnesbörd! Låt oss be att Jesus fortsätter att uppenbara sig för många muslimer,så att de blir frälsta!

Svara -   - 19/7-17 14:20 -


Sanna

Tack själv, Karin och Lena. 😊

Svara -   - 19/7-17 14:25 -


Andreas T.

Varit muslim? Jaha, då kanske du är arab då. På tal om din ras.

Svara -   - 19/7-17 20:43 -


Sanna

Svar till Andreas T..

Jag är från Libanon. Har också tidigare sagt det.

Svara -   - 19/7-17 21:43 -


bengt

jag har upplevt inom mig att många somalier kommer bli frälsta

det är nog inte omöjligt att det kan bli så

ändå

Svara -   - 19/7-17 22:20 -


Anahita

Svar till Andreas T..

Människa heter rasen. Ursprunget menade du säkert egentligen :) mvh

Svara -   - 19/7-17 22:47 -


Andreas T.

Det finns olika människoraser vad jag vet Anahita? Ursprung? - vad är det? Ordet ras kanske man vill veta för att veta vad folk har för utseende. Vad kallar du själv skillnaden i utseende mellan en neger och en kines? Ska det vara så känsligt och ett tassande på tå ständigt för att vara så rädd för rasism.

Svara -   - 20/7-17 02:51 -


J.J.

Svar till Andreas T..

Noas söner som gick ut ur arken var Sem, Ham och Jafet. (..) Dessa tre var Noas söner och från dem har jordens alla folk spritt ut sig. 1 Mos 9:18-19

Vi människor har alla samma anfader, vi är släkt. Det vi måste förstå är att det bara finns en ras, den mänskliga rasen. Kaukasier, afrikaner, asiater, indianer, araber och judar är inte olika raser. Snarare är de olika etniciteter av den mänskliga rasen. Ännu viktigare är alla människor skapats i Guds avbild (1 Mos 1:26-27). Gud älskade världen så mycket att han sände Jesus att fastställa sitt liv för oss (Joh 3:16). "Världen" innefattar naturligtvis alla etniska grupper.

T.o.m. den samtida forskningen har visat att på ett genetiskt plan finns det inga tydliga uppdelningar i olika raser, varför begreppet människoras ur ett taxonomiskt perspektiv inte har någon relevans. Sen må det vara så att vi kan ha jordiska bröder och systrar och andliga bröder och systrar. Nu har ju Sanna sagt att hon är från Libanon (etnicitet) - varför räcker inte det för att stilla nyfikenheten? Din fråga kanske istället borde vara hur hon ser ut?

Svara -   - 20/7-17 04:02 -


Sanna

Svar till J.J..

Kloka ord!

Svara -   - 20/7-17 09:51 -


patrik

människan är en art med olika raser

Svara -   - 20/7-17 10:10 -


Sanna

Svar till Anahita.

Artikeln handlar varken om ras eller ursprung. Alla Möjliga människor blir frälsta. Ingen människa är bättre än någon annan, i Guds ögon. En person som tex är helklottrad med tatueringar och bara är född kristen är inte bättre än en afrikan som är frälst. Det finns många olika synder för den delen. Det viktiga är att man får någon nytta och insikt av andras vittnesbörd och erfarenheter. Det är det som är syften med att publicera artikeln och Ingenting annat. Men om jag ändå är så intressant för er (vilket jag förstår) så kan jag säga att jag är Tacksam att jag mött Jesus trots att jag är inte är född kristen vilket är väldigt svårt att uppnå och krävs enorm gudsfruktan och att vara godhjärtad. Jesus kommer endast till dessa människor med dem egenskaperna.

Nu vet ni det alla nyfikna själar så nu kan ni vara snälla att respektera syftet med artikeln istället, tack! 😊

Svara -   - 20/7-17 10:17 -


Sanna

"Sen må det vara så att vi kan ha jordiska bröder och systrar och andliga bröder och systrar."

Ja, vi har även andliga syskon.

Adam och Eva är allas ursprung.

Svara -   - 20/7-17 10:24 -


Tomas N

Jag ser det nästan som ett påhopp till dig Sanna,så i så fall är det bra att skaka av sig det.

De skillnader som vi alla har i personlighet,kultur och etnicitet gör att vi får tänka till och lära oss hur situationer och vittnesbörd ser olika ut.

Vi skall bära våra olikheter med tacksamhet och glädje och det som i världen skapar mycket friktion mellan olika folk går med Guds hjälp att överkomma i gemenskap så att det blir ett vittnesbörd för hur stor Gud är. Som J J skrev så har vi alla stamfader,först Adam och sedan Noah. Den etnicitet man bär i sin kropp är också en del av Guds skapelse så ingen skall skämmas. Slutligen så är det inte genom köttet som vi kommer till Gud eller vinner evigt liv eller ens tjäna Gud. Köttet behöver underställas anden och harmoniseras så mycket det går alltmer till den sista dagen.

Vittnesbörder från muslimer tycker jag är intressant och något vi behöver lära oss mera av särskilt som islam och muslimer är och blir en stor utmaning här i Europa

Svara -   - 20/7-17 11:11 -


David B

Det är bra Sanna att du delar med dig av dina upplevelser. Underbart att få vara frälst. Allt av nåd. Jesus är Herre.

Gud välsigne dig

Svara -   - 20/7-17 11:51 -


Sanna

Svar till David B.

Tack, David!

Ja, jag själv tycker det är lärorikt att läsa andras vittnesbörd och, tom, mirakel. Det får mig att vilja bli ännu bättre och sträva högre för att uppnå mer.
Guds nåd och välsignelser till dig!

Svara -   - 20/7-17 13:03 -


Sanna

Svar till Tomas N.

Ja, jag vet att det är ett påhopp. Men, älska era fiender, som Jesus säger. 😊

Svara -   - 20/7-17 13:09 -


Andreas T.

Är det ett påhopp för att ni ljuger om att allt är rasism? Ja ni är då överkänsliga.

Svara -   - 20/7-17 19:27 -


Sanna

Svar till Andreas T..

Ingen har nämnt det. Så håll dig till Jesus och ämnet!

Svara -   - 20/7-17 20:33 -


Malin

Kära Sanna! Tack för att du delar med dig av dina drömmar. Det är viktigt att vi uppmuntrar varandra och förmedlar våra vittnesbörd.

Men jag är lite frågande inför det du skriver i en kommentar om att Jesus bara skulle komma till människor som har en enorm gudsfruktan och som dessutom är godhjärtade. Det är ju av nåden vi är frälsta, inte av oss själva. Efesierbrevet 2:4-10.

Guds nåd och frid!

Svara -   - 21/7-17 02:46 -


Venna

Tack snälla för ditt vittnesbörd Sanna!

Detta bevisar åter igen att Jesus är en levande Gud.

Guds rika välsignelse över dig kära syster.

Svara -   - 22/7-17 21:09 -


Sanna

Tack själv, Venna!

Ja, Jesus är underbar!

Och jag önskar dig Guds kärlek och välsignelser fina syster.

Svara -   - 22/7-17 23:33 -


Ann-Britt

Jag tackar också dig Sanna för att du delat med dig av det Herren gjort för dig. Jag blev välsignad och jag önskar dig allt gott och Guds välsignelse! Var frimodig och stark och fortsätt att tala det den helige Ande inger dig att tala!

Svara -   - 23/7-17 08:52 -


Sanna

Svar till Ann-Britt.

Tack för dina snälla ord Ann-Britt. 😊Vad glad jag blir när den blir till nytta för andra.

Guds kärlek och välsignelser önskar jag dig.

Svara -   - 23/7-17 11:58 -


Lars

Tack för ditt vittnesbörd! GVD!

Svara -   - 24/7-17 18:08 -


Sanna

Tack gode Lars! GVD!

Svara -   - 24/7-17 20:20 -


Susse

https://m.youtube.com/watch?v=qJr8jiriqs4

Svara -   - 11/8-17 23:49 -


Katrina

Tack Sanna för ditt vittnesbörd!

Svara -   - 11/8-17 23:53 -


Susse

Sanna .. kom.. ta med dig Anton❤

Svara -   - 12/8-17 00:13 -


Sanna

Svar till Katrina.

Tack själv, Katrina!

Svara -   - 12/8-17 10:12 -


Sanna

Svar till Susse.

Jag känner ingen Anton. ☺

Svara -   - 12/8-17 10:16 -


Susse

Svar till Sanna.

Ja fick nästan för mig att du va nån annan isf 😊.. du påminner om en person med samma namn o som va muslim. Som jobbade på samma jobb som jag. Ni e oxå lika gamla o ha samma sätt o prata. Mvh

Svara -   - 12/8-17 10:27 -


Susse

Svar till Sanna.

Ja vet inte sanna.. kanske e d så att ja saknar o gå till jobbet. Chefen ringde o fråga om ja ville jobba o hon sa att de fanns mkt jobb.. sen när ja ringer tbx flera flera gånger så vill de inte ens prata med mig o ja vet inte varför..😑

Svara -   - 12/8-17 10:37 -


Sanna

Svar till Susse.

Ja då var det lätt att tro det hehe 😊

Svara -   - 12/8-17 10:41 -


Sanna

Svar till Susse.

Be mycket till gud att han ska hjälpa dig vad du ska göra med det. Jag ber också för dig. Mvh

Svara -   - 12/8-17 10:43 -


Susse

Svar till Sanna.

Mm 😊

Svara -   - 12/8-17 10:44 -


Susse

Svar till Sanna.

Tack sanna ❤ ja e inte orolig alls. Ja ha så ja klarar mig minst ett år fram. O så har ja ett till jobb. Kram

Svara -   - 12/8-17 10:48 -


Sanna

Guds välsignelser till dig ❤

Svara -   - 12/8-17 10:53 -


Susse

Svar till Sanna.

Tack det samma ❤

Svara -   - 12/8-17 10:57 -


Susse

Lite innan du börja skriva så drömde ja om henne. Att hon kom o hjälpte mig med en grej... Men de va bara en dröm.

Ja drömde om Christer oxå för ett tag sen.. han hade simmat längder med min pappa .. sen blev ja sur på han för han lekte med mina barn.. men de va oxå bara en dröm..

För tre dagar sen drömde ja om en kvinna o en man i en hemma gjord ubåt.. o så va de en annan kvinna som leta efter ubåten.. när de hitta ubåten så klev mannen ur o stängde dörren o ubåten va full med skit. O så vakna ja kl 4 på natten.. men de va oxå bara en dröm.

Önskar dig en fin dag sanna.. ❤

Svara -   - 12/8-17 11:10 -


Sanna

Svar till Susse.

Tack detsamma fina Susse ❤

Svara -   - 12/8-17 11:25 -


Elin

Tack Sanna!

Jag tycker det känns extra glädjande på något sätt när folk från andra religioner finner Jesus .
Så tacksamt att Du har hittat den smala vägen, trots att Du nog är ganska ung. Tycker mig se att det är svårt för unga med tanke på att församlingarna idag är så världs tillvända. Fint med vittnesbördet 🙂.
Var välsignad!

Svara -   - 12/8-17 12:48 -


Sanna

Svar till Elin.

Ja och Svårt var det att finna den smala vägen. Det var verkligen inte lätt och det krävdes mycket självuppoffring, speciellt i den miljön jag växte upp i, då är det inte så lätt att gå emot strömmen. Men det var jag mestadels beredd på eftersom jag allmer kände att jag kom närmare sanningen och visste hela tiden att det finns något mer. Gud väljer vem han vill vägleda till sanningen. Man måste bevisa för Gud att man är värd det med sitt hjärta och handlingar.

I denna tiden är det svårt för ungdomar att hitta sanningen pga mainstream media, världsliga nöjen, new age villoläror mm. Det är det deras syfte är att hålla dom så lå

Svara -   - 12/8-17 13:30 -


Sanna

Svar till Sanna.

Det är deras syfte att hålla folk så långt ifrån Jesus som möjligt.

Gud välsigna dig, Elin.

Svara -   - 12/8-17 13:35 -


Susse

Är du en profet? Talar Gud genom dig?

Svara -   - 12/8-17 13:48 -


Susse

För ja ha läst va du skrivit om din dröm att du säger att Gud säger att du är Gud.. osv..... Så är du Gud sanna?? Det här e mkt allvarligt...

Svara -   - 12/8-17 13:53 -


Susse

Ja tror på Jesus!!! O ja tror på att Gud kan tala genom drömmar.. ge varningar.. tröst osv. .. du säger

Sannas vittnesbörd

Läsarmejl av Sanna

Så här blev jag frälst efter att ha varit muslim. Det var efter denna drömmen här:

Det var den yttersta tiden. Jag och andra människor sprang för våra liv från en svart demon som var ute efter allas själar innan. Jag var sist av alla när jag sprang och allra närmast demonen och kände att det var kört för mig.

Demonen sköt skott mot oss och jag föll på marken liggandes bredvid ett träd som fallit på marken. Jag såg att den allra första människan (som jag personligen känner) som sprang ifatt alla, och trodde att hon skulle överleva, blev skjuten.

Jag tittade på min kropp för att se på skottet mot mig och såg att den hade kommit på trädet, endast 5 cm ifrån min mage.

Medan jag låg på mage tittade jag upp mot skyn och såg ett stort, runt, starkt ljus på himlen där det stod "DU ÄR gud" ordagrant, och på ljuset fanns det en stor glad mun som var leendes mot mig vilket jag visste var Jesus.

Jag höjde mina händer till skyn och började tacka och prisa Herren med enorm sann glädje.

Övriga drömmar

Sen jag var 12 år har Jesus kallat mig för att följa honom och gav mig den här drömmen (jag visste tyvärr inte om det och ignorerade den):

Jag såg Jesus bakifrån klädd i vit lång klädsel. Han flög, knappt 5 cm över marken, på en lång stig (i min riktiga barndomsgård) På vardera sida längs gången fanns buskar. Medans han flög gav han välsignelser, från hans vidöppna händer, som liknade glitter som föll ner från hans händer över buskarna. Jag såg vilken riktning han flög i vilket var nordväst."

Detta hände mig på riktigt, ingen dröm, precis innan jag blev frälst: En kväll då det var helt mörkt i mitt vardagsrum fick jag uppleva att hela rummet fylldes med ett underligt vitblått ljus och en Enorm frid och kärlek kändes i atmosfären. Jag kände att något kom in i mig vilket var den heliga anden. Jag reste mig upp och gick fram med vidöppna händer med ett stort leende på läpparna. Jag vet inte varför jag tog upp händerna, utan de gick upp automatiskt av sig själv. Jag kände Verkligen Jesus existens.

(Ingen dröm) När jag döpte mig så var det några personer som bad över mig länge. Senare sa en av dem att hon såg en vision på mig där hon såg guld och eld komma ut ur min mun. Att det kommer en tid då jag ska profetera Guds ord modigt och skarpt.

(Dröm): Jag satt bredvid Jesus på marken och vi hade ett dött lamm framför oss. Jag la mina händer över lammet och bad för det en stund. Jag såg att Jesus satt nöjd och hjälpte mig. Han hade vit klädsel på sig. Efter en stund såg jag lammets händer röra på sig och den fick liv igen. Då kände jag enorm glädje och började prisa Herren.

(Dröm): En äldre dam höll i mina händer och sa att jag skulle ta emot Jesus genom hennes bön och jag såg ett ansiktsuttryck på mig själv som indikerade på att jag Har tagit emot honom just vid den stunden (som en bekräftelse). Hon hade en vit lång trumpet på bordet som hon lånade mig. Jag blåste i den och ljudet var änglarnas Riktiga trumpetljud och lät enormt ljuvligt. Det lät så högt att jag vaknade då.

(Dröm): Jag var bortrest i ett annat land. Jag tittade ut på himlen från en balkong och såg en sol, och så en måne precis under solen. Jag sa till folket:

"Ser ni Guds tecken? Ser ni nu att domedagen är på riktigt?"

Eftersom folk inte hade tro. Jag fick tårar och bad dem från mitt hjärta att vända sig om. Och jag sa (menade efter jag rest tillbaka hem):

"När jag sänder er ett meddelande (sms) tro på mina ord, för er egen skull, för det jag kommer att tala om är från Gud och inte från mig."

Familjerna som bodde på våningen, där jag var, var skeptiska mot mig, och tom arga (på sanningen), men lydde mig ändå när jag skulle leda dem till en plats för att få skydd. När alla var utanför byggnaden vred jag nyckeln på byggnadens stora port och låste den med en mellanstor nyckel. Sedan ledde jag dem och såg att vi gick mot riktningen österut.

Mm att du ska leda oss till en plats österut. O att du Har nyckeln o låsa efter oss..
Ska ja lita på dig o nästan ge mitt liv i dina händer??

Svara -   - 12/8-17 13:59 -


Sanna

"DU ÄR gud" stod på himlen och syftade på ljuset och minnen som var leendes mot mig. Han vill visa mig att jag sett/upplevt Gud. Att det var han som räddade mig.

Det kanske kan tolkas så så du har rätt att tro det. Det tänkte jag inte på. Tack för att du lyfte fram det så det inte missuppfattas.

Svara -   - 12/8-17 14:00 -


Sanna

Svar till Sanna.

Munnen istället för minnen ska det stå.

Svara -   - 12/8-17 14:02 -


Susse

Kan du svara på min fråga

Svara -   - 12/8-17 14:04 -


Sanna

Svar till Susse.

"Ska ja lita på dig o nästan ge mitt liv i dina händer??"

Jag har inte menat det utan bara talat om vad min dröm var och vet inte själv vad Gud har till mig längre fram i tiden. Sådana frågor fårvar och en ta med sig i sina böner.

Svara -   - 12/8-17 14:28 -


Sanna

Jättebra Susse att du frågar. Jesus älskar dig för du vill veta sanningen.

Svara -   - 12/8-17 14:31 -


Susse

Svar till Sanna.

Men e de inte en dröm av Gud att vi ska gå österut??

Svara -   - 12/8-17 14:31 -


Susse

När jag sänder er ett meddelande (sms) tro på mina ord, för er egen skull, för det jag kommer att tala om är från Gud och inte från mig."

Familjerna som bodde på våningen, där jag var, var skeptiska mot mig, och tom arga (på sanningen), men lydde mig ändå när jag skulle leda dem till en plats för att få skydd. När alla var utanför byggnaden vred jag nyckeln på byggnadens stora port och låste den med en mellanstor nyckel. Sedan ledde jag dem och såg att vi gick mot riktningen österut.

Vi ska ju lyda dig o du ska leda oss till en plats för o få skydd. Är detta från Gud?

Svara -   - 12/8-17 14:39 -


Sanna

Svar till Susse.

I Drömmen var jag vägledd av Gud att leda andra till en plats att skydda sig.

Du får tolka det som du vill. Jag har inget rätt svar utan säger om en dröm.

Svara -   - 12/8-17 14:45 -


Susse

Svar till Sanna.

Mm därför undrar ja om drömmen är från Gud och om du är en profet som ska vägleda oss folket till skydd. Du har fortfarande inte svarat på min fråga. Är du en profet som ska vägleda oss?? Typ som Moses.

Svara -   - 12/8-17 15:26 -


Sanna

Dtsamma undrar jag faktiskt också. Eftersom jag fått fler uppenbarelser och visioner av Gud om skyddsplats mm under ändetiden/vedermödan och vad man ska göra. Men de är för tidigt att tala om dem då Absolut Ingen kommer att tro på mig nu. Folk är fortfarande helt inne i det världsliga även de som kallar sig troende. Jag väntar med att tala om dem tills folk inte har något annat val än att förlita sig på Gud vilket kommer mycket snart. Och framför allt väntar jag på att Gud ska säga till mig när.

Svara -   - 12/8-17 16:04 -


Susse

Svar till Sanna.

Berätta för oss. Vår herre dröjer ju inte

Svara -   - 12/8-17 16:09 -


Sanna

Det får Gud bestämma och bekräfta för mig.

Svara -   - 12/8-17 16:20 -


Susse

Om du redan har fått de va väntar du på?

Svara -   - 12/8-17 16:27 -


Sanna

Susse

Jag har ju redan sagt vem jag väntar på jag hoppas du respekterar Gud! Jag är inte tvungen att sitta här och skriva till dig om inte du respekterar det. Samtidigt tycker jag att du är en sanningssökare en "truthseeker" på engelska låter mer korrekt. Och sådana människor gillar jag. Inte folk som orkar argumentera i flera timmar när sanning är (en) sanning och inte flera och går inte att argumentera. Diskuttera är något annat och det kan man.

När profeter talade om olika saker så tyckte folket de var konstiga eftersom de inte levde i samma "värld/ande" som profeterna och ingen trodde på dem förutom de allra gudsfruktiga. Nu förtiden är folk så hjärntvättade att hur mycket man än bevisar en sak så går det bara inte in i deras hjärna även om de så gärna vill det. Även Jesus väntade med att tala om vissa saker för hans lärljungar eftersom de inte skulle klara av informationen. Jag har tom fått uppenbarelser där jag inte klarade av dem och fick flera chockar och det kunde hålla i sig i några dagar tom fram till nu. Jag är bara en enkel människa.

Svara -   - 12/8-17 16:53 -


Susse

Svar till Sanna.

Jag har stor respekt för Gud . samt till mina med människor. Men om Herren talar genom drömmar så väntar man inte på att Gud ska säga att säga nu kan du berätta. ..

E de när de passar in på situationen eller hur menar du?

Allt kan människan hitta på...

O var står de att Jesus gick o vänta??

När Herren talar så talar han.. när Herren botar så botar han. När han hjälper så hjälper han. I tid o otid..

Ja är oxå bara en enkel människa.

Svara -   - 12/8-17 17:03 -


AnnMarie

Susse

Ibland kan det faktiskt vara så att man förnimmer i sin ande att man ska vänta med att tala/handla till rätt tillfälle då det man har på hjärtat inte kan tas emot just då.

Svara -   - 12/8-17 17:16 -


Susse

Svar till AnnMarie .

Men.. man märker om en profet har talat efteråt... Om man inte tas emot på ett ställe så skaka av dammet o gå vidare till nästa..

Ja kan säga så att ja e en riktig fegis. Men nu står ja upp o säger.. ja drömde ju om fara. Med muslimer o så va de nåt om Skeppsholmen.(( O så såg jag Södertälje kanal hur de va hällde ut vårat dricks vatten))
o ja läste i somras för de ju bevattning förbud på massa ställen att lika mkt vatten som de används till att vattna på en hel högsäsong rinner ut i havet på 6 sekunder!!
Så ja fattar det där med o vänta. Men ja va FEG o inte våga skriva att ja såg Södertälje kanal. O nu ongrar ja mig.

Svara -   - 12/8-17 17:29 -


Sanna

Svar till Susse.

Jag har inte sagt att det är drömmar, jag sa uppenbarelser. Drömmar talar jag direkt om. Men de två är enorm skillnad. Och skillnaden vet man inte förräns man själv upplevt det och då vet man också att Gud även talar om när och var och hur man ska säga det. Gud talar hela tiden till människor. Även till Jesus. Jesus själv sa jag gör inget förutom min Faders vilja. Så går det till när man gör sig av med sina synder och hör från Gud.

Svara -   - 12/8-17 17:29 -


Sanna

Svar till AnnMarie .

Du förklarade det bättre, tack!

Svara -   - 12/8-17 17:32 -


Susse

Svar till Sanna.

Jag föraktar inte dig sanna. Men detta e så pass allvarligt att ja måste varna dig bara för att ja bryr mig om dig. Plus mina med människor.

Svara -   - 12/8-17 17:36 -


Sanna

Svar till Susse.

Ja då förstår man varför Gud vill att man ska vänta. Vissa uppenbarelser skulle folk bli förskräcka av om de fick reda på det just vid ett tillfälle som inte passar eller när de inte är redo för informationen. Guds verk är stegvis tom till profeter gav han dem stegvist med uppenbarelser. Vi är bara människor och Gud ger oss endast det vi klarar av att bära. Gud vill inte tynga ner oss utan det är vi människor som tynger ner oss och sliter oss själva.

Svara -   - 12/8-17 17:42 -


Susse

Jesus tog alla våra synder på korset!! Vare sig den e blodröd så gjorde han de för dig o mig o alla andra. Allt handlar om TRO på Jesus och ingenting annat. De spelar ingen roll åt vilket håll i världen vi går. Vi ska inte snurra hääär.. vi e på väg hem till himlen. HELA VÅRT LIV. O INGEN ANNANSTANS. DE SPELAR INGEN ROLL VART PÅ JORDEN VI STÅR. FÖR VI SKA INTE VARA HÄR FÖR ALLTID.

Svara -   - 12/8-17 17:43 -


Sanna

Svar till Susse.

Jag förstår dig Susse. Och bara du har viljan, såsom du verkligen verkar ha, så kommer Gud visa just dig ännu fler och större sanningar. Just eftersom du söker från hjärtat. Det är bara början på det för dig. Ju mer mod du har desto mer kommer han att visa dig viktigare saker.

Svara -   - 12/8-17 17:47 -


Susse

Svar till Sanna.

Mmm va ska ja säga .. Stäng slussen!!

Svara -   - 12/8-17 17:50 -


Sanna

Jag tänker inte vara ett offer för din rädsla och förvirring, tack!

Jag har aldrig sagt att han inte har tagit våra synder! Misstolka inte mina ord Tack! Jag sa om man vill höra från Gud kan man inte vara nerdrunken i sina synder och njuta av världsliga nöjen. Det måste du väl ha förstått.

Svara -   - 12/8-17 17:53 -


Sanna

Min kommentar var svaret på din förra kommentar. Du får läsa mellan raderna också. Eller är det också svårt. ☺

Svara -   - 12/8-17 17:56 -


Susse

Svar till Sanna.

Ja ha inte ens sagt de sanna. Ja sa JESUS TOG VÅRA SKULDER PÅ KORSET UTAN HONOM HAR VI INTE EN CHANS ATT FÅ KOMMA HEM TILLSLUT.

Svara -   - 12/8-17 17:56 -


Susse

Svar till Sanna.

Försök inte Sanna! Kanske kan du lura andra. Men du kan inte lura mig. O inte GUD heller för han ser ALLT.

Svara -   - 12/8-17 17:58 -


Sanna

Jag är ingen lärare för att lära ut något utan vill alla har var sin heliga ande som lär oss. MEN LITE ÖDMJUKHET KRÄVS OM MAN VILL HÖRA FRÅN HERREN.

Svara -   - 12/8-17 17:59 -


Sanna

Tack för att du just avslöjat dig själv och din ondhet och var inte så intresserad nästa gång för att sedan göra narr av det. Älska dina fiender såsom jag gör ☺

Svara -   - 12/8-17 18:03 -


Sanna

Det är PÅ GRUND AV SÅDANA SOM DIG SOM FOLK INTE TALAR OM ALLA SAKER.

Tack för mig 😊

Svara -   - 12/8-17 18:10 -


Susse

Svar till Sanna.

Jag sa

Susse

Jesus tog alla våra synder på korset!! Vare sig den e blodröd så gjorde han de för dig o mig o alla andra. Allt handlar om TRO på Jesus och ingenting annat. De spelar ingen roll åt vilket håll i världen vi går. Vi ska inte snurra hääär.. vi e på väg hem till himlen. HELA VÅRT LIV. O INGEN ANNANSTANS. DE SPELAR INGEN ROLL VART PÅ JORDEN VI STÅR. FÖR VI SKA INTE VARA HÄR FÖR ALLTID.

Svara - - 12/8-17 17:43 - 

O du sa

Sanna

Jag tänker inte vara ett offer för din rädsla och förvirring, tack!

Jag har aldrig sagt att han inte har tagit våra synder! Misstolka inte mina ord Tack! Jag sa om man vill höra från Gud kan man inte vara nerdrunken i sina synder och njuta av världsliga nöjen. Det måste du väl ha förstått.

Svara - - 12/8-17 17:53 - 

Sen säger du att ja e ond dessutom... Hur e ja de ??? Du vände som en Satans spegel sanna. O sen nu säger du

Sanna

Det är PÅ GRUND AV SÅDANA SOM DIG SOM FOLK INTE TALAR OM ALLA SAKER.

Tack för mig 😊

Svara - - 12/8-17 18:10 - 

Att på grund av att ja e just den ja e så kan du inte dela med dig av vad herren ha sagt.. ska du nu välja ut vilka du talar till? Jesus kom för o frälsa oss allihopa!! Både dig och mig... O snacka om ödmjukhet att inte vilja rädda mig ba för ja undrar viktiga saker. De e just detta som du måste va beredd på att svara om du nu får uppenbarelser från Gud samt drömmar... Var Är din ödmjukhet?? Om ja nu e din fiende som du säger så ska du väll kunna öppna mina så kallat blinda ögon. Men NEJ!! Ja e den ja e .. som du sa de just såna som du!! Som just jag!!!

Svara -   - 12/8-17 18:21 -


Susse

Dessutom har ja inte gjort narr av dig...

Svara -   - 12/8-17 18:26 -


Sanna

Vad har jag gjort dig för att du ska säga till mig.

"Försök inte Sanna! Kanske kan du lura andra. Men du kan inte lura mig. O inte GUD heller för han ser ALLT."

Plus att du har missförstått allting.

Svara -   - 12/8-17 18:27 -


Susse

De du som gör mig till narr o säger att jag är förvirrad när jag talade om Jesus!!

Svara -   - 12/8-17 18:27 -


Susse

Är jag ond när ja vill att tilomed mina fiender ska ta emot Jesus??

Svara -   - 12/8-17 18:36 -


Susse

Sanna

Tack för att du just avslöjat dig själv och din ondhet och var inte så intresserad nästa gång för att sedan göra narr av det. Älska dina fiender såsom jag gör ☺

Svara - - 12/8-17 18:03 - 

Så skriver du!!! Menar du på riktigt va du säger ....

Svara -   - 12/8-17 18:39 -


Sanna

"Försök inte Sanna! Kanske kan du lura andra. Men du kan inte lura mig. O inte GUD heller för han ser ALLT." När du säger så efter att jag har försökt att hjälpa dig och sagt uppmuntrande ord till dig då är man inte så snäll som man tror man är.

Dessutom vem var det som kallade de andre för satans spegel. Det var på den allra vidrigaste nivån någon kommit till. Sen kommer du och blirr narr när jag säger att du är förvirrad??

Svara -   - 12/8-17 18:44 -


Susse

Svar till Sanna.

Ja de va ju du som vände på allt o förtalade mig på saker som JAG aldrig sagt.

Svara -   - 12/8-17 18:47 -


Susse

Här spelar ingen roll vem som får sista ordet .. ja e här på Apg för att ja vill att folk ska ta emot Jesus. Jag e inte här för o bråka. O ja e inte här för att folk ska tycka om mig heller! Vi lever bara en gång. Tänk den lilla stund vi e här så går folk o tror att vi bara finns helt utan anledning och helt utan hopp. Ja vet inte hur vi ska lösa detta sanna. Men du ska veta iaf att ja fråga dig frågor o sen talade ja om Jesus. O så sket allt sig ... O ja blev så kallat den som gjort dig till narr.. ja blev vidrig sa du.. samt förvirrad... Ja ha aldrig sagt nåt sånt om dig.

Svara -   - 12/8-17 19:08 -


Susse

Hur löser vi det här sanna???

Svara -   - 12/8-17 19:33 -


Leif Boman

Svar till Susse.

Nu får det väl bli lite försoning igen mellan systrarna mina. Ni började bra med kram o.s.v, men hamnade åter i fällan. Det är mycket lätt att hamna i hårda ordväxlingar på nätet, och oftast pga lite missförstånd eller något ord som skrivs lite felaktigt m.m.

Det vet jag med allra största säkerhet efter några års skriverier. Jag har blivit anklagad för att vara av djävulen och för att sprida villoläror åtskilliga ggr. Ändå är det allra oftast pga Jesu egna ord, visst är det konstigt? Eller kanske ändå inte om man grubblar lite mer. Djävulen vill att Guds folk skall vara osams, och Guds folk går ofta på hans fula knep så att han tragiskt nog väldigt ofta lyckas.

Det finns säkert någon som retar sig på även dessa mina ord, men!

Säg nu kram och förlåt så går vi vidare hand i hand.😘

Jesu frid....

Svara -   - 12/8-17 19:39 -


Susse

Svar till Leif Boman.

Leif!!! Varför tror du ja frågar hur vi löser detta? Ja ha oxå blivit kallad Dåre villolärare falsk vidrig dum med mera här på Apg. Visst kan ja ta de o gå vidare.. ja ha ingenting emot sanna ..

Men fortfarande e ja ba en människa. O jag tar allt personligt!

Svara -   - 12/8-17 19:48 -


Leif Boman

Svar till Sanna.

Sanna! Jag blev ändå lite intresserad av din dröm som Susse var inne på tidigare.

Du sa att du fick se orden ("DU ÄR" gud!)

Du svarade också Susse att orden var menade om Jesus. Då är min fråga varför du skrev gud med litet g, var det verkligen så du såg det, eller blev det bara ett misstag?

Just därför har jag också bara en följdfråga till, och helt på allvar så är det absolut inte för att ifrågasätta sanningshalten i din dröm, jag tror på drömmar och har som tidigare sagt också haft en del sanndrömmar. Dessutom känner jag speciellt en personligen som vid flertalet tillfällen fått visshet om saker som sedan sker!

Men, nu till din dröm.

Om det nu var menat att orden du såg handlade om Jesus så borde ju gud absolut ha skrivits åtminstone Gud eller GUD, med minst stort G om det var en himmelsk dröm, för att det inte skall bli missförstånd även här, eller hur?

Jesus är ju absolut Gud med stort G!

Jag tror också att du verkligen har en speciell uppgift att leda många under kommande dagar. Förhoppningsvis handlar det om många muslimer i Sverige som ännu inte förstått, det vore underbart syster!

Jesu frid...

Svara -   - 12/8-17 19:58 -


Sanna

"Vi ska inte snurra hääär.." sa du. Vad var det för något?? Undrar jag. Det var den reaktionen jag reagerade på och det var det Första som startade det hela. Och det första nya intrycket av både dig och din avsikt. Därför blir jag så hård av mig efter min ödmjukhet. Antingen har jag fel eller så ser jag igenom avsikter. Dessutom vad var det jag "snurrade" med. Har jag sagt något fel påstående.

Men trots det så finns det något som kallas för missförstånd och det händer alla. Ska jag sitta här och säga att det var du som började med dina VERSALBOKSTÄVER som om du skällde på mig (så kan man ta det ibland) när jag försökte hjälpa och uppmuntra dig och kallade dig för bla sanningssökare..... Eller att du tycker att jag vände mig som satans spegel så kommer vi ingen vart med varken oss själva eller med Jesus. Då har onda makter tagit över och besegrat. Därför så tänker jag glömma allt och önska dig gott och jag har inte något emot dig och orkar inte argumentera längre ärligt talat.

Svara -   - 12/8-17 20:01 -


Leif Boman

Svar till Susse.

Är du bara en människa syster, hmmm?

Jag förstår, men tror faktiskt att Sanna upplever precis samma sak som du gör, båda känner sig attackerade av varandra fast det egentligen är filuren som ställt till det hela.

Han fick igång det hela igen med sina brinnande pilar.

Jesu frid...

Svara -   - 12/8-17 20:03 -


Susse

Svar till Sanna.

De ja menade med att snurra runt här på jorden var inte att du snurra.. de va att de spelar ingen roll vart på jorden man är om man går åt ett håll eller de andra. De enda som räknas e o ta emot Jesus.. som sitt beskydd..som sin frälsare.. som ett hopp.. O ja tyckte ja skrev de tydligt men de blev väl missförstånd..

Hur har de onda besegrat om vi löser detta?? Genom att Jesus dog för oss alla på korset! Den som tar emot honom har besegrat den onda.

Svara -   - 12/8-17 20:10 -


Sanna

Svar till Leif Boman.

Tack Leif! Dina erfarenheter genom åren har gett dig fina och ödmjuka egenskaper. Ja jag har ju inget emot Susse heller och det hela är antagligen missförstånd som vanligt i alla forum. Och jag förlåter henne och hoppas jag blir förlåten av både Susse och Gud om jag sagt något olämpligt. Det är det vi innerst inne strävar efter. Att bli accepterade av Gud som förlåtna så vi kan komma hem till Honom och våra syskon.

Svara -   - 12/8-17 20:11 -


Sanna

Svar till Susse.

Jag sa om vi Inte löser det.

Såsom Leif förklarade det bättre med filuren.

Svara -   - 12/8-17 20:15 -


Sanna

Svar till Leif Boman.

Nu tillbaka till drömmen.

Ja jag så bokstäver på ljuset i himlen. Bokstäverna såg ut exakt såhär

DU ÄR gud

Ovanför orden fanns en glad stor mun.

Jag kände i drömmen att Gud ville visa mig att Jesus är Guds son (alltså därför det står med gemener, gud) eftersom jag inte visste det som muslim.

Svara -   - 12/8-17 20:21 -


Susse

Svar till Sanna.

Klart ja förlåter. Men ja ville ba varna dig om att de väldigt allvarligt o säga att Herren talar genom en.

Svara -   - 12/8-17 20:28 -


Sanna

Svar till Leif Boman.

Sen när Susse frågade och sa något med att det var till mig det var menat DU ÄR gud, så ifrågasatte jag min tolkning och tänkte ja orden kanske var till mig det var syftat på. Vi är givetvis inte Gudar. Men Gud använder olika ord i olika sammanhang." Du ska icke ha andra Gudar..." med det menar han bla idoler dvs personer. Jesus själv sa "Jag har sagt ni ären gudar". Så det finns ingen anledning att argumentera om människor är gudar eller ej. Det är bara det att det är olika tolkningar som tolkas efter varje specifik situation. Och att det översätts från hebreiska, orginalet, blir inte mycket bättre eller lättare.

Så om det var riktat till mig eller inte vet jag faktiskt inte än.

Svara -   - 12/8-17 20:42 -


Leif Boman

Svar till Sanna.

Ok, jag skall inte fortsätta med det här, det var bara just det att Jesus som Gud brukar man nog inte i vanliga fall skriva som gud med liten bokstav.

Jesu frid....

Svara -   - 12/8-17 20:42 -


Leif Boman

Svar till Sanna.

Det var det jag tänkte, att du ännu inte riktigt vet! Ärlighet varar längst även om ämnet är känsligt.

Jesu rikliga välsignelser till dig Sanna!

Svara -   - 12/8-17 20:46 -


Sanna

Vi är av ande såsom änglarna och som Gud själv är. Så det är inte konstigt att Gud säger gudar. Så vi kan alltid sträva efter att bli heliga och ädla men aldrig lika stor eller högre än Gud. Det ville satan bli, lika stor som Gud.

Svara -   - 12/8-17 20:51 -


Sanna

Ja och jag älskar känsliga och starka ämnen ☺

Jag hade en blogg en gång som var bara om känsliga vågliga ämnen. När jag märkte att folk blev vettskrämda av sanningen la jag bara av den. Det var ju inte meningen med blogger heller.

Guds heliga välsignelser till dig Leif och Susse.

Svara -   - 12/8-17 20:58 -


Leif Boman

Svar till Sanna.

Ja, det är så det många ggr har varit, folk blir både upprörda och vettskrämda när ämnet som t ex gudar blir på tapeten. T.o.m när man talar om det Jesus sa om att vända andra kinden till så börjar en del aggressiva att ta ton och de flesta vågar inte ens yppa ett litet knyst av rädsla. Börjar man tala om Gud som också en hon så darrar många av ilska o.s.v. Jag tycker däremot att varje ämne är mycket spännande och intressant!

Jesu frid...

Svara -   - 12/8-17 21:40 -


Leif Boman

Svar till Sanna.

Glömde säga tack Sanna!🤗

Svara -   - 12/8-17 22:54 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

Jag ser mig själv gående på en svag is, hela tiden brister isen o jag åker i vattnet, jag drar mig upp på isen igen gång på gång, inget land i sikte, känner att jag inte orkar dra mig upp ur vattnet,,...... krafterna tar slut. Bara en som förmår. Kära vänner på denna blogg förmana är rätt men som en god förälder som förmanar o fostrar i kärlek..... https://youtu.be/HGXF6FMHS68

Svara -   - 12/8-17 23:08 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

Det om att jag gick på isen var till dig Leif 💟 det sista var inte till dig. Allt gott o frid önskar jag dig MVH Lasse

Svara -   - 12/8-17 23:12 -


Sanna

Svar till Leif Boman.

Tack själv, fina Leif. Du är välsignad med mycket godhet.

Svara -   - 12/8-17 23:19 -


Niklas Aronsson

Svar till Susse.

guds frid kan drömmen ha att göra med det misstänkta mordet på kim wall den danske uppfinnaren som hade just gjort en hemmagjord ubåt

aftonbladet

Svara -   - 12/8-17 23:53 -


Susse

Svar till Niklas Aronsson.

Ja berätta för mina barns pappa om de..så läste vi de i tidningen.. ja fatta att d kan ha handla om de direkt när ja läste de..

Just nu så e ja ledsen.. ja e faktist jätte ledsen. ..

Svara -   - 12/8-17 23:57 -


Mikael W

Svar till Susse.

Just nu så e ja ledsen.. ja e faktist jätte ledsen. ..

Va inte ledsen Susse !

:)

Svara -   - 13/8-17 00:02 -


Mikael W

Svar till Sanna.

Hej Sanna

Hoppas allt är bra med dig?

:)

Svara -   - 13/8-17 00:04 -


Susse

Svar till Mikael W.

Tack.. d går över snart.. ja tackar Jesus för att han finns ❤

Svara -   - 13/8-17 00:07 -


Niklas Aronsson

Svar till Susse.

förlåt det var inte meningen

vi kan inte alltid veta vad vi skall göra med våra drömmar susse jag delar din börda och så ber vi till vår fader i jesu namn att dom skall bli hörda och att allt står rätt till med Kim vad nu än som hänt henne och att jesus förbarmar sig över oss

amen

Svara -   - 13/8-17 00:21 -


Susse

Svar till Niklas Aronsson.

Amen

Svara -   - 13/8-17 00:26 -


Susse

Svar till Niklas Aronsson.

Hela alltihopet idag för mig ledsen. O detta med ubåtsdrömmen fatta ja inte att de va sant förä ja läste de i tidningen.. de vart inte en börda för mig...mer som en bekräftelse från Herren. Låter kanske lite konstigt. Men de stärkte min tro ännumera

Svara -   - 13/8-17 00:31 -


Susse

Svar till Niklas Aronsson.

Ja undrar om de inte va massa gyttja där var ubåten hamna. För de va de i min dröm.o hon som leta efter ubåten mätte på nå konstigt sätt från var den åkt till var den låg på ca 10 cm avstånd sen nå mellanrum o sen lika avstånd igen.. fram tills hon kom fram till ubåten.. .. ja vet inte.. men så var de iaf i min dröm

Svara -   - 13/8-17 00:55 -


Susse

Svar till Niklas Aronsson.

http://www.expressen.se/kvallsposten/madsens-ubat-bargas-fran-havets-botten/

Hon va inte där.. vilken tur.. vi måste fortsätta be. Hoppas de hittar henne vid liv. ❤ ...

Svara -   - 13/8-17 12:52 -


Mikael W

Susse och Sanna, drygt 20 fattiga barn vill börja Kristen söndagsskola i Lapu-Lapu city i Filippinerna, och ett okänt antal extremt fattiga barn i Södra Sudan (South Sudan).

Känner ni någon som kan hjälpa mig med det här? Gärna någon som har en vision att dessa barn ska få lära sig om Jesus, så dem vet vilken väg dem ska vandra i livet men även att dem ska få ha roligt?

I så fall kontakta mig här: http://www.kkc.n.nu/

(Ja, även andra än drömmisarna Susse/Sandra kan kontakta mig)

Svara -   - 13/8-17 13:34 -


Sanna

Svar till Mikael W.

Hej Mikael. Jo tack det är bra ☺

Jag önskar jag kunde hjälpa dem barnen på något sätt. Så fort jag blir bättre talar jag om det för dig. Gud välsigne er allesamman.

Svara -   - 13/8-17 13:50 -


nils

Svar till Sanna.

Sanna vill att du läser följande på You Tube om Chippet, från en man som hjälpt att designa chippet,men är troende i USA.

Rubriken är;"Mark of the Beast-Listen to the man that helped design it.Then the Lord spoke to him." Publ.11 Aug.2017.men tror det var några år sedan han talade om det.
Kommentera sedan det om du vill,kan vara viktigt att höra för andra.

Svara -   - 13/8-17 17:51 -


Sanna

Svar till nils.

Ja det ska jag göra, Tack!

Svara -   - 13/8-17 17:54 -


Sanna

Svar till nils.

Starkt tal av honom! Det är sådana här klipp jag jämt kollar på. Han nämnde som Sverige att det var otroligt många som chippat sig (stockholm). Sverige är näst efter amerika som hyllar chippningen och kommer ofta på deras nyheter som tex när SJ började med chip. Det är sorgligt att just detta land ska vara näst först med något sådant. En av orsakerna för det kan vara att folk är för snälla för det/de onda och att de märker inte när det närmar sig dem. Han sa också att antikrist systemet spionerar hela tiden på människor via teknologin och att antikrist vill vara som Guds heliga ande "omnipresent" dvs överallt. Och han sa att antikrist vill att tom att barn ska bära bankkort för att vänja dem alltmer vid kontantlöshet.

Svara -   - 13/8-17 21:20 -


Sanna

Svar till nils.

Videon var lång så jag lyssnade inte på hela. Var det något annat värt att nämnas från videon kanske?

Svara -   - 13/8-17 22:53 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Munkfors Sverige

Nu är vi på väg till Munkfors Sverige efter har varit i Norge. Klockan 18 Ikväll blir det möte i församlingshemmet. 

0

Läs allt!


Sellbakk ikväll 18.00

Nu är vi på väg till Sellbakk i Norge. Vi ska gästa Pingstkyrkan i Sellbakk klockan 18.00.

1

Läs allt!


Moské på svenskt frimärke

Moské ges ut som motiv på ett svenskt frimärke av konstnären Lars Lerin. 

22

Läs allt!


Tista Senter, Halden i Norge

Vi befinner nu oss i staden Halden i Norge. Vi gästar i Pingstekirken Salen. Strax ska vi spela och sjunga i Tista Senter som är ett Köpcentrum. Ikväll och i morgon har vi möten i pingstkyrkan.

1

Läs allt!


”Fotknöls-kristendom”

Läsarmejl av Svenne

Kristna människor ser ut att ha olika behov, när det gäller det andliga. Somliga vill ha mer av Gud, somliga vill ha mindre och en del verkar inte vilja ha något alls.

7

Läs allt!


Demonisk ögontatuering

Bild: Eskilstuna-Kuriren. 

Eskilstuna-Kuriren berättar om en man som har tatuerat sina ögonvitor svarta. 

10

Läs allt!


Ron Wyatt: Guds sista budskap till mänskligheten

Läsarmejl av nils

I augusti 1978 gick amatörarkeologen Ron Wyatt, längs Gordons Golgataplats i Jerusalem med en myndighetsperson. Utan varning pekade hans hand på en plats och sa, "Det är Jeremias grotta och Förbundsarken är därinne."

63

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Därför säger jag: »Se, jag kommer; i bokrullen är skrivet vad jag skall göra.” (Psalm 40:8)

Vecka 42, söndag 22 oktober 2017 kl. 21:25

Jesus söker: Marika, Marita!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


På väg till Norge efter ett möte i Sverige

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Propagandan för polygami har nu startat i Sverige

Bild: Svt.se. 

Det har pågått propaganda för olika samlevnadsformer mot kärnfamiljen. Och nu har nästa steg kommit: Propagandan för polygami har nu startat i Sverige.

16

Läs allt!


Bombdåd mot Helsingborgs polishus - möjlig terrorattack

Bombdåd mot Helsingborgs polishus - möjlig terrorattack

Bild: Svt.se. 

Polishuset i Helsingborg utsattes under onsdagen för ett bombdåd. "En möjlig terrorattack", säger terrorexperten Magnus Ranstorp. 

10

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

871 online! | Sidvisningar idag: 226 105 | Igår: 273 665 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp