Surfar nu: 774 www.apg29.nu


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

Barnet Sohaila är mannens tredje fru. Han betalade 32000 kronor för henne.

"Små flickor ger glädje"

– Det ger glädje till män när flickorna är väldigt små. När afghanska män betalar för att gifta sig så väljer de unga flickor, det är normalt i hela Afghanistan.

Det säger 60-årige muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila.

Pris: 32000 kronor

Sohaila är Ahmads tredje fru. Hon var tio år när de gifte sig. Hennes pappa bad om pengar och Ahmad betalade 32000 kronor för henne. Det verkar vara en billig summa för att få förstöra barn i Afghanistan.

Sohaila ville inte giftas bort men hennes mamma och pappa sa de skulle döda henne om hon inte ville gifta sig med honom.

För Sohaila var valet att gifta sig - eller dödas. Hon vill ta sitt eget liv.

Slår henne

Han förklarar att han slår henne för att hon inte älskar honom och för att hon vill gå i skolan, vilket är en skam för honom.

I Bibeln är barn barn och vuxna är vuxna. Människor behöver verkligen Jesus Kristus. Endast hos honom blir de frälsta och får växa upp i trygghet till harmoniska människor.

Jesus säger att vi ska låta barnen komma till honom och att vi inte ska hindra dem.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 13 december 2018 10:32 | #islam #barngifte | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

30 kommentarer

Bertil Rosenius 13/12-2018, 12:21

Och detta vill vårt lands styrande importera utan tydliga restrektioner. De förstår inte att detta är en del av den muslimska kulturen - som skall ”tillföra” oss så mycket... 30 miljoner med dylik uppfattning, det tycker Annie Lööf är givande.

Svara


Bengt 13/12-2018, 13:18

Det är vidrigt

Svara


David Ström 13/12-2018, 15:38

Islam och på det ständiga krig gör nog deras hjärtan hårda. Man får ju inte längre tala eller skriva nedsättande om andra kulturer eller religioner även om det i sak är sant. Att betala för en annan människa och ta över hennes kropp, hennes liv och vilja anser jag gränsar till slaveri.Familjer som lyckats få över en ung man till Sverige som slår ner sitt ankare här har lyckats med en högre plan. I takt med att de får hit sina anhöriga så tar de också med sig Islam till vårt land och de tar också med sig värderingar som är oss främmande. Man kan undra varför etablissemanget plötsligt blev så goda att de tänker rädda vår välfärd med människor från tredje världen? Jag tror det säger en del om Sveriges brist på relation med Gud. Jag kan i nuläget bara berätta om en ung man som kan stå inför Jesus utan att skämmas i nedpissade kläder. När han åker buss så passar han på att tala om Jesus. Han botar snuva han botar krämpor och skador i Jesu namn. Han är ett ljus i mörkret som människan behöver. Varför är inte alla kristna som honom?

Låten barnen komma till mig står det. Vad menar Jesus med det? Barnen är ju redan hos honom. Det som saknas dessa skilsmässobarn är en kristen uppfostran och en fortsatt tro på Gud.

Frågan är väl hur man ska ställa sig inför det faktum att främlingar kommer hit med sin heder och sin främmande tro? Har de kommit för att vi ska frälsa dem i Jesu namn eller har de kommit som ett resultat av att den svenska allmänheten inte längre tror och vänt Gud ryggen?

Svara


Jessica 13/12-2018, 15:55

Svar till Bertil Rosenius.

Snart måste alla tycka att det är ”berikande”. Det är lite som i sagan, Kejsarens nya kläder.

Svara


Mikael 13/12-2018, 16:55

Detta är Sveriges framtid,det är bara tacka o ta emot.Eller fly landet om det inte passar.

Svara


Bengt 13/12-2018, 18:23

Men Gud kan ge vårt land en annan framtid

Svara


Mikael 13/12-2018, 20:13

Svar till Bengt.
Klart han kan och vill.
Men det åligger människan med dennes val hur framtiden ser ut.
Svea rike har valt bort Gud och skördar nu resultaten av detta.Det ser inte bra ut.

Svara


Bengt 13/12-2018, 20:33

Nej så är det ju

Det krävs mycket för att Gud ska rädda vårt land

Svara


Kaj 14/12-2018, 02:08

Svar till Bertil Rosenius.

Ja inte bara Annie Lööf, det finns även inom kyrkliga sammanhang som påstår vi har samme Gud , och som tar bort Korset i kyrkan när muslimer går dit .

I min vildaste fantasi hade jag aldrig kunnat föreställa mej att något sådant skulle hända i vårt land , ja inte ens innan jag kom till tro ! Blinda och döva ledare¨

Jes 9:16

Ty detta folks ledare föra det vilse,

och de som låta leda sig gå i fördärvet.

Svara


Bengt 14/12-2018, 08:50

Så är det verkligen

Svara


AnnMarie 14/12-2018, 09:19

Svar till Kaj .

Är det i frikyrkliga sammanhang (?)man tar bort korset av hänsyn till muslimer så ser i varje fall jag definitivt inte dessa människor som systrar och bröder i tron!!

Svara


Kaj 14/12-2018, 11:59

2015 stod det så här

Biskop Eva Brunne har föreslagit att man ska ta bort de kristna symbolerna i Sjömanskyrkan i Frihamnen så att den blir mer inbjudande för besökande sjömän från andra religioner.

Nu ska jag inte säja med säkerhet att de tog bort Korset , men bara tanken på vilja göra det i En Kristen Kyrka !

Svara


Uno 14/12-2018, 12:14

Stackars barn som inte har beskydd och hjälp från sina föräldrar eller vårdare. Bibeln lär oss att ta emot främlingen men främlingen ska då inrätta sig efter gällande lagar. Vi beder om en regering med sunt förnuft, som tar itu med våldet som ökat så fruktansvärt och en regering som stöder Israel. Ett land som välsignar Israel blir själv välsignat, om . man förbannar Israel så blir ett land under Guds vrede, och det ser vi idag. Hoppas Guds folk vänder om från avgudarna och att Herren Jesus förbarmar sig över Sverige än en gång.

Svara


Rolf 14/12-2018, 12:55

Barnäktenskap är en skam för mänskligheten. Att män trolovades med flickor som i vissa fall var nyfödda fanns även i Sverige under medeltiden och tidigare ändå. Liksom giftermål med ner till femtonåriga flickor vilka giftes bort. Men det är fel i dag liksom det var feltänkande då. Tyvärr har vissa kulturer inte förstått att barndom finns utan ser barn som små vuxna likt det en gång var även här. Barnäktenskap, barnarbete dödsstraff för barn ja allt sådant har även funnits i norden. Men vi ska självklart inte tillåta barnäktenskap i de fall det kommer in sådana förhållanden till Sverige. Men hur vi ska stoppa det i andra länder är en gåta som jag inte tror vi kan göra mycket åt.

Svara


Bengt 14/12-2018, 16:27

Brinner var så kallat gift med en kvinna

Hon borde inte var biskop alls

Svara


Leif Björn 14/12-2018, 19:31

Detta är så osmakligt så det smakar illa i min mun. Dessa människor behöver möta Jesus. JESUS säger JAG ÄR VÄGEN SANNINGEN OCH LIVET. Det står även så här, Lukas. 46: VEM ÄR STÖRST. Läs vad det står under det, så ser ni vilken som är STÖRST. BARNEN ÄR STORA I GUDS RIKE..... Måtte inte detta få fäste i vårat Sverige. Be för SVERIGE vårat land .

Svara


Bengt 14/12-2018, 22:40

Ja det behövs verkligen förbön för vårt land

Svara


Mikael 15/12-2018, 00:07

Det spelar ingen roll vad man tycker och tänker om detta med barnäktenskap e.t.c.
Sanningen är att detta är snart en realitet inom en snar framtid även i Sverige!
Ekvationen görs av att den muslimska befolkningen kommer att öka i MYCKET snabb takt i Sverige.Muslimerna föder fler barn ,Invandringen kommer inte att minska,anhöriginvandring,finansiering från utlandet till muslimernas verksamhet(skolor,Moskeer)o.s.v
Så Länge vi har demokrati kommer Islam Sakta men säkert att ta över våra beslutsfattande organ.Det ser vi ju redan idag att flera muslimer med extrema åsikter i politiken. När dom är i majoritet kan dom kristna hälsa hem o söka sig efter ett nytt hemland.
Nej det ser sannerligen mörkt ut för Svea rike.Det skulle behövas ett under likt Jerikos murar för att detta ska vända

Svara


Bengt 15/12-2018, 13:18

Men det kan bli en stor väckelse bland muslimer i Sverige

Och risken är tyvärr stor att det kan bli

Inbördeskrig i Sverige

Att svenskar tar till vapen och.går.till attack

Mot muslimer

Och då kommer då stora skaror kanske fly

Från Sverige

Vi får inte ge upp ändå

Svara


Mikael 15/12-2018, 14:43

Jag tror inte på inbördeskrig i Sverige inom en närstående framtid,svenskar mot muslimer.Läget kan ju dock förändras.Dels innehar ju inte en bred majoritet av svenskar skjutvapen.Utan vapnen innehavs av speciella grupper såsom jägare,kriminella och vissa politiskt extrema grupper e.t.c

Främst är ju inte svensken av den typen som går ut i revolution på gatorna.På sin höjd gör man en insändare i en pk tidning,eller gör en laglig demostration på gatan.Men det är allt.Sedan knyter man näven i byxfickan o går hem till datorn och skriver ner sin aggression på ett forum.

Svara


Bengt 15/12-2018, 16:40

Inte nästa år kanske

Och kanske inte så många vanliga svenssons kanske

Men det finns ju vissa extrema grupperingar

Som snart fått nog

Svara


Jessica 15/12-2018, 17:51

Svar till Mikael.

Du har rätt Mikael! Det fanns de som såg detta scenarie för många år sedan, men blev stämplade som rasister. Nu har deras farhågor besannats!

Svara


Katrina 15/12-2018, 23:32

Var är alla feminister...metoo rörelsen mm, de lyser med sin frånvaro när det gäller dessa kvinnorna rätt .

Svara


Katrina 15/12-2018, 23:58

Slavhandel skulle jag kalla detta, man betalar för en (vara) människa.

Bara hans uttryck "en glädje till män när flickorna är väldigt små" får mig att må illa. Var finns glädjen att våldta ett barn..skulle kalla det för bestialiskbestialisk....helt sjukt.

Svara


Erik S 16/12-2018, 00:43

Svar till Katrina.

Ja du, denna metoo-rörelse lyser alltid med sin frånvaro, såvida det inte gäller vita, vanliga medelålders män. Gäller det invandrare, muslimer m.m, då skriker dom högt i skyn. Dom får, verkar det som, bete sig hur som helst. Märkligt.

Svara


Tommy 16/12-2018, 01:41

Svar till David Ström.

Det, finns en tanke. SVT o TV 4 . Valde att titta åt annat håll, Fast de Visste. När Folkmordet på Kristna i Mellanöstern pågick, valde, de att inte sända och Kabla ut till Svenska folket, för rädslan att Stöta sig med Islam. Så därför kom aldrig Barbariet ut, av Våldtagna och tillfånga tagna slavar, grymma dödar, barn uppspikade på Kors, med nedragna byxor, bara vidrigheter. Det kom först ut när det bankades för hårt på omvärlden att de Löpte helt Amok och det blev Ju Folk mord på Kristna. Vi ser ju bara Marcus Birro, mitt i Media smeten och där och vill Förmedla vad som pågår där i mellanöstern ." Han blir straffad sparkad och allt." Trots Uppenbar slakt och Folkmord, som han ville berätta och berätta vad som pågick. Man började Rapportera långt senare, ja kanske ett och ett halvt år senare Kablades det ut., och man hade då fått, Ord som Skulle Skilja Äkta Muslim, ifrån Islamist. En del Muslimer varnade och så fel, när unga åkte till Mellan Östern för att gå med IS, i sina Moskéer, och ville varna o få debatt kring de unga. Så det fanns väl Muslimer som såg det tokiga också, som ville stoppa dessa ungas resande. Gud kan använda vem han vill för att göra det Goda. Men Våra Statliga Kanaler, varför sände de inte händelserna från Mellanöstern, när de pågick???. Har knappt Ord för det.

Svara


Tommy 16/12-2018, 02:04

Jag, själv har haft fina vänner som Muslimer i Arbetslivet, och Skolan, samt Livet. Jag har haft förmånen att Diskutera, fina bitar, där de uppriktigt inte sett ned på mig eller någonting. Jag föredrar allt Kristet, men man skall också minnas om en Muslim varit en Stor tröst i Livet för en, kanske barndomskompis, så känner man dels inte person. Kan man tacka Gud att man fick det så , till Jesus. "Det står skrivet T.o.m. Gud kan göra sina fiender till bästa Vänner. Farao satt en ring på Josefs finger. För att råda Över Egypterna. De vart mer en vänner.

Svara


Tommy 16/12-2018, 02:08

Svar till Tommy.

Så känner man den inre person mer. Om man vart Barndomsvän. Rättelse av mig själv.

Svara


Troende 18/12-2018, 01:52

Svar till David Ström.

Eftersom Gud kan låta människor bli frälsta i varje land som finns, så är det troligen inte därför de kommit hit. Det sägs att deras hemländer betalar resan och uppehället hit, så det är nog för att de ska göra Norden till muslimska länder.

Svara


Troende 18/12-2018, 01:58

Svar till Uno.

Uno ! Det är helt fel att ta hit mörkhyade ! Vi ska istället tillsammans med andra länder hjälpa dem i deras hemländer ! Nu är de delvis tvingade hit.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 37, söndag 15 september 2019 kl. 16:31

Jesus söker: Sigrid, Siri!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 07:25

Bed för Cancersjuka Rebecka att hon får rätt hjälp för sin cancer och det NU. Bed till Jesus om ett helande. Tack alla ni som ber. Herren välsigna er.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp