952 online! | Sidvisningar idag: 198 441 | Igår: 216 459 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Sjuklövern visar sitt heterofob-hat i sitt viftande med regnbågsflaggorna i Pride

Detta klipp gör mycket ont i mig. Partiledarna för Sjuklövern visar verkligen färg tillsammans med Fi då de viftar med regnbågsflaggorna på Pride i Stockholm för att markera att ”SD är ett homofobiskt parti som mitt parti inte vill samarbeta med”.

Först trodde jag att när jag såg en stillbild från händelsen att den bilden var ett fake, men när jag såg klippet här ovan insåg jag att det var sant.

Sålt sig

Dessa riksdagspartier som stod på scenen igår och viftade med sina regnbågsflaggor tillsammans med partiledaren från manshatar partiet Fi har sålt sig!

Denna markeringen betyder faktiskt ett hat mot hetersexuella och mot kärnfamiljen med mamma pappa barn. 

Tro mig: Om jag nu skulle ha röstat i år så skulle jag aldrig kunna lägga min röst på något av de partier som stod på Pride-scenen igår och viftade med sina flaggor. Några minuters publikfrieri på Pride har sänkt dem lång tid framöver!

Människor behöver Jesus

Kära vänner: Människor behöver verkligen Jesus Kristus. Det är bara Jesus som kan frälsa och rädda en människa från ett liv i synd.

Kära vänner: Be för riksdagspartierna att de måtte ta emot Jesus så att de blir frälsta och räddade!

Kära vänner: Be för människorna i Sverige så att de får klart och tydligt Jesus presenterad för sig så att de kan ta emot honom så att de blir frälsta!

Här kan du skicka in ditt bönämne!


--- 

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 4 augusti 2018 18:21 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


61 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Dom är fega i sjuklövern

Sen vet dom inte vad homofobi är

Det vet inte många

Svara -   - 4/8-18 20:03 -


Bengt

Dom är fega i sjuklövern

Sen vet dom inte vad homofobi är

Det vet inte många

Svara -   - 4/8-18 20:03 -


Bengt

Dom är ju patetiska

Och kanske tappar röster på det

Svara -   - 4/8-18 20:09 -


Lukas

Rösta då på det riksdagsparti som inte är med på pride. Undrar hur tältmötesfolket ställer sej till kd:s deltagande. Kd hade 40-50% på de stora konferenserna

Svara -   - 4/8-18 20:14 -


Leif Boman

Svar till Lukas.

Det är ju nästan så att jag får sympatikänslor med SD när jag ser det här, men tack och lov så lever jag inte oftast längre mitt liv efter känslor utan efter Guds levande Ord.

Och det är det viktigaste. Bibeln säger att en blind inte är bra som vägledare. "OBS! "

NU MENAR JAG INTE FYSISKT BLINDA, FÖR JAG TROR ABSOLUT ATT FLERTALET SÅDANA HADE VARIT BÄTTRE ÄN DE ALLRA FLESTA POLITIKER SOM MENAR SIG SE!

Nej, Guds Ord talar om andlig blindhet, och det betyder att, även om Jimmie inte står med i just denna högmodsgala att han skulle vara en pånyttfödd människa. Vilket är ett måste för att kunna leda ett folk rätt!

Svara -   - 4/8-18 20:36 -


Lena Henricson

Verkligen chockerande! Ja,Leif Boman,jag håller med dig! I KRISTNA VÄRDEPARTIET ,är nog de flesta pånyttfödda. Det enda jag vill rekommendera,även om jag inte delar alla deras åsikter. De är i alla fall emot abort och allt detta med HBTQ. De är också för den normala kärnfamiljen. - Låt det bli ett starkt vittnesbörd i Sverige att många röstar på dem!

Svara -   - 4/8-18 20:56 -


Irene

Filosoferna från förr lever kvar än i dag platon, Freud, Buddha, Konfucius,

Svara -   - 4/8-18 21:38 -


Rolf

Snart verkar det svenska samhället gå i riktningen av att hetereosexualitet bör ses som onormalt. En utomstående kan lätt få intrycket av att svenskarna är ett homosexuellt och bisexuellt folk. Den ena Pridefestivalen avlöser den andra i olika delar av landet. Jag kan inte förstå hur det blivit så här. Bör kanske påpeka att jag är en äldre man som upplevt ett Sverige som var helt annorlunda mot dagens. Ett där män var manliga och kvinnor feminina och inget fanns däremellan.

Svara -   - 4/8-18 21:50 -


Bengt

Ja det är skrämmande det hela

Svara -   - 4/8-18 22:13 -


Robert

Jag läste just Jesaja kap 58. Läs ni med, för det är väldigt träffsäkert. Även kyrkor går ju med i detta och då är det ju fråga om Herrens folk. Där står om upprättande av gamla grundvalar, att gå upp de gamla stigarna igen så att landet går att leva i. Vi skall ge vår röst att höras som basuner, inte hålla igen. Bra Christer. Du gör just så! Välsignelse över dig!

Svara -   - 4/8-18 22:27 -


Bengt

Håller med

Svara -   - 4/8-18 22:41 -


Lukas

Göran Hägglund hade alltid semester under pride och deltog inte vad jag hört. Varför kan inte Ebba göra likadant? Nu vinner hon en hbtq-are och förlorar tusen andra röster.

Svara -   - 4/8-18 22:45 -


Lukas

Svar till Leif Boman .

Obs att jag inte skrev vilket parti jag menade :-)

Svara -   - 4/8-18 22:47 -


Gerdt Malm

Sjuk-löven måste det väl ändå vara. Förbannelse måste vila över dessa sjuk-löv.Det de sår ut ska de få igen i form av missväxt, hungersnöd, krig och död.

Svara -   - 4/8-18 23:51 -


Sven S

Svar till Lena Henricson.

En röst på dom är en röst på vänstern. Dom kan omöjligt komma in i riksdagen i år.

Svara -   - 4/8-18 23:58 -


Lasse

Svar till Leif Boman .

https://youtu.be/4BEq-xg3jTg

Svara -   - 5/8-18 00:12 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://youtu.be/7RUmWu6uhfg

Svara -   - 5/8-18 00:13 -


Lasse

Svar till Lena Henricson.

https://youtu.be/YKENjebBCMI

Svara -   - 5/8-18 00:14 -


Lasse

Svar till Gerdt Malm.

https://youtu.be/FfgbwukRG8g

Svara -   - 5/8-18 00:16 -


Leif Boman

Svar till Lukas.

Det är helt ok! Men jag såg att det enda av riksdagspartier som inte var med var just SD.

Svara -   - 5/8-18 07:00 -


Andy Svensson

Svar till Leif Boman .

Jag instämmer med Professorn 😉. Sverige behöver inte fler blindstyren verken i politiken eller i kristenheten. Vad Sverige behöver är att Guds folk vaknar upp och förnekar sig själva och tar korset var dag.

Svara -   - 5/8-18 08:29 -


Maria

Det är en ära att inte bli bjuden till Pride.

Gud är en god Gud!

Svara -   - 5/8-18 09:29 -


Maria

Det är en ära att inte bli bjuden till Pride.

Gud är en god Gud!

Svara -   - 5/8-18 09:29 -


Bengt

Skamligt av sjuklövern att gå med i Pride

Dom borde skämmas

Svara -   - 5/8-18 09:41 -


Svenne

SVERIGE är SODOM!

Vad hände med Sodom? Jo. Gud lät eld och svavel regna över staden.

"Gud låter icke gäcka sig" (Gal. 6:7). "Vilja vi reta Herren? Äro vi då starkare än han?" (1 Kor. 10:22).

Hur vågar de styrande i det här landet gäckas med Herren, reta honom och utmana honom?

Denna sådd, som de styrande sår ger en skörd i form av torka, missväxt, bränder och islamisering av Sverige. Värre saker kan drabba oss om inte de styrande ändrar sig och om vi kristna inte vänder om till Gud och gör bot och bättring.

Eller tror vi att Gud ser mellan fingrarna på allt skamligt och snuskigt som torgförs???

Svara -   - 5/8-18 10:18 -


Svenne

Det här klippet borde få alla kristna som ser det att rösta på det enda parti som tar avstånd från allt vad pride heter. Det partiet bär namnet Sverigedemokraterna.

Svara -   - 5/8-18 10:25 -


Bengt

Ja även kristna värdepartiet gör det

Svara -   - 5/8-18 10:32 -


Mikael

Det är tid att fly landet för den som kan.Detta landets synd är en styggelse i Herrens ögon!!!Ja,flera har redan emigrerat.

Du som inte tror att synden straffar sig i denna tiden.Du har fel.Väljer man synden får det alltid konsekvenser.Både i denna tid och efter döden.För både individen och landet.Sverige har valt synden och spottat Jesus i ansiktet.Detta är inget kristet land,som några fortfarande kallar det.

Väljer man synden bortfaller välsignelser för landet.Vi ser en nedrustning av b.l.a välfärden i landet,det är en direkt konsekvens av att man valt bort Gud från sina liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gud är helig

Svara -   - 5/8-18 13:31 -


Bengt

Ja det kanske är bäst att bli en gutt

Svara -   - 5/8-18 13:58 -


Bengt

Eller ålänning

Svara -   - 5/8-18 13:59 -


Lukas

Svar till Mikael.

Pride finns väl i många länder men det är kanske bara här som politikerna (utom sd) stöttar i samma utsträckning. Enligt undersökning i Expressen var 90% av de röstande ointresserade av pride så det är nog bara en högljudd minoritet som är drivande. Man får annars intrycket att alla gillar pride. Men skulle de negativa aspekerna lyftas fram hade nog många hakat på.

Svara -   - 5/8-18 14:20 -


Karl Håkan Sandell

90 % av människorna är heterosexuella och där med inga naturliga stöttare av Pride.

Att det inte syns i debatten beror ju på den lagstiftning vi har till stöd för minoriteterna. I den här frågan vågar helt enkelt inte de yttra sig som har någon annan åsikt än den som framförs i Pride tågen. Det är därför många tror att det här är en majoritetsåsikt.

Och det verkar som politikerna också gått på det hela.

Och det ännu värre är, att när det här pågått tillräckligt länga så kommer fler och fler att hamna i det här, och till sist är det för sent att föra samhället tillbaka till det normala.

Ja kanske är det redan för sent.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 5/8-18 15:11 -


Bengt

Ja kanske är färre än 10 procent homosexuella

Kanske bara 5 procent

Även inräknat bisexuella

Svara -   - 5/8-18 15:32 -


Lukas

Svar till Karl Håkan Sandell.

Inte lätt va ungdom när man bombarderas med budskapet och det allvarliga är att saker som är mot naturen normaliseras. Och det med politikernas stöd. Pride omnämdes på Lilla aktuellt, utan att visa speciellt mycket, som att det är viktigt att själv få bestämma i ämnet. Och det måste man ju hålla med om. Tyvärr nämns inte arrangörernas koncept att alla kan göra precis hur som helst. Vi får hoppas på att förnuftigt folk börjar reagera. Ett visst parti, som inte uppskattar pride, fördubblas nog efter valet...

Svara -   - 5/8-18 16:40 -


Katrina

Det gäller att se på TV med sina barn och förklara hur det ligger till och vad du anser är rätt och fel.

Svara -   - 5/8-18 16:50 -


Lasse

Svar till Bengt.

Kan jag vara bi eller lesbisk som man ? I deras värd? Ha det gott Bengt 🙏

Svara -   - 5/8-18 16:54 -


Katrina

hittade fin låt för gamlingar....

https://www.youtube.com/watch?v=frmV8_3RfMA

Svara -   - 5/8-18 17:02 -


Katrina

Svar till Lasse.

Ja , om du flyttar till Lesbo och är övertygad om att du är en Bi.

Svara -   - 5/8-18 17:44 -


Lasse

Svar till Katrina.

Får jag vara ett 🐝 bi eller kanske geting utan att vara snarstucken 😉

Svara -   - 5/8-18 17:54 -


Katrina

Utmärkt att GeTing i second hand även man är snarstucken, säger de i Borås ;)

Svara -   - 5/8-18 18:00 -


Lasse

Så du Bo (i) rås ?😊

Svara -   - 5/8-18 18:07 -


Katrina

Nej, Lidingö

Svara -   - 5/8-18 18:10 -


Lasse

Svar till Katrina.

👌😊

Svara -   - 5/8-18 18:17 -


Sam G Ö

Det är prekärt med denna sjuklöver ni har i Sverige. Jag har sagt det förut, att om jag vore svensk röstade jag naturligtvis på SD, det enda vettiga alternativet.

Svara -   - 5/8-18 20:39 -


Jessica

Svar till Sven S.

De måste 40 dubbla förra valets resultat för att komma in.

Svara -   - 5/8-18 23:49 -


Jessica

Svar till Jessica.

0,06% blev valresultatet år 2014.

Svara -   - 5/8-18 23:54 -


Jessica

Svar till Svenne.

Jag håller med dig Svenne! Någon skrev här att han mådde illa av att se hur man viftar flaggan för hbtq. Det gör jag också. Men även för hur dessa vuxna människor som har den viktiga uppgiften att styra landet, står och mobbar ut ett stort parti, i dess frånvaro! Hur fegt och omoraliskt är inte det? Det är en ära att inte bli inbjuden, som någon skrev!

Svara -   - 6/8-18 09:22 -


Monika

Hela sjuklövern borde verkligen skämmas,så lågt att delta i detta spektabel som RFSL anordnat.Dessutom delta i mobbning av SD. Ebba som säger sig vara kristen hur kunde hon? Hon verkar inte kunna sin bibel att HBTQ är en styggelse i Guds ögon och går emot den ordning som Gud satt för människan. Dessutom visar sjuklövern att mobbning är något bra, dom är inget föredöme för våra barn och ungdomar. Det här var något av det skamligaste jag sett inom politiken..

Svara -   - 7/8-18 20:28 -


Jessica

Svar till Monika.

Jag håller med dig Monika. Jag mådde riktigt dåligt! Inte bara för att man säger ja och amen till denna Sodom och Gomorrasörja av synd.

Tycker också som du att det är skamligt att människor som ska leda landet, mobbar ut ett parti, som kanske kommer att bli det största. Det är mer än skamligt att bete sig så. Att bara Ebba som säger sig vara kristen kan bete sig så.

Men vad de inte tycks förstå, är att detta bara gör att SD ökar mer och mer!👍

Svara -   - 7/8-18 23:26 -


Lena Henricson

Svar till Jessica

KRISTNA VÄRDEPARTIET kommer säkert också att öka! ✝ 💒 ✝

Svara -   - 7/8-18 23:49 -


Bengt

Det får vi hoppas

Svara -   - 8/8-18 10:18 -


Andreas

En sak är säker Gud straffar ut KD nu.

Att heta kristdemokrater är en stor skam. Vår Kristus frälsare vart tydlig i Romarbrevet att jag har inte kommit för att upphäva lagen utan fullfölja den där lagen förbjuder homosexualitet och riva upp äktenskapet. Ni har vi både en kyrka och ett föredetta kristet parti för ni är inte kristna längre som uppmanar och försvarar synden. Sen förstår inte Kristdemokraterna varför partiet går så dåligt runt 3%. Ni sviker alla era kristna väljare tex mig. Jag röstade förut på KD men detta med Pride var droppen.

Svara -   - 11/8-18 20:13 -


Andrras

Svar till Monika.

Monika jag delar din åsikt till 100%. De är mobbing på hög nivå. Danmark och Finland har riktat stark kritik hur de andra partierna ser och agerar gentemot kanske snart Sveriges näst största parti i varje fall tredje. I Danmark verkar politiken mer demokratisk och ett mer öppet politisk klimat. Jag har läst V, FI och miljöpartiets partiprogram. Mångfald(mångkultur), fri sexuell läggning, olika familjekonstellationer och genuspolitik är deras viktiga frågor. Dessa tre partier förstör Sverige i en destruktiv riktning. Skam är bara förnamnet.

Svara -   - 11/8-18 20:25 -


Bengt

Och alliansen är inte mycket bättre den

Svara -   - 11/8-18 22:17 -


Bengt

Och alliansen är inte mycket bättre den

Svara -   - 11/8-18 22:17 -


Jessica

Svar till Andreas.

Andreas, jag röstade också alltid på KD förr, men inte sedan valet 2010. Det blir tredje gången gillt för SD om fyra veckor! Lyssnade på ett fantastiskt tal av Jimmie i Sölvesborg i em!

KD står inte längre för de värdena de gjorde från början!

Svara -   - 11/8-18 23:44 -


Katrina

Vi får be Gud ge dem mer förstånd och insikt.

Svara -   - 12/8-18 00:53 -


Jessica

Svar till Bengt.

Ebba Busch borde ha kastat flaggan i golvet och gått därifrån!

Hon borde egentligen inte varit med där alls! De borde skämmas hela högen. Det är FULT och SKAMLIGT att bete sig så!

Men, handlingen är kontraproduktiv!

Dvs, elefanten i rummet, kommer att få

ännu fler röster på grund av detta!

Svara -   - 14/8-18 14:48 -


Katrina

Svar till Jessica.

Jag tror också att elefanten i rummet kommer att få många fler röster

Svara -   - 14/8-18 14:52 -


Bengt

Hon borde inte varit med där alls

Håller helt med

Svara -   - 15/8-18 19:52 -


EB

Svar till Svenne.

sent svar... men det är klart att de vågar eftersom de inte är kristna och inte ser behov av att vara kristna. Så i sista hand pekar fingret tillbaka på oss kristna som inte velat gå ut med Fridens evangelium, som av risk för hån inte velat berätta om vad Jesus har gjort för oss alla på korset när han tog våra synder på sig, all förbannelse, för att vi skulle få välsignelse och frälsning istället.

Ja, vi vet att Han tog även Stefan Löfvéns synder på korset. Men vet Stefan Löfvén om det, kanske ingen har berättat det för honom och andra politiker?!

Svara -   - 16/8-18 01:46 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Treenigheten förklarad på ett mycket enkelt sätt

Christer Åberg förklarar på ett mycket enkelt sätt treenigheten och hur Gud sände sin Son till världen som i sin tur sände den helige Anden.

0

Läs allt!


Skördetiden

Av Tage Bergman 

Skördetiden

Tage Bergman delar intressanta tankar kring de olika skördetiderna som vi ser i Bibeln. Dessa skördetider talar samtidigt för när vi kan förvänta att uppryckandet av församlingen sker.

4

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Homosexuell stoppar klockringning

Kyrkklocka

Den homosexuelle tidigare SVT-profilen Pekka Heino har efter ständiga klaganden satt stopp för ringande kyrkklockor på Kungsholmen i Stockholm. 

12

Läs allt!


Förstlingsfrukten

Av Tage Bergman 

Förstlingsfrukten

När sker uppryckandet? Blir det före eller efter vedermödan? Det finns många tankar om det och åsikterna går vitt isär. Vi återvänder åter och åter till de bibelverser som för många tycks svåra att förstå. Istället kan vi titta på det rika bildspråk som bibeln ger i ämnet, vilka ger ett tydligt svar. Förstår vi inte grunderna i det profetiska ordet då kan vi inte heller rätt förstå de mer svårtolkade sammanhangen.

2

Läs allt!


Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Läs allt!


Ändetidens tidslinje

Av Mikael Walfridsson 

Tiden

Den yttersta tiden, de sista dagarna, dagarnas ände, och denna tidsålders slut, är olika begrepp vi möter i Guds ord som har olika betydelse i förbindelse med den sista tiden, och Jesu återkomst till den här världen.

4

Läs allt!


Kvinna dog och fick uppleva himlen och änglar

Av Mikael Walfridsson 

Kvinna dog och fick uppleva himlen och änglar

Denna kvinna som hade en nära döden upplevelse, beskriver det, som att hon såg himlen, och upplevde en period eller plats där ”tiden slutade eller förlorade sin mening”. 

9

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Har ateister en fri vilja?

De kallar sig ofta för "free thinkers", fria tänkare. Men är ateister verkligen det? Kanske, men i alla fall inte enligt själva den ateistiska världsbilden! 

8

Läs allt!


Uppryckandet, Antikrist och den stora vedermödan är enkelt att förstå om man tror på Bibeln

Uppstigning

De som hela tiden måste gå emot det här, kan göra det någon annanstans, men inte här på Apg29. Jag godkänner inga egna agendor och inte heller propagerande för villoläror på Apg29!

10

Läs allt!


En man sänd av Gud - CG Hjelm

En klassisk predikan av CG Hjelm.

3

Läs allt!


Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

16

Läs allt!


USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

3

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

8

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

46

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

41

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

9

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, fredag 19 oktober 2018 kl. 20:10

Jesus söker: Tore, Tor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

6

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

64

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 446 253 069 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 959 bloggartiklar, 90 950 kommentarer och 59 072 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp