821 online! | Sidvisningar idag: 221 828 | Igår: 224 249 |

www.apg29.nu


Sjukskriven för islamofobi?

En man ringde upp försäkringskassan och vårdcentralen för att få hjälp för sin islamofobi.

Videoklippet här ovan är inte kristet, men har en intressant poäng. Det är så populärt att kalla någon för "homofob" eller "islamofob" för att tysta ner åsikter som till och med är baserade på fakta, kärlek och omsorg för människor.

Gud älskar muslimer

Gud älskaralla muslimer och vill att de ska komma till Jesus. En kristen som har tagit emot Jesus och är frälst älskar människor. 

Gud hatar inte. Han vill att muslimer och alla andra människor ska komma till Jesus och bli frälsta. En sann kristen hatar inga muslimer eller andra människor utan han älskar dem. 

Vi älskar därför Jesus har först älskat oss.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 13 februari 2018 13:04 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


16 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johan

😅

Intressant att se hur det går för honom, om han fullföljer detta.
Går det att sjukskriva sig för fobier, så borde det ju gå. Kanske får det i s f politiker etc. att tänka en gång till, innan de fobistämplar för dem oönskade åsikter.

Svara -   - 13/2-18 13:30 -


Peter Hall

Vi skall älska våra fiender. Det är dock inte så enkelt som det låter. Nu är ju inte alla muslimer våra ovänner, även om det kan finnas ett potentiellt hot mot oss, med tanke på vad Koranen säger.

Bibeln säger, att de folk, som inte tog emot Jesu lära, som straff skulle bli bedragna med en ny lära, Antikrists lära. 2Tess.2:9-12

Hur ser Gud på de människor, som föds i muslimska länder. Har han ställt getterna på sin vänstra sida, eller är det ren och skär otur att bli född i ett sådant land? Om det är otur, hur partisk är då vår Skapare?

Eller kan muslimen bli bedömd utifrån sina goda gärningar och så få leva? Rom.4:4

Svara -   - 13/2-18 14:14 -


Mikael

Hade han haft dessa åsikter mot islam i många andra länder hade han avrättats offentligt.Den dagen muslimerna är majoritet i Sverige och har fått fäste i regering och riksdag kan vi säga adjö till demokratin.För det finns inte ett enda land i världen där muslimer är i majoritet och demokratin fungerar.

Svara -   - 13/2-18 16:51 -


Roger

Inom 30 år så har islam tagit över vårt land om inget ingripande från ovan ägt rum innan, muslimerna flyttar fram sina positioner steg för steg med sina krav, och fårskocken låter det ske utan knappt några protester, det vanliga folket knyter näven i byxfickan och svär för sig själv. Ingen vågar säga något högt av rädsla för åtal av hets mot folkgrupp, det är ju några som blivit fällda för det trots att dom bara sagt sanningen. Svensken räknas inte, vi är inget eget folk, alla kan bli svenskar, det finns inget svenskt, ingen svensk kultur osv, samtidigt som vi har kurder här som gapar om sin egen nationalitet och vill ha sitt eget land, men svenskarna ska öppna sina hjärtan för alla som vill komma hit, bara komma och ta för sig, islamisera landet och träng undan det inhemska folket, blanda ut oss till ingen svensk finns kvar, det går bra, det gör inget bara svensken får känna sig god.. Jag har svårt att känna kärlek och vara förlåtande med tanke på allt detta elände som sker.. så ja, jag är också islamofob. och känner samtidigt ett otroligt politikerförakt.

Jag har sökt Jesus under flera år men inser att jag nog känner för mycket bitterhet och därför inte får känna den lycka, tro och kärlek som jag tycker mig se hos mina kristna vänner.

Svara -   - 13/2-18 19:37 -


Leif Svensson

den sk rädslan för Islam är en naturlig reaktion ! Islam är en lagisk våldslära,med tanke på allt lidande denna lära ställt till med genom århundraden.Vi ser i dessa länder där den råder diktatur,kvinnoförtryck förtryck av andra trosriktningar dess production av islamister-terrorister hatet emot judarna o kristna ! Det är en helt naturlig reaktion att vara på sin vakt emot denna lära ! Vi skall dock inte vara dum eller så emot människor vi möter i vardagen som har denna lära.Men vi måste ha klart för oss vaD denna lära innebär ! Och vad det kan innebära för landet när den växer så katastrofalt fort....sharialagar..slitningar i samhället...parralellsamhällen...mm

Svara -   - 13/2-18 20:39 -


Bertil Rosenius

Svar till Mikael.

(NT skriver ca 25 gånger om vikten av att "uppmuntra varandra" - vi bör alltså se detta som en uppgift och kallelse vi har som Hans barn.)

"Den dagen muslimerna är majoritet i Sverige..."

Vem har sagt att det blir så? Låt oss som Guds barn göra vad vi kan för att förhindra detta. Låt oss vara aktiva via alla de möjligheter vi har!

https://www.apg29.nu/a/4jf

Svara -   - 13/2-18 21:01 -


Rolf

Begrepp som Homofob och Islamofob kastas i ansiktet på människor som har något att säga utefter sina upplevelser eller sin gudstro. Men mycket är inte rumsrent att tala om i vårt land. Ett annat begrepp som är minst, om inte mer utkastat till den som vill visa på fel och eller utryck i samhället är begreppet rasist. Den som vågar säga något negativ om ickesvenskar i samband med brottslighet blir nästan lynchad i media och kallas rasist. Att vilja ta reda på etnicitet på de som våldtar går inte det är rasistiskt att göra detta i vårt land sägs det. Bara det visar att det finns något att dölja här som inte får komma fram. Sverige har stora problem som land i dag och det verkar som viljan att lösa dem inte finns bland de styrande och de som vill veta sanningen för att sedan kunna lösa problemen tystas ner vilket får problemen olösliga. Även polisen har gjorts maktlösa idag och tystats ner. Men vi vet genom att en del enstaka har talat att våldtäkter och brottslighet ökat med flyktingströmmen och även vilka stater de värsta kommer från. Men nämn det öppet i media då är du och blir behandlad som rasist.

Svara -   - 13/2-18 21:25 -


Malin

Svar till Roger.

Fine Roger!

Jag tror du har rätt om islamiseringen av vårt land, och det är inte alls bra åt vilket håll vi är på väg. Men det finns räddning, frihet och glädje både för dig, för muslimer och för aningslösa politiker!!

Ge inte upp! Jesus älskar dig och vill ge dig det du längtar efter. Han vill ge dig sig själv och den förlåtelse och frälsning som Han har vunnit åt dig på korset. Och du kommer att få den. Fortsätt att söka Honom! Matteus 7:7.

Guds frid och nåd!!

Svara -   - 14/2-18 01:03 -


Peter Hall

Svar till Malin.

Men det finns räddning, frihet och glädje både för dig, för muslimer...

Ja, för de muslimer som har flytt till kristna länder, så finns det räddning och frihet. Du tar inte upp vad som skall hända med de folk som bor i t.ex. Saudi-Arabien, Iran, Afganistan och länder där man inte får lämna islam.

Tror du, att i en nära framtid Saudierna släpper in kristna förkunnare i Arabien, islams vagga?

Svara -   - 14/2-18 11:00 -


Bengt

Bra och riktigt det ni skrivit

Men vi får inte ge upp sveriges framtid

Vi måste fortsätta be för en vändning när det gäller islamiseringen

Svara -   - 14/2-18 11:35 -


Nisse

Den mannen leker med elden. Den dagen är nog inte långt borta då man kommer att försöka bota islamofobi med psykiatrisk tvångsvård, elchocker och lobotomering.

Svara -   - 14/2-18 17:39 -


Nisse

Den mannen leker med elden. Den dagen är nog inte långt borta då man kommer att försöka bota islamofobi med psykiatrisk tvångsvård, elchocker och lobotomering.

Svara -   - 14/2-18 17:39 -


Bengt

Man ryser inför ett sådant scenario

Sverige bör ju aldrig bli muslimskt

Svara -   - 14/2-18 18:14 -


Mikael

Svar till Bertil Rosenius.

Självklart Broder Bertil Rosenius ska vi uppmuntra varandra genom Jesus Kristus.Men jag kan bara inte vara tyst när jag ser vad som händer i Sverige idag.Vi måste även varna och förmana om vad som komma skall.Läget i Sverige är YTTERST ALLVARLIGT på ALLA plan.Det måste till en konkret förändring.

Sker det ingen förändring med ex.Invandringspolitiken, integration,öppna gränser o.s.v. så kommer Sverige bli muslimsk,d.v.s muslimskt styre.Se vad som händer i Tyskland.

Faktum är att muslimerna behöver inte vara i majoritet i Sverige för att kunna ta sig till regering och riksdag.Och därigenom ta beslut som avkristnar Sverige.Sedan skickas det även stora pengasummor från arabländerna som finansierar ex.friskolor och moskeer.

Självklart ska dom kristna rösta,dom som leder folket är ju Guds skapelser.Det bästa är att be över detta och personrösta på dom som har Jesus som sin Herre.

Låt oss be för detta land,så inte domen blir för hård.

Svara -   - 15/2-18 08:42 -


Lisbeth Petersson

Svar till Mikael.

Demokratin är NEDMONTERAD (enligt min uppfattning),! Muslimerna har tagit över mycket i maktens korridorer(tyvärr) Må herren blåsa bort dom!

Svara -   - 15/2-18 18:49 -


Bengt

Ja det får vi hoppas på

Svara -   - 15/2-18 18:58 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

0

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

11

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

12

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

18

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 46, lördag 17 november 2018 kl. 22:30

Jesus söker: Naemi, Naima!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!


Rikedom kommer på skam då det verkligen gäller

Läsarmejl av David B 

7

Läs allt!


Koranen inleds med 666

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446942922-666.jpg

"Bismillah" är Koranens inledningsord och betyder på arabiska "I Allahs namn", men på grekiska betyder det 666.

15

Läs allt!


Församlingar firar Halloween med zombier och dansande skelett

Av Mikael Walfridsson 

Halloween i kyrkan

Halloween är en helt igenom en ockult och mörk tradition, som ingenting har med Herren att göra. Bilden är från en församling i USA, som otroligt nog väljer att dra in Halloween-temat i församlingen.

24

Läs allt!


Porrsurfare - jag?

Christer Åberg har fått utpressningsmejl över att han skulle ha porrsurfat. 

19

Läs allt!


Den oönskade - Del sexton

Christer Åberg tio år

Jag har tidigare berättat att jag inte visste speciellt så mycket om min bakgrund. Vilka mina föräldrar är och vilken bakgrund de har känner jag inte till. Då jag en gång fick träffa min mamma berättade hon lite hastigt, som vid förbifarten, att mina morföräldrar skulle ha varit med i Missionskyrkan, men det verkar som att de i ett senare skede skulle ha gått ur. 

5

Läs allt!


En räddare i nöden - Theo och hans vänner

Farorna lurar överallt och Luther och Benny hamnar i verklig knipa, både på land och under vatten. Theo fiskar upp skolådans Bibelteater och berättar om den enda vägen som kan rädda oss.

0

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Två falska påståenden som Koranen och islam bygger sin tro på

Läsarmejl av nils

Islam gör anspråk att de härstammar från Abraham genom Ismael, och att Muhammed likt Abraham erkänner att det finns bara En Gud, Allah!

3

Läs allt!


Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

12

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 459 620 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 013 bloggartiklar, 91 618 kommentarer och 59 893 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp