702 online! | Sidvisningar idag: 131 755 | Igår: 167 044 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Schweden boer-fräi bannent dräi bis fënnef Joer - Bibel Profezeiung erfëllt

cashless

"Schweden wäert wahrscheinlech de" cashless "ginn innerhalb dräi bis fënnef Joer", sot de Vize Gouverneur Cecilia Skingsley bei enger Bank Konferenz zu London.

Op enger Bank Konferenz zu London, sot Deputéierte Gouverneur Cecilia Skingsley bei enger Bank Konferenz zu London op Dënschdeg Owend datt "Schweden wäert wahrscheinlech de" cashless "ginn innerhalb dräi bis fënnef Joer", well "d'Benotzung vun Geldschäiner a Mënzen hunn fir e puer Joer a Schweden, quick Handy Subventiounen verstuerwene an aner nei Technologie heescht, datt d'Benotzung vun boer elo bal gesäit ass. "

Cecilia Skingsley dodrun, datt d'Suen net verbuede ginn, mä "sou puer Leit a Betriber wäert hinnen doriwwer eraus der Zäit Frame benotzen dass an der Praxis wäert si Schiermer gin."

Bibel Profezeiung erfëllt

Et ass keng Suergen; Banken an der politescher system've gezwongen Leit ze benotzen Modeller cashless bezuelt wéi Kaarten, Handy an Internet Bankgeheimnis. Wann et zu e puer Geschäfter an kiosks kënnt, an och Banken, also, se do akzeptéieren net boer. Et muss, zum Beispill, bezuelen mat Kreditkaart.

Wéi no si mer op d'biblesch Profezeiung Entfaalung vun Offenbarung 13?

16. An et mécht jiddereen, kleng a grouss, räich an aarm, gratis an Prophéit, eng Mark zu hirem Recht Hand oder op hir foreheads 17, ze kréien, sou datt keen oder verkafen kafen kann, hie retten, datt de Mark no oder * Numm vun der Beast oder d'Zuel vu sengem Numm. (Rev 13: 16-17)

Et ass eng Sécherheet

Ginn et keng Sécherheet am Existenz? Jo, et ass. Déi eenzeg sécher Schutz ass am Jesus Christus. Wann s du nach net Jesus dobäi geduecht, maachen ier et ze spéit ass! 

Kréien haut Jesus fir datt Dir gerett ginn a fir Éiwegkeet gerett!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 5 December 2018 18:34 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


24 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Anja

Usch och fy för kontantfritt !

Svara -   - 5/12-18 19:58 -


Anja

Usch och fy för kontantfritt !

Svara -   - 5/12-18 19:58 -


JL

Nej, Sverige blir inte kontantfritt inom 3 år. Sverige går bankrutt inom 3 år.

Vidare, märkningen har inget att göra med kontanter. Det står ju att man får handla om man har vilddjurets namn.

Svara -   - 5/12-18 22:11 -


Tomas N

Ja ,det är verkligen ett profetiskt skeende och som är mindre kul.

Ett kontantlöst samhälle är inte i sig något ont. Men med tanke på vilka kontrollmöjligheter som finns inom både det vår köpkraft och allt vi gör och tycker och i kombination med profetiorna om antikrist så ser det mörkt ut.

Det antikristliga tycker jag i alla avseenden vänder sig till att på alla sätt dra en gräns och införa nolltolerans mot allt som bibeln kallar synd och därefter erbjuda än "bättre "lösning än vad Gud gjorde när Han offrade sin Son.

I det monetära systemet lyfter man säkert fram det hemska i falskmynteri och pengatvätt som kriminella ägnar sig åt. Likadant är det med oönskade människor av vissa kategorier som inte accpteras och på olika sätt skall elimineras eller åsidosättas.

Gud ger frihet och syndare får genom nåd omvända sig om de vill. Oavsett hur vi lever får vi alla få en belöning eller betraffning efter slutsignalen.

Och det antikristliga kommer erbjuda till synes bättre och mera effektiva lösningar på människans olika brustenheter som är rotat i synd. Antikrist är totalitär och så kommer även detta systemet vara totalitärt vilket vi redan ser tecken på

Jag skulle också varna för teknik som överskrider gränser vad det gäller artificiellt liv och robotar. Guds har satt människan att råda över skapelsen och vi lever nu i dagar som liknar det som var på Noahs tid. Överträdelserna och gränserna suddas ut i stor skala där avancerad teknik är en del och som vi tyvärr blir fascinerade av

Svara -   - 5/12-18 22:39 -


Nisse

Står det någonstans i Bibeln att samhället ska bli kontantlöst under antikrists välde? Jag tolkar det som märket är ett lojalitetsbevis som ger rätten att få handla, inte som att märket är det man betalar med. Sedan är förstås ett kontantlöst samhälle där varenda transaktion är spårbar och varenda människa märkt med fjärravlästa datachip önskedrömmen för en totalitär regim, men det är inte en nödvändighet för att Bibelns profetior ska gå i uppfyllelse. En tatuering man måste visa upp i kassan och betalning med vanliga mynt och sedlar borde räcka för att uppfylla profetian enligt min Bibel.

Svara -   - 5/12-18 23:15 -


Johan

Först och främst hoppas jag att svenskarna ställer till med ett väldigt liv, för att stoppa detta så länge som möjligt.

När det väl införts, ty det lommer att införas förr eller senare, så behöver vi hitta ett alternativt betalningssystem utanför bankelitens elektroniska kontroll.

Någon som har ett förslag?

Svara -   - 5/12-18 23:17 -


Niklas Jönsson

Snart maximalt övervakad!Jesus snälla hämta hem oss innan detta börjar,det vill vi inte vara med om.

Svara -   - 5/12-18 23:40 -


Niklas Jönsson

svar till JL ja endast om man tar emot hans märke och vill hamna i helvetet men de som inte är intresserade av det utan vill hamna i paradiset istället hemma hos Jesus för dem är det färdig handlat & sålt för den delen också, oavsett vilka betalningssätt som det finns då.

Svara -   - 5/12-18 23:47 -


Niklas Jönsson

svar till Johan Ett betalningssystem med Jesus som ett slags märke/ sedlar och mynt med Jesus på fram & baksidan

Svara -   - 6/12-18 00:04 -


Thomas

Den profetian har ständigt blivit uppfylld sedan Johannes tid. Redan i det första århundradet förbjuds de kristna att köpa och sälja pga sin tro. Samma sak nu, tänk bara på de två barnmorskorna som förvissades från sverje pga att de inte vill ta "vilddjurets märke" och slakta de nyfödda. Försök undervisa sann kristen tro för barnen i skolan så får ni själva uppleva profetian i era egna liv!

Svara -   - 6/12-18 00:53 -


AnnMarie

Svar till Niklas Jönsson.

Låter ju fint men tror du hyran,elräkningen mm går att betala med detta mynt??

Svara -   - 6/12-18 07:12 -


Rolf

Med kontantfrihet följer sårbarhet. Det digitala och kontantlösa samhället är ett hot inte en välsignelse för mänskligheten. En tidsinställd bomb vilket får samhället att sluta fungera den dag alla system kraschar och det kommer säkert att ske. Mot dumheten kämpar själva gudarna förgäves är en uttryck och inom digitaliseringen är Sverige i framkanten likt på många andra områden i vår tid vilket fått ett samhälle av ensamhet och avkristnande att konstrueras. En inriktning vilken skapats och är helt emot människans natur är individualismen och oberoendet något som gör människan ensam och gjort svenskarna till världens ensammaste folk ensamhushållen är störst här.

Själv är jag en som inte lämnar kontantsamhället förrän jag tvingas till det. Har dock blivit tvingad till att äga bankkort annars skulle jag inte kunnat få ut kontanter från min bank.

Svara -   - 6/12-18 07:21 -


JL

Men snälla, tänk efter lite. Om Sverige drar in kontanterna, vad händer då? Jo, det kommer dyka upp dollar eller Euro. Det är fria fantasier att Sverige eller något annat land kommer bli kontantlöst. För de länder som stänger ner kontanterna får på en gång konkurrens från de länder som har kontanter.

Så här tolkar jag det som står i bibeln,
Ta märket i pannan = konvertera till odjuret. Det är en aktiv process där man avsäger sig att Jesus är Herre genom att den religion som konverterar till, säger att Jesus inte är Guds son utan en profet. En antikristlig religion
Ta märket på handen = Här avsäger sig man inte tron på Jesus, men gör inte Guds vilja. Alltså man hjälper aktivt odjuret till makten mot sina egna bröder. Alltså förräderi mot Gud. Det är dessa som skriker Herre Herre, men inte klarar av att göra faderns vilja.
Båda dessa handlingar kommer ge möjlighet att handla och leva under odjurets rike. De som inte kommer få handla, är de som är utstötta. Man kan redan idag se embryot till detta. Se på hur SD:are behandlas, de förlorar rättigheter och människor kan säga och göra nästan vad som helst emot dem utan något händer. Nu hävdar ju de flesta att det handlar om att de skulle vara nazister, vilket jag inte tror är anledningen. Anledningen till detta är ju att de är emot islam och globaliseringen/kommunimsen. De två odjuren i UPP

Svara -   - 6/12-18 08:18 -


Niklas Jönsson

Svar till Ann Marie det var ju bara ett dumt svar på dum fråga som Johan kom med,det klart det inte finns något sätt/betalsystem som kan användas istället för det antikrist kommer att införa,det trodde jag du begrep själv men ack vad fel jag hade där.

Svara -   - 6/12-18 08:35 -


nils

Helt rätt skrivet,att Bankerna har Tvingat oss tll att bli Kontantlösa.

Sedan får Vi Skulden att Kontanthandels har Minskat!!
Snart kommer nästa Tvångssteg: Att Vi Alla blir Tvingade att Märkas, likt Boskap för att kunna Överleva!
Vi lever redan nu i ett kommande Slav-Samhälle,där vi förlorar vår Frihet Alltmer.
Det blir precis som Jesus Kristus sagt i Bibeln redan för 2000-år sedan!
¤¤¤
Så mina bröder och systrar;"Res er upp,och Upplyft edra Huvuden,för er Förlossning nalkas," om än genom kommande Svåra tider!

Svara -   - 6/12-18 09:17 -


Niklas Jönsson

svar till Nils Agenda 2030 under FN:s ledning som så sakte liga har börjat nu som vi mer och mer kommer att lägga märke till men som vi tyvärr inte kan göra någonting åt hur galet det än kommer att bli, men som Jesus kommer att rädda oss undan innan det går för långt.

Svara -   - 6/12-18 09:35 -


AnnMarie

Svar till Niklas Jönsson.

Det är ju möjligt att Johan ställde frågan på skoj vad vet jag?

Mycket konstigt ang det där med märket,köpa och sälja,inga kontanter mm har jag hört i alla fall

Svara -   - 6/12-18 13:40 -


Tomas N

Det gäller att ha öppna ögon och se vad som pågår i världen. Profetiorna är lite svåra,men två saker går inte att missa. Och det är antikrist ,märket och konsekvenserna av att låta sig förledas. Det finns tveklöst en koppling till alla allvarliga varningar om Babylons fall och domen över Babylon.

Både Babylon och antikrist är kopplade till handel,varor och rikedomar. Det är också detta som använts under imerialism/kolonialism och nu inom globalisering/migration.

De politiska rörelserna som feminism,miljörörelsen,antirasism och alla etniskt grundade rörelser och allt uppror/normkritik går under den religiösa sfären eftersom det handlar om värdegrund.

Den antikristeliga religionen skulle jag säga är den#demokratiska värdegrunden" som man bygger på och som vi inte riktigt vet vart den är på väg. Det enda vi vet att den aldrig ifrågasätts och rättfärdigats som god genom att vara en motpol till det vi redan fastslagit som ont. Det som är ont vet vi genom vilka kategorier människor som inte har en del i denna nya värld utan redan"fått ut sin lön" enligt det nya prästerskapet

Den avancerade tekniken är ganska neutral i sig,men ger möjligheter till kontroll som inte är bra. Guds princip frihet under ansvar och att stå för konsekvenserna måste vara grunden i ett sunt samhälle. Nu har detta ersatts av kontroll och eliminering av "ondska"

Det pågår framför våra ögon. Vi skall överlämna hämnden åt Gud och ge av vårt överflöd till andra och utsträcka samma nåd som vi själva fått. Och leva livet i tacksamhet och glädje över det goda och kämpa den goda kampen.

Detta är nu utdaterat i den nya ordningens syn och balansen uppnås genom att alla skuld läggs på vissa grupper. Vi har sett det förr. Med kontroll så har man möjlighet att uppnå detta.

Läser man bibeln,så framgår det att Guds folk alltid prövas för ett större syfte. Vi skall dricka samma bägare som Jesus gjorde för att sedan belönas rikligen,det är Guds vilja.

Djävulen är vred och söker förldea så många han kan,men inget är omöjligt för den som tror. Jesus har redan segrat och det gäller att hålla fast vid Honom

Svara -   - 6/12-18 13:45 -


Mikael

Det finns många fördelar med att kontanter försvinner.Rånrisken i butiker minskar.Svarta affärer blir svårare att genomföra e.t.c o.s.v.
Världen kommer inte att gå under den dagen pengarna försvinner.Vi är REDAN sårbara.Det räcker att elen går så fungerar inte samhållet längre.

Svara -   - 6/12-18 23:20 -


Mikael

Betalar du dina räkningar på internetbanken har du ju redan bidragit till det kontantlösa samhället.

Svara -   - 6/12-18 23:23 -


Mikael

Jobbar i bransch där en viss typ av människor(får inte nämna det här p.g.a att jag är då rasist) ALLTID ska betala med svarta pengar .Dom viftar med sina sedelbuntar o vill såklart slippa momsen.Min hederliga kristerliga själ gillar inte detta o jag mår illa av alla dessa lurendrejare o skattesmitare .

Men det äro klart allt verkar ju vara tillåtet i Sverige idag,för politikerna fuskar ju dom med .Har träffat helt makalösa människor som ser varenda tillfälle till att lura till sig maximalt med pengar på ohederligt vis.Jag mår verkligen illa av dessa människor.

Svara -   - 6/12-18 23:32 -


Mikael

Det värsta är att jag är rädd att bli sådan själv.Gud rädda mig från denne onda värld

Svara -   - 6/12-18 23:33 -


Niklas Jönsson

svar till Mikael,Gud kommer att rädda oss alla frälsta en vacker dag när hans tid är inne.Oklart när, men mycket snart!

Svara -   - 7/12-18 08:58 -


Tomas N

Ekonomiska tillgångar är det som vi får som frukt av vårt arbete om vi är visa nog att inte slösa bort dem. Vare sig det är kopparplåtar,suld/silvermynt ,sedlar eller eloktroniska pengar. Höga skatter och börs/aktieras kan omintetgöra ens tillgångar,så man skall hellre samla skatter i homlen än på jorden,men vi måste ju leva och tänka på nästa generation.

Det som många av oss fruktar och som skett delvis tidigare och verkar ännu mera troligt nu framöver är att det kommer ett styre som anser sig ha mandat att frysa och ifrånta människor dess tillgångar. Det blir praktiskt sett mycket enkelt och incitamenten är stora då ju världen nu måste räddas och all ondska skall stävjas och elimineras. Vem som är god och ond bestämmer det nya prästerskapet

Svara -   - 7/12-18 09:21 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?New Age preparéiert de Wee, fir den Antichrist

New Age preparéiert de Wee, fir den Antichrist

Vum Holger Nilsson  An de 1980er, hu mer méi a méi komm ganze Begrëff "New Age". Nach esou, awer duerch vill Joëlle wat der New Age ass eppes, trotz der Tatsaach, datt Millioune ganzer Welt beréiert goufen, betraff an an dësem Trend elo ernannt vir Équipe. Zum Beispill, am Joer-Enn 1986-87, New Joer an d'Eva, war et de Millioune Leit, déi un Gottesdéngscht gaangen, Gesetz an Ritual Akten. Et war keen Zoufall, datt dat geschitt as, mee et war eng koordinéiert Effort vun der New Age Leit weltwäit.

15

Läs allt!


Wäert der eng déi Sex ze Himmel geännert?

transsexuell

Wäert de Leit an den Himmel deen Geschlecht duerch Agrëff huet geännert?

8

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Sënner?

Frënn

Lieser Mail vum David Billström Jesus ass eis primär Roll Modell fir Leit ze erreechen eraus déi sinn net Gleeweger. Wann Jesus der Äerd geklommen, wousst hien, wat vun de Leit op sech huet, déi him duerch. Hien ass déi selwecht haut.

2

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


E gekräizegt McJesus Musée an Israel

Kräiz McJesus

Photo: SVT. 

Protester an Israel géint Jani Leinonen "Bédu" McJesus alldeegleche e gekräizegt Ronald McDonald.

6

Läs allt!


D'undesired - Part 17

Christer Åberg Foto

Elo weider ech mat mengem verzweifelt an appréciéiert Serien aus menger Kandheet. D'Geschicht gëtt an Intensitéit Erhéijung a ginn nach méi dramatesch. E puer ganz spannend an gripping Sektioun läit elo viraus.

0

Läs allt!


A Hammers Jesus - De Mann, dee Gott an d'Stëmm ëmbruecht - Part 6

Roman Zaldot

Hans Jansson, Uppsala Herod Antipas eis erëm am biblesch Geschicht treffen. Dës Kéier huet hien steet virun Jesus. Et huet dann dräi Joer schonn zanter John der Baptist d'beheading.

2

Läs allt!


Béisen Lëscht - De Mann, dee Gott an d'Stëmm ëmbruecht - Part 5

Zaldot

Vum Hans Jansson , Uppsala Et ass eppes "clever" an béis vun Herod d'Aktiounen am Kader mir beschreiwen. Dat bréngt mech zu deem, wat am Buch vum Moses geschriwwe gëtt.

5

Läs allt!


Kristin d'Profezeiung ass wouer mat eiser Zäit

- Eng Profezeiung iwwer Enn mol!

Antike Profezeiung vum 1800s schwätzen iwwer Jesus zu de Bierger a Schweden ze weisen huet an de leschten Deeg, an dann op de Bierg fir all ze gesinn!

13

Läs allt!


"Gott préschen Ofdreiwung an d'Vereenegt Staate vun Amerika"

Lieser Mail vum Nils 

Ofdreiwung - Mamm

Eng Fra huet elo e Programm Netflix Air wou si Wallfahrt zu Ofdreiwung bezilt, an ofschléisst mat de Wierder: "Gott préschen Ofdreiwung an d'Vereenegt Staate vun Amerika", an sangen an Danz bis et.

38

Läs allt!


An Hell, déif gerëselt Sënner

Wann Dir un d'Häll goën, déif gerëselt Dir. Dat ass wat Hell ass fir. Just als räiche Mann an Luke 16, wäert Dir gebrannt déif gerëselt ginn. All d'Sënner Häll goën, a si ginn et déif gerëselt ginn.

102

Läs allt!


Neigebuerenem sinn schon en "ex"

Neigebuerenem si schonn eng ex

Photo: Screenshot vu Facebook. 

Awunner vun New York City kann elo hir Geschlecht ouni medezinesch Zertifikat änneren. Desweideren, kann se och Versich fir Jonker d'Geschlecht änneren.

5

Läs allt!


Wann Dir am falsche Kierper gebuer goufen, kënnt dir erëm gebuer ginn

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, ass eng schwedesch Handball Stär deen elo hält gespillt Handball fir Geschlecht dysphoria propagéieren gin. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Merci Satan Inspiratioun

Lieser Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Merci Satan Inspiratioun

Foto: Vun TV4. 

Präis fir Best Hollywoodstar gaangen ze Schauspiller Christian Bale am Film Vice-Spiller, déi seng Inspiratioun verstan: Satan.

43

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Amerika Annonce iwwer Schweden: Microchips fir Währung Gestioun an Schweden implanted

Lieser Mail vum Nils 

Microchip

Zu Stockholm, Schweden, wielt d'1000 Shop mat engem klenge Microsystems ze wielen. Chips ënner hir Haut implanted.

55

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Et huet mat Islam ze dinn

Et huet mat Islam ze dinn

Lieser Mail vum Stefan Eliasson An dësem Wee justifiéiert hien et d'Aktiounen. Louisa an Maren sinn net eenzegaarteg, fonnt kuerzem eng Mass Graf mat 34 gekäppt Chrëschten a Libyen.

0

Läs allt!


Antichrist Kontroll an China

Antichrist Kontroll

Vum Holger Nilsson Et ass elo eng Realitéit an China kann wahrscheinlech Meeschter an nët bréngen - et eng Kontroll System ass dass wahrscheinlech keen virzestellen ass gebass.

37

Läs allt!


Muslimen gebotzt no New Joer d'Nuecht weider, mä dat ass net Islam

Muslimen Botzen

Foto: svt.se. 

Muslimen propper de Stroossen vun Gothenburg no New Joer d'Nuecht an huet näischt mam Islam ze dinn. D'Conclusioun ech muss huelen well et ëmmer héieren ass "dat ass net Islam" no engem bluddege Moslem Terrorismus - obwuel Muhammad souwuel bestallt an duerchgefouert terroristesch Akten am Numm vun gefroot.

2

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, söndag 20 januari 2019 kl. 18:21

Jesus söker: Fabian, Sebastian!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Meng Rettung - Christer Åberg

Lifebuoy

Wann hien mech bruecht haten, stoungen ech an geschwat mat ee vun de Cheffen vun der Pentecostal Kierch an der Entrée genannt Donald. Da gefrot huet: "Hutt Dir wëllt gerett ginn?" Obwuel ech net wosst wat dat fir eppes war sot ech ...

0

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Si wëllen Mars ze colonize mee reesen net op de Mound

Musk a Mars

Foto: di.se. 

Elektreschen Auto Firma Tesla Grënner a CEO Elon Musk ass Planung aner Leit vun Mammesprooch Planéit ze Mars a Dram ze schécken. 

29

Läs allt!


Homosexualitéit an selwecht-Sex Relatiounen - Stefan Gustavsson

Wat heescht soen der Bibel iwwert Homosexualitéit? Biblesch Texter a konsequent Argument ass an engem ganz elementar Manéier, an engem ganz gutt Virliesung vum Stefan Gustavsson Beliichtung. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Zesummeliewe ass net, ass ni a wäert ni e Bestietnes ginn

1495636808-Lämmche-brollop.jpg

Adaptéieren un d'Partner gesot ze hunn Residenz mat all aner, ass et déi selwecht Saach, datt Dir zu all anere bestuet sinn. Mee dat ass mat der Bibel net konsequent.

4

Läs allt!


Bibel Déieren

Bibel Déieren

Wosst Dir, datt d'Bibel iwwert den Déieren vill schwätzt? Hei hunn ech eng laang Lëscht vu ville vun den Déieren an der Bibel an e puer Insekten mat Bibel Referenze! Weg genéissen!

2

Läs allt!


Hannergrond ze Mann d'geeschtege Tëschenzäit

viewfinder

Vun Sigvard Sword A mengem hoffentlech Kinnekswee Schreiwen dëst aus dem Haische wou ech Jesus "Gläichnes iwwer" d'verluer / återvunne Jong "(Luke 15) als Schäffe Hannergrond, eng afterimage vun der viregter Joerhonnert-al Evenementer. 

0

Läs allt!


Illegal ze weisen, datt Fraen, déi vun Muslimen gekäppt goufen

Et ass illegal der Wourecht ze weisen op déi zwou weiblech Touristen am Marokko vun Muslimen gekäppt goufen.

12

Läs allt!


Hei ass een blonden Fra vun Muslimen gekäppt

Hei ass een blonden Fra vun Muslimen gekäppt

Zwou jonk Fraen blonden aus Skandinavien sech duerch Muslimen gekäppt wou se am Marokko camped. Et rifft der Ermuerdung vun de Fraen, Akte vun Terrorismus, wat natierlech ass, mä eng méi genee Dauer ass datt et eng religiously motivéiert islamistescher Morden vum Koran inspiréiert ass.

11

Läs allt!


Zéng Joer meng Fra Marie an eisem Jong Joel gestuerwen

Zéng Joer, den 21. Dezember ëmbruecht menger Fra just virun 12 Auer an der nächster Nuecht an eiser nyförlöste Jong Joel gestuerwen zënter halwer véier moies vun 22 Dezember.

1

Läs allt!


De Mann dee Gott an d'Stëmm ëmbruecht - Part 2: Dance vum Doud

Vum Hans Jansson , Uppsala Et war dëst Danz och Herodias no vir gekuckt. An hirem donkel Aen hätt d'Fest hämndbegärets Hierzer Flam fannen. Si war eng Fra hir Stolz an Dacko ze Muecht kéint hir an näischt Auslänner. 

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 553 061 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 126 bloggartiklar, 93 251 kommentarer och 61 289 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp