736 online! | Sidvisningar idag: 166 929 | Igår: 178 682 |

www.apg29.nu


Sjuklövern visar sitt heterofob-hat i sitt viftande med regnbågsflaggorna i Pride

Detta klipp gör mycket ont i mig. Partiledarna för Sjuklövern visar verkligen färg tillsammans med Fi då de viftar med regnbågsflaggorna på Pride i Stockholm för att markera att ”SD är ett homofobiskt parti som mitt parti inte vill samarbeta med”.

Först trodde jag att när jag såg en stillbild från händelsen att den bilden var ett fake, men när jag såg klippet här ovan insåg jag att det var sant.

Sålt sig

Dessa riksdagspartier som stod på scenen igår och viftade med sina regnbågsflaggor tillsammans med partiledaren från manshatar partiet Fi har sålt sig!

Denna markeringen betyder faktiskt ett hat mot hetersexuella och mot kärnfamiljen med mamma pappa barn. 

Tro mig: Om jag nu skulle ha röstat i år så skulle jag aldrig kunna lägga min röst på något av de partier som stod på Pride-scenen igår och viftade med sina flaggor. Några minuters publikfrieri på Pride har sänkt dem lång tid framöver!

Människor behöver Jesus

Kära vänner: Människor behöver verkligen Jesus Kristus. Det är bara Jesus som kan frälsa och rädda en människa från ett liv i synd.

Kära vänner: Be för riksdagspartierna att de måtte ta emot Jesus så att de blir frälsta och räddade!

Kära vänner: Be för människorna i Sverige så att de får klart och tydligt Jesus presenterad för sig så att de kan ta emot honom så att de blir frälsta!

Här kan du skicka in ditt bönämne!


--- 

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 4 augusti 2018 18:21 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


61 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Dom är fega i sjuklövern

Sen vet dom inte vad homofobi är

Det vet inte många

Svara -   - 4/8-18 20:03 -


Bengt

Dom är fega i sjuklövern

Sen vet dom inte vad homofobi är

Det vet inte många

Svara -   - 4/8-18 20:03 -


Bengt

Dom är ju patetiska

Och kanske tappar röster på det

Svara -   - 4/8-18 20:09 -


Lukas

Rösta då på det riksdagsparti som inte är med på pride. Undrar hur tältmötesfolket ställer sej till kd:s deltagande. Kd hade 40-50% på de stora konferenserna

Svara -   - 4/8-18 20:14 -


Leif Boman

Svar till Lukas.

Det är ju nästan så att jag får sympatikänslor med SD när jag ser det här, men tack och lov så lever jag inte oftast längre mitt liv efter känslor utan efter Guds levande Ord.

Och det är det viktigaste. Bibeln säger att en blind inte är bra som vägledare. "OBS! "

NU MENAR JAG INTE FYSISKT BLINDA, FÖR JAG TROR ABSOLUT ATT FLERTALET SÅDANA HADE VARIT BÄTTRE ÄN DE ALLRA FLESTA POLITIKER SOM MENAR SIG SE!

Nej, Guds Ord talar om andlig blindhet, och det betyder att, även om Jimmie inte står med i just denna högmodsgala att han skulle vara en pånyttfödd människa. Vilket är ett måste för att kunna leda ett folk rätt!

Svara -   - 4/8-18 20:36 -


Lena Henricson

Verkligen chockerande! Ja,Leif Boman,jag håller med dig! I KRISTNA VÄRDEPARTIET ,är nog de flesta pånyttfödda. Det enda jag vill rekommendera,även om jag inte delar alla deras åsikter. De är i alla fall emot abort och allt detta med HBTQ. De är också för den normala kärnfamiljen. - Låt det bli ett starkt vittnesbörd i Sverige att många röstar på dem!

Svara -   - 4/8-18 20:56 -


Irene

Filosoferna från förr lever kvar än i dag platon, Freud, Buddha, Konfucius,

Svara -   - 4/8-18 21:38 -


Rolf

Snart verkar det svenska samhället gå i riktningen av att hetereosexualitet bör ses som onormalt. En utomstående kan lätt få intrycket av att svenskarna är ett homosexuellt och bisexuellt folk. Den ena Pridefestivalen avlöser den andra i olika delar av landet. Jag kan inte förstå hur det blivit så här. Bör kanske påpeka att jag är en äldre man som upplevt ett Sverige som var helt annorlunda mot dagens. Ett där män var manliga och kvinnor feminina och inget fanns däremellan.

Svara -   - 4/8-18 21:50 -


Bengt

Ja det är skrämmande det hela

Svara -   - 4/8-18 22:13 -


Robert

Jag läste just Jesaja kap 58. Läs ni med, för det är väldigt träffsäkert. Även kyrkor går ju med i detta och då är det ju fråga om Herrens folk. Där står om upprättande av gamla grundvalar, att gå upp de gamla stigarna igen så att landet går att leva i. Vi skall ge vår röst att höras som basuner, inte hålla igen. Bra Christer. Du gör just så! Välsignelse över dig!

Svara -   - 4/8-18 22:27 -


Bengt

Håller med

Svara -   - 4/8-18 22:41 -


Lukas

Göran Hägglund hade alltid semester under pride och deltog inte vad jag hört. Varför kan inte Ebba göra likadant? Nu vinner hon en hbtq-are och förlorar tusen andra röster.

Svara -   - 4/8-18 22:45 -


Lukas

Svar till Leif Boman .

Obs att jag inte skrev vilket parti jag menade :-)

Svara -   - 4/8-18 22:47 -


Gerdt Malm

Sjuk-löven måste det väl ändå vara. Förbannelse måste vila över dessa sjuk-löv.Det de sår ut ska de få igen i form av missväxt, hungersnöd, krig och död.

Svara -   - 4/8-18 23:51 -


Sven S

Svar till Lena Henricson.

En röst på dom är en röst på vänstern. Dom kan omöjligt komma in i riksdagen i år.

Svara -   - 4/8-18 23:58 -


Lasse

Svar till Leif Boman .

https://youtu.be/4BEq-xg3jTg

Svara -   - 5/8-18 00:12 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://youtu.be/7RUmWu6uhfg

Svara -   - 5/8-18 00:13 -


Lasse

Svar till Lena Henricson.

https://youtu.be/YKENjebBCMI

Svara -   - 5/8-18 00:14 -


Lasse

Svar till Gerdt Malm.

https://youtu.be/FfgbwukRG8g

Svara -   - 5/8-18 00:16 -


Leif Boman

Svar till Lukas.

Det är helt ok! Men jag såg att det enda av riksdagspartier som inte var med var just SD.

Svara -   - 5/8-18 07:00 -


Andy Svensson

Svar till Leif Boman .

Jag instämmer med Professorn 😉. Sverige behöver inte fler blindstyren verken i politiken eller i kristenheten. Vad Sverige behöver är att Guds folk vaknar upp och förnekar sig själva och tar korset var dag.

Svara -   - 5/8-18 08:29 -


Maria

Det är en ära att inte bli bjuden till Pride.

Gud är en god Gud!

Svara -   - 5/8-18 09:29 -


Maria

Det är en ära att inte bli bjuden till Pride.

Gud är en god Gud!

Svara -   - 5/8-18 09:29 -


Bengt

Skamligt av sjuklövern att gå med i Pride

Dom borde skämmas

Svara -   - 5/8-18 09:41 -


Svenne

SVERIGE är SODOM!

Vad hände med Sodom? Jo. Gud lät eld och svavel regna över staden.

"Gud låter icke gäcka sig" (Gal. 6:7). "Vilja vi reta Herren? Äro vi då starkare än han?" (1 Kor. 10:22).

Hur vågar de styrande i det här landet gäckas med Herren, reta honom och utmana honom?

Denna sådd, som de styrande sår ger en skörd i form av torka, missväxt, bränder och islamisering av Sverige. Värre saker kan drabba oss om inte de styrande ändrar sig och om vi kristna inte vänder om till Gud och gör bot och bättring.

Eller tror vi att Gud ser mellan fingrarna på allt skamligt och snuskigt som torgförs???

Svara -   - 5/8-18 10:18 -


Svenne

Det här klippet borde få alla kristna som ser det att rösta på det enda parti som tar avstånd från allt vad pride heter. Det partiet bär namnet Sverigedemokraterna.

Svara -   - 5/8-18 10:25 -


Bengt

Ja även kristna värdepartiet gör det

Svara -   - 5/8-18 10:32 -


Mikael

Det är tid att fly landet för den som kan.Detta landets synd är en styggelse i Herrens ögon!!!Ja,flera har redan emigrerat.

Du som inte tror att synden straffar sig i denna tiden.Du har fel.Väljer man synden får det alltid konsekvenser.Både i denna tid och efter döden.För både individen och landet.Sverige har valt synden och spottat Jesus i ansiktet.Detta är inget kristet land,som några fortfarande kallar det.

Väljer man synden bortfaller välsignelser för landet.Vi ser en nedrustning av b.l.a välfärden i landet,det är en direkt konsekvens av att man valt bort Gud från sina liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gud är helig

Svara -   - 5/8-18 13:31 -


Bengt

Ja det kanske är bäst att bli en gutt

Svara -   - 5/8-18 13:58 -


Bengt

Eller ålänning

Svara -   - 5/8-18 13:59 -


Lukas

Svar till Mikael.

Pride finns väl i många länder men det är kanske bara här som politikerna (utom sd) stöttar i samma utsträckning. Enligt undersökning i Expressen var 90% av de röstande ointresserade av pride så det är nog bara en högljudd minoritet som är drivande. Man får annars intrycket att alla gillar pride. Men skulle de negativa aspekerna lyftas fram hade nog många hakat på.

Svara -   - 5/8-18 14:20 -


Karl Håkan Sandell

90 % av människorna är heterosexuella och där med inga naturliga stöttare av Pride.

Att det inte syns i debatten beror ju på den lagstiftning vi har till stöd för minoriteterna. I den här frågan vågar helt enkelt inte de yttra sig som har någon annan åsikt än den som framförs i Pride tågen. Det är därför många tror att det här är en majoritetsåsikt.

Och det verkar som politikerna också gått på det hela.

Och det ännu värre är, att när det här pågått tillräckligt länga så kommer fler och fler att hamna i det här, och till sist är det för sent att föra samhället tillbaka till det normala.

Ja kanske är det redan för sent.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 5/8-18 15:11 -


Bengt

Ja kanske är färre än 10 procent homosexuella

Kanske bara 5 procent

Även inräknat bisexuella

Svara -   - 5/8-18 15:32 -


Lukas

Svar till Karl Håkan Sandell.

Inte lätt va ungdom när man bombarderas med budskapet och det allvarliga är att saker som är mot naturen normaliseras. Och det med politikernas stöd. Pride omnämdes på Lilla aktuellt, utan att visa speciellt mycket, som att det är viktigt att själv få bestämma i ämnet. Och det måste man ju hålla med om. Tyvärr nämns inte arrangörernas koncept att alla kan göra precis hur som helst. Vi får hoppas på att förnuftigt folk börjar reagera. Ett visst parti, som inte uppskattar pride, fördubblas nog efter valet...

Svara -   - 5/8-18 16:40 -


Katrina

Det gäller att se på TV med sina barn och förklara hur det ligger till och vad du anser är rätt och fel.

Svara -   - 5/8-18 16:50 -


Lasse

Svar till Bengt.

Kan jag vara bi eller lesbisk som man ? I deras värd? Ha det gott Bengt 🙏

Svara -   - 5/8-18 16:54 -


Katrina

hittade fin låt för gamlingar....

https://www.youtube.com/watch?v=frmV8_3RfMA

Svara -   - 5/8-18 17:02 -


Katrina

Svar till Lasse.

Ja , om du flyttar till Lesbo och är övertygad om att du är en Bi.

Svara -   - 5/8-18 17:44 -


Lasse

Svar till Katrina.

Får jag vara ett 🐝 bi eller kanske geting utan att vara snarstucken 😉

Svara -   - 5/8-18 17:54 -


Katrina

Utmärkt att GeTing i second hand även man är snarstucken, säger de i Borås ;)

Svara -   - 5/8-18 18:00 -


Lasse

Så du Bo (i) rås ?😊

Svara -   - 5/8-18 18:07 -


Katrina

Nej, Lidingö

Svara -   - 5/8-18 18:10 -


Lasse

Svar till Katrina.

👌😊

Svara -   - 5/8-18 18:17 -


Sam G Ö

Det är prekärt med denna sjuklöver ni har i Sverige. Jag har sagt det förut, att om jag vore svensk röstade jag naturligtvis på SD, det enda vettiga alternativet.

Svara -   - 5/8-18 20:39 -


Jessica

Svar till Sven S.

De måste 40 dubbla förra valets resultat för att komma in.

Svara -   - 5/8-18 23:49 -


Jessica

Svar till Jessica.

0,06% blev valresultatet år 2014.

Svara -   - 5/8-18 23:54 -


Jessica

Svar till Svenne.

Jag håller med dig Svenne! Någon skrev här att han mådde illa av att se hur man viftar flaggan för hbtq. Det gör jag också. Men även för hur dessa vuxna människor som har den viktiga uppgiften att styra landet, står och mobbar ut ett stort parti, i dess frånvaro! Hur fegt och omoraliskt är inte det? Det är en ära att inte bli inbjuden, som någon skrev!

Svara -   - 6/8-18 09:22 -


Monika

Hela sjuklövern borde verkligen skämmas,så lågt att delta i detta spektabel som RFSL anordnat.Dessutom delta i mobbning av SD. Ebba som säger sig vara kristen hur kunde hon? Hon verkar inte kunna sin bibel att HBTQ är en styggelse i Guds ögon och går emot den ordning som Gud satt för människan. Dessutom visar sjuklövern att mobbning är något bra, dom är inget föredöme för våra barn och ungdomar. Det här var något av det skamligaste jag sett inom politiken..

Svara -   - 7/8-18 20:28 -


Jessica

Svar till Monika.

Jag håller med dig Monika. Jag mådde riktigt dåligt! Inte bara för att man säger ja och amen till denna Sodom och Gomorrasörja av synd.

Tycker också som du att det är skamligt att människor som ska leda landet, mobbar ut ett parti, som kanske kommer att bli det största. Det är mer än skamligt att bete sig så. Att bara Ebba som säger sig vara kristen kan bete sig så.

Men vad de inte tycks förstå, är att detta bara gör att SD ökar mer och mer!👍

Svara -   - 7/8-18 23:26 -


Lena Henricson

Svar till Jessica

KRISTNA VÄRDEPARTIET kommer säkert också att öka! ✝ 💒 ✝

Svara -   - 7/8-18 23:49 -


Bengt

Det får vi hoppas

Svara -   - 8/8-18 10:18 -


Andreas

En sak är säker Gud straffar ut KD nu.

Att heta kristdemokrater är en stor skam. Vår Kristus frälsare vart tydlig i Romarbrevet att jag har inte kommit för att upphäva lagen utan fullfölja den där lagen förbjuder homosexualitet och riva upp äktenskapet. Ni har vi både en kyrka och ett föredetta kristet parti för ni är inte kristna längre som uppmanar och försvarar synden. Sen förstår inte Kristdemokraterna varför partiet går så dåligt runt 3%. Ni sviker alla era kristna väljare tex mig. Jag röstade förut på KD men detta med Pride var droppen.

Svara -   - 11/8-18 20:13 -


Andrras

Svar till Monika.

Monika jag delar din åsikt till 100%. De är mobbing på hög nivå. Danmark och Finland har riktat stark kritik hur de andra partierna ser och agerar gentemot kanske snart Sveriges näst största parti i varje fall tredje. I Danmark verkar politiken mer demokratisk och ett mer öppet politisk klimat. Jag har läst V, FI och miljöpartiets partiprogram. Mångfald(mångkultur), fri sexuell läggning, olika familjekonstellationer och genuspolitik är deras viktiga frågor. Dessa tre partier förstör Sverige i en destruktiv riktning. Skam är bara förnamnet.

Svara -   - 11/8-18 20:25 -


Bengt

Och alliansen är inte mycket bättre den

Svara -   - 11/8-18 22:17 -


Bengt

Och alliansen är inte mycket bättre den

Svara -   - 11/8-18 22:17 -


Jessica

Svar till Andreas.

Andreas, jag röstade också alltid på KD förr, men inte sedan valet 2010. Det blir tredje gången gillt för SD om fyra veckor! Lyssnade på ett fantastiskt tal av Jimmie i Sölvesborg i em!

KD står inte längre för de värdena de gjorde från början!

Svara -   - 11/8-18 23:44 -


Katrina

Vi får be Gud ge dem mer förstånd och insikt.

Svara -   - 12/8-18 00:53 -


Jessica

Svar till Bengt.

Ebba Busch borde ha kastat flaggan i golvet och gått därifrån!

Hon borde egentligen inte varit med där alls! De borde skämmas hela högen. Det är FULT och SKAMLIGT att bete sig så!

Men, handlingen är kontraproduktiv!

Dvs, elefanten i rummet, kommer att få

ännu fler röster på grund av detta!

Svara -   - 14/8-18 14:48 -


Katrina

Svar till Jessica.

Jag tror också att elefanten i rummet kommer att få många fler röster

Svara -   - 14/8-18 14:52 -


Bengt

Hon borde inte varit med där alls

Håller helt med

Svara -   - 15/8-18 19:52 -


EB

Svar till Svenne.

sent svar... men det är klart att de vågar eftersom de inte är kristna och inte ser behov av att vara kristna. Så i sista hand pekar fingret tillbaka på oss kristna som inte velat gå ut med Fridens evangelium, som av risk för hån inte velat berätta om vad Jesus har gjort för oss alla på korset när han tog våra synder på sig, all förbannelse, för att vi skulle få välsignelse och frälsning istället.

Ja, vi vet att Han tog även Stefan Löfvéns synder på korset. Men vet Stefan Löfvén om det, kanske ingen har berättat det för honom och andra politiker?!

Svara -   - 16/8-18 01:46 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Ordnandet av en fri biblisk församling

Ur-Baptistisk Pingst brev 60 av Sigvard Svärd 

Den 27 april 1919 samlades 14 trossyskon hos A. J. Axell, Danska Vägen 100 i Göteborg, för att ordna sig till en fri biblisk församling. Efter bön till Gud beslöts att församlingens namn skulle vara ”Gilead”.

1

Läs allt!


Polisen kan inte gripa djävulen

Läsarmejl av David B Du kan inte medicinera bort djävulen och det går inte heller att låsa in honom i ett fysiskt fängelse. 

8

Läs allt!


Sanningen om antal medlemmar i Gilead

Läsarmejl av Sigvard Svärd Enligt Anders Olsson var medlemsantalet endast ett 100-tal då han tillträdde som pastor för Gilead i Göteborg 2006. Men I Pingströrelsens årsbok för 2005, stod Gilead antecknade för ett medlemsantal på 610 stycken.

11

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


”Utan kontanter går vi in i digital diktatur”

Bitcoin

”Utan kontanter går vi in i digital diktatur”, säger Björn Eriksson, tidigare rikspolischef. Enligt en ny studie är det den 24 mars 2023 som kontanter blir irrelevanta i Sverige. 

11

Läs allt!


Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

30

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

11

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

13

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

30

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

52

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

4

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 51, tisdag 18 december 2018 kl. 18:41

Jesus söker: Abraham!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 459 064 751 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 064 bloggartiklar, 92 408 kommentarer och 60 586 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp