Surfar nu: 500 www.apg29.nu

Ser vi fram emot Jesu tillkommelse?!

Läsarmejl av Gunnel Lundström

Blir så berörd, när jag tänker på hur det är i Kristenheten idag.. Känner sån nöd i mitt hjärta för tillståndet bland Guds barn idag.

Nu är vi snart.. Ja MYCKET snart vid målet.. Som vi läst om o hört om år efter år.. Decennier efter decennier, .Budskapet om att Jesus ska komma tillbaka.. ..

Berör det dig?!.. Hur upplever du inför detta?.. Känner du vånda, rädsla, eller längtan o glädje ?!

Jesus kommer.. Vår älskade Brudgum, som har gett sitt liv för oss var och en,.. Som älskar oss o har berett en ny och levande väg, direkt till Faderns hjärta.. Han som har renat oss från ALL synd o skam, .. Och som ger utav sin nåd.. O sin barmhärtighet.. Fritt o förintet till alla som vill.

Men.. Tyvärr är det väl så idag.. Att detta budskap har klingat av.. Att Jesus kommer, gör dig redo!..

Det talas knappt om detta i i våra sammankomster längre.. ..

Det har kommit in en sömnaktighetens ande bland Guds folk..

Vill vi lära känna Jesus?.. Som Paulus sa.. "Jag vill lära känna Jesus, och kraften av Hans uppståndelse." Fil.3:10

Älskade vänner! KÄNNER VI JESUS?!..

Eller är det mest så att vi bara talar OM Honom, sjunger OM Honom?, predikar OM Honom?!..

Vart riktar vi vår tillbedjan, vår lovsång, vårt hjärta?..

Riktar vi det TILL Jesus?!.. Det är ju Han som ALL äran ska ha.. INGEN annan..

Låter vi DHA få frihet i våra liv, i församlingarna?

Oftast upplever jag tyvärr så att det är för mycket program, o för lite Jesus när vi kommer samman..

Många ggr stoltserar vi med stora flotta byggnader o kyrkolokaler, som ska vara vackra o eleganta .. För att "dra människor till sig"..

Kommer dom då?!..

Skulder tynger många församlingar, så att medlemmarna går på knäna av utmattning.. Det pålyses i programmen: Offer till byggnadskassan.. Etc.

Det handlar om pengar pengar pengar.. Som upptar en stor del av sammankomsterna.. ..Långa kollekttal.. Som blir som predikningar.. Så att till sist tröttnar medlemmen på att höra detta.. O det blir en negativ efekt istället för den possetiva som det var tänkt att bli..

Hur bygger vi våra tempel.. Församlingar.. Ja vårt eget liv.. ?

Låter vi DHA leda oss i detta.. Eller är det vi som planerar o styr efter vårt eget , vad vi tycker är bäst..?

"Inte genom någon människas styrka eller kraft ska det ske,

säger Herren, utan genom min Ande."

Sak.4:6

Bygger vi på lösan sand.. Och inte på den fasta Klippan Jesus?!..

Jesus är den Fasta klippan.. Och det som byggs på Honom.. Håller.. Se Matt.7:24-27.

Vi måste LÄRA KÄNNA Jesus.. älskade vänner..

inte bara ha Honom som en teori i våra sinnen..

Han är en VERKLIGHET.. !.. Och Han vill ha en personlig relation till dig.. ..

I Matt.25:1-13, talar Jesus om de tio jungfrurna.. 5 hade olja i sin lampa, o 5 hade det inte.. Dom måste gå iväg och köpa olja.. Men medans dom var på väg, kom Jesus.. O de 5 som var redo.. Fick följa med till bröllopsfesten.. .. Men när de andra 5 kom.. Så sa Jesus, när de klappade på porten, "SE, JAG KÄNNER ER INTE!"

ÄR DU KÄND AV JESUS MIN VÄN?!.. Detta är allvar..

Är vi nöjda med vad vi har?..Kunskapen OM Jesus?!..

Eller.... Brinner det en eld i våra hjärtan, att lära känna jesus mer o mer.. Att Han får ta över allt i våra liv,, o vi får fullkomligt kasta oss på Honom i tillit o förtröstan.. , att vi i ivrig hunger o törst söker Honom FÖRST.. I våra liv.. Och är måna om att leva rent o helga oss, o låta Jesus peka på det i våra liv som inte behagar Honom.. Så att allt av hö o strå bränns upp i eld.. Så att det ädla guldet/metallen kommer fram i oss.. Att låta Jesus beskära oss, o forma oss som Han vill.. Inte som vi vill.. ..

Det kommer att göra ont.. JA, men det är det värt.. .. Jesus kommer för att hämta hem en ren fläckfri brud.. Som är Honom trogen..

Inte någon som vid sidan om sysslar med "otrohet" som att beblanda sig med felaktiga läror o irrläror.. Att tillåta sig att testa gränserna.. O prova än det ena , än det andra av det stora religiösa smörgåsbord som dukas upp..

Jesus säger: SE TILL ATT INGEN BEDRAR ER!.. Matt.24:4

Låt ossPRIORITERA JESUS i våra liv.. Låt oss ta tid med Guds Ord, Bibeln.. Som är vår andliga GPS, vår karta och kompass här på detta "Stormiga hav, som kallas världen".. Med alla dessa farliga grund o faror som vill få oss i kvav..

Låt oss ta oss tid med bönen.. Samtalet med Gud, Jesus.. Och ha en personlig relation till Honom.. Han älskar att umgås med dig.. O Han älskar att höra din röst.. Och Han väntar bara på att du ska ta Hans hand.. O be Honom leda dig.. .. Då får du säga som Emil sa till Alfred: Du och jag Alfred!. Då svarar Alfred: Du och jag Emil!..

Likadant säger Jesus till dig: Du och jag NN, och du svarar: du och jag Jesus..

Ett oslagbart team .. Tillsammans.. MER än en SEGERVINNARE.. I Jesus Kristus.. Rom.8:37.

Älskar vi Jesus som vi säger.. Så TAR VI OSS TID att vara med Honom, vår bästa Vän, o vår Frälsare och Mästare.. .

Men med sorg i hjärtat.. Vet jag att det tyvärr förekommer de som kallar sig Kristna.. Som inte alls läser Bibeln.. O inte lyssnar på nån Gudstjänst.. Undervisning.. .. Talar aldrig med Gud..

En sådan människa vissnar ned o dör andligt sett.. ..

"ARBETA MED FRUKTAN OCH BÄVAN PÅ DIN FRÄLSNING!" säger Ordet..

Vi måste vårda vårt andliga liv.. Vår invärtes människa noga.. Den skatt Jesus har givit oss.. I sin Frälsning till oss.. är dyrbarare än något annat som finns.. ..

Vilken auktoritet har du bestämt ska ha makten/äran i ditt liv?

i ditt tempel.. 1Kor.6:19-20.

VAKA OCH BE säger Herren, om och om och om igen.. Gör dig redo min vän.. Vad ropar det i ditt hjärta?!.. KOM HERRE JESUS!..

Eller.. ?!.Väntar du med förtröstan o förväntan på Jesu återkomst?.. Ropar det ABBA FADER inom dig?!.. Känner du hur det sliter i jordiska banden?, Har du allt klart med Jesus i ditt hjärta?..

Håll dig ren från allt som vill befläcka dig här på denna pilgrimsvandring..

"Därför ber jag er, bröder/systrar, vid Guds barmhärtighet,

att frambära er själva, som ett levande och heligt offer-

som behagar Gud, er andliga Gudstjänst.

Och anpassa er inte efter den här världen,

utan låt er förvandlas, genom sinnets förnyelse,

så att ni kan pröva vad som är Guds vilja,

det som är gott och fullkomligt, och som

behagar Honom.!"

Rom.12:1-2

Gud välsigne er älskade vänner..

Pröva detta inför Gud..

Gunnel Lundström

Läsarmejl

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades sändag 31 januari 2016 21:29 | #läsarmejl #gunnel lundström | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

32 kommentarer

Micke 31/1-2016, 23:02

Hej Gunnel! Jag håller med dig helt angående Jesu tillkommelse. Jag ÄLSKAR förkunnelsen om att få höra att tiden närmar sig, Jesus är nära. Men precis som du skriver, de är så stort som knäpptyst om detta. Varför tystnar budskapet om Jesu tillkommelse? Om man tittar på där väckelse råder, där är förkunnelsen om Jesu tillkommelse högaktuellt, och man jublar i glädje om att få möta Jesus. De är stor sorg i mitt hjärta att denna förkunnelse inte får sin plats. Ska ta ett exempel. Var i somras i Dalarna på en konferens, en liten församling, gamla musiker, gamla sånger, ganska okända förkunnare. Men Guds Ande var där, denna lilla plats, de var gammeltidens väckelsemöte, en förkunnelse om att Jesus kommer snart, vänd om från synd, sök dig till korset, till Jesus. När konferensen åker jag hem. Åker till en stor Tältkonferens i min byggd. Ja,, nån förkunnelse om att Jesus skulle komma tillbaka, de kan man väl inte säga att de var nått mycket om. Men däremot,, ett program som skulle följas till punkt o prickar, fina namn på talare osv... Men,, fick Guds Ande utrymme och gå mellan bänkraderna? De kanske skulle misstämma i de fina programmet. Förlåt om jag är lite ironisk, har stor respekt för dom som fick uppleva något. Men,, jag tror att resultatet skulle bli mycket större med en rakare förkunnelse om korset, omvändelse från synd och att Jesus snart ska komma tillbaka.

Svara


Nina😄 31/1-2016, 23:15

Underbart Gunnel mina 10 tummen upp för ditt inlägg UNDERBART syster i Herren jag är ett med dina ord vi måste hålla ut i bön i Jesu namn Så jätte bra de du säger alltså så underbart Vi får inte ge upp Lev i världen men inte utav den Håll hårt i er tro och Jesus och låt bönen vara med Låt den älskade ödmjuka Helige Ande leda er ömt genom livet Kan säga mycket men du har lagt fram de så toppen 10 plus till dig älskade syster i Herren Amen Yasue hu ' aezam waqad faz alnnasr alttafkir fi = Jesus är stört han har vunnit seger tänk på de Halleluja

Svara


Timo Kainulainen 31/1-2016, 23:15

Bra Jesus Kristus Bibelns Jesus Kristus! I alla livets områden. Mycket, mycket bra Gunnel.

Svara


nils 31/1-2016, 23:39

Instämmer tillfullo i det du skriver.--Jag och min hustru försökte tala med Allvar om detta i en församl.utpost.--Det slutade att det blev stängt där, och att Herren manade oss att flytta.--Så skedde i höst,men ryktet hann ifatt,så vi nekades medlemskap här i församl.--Vidare blev undertecknad Förbjuden att tala och medverka offentligt.--Inte så att man ej talar om Jesu återkomst,men ej med ALLVAR.--Brukar säga;vi kan tala om det vi tror på.Men frågan är; TROR vi på det vi Talar OM?--Drömde då en dröm,att jag talade med en pastor om det som hänt.Han lyssnade,men klev upp för att gå till sina uppdrag.Följde med,och det sista jag sade innan han gick var;JESUS KOMMER SNART.FÖRSAMLINGEN ÄR EJ REDO.--Därefter Vaknade jag AV ATT JAG GRÄT AV SORG!--Detta du skriver är för mig DET ABSOLUTA TIDSTECKNET ATT JESU ANKOMST STÅR FÖR DÖRREN!!--Herren sade i Matt.25 att bara 5 av de 10 var redo.--Har läst om 3 olika Herrens tjänare som av Herren fått höra,att bara 20% av de Troende ÄR REDO!!--Det gäller då Evangeliska kyrkor.--Om denna SANNING ej är LEVANDE blir vi säkert KVARLÄMNADE.--Det måste vara en LEVANDE TROSSANNING om vi skall HÖRA BASUNEN!- Guds välsignelse önskas dig och alla Apg-are/nils

Svara


Titti Zandelin 1/2-2016, 00:53

Kära syster! Jag lider precis som du av den noncharlans mot korset och dess kraft i många församlingar . Man hyr ut lokalerna till sånt som helt går emot Guds helighet. Jag har gråtit och haft sådan nöd . Jag tackar Gud för kanal tio där man förkunnar och sjunger om korset, omvändelse och Jedus återkomnst.

Svara


Roine 1/2-2016, 10:09

Amen!

Svara


Peter Hall 1/2-2016, 12:08

Svar till nils. Broder, Om du vill tro det eller ej; vi är redan kvarlämnade. Men prisa Herren, ty mycket snart kommer hans rike till jorden. Halleluja!

Svara


nils 1/2-2016, 12:23

Svar till Peter Hall. Guds rike är REDAN INVÄRTES i oss,om vi mottagit Herren Jesus i HJÄRTAT,och därmed blivit en NY SKAPELSE.--Men som du skriver,skall snart Hans rike också komma till Jorden.--Det sker genom en Födslokris,kallad V-mödan,då när Världen Födes på nytt.--Det blir då"Den Trånga Porten" för HELA VÄRLDEN, liksom också VI Personligt MÅSTE gå genom den Trånga Porten om vi VILL komma in i Guds rike. MVH.nils

Svara


nils 1/2-2016, 13:01

Vi delar din bedrövelse, som också är Herrens!--Men det nog nog många som upplever nöden du beskriver,vilket då är ett Friskhetstecken!--Som jag ser det,så är de enkla Medlemmarna MER VAKEN och LYHÖRDA för D.H.Ande, än LEDARSKAPET i Församlingen.--Dessa pastorer vill ej bliva OBEKVÄMA SANNINGSSÄGARE,men har ett STORT ANSVAR att höra och delge ALLT GUDS RÅDSLUT.--SANNA GUDS BARN Älskar även de Obehagliga,Allvarliga Sanningarna.--Just detta är dagens PROBLEM,att Förkunnarna ej Vågar eller Vill tala med Allvar, om just de Allvarliga och Tidsaktuella frågorna!--Vi har kommit in i en så LÅG nivå,att många ej heller ORKAR HÖRA SANNINGENS ORD LÄNGRE!!--Detta blir då ett STORT BEDRÄGERI för ALLA i en Församling,och innebär ett MÅNGA EJ är REDO,utan blir KVARLÄMNADE!--Och detta, som du skriver,NU när vi ÄNTLIGEN står inför denna GLÄDJANDE och STÖRSTA händelsen efter Jesu FÖRSONINGSDÖD.--Just detta är nog den största Förvillelsen och Bedrägeriet, att Tro sig vara REDO,men måste se sig vara KVARLÄMNAD!!/nils

Svara


Erika 1/2-2016, 13:20

Underbart skrivet!! Vad gör jag då min tanke vill mer än vad jag gör ?! Jag är rädd att jag inte känner Jesus som han är, även om jag i djupet av mitt hjärta tror att han är Guds son och att Han dog för mig och uppstod. Att han SNART kommer tillbaka . Jag är rädd för vad framtiden har, allt elände ! Vill trots allt mörker kunna vara ett ljus och ge hopp till människor jag möter , men tror inte jag gör det . Jesus hjälp mig och lägg ner en hunger i mitt hjärta efter att verkligen lära känna Dig!!

Svara


Alf 1/2-2016, 14:53

Ibland känner jag mig nära Jesus men ibland känns det som att det mest bara är det gamla jaget som är framme och stökar till det. Man får krypa tillbaka till korset. Arma jag. Tacka Gud för att Han står ut med mig.

Svara


Jean 1/2-2016, 14:59

Amen !!! Jesu frid

Svara


christina ekman 1/2-2016, 15:11

Svar till nils. Instämmer i det du säger nils.Allt skall vara bekvämt så att ej medlemmarna blir upprörda.Det visar vad Ledningen står idag och att D.H.Ande ej får utrymme och frihet.Många lämnar sina församlingar,pga.de saknar Andens Liv.Bibeln säger med allvar, att detta skall ske i den sista Tiden.Så detta är Tidens Tecken! Christina Ekman

Svara


Roine 1/2-2016, 15:23

Svar till Alf. JA ,Alf i den beskrivningen känner jag igen mig! Det gamla jaget spökar till det ibland ,och man får ner på knä och krypa tillbaka ! Men förhoppningen är ju att det ska bli mindre frekvent med tiden ! Tack Himmelske Fader för ditt stora kärleksfulla tålamod med dina barn! Gud välsigne dig!

Svara


christina ekman 1/2-2016, 15:30

Jag håller med nils,att församl.Ledningen måste ledas mer av D.H.Ande.Därför lämnar många medlemmar sina församlingar.Församl.ledningen har ansvaret över sina medlemmar.De får ej den rätta maten ur Guds ord.Talet om Jesu ankomst låter skrämmande för många,men skall ju vara vårt glädjeämne.Längtar vi,eller vill vi stanna Här under Vedermödan?

Svara


Katrina 1/2-2016, 15:41

Tack, bra artikel

Svara


Erik Knudsen 1/2-2016, 16:01

Amen Amen må vi böje knä och bede Jesus lede os ind i hans vilje i förnyelse så vi blir levande i honom så ordet blir kraftfull i vore LIV

Svara


Belle 1/2-2016, 16:14

Svar till Erika. Hej Erika, läs Bibeln och be till Herren så lär du känna Herren bättre. Har man viljan och längtan att lära känna honom så är man på god väg. Lyssna på Sven Reichmans predikningar där får du mycket mat för anden.

Svara


Margot Ögren 1/2-2016, 17:19

Så rätt Gunnel, jag vet hur du brinner för Guds sak och Han ska skaffa oss alla rätt angående det ord han har gett oss. Först ska de öda i Kristus uppstå, sen ska Vi ryckas upp, honom till mötes. Jag ber i nåd till Herren: Du vet var jag är om du kommer idag/natt! Jag ber för alla ledare idag som inte predikar det ordet säger!! Det kan bli försent! En del kommer att hamna i den avgrund där man gnisslar tänder! Jag ber för alla ledare som inte leder sin hjord rätt! Det vore bättre att en kvarnsten hängdes om hans hals än vad som kommer att möta honom/henne. De inser inte allvaret!! Jag vill ropa ut över taken, Han är snart här! Gör dig redo! Men också till oss som fått uppdraget att förkunna som lekmän! Vi har också ett ansvar gentemot våra grannar och vår familj! Svårt uppdrag men han har lovat att ge oss de ord vi behöver för att klara av uppgiften! Gud välsigne oss alla!

Svara


Lars Borre 1/2-2016, 19:54

Tack!

Svara


Ulrik Petersson 1/2-2016, 21:25

Hej! Gunnel Jag vill rekommendera boken Jesus kommer med Lewi Pethrus!

Svara


Lotta 2/2-2016, 01:45

Kära Gunnel! Jag ser att du är profet! Tack och amen!

Svara


Kerstin 2/2-2016, 01:57

Jättebra skrivet Gunnel du har verkligen Den Helige Ande med dig. Ja håller helt med om ljumma församlingar och ibland känns det mer som en syjunta, så där lagom hemtrevligt än som en kyrka som ska föra frälsningsbudskapet vidare ut till församlingen.. Vid några tillfällen blev ja oxå chockad ja går i Pingstkyrkan i en förort till Sthlm och där är en kvinnlig präst som ja alltid tyckt talat så.bra, nu säger ju iofs vissa att en kvinna inte ska vara präst men ändå har hon varit bra. Vid två olika tillfällen har hon på storbildsskärmen lagt upp en bild på Moder Teresa och nästan dyrkar henne och det tyckte ja va lite obehagligt.. Det är väl Jesus vi ska dyrka i kyrkan och inte nån katolsk näst intill helgonförklarad avliden?? Va tycker ni andra om det? Ja tappade lite tilltron till den församlingen där.. Vart går ni andra i vilka kyrkor? Nån som känner till nåt bra ställe i Sthlm? Vet ni.nåt om Sjunde Adventisterna eller Maranata? Vissa säger att det e sekter mens andra säger att dem beskylls för att vara det för att de vill hålla sig rena o därför stänger ute andra kyrkor?? Ja kan ibland känna som Alf o Erika tänk om ja inte håller måttet inför Gud ja läser ju inte Bibeln varje Dag men försöker ändå rannsaka mig själv inför Gud varje dag.. Var välsignade mina systrar och bröder i Faderns Sonens s och Den Helige Andens namn.. Amen

Svara


Karin Ström 2/2-2016, 08:06

Dyrbara syster, så starkt och så sant skrivet! Du är en trogen Herrens tjänarinna/stridskvinna, en sann väktare på muren. Det Du skrivit griper tag i mig och får mig att ropa till Gud; Abba Fader; rannsaka mitt hjärta och luttra mig i Din renande eld! Låt mig inte stå utan olja då Du kommer för att hämta hem Din brud! Låt mig Då ha vunnit många själar för Dig! Dyre Jesus, ge mig en ännu starkare längtan att komma Dig nära! Herre, rusta mig och ge mig mer frimodighet att förkunna evangelium och visa människor på Dig! Här är jag Gud, använd mig! Ske Din vilja med mitt liv, inte min! Gud välsigne alla som läser detta! Gud välsigne dig, syrran!

Svara


Andy Svensson 2/2-2016, 08:27

HERRE KÄR, TAG MIN HAND Herre kär, tag min hand led mig hem till Ditt land. I mig själv är jag arm och svag. Genom stormar och brus led mig Du med Ditt ljus tag min hand dyre Jesus led mig hem. När min stig för mig går genom törnen och snår och mitt mod nära slocknat har. Till Ditt hjärta mig slut låt mig där vila ut tag min hand dyre Jesus led mig hem. I den stund jord och värld bleknar bort och min färd genom dödsflodens böljor bär Ta min hand Jesus kär till Ditt land hem mig bär låt min själ finna ro i Ditt ljus https://www.youtube.com/watch?v=l2X4qctkuRc

Svara


nils 2/2-2016, 09:37

"Det går hemåt!Snart jag slutat ökenfärden,Snart den trötte vandringsmannen vila får.--Är den mödosam min färd igenom världen,Ljuvlig blir den vila,som mig återstår.--Det går Hemåt genom Allt,Halleluja!Ingenting får mitt mod slå ned.Det gåt Hemåt,jag ser MÅLET så nära.O,min vän,säg vill du följa med?" Segertoner 406. MVH.nils

Svara


Kerstin 2/2-2016, 12:16

Svar till Andy Svensson. Så fint skrivet Andy.. Var välsignad broder.. Amen.

Svara


Peter Hall 4/2-2016, 10:45

Svar till christina ekman. "Den Helige Ande får ej utrymme och frihet." Skulle inte den Helige Ande ha kraft att ta kommandot över ledning och församling? Jag är orolig, att den Helige Ande inte är närvarande över huvud taget. Att folk vill ha mer av kraftgärningar visar endast att de är religiösa svärmare och svaga i tron. Är man född av Gud då behövs det inte några frågor eller synliga bevis. Då gränsar tron intill visshet.

Svara


Bengt 25/4-2019, 12:36

Adventisterna är inte bra

Men maranata har nog ingen villolära i alla fall

Svara


AnnMarie 25/4-2019, 13:04

Svar till Bengt.

???Vems fråga svarar du på efter 3år??🤔🙂

Svara


Sven Thomsson 25/4-2019, 21:10

Svar till Gunnel och nils.

Det ser ut som att församlingarna blivit som religiösa klubbar, där man samlas för att ha en god och gemytlig stund. Jag vet om en församling, där ledarskapet föreslog att kyrkbänkarna skulle tas bort. I stället skulle man placera ut myssoffor och mysfåtöljer. Gode Gud, jag blev så ledsen när jag fick veta det. Om det inte var kaffeservering med tillfälle till prat och skvaller, skulle det säkert inte komma så många mötesdeltagare. Jag tror att det är på det sättet i många församlingar idag.

Förr var det lovprisning och hallelujarop och instämmanden i mötena. Men nu är det så tyst, så man nästan kunde höra en knappnål falla till golvet. Men o, under kaffedrickandet kommer tungorna igång!

Det gråter i mitt hjärta när jag skriver det här. Ledarskapet måste först av alla vakna. Som herdar har de ansvar för hjorden. Deras uppgift är att förkunna Guds ord rent och klart och att undervisa, så att medlemmarna får den nödvändiga andliga kosten. Många upplever sig svältfödda idag, på grund av tunn och mager förkunnelse.

Jesus, HJÄLP OSS, vi sörjer så oerhört, vi som vill något i församlingarna och längtar efter en bättre tingens ordning.

Fridshälsning Sven.

Svara


Erkki 29/4-2019, 22:15

Det finns nödrop. där vi måste höja rösten oavsett var vi är. Människor som lever i synd och vill inte omvända sej. Då måste vi komma med bönenödrop. Oavsett om det ske i församlingen eller var som helst.Alla kristna är ansvariga till detta tjänst när Herren kallar.Det är inte bara dom som är ledare utan dom som Gud utser.Man skall blosa i basunen när man ser fienden komma.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, måndag 16 september 2019 kl. 04:00

Jesus söker: Dag, Daga!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 23:57

Be läkedom för mig så att en fettsamling på halsen Gud tar bort, att de illasinnade som förföljt mig, ovärdigt, ojuste förfördelats pga fasansfull, rykte, förlöjligat mig i slutna rum men också öppet


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp