672 online! | Sidvisningar idag: 135 010 | Igår: 167 044 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

Barnet Sohaila är mannens tredje fru. Han betalade 32000 kronor för henne.

"Små flickor ger glädje"

– Det ger glädje till män när flickorna är väldigt små. När afghanska män betalar för att gifta sig så väljer de unga flickor, det är normalt i hela Afghanistan.

Det säger 60-årige muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila.

Pris: 32000 kronor

Sohaila är Ahmads tredje fru. Hon var tio år när de gifte sig. Hennes pappa bad om pengar och Ahmad betalade 32000 kronor för henne. Det verkar vara en billig summa för att få förstöra barn i Afghanistan.

Sohaila ville inte giftas bort men hennes mamma och pappa sa de skulle döda henne om hon inte ville gifta sig med honom.

För Sohaila var valet att gifta sig - eller dödas. Hon vill ta sitt eget liv.

Slår henne

Han förklarar att han slår henne för att hon inte älskar honom och för att hon vill gå i skolan, vilket är en skam för honom.

I Bibeln är barn barn och vuxna är vuxna. Människor behöver verkligen Jesus Kristus. Endast hos honom blir de frälsta och får växa upp i trygghet till harmoniska människor.

Jesus säger att vi ska låta barnen komma till honom och att vi inte ska hindra dem.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 13 december 2018 10:32 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


30 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bertil Rosenius

Och detta vill vårt lands styrande importera utan tydliga restrektioner. De förstår inte att detta är en del av den muslimska kulturen - som skall ”tillföra” oss så mycket... 30 miljoner med dylik uppfattning, det tycker Annie Lööf är givande.

Svara -   - 13/12-18 11:31 -


Bengt

Det är vidrigt

Svara -   - 13/12-18 12:28 -


David Ström

Islam och på det ständiga krig gör nog deras hjärtan hårda. Man får ju inte längre tala eller skriva nedsättande om andra kulturer eller religioner även om det i sak är sant. Att betala för en annan människa och ta över hennes kropp, hennes liv och vilja anser jag gränsar till slaveri.Familjer som lyckats få över en ung man till Sverige som slår ner sitt ankare här har lyckats med en högre plan. I takt med att de får hit sina anhöriga så tar de också med sig Islam till vårt land och de tar också med sig värderingar som är oss främmande. Man kan undra varför etablissemanget plötsligt blev så goda att de tänker rädda vår välfärd med människor från tredje världen? Jag tror det säger en del om Sveriges brist på relation med Gud. Jag kan i nuläget bara berätta om en ung man som kan stå inför Jesus utan att skämmas i nedpissade kläder. När han åker buss så passar han på att tala om Jesus. Han botar snuva han botar krämpor och skador i Jesu namn. Han är ett ljus i mörkret som människan behöver. Varför är inte alla kristna som honom?

Låten barnen komma till mig står det. Vad menar Jesus med det? Barnen är ju redan hos honom. Det som saknas dessa skilsmässobarn är en kristen uppfostran och en fortsatt tro på Gud.

Frågan är väl hur man ska ställa sig inför det faktum att främlingar kommer hit med sin heder och sin främmande tro? Har de kommit för att vi ska frälsa dem i Jesu namn eller har de kommit som ett resultat av att den svenska allmänheten inte längre tror och vänt Gud ryggen?

Svara -   - 13/12-18 14:48 -


Jessica

Svar till Bertil Rosenius.

Snart måste alla tycka att det är ”berikande”. Det är lite som i sagan, Kejsarens nya kläder.

Svara -   - 13/12-18 15:05 -


Mikael

Detta är Sveriges framtid,det är bara tacka o ta emot.Eller fly landet om det inte passar.

Svara -   - 13/12-18 16:05 -


Bengt

Men Gud kan ge vårt land en annan framtid

Svara -   - 13/12-18 17:33 -


Mikael

Svar till Bengt.

Klart han kan och vill.
Men det åligger människan med dennes val hur framtiden ser ut.
Svea rike har valt bort Gud och skördar nu resultaten av detta.Det ser inte bra ut.

Svara -   - 13/12-18 19:23 -


Bengt

Nej så är det ju

Det krävs mycket för att Gud ska rädda vårt land

Svara -   - 13/12-18 19:43 -


Kaj

Svar till Bertil Rosenius.

Ja inte bara Annie Lööf, det finns även inom kyrkliga sammanhang som påstår vi har samme Gud , och som tar bort Korset i kyrkan när muslimer går dit .

I min vildaste fantasi hade jag aldrig kunnat föreställa mej att något sådant skulle hända i vårt land , ja inte ens innan jag kom till tro ! Blinda och döva ledare¨

Jes 9:16

Ty detta folks ledare föra det vilse,

och de som låta leda sig gå i fördärvet.

Svara -   - 14/12-18 01:18 -


Bengt

Så är det verkligen

Svara -   - 14/12-18 08:00 -


AnnMarie

Svar till Kaj .

Är det i frikyrkliga sammanhang (?)man tar bort korset av hänsyn till muslimer så ser i varje fall jag definitivt inte dessa människor som systrar och bröder i tron!!

Svara -   - 14/12-18 08:29 -


Kaj

2015 stod det så här

Biskop Eva Brunne har föreslagit att man ska ta bort de kristna symbolerna i Sjömanskyrkan i Frihamnen så att den blir mer inbjudande för besökande sjömän från andra religioner.

Nu ska jag inte säja med säkerhet att de tog bort Korset , men bara tanken på vilja göra det i En Kristen Kyrka !

Svara -   - 14/12-18 11:09 -


Uno

Stackars barn som inte har beskydd och hjälp från sina föräldrar eller vårdare. Bibeln lär oss att ta emot främlingen men främlingen ska då inrätta sig efter gällande lagar. Vi beder om en regering med sunt förnuft, som tar itu med våldet som ökat så fruktansvärt och en regering som stöder Israel. Ett land som välsignar Israel blir själv välsignat, om . man förbannar Israel så blir ett land under Guds vrede, och det ser vi idag. Hoppas Guds folk vänder om från avgudarna och att Herren Jesus förbarmar sig över Sverige än en gång.

Svara -   - 14/12-18 11:24 -


Rolf

Barnäktenskap är en skam för mänskligheten. Att män trolovades med flickor som i vissa fall var nyfödda fanns även i Sverige under medeltiden och tidigare ändå. Liksom giftermål med ner till femtonåriga flickor vilka giftes bort. Men det är fel i dag liksom det var feltänkande då. Tyvärr har vissa kulturer inte förstått att barndom finns utan ser barn som små vuxna likt det en gång var även här. Barnäktenskap, barnarbete dödsstraff för barn ja allt sådant har även funnits i norden. Men vi ska självklart inte tillåta barnäktenskap i de fall det kommer in sådana förhållanden till Sverige. Men hur vi ska stoppa det i andra länder är en gåta som jag inte tror vi kan göra mycket åt.

Svara -   - 14/12-18 12:05 -


Bengt

Brinner var så kallat gift med en kvinna

Hon borde inte var biskop alls

Svara -   - 14/12-18 15:37 -


Leif Björn

Detta är så osmakligt så det smakar illa i min mun. Dessa människor behöver möta Jesus. JESUS säger JAG ÄR VÄGEN SANNINGEN OCH LIVET. Det står även så här, Lukas. 46: VEM ÄR STÖRST. Läs vad det står under det, så ser ni vilken som är STÖRST. BARNEN ÄR STORA I GUDS RIKE..... Måtte inte detta få fäste i vårat Sverige. Be för SVERIGE vårat land .

Svara -   - 14/12-18 18:41 -


Bengt

Ja det behövs verkligen förbön för vårt land

Svara -   - 14/12-18 21:50 -


Mikael

Det spelar ingen roll vad man tycker och tänker om detta med barnäktenskap e.t.c.
Sanningen är att detta är snart en realitet inom en snar framtid även i Sverige!
Ekvationen görs av att den muslimska befolkningen kommer att öka i MYCKET snabb takt i Sverige.Muslimerna föder fler barn ,Invandringen kommer inte att minska,anhöriginvandring,finansiering från utlandet till muslimernas verksamhet(skolor,Moskeer)o.s.v
Så Länge vi har demokrati kommer Islam Sakta men säkert att ta över våra beslutsfattande organ.Det ser vi ju redan idag att flera muslimer med extrema åsikter i politiken. När dom är i majoritet kan dom kristna hälsa hem o söka sig efter ett nytt hemland.
Nej det ser sannerligen mörkt ut för Svea rike.Det skulle behövas ett under likt Jerikos murar för att detta ska vända

Svara -   - 14/12-18 23:17 -


Bengt

Men det kan bli en stor väckelse bland muslimer i Sverige

Och risken är tyvärr stor att det kan bli

Inbördeskrig i Sverige

Att svenskar tar till vapen och.går.till attack

Mot muslimer

Och då kommer då stora skaror kanske fly

Från Sverige

Vi får inte ge upp ändå

Svara -   - 15/12-18 12:28 -


Mikael

Jag tror inte på inbördeskrig i Sverige inom en närstående framtid,svenskar mot muslimer.Läget kan ju dock förändras.Dels innehar ju inte en bred majoritet av svenskar skjutvapen.Utan vapnen innehavs av speciella grupper såsom jägare,kriminella och vissa politiskt extrema grupper e.t.c

Främst är ju inte svensken av den typen som går ut i revolution på gatorna.På sin höjd gör man en insändare i en pk tidning,eller gör en laglig demostration på gatan.Men det är allt.Sedan knyter man näven i byxfickan o går hem till datorn och skriver ner sin aggression på ett forum.

Svara -   - 15/12-18 13:53 -


Bengt

Inte nästa år kanske

Och kanske inte så många vanliga svenssons kanske

Men det finns ju vissa extrema grupperingar

Som snart fått nog

Svara -   - 15/12-18 15:50 -


Jessica

Svar till Mikael.

Du har rätt Mikael! Det fanns de som såg detta scenarie för många år sedan, men blev stämplade som rasister. Nu har deras farhågor besannats!

Svara -   - 15/12-18 17:01 -


Katrina

Var är alla feminister...metoo rörelsen mm, de lyser med sin frånvaro när det gäller dessa kvinnorna rätt .

Svara -   - 15/12-18 22:42 -


Katrina

Slavhandel skulle jag kalla detta, man betalar för en (vara) människa.

Bara hans uttryck "en glädje till män när flickorna är väldigt små" får mig att må illa. Var finns glädjen att våldta ett barn..skulle kalla det för bestialiskbestialisk....helt sjukt.

Svara -   - 15/12-18 23:08 -


Erik S

Svar till Katrina.

Ja du, denna metoo-rörelse lyser alltid med sin frånvaro, såvida det inte gäller vita, vanliga medelålders män. Gäller det invandrare, muslimer m.m, då skriker dom högt i skyn. Dom får, verkar det som, bete sig hur som helst. Märkligt.

Svara -   - 15/12-18 23:53 -


Tommy

Svar till David Ström.

Det, finns en tanke. SVT o TV 4 . Valde att titta åt annat håll, Fast de Visste. När Folkmordet på Kristna i Mellanöstern pågick, valde, de att inte sända och Kabla ut till Svenska folket, för rädslan att Stöta sig med Islam. Så därför kom aldrig Barbariet ut, av Våldtagna och tillfånga tagna slavar, grymma dödar, barn uppspikade på Kors, med nedragna byxor, bara vidrigheter. Det kom först ut när det bankades för hårt på omvärlden att de Löpte helt Amok och det blev Ju Folk mord på Kristna. Vi ser ju bara Marcus Birro, mitt i Media smeten och där och vill Förmedla vad som pågår där i mellanöstern ." Han blir straffad sparkad och allt." Trots Uppenbar slakt och Folkmord, som han ville berätta och berätta vad som pågick. Man började Rapportera långt senare, ja kanske ett och ett halvt år senare Kablades det ut., och man hade då fått, Ord som Skulle Skilja Äkta Muslim, ifrån Islamist. En del Muslimer varnade och så fel, när unga åkte till Mellan Östern för att gå med IS, i sina Moskéer, och ville varna o få debatt kring de unga. Så det fanns väl Muslimer som såg det tokiga också, som ville stoppa dessa ungas resande. Gud kan använda vem han vill för att göra det Goda. Men Våra Statliga Kanaler, varför sände de inte händelserna från Mellanöstern, när de pågick???. Har knappt Ord för det.

Svara -   - 16/12-18 00:51 -


Tommy

Jag, själv har haft fina vänner som Muslimer i Arbetslivet, och Skolan, samt Livet. Jag har haft förmånen att Diskutera, fina bitar, där de uppriktigt inte sett ned på mig eller någonting. Jag föredrar allt Kristet, men man skall också minnas om en Muslim varit en Stor tröst i Livet för en, kanske barndomskompis, så känner man dels inte person. Kan man tacka Gud att man fick det så , till Jesus. "Det står skrivet T.o.m. Gud kan göra sina fiender till bästa Vänner. Farao satt en ring på Josefs finger. För att råda Över Egypterna. De vart mer en vänner.

Svara -   - 16/12-18 01:14 -


Tommy

Svar till Tommy.

Så känner man den inre person mer. Om man vart Barndomsvän. Rättelse av mig själv.

Svara -   - 16/12-18 01:18 -


Troende

Svar till David Ström.

Eftersom Gud kan låta människor bli frälsta i varje land som finns, så är det troligen inte därför de kommit hit. Det sägs att deras hemländer betalar resan och uppehället hit, så det är nog för att de ska göra Norden till muslimska länder.

Svara -   - 18/12-18 01:02 -


Troende

Svar till Uno.

Uno ! Det är helt fel att ta hit mörkhyade ! Vi ska istället tillsammans med andra länder hjälpa dem i deras hemländer ! Nu är de delvis tvingade hit.

Svara -   - 18/12-18 01:08 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

15

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

7

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

4

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

75

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, söndag 20 januari 2019 kl. 18:51

Jesus söker: Fabian, Sebastian!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 556 317 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 126 bloggartiklar, 93 251 kommentarer och 61 289 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp