515 online! | Sidvisningar idag: 47 223 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Socialdemokraternas historia

Ett folk, ett parti - Socialdemokraternas historia. I 100 år har Socialdemokraterna varit Sveriges största och mest inflytelserika politiska parti.

Lika länge har socialdemokraterna också lyckats hålla sin historia borta från skolböcker och den offentliga debatten. Därför är det inte konstigt att så få känner till Socialdemokraterna historiska grund. Många gånger vet inte ens partiets egna företrädare på vilken historisk grund partiet vilar.

Socialdemokraterna har en unik ställning i svensk historia.

  • Inget annat svenskt parti har haft sådan makt och inflytande över det svenska samhället och vår befolkning. 
  • Inget annat svenskt parti har heller inte kontrollerat och censurerat media i den omfattning som Socialdemokraterna gjort. 
  • Inget annat svenskt parti har gjort rasbiologi till en vetenskap och delat upp befolkningen efter ras samt genomfört medicinska experiment på hjälplösa patienter. 
  • Inget annat svenskt parti har systematiskt tvångssteriliserat sin egen befolkning. 
  • Inget annat svenskt parti har i så hög grad hjälpt Nazityskland samtidigt som man aktivt förvägrat judar på flykt en fristad. 
  • Inget annat svenskt parti har i sådan utsträckning berövat kvinnor möjligheten att sätta barn till världen.

Det här är historien om Socialdemokraterna, så som den aldrig berättats förut.

Dokumentärfilmen är gjord av tidningen Samtiden och sponsrad av Sverigedemokraterna. 


---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 1 augusti 2018 09:50 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


44 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Roger T. W.

I sitt första tal i Sverige sade August Palm att det var lögn att socialdemokraterna ville förstöra familjen. Sedan blev det som det blev. Det var Palm som fick igång socialdemokratin på allvar i vårt land.

Jag har inte hunnit se videon, men jag studerade partiet när jag var ung. Branting var involverad med Nya Banken och från den sändes pengar till revolutionärerna i Ryssland. Det är klart att partiet inte vill ha sin historia känd.

Det fanns dock många kristna socialdemokrater i min ungdom. De var arbetare och mindes söndagsskolan. De gick inte i kyrkan, men de missade aldrig gudstjänsten på TV. Det kan jag vittna om. Herren är inte som andra, sade mormor några år innan hon dog. Det kom ett stort lugn över henne på slutet och så är det ofta för hårt arbetande kvinnor. De kan ju göra det omöjliga.

En annan bra sak var att de första kristna socialdemokraterna demonstrerade för att få se reformer. Det gick inte att skilja på arbetarrörelsen och frikyrkorna på den tiden för mer än hundra år sedan. Vår första strejk var kristen.

Och nu? Alla vet hur det är nu.

Svara -   - 1/8-18 11:54 -


Bengt

Alla partier har ju ändå det som är både bra

Och dåligt

Ja dom flesta i alla fall

Svara -   - 1/8-18 11:57 -


Roger T. W.

Jag såg en gång hur Hitlerhälsande deltagare välkomnades till en gymnastiktävling i Sverige. Det var en sorts NSDAP över deltagare från flera länder och kommentatorn var lyrisk. Jag har tyvärr inte länken kvar. Den postades från Spanien på youtube och allt var på svenska. Jag ser några klipp från den videon.

SD har gjort ett stort arbete. Det är på hög nivå. Förstå vilken forskning som ligger bakom. Hur många mantimmar krävdes? Jag är imponerad, eftersom jag själv har forskat och vet hur jobbigt och kostsamt det är. Arbetet skulle kunna leda till en lång uppsats eller en doktorsavhandling, men det är nog ett grupparbete.

Gunnar Myrdal och ministern Edelman hade bruna rötter. Jan Myrdal vände sig mot sin far. Jag kan berätta att några svenska soldater vid den norska gränsen planerade att skjuta tyskvänliga officerer om kriget kom. En av dem var Rosenberg, antar jag.

Jag sprider videon. Gack och gör sammaledes, om ni förstår gammelsvenskan. Hela det svenska folket behöver veta det här. Statsministern sitter med slipsen i brevlådan.

Socialdemokraterna gav sig på de slaviska folken! Ta en titt på Rysslands nya överlägsna vapen. Avangard, Kinzhal, Sarmat, Kalibr är bara några exempel. Ta en titt på vad ryska, ukrainska och andra soldater lyckades med under kriget (de fick bara äta bröd och dricka te och det var sjudagarsvecka). Se Antonov i Ukraina. Det är i Ryssland framtiden ligger för hela Europa, om vi bara förstår det. Jag känner landet och vet att många inte kan förstå mig, men, snälla, se åtminstone att kristendomen har vaknat till liv efter Sovjet och vad som händer i Europa.

Angående dödligheten när man förlorar vikt. Jag förlorade 20 kilo muskler när jag blev sjuk. Det var hemskt, men ännu lever jag, men inte vet jag hur länge. Jag försöker lämna över till de unga. Som Simeon. Herren kom till mig. Vittna, ni som kan.

Svara -   - 1/8-18 13:28 -


Bengt

Vi får hoppas du blir helad roger

Svara -   - 1/8-18 14:10 -


Katrina

Svar till Roger T. W..

Hoppas du kan äta upp dig och tillfrisknar .

Må Gud välsigna dig.

Svara -   - 1/8-18 15:46 -


Roger T. W.

Svar till Katrina.

Det är svårt att inte veta om man ska vakna dagen efter, men det går. En dag i taget. En dag i taget.Det ordnar sig i evigheten.

Lynda Randle - One Day At a Time [Live]

https://www.youtube.com/watch?v=JhUvFqOY00I

Svara -   - 1/8-18 16:50 -


Calle

Nationalsocialismen var ett socialistiskt projekt, inte höger reaktionärt som det påstås. Det stod inte heller för nationalism utan globalism.

Västerpartiet i Sverige har även hyllat DDR diktaturen tidigare.

Svara -   - 1/8-18 18:00 -


Katrina

Jag har tittat på filmen . Jag är chockerad.

Svara -   - 1/8-18 18:13 -


Katrina

Svar till Roger T. W..

Tack, fin sång

Svara -   - 1/8-18 18:18 -


Rune Johansson

Utan att på något sätt ta SAP i försvar så står det helt klart att hela det svenska samhället under lång tid på 1900-talet var starkt influerat av ett rasbiologiskt tänkesätt. Inget parti kan svära sig fri från detta. Länken är endast ett exempel bland många på att så var fallet.

http://kryssahakan.se/centerhistoria/centerhistoria-3-bonderomantik-och-rasbiologi/

Svara -   - 1/8-18 20:39 -


Kattis

Alla partier är lika Kål supade! Men jag vet att Sossarna inte vill Ha Marknadshyror, medan de borgerliga och SD är för Marknadshyror! Jag vill inte ha några Marknadshyror, som gör att Hyrorna skenar iväg, och det kan bli tal om Renovräkningar!

Svara -   - 1/8-18 21:08 -


P I Persson

Det finns en anledning till att den "historien" aldrig berättats. Den är nämligen infernaliskt lögnaktig.

http://polimasaren.se/myterna-om-socialdemokraterna/

Svara -   - 1/8-18 21:14 -


Rolf

Socialdemokraterna gjorde mycket gott först de mest utsatta fick en lön det gick att leva på men sedan blev det fel. Individualismen kom innebärande att människor inte behövde varandra utan skulle klara sig själva. Det blev familjens fall och skillsmässoverige uppstod

Man löste inga problem inom familjen man flydde dem genom att dela på sig. Många barn växte upp med enbart en förälder. Religion började ses som ett fritidsintresse. Kristendom togs bort som ämne i skolan.

Resultat det samhälle av förvirring, sekularisering, normlöshet känslokyla och främlingskap snart alla känner idag. Med ytligt intresse för andra eller samhället men stort vurm för smartphones och ex faxebook där man berättar vad man äter till middag och kallt påtalar hur någon ser ut bra eller dåligt. Helt enkelt flera förvirrade generationer av svenskar där flyktingar från andra krigshärjade länder bygger parallell samhälle och har en strak gudstro inom islam.

Socialdemokratin var en välsignelse först men har nu blivit en förbannelse för människan.

Svara -   - 1/8-18 22:16 -


Johan

Svar till P I Persson.

Ursäkta, men det var en rejält överslätande smörja i den där blogg-artikeln...

Svara -   - 1/8-18 22:23 -


hasse

Ja man får vara tacksam att man aldrig har röstat på detta parti. Sedan kan jag tycka att Joakim Lundqvist ska titta på denna film, efter hans uttalande om SD-s rötter på europa konferansen.

Svara -   - 2/8-18 00:45 -


Bengt

Sen. Är det ju mycket som sossarna införde

Som var bra som semester och lediga lördagar
Och kortare arbetstid

Svara -   - 2/8-18 08:59 -


Mikael N

Vad är budskapet i filmen? (Jag kan kolla på den ikväll, just nu har jag lite ont om tid.) Är det att ett partis historia har relevans för hur vi bedömmer partiet idag? (I så fall torde de flesta partier ha en del skelett att rensa ut...)

Svara -   - 2/8-18 13:08 -


EB

Svar till hasse.

Jag håller med om att Livets Ords pastor Joakim Lundqvist borde titta på denna film. Hans angrepp på SD på Europakonferensen bestod av grova kränkningar och rena felaktigheter från början till slut.

I senaste debattinlägget i Världen idag jämförde han sig själv och sina varningar mot SD med t ex de som varnade för våldsdiktatorn och massmördaren i Uganda, den fruktade Idi Amin! Lundqvist förknippar alltså SD (och i förlängningen alla deras väljare) med de värsta människoslaktarna i modern tid.

Livets Ords pastorns tal var bedrövande, han beskrev SD som i praktiken nazister pga nazistiska rötter vid SDs start för 30 år sedan, och menade att de bär skulden för det mörker i Sverige som gör att judar flyr landet och som kommer att förstöra landet för våra barn och barnbarn. Kristna bör inte rösta på SD sa han och manade folk att rösta på KD, det fattade alla fast han sa "ett parti med kristen värdegrund".

Trots att KDs ledare som har Livets Ord-rötter bl a ser det som viktigt att delta i Prideparaden, vill ha fri abort till vecka 18, ingen lag för samvetsfrihet för läkare och barnmorskor som t ex inte vill delta i abort och aktiv avlivning av vissa patienter. Samt aktivt medverkat i politiken (DÖ överenkommelsen mm) för att aktivt utesluta ett demokratiskt valt parti och därmed lura över 800.000 svenskar som röstat på SD deras rätt till politiskt inflytande.

Svara -   - 2/8-18 14:59 -


Roger T. W.

Svar till Mikael N.

Det handlar om att statsministern kastar sten i glashus och hycklar. Sossarna var mycket värre än SD, som aldrig har suttit i regeringen och fattat sådana dåliga beslut. Mycket ändras för de som ser hela videon. Det socialdemokratiska partiets nedgång har pågått i flera år. Videon kan bereda en ny framtid. Den kommer att uppmärksammas internationellt och kanske först i våra nordiska grannländer. Är det svårt att se en lång video? Nej, inte när man upptäcker att man har lurats i åratal.

Socialdemokraterna gjorde en del bra saker, men nu kommer det dåliga fram. Hatet mot judar, beundran av Hitler, avlivningen av oönskade och mera.

Svara -   - 2/8-18 15:00 -


EB

Svar till Rolf.

Sossarnas politik handlar om makt och de var beredda att gå revolutionens väg för att få sin vilja igenom men det blev den reformistiska istället, att genom reformer driva sin politik. Sossepolitik kan sägas vara makthunger men beskrivet som viljan att skapa himmelriket på jorden men ta bort Gud. Vi ser hur det gått.

Svara -   - 2/8-18 15:03 -


EB

Svar till hasse.

Joakim Lundqvist sa även att denna regering är en katastrof. Men hans predikan, med närmast hatfyllda varningar mot SD, var enligt min tolkning ett fult försök att försöka rädda KD beskrivet som ett kristet parti.... Pyttsan. KD har med övriga alliansen haft flera försök att fälla denna Löfvéns regering så varför har de inte gjort det? Pastor Lundqvist dömde ut sossarna, men sa aldrig att deras ideologi är farlig! Trots att han inte kan vara okunnig om den.

Jag upplevde när jag tittade på denna predikan från Europakonferensens fredagsmöte att detta är samma i mitt tycke vidriga demagogi som just Hitler med sina lakejer körde med.

Joakim Lundqvist har samma sorts politiska skicklighet som t ex Gudrun Schyman när det gäller vältalighet och retoriska knep för att med enkla men fula knep svartmåla motståndaren och med duperande känsloutspel förleda sina åhörare.

Men många kristna gillar det tydligen för Lundqvist säger sig ha fått enormt mycket tacksamhet för sin aktion men har fått kritik också, och han jämför sig angående sin politiska predikan med till exempel Martin Luther King jr.

Svara -   - 2/8-18 15:27 -


EB

Svar till hasse.

Joakim Lundqvist sa även att denna regering är en katastrof. Men hans predikan, med närmast hatfyllda varningar mot SD, var enligt min tolkning ett fult försök att försöka rädda KD beskrivet som ett kristet parti.... Pyttsan. KD har med övriga alliansen haft flera försök att fälla denna Löfvéns regering så varför har de inte gjort det? Pastor Lundqvist dömde ut sossarna, men sa aldrig att deras ideologi är farlig! Trots att han inte kan vara okunnig om den.

Jag upplevde när jag tittade på denna predikan från Europakonferensens fredagsmöte att detta är samma i mitt tycke vidriga demagogi som just Hitler med sina lakejer körde med.

Joakim Lundqvist har samma sorts politiska skicklighet som t ex Gudrun Schyman när det gäller vältalighet och retoriska knep för att med enkla men fula knep svartmåla motståndaren och med duperande känsloutspel förleda sina åhörare.

Men många kristna gillar det tydligen för Lundqvist säger sig ha fått enormt mycket tacksamhet för sin aktion men har fått kritik också, och han jämför sig angående sin politiska predikan med till exempel Martin Luther King jr.

Svara -   - 2/8-18 15:27 -


Katrina

En av det riksdags män i filmen sa att

..." söka vår frälsning i sosialismen..."
det reagerade jag starkt emot.

Svara -   - 2/8-18 16:00 -


Katrina

Svar till Katrina.

socialismen....ska det stå.. :)

Svara -   - 2/8-18 16:01 -


Bengt

Livets ord skiljde ju på människor i början av

Sin tid som församling

Man skulle vara ung och rik och frisk

Många var nog det också

Men inte alla

Och många led av att höra att man var sjuk

För att man syndat

Hur kristet var det

Svara -   - 2/8-18 18:48 -


Bengt

Vore bättre att Lundqvist förordade att man

Röstade på kristna värdepartiet istället

Svara -   - 2/8-18 18:49 -


Gerdt Malm

En förlegad pastor minst sagt. Joakim Lundqvist fördömer SD. Livets Ord, har inre de spelat ut sin roll? Så han tycker (mellan raderna) att man ska rösta på KD? Vad gör då Joakim Lundqvist med problematiken att Sodoms ättlingar springer runt på våra gator och fångar upp alla inom KD. Jag har väl aldrig stött på så många kristna KD: are som vurmar för pridefestivalen. Nej.... KD har spelat ut sin roll liksom alla andra partier som höjer pridelevernet till skyarna. Ser inte Joakim Lundqvist det är han en pastor som spelat ut sin roll.

Svara -   - 2/8-18 19:15 -


Bengt

Ja det kan man tycka att dom gjort

Det är väl mer inne med hillsong nu

Svara -   - 2/8-18 19:26 -


Daniel

Filmen är nu censuerad så ni kan sova skönt igen.

Svara -   - 2/8-18 23:26 -


Mikael Persson

Jag har hört PK folket skryta om sveriges suveräna neutrala policy som räddat landet ifrån krig i hundra tals år men i själva verket är det ju på grund ut av att man alltid har vänt kappan efter vinden eller ren och skär populism som har varit agendan, alltså precis samma agerande som idag då det gäller att prioritera de individer som både har ekonomi och fysik för att vandra 300 mil mot nordpolen samtidigt som man blundar för de svagaste här och ute i världen. Detta falska och avskyvärda agerande har kunnats normaliserats tack vare vänster median men också alla andra kapp vändare som vi har inom kyrkan och den kristna pressen . varför ? jo priset för sanningen är för dyrt . Varför lyser Stefan swärd och de övriga protesterande pastorerna med sin frånvaro då det gäller massorna av de ofödda barnen som legalt dödas varje år ?. Eller de judar som har tvingats flytta pga att mellan österns hat har normaliserats i Malmö och sverige . Eller de äldre och sjukas bristfälliga vård . Listan kan göras lång . svaret är åter igen populism . Det är inte Jimmie eller Trumpeten i usa som är de värsta populisterna utan det är nog typ de svenska pk politikerna och kyrkoledare mm . Utan en ansiktslös genomborrande syndanöds väckelse så finns ingen räddning för det som tidigare generationer lidit för och lyckats bygga upp. MVH Mikael Persson

Svara -   - 2/8-18 23:48 -


Christer Åberg

Nu har dokumentären tagits bort av YouTube. På mindre än två dygn hade filmen nästan 200 000 visningar.

Svara -   - 3/8-18 00:50 -


Inge

Svar till Christer Åberg.

Censur?

Var det någon som uppfattade några direkta osanningar i filmen?

Filmen kan fortfarande ses på nedanstående länk.

https://www.bitchute.com/video/r3b7egxEpXXz/

Svara -   - 3/8-18 04:24 -


Katrina

Svar till Christer Åberg.

Det ante mig,

typiskt svensk media, man tillåter inte medborgare själv bestämma sanninghalten av det man läser eller ser på nätet eller media.

Svara -   - 3/8-18 10:21 -


Lenny

Svar till Inge.

Som svar ! Detta visar att våra företrädare befinner sig i ett känsligt läge deras egna argument spricker.

När dom som nu konfronteras med att själva ha del i de anklagelser och beskyllningar dom gått ut med.

Det är som att kasta sten när man sitter i glashus!

Matteus 7 Dömen icke på det att ni icke bliva dömda... Tilläggas de borde ha läst hela Matteus 7. Man bör städa framför egen dörr först.

Svara -   - 3/8-18 11:14 -


Ann-Marie A.

Sanningen ska göra oss fria. Inte våra gärningar. Gud förlåter och upprättar, av kärlek och nåd.

Svara -   - 3/8-18 11:26 -


Roger T. W.

På bara några timmar fick videon 25.000 nya klick. Censuren var rena reklamen.

Svara -   - 3/8-18 15:06 -


Christer Åberg

Nu har dokumentären lagts tillbaka på Youtube.

Svara -   - 3/8-18 15:35 -


Mikael Möller

Jag har ännu inte haft tid att se filmen men är intresserad då jag arbetar med en bok om SAPs sanna historia. Där visas att SAP är en skapelse av frimurarna/illuminati och inget annat. Den finns som utkast här

http://www.syntes.be/kaos/SAP/HistoriaSAP.pdf

Sprid den gärna. Den kommer finnas som bok också men där är jag inte än.

Svara -   - 3/8-18 17:47 -


Bengt

Det låter hemskt

Svara -   - 3/8-18 21:27 -


Jessica

Svar till EB.

Jag håller med dig EB! Men Joakim ska nog inte underskatta sina åhörare. Det är viktigt att tänka själv, att inte bara följa en ledare. Att använda sitt sunda förnuft. Det kanske visar sig att predikan var kontraproduktiv! Vi får se om lite drygt fem veckor.

Svara -   - 3/8-18 23:10 -


EB

Svar till Calle.

Stämmer, Janne Josefsson visade att Lars Ohly på film erkänner att han var mycket bestört/sorgsen när Berlinmuren föll. Efter det har Ohly nekat till det igen.

Svara -   - 4/8-18 01:21 -


Christer Åberg

Nu svarar Youtube, i ett mejl till SVT, på varför man tog bort Samtidens dokumentär om Socialdemokraternas bruna förflutna:

https://www.apg29.nu/a/2x4

”YouTubes riktlinjer förbjuder klipp som innehåller nakenhet och våld. Men vi gör undantag för material som har nyhetsvärde eller innehåller historiskt material. När ett klipp tas bort från vår plattform ger vi våra användare möjlighet att överklaga beslutet. Om klippet tagits bort på felaktiga grunder agerar vi snabbt för att återställa det.”

Filmen som innehåller historiska bilder på bland annat nakna barn är nu tillbaka, men med en varning innan man kan sätta igång den: ”Det här videoklippet kan vara olämpligt för vissa användare”.

Svara -   - 4/8-18 07:50 -


Jeanette Aldén Wijk

Detta var en riktig chock! Jag kände tidigare till, att Sverige hjälpte Tyskland med tåg genom vårt land, men inte att det var så omfattande. Och att Per Albin Hansson inte ville hjälpa Norges kungafamilj var förskräckligt! Sedan allt det andra, med tandexperiment och sterilisering på människor, som inte kunde säga ifrån, att man rent av ville avliva människor, för att de inte passade in i samhället...så gräsligt!!!

Ja, detta är inte något som man har velat tala om från Socialdemokratiskt sida förståss. Men de ska sannerligen inte komma att anklaga något annat parti för rasistisk bakgrund...så tyskvänliga som de själva var under kriget etc.

Allt detta tål att tänkas på inför Valet.

Svara -   - 9/8-18 18:05 -


Lasse

Fin presentation av Utbult, men jag röstar inte på Ebba, https://youtu.be/CMte5dRz53U

Svara -   - 18/8-18 10:20 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

4

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

7

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

11

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

28

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

43

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 05:31

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 580 490 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 327 kommentarer och 60 511 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp