660 online! | Sidvisningar idag: 34 675 | Igår: 197 871 |

www.apg29.nu

Annons

Sjuklövern visar sitt heterofob-hat i sitt viftande med regnbågsflaggorna i Pride

Detta klipp gör mycket ont i mig. Partiledarna för Sjuklövern visar verkligen färg tillsammans med Fi då de viftar med regnbågsflaggorna på Pride i Stockholm för att markera att ”SD är ett homofobiskt parti som mitt parti inte vill samarbeta med”.

Först trodde jag att när jag såg en stillbild från händelsen att den bilden var ett fake, men när jag såg klippet här ovan insåg jag att det var sant.

Sålt sig

Dessa riksdagspartier som stod på scenen igår och viftade med sina regnbågsflaggor tillsammans med partiledaren från manshatar partiet Fi har sålt sig!

Denna markeringen betyder faktiskt ett hat mot hetersexuella och mot kärnfamiljen med mamma pappa barn. 

Tro mig: Om jag nu skulle ha röstat i år så skulle jag aldrig kunna lägga min röst på något av de partier som stod på Pride-scenen igår och viftade med sina flaggor. Några minuters publikfrieri på Pride har sänkt dem lång tid framöver!

Människor behöver Jesus

Kära vänner: Människor behöver verkligen Jesus Kristus. Det är bara Jesus som kan frälsa och rädda en människa från ett liv i synd.

Kära vänner: Be för riksdagspartierna att de måtte ta emot Jesus så att de blir frälsta och räddade!

Kära vänner: Be för människorna i Sverige så att de får klart och tydligt Jesus presenterad för sig så att de kan ta emot honom så att de blir frälsta!

Här kan du skicka in ditt bönämne!


--- 

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg lördag 4 augusti 2018 18:21 | #hbtq #pride #heterofob #homofob #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


61 kommentarer

Bengt

Dom är fega i sjuklövern

Sen vet dom inte vad homofobi är

Det vet inte många

Svara -   - 4/8-18 20:03 -


Bengt

Dom är fega i sjuklövern

Sen vet dom inte vad homofobi är

Det vet inte många

Svara -   - 4/8-18 20:03 -


Bengt

Dom är ju patetiska

Och kanske tappar röster på det

Svara -   - 4/8-18 20:09 -


Lukas

Rösta då på det riksdagsparti som inte är med på pride. Undrar hur tältmötesfolket ställer sej till kd:s deltagande. Kd hade 40-50% på de stora konferenserna

Svara -   - 4/8-18 20:14 -


Leif Boman

Svar till Lukas.

Det är ju nästan så att jag får sympatikänslor med SD när jag ser det här, men tack och lov så lever jag inte oftast längre mitt liv efter känslor utan efter Guds levande Ord.

Och det är det viktigaste. Bibeln säger att en blind inte är bra som vägledare. "OBS! "

NU MENAR JAG INTE FYSISKT BLINDA, FÖR JAG TROR ABSOLUT ATT FLERTALET SÅDANA HADE VARIT BÄTTRE ÄN DE ALLRA FLESTA POLITIKER SOM MENAR SIG SE!

Nej, Guds Ord talar om andlig blindhet, och det betyder att, även om Jimmie inte står med i just denna högmodsgala att han skulle vara en pånyttfödd människa. Vilket är ett måste för att kunna leda ett folk rätt!

Svara -   - 4/8-18 20:36 -


Lena Henricson

Verkligen chockerande! Ja,Leif Boman,jag håller med dig! I KRISTNA VÄRDEPARTIET ,är nog de flesta pånyttfödda. Det enda jag vill rekommendera,även om jag inte delar alla deras åsikter. De är i alla fall emot abort och allt detta med HBTQ. De är också för den normala kärnfamiljen. - Låt det bli ett starkt vittnesbörd i Sverige att många röstar på dem!

Svara -   - 4/8-18 20:56 -


Irene

Filosoferna från förr lever kvar än i dag platon, Freud, Buddha, Konfucius,

Svara -   - 4/8-18 21:38 -


Rolf

Snart verkar det svenska samhället gå i riktningen av att hetereosexualitet bör ses som onormalt. En utomstående kan lätt få intrycket av att svenskarna är ett homosexuellt och bisexuellt folk. Den ena Pridefestivalen avlöser den andra i olika delar av landet. Jag kan inte förstå hur det blivit så här. Bör kanske påpeka att jag är en äldre man som upplevt ett Sverige som var helt annorlunda mot dagens. Ett där män var manliga och kvinnor feminina och inget fanns däremellan.

Svara -   - 4/8-18 21:50 -


Bengt

Ja det är skrämmande det hela

Svara -   - 4/8-18 22:13 -


Robert

Jag läste just Jesaja kap 58. Läs ni med, för det är väldigt träffsäkert. Även kyrkor går ju med i detta och då är det ju fråga om Herrens folk. Där står om upprättande av gamla grundvalar, att gå upp de gamla stigarna igen så att landet går att leva i. Vi skall ge vår röst att höras som basuner, inte hålla igen. Bra Christer. Du gör just så! Välsignelse över dig!

Svara -   - 4/8-18 22:27 -


Bengt

Håller med

Svara -   - 4/8-18 22:41 -


Lukas

Göran Hägglund hade alltid semester under pride och deltog inte vad jag hört. Varför kan inte Ebba göra likadant? Nu vinner hon en hbtq-are och förlorar tusen andra röster.

Svara -   - 4/8-18 22:45 -


Lukas

Svar till Leif Boman .

Obs att jag inte skrev vilket parti jag menade :-)

Svara -   - 4/8-18 22:47 -


Gerdt Malm

Sjuk-löven måste det väl ändå vara. Förbannelse måste vila över dessa sjuk-löv.Det de sår ut ska de få igen i form av missväxt, hungersnöd, krig och död.

Svara -   - 4/8-18 23:51 -


Sven S

Svar till Lena Henricson.

En röst på dom är en röst på vänstern. Dom kan omöjligt komma in i riksdagen i år.

Svara -   - 4/8-18 23:58 -


Lasse

Svar till Leif Boman .

https://youtu.be/4BEq-xg3jTg

Svara -   - 5/8-18 00:12 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://youtu.be/7RUmWu6uhfg

Svara -   - 5/8-18 00:13 -


Lasse

Svar till Lena Henricson.

https://youtu.be/YKENjebBCMI

Svara -   - 5/8-18 00:14 -


Lasse

Svar till Gerdt Malm.

https://youtu.be/FfgbwukRG8g

Svara -   - 5/8-18 00:16 -


Leif Boman

Svar till Lukas.

Det är helt ok! Men jag såg att det enda av riksdagspartier som inte var med var just SD.

Svara -   - 5/8-18 07:00 -


Andy Svensson

Svar till Leif Boman .

Jag instämmer med Professorn 😉. Sverige behöver inte fler blindstyren verken i politiken eller i kristenheten. Vad Sverige behöver är att Guds folk vaknar upp och förnekar sig själva och tar korset var dag.

Svara -   - 5/8-18 08:29 -


Maria

Det är en ära att inte bli bjuden till Pride.

Gud är en god Gud!

Svara -   - 5/8-18 09:29 -


Maria

Det är en ära att inte bli bjuden till Pride.

Gud är en god Gud!

Svara -   - 5/8-18 09:29 -


Bengt

Skamligt av sjuklövern att gå med i Pride

Dom borde skämmas

Svara -   - 5/8-18 09:41 -


Svenne

SVERIGE är SODOM!

Vad hände med Sodom? Jo. Gud lät eld och svavel regna över staden.

"Gud låter icke gäcka sig" (Gal. 6:7). "Vilja vi reta Herren? Äro vi då starkare än han?" (1 Kor. 10:22).

Hur vågar de styrande i det här landet gäckas med Herren, reta honom och utmana honom?

Denna sådd, som de styrande sår ger en skörd i form av torka, missväxt, bränder och islamisering av Sverige. Värre saker kan drabba oss om inte de styrande ändrar sig och om vi kristna inte vänder om till Gud och gör bot och bättring.

Eller tror vi att Gud ser mellan fingrarna på allt skamligt och snuskigt som torgförs???

Svara -   - 5/8-18 10:18 -


Svenne

Det här klippet borde få alla kristna som ser det att rösta på det enda parti som tar avstånd från allt vad pride heter. Det partiet bär namnet Sverigedemokraterna.

Svara -   - 5/8-18 10:25 -


Bengt

Ja även kristna värdepartiet gör det

Svara -   - 5/8-18 10:32 -


Mikael

Det är tid att fly landet för den som kan.Detta landets synd är en styggelse i Herrens ögon!!!Ja,flera har redan emigrerat.

Du som inte tror att synden straffar sig i denna tiden.Du har fel.Väljer man synden får det alltid konsekvenser.Både i denna tid och efter döden.För både individen och landet.Sverige har valt synden och spottat Jesus i ansiktet.Detta är inget kristet land,som några fortfarande kallar det.

Väljer man synden bortfaller välsignelser för landet.Vi ser en nedrustning av b.l.a välfärden i landet,det är en direkt konsekvens av att man valt bort Gud från sina liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gud är helig

Svara -   - 5/8-18 13:31 -


Bengt

Ja det kanske är bäst att bli en gutt

Svara -   - 5/8-18 13:58 -


Bengt

Eller ålänning

Svara -   - 5/8-18 13:59 -


Lukas

Svar till Mikael.

Pride finns väl i många länder men det är kanske bara här som politikerna (utom sd) stöttar i samma utsträckning. Enligt undersökning i Expressen var 90% av de röstande ointresserade av pride så det är nog bara en högljudd minoritet som är drivande. Man får annars intrycket att alla gillar pride. Men skulle de negativa aspekerna lyftas fram hade nog många hakat på.

Svara -   - 5/8-18 14:20 -


Karl Håkan Sandell

90 % av människorna är heterosexuella och där med inga naturliga stöttare av Pride.

Att det inte syns i debatten beror ju på den lagstiftning vi har till stöd för minoriteterna. I den här frågan vågar helt enkelt inte de yttra sig som har någon annan åsikt än den som framförs i Pride tågen. Det är därför många tror att det här är en majoritetsåsikt.

Och det verkar som politikerna också gått på det hela.

Och det ännu värre är, att när det här pågått tillräckligt länga så kommer fler och fler att hamna i det här, och till sist är det för sent att föra samhället tillbaka till det normala.

Ja kanske är det redan för sent.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 5/8-18 15:11 -


Bengt

Ja kanske är färre än 10 procent homosexuella

Kanske bara 5 procent

Även inräknat bisexuella

Svara -   - 5/8-18 15:32 -


Lukas

Svar till Karl Håkan Sandell.

Inte lätt va ungdom när man bombarderas med budskapet och det allvarliga är att saker som är mot naturen normaliseras. Och det med politikernas stöd. Pride omnämdes på Lilla aktuellt, utan att visa speciellt mycket, som att det är viktigt att själv få bestämma i ämnet. Och det måste man ju hålla med om. Tyvärr nämns inte arrangörernas koncept att alla kan göra precis hur som helst. Vi får hoppas på att förnuftigt folk börjar reagera. Ett visst parti, som inte uppskattar pride, fördubblas nog efter valet...

Svara -   - 5/8-18 16:40 -


Katrina

Det gäller att se på TV med sina barn och förklara hur det ligger till och vad du anser är rätt och fel.

Svara -   - 5/8-18 16:50 -


Lasse

Svar till Bengt.

Kan jag vara bi eller lesbisk som man ? I deras värd? Ha det gott Bengt 🙏

Svara -   - 5/8-18 16:54 -


Katrina

hittade fin låt för gamlingar....

https://www.youtube.com/watch?v=frmV8_3RfMA

Svara -   - 5/8-18 17:02 -


Katrina

Svar till Lasse.

Ja , om du flyttar till Lesbo och är övertygad om att du är en Bi.

Svara -   - 5/8-18 17:44 -


Lasse

Svar till Katrina.

Får jag vara ett 🐝 bi eller kanske geting utan att vara snarstucken 😉

Svara -   - 5/8-18 17:54 -


Katrina

Utmärkt att GeTing i second hand även man är snarstucken, säger de i Borås ;)

Svara -   - 5/8-18 18:00 -


Lasse

Så du Bo (i) rås ?😊

Svara -   - 5/8-18 18:07 -


Katrina

Nej, Lidingö

Svara -   - 5/8-18 18:10 -


Lasse

Svar till Katrina.

👌😊

Svara -   - 5/8-18 18:17 -


Sam G Ö

Det är prekärt med denna sjuklöver ni har i Sverige. Jag har sagt det förut, att om jag vore svensk röstade jag naturligtvis på SD, det enda vettiga alternativet.

Svara -   - 5/8-18 20:39 -


Jessica

Svar till Sven S.

De måste 40 dubbla förra valets resultat för att komma in.

Svara -   - 5/8-18 23:49 -


Jessica

Svar till Jessica.

0,06% blev valresultatet år 2014.

Svara -   - 5/8-18 23:54 -


Jessica

Svar till Svenne.

Jag håller med dig Svenne! Någon skrev här att han mådde illa av att se hur man viftar flaggan för hbtq. Det gör jag också. Men även för hur dessa vuxna människor som har den viktiga uppgiften att styra landet, står och mobbar ut ett stort parti, i dess frånvaro! Hur fegt och omoraliskt är inte det? Det är en ära att inte bli inbjuden, som någon skrev!

Svara -   - 6/8-18 09:22 -


Monika

Hela sjuklövern borde verkligen skämmas,så lågt att delta i detta spektabel som RFSL anordnat.Dessutom delta i mobbning av SD. Ebba som säger sig vara kristen hur kunde hon? Hon verkar inte kunna sin bibel att HBTQ är en styggelse i Guds ögon och går emot den ordning som Gud satt för människan. Dessutom visar sjuklövern att mobbning är något bra, dom är inget föredöme för våra barn och ungdomar. Det här var något av det skamligaste jag sett inom politiken..

Svara -   - 7/8-18 20:28 -


Jessica

Svar till Monika.

Jag håller med dig Monika. Jag mådde riktigt dåligt! Inte bara för att man säger ja och amen till denna Sodom och Gomorrasörja av synd.

Tycker också som du att det är skamligt att människor som ska leda landet, mobbar ut ett parti, som kanske kommer att bli det största. Det är mer än skamligt att bete sig så. Att bara Ebba som säger sig vara kristen kan bete sig så.

Men vad de inte tycks förstå, är att detta bara gör att SD ökar mer och mer!👍

Svara -   - 7/8-18 23:26 -


Lena Henricson

Svar till Jessica

KRISTNA VÄRDEPARTIET kommer säkert också att öka! ✝ 💒 ✝

Svara -   - 7/8-18 23:49 -


Bengt

Det får vi hoppas

Svara -   - 8/8-18 10:18 -


Andreas

En sak är säker Gud straffar ut KD nu.

Att heta kristdemokrater är en stor skam. Vår Kristus frälsare vart tydlig i Romarbrevet att jag har inte kommit för att upphäva lagen utan fullfölja den där lagen förbjuder homosexualitet och riva upp äktenskapet. Ni har vi både en kyrka och ett föredetta kristet parti för ni är inte kristna längre som uppmanar och försvarar synden. Sen förstår inte Kristdemokraterna varför partiet går så dåligt runt 3%. Ni sviker alla era kristna väljare tex mig. Jag röstade förut på KD men detta med Pride var droppen.

Svara -   - 11/8-18 20:13 -


Andrras

Svar till Monika.

Monika jag delar din åsikt till 100%. De är mobbing på hög nivå. Danmark och Finland har riktat stark kritik hur de andra partierna ser och agerar gentemot kanske snart Sveriges näst största parti i varje fall tredje. I Danmark verkar politiken mer demokratisk och ett mer öppet politisk klimat. Jag har läst V, FI och miljöpartiets partiprogram. Mångfald(mångkultur), fri sexuell läggning, olika familjekonstellationer och genuspolitik är deras viktiga frågor. Dessa tre partier förstör Sverige i en destruktiv riktning. Skam är bara förnamnet.

Svara -   - 11/8-18 20:25 -


Bengt

Och alliansen är inte mycket bättre den

Svara -   - 11/8-18 22:17 -


Bengt

Och alliansen är inte mycket bättre den

Svara -   - 11/8-18 22:17 -


Jessica

Svar till Andreas.

Andreas, jag röstade också alltid på KD förr, men inte sedan valet 2010. Det blir tredje gången gillt för SD om fyra veckor! Lyssnade på ett fantastiskt tal av Jimmie i Sölvesborg i em!

KD står inte längre för de värdena de gjorde från början!

Svara -   - 11/8-18 23:44 -


Katrina

Vi får be Gud ge dem mer förstånd och insikt.

Svara -   - 12/8-18 00:53 -


Jessica

Svar till Bengt.

Ebba Busch borde ha kastat flaggan i golvet och gått därifrån!

Hon borde egentligen inte varit med där alls! De borde skämmas hela högen. Det är FULT och SKAMLIGT att bete sig så!

Men, handlingen är kontraproduktiv!

Dvs, elefanten i rummet, kommer att få

ännu fler röster på grund av detta!

Svara -   - 14/8-18 14:48 -


Katrina

Svar till Jessica.

Jag tror också att elefanten i rummet kommer att få många fler röster

Svara -   - 14/8-18 14:52 -


Bengt

Hon borde inte varit med där alls

Håller helt med

Svara -   - 15/8-18 19:52 -


EB

Svar till Svenne.

sent svar... men det är klart att de vågar eftersom de inte är kristna och inte ser behov av att vara kristna. Så i sista hand pekar fingret tillbaka på oss kristna som inte velat gå ut med Fridens evangelium, som av risk för hån inte velat berätta om vad Jesus har gjort för oss alla på korset när han tog våra synder på sig, all förbannelse, för att vi skulle få välsignelse och frälsning istället.

Ja, vi vet att Han tog även Stefan Löfvéns synder på korset. Men vet Stefan Löfvén om det, kanske ingen har berättat det för honom och andra politiker?!

Svara -   - 16/8-18 01:46 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Pride Göteborg, Runar Sögaards väckelsemöte med Jimmie Åkesson

Pride Göteborg, Runar Sögaards väckelsemöte med Jimmie Åkesson - Apg29 med Christer Åberg.

0

Läs allt!


Runar Sögaards väckelsemöte med Jimmie Åkesson

Den förre väckelsepredikanten Runar Sögaard har intervjuat Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i sin talkshow med det fyndiga namnet "väckelsemöte".

6

Läs allt!


Lars Enarson i Norra Sandsjö Bygdegård 22 augusti

Lars Enarson i Norra Sandsjö Bygdegård 22 augusti

Lars Enarson från Israel talar i Norra Sandsjö Bygdegård onsdag 22 augusti klockan 19.00 över ämnet: Vi vänder om - Sverige, valet och Israel.

2

Läs allt!


Jas-plan kraschat efter att ha krockat med fågel

Flygöversten till Putin: - Va? Ska vi inte anfalla Sverige med våra toppmoderna krigsflygplan?! - Nej, jag skickar ett gäng fiskmåsar istället! 

1

Läs allt!


Fjällstugan fullsatt när Lindbergarna gästade

Lindbergarna i Fjällstugan

Nenne Lindberg och hans son Martin i full ös på Fjällstugan i Jönköping. 

Lindbergarna med Nenne, Martin, Stefan, Sivert, Ted Sandstedt och Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson gästade Fjällstugan i Jönköping som var fullsatt av besökare.

0

Läs allt!


Regnbågs-gudstjänst gör Jesus till en synda-tjänare

Läsarmejl av nils 

Regnbågs-gudstjänst i Sveriges radio

Gudstjänstens förljugna budskap var allt annat än frihet i Kristus. Bild: Sveriges radio. 

Det var Svenska Kyrkan i Umeå som stod för den i Radio P1. Kl. 11:00. Temat var: "Friheten I kristus" med hänsyftning till den pågående Pride-festivalen i Göteborg. 

43

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Bibeln säger att du ska ta emot Jesus för att bli frälst

Den som tar emot Jesus blir ett Guds barn

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

6

Läs allt!


Chip på alla

Av Holger Nilsson 

Chip på alla

Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början...

12

Läs allt!


När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.

25

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

2

Läs allt!


Prideflaggorna i Göteborg togs ner för islam

Nancy Ajram

Bild från Youtube på Nancy Ajram. 

När den arabiska superstjärnan Nancy Ajram kom till Göteborg monterades pride-flaggorna ner. Eftersom hon uppträder till 99 procent i den muslimska världen!

27

Läs allt!


Här är nya barnkalas-trenden som får hela nätet att koka

Läsarmejl av Kattis 

Målad häst

Bild: Facebook. 

Dessa ungar behöver får höra om talas om att Jesus kan bara finna den tron i deras liv! Än kleta ner hela Ponnyn med olika Pride färger! 

7

Läs allt!


Till de kvarlämnade

Du har blivit kvarlämnad! Du undrar vad det är som hänt!I går kväll – eller i morse, eller senare på dagen, beroende på var du bor – inträffade en egendomlig, oväntade händelse. Runt hela världen har tusentals människor på ett mystiskt sätt försvunnit. Kanske någon i din egen familj saknas. Andra av dina vänner, som var kristna, kan man inte heller träffa på. Vart har de tagit vägen? Vad betyder detta? Vad skall ske i framtiden? Vad skall du ta dig till? 

16

Läs allt!


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.

26

Läs allt!


Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Läsarmejl av nils 

Har vi bortsett från Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet?

59

Läs allt!


Annons


Missionärsuppdrag i Filippinerna i september

Läsarmejl av Jörgen Milton 

När jag för sex år sedan första gången besökte Ati-folket Filippinerna kunde jag inte ana den kärlek jag skulle få till dessa människor. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan till att vara människa

Människan är en människa och ingenting annat än en människa

1 Mos 1:27: "Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem."

2

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 34, onsdag 22 augusti 2018 kl. 03:56

Jesus söker: Henrietta, Henrika!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Människa, du är ingen gris!

Kommentar av Katrina 

Människa, du är ingen gris!

Bild: Aftonbladet. 

Människan härstammar från gris, det måste vara sant för det står i Aftonbladet.

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


En föraning till vedermödan

Av Mikael Walfridsson 

Solur i sanden

När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Människan gjorde sig till apa

36

Läs allt!


Bilbränder, Mr Spock, Runar Sögaard med Jimmie Åkesson på väckelsemöte

Apg29 med Christer Åberg. Bilbränderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sögaard bjuder in till väckelsemöte med Jimmie Åkesson.

17

Läs allt!


Bolmsöfestivalen 2018 med Lindbergarna

Bolmsöfestivalen 2018

0

Läs allt!


100 bilar brann i flera städer - terrorbrott

Bilbränder i Göteborg

Frölunda torg i Göteborg på måndagskvällen. Bild: Zagros Hama. 

Bilar sattes i brand på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

23

Läs allt!


Med evig kärlek - Christer Åberg

En mycket viktig video med Christer Åberg där han talar om Guds eviga kärlek och hans förblivande nåd!

4

Läs allt!


Ingvar Harknäs syn om eldsvågen

Läsarmejl av nils 

Vulkan - lava

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7.

30

Läs allt!


Varför ska man gifta sig?

Varför aka man gifta sig?

Varför ska man gifta sig? Är det för att kunna ha sex eller finns det något större syfte?

15

Läs allt!


Hund fick paket - var tvungen att skriva under och legitimera sig

En hund fick ett paket från Postnord

Bild:Aftonbladet. 

Hunden Chaya fick ett paket på posten från England. Men för att få ut paketet var hunden själv tvungen att hämta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit färgad med en stämpeldyna.

30

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 436 320 208 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 787 bloggartiklar, 87 442 kommentarer och 57 727 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp