1 330 online! | Sidvisningar idag: 247 919 | Igår: 506 605 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Sex teu dosa lamun dipaké bener

Sababaraha geus gotten ide nu sex bakal karunya, tapi sex teu dosa lamun dipaké bener.

Ibrani 13: 4 Marriage kudu ngahormatan ku sadaya, sarta bed nikah terus murni. Pikeun fornicators jeung adulterers Allah bakal nangtoskeun.

Sex kudu dipake ngan dina nikah antara manusa jeung awéwé.

1 Korinta 7: 2

Tapi pikeun nyegah fornication unggal manusa kudu boga pamajikan sarta unggal awéwé salakina.

Sex luar nikah anu fornication jeung zinah.

1 Korinta 6: 9 Nyaho ye teu yén unrighteous teu kudu inherit Karajaan Allah? Jadi teu deceived! Sanes fornicators, atawa idolaters, sareng adulterers, atawa jalma anu ngalaksanakeun homoseksualitas, atawa jalma anu ngidinan sorangan dipaké pikeun sarupaning ...

Anjeun hirup di fornication, Anjeun moal bisa disalametkeun.

1 Kajadian 39: 9 di imah ieu, manéhna geus teu leuwih ti kakawasaan mah, jeung sia tapi anjeun, manéhna geus ditangtayungan pikeun sorangan sabab anjeun pamajikanana. Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun ieu gede jahat jeung dosa ngalawan Allah?

Zinah nyaeta dosa ngalawan Allah. Leuwih ti éta, éta téh jahat.

Sababaraha anu hayang meunang aub jeung dosa seksual stresses mindeng nu aya loba dosa sejenna. Tapi dosa seksual pisan serius. Anjeun teu bisa equate sareng dosa sejenna.

1 Korinta 6:18 kabur fornication! Unggal dosa nu man a commits di luar awak, tapi dosa fornication ngalawan awakna sorangan.

Dosa seksual anu dosa ngalawan awakna sorangan. Sagala dosa sejenna aya di luar awak. Ku alatan éta, dosa seksual jadi serius.

Anjeun kudu kabur ti fornication! Anjeun teu kudu kaanggo anjeun dina. Atawa tetep di jerona. Kabur fornication salaku jauh Anjeun bisa!

1 Korinta 6:11

Saperti éta sababaraha Anjeun. Tapi anjeun dikumbah, anjeun sanctified, anjeun diyakinkeun ka Pangeran Yesus Kristus jeung di Roh Allah urang.

Aya panghampura. Aya kasalametan. Anjeun bisa disalametkeun, dimurnikeun jeung sanctified dina ngaran Yesus Kristus. Kabéh geus maneh mun geus tobat ka Yesus jeung narima manéhna.

Artikel ieu ogé dimuat dina sexrevolution.se.


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Friday 23 March 2012 13:37 | #sex #synd #otukt #Äktenskapsbrott | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Swédia 7:14 - KOMUNITAS panggero ka doa keur Swedia payun Pilkada di 2018

A böneupprop of Lars Enarson 

Swédia 7:14 - KOMUNITAS panggero ka doa keur Swedia méméh Pemilu dina 2018. The isuk Januari 12 dibawa Roh kuring jeung handap kecap pisan serius mun Swédia: "Naon anu lumangsung ayeuna di Swedia mangrupa bagian tina strategi ngahaja pikeun ngarecah masarakat pikeun ngawanohkeun diktator Dajjal urang ".

60

Läs allt!


Saperti dina poé Lot

Tina Lewi Pethrus ti buku Yesus. 

Yesus bakal

Hayu urang disebut "Dina jam sakumaha maraneh pikir moal Putra Manusa cometh". Lamun kabeh ceurik sarta ngomong, 'Ceuk urang datang! ", Lajeng anjeun boga alesan pikeun yakin yen manehna masih lingers hal, tapi lamun kabeh jempe on masalah jeung tepat euweuh mikir deui, teras salah sahiji bisa dipastikeun yén manéhna téh deukeut.

8

Läs allt!


1 juta Muslim kaeusi jalan ngadangu ngeunaan Yesus

Maca Surat ku Nils 

- Abdi hoyong ngabejaan Anjeun hal: salah No bisa nyaho ngaran anjeun tapi Yesus weruh ngaran anjeun, nu diajarkeun Marilyn Cupang pikeun juta Muslim di Pakistan.

25

Läs allt!


Shootings geus ngaronjat ku 500 persén di Swedia

pestol

Jumlah shootings fatal di Swedia dina dua belas taun geus ngaronjat ku 500 persen. Swédia estu kudu kasalametan tur kasalametan Yesus Kristus! Naha rék jadi salah sahiji jalma anu ngabejaan ngeunaan Yesus ka jalma leungit?

3

Läs allt!


nenjo Operasi

Maca Surat ku Daud Billström 

nenjo Operasi

Iblis ngaganggu dina nalika urang nuturkeun sarta ngalayanan Yesus. Jeung musuh boga sababaraha cara pikeun nyobaan nempatkeun spoke di roda. Diantara operasi nenjo séjén nyoba meunang karya Allah sareng ka extradite atawa mawa jalma Allah kana perbudakan.

7

Läs allt!


Naon tuh the founding awal suka bungah di?

Maca Surat ku JJ 

The suka bungah tina headline

A suka bungah pre-tribulation boga rojongan Alkitabiah pangalusna sarta dirojong ku loba founding garéja mimiti.

61

Läs allt!


Annons


Dinyana mun jalma ngora: overdosed jeung nyebut demi Apan

Maca Surat ku Nils

Megan Griffith ngabejaan naon anu lumangsung overdose dina 2017. Kuring teu disimpen, tuh naon kuring hayang lamun kuring hayang, nginum pisan tur smoked pot. Ieu emosi ngobrol ngeunaan ieu, jadi ieu téh pikeun anjeun.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, onsdag 24 januari 2018 kl. 12:25

Jesus söker: Erika!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Anti Semitism - wasiat Allah jeung Agenda Politik?

Maca Surat ku Stefan Eliasson 

démo anti Semit di Malmö: Ieu gé némbak Yahudi.

Gambar: samnytt.se. 

Israelhat nyaeta hatred Yahudi. kaayaan Paléstina mangrupakeun conto alus, éta henteu rusiah yén éta dana teror. Sanajan urang Israil geus ditawarkeun dina waktos karapihan Paléstina sarta deui yén maranéhna tacan museurkeun nanaon lian ti cara ngaremukan lengkep Israél.

30

Läs allt!


Senaste kommentarer


Grace jeung Majelis Time

Cross nyaéta waktu rahmat

Kantos saprak Yesus walked bumi boga rahmat sarta Majelis waktu dilarapkeun. Hal ieu ku kituna henteu disarankan of murka sarta judgment waktos. A proklamasi judgment nyaeta kituna unbiblical jadi lila waktu ieu anugerah lasts.

46

Läs allt!


Kami approaching tribulation

Ku Mikael Walfridsson 

tribulation

Teu aya ragu eta kami keur hastily pindah arah tribulation, sarta ending umur ieu. Ogé ngandung harti yén kami serius ngeunaan lalaki caket kana waktu lamun urang bisa ngaharepkeun yén Gusti bakal nyandak antosan sarta Suharto waspada.

11

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 361 444 574 sidvisningar på Apg29!

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp