Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Kommentarer | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Slöjan avslöjar islams fångenskap

Förstår inte dessa lärare vilken fångenskap religionen islam är?

Muslimsk kvinna på stranden.

All religion är fångenskap och sätter människor inte fria. Ska du bli riktigt fri - verkligen fri - då ska du ta emot Jesus Kristus och bli frälst.

Christer ÅbergAv Christer Åberg
fredag, 17 januari 2020 13:00

Islams fångenskap

Skurups kommunfullmäktige har beslutat om ett slöjförbud för kommunens skolor och förskolor. Nu protesterade lärare som inte är muslimer mot beslutet genom att klä sig i slöja. Förstår inte dessa lärare vilken fångenskap religionen islam är?

Enligt motionen, som antogs med stöd av moderaterna och lokala Skurupspartiet, ska det inte vara tillåtet att bära ”huvudduk, burka, niqab och andra klädesplagg som har som syfte att dölja elever och personal”.

"Handlar om jämställdhet"

”Budskapet med denna bifallna motion som är en fråga som handlar om långt mycket mer än valet av kläder, det är en fråga som handlar om jämställdhet och vilka värderingar vi bör ha i Skurups kommun och i Skurup kommuns skolor. Här är det jämställdhet som gäller!”, skriver SD på Facebook.

Tidigare har kommunstyrelsen i Staffanstorpinfört förbud mot huvudduk för barn i förskola och skola upp till sjätte klass.

Riktigt fri

All religion är fångenskap och sätter människor inte fria. Ska du bli riktigt fri - verkligen fri - då ska du ta emot Jesus Kristus och bli frälst.

Joh 8:36. Om nu Sonen [Jesus] gör er fria, så är ni verkligen fria.

#Islam #Skurup #Religion


25 kommentarer


x
Lena Henricson
fredag, 17 januari 2020 14:47

O en sån talande bild! 👍Jag skulle inte vilja vara kvinnan på stranden.😢😩👎

Svara

x
SA
fredag, 17 januari 2020 20:06

Har sett detta på nära håll , har grannar där han sitter ute i solen , men ser henne aldrig ute .

Svara

x
Jessica
fredag, 17 januari 2020 20:17

Lärare som inte delar deras tro protesterade genom att själva bära slöja!

Sverige i ett nötskal!!

Svara

x
CK svarar Lena Henricson
fredag, 17 januari 2020 23:53

Har sett sånt i verkligheten, muslimska män är och simmar i havet med shorts på sig och deras kvinnor sitter i sina svarta tält på stranden och tittar på!

Svara

x
Mikael W svarar CK
lördag, 18 januari 2020 11:12

Ja, dem rackarna har mycket att lära sig av vår folkkäre Eddie Meduzas sångtexter.....

Svara

x
nils
lördag, 18 januari 2020 15:34

Visst är det en talande och Avslöjande bild på Islams fångenskap under dess förvillelse.
Men värre än så är de åtminstone 35 så kallade Svärdets verser,som underförstått talar om Våld,och detta mot oss Oskyldiga dvs.Otrogna!

Hur Kan och Vill en sund människa vilja Tro sig komma till Paradiset,genom att Mörda och Död Oskyldiga människor???
Deras "paradis",kan Ej vara annat än det brinnande Helvete,som Jesus talar om för de som dödar och hatar andra!!

Detta är så absurbt och stötande för en Normal och Frisk människas samvete.
Jesus sade i Matt.6:23,"Är det nu så att ljuset du hari dig är mörker,huru djupt blir då inte Mörkret?"

Dessa Våldets veser behöver dock Ej citeras för oss människor ur Koranen,då Medias rapportering Ombesörjer och Ständigt påminner om dem,Världen runt år efter år!!

Svara

x
Lasse svarar nils
lördag, 18 januari 2020 15:54

http://www.varldenidag.se/nyheter/hansynslos-forfoljelse-mot-varldens-kristna-fortsatter/reptao!aYpy2Aht15RrHsx7oudBWg/

😢😢😢😢😢😢😊😢

Svara

x
Lasse svarar nils
lördag, 18 januari 2020 15:57

http://www.varldenidag.se/nyheter/hansynslos-forfoljelse-mot-varldens-kristna-fortsatter/reptao!aYpy2Aht15RrHsx7oudBWg/

Svara

x
Lasse svarar nils
lördag, 18 januari 2020 15:59

http://www.varldenidag.se/nyheter/hansynslos-forfoljelse-mot-varldens-kristna-fortsatter/reptao!aYpy2Aht15RrHsx7oudBWg/

Svara

x
Lasse svarar nils
lördag, 18 januari 2020 16:16

Kopiera hela länken och öppna i webbläsaren, vet inte varför det blev grått på sista delen


Svara

x
Johanna
söndag, 19 januari 2020 07:29

Såg i somras tonåriga muslimska tjejer som hade nån slags baddräkt de badade i. Liknade lite en dykardräkt med utsmyckningar på.

Svara

x
Jessica svarar CK
söndag, 19 januari 2020 11:26

Självvalt? Tror inte det!
Var finns alla feminister när det gäller sånt här?
Annars brukar de skrika högt, men inte när det gäller detta.
De ”hjälper” istället till genom att själva ta på sig en slöja.

Svara

x
Mikael W
måndag, 20 januari 2020 14:37

Jag tycker kvinnan på stranden är mycket vacker!

Hon lagar säker god mat.....och det är det viktigaste. Allt annat är sekundärt

Svara

x
Lena Henricson svarar Mikael W
måndag, 20 januari 2020 14:57

😜👎

Svara

x
Mikael W svarar Lena Henricson
måndag, 20 januari 2020 16:09

Den stackars pappan offrar sitt liv i det kalla vattnet, som är fullt av hungriga hajar, för att tvätta av barnet, och låter mamman få vila på stranden.....all heder till pappan

(ett mynt har två sidor)

Svara

x
Lena Henricson svarar Mikael W
måndag, 20 januari 2020 18:59

Ja du har kanske återspeglat vad den stackars mannen tycker och känner!😳👏

Svara

x
David Ström
onsdag, 22 januari 2020 03:55

Många kristna verkar tro att det är en bra sak att ta emot främlingar med en främmande religion i landet bara för att Moses sa att man ska behandla främlingen väl eftersom också hebréerna varit flyktingar från Egypten. Vi har varit goda och vi har varit tålmodiga vi har varit generösa fast vi förstår att våra pensioner och vår vård och omsorg blir lidande av att försörja så många människor som har mycket svårt att anpassa sig och och skaffa sig en egen försörjning genom arbete. Min teori är att samtidigt som Svensken blev ett av världens mest sekulariserade folk så blev vi även blinda för sanningen.
Man ser inte och man förstår inte. Har man lite koll på bibeln så inser man att när ett folk visar Gud ryggen så blir han ledsen och sedan tar välsignelsen och beskyddet slut. Det verkar som om kristna är så ivriga att få hit nya själar att frälsa att de glömmer det första budet. Du skall inga andra gudar hava jämte mig. Är en svensk kristen förmer än en kristen i Asien eller Afrika? På samma sätt som kristna jagas och dräps i andra länder kommer sannolikt även kristna i Sverige att jagas och dräpas.
Om någon misstror mina ord så kan man med fördel lyssna på vad Dr Bill Warner dragit för lärdom av av sina historiekunskaper. Han kan beskriva historien och hur det gått för alla nationer som kommit i beröring av Islam. Oftast har de tagit över med våld. Men den nuvarande strategin bygger inte på våld utan att först komma in i landet och sedan föda massor med barn. Eller som en Imam i Egypten uttryckte det. Vi ska ta över Europa med våra kvinnors livmödrar. Eue. Låter rasistiskt eller hur? Men kolla in ett klassfoto från 80 talet och jämför med ett nutida klassfoto av idag. Värdegrunden är inte av Gud utan ett sätt för den politiska och kulturella eliten att säga, tyck som den bestämda normen annars är du en dålig människa. En kvinna fick frågan om varför de inte protesterade mot våldtäkterna. Hon svarade att vi är paralyserade av skräck. Hon lär inte bli lugnare. Sannolikt kommer det nya muslimska partiet Nyans att komma in i Riksdagen vid nästa val. De önskar vara en del av allt beslutsfattande på alla nivåer för att genom sitt antal förändra Sverige så att lagen och normerna ska bli mer likt det land som de lämnade.
Jag lyssnade nyligen på en video på Youtube. En pastor med profetisk gåva menade att Sverige var välsignat och att framtiden var välsignad. Jag ser inte den utvecklingen. I stället borde vi nog riva våra kläder och strö aska i håret och be Gud om hjälp på samma sätt som när Israel sökte hjälp av Gud då de fick reda på att en stor fiende här var på väg till landet för att slakta och förgöra.
Har jag rätt så kommer vi tydligt se åt vilket håll det lutar redan i år. Ni har nog läst att inte ens mycket gamla kvinnor kan känna sig trygga längre och inte heller välbärgade på Östermalm kan känna sig trygga när det sprängs och knivhuggs. I Örebro så skrev polisen att någon knivskurits. Men på annat håll så såg man kniven. Det var ingen kniv. Gärningsmannen bar en machete som man använder för att hugga av vegetation med. Förfärligt har det blivit och vi vänjer oss och accepterar att det bara blir värre och värre. Mitt råd till kristna är att ni röstar på det enda politiska partiet som är trovärdiga när det gäller flyktingpolitik.

Svara

x
Jessica svarar David Ström
lördag, 25 januari 2020 14:50

Du är så klarsynt David! Jag håller med dig till 100%. Det finns inget positivt alls med den här utvecklingen. Jag tror att fler och fler av de kristna har ändrat synpunkt när de ser konsekvenserna.
Men få vågar säga det.

Svara

x
Lasse svarar David Ström
lördag, 25 januari 2020 15:04

Carl Erik Sahlbergs parti? Det lägger jag mon röst på till 100% Han har mött fulla förtroendekapital.♥️

Svara

x
Lasse
lördag, 25 januari 2020 15:04

Min

Svara

x
Lasse
lördag, 25 januari 2020 15:06

Mitt

Svara

x
AnnMarie svarar Jessica
lördag, 25 januari 2020 15:37

De som inget sägeridag är de som kallade dem som förstod hur det skulle bli för rasister.

Svara

x
Lasse svarar AnnMarie
lördag, 25 januari 2020 16:07

Vi skulle tagit hit de unga utsatta fickorna och små barn, sen ska vi hjälpa våra egna sjuka, svaga o pensionärer. Dessa är tyvärr varken Åkesson svetsaren Löfven eller de andra partierna intresserade av. Det enda de gör är att ljuga, alla har en agenda av mörker, detta är min uppfattning, förtroendevalda? Förtroende, tillit förtjänar man, det har Sahlberg.♥️🙏

Svara

x
Lasse
lördag, 25 januari 2020 16:09

https://youtu.be/3h95KNfQLOQ

Svara

x
Troende svarar David Ström
torsdag, 30 januari 2020 22:17

JA, Du har rätt, David !

Vi ska dra oss ifrån de som vill infiltrera vårt land. Alla som har schal m.m. har det inte rätt ställt med Gud. Det finns utländska kvinnor som inte har slöja, de är förståndiga.
Vi behöver inte ta emot asylsökare i kyrkor, Migrationsverket har hand om dem, vi ska istället bedja,att Migrationsverket fattar rätta beslut, vad det än är.
De som går med i en kyrka bara för att få stanna permanent i Sverige, alla dessa är inte ärliga.

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 16 februari 2020 19:26
Tack käre Herre för alla goda dagar du i så rikliga mått givit mig trots att jag inte är värd all den kärlek du visat mig i otaliga former. Herre,om det är din vilja,låt din välsignelse aldrig svika

Senaste kommentarer

Simon: Jorden är inte platt - se vad Bibeln säger

Bertil Rosenius: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Stefan Jonasson : Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

SA: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Tomas N: Israel - tidstecknet framför alla

SA: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Susse: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Leif: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Susse: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Andy Svensson: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Leif: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Susse: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Andy Svensson: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Susse: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Susse: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Jeanette Berglind: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Jeanette Berglind: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Lars-Göran Rönnberg: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Leif: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna

Anna Ivar: Är det Gud eller tidningen Dagen som styr? - Angående bönekonferensen Nordens kallelsestund i Solna


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper Creeper

↑ Upp