1 016 online! | Sidvisningar idag: 234 707 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

Sjukskriven för islamofobi?

En man ringde upp försäkringskassan och vårdcentralen för att få hjälp för sin islamofobi.

Videoklippet här ovan är inte kristet, men har en intressant poäng. Det är så populärt att kalla någon för "homofob" eller "islamofob" för att tysta ner åsikter som till och med är baserade på fakta, kärlek och omsorg för människor.

Gud älskar muslimer

Gud älskaralla muslimer och vill att de ska komma till Jesus. En kristen som har tagit emot Jesus och är frälst älskar människor. 

Gud hatar inte. Han vill att muslimer och alla andra människor ska komma till Jesus och bli frälsta. En sann kristen hatar inga muslimer eller andra människor utan han älskar dem. 

Vi älskar därför Jesus har först älskat oss.


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg tisdag 13 februari 2018 13:04 | #islamofobi #islam #homofob | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


16 kommentarer

Johan

😅

Intressant att se hur det går för honom, om han fullföljer detta.
Går det att sjukskriva sig för fobier, så borde det ju gå. Kanske får det i s f politiker etc. att tänka en gång till, innan de fobistämplar för dem oönskade åsikter.

Svara -   - 13/2-18 13:30 -


Peter Hall

Vi skall älska våra fiender. Det är dock inte så enkelt som det låter. Nu är ju inte alla muslimer våra ovänner, även om det kan finnas ett potentiellt hot mot oss, med tanke på vad Koranen säger.

Bibeln säger, att de folk, som inte tog emot Jesu lära, som straff skulle bli bedragna med en ny lära, Antikrists lära. 2Tess.2:9-12

Hur ser Gud på de människor, som föds i muslimska länder. Har han ställt getterna på sin vänstra sida, eller är det ren och skär otur att bli född i ett sådant land? Om det är otur, hur partisk är då vår Skapare?

Eller kan muslimen bli bedömd utifrån sina goda gärningar och så få leva? Rom.4:4

Svara -   - 13/2-18 14:14 -


Mikael

Hade han haft dessa åsikter mot islam i många andra länder hade han avrättats offentligt.Den dagen muslimerna är majoritet i Sverige och har fått fäste i regering och riksdag kan vi säga adjö till demokratin.För det finns inte ett enda land i världen där muslimer är i majoritet och demokratin fungerar.

Svara -   - 13/2-18 16:51 -


Roger

Inom 30 år så har islam tagit över vårt land om inget ingripande från ovan ägt rum innan, muslimerna flyttar fram sina positioner steg för steg med sina krav, och fårskocken låter det ske utan knappt några protester, det vanliga folket knyter näven i byxfickan och svär för sig själv. Ingen vågar säga något högt av rädsla för åtal av hets mot folkgrupp, det är ju några som blivit fällda för det trots att dom bara sagt sanningen. Svensken räknas inte, vi är inget eget folk, alla kan bli svenskar, det finns inget svenskt, ingen svensk kultur osv, samtidigt som vi har kurder här som gapar om sin egen nationalitet och vill ha sitt eget land, men svenskarna ska öppna sina hjärtan för alla som vill komma hit, bara komma och ta för sig, islamisera landet och träng undan det inhemska folket, blanda ut oss till ingen svensk finns kvar, det går bra, det gör inget bara svensken får känna sig god.. Jag har svårt att känna kärlek och vara förlåtande med tanke på allt detta elände som sker.. så ja, jag är också islamofob. och känner samtidigt ett otroligt politikerförakt.

Jag har sökt Jesus under flera år men inser att jag nog känner för mycket bitterhet och därför inte får känna den lycka, tro och kärlek som jag tycker mig se hos mina kristna vänner.

Svara -   - 13/2-18 19:37 -


Leif Svensson

den sk rädslan för Islam är en naturlig reaktion ! Islam är en lagisk våldslära,med tanke på allt lidande denna lära ställt till med genom århundraden.Vi ser i dessa länder där den råder diktatur,kvinnoförtryck förtryck av andra trosriktningar dess production av islamister-terrorister hatet emot judarna o kristna ! Det är en helt naturlig reaktion att vara på sin vakt emot denna lära ! Vi skall dock inte vara dum eller så emot människor vi möter i vardagen som har denna lära.Men vi måste ha klart för oss vaD denna lära innebär ! Och vad det kan innebära för landet när den växer så katastrofalt fort....sharialagar..slitningar i samhället...parralellsamhällen...mm

Svara -   - 13/2-18 20:39 -


Bertil Rosenius

Svar till Mikael.

(NT skriver ca 25 gånger om vikten av att "uppmuntra varandra" - vi bör alltså se detta som en uppgift och kallelse vi har som Hans barn.)

"Den dagen muslimerna är majoritet i Sverige..."

Vem har sagt att det blir så? Låt oss som Guds barn göra vad vi kan för att förhindra detta. Låt oss vara aktiva via alla de möjligheter vi har!

https://www.apg29.nu/a/4jf

Svara -   - 13/2-18 21:01 -


Rolf

Begrepp som Homofob och Islamofob kastas i ansiktet på människor som har något att säga utefter sina upplevelser eller sin gudstro. Men mycket är inte rumsrent att tala om i vårt land. Ett annat begrepp som är minst, om inte mer utkastat till den som vill visa på fel och eller utryck i samhället är begreppet rasist. Den som vågar säga något negativ om ickesvenskar i samband med brottslighet blir nästan lynchad i media och kallas rasist. Att vilja ta reda på etnicitet på de som våldtar går inte det är rasistiskt att göra detta i vårt land sägs det. Bara det visar att det finns något att dölja här som inte får komma fram. Sverige har stora problem som land i dag och det verkar som viljan att lösa dem inte finns bland de styrande och de som vill veta sanningen för att sedan kunna lösa problemen tystas ner vilket får problemen olösliga. Även polisen har gjorts maktlösa idag och tystats ner. Men vi vet genom att en del enstaka har talat att våldtäkter och brottslighet ökat med flyktingströmmen och även vilka stater de värsta kommer från. Men nämn det öppet i media då är du och blir behandlad som rasist.

Svara -   - 13/2-18 21:25 -


Malin

Svar till Roger.

Fine Roger!

Jag tror du har rätt om islamiseringen av vårt land, och det är inte alls bra åt vilket håll vi är på väg. Men det finns räddning, frihet och glädje både för dig, för muslimer och för aningslösa politiker!!

Ge inte upp! Jesus älskar dig och vill ge dig det du längtar efter. Han vill ge dig sig själv och den förlåtelse och frälsning som Han har vunnit åt dig på korset. Och du kommer att få den. Fortsätt att söka Honom! Matteus 7:7.

Guds frid och nåd!!

Svara -   - 14/2-18 01:03 -


Peter Hall

Svar till Malin.

Men det finns räddning, frihet och glädje både för dig, för muslimer...

Ja, för de muslimer som har flytt till kristna länder, så finns det räddning och frihet. Du tar inte upp vad som skall hända med de folk som bor i t.ex. Saudi-Arabien, Iran, Afganistan och länder där man inte får lämna islam.

Tror du, att i en nära framtid Saudierna släpper in kristna förkunnare i Arabien, islams vagga?

Svara -   - 14/2-18 11:00 -


Bengt

Bra och riktigt det ni skrivit

Men vi får inte ge upp sveriges framtid

Vi måste fortsätta be för en vändning när det gäller islamiseringen

Svara -   - 14/2-18 11:35 -


Nisse

Den mannen leker med elden. Den dagen är nog inte långt borta då man kommer att försöka bota islamofobi med psykiatrisk tvångsvård, elchocker och lobotomering.

Svara -   - 14/2-18 17:39 -


Nisse

Den mannen leker med elden. Den dagen är nog inte långt borta då man kommer att försöka bota islamofobi med psykiatrisk tvångsvård, elchocker och lobotomering.

Svara -   - 14/2-18 17:39 -


Bengt

Man ryser inför ett sådant scenario

Sverige bör ju aldrig bli muslimskt

Svara -   - 14/2-18 18:14 -


Mikael

Svar till Bertil Rosenius.

Självklart Broder Bertil Rosenius ska vi uppmuntra varandra genom Jesus Kristus.Men jag kan bara inte vara tyst när jag ser vad som händer i Sverige idag.Vi måste även varna och förmana om vad som komma skall.Läget i Sverige är YTTERST ALLVARLIGT på ALLA plan.Det måste till en konkret förändring.

Sker det ingen förändring med ex.Invandringspolitiken, integration,öppna gränser o.s.v. så kommer Sverige bli muslimsk,d.v.s muslimskt styre.Se vad som händer i Tyskland.

Faktum är att muslimerna behöver inte vara i majoritet i Sverige för att kunna ta sig till regering och riksdag.Och därigenom ta beslut som avkristnar Sverige.Sedan skickas det även stora pengasummor från arabländerna som finansierar ex.friskolor och moskeer.

Självklart ska dom kristna rösta,dom som leder folket är ju Guds skapelser.Det bästa är att be över detta och personrösta på dom som har Jesus som sin Herre.

Låt oss be för detta land,så inte domen blir för hård.

Svara -   - 15/2-18 08:42 -


Lisbeth Petersson

Svar till Mikael.

Demokratin är NEDMONTERAD (enligt min uppfattning),! Muslimerna har tagit över mycket i maktens korridorer(tyvärr) Må herren blåsa bort dom!

Svara -   - 15/2-18 18:49 -


Bengt

Ja det får vi hoppas på

Svara -   - 15/2-18 18:58 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Bibeln säger att du ska ta emot Jesus för att bli frälst

Den som tar emot Jesus blir ett Guds barn

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

5

Läs allt!


Chip på alla

Av Holger Nilsson 

Chip på alla

Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början...

11

Läs allt!


När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.

23

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

2

Läs allt!


Prideflaggorna i Göteborg togs ner för islam

Nancy Ajram

Bild från Youtube på Nancy Ajram. 

När den arabiska superstjärnan Nancy Ajram kom till Göteborg monterades pride-flaggorna ner. Eftersom hon uppträder till 99 procent i den muslimska världen!

25

Läs allt!


Här är nya barnkalas-trenden som får hela nätet att koka

Läsarmejl av Kattis 

Målad häst

Bild: Facebook. 

Dessa ungar behöver får höra om talas om att Jesus kan bara finna den tron i deras liv! Än kleta ner hela Ponnyn med olika Pride färger! 

7

Läs allt!


Till de kvarlämnade

Du har blivit kvarlämnad! Du undrar vad det är som hänt!I går kväll – eller i morse, eller senare på dagen, beroende på var du bor – inträffade en egendomlig, oväntade händelse. Runt hela världen har tusentals människor på ett mystiskt sätt försvunnit. Kanske någon i din egen familj saknas. Andra av dina vänner, som var kristna, kan man inte heller träffa på. Vart har de tagit vägen? Vad betyder detta? Vad skall ske i framtiden? Vad skall du ta dig till? 

15

Läs allt!


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.

24

Läs allt!


Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Läsarmejl av nils 

Har vi bortsett från Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet?

45

Läs allt!


Missionärsuppdrag i Filippinerna i september

Läsarmejl av Jörgen Milton 

När jag för sex år sedan första gången besökte Ati-folket Filippinerna kunde jag inte ana den kärlek jag skulle få till dessa människor. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan till att vara människa

Människan är en människa och ingenting annat än en människa

1 Mos 1:27: "Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem."

1

Läs allt!


Människa, du är ingen gris!

Kommentar av Katrina 

Människa, du är ingen gris!

Bild: Aftonbladet. 

Människan härstammar från gris, det måste vara sant för det står i Aftonbladet.

4

Läs allt!


En föraning till vedermödan

Av Mikael Walfridsson 

Solur i sanden

När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Människan gjorde sig till apa

36

Läs allt!


Bilbränder, Mr Spock, Runar Sögaard med Jimmie Åkesson på väckelsemöte

Apg29 med Christer Åberg. Bilbränderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sögaard bjuder in till väckelsemöte med Jimmie Åkesson.

17

Läs allt!


Bolmsöfestivalen 2018 med Lindbergarna

Bolmsöfestivalen 2018

0

Läs allt!


Annons


100 bilar brann i flera städer - terrorbrott

Bilbränder i Göteborg

Frölunda torg i Göteborg på måndagskvällen. Bild: Zagros Hama. 

Bilar sattes i brand på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

21

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 23:47

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Med evig kärlek - Christer Åberg

En mycket viktig video med Christer Åberg där han talar om Guds eviga kärlek och hans förblivande nåd!

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ingvar Harknäs syn om eldsvågen

Läsarmejl av nils 

Vulkan - lava

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7.

30

Läs allt!


Varför ska man gifta sig?

Varför aka man gifta sig?

Varför ska man gifta sig? Är det för att kunna ha sex eller finns det något större syfte?

15

Läs allt!


Hund fick paket - var tvungen att skriva under och legitimera sig

En hund fick ett paket från Postnord

Bild:Aftonbladet. 

Hunden Chaya fick ett paket på posten från England. Men för att få ut paketet var hunden själv tvungen att hämta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit färgad med en stämpeldyna.

30

Läs allt!


Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.

38

Läs allt!


Fem uppfyllda profetior som pekar på Jesu tillkommelse

Av Mikael Walfridsson 

Israels flagga

När det gäller ändetiden, så lyser det profetiska ordet klart på den profetiska himlen. När vi ser dessa profetiors uppfyllande, gör det att vi kan känna och förstå tiden, och veta att vi lever i den tid där vi kan förvänta Jesu återkomst och början på Jakobs nöd.

17

Läs allt!


Människa, du är ingen katt!

Katt

För några år sedan såg jag på Aftonbladets webb-tv en ung kvinna som trodde att hon var en katt. 

10

Läs allt!


Vänd inte åter till Sodom

Sodom och Gomorra

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Chockvärmen - Det brinner i luften

Idag när jag steg ut från min svala lägenhet blev jag chockad. Vilken värme som slog mot mig! Trots att det blåser så var det som att det brann i luften. 

27

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 10

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Detta är en avslutande artikel i denna serie om kursändringen som skett på eskatologins område.

6

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 867 159 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 780 bloggartiklar, 87 361 kommentarer och 57 665 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp