225 online! | Sidvisningar idag: 30 940 | Igår: 175 390 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Sjukskriven för islamofobi?

En man ringde upp försäkringskassan och vårdcentralen för att få hjälp för sin islamofobi.

Videoklippet här ovan är inte kristet, men har en intressant poäng. Det är så populärt att kalla någon för "homofob" eller "islamofob" för att tysta ner åsikter som till och med är baserade på fakta, kärlek och omsorg för människor.

Gud älskar muslimer

Gud älskaralla muslimer och vill att de ska komma till Jesus. En kristen som har tagit emot Jesus och är frälst älskar människor. 

Gud hatar inte. Han vill att muslimer och alla andra människor ska komma till Jesus och bli frälsta. En sann kristen hatar inga muslimer eller andra människor utan han älskar dem. 

Vi älskar därför Jesus har först älskat oss.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 13 februari 2018 13:04 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


15 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johan

😅

Intressant att se hur det går för honom, om han fullföljer detta.
Går det att sjukskriva sig för fobier, så borde det ju gå. Kanske får det i s f politiker etc. att tänka en gång till, innan de fobistämplar för dem oönskade åsikter.

Svara -   - 13/2-18 13:30 -


Peter Hall

Vi skall älska våra fiender. Det är dock inte så enkelt som det låter. Nu är ju inte alla muslimer våra ovänner, även om det kan finnas ett potentiellt hot mot oss, med tanke på vad Koranen säger.

Bibeln säger, att de folk, som inte tog emot Jesu lära, som straff skulle bli bedragna med en ny lära, Antikrists lära. 2Tess.2:9-12

Hur ser Gud på de människor, som föds i muslimska länder. Har han ställt getterna på sin vänstra sida, eller är det ren och skär otur att bli född i ett sådant land? Om det är otur, hur partisk är då vår Skapare?

Eller kan muslimen bli bedömd utifrån sina goda gärningar och så få leva? Rom.4:4

Svara -   - 13/2-18 14:14 -


Mikael

Hade han haft dessa åsikter mot islam i många andra länder hade han avrättats offentligt.Den dagen muslimerna är majoritet i Sverige och har fått fäste i regering och riksdag kan vi säga adjö till demokratin.För det finns inte ett enda land i världen där muslimer är i majoritet och demokratin fungerar.

Svara -   - 13/2-18 16:51 -


Roger

Inom 30 år så har islam tagit över vårt land om inget ingripande från ovan ägt rum innan, muslimerna flyttar fram sina positioner steg för steg med sina krav, och fårskocken låter det ske utan knappt några protester, det vanliga folket knyter näven i byxfickan och svär för sig själv. Ingen vågar säga något högt av rädsla för åtal av hets mot folkgrupp, det är ju några som blivit fällda för det trots att dom bara sagt sanningen. Svensken räknas inte, vi är inget eget folk, alla kan bli svenskar, det finns inget svenskt, ingen svensk kultur osv, samtidigt som vi har kurder här som gapar om sin egen nationalitet och vill ha sitt eget land, men svenskarna ska öppna sina hjärtan för alla som vill komma hit, bara komma och ta för sig, islamisera landet och träng undan det inhemska folket, blanda ut oss till ingen svensk finns kvar, det går bra, det gör inget bara svensken får känna sig god.. Jag har svårt att känna kärlek och vara förlåtande med tanke på allt detta elände som sker.. så ja, jag är också islamofob. och känner samtidigt ett otroligt politikerförakt.

Jag har sökt Jesus under flera år men inser att jag nog känner för mycket bitterhet och därför inte får känna den lycka, tro och kärlek som jag tycker mig se hos mina kristna vänner.

Svara -   - 13/2-18 19:37 -


Bertil Rosenius

Svar till Mikael.

(NT skriver ca 25 gånger om vikten av att "uppmuntra varandra" - vi bör alltså se detta som en uppgift och kallelse vi har som Hans barn.)

"Den dagen muslimerna är majoritet i Sverige..."

Vem har sagt att det blir så? Låt oss som Guds barn göra vad vi kan för att förhindra detta. Låt oss vara aktiva via alla de möjligheter vi har!

https://www.apg29.nu/a/4jf

Svara -   - 13/2-18 21:01 -


Rolf

Begrepp som Homofob och Islamofob kastas i ansiktet på människor som har något att säga utefter sina upplevelser eller sin gudstro. Men mycket är inte rumsrent att tala om i vårt land. Ett annat begrepp som är minst, om inte mer utkastat till den som vill visa på fel och eller utryck i samhället är begreppet rasist. Den som vågar säga något negativ om ickesvenskar i samband med brottslighet blir nästan lynchad i media och kallas rasist. Att vilja ta reda på etnicitet på de som våldtar går inte det är rasistiskt att göra detta i vårt land sägs det. Bara det visar att det finns något att dölja här som inte får komma fram. Sverige har stora problem som land i dag och det verkar som viljan att lösa dem inte finns bland de styrande och de som vill veta sanningen för att sedan kunna lösa problemen tystas ner vilket får problemen olösliga. Även polisen har gjorts maktlösa idag och tystats ner. Men vi vet genom att en del enstaka har talat att våldtäkter och brottslighet ökat med flyktingströmmen och även vilka stater de värsta kommer från. Men nämn det öppet i media då är du och blir behandlad som rasist.

Svara -   - 13/2-18 21:25 -


Malin

Svar till Roger.

Fine Roger!

Jag tror du har rätt om islamiseringen av vårt land, och det är inte alls bra åt vilket håll vi är på väg. Men det finns räddning, frihet och glädje både för dig, för muslimer och för aningslösa politiker!!

Ge inte upp! Jesus älskar dig och vill ge dig det du längtar efter. Han vill ge dig sig själv och den förlåtelse och frälsning som Han har vunnit åt dig på korset. Och du kommer att få den. Fortsätt att söka Honom! Matteus 7:7.

Guds frid och nåd!!

Svara -   - 14/2-18 01:03 -


Peter Hall

Svar till Malin.

Men det finns räddning, frihet och glädje både för dig, för muslimer...

Ja, för de muslimer som har flytt till kristna länder, så finns det räddning och frihet. Du tar inte upp vad som skall hända med de folk som bor i t.ex. Saudi-Arabien, Iran, Afganistan och länder där man inte får lämna islam.

Tror du, att i en nära framtid Saudierna släpper in kristna förkunnare i Arabien, islams vagga?

Svara -   - 14/2-18 11:00 -


Bengt

Bra och riktigt det ni skrivit

Men vi får inte ge upp sveriges framtid

Vi måste fortsätta be för en vändning när det gäller islamiseringen

Svara -   - 14/2-18 11:35 -


Nisse

Den mannen leker med elden. Den dagen är nog inte långt borta då man kommer att försöka bota islamofobi med psykiatrisk tvångsvård, elchocker och lobotomering.

Svara -   - 14/2-18 17:39 -


Nisse

Den mannen leker med elden. Den dagen är nog inte långt borta då man kommer att försöka bota islamofobi med psykiatrisk tvångsvård, elchocker och lobotomering.

Svara -   - 14/2-18 17:39 -


Bengt

Man ryser inför ett sådant scenario

Sverige bör ju aldrig bli muslimskt

Svara -   - 14/2-18 18:14 -


Mikael

Svar till Bertil Rosenius.

Självklart Broder Bertil Rosenius ska vi uppmuntra varandra genom Jesus Kristus.Men jag kan bara inte vara tyst när jag ser vad som händer i Sverige idag.Vi måste även varna och förmana om vad som komma skall.Läget i Sverige är YTTERST ALLVARLIGT på ALLA plan.Det måste till en konkret förändring.

Sker det ingen förändring med ex.Invandringspolitiken, integration,öppna gränser o.s.v. så kommer Sverige bli muslimsk,d.v.s muslimskt styre.Se vad som händer i Tyskland.

Faktum är att muslimerna behöver inte vara i majoritet i Sverige för att kunna ta sig till regering och riksdag.Och därigenom ta beslut som avkristnar Sverige.Sedan skickas det även stora pengasummor från arabländerna som finansierar ex.friskolor och moskeer.

Självklart ska dom kristna rösta,dom som leder folket är ju Guds skapelser.Det bästa är att be över detta och personrösta på dom som har Jesus som sin Herre.

Låt oss be för detta land,så inte domen blir för hård.

Svara -   - 15/2-18 08:42 -


Lisbeth Petersson

Svar till Mikael.

Demokratin är NEDMONTERAD (enligt min uppfattning),! Muslimerna har tagit över mycket i maktens korridorer(tyvärr) Må herren blåsa bort dom!

Svara -   - 15/2-18 18:49 -


Bengt

Ja det får vi hoppas på

Svara -   - 15/2-18 18:58 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

0

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

0

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

35

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

41

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, tisdag 19 februari 2019 kl. 05:46

Jesus söker: Gabriella, Ella!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 321 668 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 173 bloggartiklar, 94 211 kommentarer och 62 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp