1 074 online! | Sidvisningar idag: 256 006 | Igår: 291 392 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Sjukskriven för islamofobi?

En man ringde upp försäkringskassan och vårdcentralen för att få hjälp för sin islamofobi.

Videoklippet här ovan är inte kristet, men har en intressant poäng. Det är så populärt att kalla någon för "homofob" eller "islamofob" för att tysta ner åsikter som till och med är baserade på fakta, kärlek och omsorg för människor.

Gud älskar muslimer

Gud älskaralla muslimer och vill att de ska komma till Jesus. En kristen som har tagit emot Jesus och är frälst älskar människor. 

Gud hatar inte. Han vill att muslimer och alla andra människor ska komma till Jesus och bli frälsta. En sann kristen hatar inga muslimer eller andra människor utan han älskar dem. 

Vi älskar därför Jesus har först älskat oss.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg tisdag 13 februari 2018 13:04 | #islamofobi #islam #homofob | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


16 kommentarer

Johan

😅

Intressant att se hur det går för honom, om han fullföljer detta.
Går det att sjukskriva sig för fobier, så borde det ju gå. Kanske får det i s f politiker etc. att tänka en gång till, innan de fobistämplar för dem oönskade åsikter.

Svara -   - 13/2-18 13:30 -


Peter Hall

Vi skall älska våra fiender. Det är dock inte så enkelt som det låter. Nu är ju inte alla muslimer våra ovänner, även om det kan finnas ett potentiellt hot mot oss, med tanke på vad Koranen säger.

Bibeln säger, att de folk, som inte tog emot Jesu lära, som straff skulle bli bedragna med en ny lära, Antikrists lära. 2Tess.2:9-12

Hur ser Gud på de människor, som föds i muslimska länder. Har han ställt getterna på sin vänstra sida, eller är det ren och skär otur att bli född i ett sådant land? Om det är otur, hur partisk är då vår Skapare?

Eller kan muslimen bli bedömd utifrån sina goda gärningar och så få leva? Rom.4:4

Svara -   - 13/2-18 14:14 -


Mikael

Hade han haft dessa åsikter mot islam i många andra länder hade han avrättats offentligt.Den dagen muslimerna är majoritet i Sverige och har fått fäste i regering och riksdag kan vi säga adjö till demokratin.För det finns inte ett enda land i världen där muslimer är i majoritet och demokratin fungerar.

Svara -   - 13/2-18 16:51 -


Roger

Inom 30 år så har islam tagit över vårt land om inget ingripande från ovan ägt rum innan, muslimerna flyttar fram sina positioner steg för steg med sina krav, och fårskocken låter det ske utan knappt några protester, det vanliga folket knyter näven i byxfickan och svär för sig själv. Ingen vågar säga något högt av rädsla för åtal av hets mot folkgrupp, det är ju några som blivit fällda för det trots att dom bara sagt sanningen. Svensken räknas inte, vi är inget eget folk, alla kan bli svenskar, det finns inget svenskt, ingen svensk kultur osv, samtidigt som vi har kurder här som gapar om sin egen nationalitet och vill ha sitt eget land, men svenskarna ska öppna sina hjärtan för alla som vill komma hit, bara komma och ta för sig, islamisera landet och träng undan det inhemska folket, blanda ut oss till ingen svensk finns kvar, det går bra, det gör inget bara svensken får känna sig god.. Jag har svårt att känna kärlek och vara förlåtande med tanke på allt detta elände som sker.. så ja, jag är också islamofob. och känner samtidigt ett otroligt politikerförakt.

Jag har sökt Jesus under flera år men inser att jag nog känner för mycket bitterhet och därför inte får känna den lycka, tro och kärlek som jag tycker mig se hos mina kristna vänner.

Svara -   - 13/2-18 19:37 -


Leif Svensson

den sk rädslan för Islam är en naturlig reaktion ! Islam är en lagisk våldslära,med tanke på allt lidande denna lära ställt till med genom århundraden.Vi ser i dessa länder där den råder diktatur,kvinnoförtryck förtryck av andra trosriktningar dess production av islamister-terrorister hatet emot judarna o kristna ! Det är en helt naturlig reaktion att vara på sin vakt emot denna lära ! Vi skall dock inte vara dum eller så emot människor vi möter i vardagen som har denna lära.Men vi måste ha klart för oss vaD denna lära innebär ! Och vad det kan innebära för landet när den växer så katastrofalt fort....sharialagar..slitningar i samhället...parralellsamhällen...mm

Svara -   - 13/2-18 20:39 -


Bertil Rosenius

Svar till Mikael.

(NT skriver ca 25 gånger om vikten av att "uppmuntra varandra" - vi bör alltså se detta som en uppgift och kallelse vi har som Hans barn.)

"Den dagen muslimerna är majoritet i Sverige..."

Vem har sagt att det blir så? Låt oss som Guds barn göra vad vi kan för att förhindra detta. Låt oss vara aktiva via alla de möjligheter vi har!

https://www.apg29.nu/a/4jf

Svara -   - 13/2-18 21:01 -


Rolf

Begrepp som Homofob och Islamofob kastas i ansiktet på människor som har något att säga utefter sina upplevelser eller sin gudstro. Men mycket är inte rumsrent att tala om i vårt land. Ett annat begrepp som är minst, om inte mer utkastat till den som vill visa på fel och eller utryck i samhället är begreppet rasist. Den som vågar säga något negativ om ickesvenskar i samband med brottslighet blir nästan lynchad i media och kallas rasist. Att vilja ta reda på etnicitet på de som våldtar går inte det är rasistiskt att göra detta i vårt land sägs det. Bara det visar att det finns något att dölja här som inte får komma fram. Sverige har stora problem som land i dag och det verkar som viljan att lösa dem inte finns bland de styrande och de som vill veta sanningen för att sedan kunna lösa problemen tystas ner vilket får problemen olösliga. Även polisen har gjorts maktlösa idag och tystats ner. Men vi vet genom att en del enstaka har talat att våldtäkter och brottslighet ökat med flyktingströmmen och även vilka stater de värsta kommer från. Men nämn det öppet i media då är du och blir behandlad som rasist.

Svara -   - 13/2-18 21:25 -


Malin

Svar till Roger.

Fine Roger!

Jag tror du har rätt om islamiseringen av vårt land, och det är inte alls bra åt vilket håll vi är på väg. Men det finns räddning, frihet och glädje både för dig, för muslimer och för aningslösa politiker!!

Ge inte upp! Jesus älskar dig och vill ge dig det du längtar efter. Han vill ge dig sig själv och den förlåtelse och frälsning som Han har vunnit åt dig på korset. Och du kommer att få den. Fortsätt att söka Honom! Matteus 7:7.

Guds frid och nåd!!

Svara -   - 14/2-18 01:03 -


Peter Hall

Svar till Malin.

Men det finns räddning, frihet och glädje både för dig, för muslimer...

Ja, för de muslimer som har flytt till kristna länder, så finns det räddning och frihet. Du tar inte upp vad som skall hända med de folk som bor i t.ex. Saudi-Arabien, Iran, Afganistan och länder där man inte får lämna islam.

Tror du, att i en nära framtid Saudierna släpper in kristna förkunnare i Arabien, islams vagga?

Svara -   - 14/2-18 11:00 -


Bengt

Bra och riktigt det ni skrivit

Men vi får inte ge upp sveriges framtid

Vi måste fortsätta be för en vändning när det gäller islamiseringen

Svara -   - 14/2-18 11:35 -


Nisse

Den mannen leker med elden. Den dagen är nog inte långt borta då man kommer att försöka bota islamofobi med psykiatrisk tvångsvård, elchocker och lobotomering.

Svara -   - 14/2-18 17:39 -


Nisse

Den mannen leker med elden. Den dagen är nog inte långt borta då man kommer att försöka bota islamofobi med psykiatrisk tvångsvård, elchocker och lobotomering.

Svara -   - 14/2-18 17:39 -


Bengt

Man ryser inför ett sådant scenario

Sverige bör ju aldrig bli muslimskt

Svara -   - 14/2-18 18:14 -


Mikael

Svar till Bertil Rosenius.

Självklart Broder Bertil Rosenius ska vi uppmuntra varandra genom Jesus Kristus.Men jag kan bara inte vara tyst när jag ser vad som händer i Sverige idag.Vi måste även varna och förmana om vad som komma skall.Läget i Sverige är YTTERST ALLVARLIGT på ALLA plan.Det måste till en konkret förändring.

Sker det ingen förändring med ex.Invandringspolitiken, integration,öppna gränser o.s.v. så kommer Sverige bli muslimsk,d.v.s muslimskt styre.Se vad som händer i Tyskland.

Faktum är att muslimerna behöver inte vara i majoritet i Sverige för att kunna ta sig till regering och riksdag.Och därigenom ta beslut som avkristnar Sverige.Sedan skickas det även stora pengasummor från arabländerna som finansierar ex.friskolor och moskeer.

Självklart ska dom kristna rösta,dom som leder folket är ju Guds skapelser.Det bästa är att be över detta och personrösta på dom som har Jesus som sin Herre.

Låt oss be för detta land,så inte domen blir för hård.

Svara -   - 15/2-18 08:42 -


Lisbeth Petersson

Svar till Mikael.

Demokratin är NEDMONTERAD (enligt min uppfattning),! Muslimerna har tagit över mycket i maktens korridorer(tyvärr) Må herren blåsa bort dom!

Svara -   - 15/2-18 18:49 -


Bengt

Ja det får vi hoppas på

Svara -   - 15/2-18 18:58 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?20 saker hos sista dagarnas människor

De sista dagarnas människor

Hur kommer människorna vara i de sista dagarna? Bibeln listar 20 saker.

5

Läs allt!


Förbjud islam

Pojke tillber Allah

Förbjud islam, eller vad tycker du? Motivera också ditt svar i kommentaren.

14

Läs allt!


Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Säger Jesus att han är Gud?

Säger Bibeln och Jesus att han är Gud? Det här videoklippet avslöjar det tydliga svaret!

6

Läs allt!


Så blir du döpt i den Helige Ande - Christer Åberg

PINGSTEN! Så blir du döpt i den Helige Ande - Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg demonstrerar tungotal och uttydning! Alla kan bli Andedöpta.

0

Läs allt!


Hur jag blev frälst

Läsarmejl av Marko Burazor 

Båt fyr

Men efter några möten så bestämde jag mig att dem fick be för mig så alla lade händerna på mig och bad och jag kände guds närvaro och tog emot Jesus. Det var det bästa beslut jag någonsin tagit i livet.

6

Läs allt!


Annons


Parodi på kristen tro

Idag har jag varit med på en konfirmation. Det var hemskt att bevittna. I hela tiden led jag och upprördes i mitt hjärta av alla villoläror som skymde Jesus Kristus, Frälsaren och Herren. 

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, måndag 21 maj 2018 kl. 22:34

Jesus söker: Konstantin, Conny!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Gazavåldet beror bland annat på det svenska biståndet

Terror

Våldet vid Gazagränsen då palestinska barn skickades fram i skottgluggen beror bland annat på det svenska biståndet. Det menar Israel-kännaren Tomas Sandell. 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


God Ramadan önskar Svenska kyrkan

God Ramadan önskar Svenska kyrkan

Bild: Twitter. 

Svenska kyrkan har brutit det första och femte budet när de önskar God Ramadan.

28

Läs allt!


Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.

17

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 417 589 026 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 535 bloggartiklar, 82 525 kommentarer och 55 571 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp